03349.jpgUusia poikia etsitään ensi vuoden Mr. Onnela- kauneuskilpailuun. Tällaiseen lehti ilmoitukseen tulee valtavasti vastauksia joka vuosi. Poikia on onneksi paljon ja kauneimmat ovat Onnelassa.
Mika on yksi niistä mutta vasta 15 vuotias joten joudumme odottamaan häntä vielä vuoden. On kuitenkin hyvä valmistella poikaa tulevaisuutta varten sillä isä on varma että hänen pojastaan on tulossa uusi Juhan- veroinen suklaapoika ja saattaa eräänä päivänä voittaa Mr. Onnela tittelin, niin kaunis poika on. Isä onkin sopinut  Juhan isännän kanssa  että Mika menee Juhan oppiin vuodeksi.

Tarkoitus on että Juha neuvoo miten tullaan hyväksi suklaapojaksi. Häntä jännittää,  ensiksikin mennä Palatsiin ja toiseksi tavata henkilökohtaisesti hänen suosikkinsa suklaapojista, eli siis Juhaa, jonka kuvia hänellä on seinät täynnä. Suuria julisteita, ja ehdoton suosikki, alaston juliste Juhasta rannalla.
Mutta valitettavasti vain Juha ei ollutkaan paikalla, sanoi Palatsin yksi vahtimestareista, mutta hänen pitäisi tulla aivan pian. Vahtimestari, jonka nimi oli Mattsson lupasi esitellä paikkoja kunnes Juha tulee.
Palatsin eteisaulan seinät oli täynnä poikien kuvia, poikien jotka ovat olleet suklaapoikina täällä tai ovat parasta aikaa. Juhastakin on, totta kai, kuvia seinällä.
“ Tässä näin on ensimmäinen Mr. Onnela kymmenen vuoden takaa” alkoi Mattsson kertoa osoittaen kuvaa seinällä, jatkaen;
“ Jon on nyt 28- vuotias menestynyt liikemies, alun perin hän on maalta kotoisin.
Hän kertoi minulle tarinan, kun hän oli 14- vuotias pojankoltiainen. Hän oli koko päivän ollut heiniä latomassa seipäälle. Oli kuuma kesäpäivä ja hän oli pukeutunut kevyesti, mitä tarkoitti t- paitaa ja farkkushortseja, ilman kalsareita. Kun tämä nimenomainen seiväs oli valmis, hän ajatteli että hän lepää hetken aikaa seipään alla suojassa auringolta. Niin väsynyt hän oli, että nukahti heti eikä huomannut että yksi pieni heinäsirkka hyppäsi hänen syliinsä. Housuissa oli reikä juuri siinä kohtaa mihin sirkka hyppäsi ja se putosi siitä paljaalle iholle, tosin farkkujen sisälle. Se hätääntyi siellä ja yritti hyppiä pois sieltä, mutta vaikka ne farkut olivat löysät, ei heinäsirkka päässyt liikkeelle vaan kutitteli Jonia niin, että tämä heräsi. Ihmetteli aikansa, mikä housuissa oikein oli kun siellä kutiteltiin. Hän rauhallisena eläimiin tottuneena arveli aivan oikein jonkun sinne hänen nukkuessaan menneen. Jotta siellä oleva eläin ei vahingoittuisi hän varovaisesti avasi farkkujensa vetoketjun ja niin sieltä heti loikkasi ulos heinäsirkka. Nyt kun tämä puoli jäykkä kulli joka tapauksessa oli jo valmiiksi ulkona niin hän ajatteli leikkiä sillä ja ottaa sieltä piimät ulos saman tien.”

