tumblr_mvj5ylhp0x1qc2bcno1_1280-normal.j

 

 
Sisko, se oli tosiaan hänen nimensä. Ja Veli oli Siskon veljen nimi! Vanhemmat olivat vitsikkäällä päällä kastetilaisuudessa. No, oli miten oli Siskolla oli poikaystävänsä Mika, 19-v. kylässä eikä Siskon pikkuveli, jonka nimi siis oli Veli pystynyt olemaan ja jättämään nuoret yksin, eli siis kaksin vaan pyörii ja hyörii talon juuri siinä huoneessa missä Sisko oli uuden ja ensimmäisen poikaystävänsä kanssa. Olihan pikkuveli vasta 16-vuotias ja utelias sellainen. Jotenkin Veli piti alusta asti Mikasta.

Ensinnäkin Mika oli erittäin hyvän näköinen, suorastaan kaunis, miehekäällä tavalla. Hän oli pukeutunut kireisiin farkkuihin joka paljasti enemmän kuin peitti, eikä se mitä etumuksen pullistus paljasti ollut ihan vähän. He istuivat sohvalla katsomassa jääkiekkoa mikä oli Mikan suosikkipeli koska pelasi itsekin. Sisko ei jääkiekosta paljon perustanut mutta pitihän sitä näyttää kiinnostusta. Mieluummin Sisko kuitenkin olisi tehnyt jotain muuta. Ihan jotakin muuta. Olihan 18-ikäinen Sisko kuullut kaikenlaista mitä pojan kanssa voisi tehdä. Isot tytöt olivat kertoneet. Kaikenlaista mukavaa mitä kuulemma he ovat poika kaverinsa kanssa tehneet jo vuosia, vuosia sitten. Jotain mikä tekee oikein makeaa siellä jossain! Sitä olisi Siskonkin kivaa kokeilla ja nimenomaan juuri tuon kauniin ja komean Mikan kanssa. Ja mitä tuo pikkuvelikin tuossa koko ajan pyörii. Ei Veli aikaisemmin jääkiekosta ole tykännyt, pesäpallo on hänen laijnsa. Sitä pikuveli jopa pelaa itsekin ja tuntee säännöt kuin omat taskunsa. Missä muuten pikkuveli jatkuvasti pitää käsiään. Housun taskuissa, mitä hän ei yleensä tee. Ja katsoo kummasti Siskon poikakaveria. Sillai omituisesti, kiinostuneesti. Eikö se nytkin katsoo killuvin silmin Mikan kohoumaa etumuksessa. Mikä siellä muuten pullistaa noin mukavasti, hihittää itsekseen Sisko ja saa Veljen katseen itseensä. Jolloin pikkuveli iskee viekkaasti silmää! Siellä sitä olisi, jotain mikä tuntuu meitä molempia kiinnostavan. Mitä tehdään että saataisiin sitä vähäsen maistaa. Sitä kun tuntuu riittävän molemmille, kertoi pikkuveljen katse. Eikä hän olisi oikea pikkuveli ellei olisi siinä samassa keskinyt keinon millä sitä munaa saataisiin.

Mika seurasi silmät tarkkana televisiosta sitä peliä, joka oli kuulemma sarjaa ajatellen erittäin kiinnostava ja tärkeä ottelu. Eikä Mika pannut merkille kuinka Veli hiipui pikkuhiljaa mutta päättäväisesti sohvalla avattu Cokis-pullo kädessään kohti häntä. Suunnistustaitoinen Veli hiipii kohti Mikan leveällä lepääviä haaroja ja kompanssi oli suunnatu erityisesti sitä tiettyä pullistuskohtaa etumuksessa. Ja hups, siinä samassa kun Veli oli siellä missä hänen pitikin olla, eli Mikan etumuksen kohdalla, lipsahti Cokis-pullo kädestä nurinpäin ja melko täysinäisestä pullosta enin määrä valui alas ja kas kummaa juuri siihen mihin sen pitikin. Sisko oli kauhistuvinaan ja huusi kuin palosireeni. Summasummarum, Mikan oli ihan pakko keskeyttää pelin seuraaminen ja mentävä veljen ystävällisellä avustuksella vessaan puhdistautumaan. Ja niin oli Mikan riisuttava farkkunsa ja kas kummaa, alla ei ollutkaan mitään! Siis olihan siellä mitä miehellä pitääkin olla, mutta kalsarit puuttuivat. Mika kun ei kuulemma käytä sellaisia oikeastaan olleenkaan. Mitäs niitä käyttämään, köyhä opiskelija. Ei ollut siis varaa ostaa niitä tarpeellinen määrä, kun niitä kului valtava määrä peli asun alla. Pelin aikana kun oli ihan pakko käyttää alasuojusten lisäksi vielä tavallisia alushousuja, turvana.
Pikkuveli ei paljon selityksiä kuunnellut. Hänen huomionsa oli kiinnittynyt kokonaan johonkin muuhun. "Se" kun heilui siinä silmien edessä niin mukavasti! Ja isosti!
Sisko ja hänen tarpeensa unohtui siinä samassa kuin kaikki muukin.
Eikä Veli pystynyt mitään muuta kun ottamaan sen herkkulihan suuhunsa. Kun se niin söpösti siinä nenän edessä heilui. Mutta ei kaikkea sentään Mika tyttö ystävänsä pikkuveljelle antanut vaan veti sen suusta pois ennen klimaksia. Ja huusi toiseen huoneeseen, sinne missä Sisko jäi istumaan käskien tytön tulla tänne, vessaan. Nyt heti, jos haluaa jotain lämmintä, valkoista ja herkullista...