Jari oli jo jonkin aikaa ollut tietoinen mikä herkkupala asui hänen kerrostalonsa asuntoa vastapäätä.
Pojan nimi oli Juha, sen Jari oli saanut helposti selville. Juha oli samanikäinen kuin hänkin, arveli Jari ja oli vain hieman väärässä.
Jari kun oli jo täyttänyt kaksikymmentä mutta naapurinsa oli iältään vain 18.
Jari oli seurannut lukuisia kesäiltoja kiikarillaan, jonka hän osti varta vasten tätä varten, muuta virkaa kiikarilla ei hänelle ollut, naapurinsa joskus villejäkin touhuja parvekkeellaan, joka sijaitsi, Jarin  onneksi, vastapäätä hänen parvekettaan.
Jari ei paljon televisiota iltaisin avannut asuntoonsa parisen kuukautta sitten muuttaessaan.
Ei raaskinut katsoa tellua, kun parempaa iltaohjelmaa esitettiin parvekkeella asuntonsa vastapuolella ja huonoina iltoina ikkunan läpi näki oikein hyvin kun sen asunnon asukkaalla ei ollut ikkunoissa verhoja lainkaan.
Ainakaan makuukamarissaan!
Ja siellä se kaikki jännittävää tapahtui!
Ainakin Juhan tapauksessa!

Jari oli tunnettu piirissä missä liikkui, peräpeilinä!
Eli hän mielellään katseli itseään peilistä!
Ja nimenomaan peräpäätään!
Siksi hänellä oli lukuisia pieniä peilejä, ja pari sellaista isompaa!
Yksi iso peili oli hänellä hyvin usein parvekkeella mukana.
Se oli sellainen seinälle ripustettava puolikokovartalopeili. N. 85 senttiä pitkä ja 30 senttiä leveä jonka takana oli riiputin. Sellainen helposti mukana kannettava, keltaisin kehyksin.
Ja monta taskupeilejä, ne, niin tietysti, taskussa.
Miksikö?
Koska hänellä oli NIIN upea peräpää!
Kaikki kehuivat kuinka pienet ja pyöreät pakarat hänellä on!
Ja hän ei voi olla kuin samaa mieltä!

Tämä peili oli hänellä siis mukana siinä iltana kun Juha makasi parvekkeella pitkässä lepotuolissaan.
Ihan aluksi Jari ei edes käsittänyt että Juha ei ollut yksin parvekkeella. Jarin kiikari zoomasi vain tärkeimmän, eli siis Juhan. Ensin Juha oli paita ja housut päällään, kun hän auringon paisteessa lepäili mutta sitten se joku, se toinen henkilö parvekkeella sanoi jotain, ja Juha riisui paitansa. Siinä vaiheessa Jarikin havaitsi sen tytön joka lepäsi siinä vieressä.
Jari kiikaroi kuitenkin jatkossakin vain sitä tärkeintä, eli Juhaa.
Joka nousi tuolistaan toistamiseen ja riisui myös ne erittäin seksikkään kireät farkut jaloistaan. Ilmeisesti sen tytön pyynnöstä, sekin.

Tämän jälkeen alkoi tapahtua!
Tiina, se oli tytön nimi, alkoi hyväillä Juhaa, eikä ihan mistä tahansa!
Tyttö otti hänelle heitetyt Juhan kuumat kalsarit, haisteli ja nuuhkii ja lopuksi nuoli niitä!
Juha oli alasti makaamassa tuolissaan kun tämä villi Tiina alkoi runkata häntä.
Tämän kaiken Jarille tarjosi kalliit kiikarinlinssit!
Kannatti maksaa näistä kiikareista!
 Jari katseli omia pakaroitaan aina välillä peilistä jonka hän oli asettanut taakseen yhteen nurkkaukseen mistä hän näki kohtalaisen hyvin pyöreät pakaransa kireissä farkuissaan samalla kun hyväili etumustaan aivan kuten tyttö naapuripojan parvekkeella Juhan etumusta.
Aina vaan jännittävämmäksi tilanne naapurin parvekkeella kasvoi, sen jälkeen kun kumipuvun asettelun poikakaverinsa aseeseen oli suoritettu ammattimaisin ottein.