Mattsson jatkoi kertomusta Jonista:
“ Aikaisemmin hän oli usein herännyt liemet yöpuvun housuissa kun isä oli vaatinut niiden käytön. Hän oli ihmetellyt mitä häneltä öisin aina tulee koska yhteen aikaan sitä tuli lähes joka yö. Hän pelkäsi että hänen pippelinsä on rikki. Isältä ei kehdannut kysyä, joten hän päätti kerran päivällä katsoa mitä sieltä tulee. Öisin kun sieltä tulee, niin hän aina näkee samanlaista unta. Siinä unessa hän aina hiplaa itseään niin kauan että kullista piimää alkaa valua ulos. Niin että nyt hän tekee valveilla itselleen samaa kuin unessa kunnes hän saa tulemaan  Hän ottaa kahvikupin mukaansa ja menee omaan sänkyynsä ja alkaa leikkiä itsensä kanssa. Kun sitä valkoista alkaa sitten tulemaan hän laittaa kahvikupin alle ja näin hän saa tutkimusainetta. Sitä tulee lopuksi yllättävän vähän kupin pohjalle. Hän  ottaa sitä sormeensa ja maistaa mutta ei pidä mausta. Jälkeenpäin hän usein ottaa sitä suuhunsa ja alkaa pitää sen mausta. Nykyään ei hän muuta tekisikään kun söisi omaa ja muidenkin piimää.”

“Näistä muistakin seinällä olevien poikien kuvista olisi paljon kerrottavaa mutta tietokoneeni kertoo että Juha on palannut, joten voit mennä hänen luokseensa ja kerron tarinoita heistä lisää joskus toiste” sanoo Mattsson ja jatkaa kertomalla Juhan asunnon sijainnin
Mutta avaaja ei ollut Juha vaan kämppäkaveri Janne sinisessä kauluspaidassa ja samanvärisissä kireissä farkuissa.
Juha oli sohvalla makuuasennossa tosin silmät auki. Hänellä oli sininen t-paita ja punaiset farkut jalassaan, kireät kuten suklaapojilla on tapana. Hän nousi saman tien ylös tervehtimään oikein kädestä päivää ja valitti että ei ollut ajoissa paikalla sillä ilopoikien tehtävät ovat moninaiset eikä niiden kestoa voi minuutilleen tietää.
 Mika ei saanut sanaa suustaan, vaikka on muuten vilkas ja sanavalmis.
Hän vain katseli ihastuneena kahta maailman kauneinta poikaa. Ennen kaikkea Juhaa joka oli hänen ehdoton suosikkinsa mutta myös Janne oli edukseen. Mika itse oli toisten mielestä tämän hetken kauneimpia tulevaisuuden mallipoikia mutta hän itse vähätteli sitä, mikä ei ole edukseen jos haluaa hyväksi suklaapojaksi.
 Päinvastoin, hyvä suklaapoika seisoo peilin edessä aina ja ihastelee itseään. Tämän pojat huomasivat heti ja oivalsivat hyvän aiheen ensimmäiseksi oppitunniksi. Itsensä ihailun jalon taidon! Koska Juha on Mikan ihailunkohde numero uuno niin hän enemmän kuin mielellään on tämän tunnin oppi esine.
“ Juha näyttää miten peilin edessä toimii todellinen suklaapoika” sanoo Janne ja jatkaa” hän riisuu meidän ja itsensä iloksi peilin edessä. Katso tarkkaan ja ota opiksesi. Tämän parempaa opettajaa et tule saamaan. Juha on paras riisuja”. kehuu Janne.
 
tumblr_o2cdio8FpT1v42k91o1_1280.jpg
Juha asettaa sitten itsensä peilin eteen hajareisin ja alkaa hiplata itseään ja nostaa paitansa ylös näyttäen napansa. Sitten hän vetää T- paitansa kokonaan pois ja heittää sen lattialle. Hän avaa farkkujensa ylänapin ja vetoketjusta pikkaisen mutta ei vielä kokonaan auki.  Poseeraa vaihtaen asentoa katsellen itseään peilistä ilmeellä “että olenpa hyvännäköinen”.
Sitten hän avaa vetoketjun kokonaan ja aukaisee aukon jotta kalsarit näkyy jos hänellä olisi kalsarit. Mutta kun ei ole niin tummaa karvoitusta tulee näkyviin. Nyt Juha vetää hitaasti farkut kokonaan jalastaan ja heittää nekin samaan kasaan paitansa seuraksi.  Alastomana Juha sitten katselee ihaillen itseään peilistä.
 “ Olenko mielestäsi kaunis” kysyi Juha.
