Juha ei tunnetusti ole luokkansa priimusmoottori mutta se ei toki johtunut pelkästään siitä että joululomallakin hänet määrättiin koululle opiskelemaan muutamia aineita nostaakseen numeroita seuraava kevätlukukautta varten. Se oli vain varsin hyvä tekosyy matematiikan opettajalle ehdottaa yksityisopetusta muutamana lomapäivänä.
Juha tiesi itse varsin hyvin sen oikean syyn miksi opettaja häntä koululle pyysi, siksi hän pukeutui kuten pukeutui. Tiukkoihin farkkuihin ja näyttäviin alushousuihin. Hän oli päättänyt nostaa seuraavan lukukauden matematiikan numeron varsin korkealle.
 
Koulusali oli hiljainen näin joululoman aikaan. Hän nousi koulun rappusia ylös ja soitti ovisummeria. Ovi aukeni ja hän astui tyhjään eteiskäytävään. Tottuneesti hän käveli suoraan lukusaliin jossa hän opiskeli matematiikkaa. Avatessaan oven hän näki nuoren opettajansa istuvan omalla pulpetillaan. Matematiikan opettaja oli nuorin opettaja koko koulussa. Ei ollut vielä 25 täyttänyt, komea ja kaunis. Opettaja, jonka nimi oli Kalle, istui mietteissään kun oppilaansa, Juha, asteli verkkaisesti luokkaan. Kalle selvästikin oli omissa maailmoissaan kätensä vaeltaessaan kielletyllä alueillaan. Oikean käden koura oli syvällä sepaluksen sisäpuolella, se oli mahdollista vain koska sen farkkujen vetoketju oli aukaistu. Vasen käsi oli haaroissa hyväillen munia housujen läpi. Ja nyt ei varsin puhuta kananmunista. Nämä munat oli siihen liian karvaisia ja mehukkaampia. Kalle ei herännyt todellisuuteen vielä silloinkaan kun Juha seisoi opettajan pulpetin edessä. Kallen jalkaterät ulottuivat pulpetin jalustan ulkopuolelle ja Juha astui sen jalan päälle tullessaan liian lähelle pulpettia. Silloin Kallekin heräsi ja pyysi tyypillisen Suomalaisen miehen tavoin anteeksi. Ei tosin näillä sanoilla vaan yksinkertaisesti Kalle lausahti että oho!
 
Juha se vain hymyili mutta hänen katseensa oli väkisin takertunut siihen mitä Kalle oli itselleen tekemässä. Opettaja ei nimittäin millään tavoin osoittanut lopettavansa sitä, ei toki. Päinvastoin, hän työnsi toisenkin kätensä sepaluksesta sisälle. Mitä sitä nyt lopettamaan luonnollista toimintaa vaikka oppilas oli saapunutkin sovittuna aikana ja sovittuun paikkaan.
Jaaha, vai matematiikkaa pitäisi parantaa.
Mutta ennen sitä, etkö viitsisi tyhjentää pallini? Vaimoni ei harrastaa lainkaan suuseksiä. Itse asiassa hän ei harrasta mitään muutakaan seksiä. Taitaa olla jopa lesbo. Olen kuullut että sinä olet hyvä ottamaan suihin. Itse asiassa olet kuulemma hyvä kaikessa mitä seksiin tulee. Minä runkkaan melkein koko ajan. Missä ja milloin vaan. Olen kyltymätön. Ei kestä kun muutama hetki viime kertaisesta pussien tyhjennyksestä kun mulla seisoo taas.
Sama täällä, vastasi Juha eli olivat heti samoilla aaltopituuksilla. Ja otanhan minä mielelläni sulta kosteaan suuhuni. Opettaja on hyvä vaan ja sanoo missä se tehdään?
Konttaa sinne pulpettini alle, sieltä se löytyy. Jos ei muuten niin hajun perusteella sen pitäisi löytyä. Kiimassa kyrpäni tuoksuu voimakkaasti joka tarkoittaa sitä että se haisee aina.
