"Minulla oli valtava kiire! Kiire hänen luokseen! Vuosisadan rakkaushetki odottaa!
Painelin tuhatta ja sataa, enkä huomannut lainkaan poliisi autoa jonka ohitin moottoritiellä ohituskaistalla ennenkuin se oli liian myöhäistä. Se alkoi ajaa mun perääni vilkuttaen mukavasti sinisiä valojaan. Ajoin sivummalle kunhan se liikenteellisesti oli mahdollista ja jäin odottamaan.
Poliisi auto pysähtyi taakseni, vasemmanpuolienen ovi aukeni ja ulos autosta astui parimetrinen, vaaleahiuksinen kolmekymppinen komistus joka läheni minua ja autoani. Sydämeni löi kuin viimeistä päivää, sillä olin kaksinkertaisesti jännittynyt. Koskaan aikaisemmin minua ei ole poliisi puhutellut, eikä ainakaan tuollainen poliisi. Kumpaa jännitin enemmän: poliisia noin yleensä, tai sitä, pamputtaako poliisi ja jos niin millaisella pampulla? Siis kummalla pampulla? Omalla, joka oli minun toivelistalla ensimmäisenä, tai vain sillä virka pampulla?
Sekään ei olisi loppujen lopuksi hassumpaa. Pamppu kun pamppu. Lihaa nissä on kummassakin. Toisessa tosin sykkii mukavammin, toisella on taas pysyvämpi kova kosketus.
Sakon se vaan tulisi antamaan! Pettymys näkyi ilmeestäni, totta kai.
Poliisi siis astui autoni oikean puoleiseen ikkunan eteen jonka olin valmiiksi avannut. En avannut autoni ovea kokonaan koska halusin että komea poliisi astuu ajajan puoleisen autoni ikkunaan eteen. Ja niin onnellisesti myös tapahtui, että kohta sain ihastella poliisiasuun kuuluvan housun etumusta ikkunassa, raittiin ilman lisäksi, sillä olinhan veivannut sen ikkunan alas ensin.
Nostin kuuliaisesti katseeni hetken kuluttua poliisisedän kasvoihin, ja sekin kannatti. Suomen söpöin poliisi oli minut napannut. Katse takaisin etumukseen, ja kas kummaa poliisin vetoketju oli auki! Havainnoin sen vasta nyt!
Tosiaan, hänen sepaluksensa oli sepposen selällään, eli auki. Alta pilkahti valkoista alushousukangasta.
Onnen päiväni siis jatkui!
Hän itse sitä ei ollut havainnut. Vai oliko?
Oliko tahallaan aukaissut sen autossa ennen kuin oli astunut ulos sieltä ja kävellyt luokseni?
Mistä hän olisi tiennyt mieltymystäni? Että olin poikiin päin kallellaan? Eihän se nyt autosta voi nähdä, auton merkistä, tai ajo tyylistä? Mistä poliisi siis olisi voinut sen tietää? Ei mistään, ellei se ollut poliisien tietokannassa, ja hän olisi sieltä poiminut sen rekisterikilpeni nähtyään?
Ollaanko todella noin syvällä tietoyhteiskunnassa jo meilläkin?
Se toinen pamppu heilui sen poliisin oman sykkivän ja lämpimämmän lihapampun vasemmalla puolella, ja se pamppu, päinvastoin kuin se toinen oli siis näkyvillä eli ulkopuolella. Se mielenkiintoisempi pamppu kun oli lämpimässä poliisin virkapuvun housujen sisäpuolella.
Söpöliini kyllä huomasi katseeni joka pysyi tiukasti keskellä hänen etumustaan.
Vedin kansainvälisin kielin kostean kieleni pitkin huuliani. Sen pitäisi kertoa kaiken oleellisen. Eikä söpöliini ollut tyhmä. Hän käsitti ja en saanut sakko sittenkään..

Saavuin rakkaani luo hieman myöhästyneenä. Hän haistoi ensisuudelmasta että olin käyttänyt siellä vieraan miehen mulkkua. Sperma kun jokaisella miehellä on omalaatuista ja hajuista.
Se helpotti huomattavasti kiristymään pyrkivää tunnelmaa, kun kerroin kenen mela suussani oli vieraillut. Virkapukuiset miehet kun ovat myös hänen fantasioitaan.

Minä sain sillä kertaa olla se poliisi ja hän kiinni jäänyt murto varas. Oli käsiraudat ja kaikki. Virkapuku vain puuttui..
Antaisiko söpö poliisi omansa lainaksi? Siis virkapuvun lisäksi!

Täytyy ajaa ylinopeuttaa takaisinpäin illalla ja kysyä häneltä..."