“Kyllä” tuli vastaus kun yhdestä suusta.
“ Ja jos olisin oma itseni” jatkoi Juha “ niin olisin jatkanut itseni kanssa leikkimistä peilin edessä”.
“ Mikset sitten jatkanut” sanoi Mikan ilme.

Juha oli nyt alaston ja siitä oli hyvä jatkaa oppituntia siten että harjoitellaan miehen vartalon hyväilyä. Hänet laitetaan makaamaan selälleen sänkyyn ja molemmat pojat omalle puolelleen sänkyä.
“ Mies on kauttaaltaan sähköinen kapistus,” alkoi Janne oppituntinsa “ ei ole paikkaa etteikö lähettäisi sähköistä viestiä aivoihin kun sitä koskettaa. Esimerkiksi korvat, niska, ja jopa nenä on sellaisia paikkoja jota ei normaalisti eroottisiksi alueiksi heti laskisi mutta eräille miehille ne ovat erikoisen herkkiä alueita.     
 Juhalle tiedän kokemuksesta herkkä alue on hänen kauniit nänninsä. Kosketa niitä, Mika niin havaitset että hän pitää siitä”.
 Ja Mika kosketti, ensin arasti sormillaan mutta Juhan kehotuksesta voimakkaammin.
“ Saa niitä purrakin hieman” kehotti Juha, sillä hän todella piti niiden koskettamisesta. Mika laski päänsä ja laittoi ensimmäisen kerran toisen pojan nännin suuhunsa. Hän uskalsi purraankin niitä arasti mutta mukavalta Juhalta kuitenkin tuntui. Jannekin halusi maistaa kaverinsa nänniä pitkästä aikaa ja pisti sen toisen suuhunsa.
 Mutta ei voi mitään, oppituntia oli jatkettava Juhan vartaloa pitkin jatkaen alas ja tultiin napaan joka kumpikaan ei tiennyt olevan jonkun asiakkaansa eroottinen alue. Sitä vaan tutkittiin hetken aikaa ja sekä Jannen että Juhan mielestä siirrytään siitä jalkoihin ja jatketaan sieltä ylöspäin. Sillä tavalla varsinainen miehen herkku jää viimeiseksi.

Janne sanoi että hänellä on lukuisia asiakkaita jotka nauttivat hänen jaloistaan. Juhallakin on asiakkaita jotka odottavat saavansa hänen hikiset tossunsa haisteltavaksi kun ensin ovat nuolleet hänen jalkapohjansa puhtaaksi. Mitä hikisemmät jalat sitä parempaa liksaa.
“ Yritä nyt maistaa Juhan jalkoja jotta tiedät millaiselta asiakkaalta tuntuu kun hän nuolee sinua tulevaisuudessa” kehotti Janne “ me maistamme joskus sitten sinua”.
Mika otti Juhan jalan lähelleen ja epäröi vain hetken ja otti yhden varpaan suuhunsa. Juha oli käynyt suihkussa eilen illalla ja pitänyt päivän tossuja jalassaan joten puhtaaksi niitä ei voi sanoa olleen. Mutta rohkeasti Mika nuoli yhden jalan melko puhtaaksi.
“ Sitten tullaan varsinaisiin herkkupaikkoihin miehessä.” jatkoi oppitunnin pitämistä Janne.
“ Me varmaan otetaan käsiteltäväksi ensin hänen keppinsä, eli viralliselta nimeltään penis. Sehän on tässä” sanoi Janne ja otti sen hymyillen, etten sanoisi nauraen käteensä.
“ Tämä on se mistä me miehet olemme kuuluisia. Sinähän tiedät mitä tapahtuu jos sillä tarpeeksi kauan leikkii. Aivan. Se räjähtää ja sieltä tulee valkoista ainetta ulos joka on elämän eliksiiriä eli spermaa. Ilman sitä ei olisi elämää. Mutta me emme kiusaa Juhaa niin kauan että häneltä tulisi ainakaan tänään. Huomenna sitten otetaan kaikilta päivän satsi, lupaan sen Juhan kanssa. Meillä on nimittäin yksi tärkeä etappi vielä käsiteltävä.”
