KUN KAIKILLA POJILLA SELLAISET ON


KEPPI= PENIS, KIKKELI
SÄKKI= MUNAPUSSIT, PALLIT
RUSINA= ANUS, PERÄAUKKO  Juhlan jälkeisenä aamuna Juhalla oli kipeä olo. Isäntänsä, joka täytti 30 vuotta, ei ollut kovin iloinen asiasta, ja siksi käski pojan harjamaan Päällikön hevosia. Päälliköllä oli 12 hevosta jotka normaalisti harjasi tallirenki jonka avuksi Juha nyt käskettiin krapulaisena ja ärtyneenä. Tallirenki Jussi oli ollut tallilla koko elämänsä joten hevoset olivat hänelle kaikki kaikessa eikä hän aluksi ollut halukas antamaan harjaa Juhalle varsinkin kun huomasi tämän kunnon. Työ kävi kuitenkin joutuisasti joten Jussi rauhoittui ja alkoi jutustella nuoren aputyöntekijänsä kanssa kysyen Juhan tulevaisuuden suunnitelmista. Aina hyvää aputallirenkiä kaivattaisiin ja öisin muihin miesten välisiin leikkeihin.  Jussilla ei tällä hetkellä ollut ketään kun edellinen talliapupoika joutui lopettamaan työt tallilla. Juhalla oli kuitenkin jo oppi-isä ja itse tämän kansan ylipäällikön lellikkipoika jonka varpaille ei joku tallirenki noin vaan uskalla astua.  Jussin on siis pakko jättää sellaiset eroottiset ajatukset pois mielestään. Tallilla Juha lupasi kuitenkin käydä sillä hän piti hevosista ja niiden hoitamisesta. Illalla  Miscu , Juhan Isäntä, Päällikön neuvonantaja eli oppipoika käski Juhan käydä suihkussa ennen sänkyyn menoa  sillä Juha haisi tallille ja hevosille  josta syystä Miscu ei ollut kovin innostunut kun Juha kertoi luvanneensa tallirengille käydä useammin häntä tallilla auttamassa. Juhalla oli tehtäviä Palatsissakin tarpeeksi  väitti Päällikön oppipoika.

Mitä ne olivat, ne pojan tehtävät, ei kukaan oikein tiennyt muuta kuin isännän viihdyttäminen.  Juha tiedetään viihdyttävän myös muita tärkeitä miehiä Palatsissa, esimerkiksi itse Päällikköä. Palatsi oli suuri ja Päälliköllä paljon avustajia. Päällikön oppipojat hoitivat kaiken mahdollisen. Päällikkö hoiti myös kansan johtamisen eli oli Onnelan Presidentti. Tässä hommassa vasta olikin neuvonantajia  pääpäsmärinä erityisesti kansan keskuudessa pilkkanimekseen viekas-lamppu saanut Lamburi jonka avustajatehtäviin kuuluu maanosan raha-asiat eli talous joka on jatkuvasti retuperällä. Päälliköstä pidettiin kansan keskuudessa, sillä tällä oli aina aikaa kansalle ja kansan ongelmille. Miksi Presidentti ei vaihda talousministeriä voi vain johtua siitä että tämä ministeri on hänen oppipoikansa ja yksi Presidentin yön viihdyttäjistä. Näitä viihdyttäjäpoikia sanotaan olevan ainakin kymmenissä eri tehtävissä eri puolella Palatsia. Näin korkealle toivoo myös Juha aikanaan pääsevänsä. Juha tietää Päällikön pitävän siitä, että Juha mielellään näyttää vartaloaan, sekä yöllä että erikoisesti päivisin jolloin Juha käyttää vartalonmukaisia vaatteita jotka teetetään erityisesti hänelle. Koska Lamburi haluaa miellyttää Päällikköä mahdollisimman paljon, on hän ehdottanut Päällikölle, että “jos saan Teidän Ylhäisyydeltä luvan teettä Teidän suosikkipojastanne Juhasta kuva-sarjan vaatteet päällä ja ilman, niin minulla on siihen suuntaan suhteita”, tarkoittaen että hänellä on kaveri, joka harrastuksena on ottaa mahdollisen eroottisia kuvia nuorukaisista omiin tarkoituksiinsa. Päällikkö oli tietenkin innostunut ja antoi oitis luvan. Ei tiennyt Päällikkö silloin että Juhan kanssa ei ollut asiasta keskusteltu halaistua sanaa. Lamburi oli varma että Juha suostuu, tavalla tai toisella

Niinpä Lamburi välitti Miscun kautta Juhalle tiedon  että Juha toivotaan saapuvan Studiolle kello 3 seuraavana päivänä tapaamaan Studion omistajaa ja sen ainoaa valokuvaajaa Marco Lineaa.
Juha saapui tasan sovittuna aikana pukeutuneena kireisiin nahkahousuihin  sillä hän aavisti mitä varten häntä Studioon pyydettiin. Hän oli aina salaa myös toivonut tulla kuvattavaksi eroottisesti, mutta kenelle kuvat oli tarkoitettu oli hänelle vielä mysteeri. Valokuvaaja Linea ja avustaja nuori Larco olivat jo häntä odottamassa Studiossa. He olivat kovin innostuneita aloittamaan työn. Uusi malli oli aina työtä inspiroiva  ja erityisesti kun malli oli näinkin kaunis  mitä Juha oli.
- “Kenelle nämä kuvat on tarkoitettu,”? kysyi Juha  koska se todella häntä kiinnosti  kuka hänestä oli näin kiinnostunut.
-”Eikö sinulle ole todellakaan kerrottu, kuka nämä kuvat on pyytänyt”? ihmetteli Marco.
-“Ei”! vastasi Juha totuudenmukaisesti.
Marco ja Larco kun yhdestä suusta:
-”Itse Ylipäällikköhän se”!
-”iltaviihdykkeeksi”, lisäsi aina niin iloinen Larco
-”Mutta miksi, sillä aina halutessaan minua yöksi hän minut myös saa.? Miksi hän tyytyisi pelkkiin kuviin kun on lihaakin saatavana”?ihmetteli Juha ja alkoi kuvitella kaikenlaista. Esimerkiksi että Lamburi itse pitäisi kuvat. Tai nämä veijarit tässä halusivat hänestä edes kuvia, kun muuta ei uskalleta pyytää.

Veijarit vakuuttivat, että kuvat tulevat Päällikön käyttöön, ja sitten alettiinkin itse hommiin.
Aluksi Juha oli hieman vaisu, tottumaton kun tällaiseen oli, mutta kun ilta kului myös Juha lämpeni ja jopa riehaantui ja innostui näyttämään itseään jopa enemmän kun kuvaajat uskalsivat toivoa. Kuvaussessio päättyi riehakkaasti kuvaan, jossa Juha levittää iloisesti  punaista reikäänsä katselijan iloksi. Tämä kuva kruunasi kaiken mutta oliko kuva liiankin rohkea Päällikölle, tämä kiperä kysymys annettiin  Lamburin ratkaistavaksi. Kuva oli kuitenkin kaikkien mielestä kaunein. Myös Juhan mielestä hänen peräaukkonsa on kuvattavan kaunis ja haluttavan näköinen.
Kun Lamburi näki Juhasta otetut eroottiset kuvat, hän innostui oitis, ja oli tyytyväinen itseensä kun otatti nämä kuvat. Hän oli varma että myös Päällikkö oli häneen tyytyväinen. Myös viimeiseen kuvaan hän oli tyytyväinen. Jopa niin tyytyväinen että ei aikonutkaan antaa sitä pois vaan aikoi pitää sen itsellään. Jos joku alkoi kysellä sen perään voisi hän aina kertoa päätyneensä sen olleen liian rohkealle Päällikölle.  Että se on poltettu. Sellaista ei pääse tapahtumaan että niin arvokas kuva poltettaisiin. Itse asiassa  Linea teetti kuva-sarjasta kopioita ystävälleen ja työtoverilleen Larcolle.  Myös Juha halusi kuvia itsestään, ja toisen kopion isännälleen Misculle.  Negatiivit jäivät Linealle joten hän voi tehdä niistä lisää niitä haluaville.  Niitä lisää haluavia kyllä löytyy kun kuvat tulevat julkisuuteen, se on varma. Onnelan kansa yksikertaisesti on sellaisista pitävä.
Kun Päällikkö sai tietää  että Lamburi ei antanutkaan kaikki Juhasta otettuja kuvia hän erotti hänet taloudesta vastaavasta ministerin työstä.  Alensi hänet kulttuuriministeriksi. Talousministeriksi hän nimitti entisen kulttuuriministerinsä, vasta 25-vuotiaan Mister Onnelan Metsämäen Matin. Tällaisen Misterin valitaan joka vuosi. Se  on samalla vuoden katsotuin televisio- ohjelma. Myös Juha on nimetty osallistumaan tämän vuoden Mister Onnela- kilpailuun, vahvana ennakkosuosikkina.

