"Veikko kun ottaa hampaat pois suustaan ja maiskuttaa hetken aikaa huuliaan saadakseen ne kosteaksi ja suunsa märäksi, niin vot...." meinaa Mikael, 18-vuotias vaalea kaunokainen.

Miksulla, kuten kaverit häntä kutsuvat, on tyttö kaveri, Pirjo, joka on samanikäinen kuin hän, mutta tämä on kovin siveellinen eikä ota suuhun poika ystävänsä karamellia jota hän on tarjonnut vilkkaastikin.
Pirjoa saa, ja jopa on pakko nuolla, mutta sitten kun Mikael ehdottaa vaihtoa, ainoa mitä hän saa vastaukseksi on yh, ja phy sekä oksennusilmeitä.
Nuolla yksipuolisesti Pirjon pimpslooraa on alkanut tympiä Miksua, jopa niin paljon että hän on vastannut yhteen ilmoitukseen netissä, missä iäkäs mies hakee jotain suuhun pantavaa.
Mies asuu aivan naapurissa ja on vanha kun taivas. Jotain 70- ja 100 välillä ilmoituksen mukaan eikä mies haluaa muuta kun ottaa nuorta moloa suuhun.
Niin nuorta kun uskaltaa ottaa ilman että virka valta puuttuu asiaan millään lailla.
Vaikka kuinka nuori ja hyvännäköinen poliisi virka asussaan pyrkisi kylään mutta tällaisen aran asian vuoksi, pelottaa vanhusta sillä mies haluaa niin nuorta moloa kuin markkinoilta löytyy.

Jossain vaiheessa Miksu huomaa terhneensä oikean ratkaisun!
Tämä Veikko osaa hommansa.
Sanalla sanoen vanhus imee hyvin. Miksu tuntee vihdoin olevansa taivaassa!
Veikko ottaa tekarit pois suustaan, laittaa ne vesilasiin, pyyhkii vielä silmälasit, sillä hän haluaa myös nähdä mitä suuhunsa ottaa.
Makuhan on taivaallinen, sen hän vanhastaan muistaa, eikä ulkonäkökään pahasta ole.
Suorastaan kaunis on pojan kalu, totta puhuakseni.
Mikael niin odottaa siinä seisoessaan haarat leveällä saavansa tuntea jotain myös siinä toisessa pojan reiässään. Eikä kauan hänen sitä jotain tarvinnut odottaakaan kun sinne ilmestyi kuivahko luinen sormi, kun Veikko yhden sellaisen lämpimään poika reikään työnsi.

Veikko vuorostaan odotti jotain lämmintä ja terveellistä suuhunsa ja eikä hänkään sellaista kauan tarvinnut odottaa kun nuori mies laukaisi panoksensa avonaiseen kurkkuun.
Veikolla oli pikkasen vaikeuksia sen nielemisen kanssa, sitä maitoa kun tuli melkoisesti.
Mutta mies ei valittanut, ei valittanut mies.
Hän sai ansionsa mukaisesti.
Hän sai mitä oli pyytänyt!
Sitä saa mitä tilaa!

Pirjo taas odotti seuraavana iltana poika ystäväänsä pillu märkänä ja Mikael sai taas kieleensä sitä jollekin kovin makeaa eritettä. Miksulle tärkeää oli enää vaan se kun tiesi seuraavana päivänä saavansa antaa suihin kun tapaus Veikko oli taas luvassa...
Joka toinen päivä pillun nuolemista ja seuraavana päivänä kullin imeskelyä.....kunnes Pirjo sai vihiä asiasta.... ja pani välit poikki....Veikon kanssa....ja saa nyt pitää Miksunsa itsellään kun lupasi tästä lähin ottaa poika ystävänsä karamellin suuhunsa....eikä ole katunut sitä päivää..sillä kun mulkun makuun pääsi, ei siitä pääse, eikä edes haluaa päästää enää milloinkaan eroon.

Tarinan pitää aina päättyä hyvin!
Niin tämäkin tarina, sillä Pirjo Veikon anomuksista suostuu luovuttamaan pari kertaa viikossa poika ystävänsä herkkua vanhukselle sillä ehdolla että saa olla mukana katsomassa kun vanha mies ilman hampaita imee hänen poika kaverinsa moloa.
Eikä voi koskaan olla vain katselijana, ei vaan ottaa aina osaa siihen hommaan.
Niin Pirjo ja Veikko vuorottelevat sen kovan jäykän kalun kanssa suuhun otosta..ja kaikki kolme tuntevat leijaavansa taivaassa..