8913442082_8f6a98333c_z.jpg

ISÄN POIKA
Riku ja hänen juovuksissa oleva ottoisänsä katselevat myöhäiskulttuuriohjelmaa televisiosta kotonaan eräänä perjantai- iltana. Siellä on paasannut pitkin iltaa Suomen kielen lehtori Nieminen aiheena suomen kielen köyhyys mitä tulee erotiikka sanastoon.
“ Erikoisesti Yhdysvalloissa on, kun puhutaan erotiikasta, paljon värikkäitä, lyhyitä sanastoja sanastoa jolla pienellä vaivalla ja yhdellä sanalla pystytään ilmaisemaan tyhjentävästi mitä halutaan” puhuu lehtori ja jatkaa että “aivan toisin kun Suomessa. Täällä ei oikein ole sanastoa sellaiselle yksinkertaiselle asialle kun jos haluaa laittaa sormen pojan aukkoon. Amerikkalainen sanoo yksinkertaisesti fingering, tai jos haluaa nuolla pojan samaista reikää niin siellä sanotaan eating ass. Siksi ehdotankin että tästä lähtien fingering on suomeksi sormeilla, kun siis halutaan laittaa sormen pojan peräaukkoon ja eating ass on syödä persettä, eli kun halutaan nuolla sitä.”

“ Tulepas kaunis ottopoikani niin sormeilen sinua ja sen jälkeen haluan syödä persettäsi” sanoi ukko, joka oli tyhjentänyt pullon, jos toisenkin illan saatossa ja saanut siitä rohkeuden ehdottaa sellaista mitä he eivät koskaan ole yhdessä tehneet aikaisemmin. Ukko ei ole koskaan koskettanut eroottisesti ottopoikaansa vaan Riku on leikkinyt itsensä kanssa liemen tuloon asti “isän” katseen edessä ja siinä kaikki.
“ Okey”, vastasi Riku ja alkoi riisua itsensä. Hän heitti likaisen paitansa ja aukaisi farkkujensa vetoketjun ja veti housut alas pyllistäen isälleen.  Ukko maiskutteli sormensa kosteaksi ja pani sen sisälle.
“ Saanko laittaa toisen” kysyi hän.
“ Saat” vastasi aina niin kuuliainen poika. Hetken siinä sormillaan leikkiessä ukko sanoi että nyt haluan syödä persettäsi. Riku laski päänsä kiinni lattialle, hän kun halusi varmistaa että ukko pääsee kunnolla ottopoikansa sisälle kielensä kanssa. Hän halusi varmistaa että ukko tulisi nauttimaan siitä jotta  haluaisi tehdä sitä toistamiseen monta kertaa. Vaikka kyllä Riku piti esiintymisestä ukolleen, ja sai siitä nautintoa, mutta vaihtelu virkistäisi.
Ja kyllä ukko nauttii ja laittoi kielensä syvälle pitäen sen siellä pitkään.
Tästä tuli heidän uusi lauantai illan harrastuksensa. Arkena ja sunnuntaina Riku esiintyi ukolleen edelleen mutta lauantaina ukko sormeili ja söi poikansa persettä

Kansakoulun eläkkeellä oleva opettaja oli tullut ukon luokse vierailulle kahden jaloviina pullon kanssa kuten hänellä on joskus tapana iltapäivällä. Riku oli mennyt normaalisti tallille aamulla ja luvannut sen jälkeen tulla iltaa viettämään Jussin luokse, joka tarkoitti sitä että hän oli laittanut pitkät flanelli kalsarit jalkaansa.
Ukko pitää siitä!
Siis siitä, että hänen Rikunsa käyttää pitkiä flanellisia kalsareita tallissa ja hikoilee niissä työtä tehdessä. Sitten renkipoika saapuu suoraan ottoisänsä luokse luovuttamaan päivän hiet.

Oli juotu puolipullollista viinaa kun opettaja Pohjola oli alkanut jälleen ripittäytyä. Tällä kertaa hän kertoi tarinan joka oli seuraavanlainen:
“ Minua pidettiin ankarana opettajana joka antoi jälki istuntoa pienestäkin rikkeestä. Pojat ovat poikia joten melkein joka arki ilta joku oli jälki istunnolla. Pojat istuivat tunnin vielä sen jälkeen kun muut lähtivät koulupäivän päätyttyä. He istuivat omassa pulpetissaan ja opettaja  omalla tuolillaan pöytänsä takana. Oli mielenkiintoista sinänsä saada olla kahden teini ikää lähestyvän pojan kanssa suuressa luokkahuoneessa. Pojathan, jotka opetin olivat siinä 16 ikäisiä, juuri karvan kasvun-ikävaiheessa. Mutta omasta pöydästäni en nähnyt mitään, en ainakaan tarpeeksi. Muut opettajat korjaavat kotitehtäviä jälki istunnon aikana, jotka yleensä pitäisi tehdä kotona, mutta minulla on aikaa tehdä sitä yksin ollessani kotona joten aloin kävellä jälki istuntoa suorittavan pojan luokse. Hän yleensä piti kädet oman pulpetin päällä ja minä menin hänen lähelleen niin että katse harjaili kohti pojan haaroja. Joskus menin taakse istumaan, johonkin sopivaan pulpettiin, missä näin kun poika istui jalkaväli leveällä. Koskaan kukaan ei istunut kuin tyttö, eli jalat ristissä, vaan kaikki, onnekseni, istuivat haarat melko leveälle. Se saattoi johtua siitä että pojalla oli lämmin erikoisesti siellä, sillä olihan se ollut siellä jo pitkän päivän, ja tämä meitä kaikkia kiinnostava paikka hikoilee pojalla kun pojalla. Usein nimitäin pojat siellä istuessaan kourivat  haarojen väliä kun se kutiasi. On otettava huomioon sekin, että heillä oli juuri kasvanut tai kasvamassa karvoja sinne, sekin syyhyää.

Joka tapauksessa pojat raapivat itseään jatkuvasti istuessaan yleensäkin tunnilla siinä ikävaiheessa. Joskus juurrutin pojan istumaan seinän vierellä olleeseen pitkään penkkiin, jolloin näin kaiken kun poika joutui istumaan ilman että pulpetti oli suojana. Silloinkin pojat istuivat estottomasti jalat levällä. Taisi olla poikasi Riku joka jo siinä vaiheessa oli exchipitionisti, eli näytteli itseään mielellään. Hän alkoi näyttävästi ja häpeämättömästi jälki istunnolla raapia itseään jalkojen välistä. Ajattelin jo silloin, josko pojat olisivat oivaltaneet, miksi yhä useammin lukuisista opettajista juuri minä määräsin jatkuvasti tietyt pojat jälki istunnolle. Olivatko he huomanneet, mitä minä kyräilin kun he istuivat pulpetissaan. Pojat ovat tarkkoja tällaisissa asioissa. He alkoivat olla rohkeampia ja kopeloivat itseään estottomasti. Riku se varmasti oli, joka selvästi alkoi pumpata vehkeitään, farkkujensa päältä tosin. Mitä sinä nyt teet, kysyin käheällä äänellä tuntien lähes kauhua, samalla innostusta,  ja hän siihen, että eikö opettaja tosiaan tiedä miksi tätä kutsutaan? Se on runkkaamista!
Sitten hän ihmetteli kun kikkeli viime aikoina käyttäytyi kummallisesti. Aamulla se oli aina kova ja lakanat ja kalsarit märät. Että onko se sairas tai jotain?
Hän oli silloin juuri istunut oven lähettyvillä, siis siinä pitkällä  penkillä, joten minä astuin muutaman askelen oven suuntaan, painoin oven lukkoon sekä sanoin: Katsotaan!
 Avaapa housusi ja ota se esiin.
Olenhan minäkin vain ihminen.
Hän avasi tuota pikaa sepaluksensa ja veti esille kaunein kikkelin minkä siihen mennessä olin nähnyt.

Se oli pikku jäykkänä, punapäisenä, niin uskomattoman herkullisen näköinen, että en voinut muuta kun lohduttaa häntä sanomalla, että ei noin kaunis elin voi olla sairas, ja että sen kuuluu olla kova tuon ikäisenä, melkein koko ajan.
Kuten jo sanoin, minäkin olen vain ihminen enkä halunnut muuta kun ottaa sen suuhuni ja alkaa imeä nuorinta kullia mitä olin siihen mennessä saanut maistaa. Silloin otin Rikulta ensimmäisen kerran liemet, ja kaikki suuhuni. Maku oli kestävä suussani kauan. Kulli maistui sellaiselta kun se yleensä maistuu kun se on ollut housuissa monta tuntia ja pesty kunnolla ehkä edellisenä iltana. Lohdutin häntä sanomalla että sieltä kuuluu tulla tällaista maitomaista ja että se on turvallista, jopa terveellistä. Tunsithan kuinka minä juuri äsken nielaisin kaiken mitä annoit tulla.  Sen ensimmäisen jälkeen aavistin että pojat olivat asiasta puhuneet, sillä kun seuraavana päivänä annoin Timolle , 15- vuotiaalle jässikälle jälki istuntoa, ei kestänyt kauan kun jäimme kahden niin Timo oli mennyt vapaaehtoisesti penkille istumaan. Hän alkoi hiplata itseään ja esitti saman kysymyksen, että mikä vikaa hänessä on kun kikkeli toimii kuten toimii. Minä oven laittamaan lukkoon, katsottiin ja hetken päästä minulla oli saman hajuinen kulli suussani. Ajattelin silloin että olin päässyt paratiisiin. Kasa teini ikäisiä poikia jotka vain odottavat lypsämistä. Minulla oli neljä varmaa poikaa ja heillä oli tapana tehdä jotain pientä jäyhää jotta minulla oli helppo määrätä heille jälki istuntoa. Heillä tuntui olevan oikein lista kenen vuoro on saada jälkkäriä, eli kenen vuoro on tyhjentää lastinsa nieleskeltäväkseni. He sanoivat että pitävät edelleen käteen vetämisestä, mutta silloin tällöin on mukavaa vaihtelua kun minä otan suuhun ja he vain nauttivat.

Kerran sitten Riku, kun suljin oven ja olin palaamassa hänen luokseen penkille, hän olikin kääntynyt selin housut kintuissa, kysyen pojan äänellään, että mitä sitten tehdään tälle levittäen pakaransa, jolloin ensimmäisen kerran näin hänen kirkkaan punaisen rusinansa. Minä siihen että mitä siitä ja hän että se on alkanut syyhyä samalla lailla, että sekin kaipaa jotain kai opettaja ymmärtää. Kyllähän minä, sanoin ja kyykistyin ja laitoin ensimmäisen kerran kieleni niin nuoreen perseeseen että voi taivas. Ja se tuoksu tai mieluummin maku oli kokemus sinällään. Pojalla oli ollut tänään voimistelu tunti juuri ennen eikä koulussa käyty pesulla tunnin jälkeen. Ja muut pojat perässä. Jotain outoa myös heillä takapuolessa. Tätä herkkua jatkui sitten koko luku vuoden eikä muut pojat tienneet asiasta mitään. Jouduin antaman totta kai muillekin pojille jälkkäriä  ja olen varma että muut  eivät tienneet. En edes halunnut koskea näihin muihin. Minulle riitti nämä vakio pojat. Nämä neljä sen sijaan nauttivat, niin kuin minäkin valtavasti istunnosta, joten he eivät halunneet kertoa, mitä me teimme, koska silloin kaikki hupi olisi heidänkin osalta loppunut.
Minä muuten olen sinun lisäksi ainoa joka on nähnyt Rikun ensimmäiset häpykarvat sillä olet kertonut että ajat ne säännöllisesti häneltä pois.”
Näin päättyi opettajan tarinansa
Riku oli saapunut kun opettaja oli jo ehtinyt lähteä. He olivat alkaneet katsoa televisiosta ohjelmaa erotiikka sanastosta Suomen kielessä ja kaiken kuulemansa jälkeen ukko halusi kokeilla jotain uutta Rikun kanssa ja sai sitten tästä televisio ohjelmasta rohkeutta ehdottaa sormeilua ja perseen syömistä.
tumblr_o085gunj2M1tk395co1_1280.jpg


KOIRA,KISSA JA KALSARIT
Juha ja Ripa alkoivat viettää yhteisen illan. Molemmat olivat 18- vuotta ja kauneimpia poikia saa hakemalla hakea eikä sittenkään löydä. Juha jo pitemmän aikaa halusi tutustua Ripaan. He asuivat molemmat Palatsissa mutta eivät olleet huone kumppaneita. Juha kertomaan kaikkea mitä hän on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta seksi alalla kokeilla. Mutta ei Ripakaan toimettomana ole ollut. Kerran hän heräsi sängyssään kissa vieressään. Tosin talossa on kissoja useampikin ja hänelläkin on oma kissa mutta tämä ei ollut hänen kissansa. Hän nukkuu kuten useimmat täällä alasti ja silloinkin kyrpä seisoi kun kanki. Kissa vaan nuoli sitä tällä kertaa. “ Minä sitä keskeyttämään ruvennut. Annoin sen olla kun se tuntui pitävän sitä ja kuka ei olisi! Ajattelin kyllä että huiskin sen pois kun minulta alkaa tulla mutta sitten en kyllä sitä tehnytkään. Tai olisiko ollut niin, etten ehtinyt ajaa sitä pois, tai mieluummin niin, etten edes halunnut sen lähtevän, ennen kuin sain tietää mitä se tekee, kun satsi yllättäen alkaa suihkuta. Ottaako se pelästyneenä hatkat vai syökö se minun paksun liemeni. Se teki kumpaakin. Kun sitä paksua lientä alkoi tulla, kissa pelästyi ja aikoi luikkia pakoon, mutta sitten se nuuhkii ja piti siitä lähtevästä mausta, tuli takaisin ja alkoi nuolla sitä ensin navan kohdalta ja sitten siitä alaspäin kunnes tuli veltostunut makkarani vastaan. Kissa ensin arkaillen sillä sieltähän suihku yllättäen tuli mutta kiusaus voitti. Siellähän oli vielä sitä maidon näköistä mutta paremman makuista ainetta. Minultahan tulee melko paksua eikä siis lennä oikeastaan mihinkään vaan jää patukan lähettyville. Siitä katti nuoli kaiken pois ja katsahti sitten minuun suuntaan aivan kuin kysellen että eikö poika enempää meinaa antaa”.