Kilpailu pidetään vasta Syyskuussa, joten siihen on aikaa. Matti Metsämäki ei tiedä taloudesta  yhtään sen enempää kuin kulttuuristakaan mutta hän on kaunis ja vain sillä on Onnelassa merkitystä. Matilla on myös se etu että hän on suvaitsevainen mitä tulee vanhempien miesten erilaisiin haluihin. Tämä jos mikään edesauttaa etenemistä uralla kun uralla Onnelassa. Taloudesta todellisuudessa vastaa tästä eteenpäin Presidentti  sillä talous yritetään saada kuntoon ennen seuraavia Presidentin vaaleja jotka pidetään puolen vuoden kuluttua. Matti pidetään vaan kauniina keula kuvana, johon äänestäjät halutaan samaistuvan. Myös Juha ja ennen kaikkea nämä kuvat  hänestä tullaan käyttämään Päällikön vaali kamppaniassa. Vastaehdokkaita on ilmestynyt vain yksi nimeltään Åke Hautala. Hänen vaali kamppaniassaan pääasia on siinä että hän haluaisi yhdistää molemmat kansat eli Onnela ja  Femiinit vihdoinkin yhteen kun taas nykyinen Presidentti korostaisi näiden kansojen erilaisuutta. Hautala myös poistaisi kansan keskuudesta kaikenlaisen kevytmielisyyden mikä, ihme kyllä on saanut osan nuorista ajattelemaan, että totta tosiaan vanhat miehet käyttävät heitä hyväkseen. Vaikka nuoret nauttivat siitä yhtä paljon, jos ei enemmänkin, on asiassa myös se toinen puoli. Vanhemmat miehet kauttaaltaan ovat nykyisen Presidentin takana joten Päällikön valinta jatkamaan virassaan pidetään melko varmana. Vaikka pieni osa nuorista kannattaa vastaehdokasta saa vanhemmat miehet helposti nuoret ilopoikansa kääntämään kauniit päänsä. Åke Hautala on huomattavasti vanhempi kuin Päällikkö mikä vaikeutta myös hänen valintaa Presidentiksi sillä nuoruus on täälläkin valttia. Päällikkö on 45-vuotias kun Åke on jo täyttänyt 67 vuotta. Hallituksen keski-ikä on 34-vuotta.  Nuorin ministeri ei suinkaan ole uusi talousministeri Metsämäki vaan vasta 20-vuotias sisäministeri Arto Niemi joka myös on television suosituin juontaja. Hän juontaa myös Mister Onnela-ohjelman televisiossa.


Ennen vaaleja Onnelassa on vielä ainakin kaksi suurta Juhlaa. Hedelmällisyyspäivä keväällä, Toukokuun ensimmäisenä päivänä, ja sitä ennen poikien oma juhlapäivä, yhden illan ja yhden yön kestävän Poikien Yö-juhlat, Huhtikuun ensimmäisen päivän vastaisena yönä. Tosin Juhlat alkavat jo Maaliskuun viimeisen päivän iltana kello 20 jolloin siinä vuonna 18 vuotta täyttäneet nuorukaiset kokoontuvat pääkaupungin juhlasaliin tarkoituksenaan viettävät viimeisen yön yhdessä ennen kuin virallisesti muuttavat oppi isänsä luo. Vaikka ovathan he asuneet siellä epävirallisesti jo muutaman vuoden, ainakin parhaimmat heistä.
Pojat saapuivatkin ajallaan sillä illasta ja ennen kaikkea yöstä pojat odottavat paljon.  Juha oli luonnollisesti odotetuin vieraista sillä kaikki olivat nähneet tai ainakin kuulleet kuvista jotka olivat nyt kuuminta tavaraa Onnelassa. Kaikki halusivat omin silmin nähdä miltä Juha todella näytti. Juhalla oli erikoisoikeus saapua juhlaan vaikka olikin jo 20 vuotias. Hän kun ei ollut silloin vielä Onnelassa kun täytti 18. Juha saapuikin, mutta yllättäen ei yksin vaan seuranaan yksi Palatsin suosituin ilopoika Janne Laakso. Juha ja Janne olivat Palatsin kuuluisimmat ilopojat sillä molemmat olivat Päällikön omaisuutta. Juhlien aluksi juotiin alkudrinkkinä  oman maan omenista valmistettua viiniä. Kaikkea mahdollista oli tarjolla juomista, syömistä ja valtion kustannuksella, tietenkin! Tarkoituksena oli koetella mieskuntoa kaikella mahdollisella tavalla. Kuinka paljon maha kestää ruokaa, ja pää kestää viinaa.  Mitä kaikkea kukin jaksaa tehdä vielä yöllä keskenään, ja kenen kanssa. Juhan kuvista puhuttiin paljon. Perinteisesti kaikilla oli myös omat kamerat mukanaan joten kaikilla oli toiveena saada ottaa samantyyppisiä kuvia Juhasta ja myös muista pojista. Näin onkin tapahtunut joka kerta, ja kaikilla aikaisemmin juhliin osallistuneilla on omissa arkistoissaan arkaluontoisia kuvia omista juhlista ja ennen kaikkea juhliin osallistuneista.
Tarjoilijoina oli ammattikoulusta viisi 17-vuotiasta oppilasta ja ruoka oli Tehtaan omasta ruokatehtaasta Ruokamajasta, ja juomat Tehtaan Viinatehtaalta.
Tehdas oli Onnelan suurin työnantaja ja kaikki olivat omalla tavallaan sidoksissa Tehtaalle. Joko olivat siellä töissä tai heidän kansanpalkkansa maksoi Tehdas. Jos kyseinen henkilö ei jostain syystä pystynyt työhön jota oli hänelle tarjolla, tai oli jo niin vanha, että oli oikeutettu työeläkkeeseen niin Tehdas maksoi osan eläkkeen. Tehdas oli Paronin johtama sillä se oli suvun omistuksessa jo 100- vuotta. Sillä oli myös siis Ammattikoulu jonka Ravintolalinjalta tarjoilijapojat olivat joista muuten yksi nyt juuri pudotti täysiä juomalaseja olleen tarjoiluvatinsa  kun eräs vieraista huusi nurkalta  Juhanille: 
-”Näytä nyt meillekin riemureikääsi…
Miscu oli juhlien valvoja ja paikalla jo aamusta alkaen, sillä hän vastasi  myös  siitä että homma pyörii, ei yhtään yllättynyt  kun Juha  kaikkien muidenkin riemuksi pudotti kun pudotti housunsa ja pyllisti huutajaa kohti. Sellainen Juha oli ajatteli Miscu, minun oppipoikani!

Juhlat jatkuivat niin että alkudrinkin jälkeen oli ruokailun vuoro.   Tämän jälkeen oli vapaata siinä mielessä että suuri baarikaappi oli jokaisen käytössä. Tarjoilijapojat saivatkin nyt lähteä kotiin. Kun nämä kaikki menivät edestä pois, alkoivat heti riisuuntumisoperaation, joka oli yksi monista illan kohokohdista. Kaikki olivat näin ollen hetken päästä alasti ja tutkivat innokkaasti toinen toisiaan.  Kenellä oli illan suurin, tai kellä onnettomalla oli illan pienin Herrojen herkku! Kaikille oli onneksi sellainen Luoja luonut, ettei kenenkään tarvinnut kantaa sellaista tyhjäntuntuista tavaraa mitä isoimmat pojat kertoivat Femiinien kantavan haarojen välissä, nuo onnettomat!

Juha seurusteli ainakin aluksi pelkästään Jannen kanssa. Ainakin sellaiselta se muista tuntui kun kaikki olisivat halunneet omia Juha itselleen. Kunnes Janne kohtasi erään vanhan tuttavansa Paavon. Mutta ei Juha kauan sitä surrut, sillä hänellä oli mielessä ottaa baarikaapista parempaa kuin  olutta, mitä hän tähän asti pelkästään oli nauttinut. Samaa oli ajatellut myös poika joka oli juhlien alussa kehottanut Juha vetämään herkut esille. Pojan nimi oli Mikko ja olikin nauttinut ilmaistarjoilusta niin hyvin että ei heti tunnistanut samassa jonossa olleen Juhan ennen kuin Juha kysyi, “haluaako Mikko nähdä lisää, vai tyydyttikö se alussa antamani esitys sinua.”
-”Tyydytti kyllä, mutta haluaisin toki maistaa jo monta kertaa silmää hivellyttä tavaraa”, sanoi Mikko vihjaillen näkemäänsä kuviin.
”No, saamaasi pitää! Mennään vain yhteen monista täällä olevista huoneista”, vastasi Juha. Niin he lähtivät erääseen lähellä olevaan huoneeseen.

