tumblr_o5udkfQDu41v2a3m1o8_1280.jpg


Juha muutti  mielellään Palatsiin ja innoissaan, kun tiesi jakavansa huoneen toisten suklaapoikien kanssa!
Hän kun on ollut nautinnonhaluinen aina lapsesta asti ja toivoi saavansa sieltä nautintoja yllin kyllin. Ainakin itse oli valmis antamaan toisille  iloa ja nautiskelua jakamalla itseään toisille pojille niin paljon kun vaan pystyy.
Ja Juha pystyy, sen kaikki tietävät nyt, mutta silloin ei tunnettu häntä vielä niin hyvin.

Suklaapojat ovat arvostettu ryhmä kauniita poikia Onnelassa, eli Onnenmaassa. He ovat tietoisia omasta viehätysvoimastaan. Iloisia, mutta tärkein ominaisuus heillä on halu näyttää itseään eli heillä on oltava erikoisen voimakas taipumus rakastaa itseään mutta kyky ja halua jakaa vartalonsa myös muiden kanssa.
Juha on juuri tällainen.
Palatsin ilopojat, eli suklaapojat, ovat Onnenmaan Päällikön palkkalistoilla, mutta Onnelassa on muitakin suklaapoikia, jotka ovat samalla vanhemman miehen oppipoikia, oppimassa myös elämän muilla aloilla, mutta heidän on ennenkaikkea oltava  aina valmiita palvelemaan isäntäänsä erotiikan ihmeellisessä maailmassa.

 Rakkaalla lapsella on monta nimeä mutta yleisin nimike pojille on suklaapoika koska he maistuvat yhtä hyvältä kun suklaa konsanaan ja heidän suloreikänsä on suklaanvärinen vaikka jotkut pitävät sitä enemmän punaisena mutta maistuu joka tapauksessa suklaalta.
 Pojan reikä kutsutaan monella eri nimellä kuten suloreikä, suklaareikä, herkkureikä, punainen tai ruskea reikä, herkkupeppu ja rusina  etc. Myös pojan sukupuolielimellä on monta nimeä kuten penis, kikkeli, herkkutatti , lemmenkeppi, mela, banaani sekä nakki ja täällä yleisin on keppi kun taas pojan munapussit on nykykielellä säkki! 
Kun suklaapoika saavuttaa kolmenkymmenen ikärajan he joko hankkivat uuden alan tai kuten yleensä jäävät “eläkkeelle.” Kun ovat järkevästi osanneet sijoittaa he elävät ruhtinaallisesti loppuelämänsä.  Koska sitä on tullut n.15- suklaapoikavuosien aikana  paljon, sillä isännät maksavat ruhtinaallisesti vaikka kyllä pojat ovat sen arvoisiakin.