Juhalle oli yllätys että Ripan liemi on niin paksua. Samalla  hänelle tuli matka puhelimeen viesti jossa liikemies Olsson pyytää Juhaa luokseen.  Hän lähettää vastauksen kysymyksenä saako kaveri tulla mukaan? Totta kai pojat ovat aina tervetulleita! Juha varoittamaan Ripaa että tämä Olsson on ruotsalainen liikemies jolla on erikoisia kokeilutyyppisiä seksi haluja joten nyt ehkä saamme kokea jotain uutta ja jännittävää. Hän vitsaili että pidä kalsareistasi kiinni sillä muuten ehkä joudumme molemmat lähtemään ilman niitä kun liikemies kerää kauniiden poikien käytettyjä, korostan käytettyjä alkkareita. Juha on varma  että häneltä Ollsson ainakin haluaa hänen kalsarinsa. Hän kuulemma ottaa joka kerta kun on ensin varmistanut että ne ovat lämpimät eli käytetyt ja Olssonilla on jo kasa niitä.
Ensimmäiseksi Olsson kysyykin Ripalta että millaiset kalsarit sinulla .” Älä sittenkään” hän kuitenkin nopeasti lisäsi “ anna kun arvaan. Minä olen sen alan asian tuntija ja sanoisin että sinulla on siniset shortsit, olenko oikeassa”?
“ Minulla on kämpissä juuri sellaiset ja sininen on toki lempi värini mutta nyt minulla on punaiset pikini malliset” vastasi siihen Ripa.
“ Ei se mitään. Erehdyn silloin tällöin. Pääasia on että sinulla on jotain noiden kireiden farkkujen alla sillä rakas Juha on varmaan sinulle kertonut että kerään niitä”? Lisäten siihen nopeasti käytettyjä tuoksuvia kauniiden poikien kalsareita. Haluatteko nähdä tämän hetkisen varaston? Ja he halusivat, totta kai. Siellä saattoi tai todennäköisesti on tuttujen poikien kalsareita. Mentiin suureen huoneeseen missä oli yksi seinä varattu kaappeja ja laatikoita näitä kalsareita varten.

Saattoi avata minkä laatikon tahansa niin oli kädessä jonkun kauniin pojan vielä lämpimät kalsarit. “ Täällä” sanoi Olsson innostuneena “on aivan tuoreet kalsarit jotka saattaa vielä tuoksuakin voimakkaasti” jatkoi hän ja avasi laatikon antaen yhdet kummallekin ja käski haistella. Kyllä niistä pojan tuoksuja selvästi erottui ja olihan se eroottista haistella jonkun toisen pojan hajuja. Samalla koira haukkui pari kertaa toisesta huoneesta ja Olsson selittämään: “ Minulla on pieni koira Turre nimeltään ja se leikki muutaman pojan kanssa vieras huoneessa. Se on pentu vasta, ja on alkanut pitää pojista kuten isäntäkin kun täällä on aina paljon poikia, niin se on tottunut. Mennäänkin sinne niin näytän teille mitä se on oppinut”.
Huoneessa oli neljä poikaa ja mustavalkoinen terrieri koira joka villisti leikkii yhden pojan kanssa mutta lähti sitten juosten isäntää ja sinne hänen mukanaan tulleita poikia vastaan. Pojat esiteltiin etu nimeltään kuten täällä on tapana. Ensin käteltiin Reijo, 20 kesäinen punapää suorissa housuissa ja sitten Marco tummakutrinen vasta 18- vuotias joka oli pukeutunut punaisiin farkkuihin. Kari oli 19 vuotta vanha vaaleahiuksinen sinisessä farkuissa viihtyvä veijari ja sitten oli vielä Jussi joka oli porukan nuorin ollessaan 17- vuotta vanha ja pukenut herkkujensa suojaksi siniset farkut. Muutamat tunsivat toisensa ulkonäöltä mutta muut olivat vieraita toisilleen mutta täällä tutustuminen tapahtuu hetkessä ja samalla ollaan kun tunnettu toisensa aina. Juha kyyristyi toinen polvi maahan tervehtimään Turrea mutta tämäpä heti hänen haaroja haistamaan jolloin muut pojat sai aiheen virnuilla Olssonille että olet varsin opettanut koirasi hyvin. Että heti vaan poikien herkkujen kimppuun! Olsson siihen että “ olen opettanut jotain muutakin, ja nyt voidaankin testata miten homma toimii käytännössä, kun poikia on näin monta, jos suostutte”. Pojat siihen yhteen ääneen että totta kai suostutaan arvatenkin kun siihen sisältyy aivan varmasti seksi.
“ Nyt te pojat” alkoi Olsson antamaan ohjeita “ menette tuohon seinälle riviin, istutte lattialle vieretysten jalkanne levittäen niin että Turre pääsee nuuhkimaan teitä vapaasti jalkojen välissä.” Kaikki menivät kuuliaisesti seinän vierustalle istumaan - Ensimmäisenä meni istualleen aina niin kaikkeen uuteen ja jännittävään valmis Juha jolla oli täysin samanlaiset rikkinäiset ja kauhtuneet siniset farkut kun Ripalla, joka istahti hänen viereensä. Seuraavaksi Ripan kylkeen tuli 18- kesäinen Marco ja hänen viereensä Reijo.

Kari istuutui seuraavaksi levittäen samalla tavalla jalkansa leveäksi kun muutkin. Porukan nuorin Jussi istuutui rivin viimeiseksi. Turre laitettiin talutus hihnaan ja Olsson kävelytti koiraa kaunista rivistöä kohti. He aloittivat Juhasta joka oli rivin ykkönen. Olsson sanoi koiralle haista ja Turre välittömästi Juhan haaroihin nuuhkimaan . Koiran pitää nuuhkia tarkkaan, selitti Olsson joten se viipyy kunkin pojan luona pitkään. Juhan luona se ainakin viihtyi kauan, sillä Olssonin selityksen mukaan Turre itse lähtee pois kun sen mielestä sen pojan tuoksut riittävät, ja se muistaa ne tuoksut seuraavalla kerralla. Sillä muistamisesta nyt on testissä kysymys. Juhan jälkeen Turre siirtyi Ripan haarojen tuoksuihin ja viipyi siellä yhtä kauan. Marco oikein odotti koiran saapumista ja levitti temmellys kentän avoimeksi Turrelle. Ensimmäisen kerran Turre päästi aivastuksen ja siirtyi seuraavan hyvältä tuoksuvan pojan luokse joka olikin Reijo. Samalla tavalla koira liikuskeli ja haisteli kaikkien luona. Kari aikoi silitellä koiraa kun se tuli hänen luokse mutta Olsson viittasi ettei saa sillä Turre sekoittaa tehtävän ja muistaa sinut vain siitä että olit ainoa joka silitti. Aivan kun tuntien että Marco on porukan nuorin, se nuuhkii varovaisemmin, oivaltaen ehkä että ei koirakaan sakkolihaa joka päivä saa. Marcolla tuntui myös olemaan vaikeuksia pitää naama peruslukemilla koiran työskentelyn aikana tai sitten herkällä teini pojalla oli vaikeuksia yksinkertaisesti pitää satsin sisällään.

“ Nyt pojat vien Turren tuohon viereiseen huoneeseen hetkeksi” selitti seuraavaa vaihetta Olsson.
“ Sillä aikaa kun olemme toisessa huoneessa te riisutte housunne, laitatte ne oven lähettyville ei kasaan vaan jonkinnäköiseen riviin. Menette itse samaan asentoon istumaan kalsarit jalassa kun äskenkin mutta, ja tämä on tärkeintä, ette samaan paikkaan. Ymmärrättekö? Vaihdatte keskenänne paikkoja. Ette missään nimessä saa mennä samaan paikkaan istumaan kun äsken!” Näin sanoen isäntä ja talutettava häipyivät viereiseen huoneeseen mistä lupasivat tulla noin kolmen mutta kuitenkin vajaan viiden minuutin kuluttua.
Pojat riisuman nopeasti kun yleensä se heiltä tapahtuu hitaasti kiusoitellen. Sitten housut jonkin näköiseen rivistöön ja pojat istumaan seinustalle kalsareissaan. Viisi minuuttia myöhemmin koira ja sen isäntä saapui takaisin ja isäntä lausahtaman että onpa kaunis rivi poikia ja heidän kalsarinsa. Olsson otti ensimmäisen farkun housu rivistöstä joka sattui olemaan punaiset eli Marcon. Hän antoi farkut Turrelle haistateltavaksi ja nimenomaan koiran piti haistaa sitä kohtaa farkuista jotka tuoksuivat eniten eli mistä poika eniten hikoaa ja lähettää tuoksujaan  on tietenkin haarat. Turre pitkään haistelemaan ja lähtee sitten hyvin epävarmoin askelin kohti poika rivistöä. Pysähtyy ja on epävarma mitä hänen odotetaan tekevän. Olsson oli kyllä antanut koiralle käskyn haista kun hän oli antanut koiralle Marcon farkut ja sitten käskyn etsi kun Turre oli lopettanut haistelemisen. Nyt kun koira oli noin epävarma Olsson toi Turren kuonon eteen vielä kerran punaiset Marcon farkut, käänsi ne nurinpäin haarojen kohdalta ja antoi koiran nuuhkia niitä sisäpuolelta koska siellähän ne voimakkaammat tuoksut täytyi olla. Haista käski Olsson ja kyllä koira haistoikin ja sitten käsky etsi ja nyt Turre tuntui lähtevän varmemmin. Se tuli rivistössä ensimmäisenä olevan Ripan luokse, menee haaroja haistamaan mutta ei tunne niitä tuoksuja samaksi ja lähtee seuraavan luokse.

Nuoren Jussin kalsarit tuntui tuoksuvan tyystin erilaiselta, sillä Turre ei Jussin luona tällä kertaa viihtynyt kauan. Seuraava olisi sitten Marco ja jos koe onnistuu hyvin Turre haukkuu kaksi kertaa ja isäntä kiittää ja antaa namupalan. Turre lähestyy Marcon haaroja jotka peittää siniset shortsit ja alkaa haistaa niin että Marco tuntee kun koiran kuono osuu parikin kertaa puolijäykkänä olevaan keppiin joka reagoi välittömästi ja koira hätkähtää mutta jatkaa hetken kuluttua haistelua. Mutta ei hauku mutta tuntee kyllä jotain samanlaista mutta kun on epävarma jatkaa seuraavan luokse joka on Juha. Koen pitäisi keskeyttää mutta Olsson ei halua tuottaa pettymystä muille pojille vaan antaa koiran jatkaa  kierrostaan. Juhalla on ruskeat pikku housut ja Turre käy kuumana sillä jostakin syystä ruskea väri kiinnostaa kovasti koiraa. Juha melkein menettää kalsarinsa kun Turre oikein villiintyy  päästäkseen katsomaan mitä on noiden ruskean vaatteen piilossa. Olsson tulee apuun aivan kun Juha sitä olisi kaivannut ja vei koiransa jatkamaan matkaa. Hyvin Juha tuntevat tietävät että Juha ihan toivomaan että Turre olisi repinyt kalsarit hänen jalastaan. Kari odotti jo jännittyneenä mitä Turre hänen tuoksuista “ murisemaan” sillä hän itse tunsi kun hänen haaroistaan lähti jänniä hajuja sillä hän oli kova poika jännittämään uusia tilanteita ja sen huomaa siitä että hän hikoilee paljon.