Mikolla oli myös kamera mukanaan kuten Juhallakin mutta Mikko ei ollut niin kiinnostunut  olemaan mallina, kuin Juha ei muuta nykyään ajatellutkaan kun kameran edessä pelehtimistä. Hänestä olikin tullut oikea ammattilainen alalla vaikka ei siitä varsinaisesti rahaa saanutkaan. Rahan tarvetta ei ollut vaan, pelkästään halu esitellä itseään kameran objektiiville. Rahaa hän sai Misculta aivan tarpeeksi. Päällikkö oli myös avokätinen. Juha kun oli yksi niistä joilla oli samanaikaisesti kaksi isäntää. Mutta vain yksi Oppi isä sillä vain yksi Oppi isä sallittiin yhdelle pojalle kerrallaan.
Mikolla oli kuvausidea  johon tarvittiin lähes tyhjä mieluiten kallis samppanjapullo. Ja kaunis sohva, johon Juha alastomana kuvaajan pyynnöstä meni selälleen makuulle.  Jalat levälleen  oikea käsi pään yli niin että pienet kainalokarvat näkyivät.  Vasen käsi lepäsi kylkeä vasten. Kallis samppanjapullo Mikko pani Juhan mahan päälle niin, että pullon kaula osoitti napaa kohti ja siitä valui pullon pohjasta kuplivaa juomaa navalle ja siitä vielä alemmaksi. Juhan penis lepäsi kohti napaa puoli jäykkänä joten katselijan on vaikeaa varmasti tietää kummasta herkusta kuplivaa ainetta on valunut navalle.
Toinen kuva oli idealtaan samanlainen. Tällä kertaa Juha makasi mahallaan ja sama kallis samppanjapullo oli samanlaisessa asennossa Juhan selässä ja pullosta valunut juoma valuu pakaroiden välistä kohti peräaukkoa. Kun kuva oli otettu Mikko taloudellisena ihmisenä nuoli viimeiseen tippaan Juhan pakarat puhtaaksi ja antoi vielä loput pullosta Juhalle. Kuvaukset jatkuivat siten että Juhasta otettiin kuvia edestä sekä takaa, penis kovana ja välillä velttona, peräaukko auki ja taas välillä kiinni.  Välillä käytiin hakemassa lisää rekvisiittaa, eli juomaa salin puolelta.  Tällä kertaa juoman kun haki Mikko pääsi Miscu virnuilemaan “että niin sitä ollaan yhdessä kun mikäkin pari, päästä nyt hyvä mies muutkin juhlimaan maan kuuluisamman suklaapojan kanssa. Älä omi häntä kokonaan itsellesi, kuuletko!”
”Hei,  tule ihmeessä mukaan, ja saavat muutkin tulla. En minä häntä halua omia kokonaan pelkästään itselleni.”

Kun Mikko tuli juomineen Miscun kanssa kuvauspaikalle makasi Juha alasti sängyssä puolinukuksissa kalu turvoksissa Mikon käsittelyn jäljiltä.  Mutta se ei estänyt Miscua  ehdottamasta kuvauksien jatkamista niin että mukaan tulisi nyt myös Miscu .
”Annetaan Juhan olla kuvissa puolinukuksissa, laitetaan hänet erilaisiin asentoihin ja minä aivan kun käyttäisin puolitajutonta kaunista poikaa hyväkseni.”
Ei Juha mitään nukkunut vaan nauttii siitä kun häntä laitettiin erilaisiin asentoihin ja kopeloitiin melko rohkeastikin. Muut piankin huomasi tämän sillä Juhan lemmenkeppi ei pystynyt olemaan osoittamatta, mistä se pitää ja mistä ei. Pian oli kaikki neljä kättä kopeloimassa häntä, kiusoitellen.  Juha nauttii yhä enemmän ja enemmän tilanteesta. Miscu alkoi kertoa omasta poikien yö-juhlasta 12- vuotta sitten.
-”Minä en ollut juhlien suosituin poika vaan juhlien kunkku oli Paavolan Jussi, härski tyyppi jos kukaan. Hän oli suuremman osan aikaa juhlasta suuressa sängyssä sillä hän julisti heti juhlien alussa, että häntä sitten saa juhlien aikana tulla nuoleskelemaan ihan milloin tahansa. Ja kuka tahansa. Että hän oikein vaatimalla vaati saada tulla nuoleskeluksi aukosta aukkoon niin että peräaukko pitää olla märkä läpi juhlien.
Minä halusin tietenkin myös maistaa Jussia ja menin hänen luo kieli pitkällä kun jossain vaiheessa huomasin että hänen kimpussaan ei ollut kuin ehkä pari kolme poikaa.  Pääsinkin maistamaan hänen kieltään, sillä suu oli ainoa vapaa reikä siinä vaiheessa. Muistaakseni”, jatkoi Miscu jutustelua “että Arttu oli nuoleskelemassa Jussin vasenta ja Paavo oikeaa puoleista nänniä, joku minulle tuntematon poika oli napaa tutkimassa, ja siellä missä minä olisin halunnut olla eli Jussin rusinaa maistamassa oli kiihkeästi nuoleskelemassa joka hyvään paikkaan ehtivä Visa, jonka kanssa minullakin oli aikanaan vispilänkauppaa”.


Juhlasalin suuressa kylpyhuoneessa oli suuri kylpyamme täytetty suklaajuomalla!  Aivan oikein. Sulatettu suklaata noin 2 kiloa oli kaadettu ammeeseen jossa oli veden lisäksi tilkkasen valkoviiniä. Tarkoitus oli, että kaksi poikaa kerralla menevät ammeeseen, istuutuvat ja nousevat suklaavartaloisina pystyyn, ja toiset kaksi poikaa alkavat syödä heitä eli nuoleskelevat suklaapojat mahdollisimman puhtaaksi. Tämän joukkuekilpailun voittajapari saa viettää juhlien aikana lemmenhetkensä rauhassa kenenkään häiritsemättä yhdessä suuressa sviitissä.  Parin muodostavat ammeessa ollut poika ja häntä nuoleskeleva poika.  Ammeessa suklaatäytteessä oleva ei voi auttaa kaveriaan sillä hänen on seistävä ammeessa ja antaa vapaasti tilaa kaverin päästä kielensä kanssa vartalonsa joka sopukkaan. Sillä mitä puhtaampi kaveri tuomarin tutkimuksessa on, sitä paremmat mahdollisuudet on voittoon.
Juhalla on tässäkin kilpailussa mahdollisuuksia parinsa Jannen kanssa. Sillä yksi pari vain voi voittaa ja se on pari, joka on nopein sekä puhtain.  Tuomari yksin tutkii ja päättää  kuka pari pääsee sviittiin. Tämä tuomari on Miscu!

Juha halusi välttämättä mennä suklaakylpyyn, kuten arvata saattoi. Toisena parina oli heillä vastassa Teppo ja Matti.  Nämä olivatkin illan viimeinen pari ja toistaiseksi parhaan, Seppo ja Kain aika oli 28 minuuttia 08 sekuntia samalla puhtain, ainakin tuomarin mielestä.  Näitä aikaisemmin oli kylvyssä ollut jo 12 paria joten suklaaveteen oli tullut muutakin kun makean kaakaon  makua.  Joten vaikka Janne kuinka mielellään Juhan vartaloa muuten  nuoleskelisi oli nyt pikkaisen vaikeaa saada Juha yhtä puhtaaksi mitä  Kai oli saanut Sepon,  ja mielellään vielä  nopeammin. Täysin puhtaaksi ei kukaan ollut kaveriaan saanut vaan loput huuhdeltiin viereisessä suihkussa. Matti ei kauan pystynyt Teppoa nuoleskelemaan  kun yrjö tuli mutta Janne reippaasti nuoli Juhaa kunnes kello näytti tasan 28. Hän antaa tuomarin päättää oliko Juha puhtaampi kun hetki sitten tutkittu Seppo. Luottaen myös tuomarin puolueellisuuteen sillä Juha on aina oleva Miscun suosikki poika.  Eikä kauan kestänytkään kun tuomari julisti voittaja parin. Juha ja Janne saivat käyttöönsä sviitin loppuyöksi!

Kaksin pojat eivät kuitenkaan saaneet siellä olla sillä Miscu halusi välttämättä mukaan sviittiin. Ja niin kerrotaan että loppuyön Juha ja Janne saivat olla polvillaan vierekkäin sängyssä pakarat päin kattoa samaan aikaan kun Miscu hääräsi  heidän peräpäässään!
Samaan aikaan suuressa aulassa oli toinen kilpailu menossa. Anton siinä oli polvillaan samalla tavalla kun Juha ja Janne pehmeässä sängyssä sviitissä mutta hän joutui olemaan kovalla lattialla. Rasvattu suklaareikä oli samalla tavalla Antonillakin päin kattoa. Takana odotti aikanaan tähän tarkoitukseen kylän sepän rakentama lähes metrin kokoinen ja miehen näköinen robotti jolla oli erikoisen suuri nenä. Robotti oli kauko-ohjattava ja näppäimissä oli ensimmäinen joka yrittäisi saada robotin suuri nenä osumaan suoraan ja ensimmäisellä kerralla hyvin rasvattuun Antonin riemureikään! Parin kaverin yritykset päättyivät joko osumalla Antonin jalkapohjin, tai  robotti lähti tottumattoman käsissä aivan vika suuntaan. Mutta sitten tuli Johanneksen vuoro, ja tämä muitta mutkitta ajoi suoraan reikään vauhdilla, jotta nenä meni centin verran sisäänkin. Lopun nenästä Johannes työnsi kädellä melko vauhdikkaasti ja Antonilta pääsi voihkaisu.  Palkintonsa Johannes nauttii siinä samassa paikassa ja Anton rukka siinä samassa asennossa vielä tovin sillä palkintona oli se sama suklaareikä nautittuna oman halunsa mukaisesti mutta kaikkien muiden nähden .

