EB-Keith-Mirror-042-normal.jpg
Yliopiston yhteisasuntolan käytävästä kurkisteli sisään yhteen asuntoon nätti naama, kun Mikael, eli Miksu vaan, ilmoitti avuliaasti menevänsä suihkuun! Siltä varalta vaan, että huoneessa olleet haluavat tulla katsomaan!
Näistä osa käyttivätkin tilaisuutta hyväkseen ja painuivat nuorukaisen perään.
Miksulla oli lanteillaan sinertävä pyyhke, eikä sitten muuta ollutkaan. Suihkuhuoneessa oli kaikki muu tarvittava. Huoneesta Miksun perään lähtivät, ei ihan kaikki silloin siellä olleet, vain kolme tyttöä, Marja, Leena sekä Liisa. Huoneeseen jäivät kaikki pojat, joita oli kaksi, sekä yksi tyttö, joka oli Miksun serkku.

Tämä tällainen oli vanha perinne. Nimittäin se kun joku talon asukkaista iltaisin aikoi mennä yhteiseen suihkutilaan, ilmoittaa siitä talon muiden asuntojen asukkaille, josko haluaisivat tulla seuraamaan pesu rituaalia.
Yleensä asuntolan pojat näin menettelevät, että pyytäävät mukaan suihkuun, harvemmin joku tytöistä kehtaa sitä tehdä. Ja aina joku tytöistä tosiaan menee suihkuhuoneeseen mukaan, harvemmin poika seuraa toista poikaa.
Onhan sellaistakin tapahtunut. Että siis joku poijsta menee mukaan seuraamaan kun poikaopiskelija pesee itseään suihkussa.
Tytöt jäivät viereiseen tilaan mihin vaatteet ja pyyhkeet jätetään, jos niitä vaatteita mukana vaan olisi. Miksulla niitä ei ollut. Ainoastaan pyyhe peittämässä kaiken kiinnostavan, eikä sekään enää peitä mitään. Hän kun vetäisee sen lantioltaan pois mutta muistaa vielä härnätä tyttöjä ennen vetäisyä kysymyksellä, haluatteko oikeesti nähdä mitä täällä lepää?
Koska tytöt oikeesti sitä halusivat, oli Miksu kohta yhtä alaston kuin syntyessään. Rituaaliin kuului että ennen suihkuun menoa katselijat saivat koskettaa häntä.
Miksulla oli kalu niin iso puoli jäykkänä että hän sai sen pyöritettyä ranteensa ympäri aivan kuin korun. Lihakoruksi sitä kutsuttiinkin. Tytöt kehuivat sitä kalua kauniiksi, ja kaunis se olikin. Miksu osasi erinäisiä temppuja sen kanssa, sen vuoksi hänen suihku seremoniansa ovat niin kovin suosittuja. Hän osasi pyörittää kaluaan kuten hyrrää vatkaamalla vartaloaan aitoon elvis-tyyliin.
Lopuksi aina tytöt huokaillen pyytäävät häntä runkkaamaan heille, mutta siihen ei Miksu ainakaan vielä ole suostunut. Senijsaan hän suostuu pesemään itseään ihan kunnolla mikä tarkoittaa että hän pesee muniaan sekä kyrpäänsä niin innolla että se joka kertaa kasvaa kuin kasvatuslaitoksella konsanaan.

Tytöt saavat katsella kun Miksu alkaa lopuksi pestä reikäänsä selkä heihin päin suunnattuna. Hän kun panee sinne pienen palan saippuaa niin syvälle ja kokonaan että se häviää näkyvistä tytöiltä, kunnes hän pieraisee sen sieltä pois.
Tytöt jaksavat nauraa tälle tempulle joka kerta.
Hetken kuluttua Miksun pesu on päättynyt ja hän palaa tyttöjen luo, missä hänen pyyhkensäkin on. Tytöt mielellään kuivattavat hänet ja erikoisesti kalun sekä pallit saavat hellän kohtelun.
Miksu niin haluaisi purkautua aina tässä tilanteessa mutta ei ole sitä uskaltanut ehdottaa.
Eikä nytkään tarvinnut sanoa mitään, kun Marja ei enää voinut vastustaa vaan otti sen kauniin kalun suuhunsa. Muut tytöt jäivät haavit auki seuraamaan tuntien pientä mustasukkaisuutta kun eivät itse uskaltaneet tehdä aloitetta.
Jaettavaa kuitenkin oli niin paljon, että kaikki saivat eikä kukaan jäänyt ilman..