Koira tunsi samat tuoksut mutta voimakkaammin joten se viipyi  Karin luona toisten mielestä liian kauan. Reijon oli viimeisenä eikä koira haukkunut sielläkään kun ei tuntenut hajut samaksi vaan jäi ymmälleen seisomaan että siinäkö kaikki. Olsson antoi Turren haistaa vielä kerran Marcon farkkuja ja vei sen sitten nuoren miehen haarojen luokse joka omisti ne farkut ja eikö vaan Turre hetken kuluttua haukkunut kaksi kertaa tunnisti sitten hajun samaksi tai ei. Näin nopeasti Olsson ei toki antanut periksi vaan sanoi pojille että helpotamme koetta vähäsen joten pysykää paikallaan ja annan Turren vielä kerran tulla haistamaan teitä joten levittäkää herkut vielä kerran hyvin esille. Ja niin Turre vielä kerran teki kierroksen ja tuoksuthan voimistuvat mitä enemmän aikaa kuluu. Turre, kun oli kierroksen tehnyt Olsson sanoi, että” menemme nyt huoneeseen taas piiloon jotta voitte heittää kalsarit pois, mutta jättäkää paidat jotta ei Turre sekoa taas. Laittakaa kalsarinne taas johonkin kasaan ja vaihtakaa vielä kerran paikkoja. Menette sitten  istumaan nyt melkein alasti, antakaa Turrelle taas tilaa vapaasti. Se on tottunut alastomiin poikiin eikä missään nimessä ole minkäänlaista pelkoa että se purisi teiltä kalleuksianne. Kun Turre ja Olsson saapuivat huoneesta olivat pojat istumassa eri järjestyksessä seinää vasten haarat levällään ja alasti. Muutamilla patukka jännityksestä terhakkaasti pystyssä, muilla muuten vaan herkullisen näköisenä esillä. Olsson antoi Turrelle ensimmäisen kalsarin joka sattui olemaan lähinnä ja antoi sen haistaa sitä sanoen haista. Hetken sitä haisteltuaan Olsson sanoi toisen käskyn etsi ja koira lähti poika rivistöä kohti.

Ensimmäisenä istumassa oli nyt Reijo ja Turre pääsi nyt melkein nuolemaan kun kangasta on niin vähän. Homma koiraltakin käy nopeammin kun tuoksut ovat voimakkaammat. Hyvin hajut tulevat läpi noin pienistä kalsareista joten nopeasti Turre oivaltaa ettei tuoksut ole samat ja lähtee seuraavan kaverin luo joka on Jussi. Eikä Turre kauan maistele kun haukkuu pari kertaa että tämän pojan kalsarit ne ovat joita haistelin äsken. Ensimmäisen kerran Turre on oikeassa ja saa palkinnoksi makupalan .Sitten seuraavan kalsarin vuoro ja ne ovat Juhan keltaiset lahjaksi saadut paljon käytössä olleet. Turre käskystä niitä haistelemaan ja sitten etsi sanan jälkeen poikien kimppuun. Juha nostamaan hikiset säkit jotka tuppaavat putoamaan koko ajan Turren kuonon päälle . Koira ensimmäistä kertaa aivastelemaan mutta päästä myös parit haukut tunnistamisen merkiksi. Turrelle homma helpottui huomattavasti. Kalsareihin tarttuu paljon voimakkaammin poikien hajut kun niiden päällä oleviin housuihin Kalsarit toisin sanoen ottavat kaiken tuoksun itseensä. Samat tuoksut sitten koira helpommin haistaa alastomassa pojan haaroissa. Ripan kalsarit tunnistavat kaikki sillä niissä on hänen  nimensä alkukirjaimet. Mutta koira ei osaa lukea. Haistamalla poikien haaroja se tunnistaa nopeasti kalsareiden omistajat. Kaikki saavat tuntea koiran kielen ja kuonon muniensa ja kikkelinsä ympärillä ja Turre saa palkinto paloja runsaasti.
Olssonilla on vielä yksi suunnitelma koiran hajuaistien kokeilemiseksi mutta mitä sanovat pojat. Onhan suunnitelma hurja mutta vasta omassa päässä. Kokeiluja ei olla vielä tehty lainkaan.
“ Olen suunnitellut” alkoi Olsson ehdotuksensa varovaisesti “että alettaisiin harjoittelemaan ensin parin rohkean pojan kanssa. Tarkoitus olisi tehdä Turresta samanlaisen kun huumekoirat ovat. Turre ei etsisi huumeita vaan sokeri palan tai muun herkun pojan vartalosta! Esimerkiksi perä aukosta kun se sokeripala on sinne piilotettu. Olisi siis muutama poika alasti ja vain yhdellä pojasta olisi sokeripala peräpäässä, siis sisällään. Kun Turre löytää sen se haukkuisi pari kertaa. Huomioi että sokeripala ei näkyisi vaan koiran on löydettävä sen hajun perusteella. Kun tiedetään, että sieltä tulee muitakin tuoksuja, tehtävä koiralle vaikeutuu. Mitä sanotte? Ketkä haluavat jäädä tänne vielä tänä iltana alettaisiin harjoittelemaan?”

Kuten odottaa saattoi, Juha oli ensimmäinen ja innostunein vapaehtoinen. Mutta sai Olsson muitakin poikia jäämään illaksi ja yöksi. Harjoituksiin jäivät, Juhan lisäksi totta kai, Juhan kaveri Ripa, ei kovin innostuneena, mutta ei viitsinyt jättää Juhaa. Näiden kahden lisäksi yllättäen nuorin vesa Jussi halusi jäädä ja vielä Marco. Kaikki ovat alle 19 joten nuorimmat halusivat kokeilla. Turre oli myös innostunut, vaikka ei tiennyt olleenkaan mistä oli kysymys, mutta kun poikia oli noin monta leikkimässä hänen kanssaan niin ikävä ei voi tulla. Pojat olivat jo valmiiksi alasti ja kalsarit oli muutenkin varattu sillä nekin pojat jotka lähtivät pois saivat lähteä ilman kalsareita. Ne löytyvät nyttemmin Olssonin keräily kaapistosta. Aluksi Olsson halusi yrittää että Turre vain etsii sokeripalan helposta paikasta, mutta toki pojan vartalosta, kun sen on tiedettävä, että kaikki mitä etsitään löytyy pojan vartalosta. Juha ehdotti että hän laittaa sokeripalan melko karvattomaan kainaloonsa. “ Me kaikki menemme alastomana lattialle makuulle. Pidämme kädet kyljessä kiinni kevyesti. Turre sitten etsii sokeripalan joka pitäisi löytyä jostakin.”.
Olsson käytti jälleen koiraansa viereisessä huoneessa kun ensin annettiin sen haistella sokeripalaa jonka Juha sen jälkeen pani kainaloonsa ja kaikki neljä menivät makuulle lattialle vierekkäin Juha vasemmalle.

Turre käskystä etsi ymmärsi oitis että sen on haettava sokeripalan Olssonin osoittamasta poika liha kasasta. Meni Ripan päälle, haisteli kasvoja siellä erityisesti nenää ja siitä huuliin. Mutta ei hajuakaan sokeripalasta.
Nopeasti Turre siirtyi seuraavan pojan mahalle joka sattui olemaan Jussi, joka pelästyi mahalleen hyppivää  koiran tassuja. Turre siirtyi siitä vähän alemmas, sillä sitä tuntui kiinnostavan Jussin kaunista lepo asennossa lepäävää kikkeliä. Tosin se oli kyllä tottunut poikien elimiin, niin monta se on lyhyen elämänsä aikana niitä nähnyt ja myös maistanut. Siksi sitä kikkelit kiinnostavatkin kun on kerran päässyt sen makuun niin koiratkin tahtoo lisää. Koirat ovat viisaita eläimiä. Jussin kikkelissä oli vielä se ominaisuus että velttona siinä oli paksu esinahka edessä ja siksi tuoksu oli vahvempi. Mitä enemmän Turrea se kiinnosti sitä elävämmäksi se muuttui. Koiran korvat töröllään tuijottamaan kun elin alkoi suurentua ja tulla koko ajan kovemmaksi. Samalla esinahkan alta paljastuu punainen pää jossa on viivan muotoinen repeämä. Esinahkan alta tuleva haju on koiran kuonoa herättävä asia ja sen luonnollinen kiinnostus kaikkea hajuja kohtaan vie koiran lähemmäs hajun kohdetta. Sen kuono haistaa kullin päätä kun sieltä se tuntui tulevan. Turre on rohkea ja vielä pentu joten se uskaltaa maistaa kielellään hajun kohdetta. Koirien kieli on karkea, kostea ja pitkä. Kun se alkaa nuolla Jussin melan päätä, Jussi voihkaisee voimakkaasti ja mutisee käheästi, että ottakaa se pois, minulta muuten tulee kohta.
“ Sitä se odottaakin” vastasi Olsson. “ Siksi se sitä nuoleekin. Se on tottunut siihen että kun sitä tarpeeksi kauan nuolee sieltä tulee kermaa, mistä se on alkanut pitää kovasti. Antaa tulla vaan ei se ennen edes lopeta“.

Eikä kauan kestänytkään kun Jussi päästi lastinsa ja Turre ei jättänyt tippaakaan. Kaikki meni eikä piisannutkaan. Sokerin pala ei tuntunut tämän jälkeen kiinnostavan enää ketään joten Juha söi kainalossaan olleen sokerin. Seuraava kohde oli Marco joka osoitti elintään että tule, tule jos haluat yhtä makeaa. Enää pojat eivät viitsineet leikkiä sokeripalan etsimistä vaan haluttiin mennä suoraan asiaan. Vielä kun Olsson antoi tavallaan luvan kun hän sanoi että “ Nyt kun Turre on päässyt sen makuun on parasta että annatte kaikki sille sitä. Muuten se ei ole tyytyväinen kun se kuitenkin tietää tavallaan että teillä kaikilla on sitä”.
Niin Marcokin ohjasi Turren suoraan kyrpänsä luo joka oli jo paraati kunnossakin äskeisen esityksen jäljiltä.
Turre vanha tekijä tiesi jo miten käsitellä tavaran jotta nopeammin sieltä himoitseva lasti saataisiin. Kun Marco vähän itseään auttoi tuli illan toinen satsi ja pentu säikähti mutta ei lähtenyt mihinkään vaan odotti että suihku vähän lakkasi ja alkoi nuolla. Turre siitä sitten seuraavan uhrin kimppuun joka oli Juha joka oli jo valmiina seisovineen vehkeineen. Koira haisteli kuonollaan ensin Juhan pusseja koska makasivat siinä sopivasti hollilla ja tuoksuivat täynnä spermaa olevilta mikä piti paikkansa. Juha ei tällä kertaa tehnyt itselleen mitään vaan makasi kerrankin täysin hiljaa. Turre siitä moksiskaan vaikka nukkuisi koko sälli vaan innostuneena saamaan satsin alkaa nuolla kovana olevaa Juhan melaa. Juhalla on taito pitää väylät kiinni vaikka paineet ovat kovat, mutta sinnikkäästi kun Turre nuolee ja melkein imee, on hänellä pakko päästä paineen ulos ja räjähtäen valkoista kermaa sitten lentää paineen voimasta Juhan kasvoille saakka, ja koira pelästyi nyt niin että lähti juosten pois eikä suostunut tulemaan takaisin. Turren puolesta saa muut syödä tuon sällin mehut kun noin pientä pentua pelästyttää.
Ripa halusi myös tulla ja viheltäen yritti saada Turren kiinnostumaan hänen vehkeistään. Kiinnostus poikien  kaluja kohtaan saa koiran tulemaan Ripan mahalle ja siitä jälleen yhden kundin herkkua nuolemaan. Ripa auttaa itseään ja samalla tule auttaneeksi Turrea ja yhdessä saavat satsin tuleman nopeammin. Ei lentäen vaan mehu jäi sopivasti koiran kielen eteen ja siitä nopeasti sen suuhun.