Samanlainen leikki oli menossa toisessa huoneessa missä Jukka istui huoneen nurkassa jalat koukussa polvet mahaa koskettaen niin että hänen ruskean punainen reikänsä oli kaikkien nähtävinä. Ja maalitauluna tällä kertaa punaiselle autolle johon eteen puskurin paikalle oli liimattu 20 CM- pituinen tekopenis . Kauko-ohjattavan leikkiauton “ohjaamossa” eli kaukosäätimen kimpussa nauratti  yleisöä Matti joka ajoi laajoja kaareja  kohti maalia pitäen sekä yleisöä että ennen kaikkea Jukkaa jännityksessä koska hänen kätensä jotka pitivät rasvatun reikäänsä auki helpottaakseen auton pääsyä sisäänsä alkoi antaa väsymisen merkkejä. Auto läheni kuitenkin kokoajan Jukkaa ja alkoi lähennellä kiusoittelevasti suklaareikää. Kaikki odottivat tekopeniksen osumista maaliinsa, ennen kaikkea Jukka, jonka halut saada edes jotain sisäänsä näkyi hänen kasvoistaan. Auto otti nyt vauhtia, sillä talli läheni kovaa vauhtia, ja tarkoitus oli mennä niin sisään kuin mahdollista. Moottorin tehon pitäisi riittää työntämään auton keulassa olleen peniksen kokonaan sisälle, kun sekä se että myös “tallin” suu oli rasvattu hyvin. Auto osui keskelle reikää ja työntyi väkisin sisälle kaikkien nauraessa ja osoittaessa taputuksin suosionosoituksia.  Naurunremakka vaan yltyi kun Jukka omin käsin varmisti auton sisäänsä.

Robertin Cocktail oli ehdottomasti suosituin juomasekoitus. Ei ehkä makunsa vuoksi vaan siksi että siinä suurin menestyksen syy oli Robert itse joka makasi itse juomassa. Juoma oli sekoitettu toisen kerroksen ammeeseen.  Ensimmäisen kerroksen amme kun oli suklaapoikien  käytössä. Juomaan  kuului vain vähän alkoholia mutta paljon mansikoista tehtyä mehua. Kuitenkin se, mikä veti poikia ottamaan mehua yhä enemmän ja enemmän oli Robert joka makasi ammeessa alasti antaen näin mehulle oman arominsa.  Mitä enemmän mehua juotiin sitä enemmän Robert itse tuli näkyviin maatessaan siinä ammeessaan. Kun Robertin sukukalleudet olivat tulossa näkyviin keksi joku panna juomapillin hänen peräaukkoonsa ja imeä juoman sitä kautta jolloin makuun tuli Robert-lisä eikä kestänyt enää kauan kun mehu oli loppuun juotu.

Pääsalin ruokapöytä oli katettu! Siinä makasi Nätti-Harri selällään jalat koukussa jalkapohjat pöydällä ja kädet pään yläpuolelle asennettuna poikien ympäröimänä. Kainalokarvoihin pojat  murskasivat pari banaania,  kaatoivat  punajuuri salaattia keoksi Harrin vasemman nännin päälle ja oikean nännin kohdalle peruna salaattia! Rinnan kohdalle he kaatoivat juovaksi alaspäin kohti napaa, maustettua jogurttia. Napaa koristi syötävä koriste kukkanen. Häpykarvoitus ja kulli saivat jogurtti keon. Kaiken kruunasi 10-cm suklaa patukka joka työnnettiin Harrin peräaukkoon jossa lämmössä se piankin suli. Ensin pojat söivät murskatut  banaanit ja sen jälkeen molemmat nännit ja toiset pojat jogurtin napaan asti puhtaaksi. Riitaa tuli häpykarvoituksesta ja ennen kaikkea kullin puhtaaksi nuolemisesta, kas kun kaikki olivat halukkaina siihen hommaan. Kaksi onnekasta saivat sen tehdä kun Juha sai varsinaisen kunnian saada juhla jälki ruoan! Hän sai syödä mitä oli sulamatta jäänyt peräaukkopatukasta! Harrin jalat nostettiin ylös jotta Juha paremmin pääsi nuolemaan loputkin Harrin sisällä ollutta suklaata ja laittamalla sormensa sinne Juha pystyi antamaan osan suklaasta myös Harrille!

Oli siivooja kavereilla aamulla melko työ saada illaksi juhlasali kuntoon!


Teatterisalissa yleisö odotti performanssi esityksen alkua. Luvassa oli iltaan sopiva esitys. Näyttämön keskellä oli suuri skriini  jossa näkyi koko esitys kun käytettävissä oli viisi kameraa, yksi jopa sängyn yläpuolella.
Punainen esirippu nousee ja lavan keskellä on iso sänky jossa sikiöasennossa polvet koukussa yläkroppa paljaana jalassa leveät yöpuvun housut makaa nuori mies. Makukamariksi lavastettu näyttämön ovi aukeaa ja sieltä tupsahtaa puolijuoksua apina nimeltään Cheetah, Tarzanin apina minkä kohtasimme aikaisemmin jo saniteettitiloissa.

Cheetah hyppää nuoren miehen viereen sänkyyn. Nuori mies on nimeltään Juuso ja on 19- vuotias näyttämötaiteen opiskelija. Apina vimmatusti yrittää herättää Juuson mutta kun tämä ei herää Cheetah menee samasta ovesta mistä tulikin takaisin mutta tulee heti jälleen lavalle mukanaan apinatyttö nimeltään Jane Calamity. Yhdessä apinat hyppäävät sänkyyn niin että Juuso jää keskelle ja vetävät pojan suoraksi selälleen ja alkavat herätellä tätä. Jane pistää kuononsa lähelle Juuson suuta tarkistaakseen hengityksen mutta ei voi kiusaukselle mitään ja antaa yleisön riemuksi pojalle kunnon suukon keskelle suuta. Samaan aikaan Cheetah tutkii Juuson napaa nuuhkien. Jane vuorostaan pusun jälkeen alkaa imeskellä Juuson nännejä molempia vuoronperään. Cheetah nostaa makaavan pojan housuja sen verran että saa häpykarvat esille ja alkaa sormillaan nyppiä sitä kuten apinoilla keskenään on tapana kun ne puhdistavat toinen toisensa laittaen vähän väliä suuhunsa  täitä mitä Juusolta ei varmasti kyllä löytynyt. Tämän jälkeen molemmat apinat vetävät pojan alas sängystä lattialle yleisön puolelle sänkyä ja koska sänky on korkea jää Juuson kaunis pää  mukavasti pystyyn sillä haluttiin varmistaa että hänellä oli hyvä olla pitkän esityksen ajan. Juuson jalat apinat vetävät levälleen joten aivan lavan reunassa olevalla  yleisöllä on hyvä maisemat juuri nyt. Cheetah löytää pienen kaukosäätimellä motorisoitu leikkihiiren ja laittaa tämän keskelle Juuson jalkojenväliä, menee itse hieman syrjemmälle jotta yleisökin näkee kun hän kaukosäätimellä ohjaten yrittää ajaa leveään yöpuvun lahkeeseen sisään ja toisesta lahkeesta ulos!

Kamera seuraa kun hiiri parin yrityksen jälkeen menee lahkeesta sisälle, näkee hiiren lahkeessa kohoumana , seuraa kohoumaa kun se on selvästi munien kohdalla. Siellä sillä on pieniä vaikeuksia päästä toiseen lahkeeseen. Cheetah selvästi kaukosäätimellä antaa hiiren pyöriä munien kohdalla hieman kauemmin kun olisi tarpeellista sillä yleisö on selvästi hurmiossa hiiren touhuista siellä sehän näkee kaiken skriinissä suurennettuna ja toivoisi varmasti itse olevansa siellä missä hiiri on nyt. Hetken kuluttua hiiri yleisön hurratessa ja taputtaessa tulee lahkeesta ulos, ja yleisö  melkein vannoo nähneensä pienoisen hymyn hiiren kasvoilla! Sali on aivan täynnä ja seuraava esitys tulee saamaan yleisön takuuvarmasti hurmioon!
Apinat yhteistuumin ottavat Juuson yöpuvun housujen lahkeista kiinni ja vetävät pojalta housut pois yleisön taputtaessa rajusti. Juusolta jää nyt paljaat jalat yhtä levälleen kuin kun ne ovat koko ajan olleet mutta nyt lavan reunassa oleva yleisö näkee kaiken muunkin paljaana. Onneksi on suuri skriini jotta kaikki muutkin saavat nautiskella mahtavista maisemista. Cheetah ja Jane ottavat tämän jälkeen Juuson jalat kouraansa ja nostavat ne koukkuun niin että jalkapohjat ovat lattiassa joten Juuson kaunis punainen suklaareikä on lavan reunassa istuville niin lähellä että melkein hajussa tuntuu! Apinoilla on tarkoitus jatkaa hiirellä leikkimistä niin että nyt sillä on maalina  Juuson himoittu peräreikä! Leikkihiiri laitetaan jälleen keskelle Juuson jalkojen väliä ja Cheetah ottaa kauko ohjain kouraansa ja alkaa ohjata hiirtä kohti reikää ja saakin sen vauhdilla lähelle munapusseja jotka tätä ennen on sidottu narulla ylös lähelle napaa jotta hiirellä olisi vapaa kulkutie. Hiiri ottaa muutaman askeleen taaksepäin ottaakseen vauhtia osuakseen ensi yrittämällä maaliin. Hiiren turpa tosiaan osui reikään ensiyrityksellä ja koska hiirellä on sisällä vahva moottori se työntyi millin tai pari Juuson sisään! Kaikille suurena yllätyksenä Cheetah puhui nyt yleisölle selvällä suomen kielellä kun se sanoi:

“Hyvä yleisö, nyt saatte elämänne tilaisuuden. Näitte äsken kun konehiiri meni melkein Juuson sisälle mihin me kaikki itsekin haluaisimme mennä. Tavallaan nyt teillä olisi siihen mahdollisuus sillä annan tämän kädessäni olevan kauko-ohjaimen kohta yhdelle teistä ja Juuso ei enää tarvitse näytellä nukkuvaa vaan auttaa teitä kun kohta saatte ohjata hiiren sinne mihin se kuuluu eli aina niin hyvältä tuoksuvaan pojan reikään. Saatte valita haluatteko suoraan herkkureikään vai lahkeen läpi kiusoittelemaan Juuson pusseja”.
Ensimmäinen onnellinen yrittelijä sanoi viipymättä haluavansa ainakin ensin ajaa hiiren housun lahkeitten läpi ja kiusoitella tuota kaunista näyttelijää ja Juuso hymyillen laittamaan värikkäät yöpuvun housut jalkaansa. Tämä B. Virtaseksi naamioitu otti ohjaimen käteensä, jäi istuimelleen ja Juuso meni tutulle paikalleen sängyn reunalle levittäen haarat levälleen ja lahkeet leveälle jotta  hiiri pääsisi sisälle.

Tämä kyseinen hiiri pantiin noin metrin päähän jaloista ja sitten se alkoi. Kova yritys palkittiin kohta sillä hiiri meni noin viiden epäonnistuneen yrityksen ja riemunkiljahduksen jälkeen vasemmasta lahkeesta sisälle ja alkoi Juuson piinaviikot. B. Virtanen piti nimittäin lupauksensa ja kun näki hiiren keskellä munien kohdalla alkoi ajaa hiirtä siellä edes takaisin. Kaikki toivoivat silloin että housut olisivat läpinäkyvää kangasta silloin olisivat nähneet mitä se pahuksen hiiri siellä oikein puuhasi! Juusoa nauratti sillä hänhän ainakin tunsi mitä se siellä teki. Kun B. Virtasen mielestä hiiri oli nautiskellut tarpeeksi ajoi hiiren sieltä oikean lahkeen kautta pois. Oltiin tavallaan teatterissa joten läpinäkyvien housujen löytäminen ei ollut vaikeaa ja hetken kuluttua Juusolla oli jaloissaan sellaiset mistä näkyi selvästi kaikki hänen herkkunsa vaikka ne näkyivät  kyllä jo edellisessä näytöksessä mutta sellaisia namuja katselee vaikka yhä uudestaan ja uudestaan ja vaikka pimeässä. “Asterix” otti ohjaimen käteensä ja sotilaan täsmällisyydellä vei hiiren ensi yrityksellä lahkeesta sisään ja nyt hiiri näkyi kun se vaelteli säärtä pitkin kohti määränpäätä. Se saapui kohtaan missä se yleisönkin toivomuksesta alkoi aivan kun nuuhkia Juuson munia ja kohahdutti kansaa kun se  kuonollaan pystyi nostamaan pussit syrjään aivan kun auttaakseen itseään pääsemään haistelemaan Juuson peräaukkoa. Kauan siellä viipyessään se vihdoin ajettiin “Asterixin” toimesta aivan kun pakottaen sieltä ulos. Ihan se ei vielä olisi sieltä herkkujen luota halunnut tulla ulos eikä hiirtä voi moittia. Harvinaisen järkevä leikkivä hiiri! Seuraava, itse Pat Masterson, sanoi vuorostaan haluavansa hiiren sinne mihin hän itsekin haluaisi eli pojan sisälle joten Juuso yleisön hurratessa riisui itsensä ja asettui istumaan samaan asentoon kun aikaisemminkin mutta nyt alastomana. Juusolla on taito saada peräreikänsä täysin auki ja pystyy pitämään sen aivan pyöreänä mustana aukkona käsillään joten hiiren, sormen tai minkä muun esineen tahansa on helppo mennä sisälle ja onhan Juuson aukossa vieraillutkin banaaneista kurkkuun nuoren elämänsä aikana. Masterson vei itse hiiren paikoilleen ja sai sen menemään suoraan reikään ja siitä viisi centtiä sisällekin.

“Paul Ankka“ ei saanut vuorollaan hiirtä kun pojan munapussien ääreen joten Juuso kiihkossaan pani hiiren itse sisälleen yleisön riemuksi sillä hän oli kiimassa ja halusi hiiren sisälleen nopeammin kuin Ankka olisi sen saanut.
Seuraava näytös oli valmis alkamaan: Lavalle saapuivat lännen sankarit Tex Willer, Buffalo Bill, Pecos Bill sekä lääkärit Ben Casey ja Kildare. Juuso pantiin alastomana sänkyyn jonka jalat nostettiin ylös ja tyynyjä laitettiin selän ja pakaroitten alle. Cheetah ja Jane pitivät Juuson jalat ylhäällä sängyn päädyssä niin että pojan nyt jo täysin märkä kiihottunut peräreikä loisti päin kattoa.  Juuso itse piti käsillään himottu reikänsä apposen auki. Se oli täysin pyöreänä , musta aukko odotti vain vierasta. Se vieras tuli tällä kertaa olemaan pienoislentokone! Herrat jotka saapuivat nyt lavalle tulevat kilpailemaan siitä kuka ohjaa lentokonetta lähemmäs pojan reikää tai saa napakympin jos ajaa suoraan tallille! Kone on  oikean lentokoneen mallinen,  joten sillä on pitkä nokka jonka siis pitää mennä napakympissä melkein kokonaan sisälle märkään aukkoon.
Juuson peräreikä on kuin luotu tällaiseen leikkiin kun hän saa sen niin auki ja vielä pystyy pitämään sen niin pyöreänä ja avonaisena.

Ensimmäisen vuoron saa Tex Willer joka laittaa lentokoneen pöydälle lähellä sänkyä ja kauko-ohjain kädessä hän antaa koneen lähteä kohti “ lentokenttä” nimeltään Juuson peräaukko. Lentorata on kaareva kun lähtöasema eli pöytä sijaitsee sängyn oikealla puolella . Tex huonona perämiehenä ohjaa kuitenkin koneen liian kaarevasti kohti naapurikenttää, tässä tapauksessa Juuson napa. Yrityksiä on kuitenkin kaksi ja toisella kerralla kone osuu polveen! Ei siis huippusuorituksia kumpikaan. Buffalo Bill oli toista maata sillä tämä lännenmies osasi lentää suoraan mutta hermostui jostain syystä ennen osumista aukkoon että putosi Juuson haarojen väliin. Toisella kerralla kone laskeutui suoraan munien päälle lepäämään. Reikä oli pysynyt tähän asti tyhjänä, mutta sitten kuvaan astui Pecos Bill, ei tiettävästi suku äskeiselle tuomarille, vaan tämä sankari tiesi mitä Juuso tällä hetkellä halusi eniten maailmassa : jotain aukkoonsa ja vähän äkkiä! Juuson kärsimätön ilme kertoi sen! Pecos antoi pikkukoneen lentää suoraa reittiä sisälle sitä odottavaan kitaan ja kun sillä pirun koneella ei ollut tarpeeksi voimia mennä noin kosteaan reikään kun muutaman millin Juuso otti ohjaimet omiin käsiin ja työnsi voimalla loput koneen nokasta sisäänsä, niin kiimassa poika oli pitkän odotuksen ja toiveiden ja sitten kaiken pettymysten jälkeen. Koneen kärkeen oli juuri tällaista tilaisuutta silmälläpitäen rakennettu tärytin aivan kuten hieromasauvoissakin mitä kukaan muu kun rakentaja Miscu ei tiennyt ei siis Juusokaan ja juuri hänelle se oli iloinen yllätys. Yleisölle tämä kaikki oli mieleen ja suosion osoitukset olivat valtaisat! Nyt kun Juuso tiesi mitä koneen kärki kätkee sisäänsä sitä enemmän hän toivoi näiden tunarien onnistuvan.