Ja löysihän Juha nyt aina jäykistyneen kalun missä sellainen vain oli. Kun Kalle vielä ystävällisenä eleenä riisui housunsa pois edestä niin mitä Juhalla oli siellä pulpetin alla mitään hätää. Voimakkaasti haiseva kyrpä suussa ja isot säkit nenän edessä. Mitäs opiskelijapoika muuta kaipaa Joululomallaan.
 
Kalle ei ollut puhunut turhia. Kiimassa se oli. Juha ei kauan aikaa saanut imeä opettajaansa kun tämä tyhjensi lastinsa oppilaansa suuhun. Tuskin pystyi Juha kaiken syömään mitä opettaja hänelle tarjosi.
Vielä kun Juha nousi piilostaan esille nieleskeli hän viimeisiä tippoja saalista.
Kalle nosteli housujaan ja napitti sepaluksen kiinni. Toki oli vehkeet sitä ennen piilotettu housujen kätköihin.
Opettajan tarkat silmät näki heti että Juha oli kasvanut pituutta imeskelyn aikana. Ei toki ylöspäin vaan sivulle oli poika kasvanut melkoisesti. Etumus pullisteli pojalla siihen malliin.
Sullahan seisoo, poika! Se ei kuulunut varsinaiseen oppiaineeseen mutta tulipahan todettua sekin asia.
Niin seisoo!
Otapahan se esiin niin hoidetaan se samalla pois päiväjärjestyksestä.
Oppilashan tekee aina mitä opettaja käskee. Ainakin tässä tapauksessa asia oli niin. Eli Juha veti nyt vuorostaan sepaluksen auki sillä erotuksella että hänen farkuissaan siinä kohtaa oli napit.
Oooh, onpa kaunis! totesi opettaja ja oli taas oikeassa kuten opettajat yleensä.
Kalle nousi ylös pulpetistaan lähestyäkseen kohdettaan, joka oli? No, tietenkin se ihana, tuoksuva, nuori ja kova kyrpä joka seisoi hänen edessään. Vain häntä odottaen.
Kalle ehtii Juhan kyrpää hyväillessään opettajan virkaakin harrastamaan koska pyysi oppilaansa arvioimaan kuinka paljon siemennestettä hän arveli juuri äsken syöneensä eli kuinka monta desilitraa spermaa opettaja oli laskenut oppilaansa suuhun?
Nopean laskutoimituksen suoritettuaan Juha arveli sitä tulleen n. 0,01dl. verran.
Kallen mielestä sitä oli tullut enemmän, ainakin sellaiselta se hänestä oli tuntunut. Pallit olivat hänen mielestään painaneet litran eli lähes kilon verran ennen tyhjennystä.
 
Samalla opettaja oli käsi tuntumalla tunnustanut Juhan palleja ennen tavaran laskemista niistä. Tätä varten Kalle oli laskenut Juhalta farkut nilkkoihin ja ottanut kyseiset karvaiset pussit käsiinsä. Kallen mielestä ne säkit painoivat ainakin puoli kiloa joten tavaraa niissä pitäisi olla litran verran. Kokeillaan, päätti Kalle ja laskeutui polvilleen ottaakseen Juhan herkullisen näköisen, sykkivän kalun suuhunsa. Ennen toimitusta Kalle oli hakenut viereensä pienen posliinisen kupin, nollannut sen vakassa, jonka oli samassa hakenut toimistostaan. Hän käski Juhan pidättäytymään päästämästä opettajaansa suuhun koska vuorossa oli laskutehtävä numero kaksi. Mitataan tarkka mitta minkä määrän päästät palleistasi. Kalle tiesi että nopeammin oppilaalta tulee, älkääkä kyselkö mistä hän sen tietää, kun poikaa samalla pannaan. Eli tuumasta toimeen ja pojalta housut kokonaan pois ja asentoon missä häntä on hyvä panna. Samalla Kalle pyysi Juhaa laskemaan kuinka monta työntöä ja vetoa ennen päästöä opettaja häneen lykkää. Juha ei pysynyt laskussa mukana mutta niin ei pysynyt Kallekaan ja hän sentään on matematiikan opettaja, mutta monta niitä työntöä oli ja vetoa oli tietenkin saman verran.