Mutta Juha näki että Mika oli pettyneen näköinen ja sanoi
“ Saat sinä sitä kosketta jos haluat” tarkoittaen kulliaan joka oli pikku sievässä kunnossa. Hymy palasi Mikan kasvoihin ja hän otti kunnon otteen Juhan kepistä ja vei sen nopeasti suuhunsa aivan kun peläten jonkun voivan ottaa tikkarin häneltä pois. Kauan hän ei saanut siitä nauttia kun Janne halusi jatkaa oppituntia siten että Juha nosti jalkansa kohti kattoa. Näin he pääsivät viimeiseen kohteeseen miehen vartalossa.
Sehän oli peräreikä, tuo kaunis puna ruskea rusina.
Jotta Mika pääsisi varsinaisen miehen makuun oli hänen tietenkin nuoltava sitä. Hän tekikin sen mielellään kun ensin uskalsi  lähestyä tuota upeaa paikkaa.
Nuoltuaan jonkin aikaa sitä Janne kehotti laittamaan sinne sormen jos toisenkin. Kun Mikalla oli siellä kaksi sormea, sanoi Janne:
“ Vie ne sormesi Juhan suuhun sillä tiedän että hän haluaa maistaa itseään”.
 Mika teki työtä käskettyä ja niin tyytyväinen ilme kasvoillaan Juha nuoleskeli molemmat sormet puhtaaksi.
“ Voit tehdä sen uudestaan, eli laita sormet sinne vielä kerran ja nuole tällä kertaa itse ne puhtaaksi ja sano miltä Juha maistuu todella” sanoi Janne.
“ Hyvältä, todella hyvältä” vastasi Mika nuoltuaan Juhan aukossa olleita sormiaan.Mika innostuneena seuraavasta oppitunnista tuli paikalle tuntia sovittua aikaisemmin. Oikeastaan hän tuli tarkoituksella liian aikaisin jos vaikka Mattssonilla olisi lisää tarinoita kerrottavana. Ja olihan hänellä.
Hän on talossa ollut pari kymmentä vuotta joten siihen aikaan mahtuu poikia jos jonkin näköistä. Esimerkiksi tuolla seinällä on kuva eräästä tosi villistä Kakesta joka vieläkin hoitaa näitä suklaapoikien hommia kun on vasta 26- vuotias tällä hetkellä. Hänen bravuuri numeroita on se, kun hän on pitkä ja laiha sekä notkea, että hän pysty imemään itseään. Kake on haluttua tavara juuri sen vuoksi kun on makeaa katsoa kun hän tekee sitä. He tekevät sitä joskus yhdessä Juhan kanssa, kysy vaikka tänään häneltä.
He molemmat imevät samaa kullia. Kake imee omaansa ja Juha imee samaan aikaan Kaken kullia kunnes liemet lentävät molempiin suihin. Kake aina syö omaa spermaansa. Sitä ei pidä heittää pois vaan ottaa parempiin suihin eli omaan, sanoo Kake.
“ Voit joskus kun alat käydä täällä useammin törmätä Kakeen. Hän on jatkuvasti täällä. Et voi erehtyä. Hän on se kaveri joka on jatkuvasti äänessä. Vaikka eihän nämä muutkaan hiljaisia ole mutta Kakella on oikein puheripuli. Täällä ei oikein hiljaiset eivätkä liian rauhalliset kaverit viihdy eikä oikein pärjääkään. On oltava reipas ja kevytmielinen jos ymmärrät mitä tarkoitan”

Toivottavasti kohtaan joskus tuohon itseään imeskelevään kaveriin joskus. Tuntui olevan mielenkiintoinen heppu, miettii Mika Juhan ovea kohti mennessään.
Tällä kertaa huoneessa oli myös Juuso jonka reiästä Mikakin oli jo ehtinyt paljon kuulla.
Kaikilla oli hihattomat mustat paidat ja siniset farkut. Ne farkut olivat kyllä niin rikkinäiset kaikilla että ne eivät paljoa lämmittänyt eivätkä peittäneet. Paljasta valkoista ihoa näkyi melkein yhtä paljon jos olisivat olleet alasti. Mutta ei Mika valittanut.