Vielä olivat molemmat lääkärit jäljellä, ja Juuso alkoi väsyä pitämään jalkojaan ylhäällä, vaikka hänellä toki oli hyvät apurit. Hän oli kuitenkin yhä kiimassa, sillä vain kerran kone oli tyydyttänyt pojan reikää, eikä sellainen toki riitä nuorelle kiimaiselle pojalle! Ben Casey oli lääkäreistä ensimmäinen joka yritti tyydyttää pojan ajamalla koneen vauhdilla suoraan hänen avonaiseen reikään. Eikä yritys ollut huono mutta se jää aukon ulkopuolelle koneen sammuessa juuri ennen aukkoa Juuson suureksi pettymykseksi. Seuraavat yritykset olivat huomattavasti parempia Juusonkin mielestä sillä Casey onnistui toisella kerralla ajamaan lentokoneen vauhdilla suoraan reikään, Juusonkin mielestä tarpeeksi syvälle antaessaan koneen tovin aikaa surratella siellä silmät ummessa nauttien. Tohtori Kildare pani vielä paremmaksi ajaessaan ensimmäisellä kerralla suoraan maaliinsa ja Juusolla oli kyrvän pää täynnä liukastusnestettä niin että sitä oli napakin saanut osuutensa! Juuso oli helpottunut kun leikki loppui, sillä asento väsytti, ja kun poika pääsi vapaaksi hän lerpahti suoraksi sänkyyn haarat levälleen. Tätä asentoa käyttivät oitis miehet hyväkseen! “Tex  Willer” pussailemaan Juusoa suoraan suuhun, “Pecos Bill” sekä toisella puolella “Buffalo Bill” nännejä nuoleskelemaan, lääkärit imemään molemmin puolin kovana kauan pysynyt Juuson keppiä. Kauan ei miesten annettu nauttia sillä Juuso oli kiimassa  noin tunnin kestäneen leikin ajan ja lasti pyrkii ulos miltei heti lääkärien jakaessa nuoren pojan lastin!

Naamiaisten paras pukupalkinto annettiin Juhalle. Perustelut olivat, että vaikka Robin Hood- pukuja oli useampia Juhalla oli kaikkein tiukemmat vartalonmukaiset trikoot, ja valkoiset kun useammalla oli harmaat tai jopa täysin mustat. Myös laskettiin Juhan eduksi se touhutippa housuissa joka oli hänellä aivan illan alusta asti ja joka leveni yötä myöten!
Juhan filosofia miehistä: Keppi määrää, säkissä kantaa ja rusina antaa!
Juha lupasi ne Robin Hood- trikoot hyväntekeväisyys myyntiin ja menee takuuseen että ne on pesemättä “haistakaa vaikka niitä ennen ostamista”!
Opiskelu aikanaan hän jo oli itsensäpaljastaja, sillä opiskelukaverit kertoivat hänen suihkuun mennessään huutavan, joka käytävän ovensuussa, menevänsä nyt, jos joku haluaa tulla katsomaan, mikä tarkoitti sitä, että jos joku tosiaan tuli katsomaan häntä kun hän menee suihkuun, niin hän jätti yleensä valkoiset alushousut jalkaan suihkuun mennessään ja antoi ne kastua. Sillä tavalla hän kiihottui enemmän kun alkkarit, munat ja kaikki oli märkää, yleisöä katsomassa ja housut  ihossa kiinni…

Juha saapui unessa Onnelaan isän luokse jo aivan lapsena mikä on harvinaista Onnelassa. Virallisestihan poika saapuu kymmenvuotiaana isänsä luo asuttuaan siihen saakka äitinsä hoivissa. Mutta Juhan äiti ei oikein pystynyt liiallisen alkoholin käytön vuoksi kasvattamaan poikaa joten päätettiin että hänen isänsä on parempi kasvattaja. Parikymmenisen vuotta hän tosiaan ehti asua isänsä kanssa jonka välit ovat edelleen erittäin hyvät. Kunnes Juhan isä tarjosi Misculle mahdollisuuden tutustua poikaansa ja Miscu iski silmänsä silloin 18- vuotiaiseen kauniiseen poikaan ja niin alkoi Juhan ura tavoiteltuna suklaa poikana. Tällä hetkellähän sekä Miscu että Juha asuvat Päällikön Palatsissa, sillä kun suuri Johtaja kerran näki Juhan niin halusi tämän heti kokoelmaansa. Laski, aivan oikein, että se onnistuu parhaiten lupaamalla hänen alaisenaan jo silloin olleelle Misculle vastineeksi asunnon myös hänelle. Joten Juha tavallaan jaettiin kahden miehen kesken silloin ensimmäisen kerran. Juha muutti totta kai mielellään Palatsiin ja innoissaan, kun tiesi jakavansa huoneen toisten suklaapoikien kanssa! Hän on ollut nautinnonhaluinen aina lapsesta asti ja toivoi saavansa sieltä nautintoja yllin kyllin. Ainakin itse oli valmis antamaan toisille  iloa ja nautiskelua jakamalla itseään toisille pojille niin paljon kun vaan pystyy. Ja Juha pystyy, sen kaikki tietävät nyt mutta silloin ei tunnettu häntä vielä niin hyvin.

Suklaapojat ovat arvostettu ryhmä kauniita poikia Onnelassa. He ovat tietoisia omasta viehätysvoimastaan. Iloisia mutta tärkein ominaisuus on halu näyttää itseään eli heillä on oltava erikoisen voimakas taipumus rakastaa itseään mutta kyky ja halua jakaa vartalonsa myös muiden kanssa. Juha on juuri tällainen.
Palatsin ilopojat eli suklaapojat ovat Päällikön palkkalistoilla mutta Onnelassa on muitakin suklaapoikia jotka ovat samalla vanhemman miehen oppipoikia oppimassa myös elämän muilla aloilla mutta oltava kuitenkin aina valmiita palvelemaan isäntäänsä erotiikan ihmeellisessä maailmassa. Rakkaalla lapsella on monta nimeä mutta yleisin nimike pojille on suklaapoika koska he maistuvat yhtä hyvältä kuin suklaa konsanaan ja heidän suloreikänsä on suklaanvärinen vaikka jotkut pitävät sitä enemmän punaisena mutta maistuu joka tapauksessa suklaalta.  Pojan reikä kutsutaan monella eri nimellä kuten suloreikä, suklaareikä, herkkureikä, punainen tai ruskea reikä, herkkupeppu ja rusina etc. Myös pojan sukupuolielimellä on monta nimeä kuten penis, kikkeli, herkkutatti, lemmenkeppi, mela, banaani sekä nakki ja täällä yleisin on keppi kun taas pojan munapussit on nykykielellä säkki!  Kun suklaapoika saavuttaa kolmenkymmenen ikärajan he joko hankkivat uuden alan tai kuten yleensä jäävät “eläkkeelle.” Kun ovat järkevästi osanneet sijoittaa he elävät ruhtinaallisesti loppuelämänsä.  Koska sitä on tullut 15- suklaapoika uran aikana paljon, sillä isännät maksavat ruhtinaallisesti, vaikka kyllä pojat ovat sen arvoisiakin.

Juha rakastaa kaikkea ja kaikki rakastavat häntä mutta hänellä on myös sydänystävä suklaapoikien joukossa ja sen kunnian on ansainnut aina niin nauravainen Janne! Pojat asuvat Palatsissa kolmen hengen huoneissa ja Juhan asuinkumppaneina ovat itseoikeutettuna Janne sekä Joonas, näyttelijäksi opiskeleva joka esiintyi edukseen naamiaisten performanssi esityksessä. Juha on edustavan näköinen kuten moneen kertaan on todettu, ja myös mainostajat ovat sen huomanneet. Hän on monessa mainoksessa mukana sekä lehdissä että televisiossa. Yksi tuote jota hän mainostaa on Makeistehtaan PusiPusi- karamellipussi jota hänellä itselläänkin on aina mukana koska hän todella pitää niistä. Se on pitkulainen, noin 12-centin mittainen paperikääröön piilotettu karamelli ja pussissa niitä on noin 15 kappaletta. Hän mielellään syö niitä mutta vielä enemmän leikkii niiden kustannuksella. He ovat kolmisin huoneessaan. Kaikilla on samanlaiset rispaantunut, kauhtuneet,  rikkinäiset vanhat siniset farkut jalassaan. Juhanin farkuissa on isohko reikä jalkojen välissä, juuri siinä kohtaa jossa on hänen suklaareikänsä ja jonka hän  tarkoituksella itse on suurentanut. Hän istuu hajareisin huoneen ainoassa kunnollisessa nojatuolissa ja avaa viekas hymy kasvoillaan karamellipussia. Ottaa yhden PusiPusi- karamellikäärön, avaa sen käärön ja ottaa sen varsinaisen pitkän karamellin esille, nostaa molemmat jalkansa ylös kohti kattoa ja ottaa paremman asennon tuolissa. Joka tarkoittaa sitä että levittää namureikänsä apposen avoimeksi ja vie PusiPusi- karamellin reikänsä eteen, työntää sen sitten hitaasti sisälle niin että ulkopuolelle jää vain  pari milliä karamellistä. Janne ja Juuso ovat olleet koko toimituksen ajan aivan hiljaa ja nauttineet esityksestä hyvin tietoisina siitä mitä heiltä tämän jälkeen odotetaan sillä he ovat leikkineet tätä useasti ja joka kerta yhtä innokkaasti.