Jari kiikaroi silmillään samalla kun toinen käsi tavoitteli hänen omaa reikäänsä pakaroiden välistä kireiden farkkuhousujen läpi. Hän katseli kun naapurin nuori sonni pani “ lehmäänsä” hikeä otsaltaan valuttaen.
Jari pani kätensä takamuksen housunkauluksesta sisälle ja työnsi sen niin syvälle kun sai. Hän tavoitteli sitä saamarin reikäänsä. Hänellä kun ei nyt ollut aikaa avata farkkunsa napit, se olisikin ollut liian helppo ratkaisu. Hän halusi tavoittaa kuuman reikänsä tällä vaikeimmalla tavalla. Ja löytyihän se vihdoin.
Jariltakin alkoi hiki kimmota otsalta. Hän oli työntänyt yhden sormen reikäänsä mutta oli siinä vaiheessa joutunut antautumaan ja avaamaan housunsa jotka silmänräpäyksessä olivat ystävällisesti valuneet alas nilkkoihin.
Hän katseli olkansa yli peiliin nurkkauksessa nähdäkseen reikänsä pakaroidensa välissä ja näkikin kuinka oma sormi nussii sitä avoimin mielin.
Välillä hän joutui laskemaan kiikarinsa viereiselle pöydälle kun hän halusi levittää reikänsä oikein suureksi ja ihaili sitten aikaansaannostaan peilistä.
Hän pani ainaski kolme sormeaan sisälle kun se reikä pysyi jonkin aikaa ilmankin käsien apua auki. Se alkoi kivasti punastua tästä leikistä.
Ja taas hän otti kiikarin pöydästä vilkaistakseen mitä naapurissa touhuttiin. Ja touhuttiinhan sielläkin; siellä pantiin lihaa piiloon niin että litinä kävi.

Kiikarin linssiin, aivan kuin sattumalta, osui Juhan punainen peräreikä kun tämä siinä parvekkeen lattialla piilotti lihaansa perä ikkunaan päin. Se aukeni niin söpösti samaan rytmikkääseen tahtiin panijan rytmin kanssa.
Voi, kuinka mielellään Jari olisi pannut paksun, kostean ja pitkän… kielensä sinne.
Olisi varmasti maistunut, ainakin Jarille!

Jari muisteli kaikkia niitä lukuisia kesäiltoja kun hän oli viihtynyt parvekkeella tuntikausia. Aina silloin kun Juha oli vastakkaisella kuistilla joko leikkimässä itsensä kanssa tai pelehtimässä avoimesti poikakavereidensa kanssa.
Juhalla ei ollut peilejä mukana mutta kaikkea muuta kylläkin, ja ennen kaikkea oma käsi, joka olikin nopea liikkeissään. Se kun ehtii käydä illan aikana lukuisissa paikoissa Juhan upean kiinteässä vartalossa.
Aluksi Juhalla oli kaikki kesäiset vaatteet yllään. Vasta maatessaan hienossa lepotuolissaan parvekkeen lämmössä hän alkoi pikkuhiljaa riisua itseään. Hyväiltyään itseään kotvasen aikaa ennen sitä.
Jarin onneksi Juhan tuoli oli asetettu siten että hänellä oli sopivan mukavat maisemat.

Mutta nyt Jarin  oli keskeytettävä muisteleminen sillä kentällä tapahtuu.
Siis vastakkaisella parvekkeella.
Ilmeisemmin Tiina on, naisellisen tapaan, teeskennellyt saaneensa orgasmin, tai saanut ihan oikean sellaisen, sillä tyttöön pumppaaminen oli loppunut. Eli siis nussiminen, ja Juha irtautui naisestaan.
Kiikari avuksi ja Jarille selvisi että Juha ainakin oli oikeasti lauennut kumiseen pukuunsa. Senhän olisi havainnut ilman kiikariakin että Juhan käyttämä kondomi oli täynnä kuin Turusen pyssy.
Juha kun irtautui Tiinasta niin hän vääntäytyi uupuneena, kaikkensa antaneena, urheilutermejä käyttääkseni, oikealle kyljelleen, märkä ase edelleen terhakkaana puolijäykkänä.
Hetken aikaa molemmat lepäilivät siinä vierekkäin. Jaria pikkaisen häiritsi lasisen parvekkeen alapuolella rakennusvaiheessa rakennettu maitolasiosa. Se kun ei täysin paljastanut mitä parvekkeen alapuolella oikeasti tapahtui.
Onneksi Jarin oma parveke oli hieman ylemmällä tasolla että se ei sinänsä katselemista häirinnyt.
Hän näki hyvin kun Tiina ensimmäisenä nosti päänsä ylös lähestyen käsillään Juhan märkäkumipuvussa edelleen lepäävää lemmen asetta.
Hän nosti sen aseen käsillään asentoon missä hänellä oli vähän helpompaa vetäistä kondomin Juhan kalusta, siten, että sen lasti pysyi sisällä. Hän sulki sen pään hennolla solmulla minkä jälkeen hän vei sen Juhan kasvojen yläpuolelle ja käski tämän aukaista suun.
Juha ei edes kysynyt minä takia hänen piti aukaista suun vaan hän aukaisi sen. Tiina pani kondomin suun Juhan suuhun ja aukaisi solmun antaen valkoisen melko tuoreen sperman valua sinne.
Juha nielaisi kaiken.

Silloin Jarin mieleen tuli että hän haluaa tämän lutkapojan…