Juuso esittäytyi ojentamalla puoli huolimattomasti kätensä sillä hänen huomionsa oli kiinnitetty televisioon jossa pyörii uusi mainos jossa hän on mukana. Hän esiintyy mainoksessa ilman paitaa sillä hän mainostaa siinä uusia farkkuja jotka tulevat kauppoihin lähiaikoihin. Hän oli Mikon mielestä yhtä kaunis kun muutkin huoneessa olevat pojat.
He olivat jo päättäneet että Mika strippaa heille tänään oppitunnin aluksi.
 Parhaansa Mika yritti vaikka aluksi esitys oli arka ja vaisu mutta loppua kohti se vähän parani. Kun vielä pojat kannustivat ja kehuivat kuinka kaunis vartalo hänellä olikaan niin esitys oli ihan hyvä ensikertalaiseksi.
Nyt Mika oli alasti muut eivät.
 Mikalle sanottiin että nyt saat kokea kuinka ihanalta tuntuu kun kolme poikaa on vartalosi kimpussa. Menet tuohon makuulle selällesi , sulje silmäsi ja nauti. Hän oli kuuliainen oppilas ja sulki silmänsä ja alkoi nauttia kun kädet alkoivat liikkua hänen vartalossaan. Hän ei tiennyt kenen kädet olivat missäkin ja sitten hän sekosi tyystin kun mukaan tulivat suut, kielet ja huulet.
“ Haluatko tuntea kun sinua pannaan vai haluatko ensin nähdä kun me rakastelemme keskenään” joku heistä kysyi?
Hetken mietittyään häneltä tuntui että olisi tosi kivaa katsoa kun pojat nussivat toisiaan, näin aluksi ainakin. Näin sovittiin.
Pojat riisuivat itsensä ja alkoivat esityksensä. He olivat tottuneet toisiinsa ja tiesivät mistä kukin pitää.
 Juha oli perinteellisesti keskellä ja sai enemmän huomiota. Juuso suuteli Juhan nenänpäätä ja siirtyi siitä sitten punaisiin huuliin ja siitä vielä pitemmälle Juhan suuhun. Juha avasi suunsa leveämmäksi että Juuson kieli pääsi Juhan kielen kanssa leikkimään keskenään, kuten heillä on tapana. He molemmat pitivät pussailemisesta ja harrastivat sitä keskenään paljon.
 Janne otti Juhan melan omaan suuhunsa ja alkoi imeskellä sitä. Mika istui tuolissa sängyn päädyssä missä hän näki Juhan jalkapohjat. Janne lopetti imeskelyn ja nosti Juhan jalat ylös. Halusi tällä tavalla näyttää Mikalle Juhan peräreiän kun se täällä tavalla aukeni kokonaan.
Mikan kieli kävi huulillaan aivan kun sillä tavalla saisi sen makua maistaa. Janne hymyili ymmärtäen Mikan halut.
 Janne laittoi kielensä ulos ja lähestyi hiljaa kohti Juhan punaista rusinaa  ja alkoi nuuhkia sitä mutisten samalla että nam nam. Pisti kielensä syvälle ja pyöritti sitä siellä. Otti kielen pois aikoen laittaa sinne jotakin muuta, sillä hän haki laatikosta kondomin. Otti sen pakkauksesta pois ja kysyi haluaako Mika laittaa sen paikalleen?
Hän sanoi yrittävänsä mutta ei ole aikaisemmin laittanut kun omansa päälle. Aika helposti se kuitenkin meni kun Jannen elin oli kova kuin kanki. Juhan reikä oli tarpeeksi märkä ja muutenkin tottuneena ottaman kun myös antamaan niin se meni helposti sisään. Mika katseli kun Jannen pakarat meni eestaas’ kun hänen melansa kävi sisällä ja tuli melkein ulos, sisään ja melkein ulos…

 Koko tämän nussimisen ajan Juha ja Juuso pussailivat ja Mika harmitti sillä hän olisi halunnut mennä mukaan.