 Janne aloittaa polvistumalla Juhan rusinan eteen ja aloittaa karamellin imeskelyn. Kun karamellin se osa joka on  ulkona alkaa loppua ottaa Janne hampailla siitä otteen ja vetää sitä ulos saman verran kun sitä oli viimeksi eli noin pari milliä tai saa hän tietenkin vetää vaikka koko karamellin ulos ja syödä sen maukkaan namun johon on lisätty Juhan omia aromeja suoraan hänen peräaukosta. Mutta Janne vetää  karamellin vain vähän ulos ja antaa vuoron Juusolle nautiskella. Pojat myös siis Juho on vaatteet päällä edelleen ja Juhon farkuissa oleva reikä uhkaa suurentua hässäkän yhteydessä sillä Juuso on kiihottunut äärimmilleen saadessaan maistaa jälleen maukasta karamelliä Juhan lisällä ja vahingossa käsillään levittämässä reikää housuissa! Juuso veti kiihkossaan millin lisää karamelliä ulos ja alkoi sitten maiskutella. Huhu Juhan rusina karamelli leikistä levisi kulovalkean tavoin suklaapoikien asuntolassa ja hetken päästä Juhon ympärillä oli parikymmentä silmäparia tuijottamassa ja haluamassa mukaan piiriin. Juha kuitenkin alkoi väsyä vaikeassa asennossaan mutta ei missään nimessä haluaa lopettaa vaan muuttaa asentoa niin että kääntää päänsä kohti tuolin istuinpaikkaa ja polvien suojaksi kovaa lattia vastaan pari tyynyä pylly pystyyn ja ei kun jatkamaan! Naapurin pojat saavat osansa, ja kun muutama karamelli on jo nautittu huomataan, että Juha itse on jäänyt ilman maustettua karamelliä ja joku ehdottamaan että yritetään työntää sinne kaksi karamelliä. “Yhden meitä varten ja toisen Juhalle hetken siellä sisällä oltuaan imettäväksi, pääsee Juha sitten maistamaan omaa herkkumakuaan.” Kun karamellit on syöty, alkavat pojat nuolemaan loput maut syvältä Juhan rusinasta.

Yhdessä he ovat kun kolme marjaa.
Aina yhdessä ollessaan sattuu ja tapahtuu. 
Tänään pojat, siis Juha, Janne sekä Juuso, kolme kovaa j;tä,  aikovat vierailla Jussin, tallirengin luona. Jussi asuu hevostallin likellä, joka taas sijaitsee aivan päärakennuksen edessä joten matka ei ollut pitkä, mutta se kulki metsän halki.
 Juhalla on taka-ajatuksia Jannen suhteen. Hän ei ole kertonut kenellekään vierailustaan lampaitten karsinalla taannoin Rikun, tallin apumiehen  kanssa.
Siitä vierailusta sitten joskus tarkemmin, kunhan löydän sen tarinan jostakin arkistosta!

Synkkää metsätietä pitkin tallirengin asuntoon piti edes vähäsen piristää.
Ainakin Juhan mielestä.
Hänellä kun oli ne rispaantuneet ja rikkinäiset kireät farkut jalassaan, niin ei millään malttanut kävellä pienempien kuusen ja männyn taimien yli. Ne kun pistivät niin mukavasti haaroissa kun niiden yli astui.
Kaverit pysähtyivät tarkemmin seuraamaan kun Juha nauliutui yhden oksaisemman kuusentaimenen päälle. Sen latva osui yhteen Juhan peräaukon kanssa ja työntäytyi oitis siitä sisälle, mutta vain jonkin verran, ja jos Juhalta kysytte niin ehdottomasti liian vähän!
Osa kuusen oksista hyväili Juhan palleja, mutta hänen kyrpänsä oli suojassa pikkukuusen hyväilyistä koska oli kaikkien näiden yläpuolella.
Kaverit astuivat lähemmäksi vaikka eivät kaukonäköisyydestä kärsivätkään. Lähempänä näkee kuitenkin paremmin mitä se hupiveikko nyt on keksinyt.
Juha naurahti ja näytti heille mitä hänen pöksyissään nyt tällä nimenomaisella hetkellä tapahtuu.
Pieni kuusen taimi yrittää panna Juhaa perseeseen sen kuin ehtii!
Tietenkin Juhan ystävällisellä avustuksella, joka ei niin kovasti ystävälliseltä vaikuttanut poikien mielestä.

Housut kun Juhalta repesi siinä tiimellyksessä kun Juha oikein innostui.
“Yrittäkää tekin, yrittäkää tekin” toisti tämä kuola valuen, niin kovasti innostunut kaveri oli uudesta löytämästään nautinnosta.
No, olihan noita kuusentaimia, miettivät pojat ja löysivätkin heti heille sopivan kokoiset.
Ja ei kun kuusi haarojen väliin ja sitten odottamaan niiden oksien ottavan vallan.
Juha oli pidemmällä kuin kaverinsa, hän oli vetäissyt etumuksestaan jo itse kalunsakin esille.
Hirven vasa mulkoili touhua muutaman metrin takaa. Eihän Juha nyt sellaista ehtinyt huomata mutta muut ehättävät.
Jalat piti poikien havainnon jälkeen saada liikekannalle, ja nopeasti sittenkin. Se tiedettiin, vaikka kaupunkilaispoikia ollaankin, että missä hirven vasa, siellä myös emo!
Juhakin sai jäykän kullinsa melko nopeasti piiloon housuihinsa, eikä moista tiedetä aikaisemmin tapahtuneen. Että noin nopeasti Juha osaakin panna kalunsa sisälle housuihinsa, yleensähän yhtä nopeasti se on housujen ulkopuolella.

Yllätykseksi Riku sattuikin olemaan Jussin luona siinä iltana kylässä kun pojat hengästyneenä pääsivät kohteeseensa.
Juha istahti ison maalaistalon tuvan pitkään ruokailupöytään, ison ikkunan ääreen toisten kanssa.
Riku oli heti huomannut ison repeämän Juhan farkkujen haaroissa, mutta ei ollut tohtinut asiasta mainita mitään, hymyili vain itsekseen.
Juha näki ison uroshevosen pihalla jäytämässä heinää. Sen pitkä ja ruma penis heilui mahan alla puolitorkkuna.
“Onpa pitkä” tokaisi Juha.
“Miltä mahtaisi tuntua saada tuollaista perseeseen?”
Juhalle tuli yksi koe mieleen tuosta hevosesta.
Ei kauan kestänyt kun pojat halusivat tallille, jossa heitä odottikin Juhalle tutut lampaat.
Rikun kanssa lampaita ollaan oltu tervehtimässä, naurahti Juha itsekseen, vain muutama yö sitten!
Täytyy tosiaan muistaa kertoa tarinan joskus Teillekin!

Riku lupasi viedä pojat tallille, Jussi jäi tupaan lepäämään.
Juha miettii itsekseen, mahtoiko tietyt lampaat muistaa hänet, ne lampaat jotka saivat maistaa häntä muutama päivä sitten.
Kaikilla pojilla oli samat kauhtunut, kireät ja rikkinäiset farkut jalassaan kun karamellileikin aikanakin.
Siitähän kerrottiin Taru Onnelasta 3 osiossa, muistattehan?
“Mennäänkö tuonne lampaitten karsinaan katsomaan mitä lampaat meinaavat meistä?” sanoi Juha mielessään hänen edellinen vierailunsa näitten luona.
Samassa he jo olivat lampaitten luona.
Jannella oli omat epäilyksensä, jostakin ehkä kuullut, mitä lampaat tekevät kaikelle, mikä vähänkin muistuttaa nisua. Hän oli innostunut  kokeilemaan mitä lampaat vain keksivät.
Niin Juha, Janne, Juuso, Riku ja lampaat tuijottivat mulkoillen  toisiaan kotvasen, lähinnä lampaat kiinnostuneina, kun pojat hämmästyneinä seisoivat keskellä karsinaa, intiimisti lähekkäin, kunnes eräs lammas rohkaistui ja lähestyi tiivistä poikaryhmää, empien ja epävarmoin askelin. Juha veti rohkeasti keppinsä rikkirevitystä farkuista ulos kun lammas lähestyi ja osoitti sille sitä.
 Että täältä sitä saa.
Se oli melko varmasti sama eläin, joka imi häntä viime vierailulla, sillä lammas tuli luottavaisin mielin, aivan kuten tietävänä saavansa hyvää ja ehtaa tavaraa. Juuson luokse tuli myös pikkuinen lammas nuuhkimaan hänen haarojaan aivan kun miettien, että missä piilottelet herkkujasi ja mikset anna jo minulle. Surullinen ilme naamallaan lammas katsahti Juuson kasvoihin, että eikö heru. Siihen ei voinut muuta kun alkaa avata farkkujensa vetoketjua ja vetää nisun esille ja ojentaa se odottavaan turpaan.                                                                                         

Kun Juusolla on taito saada rusinansa täysin aukinaiseksi ja pysymään sellaisena niin hänelle tuli eräs hullu ajatus mieleen mitä voisi yrittää nyt kun ollaan lampaitten keskellä.
”Se tiedetään, että lampaat imevät kaikkea mikä vähänkin muistuttaa nisua, mutta mitä ne tekevät kun eteen lykätäänkin avoin, pyöreä, musta aukkoinen pojan tuoksuva reikä.
”Tämä tieteellinen koe pannaan pystyyn nyt!
Juuso näin lausahtaen irrotti kikkelinsä eläimen turvasta, veti housunsa alas kinttuihin, käänsi lampaille selkänsä, levitti käsillään rusinansa auki niin kuin vain Juuso taitaa ja jäi odottamaan tutkimuksen tuloksia. Tämä yllättävä käänne jutussa sai lampaan hetkeksi hämilleen ja perääntymään, mutta vain hetkeksi. Uteliaisuus odottamatonta aukkoa kohtaan kiinnosti selvästi enemmän kun pelotti, joten eläin varauksellisesti palasi lähemmäs, nuuskii sitä jonkin aikaa mutta ei tiennyt kuitenkaan mitä sillä pitäisi tehdä. Mutta sieltä tuleva haju oli sille ylitsepääsemättömän tenhoava ja siten aina utelias lammas pisti kuononsa aivan lähelle reikää, mistä haju tuntui tulevan. Se nuuskii sitä tovin ja sai kun saikin Juuson kepin värähtämään, jolloin Juuso käänsikin äkkiä itsensä niin että jäykkä keppi osui suoraan lampaan kuonoon jolloin se ottikin paljon tutumman nisun näköisen vempeleen suuhunsa eikä kauan kestänyt kun lammas sai mitä se halusikin, tosi lampaan mielestä liian vähän.