Olsson ei toki ole unohtanut varsinaista etsintä ja löytää koettaa vaan aikoo panna pojat vielä yhden kokeen kaniiniksi. Nyt pojat käsketään mennä makuulle vierekkäin seinän lähelle niin että polvet koukkuun ja jalka pohjat lattialle Näin heidän peräpeili aukkoineen on esillä. Turrelle maistatetaan voimakkaan makuinen kuiva koiran keksi josta koira erityisesti pitää. Tämän jälkeen avustaja ottaa talutus hihnan koirineen ja Olsson näyttää käsissään olevaa keksiä mennessään peräreikärivistöä. Siellä hän koskettaa joka reikää aivan kun laittaisi sinne keksin seuraten että Turre näkee kaiken. Olsson menee seuraavan poika reiän luo ja taas laittaa sormen sisälle. Todellisuudessa hän laittaa keksin ainoastaan viimeisen pojan reikään, ei kovin syvälle mutta niin ettei se näy. Sitten Turrelle sanotaan että etsi ja viedään talutushihnassa poikien luo. Koiralle on opetettu että aina tällaisen rivistön edessä mennään järjestyksessä. Ensimmäisenä makaa Juha ja Turre  muistaa että tältä lentää satsi . Jättää varsinaisen vehkeen rauhaan perehtyen nuuhkimaan reikää. On otettava huomioon että pojat ovat ahkeroineet tunteja ilman että ovat käyneet pesulla välillä joten pojista lähtevä tuoksu vaikeuttaa koiran tehtävää löytää keksin. Vaikka Turre on oppinut pitämään ja nauttimaan nimenomaan poikien kikkeleistä mistä se varsinainen herkullinen maito saadaan niin se tietää myös milloin kaikki muu on jätettävä syrjään silloin kun on suoritettava hänelle määrätty tehtävä. Täältä ei sitä löydy joten on seuraavan reiän maistelun vuoro. Se on Ripa joka odottaa kun tuntee koiran kostean kuonon aukossaan. Turrella on vähän vaikeuksia muiden sieltä tulevien hajujen seassa löytää keksin eikä tunne löytyvän sitä täältäkään.

Sitten kun Turre löytää keksin se haukkuu kaksi kertaa ja jää seisoen paikalleen odottamaan isännän seuraava käskyä. Marco lepää kauniina selällään reikä avoimena odottaen kuonoa joka tuleekin nuuskimaan häntä. Turre  pitää Marcosta tai ainakin hänen hajuistaan sillä koira tuntuu viipyvän aina kauan Marcon luona. Niin kuin nytkin. Koira haistelee hänen munapusseja ennen kuin löytää oikean kohteen. Siinä reiässä on jotain erilaista makua mutta ei siellä keksiä kyllä ole. Mutta seuraavan poika reiän luona Turre nuuskii kuonollaan vaan hetken ja haukkuu sitten. Täältä se on löytänyt etsimänsä. Olssson sanoo ota jolloin koiran on otettava keksi tai sen esineen mitä se kulloinkin etsii. Nyt se käskyn kuultua pistää kuononsa Jussin reikään ja alkaa nuolla sieltä. Hetken nuoltua se saakin otteen keksistä ja vetää sen helposti suuhunsa. Samalla se huomaa että kalusta valuu valkoista kermaa sillä koiran nuoleskelu teki niin hyvää Jussille että häneltä tuli taas. Näin Turre sai keksin ja jälkiruoaksi Jussin satsin.
tumblr_nz8bcoKjrx1t6nz7lo1_1280.jpg8912820043_09904d0c71_z.jpg

NYRKKI


Poika nukkui selällään sängyssään kun lähestyin häntä. Katsoin hänen kauniita kasvojaan enkä voinut olla koskematta niitä. Hänen ihonsa oli kuulaan valkoista. Sormeilin hänen silmiään jotka olivat nyt kiinni . Siitä annoin sormen liukua kohti nenää joka oli kauniin kaareva. Hän oli hyvin nuori eikä nenässä ollut lainkaan karvoja. Sormeni liukeni yhdestä sieraimesta sisään vaivatta.  Siellä oli kosteaa mutta muuten tuntui pehmeältä ja puhtaalta. Otin sormen pois ja annoin valua sen nyt huuliin jotka olivat kirkkaan punaiset ja paksut. Juuri sellaiset kun halusin. Kosketin huulia ja kun suu oli hieman auki laitoin sormeni sisään. Ne samat sormet jotka äsken tutkii hänen nenänsä. Hampaat olivat valkoiset ja kauniin muotoiset. Annoin sormeni liikkua suussa aivan kuin etsien jotain.  Siitä sormeni kohosi kädeksi ja kokeilin kaarevaa kaunista kaulaa. Kokeilin toistamiseen sillä kaulan muoto kiinnosti minua. Käteni annoin mennä nyt kohti pojan karvatonta vitivalkoista rintaa. Nännit olivat pojan nännit. Sormeni kosketti yhtä nänniä. Otin sen käsittelyyn. Laitoin nännin peukalon ja sormeni väliin ja pistelin sitä voimakkaasti. Nänni muuttui punaisemmaksi. Kokeilin samaa toiselle nännille. Sekin muuttui yhtä punaiseksi. Jätin nännit rauhaan ja käteni annoin mennä alemmaksi kohti napaa. Napaa sormeni sormeili syvältä ja annoin itseni haistaa omaa sormeani joka tuoksui pojan navalta. Ei missään nimessä puhtaalta.. Navalta lähti alaspäin karva juova kohti sukuelintä. Pojan pikkuinen penis lepäsi muna pussien päällä ja oli tavattoman kaunis. Kivespussit olivat vain hieman karvan peitossa ja ihmettelin oliko kovassakin käytössä tämä elin. Halusin mennä hänen sisäänsä ja sellaiselle löytyikin mahdollisuus. Nostin hänen karvattomat jalkansa ylös kattoon ja tutkailin hänen reikänsä. Työnsin yhden sormen sisälle. Se meni helposti. Työnsin toisen ja kolmannen kanssa oli jo ongelmia. Halusin kuitenkin mennä kokonaan sisään ja vein pääni lähemmäksi reikää. Siellä tuoksui hyvältä. Työnsin pääni yhä lähemmäksi reikää. Olin jo aivan sisällä ja ihmeissäni. Näinkö helppoa se oli päästä himotun pojan sisälle. Olin sisällä jonkin aikaa. Siellä oli kosteaa, suorastaan märkää. Haisi makealta ja siellä oli mutkikkaita käytäviä. Näihin käytäviin en halunnut sillä haju tuntui tulevan sieltä. Leikin siellä tovin. Tuntui mukavalta olla pojan sisällä. Täällä viihtyi vaikka oli kosteaa ja se haju tuntui välillä pahalta. Mutta kun tiesi kenen haju se oli sekin sieti. Tulin pois sieltä ja poika heräsi samalla ja kysyi: Mene uudestaan sinne, ole ystävällinen, sillä se tuntui niin hyvältä. Haluan jotain suurta sinne...


Pojat kuuntelivat Juhan kertomusta hymyssä suin paitsi Arto joka uskoi joka sanan. Toiset pojat tiesivät paremmin. Tuo oli Juhan päiväunelma saada nyrkkiä perseeseen. Kaikki muu on koettu paitsi se nyrkki nainti. Hän ei ole vielä uskaltanut yrittää mutta nyt pojat ovat päättäneet että tällaiset satu kertomukset saa loppua ja seuraavalle hän voi kertoa totuuden. Pojat ovat päättäneet kokeilla sitä tänä iltana mutta Juha ei sitä vielä tiedä. Ripa sai olla aiheen esiintuojana joten antakaamme hänelle puheen vuoron:
“ Rakas Juha. Äsken suvaitsit näyttää herkku reikääsi meille. Se on kaunis kun pojan reikä vaan voi olla. Me kaikki pidämme siitä kovasti. Siksi toivomme saavamme nauttia siitä tänä iltana erikoisella tavalla. Olemme salaa toivoneet saavamme nyrkki naida sitä kaikki huoneessa tällä hetkellä olevat vuoron perään”.

Juha katsahti heitä kaikkia ja hymyili ja sanoi “ vai sellaista olette suunnitelleet. Mikäs siinä kunhan olette varovaisia” Sitten hän katsoi uutta poikaa ja kysyi “haluaisitko sinäkin”. Arto vastasi rehellisesti että “nyrkki homma ei ollut minun juttuni enkä tiennyt muiden suunnitelmista mitään mutta jos sallit jään mielelläni katsomaan ja voin olla sinulle avuksi esimerkiksi pitämällä reikäsi märkänä” iskien silmää Juhalle. Kaikki halusivat olla alasti joten yleinen riisuminen alkoi saman tien. Myös Arto halusi näyttää kaikille oman kauneutensa. Juha kysyi että miten ajoitte sen tehdä.  Ripa otti jälleen johdon käsiinsä ja sanoi “että kun homma tulee olemaan suttuista teemme sen kylpyhuoneessa joka on tarpeeksi iso jotta mahdumme sinne kaikki”. Kylpyhuoneessa Ripa jakoi ohjeita että “Arto, saat kunnian ja ota tuo intiimi suihku käteen. Juha mene ammeeseen pylly esiin ota.  Arto vie suihkun Juhan aukkoon ja työnnä se syvälle Juhan sisälle. Älä pelkää. Juha on tottunut ottamaan sen vastaan, sillä pesemme toistemme perä aukon päivittäin tällä systeemillä. Avaan venttiilin ja annan lämpimän veden mennä ensin hiljaa ja sitten kovalla paineella Juhan sisälle. Näin pesemme Juhan likaisen perän ennen kuin panemme häntä nyrkillä”. Kaikki tekivät kuten sovittu on. Arto piti suihkusta kiinni kun Ripa aukaisi venttiilin ja vettä alkoi mennä Juhalle sisään ensin pienellä sitten suurella paineella. Vettä alkoi tulla saman tien takaisin ulos Juhasta. Ripa sulki hanan kun katsoi sen riittävän. Kaikki pojat seisoivat ympärillä kulli jäykkänä. Janne sai sanottua kaikkien mielipiteen kun sanoi. “Kuule, Juha en taida kestää vaan haluaisin päästä suuremman paineen eli saanko panna sinua”. Odottamatta edes vastausta Janne alkoi asetella seisovaa kyrpäänsä Juhan avoimeen reikään sillä hän tunsi Juhan niin hyvin että tiesi Juhan toivovan kullia sisälleen juuri nyt ennen varsinaista leikkiä. Janne pumppasi syvälle kuten Juha halusi.

Kauan ei Jannen tarvinnutkaan pumpata kun häneltä tuli tulivuoren purkaus sisään syvälle. Kun hän siirtyi syrjään remmiin astui Joonas. Hän työnsi patukkansa valmiiseen pöytään joka oli täynnä Jannen nestettä. Reikä oli todella aivan märkä vedestä. hiestä ja pojan spermasta joka ei kaikki ehtinyt ulos kun seuraava pamppu työntyi sisälle. Kauan ei Joonaskaan hässinyt kun toinen satsi saavutti määräpäänsä ja kohtasi Jannen lahjoituksen. Joonas veti kostean mulkkunsa ulos ja seuraava oli jo valmistautunut sukeltamaan syvyyksiin. Ripa ei antanut siellä olevia siemenille mahdollisuutta paeta sieltä karkuun. Hän työnsi melansa heti syvälle ja esti näin sieltä mahdollisesti karkuun yrittäviä pääsemästä ulos. Hänellä oli tarkoitus lisätä sinne oman spermansa. Kohta sellainen häneltä tulikin ja sisällä oli nyt ainakin osa kolmen eri pojan mehu hyvin sekoitettuna. Artolla oli mahdollisuus lisätä se neljään mutta nuoren ensikertalaisen pinna ei kestänyt vaan häneltä on valunut satsi jo aikoja sitten ja hänen vehkeensä on tällä hetkellä toimenpide kiellossa. Eli suomeksi on arka. Juhan reiästä alkaa valua kaikkien poikien yhteinen sekoitus ulos ja Artolle annetaan pika komennus työntää sormensa jos toisenkin sinne tulpaksi. Arto työntää käskystä yhden sormen joka menee kun tyhjää vaan. Ripa käskee äkkiä laittaa toisen ennen kuin kaikki ehtii valua sieltä ulos. Artolle annettiin tämä tehtävä koska hänellä on porukan pienin käsi. Toinenkin sormi menee tosi kosteaan reikään mutta kolmas sattuu selvästi Juha kun irvistää. Siitä huolimatta Ripa ja muut käskevät yrittämään Arton työntää sisälle koko pienen nyrkkinsä.