Pojat säästelivät laukaisujaan myöhempään ajankohtaan, sillä heillä on sellaiseen taito. Hyvin usein,  ellei jopa aina, heidän asiakkaansa määräävät milloin pojat saavat antaa tulla, joten se on arvokas opittu taito.
Mika halusi nähdä Juuson reiän lähempää ja Juuso laittoi itsensä selälleen maaten ja sanoi että tule lähemmäksi katsomaan. Mika teki näin ja Juuso levitti sen auki kuten vain Juuso osaa. Muut pojat siihen että pistä kielesi sinne niin saat maistiaisia. Mika ei ollut nähnyt mitään sellaista aikaisemmin. Se oli äärettömän punainen ja Juuso sai sen todella suureksi ja kauniin pyöreäksi. Juusolle tuli eräs ajatus mitä hän oli aikaisemminkin miettinyt joten hän lausahti:
“Laittakaa kaikki sormia sinne. Tehdään uusi maailmanennätys. Kuinka monta eri ihmisen sormea saadaan mahtumaan kauniiseen pojan reikään.”
Hyvä idea tuumittiin yhdessä, pannaan toimeen.
Juuso laittautui parempiin asemiin eli jalat nostettiin ylös kattoon ja hän sai itse pitää käsillään itsensä siinä asennossa kokeen aikana.

Mika sai luvan laittaa ensimmäisenä yhden sormensa sisään. Sitten laittoi Juha omansa ja Janne viimeisenä yhden sormen. Mikalla oli kaikkeen pienimmät sormet joten hän sai yrittää laittaa sinne vielä yhden joka myös meni sinne mutta kun Juha vielä aikoi työntää sormensa se ei enää tahtonut mennä. Joten pienen aikaa kaikki pitivät sormensa sisällä ja ottivat sitten vuoronperään ne pois reiästä. Neljä eri miehen sormea sinne meni aika hyvin ja viides olisi ehkä pikku väkivallalla mennyt. Sormet jotka sinne mahtuivat annettiin Juuson nuoltavaksi mikä oli hänelle mieleen.
Juuso kertoi että hänellä on kaksi asiakasta jotka haluavat panna nyrkkinsä reikääni mutta en ole vielä uskaltanut antaa.
“ Ajattelin pyytää Juhaa mukaani silloin kun yritän antaa. Turvaksi sillä nämä miehet voivat suuttua kun annan luvan eikä siitä kuitenkaan tule mitään”.
“ Totta kai tulen. Sanot vaan milloin” vastasi Juha.
“ Minullakin on pyyntö” jatkoi hän.
“ Olen varma että Mika haluaa olla kanssani kahden joten jos saan pyytää teitä kahta poistumaan hetkeksi”.
Pojat ymmärsivät yskän ja lähtivät oitis leikkimään poikien leikkiä toiseen huoneeseen.
Nyt kun he jäivät kahden Juha kysyi Mikalta mitä haluaisit nyt olla tai tehdä?
Mika vastasi että “ minä haluaisin olla sinun polkupyöräsi satula, silloin kun sinulla on tiukat pyöräilyhousut jalassasi ja olet pyöräillyt jo 50 KM, tai jotain. Silloin saisin tuntea sinun tuoksusi kun pakarasi on syvällä satulassa eli syvällä minussa.”.
“ Voi kuinka kauniisti sanottu” sanoi Juha ja antoi Mikalle syvän suudelman.
“Mutta minä ajattelin lähinnä haluatko panna minua vai minä sinua?”.
“ Minua ei olla pantu eikä minä ole pannut ketään”.
“ No, siinä tapauksessa minä voisin panna sinua”.

Tämä filosofinen keskustelu päättyi siis siihen että kokeneempi opettaa kokematonta rakastelemaan.
Mikan neitsyt reikä kaipasi muutakin voidetta kun Juhan sylkeä joten se rasvattiin kunnolla. Hyvin varovaisesti Juha työnsi jäykistyneen melansa nuoreen perseeseen jotta ei poika vallan saisi traumoja hommasta joka tule olemaan joka päivästä nautintoa tulevaisuudessa hänelle. Ei hän kulliaan heti työntänyt sisälle vaan hitaasti, välillä pysähtyen, aivan kun ihmetellen että mihinkä herkku reikään sitä nyt on päässyt ensikertalaisena.