Paksua liisteriä saatiin laskutoimitusta varten kuppiin eikä sitä ollut tullut kuin desilitran verran.
Kallen unelma tilanne on sellainen luonnollinen luokka missä pojat ovat täysin alasti pulpetissa istumassa kun hän, samoin ilman vaatteita, opettaa matematiikkaa. Laskutehtävät ovat samat kun nyt tässä tilanteessa Juhan kanssa. Oppilaan piti laskea opettajansa peräkarvat yksitellen. Juha teki sitä hiki hatussa jos hänellä pipo olisi ollut päässä vaan kun ei ollut sillä poika oli täysin alaston miellyttävää tehtävää suorittamassa. Tarkkaan poika laskikin opettajan maatessa pulpetissa mahallaan. Muutama tuhat niitä Juha löysi ja seuraavaksi oli luonnollisesti opettajan häpykarvat. Sen jälkeen Juhan piti laskea omat karvat pallien ympäriltä. Juhan peräkarvat opettaja laski itse ja teki senkin erittäin mielellään ja ajan kanssa.
Muut oppilaat saivat laskutehtäväksi laskea toistensa karvat, sekä peräpuolelta että etupuolelta.
 
Juha halusi jatkaa laskutehtäviä hieman rankemman kautta sillä hänen mielestään hän oppii tällä opetusmetodilla paljon paremmin matematiikkaa.
Juha haki jostakin puisia pyykkipoikia ja halusi sitoa niitä rintaansa ja samalla laskea kuinka monta hän pystyy niitä siihen sitomaan. Ja kuinka monta niitä yleensä pojan rintaan mahtuu. Aluksi se sattui eikä loppua kohden paljon helpottanut mutta parastaan Juha teki ja sai kun saikin parikymmentä puista pyykkipoikaa pysymään rinnassaan jotta laskutoimitus pystyttiin suorittamaan opettajan avustuksella. Juha laski ja Kalle nipistäen veti ne pois rinnasta. Kalle tarkasti laskutoimituksen tuloksen helposti ilman pyykkipoikia. Ei hänen tarvinnut muuta kun laskea ne kirkkaan punaiset kohdat Juhan pyykkilautavatsasta ja rinnasta. Samaan tulokseen molemmat päätyivät. Kalle innostui niin tästä toimituksesta että ehdotti seuraavaksi että laitettaisiin pyykkipojat Juhan säkkeihin ja loput itse kalun pintaan. Juha suostui hieman jo empien sillä kipu rinnassa ei helpottunut kuin vain hieman ja sekin ajan kuluessa.
Kalle lupasi avittaa panemalla aluksi ihan vain muutaman pyykkipojan Juhan karvaisiin palleihin. Juha alkoi vetää niitä pois kun se sattui niin julmetusti joten Kallen piti hakea köyden liikuntasalista ja sitoa Juhan kädet selän taakse. Näin pystyi Kalle jatkamaan pyykkipoikien asettamista sekä Juhan palleihin että kyrvän pintaan. Kalu oli alkanut jäykistyä joten poika piti tästäkin leikistä vaikka se sattuikin julmetusti, kuten hän asian ilmaisi. Kymmenkunta pyykkipoikaa Kalle pystyi elimiin panna Juhan irvistäessä nyt lattialla maaten. Kalle näytti nauttivan joten epäilemättä opettaja oli sadisti kuten koulussa huhuiltiin.
 
Kallen pulpetissa oli anaalikuulia pitkässä narussa. Itse tehty, kehui opettaja Juhalle tämän maatessa lattialla selällään pyykkipoikia kalun ympärillä ja kädet allaan sidottuina selän takana. Kalle otti ne kuulat mukaansa ja hymyillen selitti mitä nyt tehtäisiin. Saat laskea kuinka monta laitan kulloinkin peräaukosta sisääsi ja kertoa kertolaskulla sen sitten lopuksi että kuinka monta mustaa kuulaa siellä oli.