 Arto todella haluaisi olla muille mieliksi ja yrittää mutta Juha ottaa hänen käsivarresta kiinni ja sanoo käheällä äänellä” älä, sattuu liikaa kaiken sen panemisen jälkeen”. Hän on aivan märkä kauttaaltaan hiestä ja jää lepäämään lattialle mutta sanoo kuitenkin Artolle että haluatko ottaa häneltä satsin suuhunsa. Että haluaako Arto? Mutta Arto ei ehdi tehdä mitään kun hänet kaadetaan syrjään ja hetkessä on kylpyhuone täynnä talon muista asunnosta rynnänneitä sällejä jotka ottavat komennon. Muutkin Juhan kaverit sysitään syrjään ja kohta häntä ympäröi kasa kundeja melat kädessään valmiina tyhjentämään lastinsa Juhan päälle. Yksi hyökkäsi välittömästi Juhan kipeän ja aran peräaukon kimppuun työntäen melansa juuriaan myöten sisälle. Juhan voihkaisut eivät auttaneet ja hänestä pidettiin kahden sällin voimin kiinni. Juha tunsi jätkän joka häntä pani. hänen nimensä oli Kalle jolla melan mitta on suoraan verrannollinen kundin älykkyystasoon. Tämä pieni oksa ei olisi tuntunut juuri miltään, mutta kun Juhan perä aukko oli turvoksissa ystäviensä käsittelystä, jopa se teki kipeää. Kaksi muuta sisään tullutta sälliä imeskeli Juhan nännejä samalla kun hinkkasivat itseään. Toinen näistä lurjuksista puraisi toista nänniä. Juha oikeastaan piti siitä. Aivan kun sähköiskun tavoin kävi yli hänen vartalonsa hyvän olon tunne. Puraisija päästi ensimmäisenä lastinsa puraistun nännin päälle ja samaan aikaan vieressä toisen nännin päästi toinen poika.

 Kalle laukaisi omat Juhan sisään sellaisella voimalla että häneltä pääsi voihkaisu jonka vuoksi hänen suuhunsa työnnetty kulli lipsahti ulos. Poika oli kuitenkin jo valmista kauraa ja muutamalla vedolla hän päästi lastinsa Juhan karvattomalle rinnalle. Kun nämä pojat olivat valmiit, kuvaan astui uudet sällit, sillä käytävä oli täynnä. Kun pari sälliä astui kylpyhuoneesta ulos hymy huulillaan sepalustaan sulkien oli kolme valmiina täyttämään heidän paikkansa. Kullit sitten valmiina he astuivat vapaille paikoille Juhan vartalon lähettyville päästämään lastinsa kauniin pojan kauniille vartalolle. Juhan reikä oli suosituin paikka, mutta kun se oli miltei koko ajan varattu oli tyytyminen muihin suosittuihin alueisiin, kuten Juhan suu ja häpykarvoihin. Sinne oli myös mukava tyhjentää lastinsa sillä karvat kiilsivät kun siellä oli jo monen pojan herkut. Juhan aukossa on koko ajan pumppaamassa joku, ja vaikka teki kipeää hän myös alkoi yhä enemmän pitää tilanteesta. Pojat tiesivät tämän. Siksi he hommaan ryhtyivätkin. He kaikki tiesivät Juhan salaa toivoneen saada tulla “raiskatuksi. Juha halusi että hänen reikänsä oli täytettynä jatkuvasti. Kun edellinen lerpahti oli heti toinen odottamassa takana valmiina työntymään punaiseen avonaiseen odottavaan reikään joka oli täynnä edellisten poikien sinne jättämää spermaa. Jatkuvasti muut pojat laukaisivat omat ammuksensa ympäri Juhan vartaloa. Sitä oli nänneissä ja napa oli täynnä. Rinta ja häpykarvat kiilsivät poikien spermasta. Haju oli sen mukainen. Ville oli panemassa Juhaa suurella melallaan ja se aiheutti hänelle niin hyvän olon tunteen että Juhan oli vihdoin päästettävä oman lastinsa suuhun joka oli imeskellyt häntä jo tovin.

 Vielä ennen lähtöä sällit halusivat ajaa muistoksi Juhalta karvoja. Mutta ongelma tuli siitä että halutuimmat karvat eli häpykarvoja oli niin vähän että niitä ei riittänyt jokaiselle vaan jouduttiin ajamaan lisää kainaloista sekä peräreiästä joka oli kyllä arka ja vähäkarvainen. Puolen tunnin jälkeen sällit lähtivät ja jättivät spermaa täynnä olevan Juhan makaamaan lattialle. Juhan vartalo oli spermaa täynnä. Sitä oli suussa, silmissä, napa ja häpykarvat olivat limaiset.  Juhan verisen punainen aina niin haluttu reikä oli spermaa täynnä ja sitä valui koko ajan ulos hänestä. Ripa, Janne ja Juuso sekä Arto auttoivat pesemällä Juhan.

Seuraavana päivänä häntä raiskanneet sällit pyysivät anteeksi kun mopo pääsi karkaamaan käsistä. Juhalla oli seuraavat päivät peräreikä arka ja hän avasikin oven pelkät pienen pienet kalsarit jalassaan. Pojat päättivät siinä silmäräpäyksessä vetää häneltä kalsarit pois. He halusivat nähdä posliinisen Juhan. Kun Juha on alasti he vievät hänet sänkyyn makaamaan mahalleen ja alkavat antaa hellyttäviä suukkoja kaikkialle vartaloon. Useimmat pussaavat Juhan vieläkin verisen punaista peräreikää oikein innolla ja hartaudella mutta saa hellyyden osoituksia muutkin kuten suu, nännit koko vartalo unohtamatta kullia joka on hetken päästä jokaisen suussa ja jäykistyy tuota pikaa paraatikuntoon. Juhan kaunis nuori vartalo on kohta melkein yhtä märkä kuin edellisyönä. Hän myös alkaa taas nauttia kuten silloin. Pojat naureskelevat että pystyyköhän kukaan tyydyttämään Juhan kyrvänkaipuuta.
tumblr_o5sdn50Ipj1v2a3m1o2_12801.jpgtumblr_o5udkfQDu41v2a3m1o8_1280.jpg

“LÄÄKÄRILLÄ”
Juha tuli sovittuun paikkaan sovittuna aikana ja paikalla olivat Pekka, Ville, Kalle ja lääkäriksi juuri valmistunut Atte. Paikaksi oli valittu Pahvipakkaustehtaan lopetettu varasto joka on nykyään paikalla olevien poikien leikkialue. Kaikki läsnä olevat ovat 28-30 vuotiaita paitsi Juha joka on 18- vuotias ja olivat mukana Juhan “raiskausleikissä”. Pekka aloitti valittamalla uudestaan mopon karkaamisesta ja korvaamalla tapahtuneen tuomalla mukanaan juuri valmistuneen lääkärin. “Atte tulee tutkimaan että emme millään tavalla vahingoittanut kaunista vartaloasi. Hänellä on mukana uusi lääkäri laukkunsa sisältöineen. Mukana on pari kaveriani jotka auttavat lääkäriä kaikin tavoin. Esimerkiksi he saavat kunnian riisua sinut siten kun aina olet halunnut poikien riisua itsesi. Kuten tiedät me harrastamme täällä joka perjantaina seksikokeilua. Siksi meillä on tuolla nurkassa vanha kunnon parisänky patjoineen ja lakanoineen. Koska täällä on pölyistä pyysimme sinut laittamaan arkivaatteet ja huomaan että olet ottanut sen huomioon pukeutumalla rikkinäisiin ja likaisiin farkkuihin. Aluksi annan puheenvuoron Atelle joka selittää mitä hän tulee sinulle tekemään”.
“Koska” aloitti Atte “peräreikäsi on ja oli paljon käytössä tutkimme sen perusteellisesti tänään. Minulla on laukussani siihen tarkoitukseen sopivia välineitä. Tämä on minulle hyvin opettavainen operaatio sillä toivon saavani tehdä sellaisiakin kokeita joita koulussa kiinnostuin mutta ei millään tavoin käytännöllistä opetusta saanut. Mutta muitakin paikkojasi totta kai tutkitaan että mitään vahinkoja sinulle ei vaan tapahtunut.”

Tämän jälkeen saivat Ville ja Kalle luvan riisua Juhan. Hänellä oli yllättäen valkoiset kalsarit jotka Pekka otti heti haltuunsa. Alastomana Juha saatettiin ison sängyn luo jossa hän seisoi jalat levällään kun lääkäri tutkii hänen munapussejaan. Otti vuorollaan molemmat kivekset käteensä ja kokeili niitä varmoin ottein. Sen jälkeen hän sormeili Juhan penistä. Otti sen käteensä, veti esinahan taakse ja teki muutaman edestakaisin vedon jolloin se alkoi osoittaa heräämisen merkkejä. Muut olivat keskittyneet Juhan nänneihin. Atte haisteli hänen pussejaan ja sitten kielellä hänen nyt jo täysissä voimissaan olevaa keppiään. “ Niin Juhan oman tuoksuista” sanoo Atte.” Kunnossa on ja kauniskin vielä” jatkaa lääkäri ja pyytää Juhaa sänkyyn makuulle kunhan muut antavat siihen mahdollisuuden. Hän menee selälleen ja Atte alkaa tutkia hänen rintaansa, nännejä ja napaa. Kaikki on kunnossa ja vielä kaunistakin joten lääkäri pyytää Juhaa mahalleen jotta pääsee varsinaisiin tutkimismatkoihin. Siihen hän tarvitsee välineitä jotka hän hakee laukustaan. Hän laittaa kumikäsineet käsiinsä ja levittää Juhan pakarat levälleen saadakseen silmilleen paremmat näköalat.

Hän ottaa laukustaan välineen jonka tarkoitusta muut voivat vain arvailla. Sen toinen pää on terävä mutta pyöreä aivan kuin hieromasauvalla ja se pää laitetaankin peräreikään. Laitteen pituus on noin 17 CM ja halkaisijaltaan se on noin 8 CM. Sen toinen pää levenee ja se on täysin ontto sisältä. Sitten hän pyytää Juhan nousta polvilleen ja sanoo: “ Tämä kädessäni olevan laitteen avulla pystyn katsomaan reikäsi reunat kunnolla. Kun kohta laitan sen sisällesi se levittää reikäsi aivan auki ja voin katsoa onko se vaurioitunut mitenkään. Laitan sen nyt sinne ja kun se on paikallaan se itsestään levittäytyy ja samalla se silloin levittää myös reikäsi aivan auki. Se voi sattua hieman kun sen haarat leviää sisälläsi”. Juha tuntee kun laite levittää hänen reikänsä selkosenselälleen. Muut miehet seuraavat tapahtumaa kiihkeästi ja katsovat kun Atte katsoo levitettyä himottua reikää.  “Kunnossa on ja kauniskin se on” toteaa lääkäri ja antaa toistenkin tutkia Juhan reikää ja antaa pienen taskulampun jolla pojat voi valaista himottua reikää. Juha helpottuu kun laite otetaan vihdoin pois mutta hänen reikänsä pysyy aukinaisena pitempään. Kaikki ihailevat sitä kotvan aikaa kunnes se sulkeutuu itsestään. “Nyt tapahtuu jotain sellaista mitä kukaan muu kun minä en ole unelmissakaan voinut toivoa” sanoo Atte “Juha, saat nyt hetken aikaa levähtää. Te muut tuokaa tuo paketti tuolta nurkasta tänne. Se painaa jonkin verran. Kukaan muu kun minä ei tiedä mitä se sisältää.” Pojat tuovat paketin jonka sisältöä he ovat arvuutelleet. Atte lääkärin ominaisuudessa avaa paketin. Se sisältää television! Mutta ei aivan tavallisen television vaan sairaalassa käytetyn kuvamonitorin. Omasta laukusta lääkäri ottaa letkun jonka toisessa päässä on jonkinlainen “silmä”. Atte on selityksen velkaa ja näin hän selittää: “Tällä tullaan tutkimaan tulevaisuudessa peräreikiä ja se ulottuu suolistoon saakka oikein käytettynä. Letkun pituus on kaiken kaikkiaan 1 M mutta se osa joka laitetaan reikään on 50 CM. Sen toisessa päässä on tosiaan silmä eli erikoiskamera. Kaapelin toinen pää on monitorissa. Se puoli jossa on kamera, totta kai, laitetaan reikään ja se kamera kuvaa kaiken mitä sieltä löytyy. Ja mikä erikoisinta niin se välittää väri kuvaa. Kohta tulette näkemään jotain mitä ette ole koskaan aikaisemmin nähnyt: himotun Juhan peräreikä sellaisena kun se todella on juuri tällä hetkellä. Moni on käynyt siellä ja vielä useampi uneksii siitä mutta te olette ainoat jotka näette millainen se todella on. Ja vielä yksi yllätys: jos Juha antaa luvan otamme siitä DVD- kopion jokaiselle. Silloin meillä kaikilla on aina muisto Juhan perseestä ja voimme nauttia siitä milloin vaan.”
Juha itse oli kovin innostunut kaikesta: DVD:stä, itse operaatiosta ja yleensä olla taas kerran kaiken huomion pisteenä. Ville hoiti nauhoituksesta ja muusta tekniikasta ja Atte oli valmis työntämään kameran reikään kun Juha oli asetettu oikeaan asentoon. Paremman kuvan saamiseksi Juha makasi sängyssä selällään molemmat jalat kattoon suunnattu. Pekka ja Kalle pitivät Juhan jalat ylhäällä. Monitori laitettiin paikkaan josta Juha näki myös kaiken. Hän oli innostunut näkemään millainen hän oli sisältä ulkokuori kun hänenkin mielestä oli hyvin kaunis. Kaikkien katseet oli luotu monitoriin kun Atte työnsi letkun kameroineen märkään reikään. Juha näki monitorissa oman peräaukkonsa joka oli yhtä kaunis kun aina ennenkin kun hän usein katseli yleensä itseään ja erikoisesti reikäänsä peilistä. Kuva hetkeksi pimeni mutta tuli takaisin kun Atte työnsi sen varsinaisesti sisälle. Kuva eteni aivan kun punaisessa käytävässä. Seinämissä oli verisuonia. Muuten oli kiiltävää ja kosteaa. Atte selitti että yleensä suolistossa on kuivunutta kakkaa mutta että Juha pestiin parisen päivää sitten oikein kunnolla sieltä, oikein kovalla suihkulla joten Juha on puhdas. Kaunista on, huokailivat kaikki. “ Nyt alan vetää sen poispäin” sanoi lääkäri. Kuvassa näkyi nyt kaikki uudestaan mutta eri suunnasta, nyt kaikki se ihanuus jäi taakse. Ja niin hetken päästä kaikki oli ohi. Kamera letkuineen oli vedetty pois ja kuvaruutu näytti mustaa. Mutta ei hätää, kaikki on tallennettu jälkipolvelle. Juha itse ehdotti että aletaan myydä internetissä tätä tallennetta sopivaan hintaan. Moni mies Juhan mielestä haluaisi muistoksi hänen rusinasta otettua kuvaa oikein värissä. Kaikki maailman miehet saisivat ainakin nähdä sen mistä haaveilevat. Hän ottaisi vain 35% voitosta loput muut saisivat jakaa kuten parhaimmaksi näkevät.