Juha rakastaa kaikkea ja kaikki rakastavat häntä mutta hänellä on myös sydänystävä suklaapoikien joukossa ja sen kunnian on ansainnut aina niin nauravainen Janne! Pojat asuvat Palatsissa kolmen hengen huoneissa ja Juhan asuinkumppaneina ovat itseoikeutettuna Janne sekä Joonas, näyttelijäksi opiskeleva joka esiintyi edukseen naamiaisten performanssi esityksessä josta kerron tuonneempana.
Juha on edustavan näköinen, kuten moneen kertaan on todettu ja myös mainostajat ovat sen huomanneet. Hän on monessa mainoksessa mukana sekä lehdissä että televisiossa.
Yksi tuote jota hän mainostaa on Makeistehtaan PusiPusi- karamellipussi jota hänellä itselläänkin on aina mukana koska hän todella pitää niistä. Se on pitkulainen, noin 12-centin mittainen paperikääröön piilotettu karamelli ja pussissa niitä on noin 15 kappaletta. Hän mielellään syö niitä mutta vielä enemmän leikkii niiden kustannuksella, kuten seuraavassa ilmenee:
 He ovat kolmisin huoneessaan. Kaikilla on samanlaiset rispaantuneet,  kauhtuneet,  rikkinäiset  vanhat siniset farkut jalassaan. Juhan farkuissa on isohko reikä jalkojen välissä, juuri siinä kohtaa jossa hänen suklaareikänsä on ja jonka hän  tarkoituksella itse on suurentanut.
 Hän istuu hajareisin huoneen ainoassa kunnollisessa nojatuolissa ja avaa viekas hymy kasvoillaan kädessään ollutta karamellipussia.
Ottaa yhden PusiPusi- karamellikäärön, avaa sen käärön ja ottaa sen varsinaisen pitkän karamellin esille, nostaa molemmat jalkansa ylös kohti kattoa ja ottaa paremman asennon tuolissa.
 Joka tarkoittaa sitä että hän levittää namureikänsä apposen avoimeksi ja vie PusiPusi- karamellin reikänsä eteen, työntää sen sitten hitaasti sisälle niin että ulkopuolelle jää vain  pari milliä karamellistä.
Janne ja Juuso ovat olleet koko toimituksen ajan aivan hiljaa ja nauttineet esityksestä hyvin tietoisina siitä mitä heiltä tämän jälkeen odotetaan, sillä he ovat leikkineet tätä useasti ja joka kerta yhtä innokkaasti.
Janne aloittaa polvistumalla Juhan rusinan eteen ja aloittaa karamellin imeskelyn. Kun karamellin se osa joka on  ulkona alkaa loppua, ottaa Janne hampailla siitä otteen ja vetää sitä ulos saman verran kun sitä oli viimeksi, eli noin pari milliä tai saa hän tietenkin vetää vaikka koko karamellin ulos ja syödä sen maukkaan namun johon on lisätty Juhan omia aromeja suoraan hänen peräaukostaan. Mutta Janne vetää  karamellin vain vähän ulos ja antaa vuoron Juusolle nautiskella. Pojat, myös siis Juha, on vaatteet päällä edelleen ja Juhon farkuissa oleva reikä uhkaa suurentua hässäkän yhteydessä, sillä Juuso on kiihottunut äärimmilleen saadessaan maistaa jälleen maukasta karamelliä Juha- lisällä, ja vahingossa käsillään on levittämässä reikää housuissa, vahingossa tai sitten ei niin vahingossa!
 Juuso veti kiihkossaan millin lisää karamelliä ulos ja alkoi sitten maiskutella. Huhu Juhan rusina karamelli leikistä levisi kulovalkean tavoin suklaapoikien asuntolassa ja hetken päästä Juhon ympärillä oli parikymmentä silmäparia tuijottamassa ja haluamassa mukaan piiriin. Juha kuitenkin alkoi väsyä vaikeassa asennossaan mutta ei missään nimessä haluaa lopettaa, vaan muuttaa asentoa siten, että kääntää päänsä kohti tuolin istuinpaikkaa, ja polvien suojaksi kovaa lattia vastaan pari tyynyä, tämän jälkeen pylly pystyyn ja ei kun jatkamaan!
 Naapurin pojat saavat osansa ja kun muutama karamelli on jo nautittu huomataan että Juha itse on jäänyt ilman maustettua karamelliä ja joku ehdottamaan etä yritetään työntää sinne kaksi karamelliä. “Yhden meitä varten ja toisen Juhalle hetken siellä sisällä oltuaan imettäväksi, pääsee Juha sitten maistamaan omaa herkkumakuaan.”
Kun karamellit on syöty alkavat pojat nuolemaan loput maut syvältä Juhan rusinasta.

                                                                                                                                                                    Yhdessä he ovat kun kolme marjaa. Aina yhdessä ollessaan sattuu ja tapahtuu. 
Tänään pojat aikovat vierailla Jussin, tallirengin luona, kun saivat tietää että Päällikkö ei tänä iltana tarvitse juuri heidän palvelujaan.
 Jussi asuu hevostallin lähellä joka taas sijaitsee aivan Palatsin, päärakennuksen, edessä joten matka ei ollut pitkä..
Juhalla on myös taka-ajatuksia Jannen suhteen. Hän ei ole kertonut kenellekään vierailustaan lampaitten karsinalla taannoin Rikun kanssa, josta kerroinkin teille taannoin?
Yllätykseksi Riku sattuikin olemaan Jussin luona siinä iltana kylässä. Ei kauan kestänyt kun pojat halusivat tallille, jossa heitä odottikin Juhalle tutut lampaat. Riku lupasi viedä pojat tallille, Jussi jäi tupaan lepäämään.
 Juha miettii itsekseen mahtoiko tietyt lampaat muistaa hänet, ne lampaat jotka saivat maistaa häntä muutama päivä sitten.
 Kaikilla pojilla oli samat kauhtunut, kireät ja rikkinäiset farkut jalassaan kun karamellileikin aikanakin.