Aloitetaan, levitä jalkaasi oikein leveäksi että homma helpottuu. Juha teki näin, levitti jalkansa niin että muutama pyykkipoika irtosi helpottaen hänen oloaan hieman.
Juhaa käskettiin laskea ääneen aina kun kuula luikahti hikiseen reikään. Vauhti vain kiihtyi sillä opettaja haki uuden astian ja se olikin iso 10 litran ämpäri minkä hän taas nollasi vaakaa hyväksi käyttäen. Tähän siniseen muovi ämpäriin piti Juhan kusta ja niin paljon kun vain hätä antoi myöden. Kuinka paljon pissaa yhteen hyvännäköiseen nuorukaiseen mahtui oli kokeen aihe. Ja mahtujan sitä. Juha päästi n. puoli litraa keltaista kultaisen makuista vettään ämpäriin.
Kuulia perseessään Juha alkoi yhä enemmän nauttia tilanteesta. Kallen anaalikuulanarussa oli parisen kymmentä mustaa ja paksua kuulaa ja koen lopussa tämä pani ne kaikki Juhan peräaukkoon. Ja pyysi sitten laskemaan kuinka monta kaiken kaikkiaan niitä aukossa on ollut samalla kun hän veti niitä yksitellen pois sieltä. Kalle ei itsekään enää muista kuinka monta joten Juhan sanoma luku sai kelvata. Kolmisen kymmentä kaiken kaikkiaan niitä on perseessäni vieraillut, laski Juha. Aivan oikein, oli opettajan pakko siihen vastata.
Kaikki kuulat eivät olleet ulkona kun sisään astui uskonnon opettaja Halikainen. Ruma harmaa partainen vanha ukko jonka tunnit olivat yhtä piinaa Juhalle. Juha kun ei uskonnosta paljon piitannut mutta ei uskaltanut tunneilta ihan joka kerta poiskaan olla.
 
Halikainen oli oven takana jo jonkin aikaa seurannut mitä luokassa oli menossa ja hakenut isomman köyden eteisen kaapista. Kalle oli yllätetty kerta kaikkiaan eikä pystynyt jos edes olisi halunnut vastustaa kun hänetkin sidottiin samalla lailla kun Juha oli sidottu jo jonkin aikaa sitten. Juhalta oli muutama pyykkipoika irronnut mutta oli niitä vielä kropassa kiinnikin muutama kymmenen. Kohta makasi Kalle Juhan vieressä luokan lattialla suukapula suussa. Juhalle ei sentään mitään kapulaa suuhun pantu.
Aluksi uskonto opettaja uskoi Kallen kuularinkiin. Yksitellen tämä uskovainen pani kuulat virkaveljensä avoimeen reikään ja sen toisen narun pään jossa oli samanlainen kuula hän laittoi siististi oppilaansa eli Juhan aukkoon lämpimään. Senkin Halikainen tiesi että ne samat mustat isot kuulat olivat juuri siellä olleet. Takaisin vaan sanoi uskonnon opettaja. Syvälle sinne, sanonko minne?
Kun kuulat olivat siellä turvassa alkoi mies vetää ne kovakouraisesti takaisin jos niin hellästi niitä sinne työnsikään.