“ Mikä tuon kone on”? kysyi samaan hengenvetoon Juha osoittaen nurkassa seisonutta konetta. Pekka selittämään että se on pakkauskone. “ Se paketoi 50 KG pahvilaatikkopaketin kelmuun kuljetusta varten. Pari rullaa kelmua on vielä jäljellä vaikka konetta ei varsinaisesti enää käytetä. Me sen sijaan käytämme sitä kelmua niin kauan kun sitä on jäljellä. Tuntuu tosi makealta vartalossa, kelmu meinaan. Haluaisitko ehkä kokeilla?” Aivan kuin ei hän tietäisi vastausta. Totta kai Juha haluaa kokeilla suurta kelmua vartalonsa ympäri. Hän haluaa kokeilla kaikkea mahdollista erotiikasta kun vaan on kysymys. Siitä vaan porukalla pyörittämään kelmua rullasta Juhan alastoman vartaloon. Se tosiaan tuntuu kun kelmu kiristää tiukasti vartalon ympäri. Jopa niin hyvältä että Juhalla alkaa seisoa. Ville tottuneesti repäisee kullin kohdalta reiän jotta patukka pääsee kunnolla esiin ja Kalle repäisee toisen reiän Juhan rusinan kohdalla jotta hän pääsee vihdoin ja viimein nauttimaan työntämällä oman lihansa odottavaan märkään reikään. Atte ottaa sen mikä hänelle kuuluu eli Juhan nakin poskeensa. Juha nauttii täysin siemauksin silmät kiinni. Hänellä on nyt liha rusinassaan että hänen seisova banaaninsa on Aten suussa. Mitä tekee Ville? Hän vaihtaa sylkeä Juhan kanssa eli antaa sellaisen kielipusun että kielet pois edestä! Tämän jälkeen on Juhalla paikka salaseurassa muiden miesten kanssa Pahvipakkaustehtaan varastossa joka Perjantai- iltana seuran nuorimpana jäsenenä. Koska Juhan jalat ehkä väsyvät jätkät kantavat kelmuun pakatun pojan  sängyn luo ja “heittävät” sänkyyn selälleen. Itse siirtyvät hieman kauemmaksi katsomaan kun kaunis Juha alkaa kiemurrella seksikkäästi päästääkseen irti. Kelmu on oikeasti tiukasti hänet paketoinut kädet sivulle ja jalat tiukasti yhteen. Vain keppi on ulkona paketista ja se onkin melkoisen kova. Juha selvästi nauttii olla tiukasti paketoitu ja katseen kohteena. Pekkaa kuitenkin harmittaa että Juhan kikkeli on paketin ulkopuolella joten hän menee kelmu rullan luo ja repäisee siitä komean palan pyörittääkseen sen sitten Juhan ympäri niin että nyt myös hänen punaisen kirjava heppinsäkin on paketoitu. On poikienkin mielestä kiihottava katsella kun Juhan seisova ja sykkivä kyrpä on tiukasti kelmun sisällä. He alkavat hyväillä sitä kaikki neljä eikä Juhalla ole muuta mahdollisuutta kun päästä kermansa ulos. Hetken päästä paksua valkoista pojan maitoa on kelmu täynnä. Ville repäisee pienen reiän siihen kohtaan missä nyt lepäävä kyrpä on jolloin sitä herkkua alkaa valua joka paikkaan. Juha makaa rättiväsyneenä kaikkensa antaneena silmät ummessa ja odottaa kun muut aukaisevat hänet paketista. “ Jatketaan seuraavalla kerralla” sanoo joku.
8913440360_3d1eafe0bf_z.jpg8912994083_bddf9427b3_z.jpg

ILTATUULI

“Oikeastaan viihdyn täällä vanhan koti Iltatuulessa oikein hyvin. Täällä on hyvännäköisiä hoitajia ja nuori lääkäri. En enää pystynyt olemaan kotona kun Riku oli päivät pitkät tallissa. Olenhan jo yli 60 joten hyvin voin jäädä laakereilla lepäämään nämä viimeiset vuodet. Eräänä yönä soitin hälytys nappia keskiyöllä kun tiesin että Kimmo niminen kaunis nuorukainen oli yöhoitajana yksin kuten täällä ollaan yöllä yksin. Hän tuli melkein juoksujalkaa kun luuli minulla olevan oikea hätä. Sanoin hänelle että etkö voisi istua sängyn laidalla hetken aikaa ja lukea minulle jotain. Hän haki yhden minulle tuntemattoman kirjan, istuutui lähelle minua, sillä sanoin hänelle etten kuule oikein hyvin. Kun hän istui siinä alkaen lukea ääneen vein käteni hänen polvelleen. Hän ei sanonut eikä tehnyt mitään joten aloin viedä käteni ylemmäs ja kun hän ei vieläkään estänyt millään tavalla jatkaen lukemista uskalsin koskettaa hänen elintään jonka tunsin jopa näin melko ohuiden valkoisten hoitaja asun kuuluvan housujen läpi.” Vai tällaisen hoidon tarpeessa sitä ollaankin.” hän sanoi nauraen. Minä ehdottamaan että hän voisi hyvin aukaista housunsa ja antaa minun koskettaa elämän ehtoo puolella hänen penistään. Voisin jopa ottaa häneltä suihin jos hän tulisi lähemmäs. Kimmo toi vehkeensä lähelleni ottaen sen luonnollisesti sitä ennen housuistaan esille. Aloitin maiskuttamisen välittömästi peläten että se vedetään muuten heti pois. Se maistui suolaiselta ei kohta juuri pesun jälkeiseltä mutta sellaiselta minä sen olen aina halunnut. Ei missään nimessä  saippuan makuisena vaan siinä täytyy olla se perusmaku. Häneltä ei turhan nopeasti tullutkaan. Poika rukka arasti tilanne selvästi mutta viimein hän päästi suuhuni aika moisen mehukkaan laakin. Muistutin hänen tehdessään lähtöä että voimme tehdä sen taas seuraavalla kerralla kun olet yövuorossa. Kimmo sanoi että ei hän teekään muuta kun yövuoroa. että hän opiskelee päivisin lääkäriksi. Sanoin että jos hän on kiltti poika saatan avustaa häntä opiskelussa taloudellisesti.
Riku käy luonani melko usein. Joskus hän menee illaksi Jussin luo mutta he ovat alkaneet harrastaa sitä nyt myös tallilla. Koko päivän Riku tekee ensin tallityöt pelkästään ne pitkät flanelli alus housut jalassaan ilman farkkuja sillä Jussista on kiva katsoa kun hän tällä tavalla rehkii hien tullessa pintaan. Hyvin usein Jussi pyytää Rikun ottamaan kikkelinsä esiin sepaluksesta. Näin Riku antaa kikkelinsä heilua ulkona työtä tehdessään ja Jussi naureskelee vieressä. Sitten pidetään tauko ja Riku istahtaa johonkin sopivan paikkaan ja alkaa leikkiä hikisen melansa kanssa. Tässä vaiheessa se on yleensä sisällä flanelli housuissa ja molemmat yhtyvät leikkiin. Molempien kädet vatkaavat Rikun haaroissa ja pikkuhiljaa sieltä alkaa tulla esilientä. Flanellihousut alkaa kastua mukavasti. Mutta leikkiä jatketaan molempien miesten käsien voimin eikä anneta pikku läikkien haitata vaan toivotaan sitä lisää. Yleensä Riku lopettaa vatkaamisen ensin ja antaa Jussin yksin jatkaa. Tässä vaiheessa Riku sulkee silmänsä. Jussi jatkaa vatkaamista kunnes Riku sanoo että en kestä enää kovin kauan haluatko että annan tulla vai pidetäänkö sekunnin tauko. Yleensä eli aina pidetään se sekunnin tauko ja sen jälkeen jatketaan. Riku määrä milloin on turvallista jatkaa ja myös aloittaa alkamalla vatkata itseään. Hetken kuluttua Jussi yhtyy siihen ja niin homma jatkuu. Pienen tauon jälkeen hinkkaaminen voi taas kestää hyvinkin kauan kunnes Riku ei kerta kaikkiaan enää kestä vaan antaa purkautua housuihinsa. Tapana on että purkautumisensa jälkeen Riku riisuu flanelliset alushousunsa ja nuolee ne mahdollisimman puhtaaksi tai myös Jussi joskus haluaa sen tehdä. Kovin puhtaaksi niitä ei ole tarkoituskaan saada. Nuolemisen jälkeen Riku laittaa ne jalkaansa ja jatketaan työtä.

Seuraavana yönä oli Kimmo jälleen yövuorossa ja tein hälytyksen taas keskiyöllä. Nyt Kimmo ei tullut juoksujalkaa vaan normaalein askelin. Avattuaan oven hän kysyi haluanko että luen jälleen. Sanoin totuuden että en vaan haluan jotain mitä sinä pystyt vain antamaan ja minkä piilottelet housuissasi. Enkä piilottele hän sanoi ja veti muhkunsa esiin.
Kerroin Ripalle mitä öisin tein mutta en kenen kanssa kun hän seuraavalla kerralla tuli luokseni. Hänellä oli flanellihousut jalassaan joten siitä tiesin että he olivat harrastaneet leikkiä tänään. Hän nimittäin tullessa huoneeseeni lukitsee oven ja riisuu itsensä alushoususilleen. Samaan aikaan hän jo vetää muutaman hinkkauksen ennen kuin on päivää ehtinyt toivottaa. Tähän saakka hän luuli että olin ollut ilman munaa ja oli kiire antaa ukolleen poikansa herkkua heti. Hän leikkii itsensä kanssa kuten kotonakin ja piti siitä kovasti. Hänen häpykarvojaan en enää oikein pystynyt ajamaan. Hän itse siistii niitä aika useinkin mutta ei enää halunnutkaan ajaa niitä kokonaan pois. Hän yleensä hinkkaa itseään .kalsarit jalassaan kunnes voiteluksi tarkoitettua liemi kostuttaa joko pitkät tai kesällä useimmin lyhyet housut ja siihen tulee ympyrän muotoinen kostea läikkä. Ei hän lopeta vielä silloinkaan vaan härnäten kulliaan jatkaa vatkaamista kunnes tuntuu siltä että jos vielä jatkaa tule väkisinkin koko liemi ennen aikojaan. Hänellä on taito lopettaa sopivasti ennen tulemistaan hetkeksi kunnes elin rauhoittuu. Minä seuraan tilannetta jännittyneenä vieressä. Hän jatkaa taas vatkaamista ja ottaa hetken kuluttua kalsarit pois jatkaen samalla vatkaamista koko ajan. Hänen elimensä on nyt ensinnäkin kova mutta myös turvonneen näköinen. Täysin punainen ja kiusatun näköinen. Mutta ei hän vieläkään anna sen tulla vaan tässä kohtaa minä tulen kuvioon mukaan. Hän luottaa minuun että jatkan hänen elimensä kiusaamista niin kauan kun haluan. Hän pystyy pidättäytymään, tuntuu joskus siltä, että kuinka kauan tahansa. Että minä väsyn ennen häntä.