“ Mennäänkö tuonne lampaitten karsinaan katsomaan mitä lampaat meinaavat meistä?” sanoi Juha mielessään hänen edellinen vierailunsa näitten luona.
Samassa he jo olivatkin lampaitten luona vaikka Jannekin oli kuullut mitä lampaat tekevät kaikelle mikä vähänkin muistuttaa nisua. Hän oli ennen kaikkea innostunut henkilökohtaisesti kokeilemaan mitä lampaat vain keksivät.
 Niin Juha, Janne, Juuso, Riku ja lampaat tuijottivat toisiaan hetken kiinnostuneina kun pojat seisoivat  keskellä karsinaa lähekkäin, kunnes eräs lammas lähestyi poikaryhmää, hieman vain empien mutta kuitenkin varmoin askelin.
Juha siinä vetämään keppinsä rikkirevitystä farkuista ulos kun lammas lähestyi ja osoittamaan sille että täältä sitä saa. Se oli melko varmasti sama eläin joka imi häntä viime vierailulla, sillä lammas tuli luottavaisin mielin, aivan kuin tiedostaen saavansa tästä puolijäykästä lihakimpaleesta hyvää ja ehtaa tavaraa.

Juuson luokse tuli myös pikkuinen lammas nuuhkimaan hänen haarojaan aivan kun  miettien että missä piilottelet herkkujasi ja mikset anna minulle. Surullinen ilme naamallaan lammas katsahti Juuson kasvoihin, että eikö heru. Siihen ei voinut muuta kun alkaa avata farkkujensa vetoketjua ja vetää nisun esille ja ojentaa se odottavaan turpaan.                               teasing_hand_____by_cancri.jpg                                                          
 
Kun Juusolla on taito saada rusinansa täysin aukinaiseksi ja pysymään sellaisena pitkähkön ajan, niin hänelle tuli eräs hullu ajatus mieleen mitä voisi yrittää nyt kun  ollaan lampaitten keskellä.

”Se tiedetään että lampaat imevät kaikkea mikä vähänkin muistuttaa nisua mutta mitä ne tekevät kun eteen lykätäänkin avoin, pyöreä musta aukkoinen pojan tuoksuva reikä. Tämä tieteellinen koe pannaan pystyyn nyt"!
 Juuso näin lausahtaen irrotti kikkelinsä eläimen turvasta, veti housunsa alas kinttuihin, käänsi lampaille selkänsä, levitti käsillään rusinansa auki niin kuin vain Juuso taitaa ja jäi odottamaan tutkimuksen tuloksia. Tämä yllättävä käänne asiassa sai lampaan hetkeksi hämilleen ja perääntymään mutta vain hetkeksi. Uteliaisuus odottamatonta aukkoa kohtaan kiinnosti selvästi enemmän kun pelotti, joten eläin varovaisesti palasi lähemmäs, nuuskii sitä mustaa aukkoa jonkin aikaa mutta ei tiennyt kuitenkaan mitä sillä pitäisi tehdä.
 Sieltä lemuava haju oli sille kovin kiinnostava  ja siten aina utelias lammas pisti kuononsa aivan lähelle reikää mistä haju tuntui tulevan. Se nuuskii sitä tovin ja sai kun saikin Juuson kepin värähtämään, jolloin Juuso käänsikin äkkiä itsensä niin että jäykkä keppi osui suoraan lampaan kuonoon, jolloin se ottikin paljon tutumman nisun näköisen vempeleen  suuhunsa eikä kauan kestänyt kun lammas sai mitä se halusikin, tosi lampaan mielestä liian vähän.     

 Juhalla tuntui olevan tosiaan se sama lammas kun viimeksi,  aivan kun tietäen saavansa jotain hyvin herkullista juuri häneltä. Hän alkoi kuitenkin kiusata lammasta ja veti hellästi kullinsa pois sen suusta alkaen härnäten kävellä uusi ystävänsä kintereillään kohti erästä karsinaan unohtunutta suuri kokoista lypsypallia kohti, jonka hän oli havainnut eräässä nurkassa, veti sen alleen, istahtaen siihen, levittäen haaransa ja jäi odottamaan hieman jälkeen jäänyttä lammasta viekas hymy kasvoillaan. Melan hän oli turvallisesti pannut piiloon  farkkuunsa kun lammas oli hajuetäisyydellä. Se tuntui ihmettelevän mihin nisu piilotettiin kunnes varmasti muisti missä se yleensä lepää. Lähestyi nyt varmoin askelin kohti Juhan haaroja, nuuskii ja nuuskii.
 Löysi farkuista reiän ja työnsi kuononsa siitä sisälle.
Kun kuono ei tuntunut kunnolla mahtuvan pienestä aukosta niin kuonollaan repii sen suuremmaksi. Hajusta tietää olevansa oikeassa suunnassa, oikeilla jäljillä. Siellähän se onkin, etsimänsä nisu mutta ei toki lepäämässä vaan kovana kun kanki. Nyt olisi saatava se vain jotenkin ulos.