Kalle huokaili mutta Juha oli näihin kuuloihin jo tottunut. Jostain ihmeen loukusta uskonnon opettaja, joka iältään oli jo lähes eläkeläinen, oli vetäissyt esiin ison kumisen kaksoistekopeniksen. Se oli kolmisenkymmentä senttiä pitkä ja molemmat päät kuvastivat oikeaa penistä, eli se oli ihka oikea kaksoistekopenis. Sen toisen pään Halikainen työnsi Juhan aukosta sisälle ja sen toisen samanlaisen pään opettaja kollegan saman veroiseen reikään. Kalle ja Juha makasivat ihan vieri vieressä kosketus etäisyydessä toisistaan. Tästä he siirtyivät jalkapohjat vastakkain asentoon, siten että heidän kauniit aukkonsa olivat myös vastakkain. Näin he saivat sisäänsä mahdollisimman ison osan kaksoistekopeniksestä. Heidän reikänsä lähes kosketti toisiaan, vain se kuminen lelu oli siinä välissä. Halikainen ei pystynyt kuin vain katsomaan kun nämä veijarit alkoivat panna toisiaan tekopeniksellä. Välillä Juha työnsi itseään vasten kumista lelua jolloin se väkisin työntyi vastapuolen reikään syvemmälle. Välillä se oli Kalle joka teki samoin ja niin Juha sai reikäänsä lisää kovaa kumia. Halikainen lähes suuttui kun huomasi että pojat viihdyttivät toinen toistaan ja itseään. Ei se ollut hänen tarkoituksensa. Hän otti peniksen keskikohdasta otteen ja veti sen väkisin pois poikien reiästä. Tästäkö pojat suuttuivat uskonnon opettajalle.
Kallekin sylkäisi kapulan suustaan ja huusi kuin hälytys sireeni. Ulvoi ja haukkui Halikaisen pystyyn. Juhakin oli vihainen mutta ei sentään uskaltanut opettajalle huutamaan ruveta. Sekin esti Juhaa huutamasta kun opettajat yhteistuumin lukitsivat sen hänen suunsa harmaalla paksulla ilmastointi teipillä. Ennen sitä Halikainen oli aukaissut Kallen siteistä joten jotenkin Juhalta tuntui kaiken olleen ennakolta suunniteltu kollegoiden kesken. Juhaa sidottiin vielä paremmin mutta jalat jätettiin edelleen sitomatta. Hänen jalkansa nostettiin ylös joten hän jäi makaamaan pelkän selän koskettaessa kylmää lattiaa. Halikainen hyökkäsi ensimmäisenä paljastuneen peräreiän kimppuun nuolemaan sitä kuten kunnon kristitty ainakin. Kalle tyytyi katsomaan vieressä. Sitten tulikin hänen vuoronsa. Kalle halusi kokeilla peräreiän nuoleskelua myös niin päin että hänen reikää nuoleskeltaisiin. Hän riisui itsensä alastomaksi ja laskeutui kohti Juhan naamaa joka näytti kovasti nautiskelevalta Halikaisen kielestä peräreiässään. Kalle laskeutui hitaasti perse edellä kohti Juhan kasvoja. Tarkasti osui opettaja Juhan suun kohdalla reiällään. Juha ulkoisti kielensä ja alkoi nuoleskella opettajansa sisärenkaita. Haluatko sinä rakas kollega maistaa vaihteeksi minua, kysyi Kalle Halikaiselta? No, mikä ettei, oli selkeä vastaus. Kalle irtaantui Juhan suusta ja laskeutui pyllistämään hänen viereensä. Halikainen siirtyi kielensä kanssa odottavaa reikää nuoleskelemaan. Kallella oli pieni jäynä mielessään nuoleskelua ehdottaessaan Halikaiselle, uskonnon opettajalle. Kun tämä oli pannut kielensä mahdollisimman syvälle häneen, hän laukaisi sellaisen pierun ettei missään eikä milloinkaan ennen. Mitä oli syönyt päivälliseksi mutta haju oli jonninmoinen.
Halikainen ei heti käsittänyt mitä oli tapahtunut eikä ottanutkaan kielensä reiästä heti pois. Vasta kun haju nenässä oli liian voimakas hän oivalsi ja veti heti paksun kielensä reiästä pois.
Halikainen ei rauhoittunut ennen kuin sai taas panna kielensä peräreikään ja tällä kertaa Juhan kosteaan tummaan aukkoon siinä vieressä.
Juha sai illan ja yön aikana parrua perseeseensä joten jos viisaus on tarttuvaa Juhan kevät todistus paranee huomattavasti. Tai sitten syy numeroiden parantumiseen liittyy jotenkin siihen kun Juha on yhteistyökykyinen? Ja haluinen!