Minä olen oppinut lopettamaan kun tunnen että kohta tulee. Pidän sopivan tauon ja jatkan hetken kuluttua. Pystymme leikkimään näin kauan. Lopetan kun taas on tulossa jatkaen kun se rauhoittuu. Kun vihdoin kun yhteisestä päätöksestä annetaan se tulla niin se tulivuoren purkauksena lailla lentää toiselle puolelle huonetta. Kun Ripalla joskus on myös kalsarit vielä tässä vaiheessa jalassaan   kalsarit miltei repeää kun purkaus tapahtuu. Tämän purkauksen jälkeen hän menee lavuaarin luo ja pesee siinä vähäsen itseään. Usein hän myös antaa tässä vaiheessa pusun minulle suoraan suuhun tietenkin. Sitten hän lähtee tietäen että olen onnellinen kun hän on käynyt luonani ja jään odottamaan hänen seuraavaa vierailua.
Todella viihdyn täällä oikein hyvin. Päivisin katselen käytävällä nuoria hoitsupoikia ja yöllä teen hälytyksiä mahdollisimman usein. Aina silloin tällöin tärppää ja olenkin saanut muiltakin kun Kimmolta. Päivisin usein kun hoitsu kulkee ohi taputan hänen pyllyään eikä kukaan vielä ole siitä pahastunut. Joskus taputan hyvännäköistä hoitajaa myös sepaluksesta eikä siitäkään kukaan suutu vaan pojat hymyilevät ja härnäävät sanoen että se alue on papalta jo kielletty. Olen aivan varma että jos täällä olisi naisia hoitajina ei olisi näin vapaamielistä tämä homma. Jos iltatuulen viesti on näin mukavaa niin en lainkaan pelkää auringon laskua.

8913444310_ee4cdbeeb6_z.jpg11282197355_b88dd0d28f_z.jpg11282242296_de878e916a_z.jpgtumblr_nxomqr869e1tgcnvro1_1280.jpg11282354763_ae9fe66bb2_z.jpg

JUHAN  IKIOMAT BAKTEERIT
Minä tulin jostakin kosteasta paikasta. Siellä oli melko imelä. Suuri lihan pala esti vapaan liikkumisen ja oli siellä monta valkoista terävän näköistä tolppaakin pystyssä. Jälkeenpäin sain tietää että ne tolpat olivat hampaita ja liha oli kieli. Ja nimenomaan Juhan hampaat ja kieli. Olin nimittäin hänen ihanassa suussaan enkä tosin yksin vaan olimme joukolla tutkimassa nuoren miehen vartaloa sisältäpäin ja aloitimme suusta. Tulimme sieltä kaikki ulos ja annoimme Juhan nukkua edelleen. Katsoimme hänen nenää ja varmaan se olin minä , Arto joka olin siis vasta 16- vuotias enkä aikaisemmin ole ollut nuoren vartalon tutkimusmatkalla kuten kaikki muut jotka olivat jo kuusikymppisiä ukkoja. Minä halusin mennä myös tutkimaan nenää minne muut eivät halunneet koska olivat aikaisemmin kokeneet jotain epämiellyttävää niissä. Nenässä oli karvoja jotka olivat pieniä esteitä ja olihan siellä muutakin nestettä mistä en pitänyt joten menin pois ja jatkoimme matkaa alaspäin. Olimme vain muutaman centin pituisia joten mahduimme hyvin jättiläiseltä vaikuttavan Juhan pieniinkin reikiin. Tarkoitus kun oli tutkia vartaloa sisältäpäin jätimme muut paikat rauhaan. Tosin en voinut vastustaa mennä peniksen esinahan alle ja levätä näin ihanassa paikassa vähän. Sitten olikin tutkimuksen varsinainen pääkohde vuorossa eli menimme kaikki vuorollaan Juhan punaisen rusinan toisin sanoen perä reiästä sisään. Ja siellä vasta olikin ihanan lämmintä. Mutta sieltä tuli vastaan jotain kovasti haisevaa ja mustaa kovalla vauhdilla ja oli jättää meidät alleen…
Kun Arto heräsi oli hän aivan hiestä märkä. Hän oli nähnyt unta seuraavana yönä kun Juhaa oli raiskattu hänen silmiensä edessä, vaikka tunsikin että Juha piti siitä, eikä siis tosissaan edes raiskattu.

Bakteerit Tiku ja Taku siistivät kosteata käytävää ja olivat juuri lapioimassa suuhunsa isoa kasaa heidän herkkuaan kun vastaan tuli vieraita jotka heidät nähdessään lähtivät karkuun. Tiku ja Taku olivat kotonaan Juhan peräkäytävässä ja olivat siksi onnellisia. Olla tällaisen pojan omaisuutta oli heille kun lottovoitto. Joskus he menivät myös suoliston ulkopuolelle tutkimaan ja toteavat aina silloin kuinka kauniin pojan vartalossa he oikein elelivät. Oli aina pimeää eli yö kun he tulevat pois kodistaan ja Juha nukkuu mutta kun hänellä on tapana nukkua alasti on helppo putkahtaa sieltä ulos. He tutkivat aina silloin Juhan häpykarvoitusta onko tullut vieraita sinne. He toteavat aina myös että se iso herkkuliha on silloin kova kun kivi kuten nuorilla on tapana. Kun karvoitus on jälleen kerran puhdas he alkavat tutkia paremmin napaa kohti seisovaa lihaa. Kun se vielä tuoksuukin kutsuvaisesti he menevät sen punaisen pään päälle ja nuuskivat sitä molemmat. Heidän pienet kielensä alkavat nuolla sitä. Siinä on halkeama aivan sen päässä ja sieltä alkaa valua alkulientä joka on kiiltävää mutta aika mautonta. Se kuitenkin kiihottaa molempia nuoleskelemaan voimakkaammin. Juha alkaa kiemurrella ja patukka suurenee entisestään ja muuttuu mustan punaiseksi ennen kuin sieltä halkeamasta pursuaa ulos paksua valkoista lientä suoraan Tikun ja Takun päälle että kumpikin on aivan märkinä ja valkoisina hukkua sen alle. Mutta hyvältä se maistui ja he päättävätkin tulla seuraavana yönä kokeilemaan tuleeko sieltä joka kerta. He söivät mitä jaksoivat ja lähtivät sitten kylläisinä kohti koti ovea mikä oli jälleen kerran karvoituksen peitossa mutta hajun perusteella sen aina löytävät.

Myös hyvät bakteerit Tupu, Hupu ja Lupu jotka asustivat Juhan suussa lähtivät liikkeelle öisin kun on yleensä rauhallisempaa. He tulivat suuaukkoon ja lähtivät suunnistamaan siitä leuan yli alaspäin. Kun he tulivat nännien kohdalle Tupu nipisti ohi mennessään vasenta ja Hupu oikeaa mutta Lupu jäi hetkeksi nuolemaan molempia vuoron perään kunnes ne kovettuivat. Navan kohdalla he havaitsivat jonkun käyneen jo täällä sillä valkoista maitomaista mehua oli joka paikassa. Sanalla sanoen he tulivat valmiiseen pöytään. Heitä oli kolme ja olivat isompia kuin ne jotka he arvelivat täällä käyneen hetkeä aikaisemmin joten he myös olivat nälkäisempiä eikä heille riittänyt jätteet. He olivat käyneet täällä aikaisemminkin ja tiesivät miten tuollaisen satsin saa vehkeestä ulos. Heidän mielestä leikitellä sillä ennen kuin satsi ulos pulpahtaa oli osa nautintoa joka nyt on viety heiltä pois kun maito oli jo ulkona. Siksi he päättivät yrittää saada sieltä toinen samanlainen samana yönä  tietämättä onnistuuko sellainen kuin ovat tähän saakka tyytyneet yhteen annokseen kerrallaan. Juhan kultakimpale on nyt kyllä lepoasennossa millaisena kaverukset eivät sitä useasti näe. Lupu menee urheasti kohti sen päätä ja alkaa maiskutella sitä tottuneesti. Toiset innolla mukaan joten Juhan patukkaa nuolee kolme pienen pientä suuta mutta Juhan kulli kun on herkkä tässä asiassa  alkaa herätä ja on hetken kuluttua kukoistuksissaan jälleen. Kolmikko taputtaa itselleen. Heillä on tämän jälkeen ja tässä asiassa työn jako. Tupu laskeutuu omalle paikalleen joka on Juhan karvaiset muna pussit. Hän alkaa nuoleskella niitä. Lupun tehtävä on mennä vielä alemmas eli etsiä karvoituksen seasta ihanan tuoksuinen reikä muna pussien alapuolelta ja alkaa liikkua sen suuaukon pyörteissä. Hän kurkistaa sisälle mustaan aukkoon mistä ne tuoksut aina tulee. Tekee mieli mennä sisälle tutkimusmatkalle ja sen hän tällä kertaa myös aikoo tehdä aavistaen että mehun saaminen ulos tulee tänään kestämään kuitenkin kauemmin kun tavallisesti. Hänellä on siis aikaa tehdä sisältö tutkimus kuten hän on aina toivonut. Hän pistää naamansa ensin ja sitten menee koko Lupu perä aukosta sisään. Oj, kuinka lämmintä ja kosteaa täällä onkaan. Hän maistaa sen seinämiä ja sisäpintaa ja tuntee saman tuoksun nyt voimakkaampana. Ei tee mieli lähteä olleenkaan pois näin makean makuisesta viemäristä vaan jäädä tänne ikuisesti. Onnellinen se joka asustaa täällä! Lupu alkaa uiskennella siellä ja kutitella Juhan herkkää suolistoa. Samaan aikaan Tupu käsittelee omalla tavalla Juhan munapusseja jotka alkavat kiinteytyä koviksi palloiksi. Hän nuolee molempia kiveksiä ja liikuttelee niitä ylös ja alas. Tupun käsityksen mukaan niissä alkaa olla taas tavaraa sisällä joka vaan olisi tarkoitus saada parempiin suihin. Sen ulos saamisen mestari Hupu on Juhan patukan pissa aukosta menossa sisään . Hänellä on pää sisäpuolella kädet hierovat kyrvän sivupintoja. Se on nyt aivan punainen jälleen eikä Hupu ehdi kunnolla takaisin ulkopuolelle kun tulivuori purkautuu kolmannen kerran tänä yönä. Näin myös Tupu, Lupu ja Hupu saivat sittenkin oman tuoreen satsinsa ja olivat kertakaikkisen onnellisia.

Juuso osoittaa Jannelle Juhan suuntaan ja naureskelee: “ Katso, Janne, Juhalta on tullut lasti sänkyyn. Mennään maistelemaan.” Näin he alkavat nuolla Juhan ympäriltä kaiken sen valkoisen kuivettuneen sperman minkä heille niin rakas Juha oli sänkyynsä päästänyt. Kovin vahvasti hän ei enää nukkunut vaan heräsi siihen kun poika kaverit hänen kimpussaan häärivät.
“ Mitä kello on”? hän unisena kysyy.
“ On vasta keskiyö” Juuso vastaa.” mutta niin vaan sinulta on tullut satsi”.
“ Jos tulkitsen uneni oikein, niin kaksi kertaa minulta on tullut, mutta voin antaa kolmannenkin satsin kun tunnutte olevan kiinnostunut saamaan tuoreempaa mitä nyt nuolette” vastasi Juha.
“ Jos täytämme sinut sitä ennen” sanoi Janne ja työnsi seisovan kyrpänsä Juhan suuhun ja Juuso nostamaan Juhan jalat ylös kattoon jotta pääsee hänen reiästään nauttimaan eli työntämään omansa sinne. Näin Juhalla oli molemmat reikänsä täytetty maailman ihanimmalla lihalla. Pojat pyrkivät siihen että molemmilta tulisi samaan aikaan. Katseella he tulkitsivat milloin toisella oli tulossa ja jäivät patsaaksi jos tunsi että tulee mutta kaveri ei vielä ollut valmis. Sitten yhteisestä päätöksestä he päästivät suihkeen lailla tulla yhtä aikaa ja niin Juha sai suuhunsa samaan aikaan kun perseensäkin ystäviensä sperma satsin. Ystävämme Tiku ja Taku sekä Tupu, Hupu ja Lupu olivat ihmeissään kun saivat toisen makuista mutta muuten samanlaiselta tuntuvaa lientä syötäväksi, niitä onnenpekkoja!
“ Ja nyt hoidamme sinut saamaan kolmannen kerran” sanoi Juuso.
“ Jotta saisimme joka päiväsen tuoreen satsimme”. sanoi siihen Janne.
Pojat tiesivät mistä Juha pitää joten kolmannen satsin tekeminen ja saaminen ulos oli heille sittenkin helppo homma.
“ Jos tarkkoja ollaan tämä oli muutaman tunnin aikana neljäs purkaus minulta, sillä annoin ennen nukkumaanmenoani Isännälleni mikä isännälle kuuluu” kerskaili Juha saatuaan siis neljännen kerran.
Hän nyt aivan omaa spermansa täyttämänä haluaa mennä pesulle ennen kuin menee takaisin nukkumaan. He päättävät kaikki kolme mennä samaan suihkuun “ säästääkseen” vettä.