Lammas pelätessään herkun katoavan jälleen, takoo päällään niin rajusti että muut karsinassa olleet hermostuneena katsovat kun lammas repii Juhan farkut levälleen, ja niiden haarojen väli repeää täysin. Juha ei koskaan käytä kalsareita, tai ainakin harvemmin tällaisissa tapaukissa, joten säkki, rusina ja keppi tulevat kaikki komeasti, ja komeana, esiin. Lammas ei välitä muusta kun kepistä, joka tuntuu odottaneen käsiteltäväksi pääsyä, niin kova ja punapäinen se siinä vaiheessa jo oli. Tässä tilanteessa Juha ei välittänyt vaikka farkut olivat tämän jälkeen käyttökelvottomat  vaan antoi nyt lampaalle mitä se halusi, sillä tämä oli ansainnut sen rehkittyään sen eteen niin paljon.     

Rikulla oli omat farkkunsa kintuissa,  ja tyylilleen uskollisena, pitkät mutta kevyemmät, kesällä sopivammat kalsarit peittämässä sulojaan. Niitä haistelemassa oli hänelle uskollinen lammas, joka oli tottunut saamaan, ensin vain kalsarien läpi haistellen, sitten hetken päästä maistellen, sitten kun Riku suvaitsi vetää kalsarinsa alas, jotta ystäväksi muodostunut lammas pääsi varsinaisiin hommiin.

Janne sitävastoin oli hätääntyneen näköinen seistessään keskellä karsinaa rikkinäiset farkut jalassaan kolmen nälkäisen lampaan hääriessä ympärillään.Tämä kun oli uusi kokemus hänelle!
 Kaksi oli etupuolella nuuskimassa ja yksi nuuhkii takapuolta sieltä kun pääsi juuri muhkean hajuinen pieru kun Janne hermostui kun hänen luokseen yhden toivotun lampaan sijasta  tulikin kolme. Etupuolella oleva havaitsi reiän farkuissa ja yritti vimmatusti sitä kautta sisään sillä sieltä se herkkutuoksu tuli sen herkkään kuonoon. Janne ei kuitenkaan uskaltanut ottaa sitä lampaan himoitsevaa herkkua esille vaan tönäisi muutkin syrjään ja pinkaisi karkuun toisten luo.

Juha halusi kokeilla erästä jo jonkin aikaa mieltä askarruttanut asia koskien hevosta ja porkkanaa! Rikulla oli suosikkihevonen  nimeltään Musta Ori ja Rikun suosituksesta tämä hevonen valittiin koen suorittajaksi.
 Hevonen pitää kaikesta vihanneksista kuten kurkusta, kaalista ja porkkanasta heinien lisäksi. Porkkana valittiin koska niitä oli laatikollinen tallissa.
Tallin nurkassa oli vajaa  pari metrinen vanha penkki johon housut nilkoissa oleva Juha nyt meni mahalleen. Porkkana työnnettiin syvälle hänen peräreikäänsä, jota sitä ennen oli esitelty vajaa metri päässä penkistä olleelle hevoselle, joka sai ensin haistaa porkkanaa ja sen jälkeen näytettiin sille   mihin se laitettiin pystyyn, eli Juhan punaisen kirjavaan persereikään, joka avustaja, Janne, hevoselle revitteli.
 Riku seurasi hevosta vieressä kun se päästettiin irti tallustamaan kohti porkkanaa joka sojotti pystyssä Juhan aukosta. Se menikin suoraan porkkanaa kohti, ja kun se oli perillä veti porkkanan parempiin suihin.
”Kivalta tuntui kun porkkana vedettiin ulos” lausui Juha jälkeenpäin mielipiteenään.
 Koe toistettiin, ei vähiten Juhan toivomuksesta muutaman kerran ja viimeisen kerran porkkana jätettiin pois.
Juha levitti märän aukkonsa niin auki kun saattoi mahallaan edelleen penkissä maaten ja jäi odottamaan mitä hevonen tähän tuumasi.
Musta Ori tallusti varmana siitä että jälleen yksi mehevä porkkana odottaa, joten yllätys oli suuri kun aukko loistikin tyhjyyttään. Ori varmisti asian kokeilemalla pitkällä kielellään aukkoa, mitä Juha jo oli odottanutkin. Ja toivonut!
Siellä kyllä haisi porkkanoilta, ja vähän muultakin, kun Musta Ori työnsi kielensä syvälle sisään kun toivoen ja ihmetellen että jossain täällä sen pitäisi olla.
Kun hevonen viimein uskoi ettei porkkana  tällä kertaa sieltä löydy, veti se ison pitkän kielensä Juhan perseestä ja kiitoksena tästä ihanasta tunteesta Juhan oli pakko antaa Mustalle Orille illan suurimman porkkanan.