 Mika irvistellen aluksi, mutta kun ei se hirveästi sattunutkaan niin pystyi ottamaan rennosti ja päästämään ihailemansa kullin kokonaan sisälleen.

Vieläkään ei Juha päästänyt laukaustaan tulemaan ja kehotti myös Mikaa, että sanot sitten kun et pysty pidättämään niin lopetetaan sitä ennen. Mikalla oli vaikeaa lopettaa sillä hän alkoi todella pitää siitä että hänellä oli nimenomaan Juhan mela sisällään.
Nyt oli Mikan vuoro yrittää antaa Juhalle samaa mitä hän oli juuri saanut Juhalta. Se tuotti kuitenkin ongelmia sillä Mikan siihen hommaan tarvittavaa kova elin petti ja veltostui silkasta jännityksestä. Vaikka molemmat kuinka yrittivät saada sen toiminta kuntoon, osoitti se kuitenkin jääräpäisyytensä eikä suostunut toimiman. Juha kuitenkin halusi tehdä jotain erikoista Mikan nähden niin hän haki keittiöstä kurkun ja banaanin ja antoi Mikalle valinta mahdollisuuden kumman hän haluaa nähdä Juhan työntävän itseensä?
Kun Mika ei osannut valita Juha päätti että hän voi yrittää laittaa molemmat. Ensin sai kunnian kurkku joka ei ollut hirveän pitkä. Juha sormeili aluksi reikänsä auki ja vei sitten vihreän kurkun sinne ja työnsi sen sinne niin että siitä jäi ulkopuolelle vain muutama centti  Hän pani itseään kurkulla muutaman kerran vieden sen sisään ja sitten taas ulos. Mika piti samaan aikaan banaania kädessään ja katseli kiinnostuneena kurkun menoa sisälle ja välillä ulos. Kun Juha oli valmis kurkun kanssa hän antoi sen Mikalle ja otti samalla banaanin pyytäen Mikan ensin kuoria sen niin että kuori jäi kantaan kiinni. Juhalla oli herkempi hedelmä nyt menossa häneen joten hänen piti työntää sitä varovaisemmin jotta se ei heti murskaantuisi muusiksi.
Mika ei voi vastustaa vaan haistelee ensin kurkkua kädessään ja sitten puraisee siitä komean palan. Banaani Juhan sisällä murskaantui ja sitä oli nyt myös rusinan ulkopuolella. Kun Mika on syönyt kurkun kokonaan, hän hullun lailla menee Juhan rusinan kimppuun ja alkaa nuolla banaania.
 Ensin mitä oli saatavana ulkopuolelta ja sitten, kun se oli puhdas, niin kielellä loput. Kun hyvän makuista banaania näytti olemaan vielä sisällä, Mika työnsi kielensä mahdollisimman syvälle, kuin karhu hunajaa etsiessään, jotta saisi mahdollisimman paljon sitä herkkua.

Pojat olivat säästäneet liemensä yhtä tarkoitusta varten. Siitä oli tarkoitus tehdä sekoitus- jälkiruoka- soppaa!
Juhan idea, joten hän myös etsii keittiöstä astian johon kaikkien oli veivattava satsinsa. Eli tarkoitus oli, että joka poika leikkii itsensä kanssa kunnes häneltä tulee, ja nyt tosiaan saa joka pojalta tulla mutta vain tähän astiaan.
 Sitten se itse itsestään tehty soppa syödään yhdessä ja yritetään jakaa tasan.
 Sekoitetaan hyvin sitä ennen. Saa nähdä maistuuko se erilaiselta kun siinä on useamman sällin mehut kun me kaikki ollaan maistaneet vain yhden sperman kerrallaan aikaisemmin. Ja maistuihan se.
Neljän koko päivän kiusatun pojan mehu maistui voimakkaalta kuin räjähtänyt ….neljän kiusatun pojan mehu voi maistua!
tumblr_nls0q2sNKU1u3e4kfo1_1280.jpg