Aamulla Juha herää virkeänä ja muistaa yön tapahtumista vain osan. Muut heräävät suunnilleen samaan aikaan ja aamutoimien jälkeen on päivän askareet edessä. Juha on talli vuorossa ja hän odottaakin jännittyneenä sillä hän ei ole tallilla käynyt kahteen kuukauteen. Hän pelkää että hevoset ja ennen kaikkea lampaat ovat hänet unohtaneet. Hän ei ole myöskään Rikua tavannut eikä Jussia. Sen hän tietää että Rikun ukko on viety vanhainkotiin mutta ei paljoa muuta. Hän panee jalkaansa ne samat rikkinäiset farkut kuten aina talliin mennessään. Alle hän ei taaskaan laita mitään.
Tallilla ei aluksi näyttänyt olevan kukaan kun Juha sinne saapui. Hän otti talikon käteensä ja alkoi viedä heiniä hevosten eteen kun hänen nimeään mainittiin. Se oli Riku joka kysyi että mitä seksi hirmu Juhalle kuului.

Kuulumiset vaihdettua Riku ehdotti että Juha tulisi illalla mukaan kun hän menee Ukkoa tervehtimään” että siellä on pari hyvännäköistä hoitaja poikaa jota Juhaa voisi kiinnostaa. Ainakin poikia kiinnostaisi tavata sinut kun olen kehaissut tuntevani sinut läpikotaisin.” Rikulla on ajatus syttynyt vieraillessaan nykyään useasti vanhainkodissa isäänsä tapamassa. Siellä on monta sellaisiakin vanhoja miehiä jotka vain makaavat päivät pitkät kun eivät enää pysty yksinkertaisesti kävelemään kun jalat eivät enää kanna mutta Rikun käsityksen mukaan erotiikkaa he kuitenkin vielä haluaisivat kokea omalla tavalla. Siksi Riku on vieraillut Ukkonsa lisäksi myös sellaisissa huoneissa jossa makaa tällaisia miehiä esiintymässä. Kun hän pitää viihdyttää itseään muiden katsellessa vieressä niin miksei sitä voisi tehdä myös sellaisille jolla ei ole enää muita mahdollisuutta harrastaa seksiä. Hänellä on tällä hetkellä kaksi sellaista miestä vanhainkodissa jotka oikein odottavat häntä. Se on heille päivän ja ehkä jopa elämän kohokohta kun saavat nähdä kun nuori mies, heidän vuokseen, heidän edessään, sänkynsä vieressä pumppaa kaunista punaista herkkulihaansa kunnes sieltä tulee valkoista maitoa jotka miehet haluavat suuhunsa. Mutta yhden miehen kyvyt tai kunto on rajallinen kun hän ennen vanhusten vierailua on tyhjentänyt säkkinsä Ukon luona. Hän onkin ajatellut että pyytää samanhenkisiä poikia mukaan kimppaan käydä silloin tällöin näiden vanhojen pappojen luona jotka sitä haluavat. Juha on juuri sellainen. Kaunis, nuori ja ennen kaikkea halu näyttää itseään ja olla katseiden kohteena. Seksikäs ja sellainen joka huoneeseen tullessa tuo mukanaan pursuavaa erotiikkaa ja puhdasta seksiä. Juha ja muut jotka tulevat mukaan tähän hyväntekeväisyys hommaan saavat itse yhtä paljon kuin vanhuksetkin.
Juha lupaa illalla juhlallisesti järjestää yhden muistetuimman illan Iltatuulen asukkaille ja tuoda mukaansa parhaimmat ystävänsä. Ja kun tällainen lupaus on nyt kaikkien asukkaiden edessä tehty on tuo lupaus mitä nopeammin myös lunastettava.

tumblr_mg8tqocPv81rrlnsxo1_1280.jpgtumblr_o2cdio8FpT1v42k91o1_1280.jpgtumblr_nvel4zQvkR1rywz5po1_540.jpg

ILTATUULI 2
Tänään on se suuri odotettu ilta vanhankoti Iltatuulessa. Kaikki superpojat, suklaapojat ja ilopojat ovat luvanneet tulla viihdyttämään talon asukkaita aivan ilmaiseksi. On sovittu että pojat tulevat iltaruokailun jälkeen noin klo 17.00. Asukkaat saavat esittää toivomuksia mitä he haluavat että pojat tekevät heidän huoneessaan. Koko talo on koristeltu valokuvin ja posliinisin patsain miesten vartaloista. Seisova penis patsaita on tolppina joka mahdollisissa nurkissa. Suuria julisteita ja valokuvia tunnetuista ja ei niin tunnetuista mutta kauniista nuorista miehistä on seinät täynnä.
Juuso on ensimmäisiä saapuvien joukossa ja hänet pyydetään menemään huoneeseen jossa asustelee 90 ikäinen papparainen Aatu joka on maannut sängyssä jo parisenkymmentä vuotta mutta sitkeä kun on eikä valita niin elämä hänellä jatkuu. Juuso koputtaa ovelle ja sisään tullessa toivottaa hyvää iltaa, mitä saisi olla. Aatu ei enää paljoa puhu ja kuulokin on heikko mutta käsimerkeistä Juuso saa käsityksen että lähemmäksi saisi poika sänkyä tulla. Kun hän on sängyssä melkein kiinni Aatu tarttuu Juuson farkkujen sepaluksen vetoketjuun ja vielä on papalla voimia vetää vetoketjun aivan alas. Juuso alkaa liikehtiä lantiotaan keinuttaen ja riisuu paidan pois. Siirtyy hieman kauemmaksi ja edelleen tanssi liikettä tehden vetää farkut kokonaan alas ja heittää ne nurkkaan. Nyt hänellä on vain valkoiset pienet kalsarit jalassaan mutta ei kauan sillä Aatu vinkkaa Juusoa lähemmäksi vetääkseen itse vielä ainakin kerran elämänsä aikana pojalta viimeisen esteen pojan herkkujen luokse. Nyt on Juuso alasti ja kun aavistaa että Aatu haluaa vain katsoa ehkä viimeisiä kertoja kun nuori poika leikkii kuten hän nuorena itsensä kanssa Juuso alkaa pumpata kikkeliään edes takaisin kysyen välillä haluaako Aatukin koskettaa sitä? Että haluaako Aatu leikkiä pikku kikkelin kanssa? Totta kai haluaa!. Mutta kun Aatun käsi väsyy nopeasti Juuso jatkaa jotta yhteinen leikkikalu pysyy sellaisena kun kumpikin sen haluaa, kovana. Juuso pitää Aatusta ja haluaa antaa parastaan joten hän kääntää selkänsä ja laskee päänsä alas jotta Aatu näkee hänen kauniin pakaransa jota Juuso vielä levittää aukaistakseen peräreikänsä Juusomaisen auki. Antaa Aatun silmien kauan levätä aukinaisessa reiässään sulkeakseen sen sitten. Hakee tuolin istuutuu siihen niin että voi uudestaan aukaista reikänsä ja työntää sisään yhden sormistaan. Kysyy haluaako Aatukin laittaa sormensa sinne? Että haluaako Aatu laittaa sormensa kauniin pojan kauniiseen reikään?. Totta kai Aatu haluaa. Nyt Juuson sisällä on kaksi sormea sillä ei Juuso halunnut ottaa omansa pois Aatun luisevan sormen vuoksi kun hän tiesi kokemuksesta että molemmat sinne hyvin mahtuisivat. Ja Aatu väsyi nopeasti ja veti omansa sieltä pois Juuson oman jäädessä sinne leikkimään. Toisella kädellä Juuso koko ajan pumppasi kyrpäänsä joka pysyi kovana koko ajan. Minne Aatu haluaisi lastin joka pian olisi tulossa?. Vetää vaan omaan käteen, Aatu nuolee sen sitten siitä.

Janne arvottiin menemään hieman nuoremman 60 ikäisen seuraksi. Tämä tunnettiin aikoinaan melkoisen pedoksi seksi rintamalla. Ajatuksessa se vieläkin kytee tälläkin papalla mutta jalat ei enää pysy mukana. Hän halusi riisua Jannen kokonaan itse vaikka tiesi sen kestävän ikuisesti. Mikään kiire hänellä ei ollutkaan. Kun pappa sai vihdoin Jannen patukan esille se luikahti heti papan hampaattomaan suuhun. Ei papalla imeskelyn taito ollut mihinkään hävinnyt. Niin se tapahtui kun olisi eilen viimeksi imeskellyt. Pappa muisti myös joskus nuolleensa poikaa toiseltakin puolelta joten hän käänsi Jannen toisin päin ja alkoi nuolla hänen peräaukkoaan. Siitä Janne on aina pitänyt ja piti siitä myös papan tekemänä. Kun Janne itse vähän itseään auttoi tuli häneltä papan suuhun aika nopeastikin.
Kaikilla asukkailla oli oma huone ja siellä he viettivätkin koko päivän makuulla. Joskus joku omainen vei rulla tuolissa heidät toisten seuraan yhteisiin tiloihin missä oli televisio. Töllötin oli myös, ainakin melkein, jokaisella omassa huoneessaan ja se olikin oma vekotin.
Myös papalla oli televisio ja muut nykyaikaiset viihde elektroniikka välineet. Hän oli nuoruudessa harrastanut poika pornon tekoa. Jannelle hän ehdotti, että kun hänellä vielä on toiminta kunnossa oleva kamera, hän haluaisi ottaa Jannesta lähi kuvia peniksestä, mutta ennen kaikkea hänen perä reiästä. Hyvin lähi kuvia! Muistoksi tästä illasta mutta myös koko hänen elämästään joka kuulemma on ollut aikanaan täynnä poikien perseitä. Mikäs siinä. Onhan Janne tottunut olemaan mallina joten siitä vaan. Pappa sanoo mistä Janne voi hakea sen kameran. Pappa pyytää ammatti ottein Jannen lähemmäksi kameran objektiivia ja pyllistämään sille ja avaamaan reikänsä sille aivan kuin sillä tavalla hymyillen sille.
Kaikilla asukkailla on samanlainen kamera jolla voi jos haluaa ottaa vierailijasta kuvia muistoksi.
Juha vieraili ensin kaikissa huoneissa ja luovutti DVD- nauhoitteen joka sisälsi elävää kuvaa hänen suolistostaan kun kamera vieraili siellä muutama päivä sitten. Sitten hän kutsui kaikki saliin jossa järjestetään pieni esitys.
Siellä Juha makaa selällään pehmeässä punamustassa alasti jalat levällään ja kädet sivuilla. Ukot on muodostettu jonoon myös ne jotka liikkuvat pyörä tuolilla.  Tarkoitus on ilmeinen. Jokaiselle ukolle on järjestetty mahdollisuus kosketella Juhaa joka on tämän vuoden MR Onnela. Ensimmäinen koskettaa hänen jumalaisia jalkojaan ja siirtyy siitä kohti napaa ja edelleen kiihkeästi pehmeää puolijäykkää penistä joka säpsähtää ukon kosketuksesta todennäköisesti kylmän käden johdosta. Ukko ei voi olla ihastelematta sitä kauan kun takana oleva melkein työntää jatkamaan matkaa. Kun illan kiihkossa muutamat haluaa kosketella myös Juhan peräreikää hän nostaa polvet koukkuun siksi aikaa että ukko työntää sormen sinne ja laskee polvet takaisin lepo asentoon kun papparainen vetää sormet pois aukosta ja todennäköisesti nuuhkii sitä sormeaan pitkään. Jono jatkaa ja miehet nipistävät nännejä ja siitä sitten huulia koskettamaan. Kierros on tehty kun ollaan toisella puolella jalkojen kohdalla.
Kaikilla oli käynyt vierailija sillä suklaapoikia on Onnelassa onneksi monta. Kukaan ei jäänyt ilman. Kaikilla oli hauskaa ja tällainen tilaisuus tullaan ehdottomasti järjestämään uudestaan. Näin onnellisia voi olla vain Onnelassa.