Juhalla tuntui olevan tosiaan se sama lammas kuin viimeksi, aivan kun tietäen saavansa jotain hyvin herkullista juuri häneltä. Hän alkoi kuitenkin härnätä lammasta ja veti hellästi kullinsa pois sen suusta alkaen kiusaten kävellä uusi ystävänsä kintereillään kohti erästä karsinaan unohtunutta suuri kokoista lypsypallia, jonka hän oli havainnut eräässä nurkassa, veti sen alleen istahtaen siihen. Hän levitti pallissa istuen haaransa ja jäi odottamaan hieman jälkeen jäänyttä lammasta viekas hymy kasvoillaan. Mela oli turvallisesti piilossa farkuissa kun lammas oli hajuetäisyydellä. Se tuntui ihmettelevän mihin nisu piilotettiin, kunnes muisti mistä se äsken esiin kiskottiin. Lähestyi nyt varmoin askelin kohti Juhan haaroja, nuuskii ja nuuskii. Löysi farkuista rikki revityn reiän ja työnsi kuononsa siitä sisälle.
 Kun ei tuntunut sen  kuono mahtuvan pienestä aukosta tarpeeksi syvälle, niin turvallaan repii sen suuremmaksi. Hajusta tiesi olevansa oikeassa kohdassa. Siellähän se onkin, etsimänsä nisu, mutta ei toki lepäämässä, vaan kovana kun kanki. Nyt olisi saatava se vain jotenkin ulos.
Lammas, pelätessään herkun katoavan jälleen, takoo päällään niin rajusti että muut karsinassa olleet hermostuneena seuraavat kun lammas repii Juhan farkut levälleen niin että niiden haarojen väli repeää täysin, ja kun Juha ei koskaan käytä kalsareita niin säkki, rusina ja keppi tulivat kaikki heti esiin. Lammas ei välitä muusta kun kepistä, joka tuntuu odottaneen käsiteltäväksi joutumistaan, niin kova ja punapäinen se siinä vaiheessa jo oli. Tässä tilanteessa Juha ei välittänyt vaikka farkut olivat tämän jälkeen käyttökelvottomat vaan antoi nyt lampaalle mitä se halusi, sillä tämä oli ansainnut sen rehkittyään sen eteen niin paljon.     

Rikulla oli omat farkkunsa kintuissa ja tyylilleen uskollisena pitkät, mutta kevyemmät kesällä sopivammat kalsarit peittämässä sulojaan. Niitä haistelemassa oli hänelle uskollinen lammas joka oli tottunut saamaan ensin vain kalsarien läpi haistelemista, sitten hetken päästä maistella sitä kun Riku suvaitsi vetää kalsarinsa alas jotta ystäväksi muodostunut lammas pääsi varsinaisiin hommiin.
Janne oli hätääntyneen näköinen seistessään keskellä karsinaa rikkinäiset farkut jalassaan kolmen nälkäisen lampaan hääriessä ympärillään. Kaksi oli etupuolella nuuskimassa ja yksi nuuhkii takapuolta, sieltä kun pääsi juuri muhkean hajuinen pieru kun Janne hermostui, kun hänen luokseen yhden toivotun lampaan sijasta tulikin kolme.
Etupuolella oleva havaitsi reiän farkuissa ja yritti vimmatusti sitä kautta sisään, sillä siellä se herkku tuoksujen mukaan oli. Janne ei kuitenkaan uskaltanut ottaa sitä lampaan himoitsevaa herkkua esille vaan tönäisi muutkin syrjään ja pinkaisi karkuun toisten luo.

Juha halusi kokeilla erästä mieltään askarruttanut asia koskien hevosta ja porkkanaa!
Rikulla oli suosikkihevonen nimeltään Musta Ori ja Rikun suosituksesta tämä hevonen valittiin koen suorittajaksi. Se ei kuitenkaan ollut se sama hevonen pihalla isone mulkkuineen.
 Hevonenhan pitää kaikesta vihanneksista kuten kurkusta, kaalista ja porkkanasta heinien lisäksi. Porkkana valittiin, koska niitä oli laatikollinen tallissa.
Tallin nurkassa oli vajaa parimetrinen vanha penkki johon housut nilkoissa oleva Juha nyt meni mahalleen. Porkkana työnnettiin syvälle hänen peräreikäänsä, jota sitä ennen oli esitelty vajaa metri päässä penkistä olleelle hevoselle. Heppa sai haistaa porkkanaa ja sen jälkeen näytettiin sille kun se porkkana työnnettiin Juhan peräaukkoon ja jätettiin sinne komeasti pystyyn.
Riku ohjasti  hevosta vieressä kun se päästettiin irti tallustamaan kohti porkkanaa, joka sojotti pystyssä Juhan aukosta. Se menikin melkein suoraan porkkanaa kohti, ja kun se oli kohdalla veti porkkanan parempiin suihin.
”Kivalta tuntui kun porkkana vedettiin ulos” lausui Juha jälkeenpäin mielipiteenään.
Koe toistettiin, ei vähiten Juhan toivomuksesta, muutaman kerran ja viimeisen kerran porkkana jätettiin pois.
Juha levitti märän aukkonsa niin auki kun saattoi ja jäi odottamaan mitä hevonen tähän tuumasi. Musta Ori tallusti varmana siitä että jälleen yksi mehevä porkkana odottaa sitä, joten yllätys oli suuri kun aukko loistikin tyhjyyttään. Ori varmisti asian kokeilemalla pitkällä kielellään aukkoa mitä Juha jo oli odottanutkin. Siellä kyllä haisi porkkanoilta, ja vähän muultakin, kun Musta Ori työnsi kielensä syvälle sisälle reikään, toivoen että jossain täällä sen pitäisi olla. Kun hevonen viimein uskoi, ettei porkkana tällä kertaa sieltä löydy, veti se ison pitkän kielen Juhan perseestä ja kiitoksena tästä ihanasta tunteesta Juhan oli pakko antaa Mustalle Orille illan suurimman porkkanan.

Seuraavana päivänä, auringon edelleen paistaen kesäpäivää, veijarit lähtivät takaisin kotiseudulleen, sen saman metsän halki.
Matkalla Juha nosti ylös maahan pudonneen kuusenkävyn. Sen suomut olivat vahvasti rungossa kiinni joten se olisi sopiva yhteen hommaan, mikä ei tullut Juhan mieleen juuri nyt sillä se on mielessä ollut hänellä koko ajan.
Miltä tuntuisi panna tämä komea pitkä luonnon tuote perseeseen?
Se on asia mikä mietityttää Juhaa jatkuvasti. Mitä kaikkea sitä voisikaan panna peräpeiliin?
Kaverit huomasivat tämän noston ja hymyilivät kun Juha pani kävyn taskuunsa.

Ne poikien rikkinäiset farkut olivat haljenneet lisää eilisen aikana tallissa sekä tuvassa illalla.
Vain yksi asia pysyy nuorukaisten mielessä, ja se on seksi!
Metsässä on marjoja ja sieniä joten siellä viihtyy vähän kauemminkin, joten pojat päättivät nauttia vapapäivästä täysin rinnoin.
Niinpä he päättivät riisua paitansa ja palvoa välillä aurinkoa.
Sopivan valoisan ja auringonsäteisen paikan löysivätkin erään ison männyn juurelta ja niin pojat istahtivat siihen. Farkut paljasti enemmän lihaa kun verhosi, niin rämät  ne oli kaikilla kolmella.
Juha kun venytti siinä maassa männyn juurella istuessaan jalat mahdollisimman leveäksi niin pallithan ne siinä alkoi kurkistella ulkoilmaa haljenneesta halkeamasta haarojen välissä.
Juha kun sen huomasi niin veti ne kokonaan ulos ja saman kohtalon koki hänen puolijäykkä kalunsa.
Janne ja Joonas innostuivat heti tekemään samoin ja niin kolme uljasta auringon palvojaa istuivat männyn juurella vierekkäin kalu sekä pallit haarojen halkeamista ulkona.
Aurinkoa nekin kaipasivat!
Vai kaipasivatko?
Ja mitä Juha teki sillä männynkävyllä?

EB-Scott-Parker-Fresh-018.jpg