Jarin ollessa kerrostalonsa pihalla näki hän, vaikka oli aikaisen kesäaamun hämäryys huonontamassa näkökenttää, jo kaukaa ihmisen hahmon pihan ainoassa penkissä, makaamassa kyljellään, selkä pihalle päin. Kun Jari tuli lähemmäksi tunnisti hän hahmon naapuritalon pojaksi, Juha nimeltään, jonka hän oli nähnyt samassa ravintolassa polttariporukan yhtenä jäsenenä.
Jari lähestyi makaavaa Juhaa ja kosketti tämän selkää herättääkseen hänet. Hänen teki mieli koskettaa Juhan pakaroita jotka loistivat kirkkaasti kireiden housukankaiden läpi. Juhan jalat kun olivat koukussa,  aivan kuin sikiöasennossa, niin ne kiristivät muuten löysiä mustia housuja pakaroihin ja aiheutti Jarille ylimääräisiä sydämen tykityksiä.

Juha heräsikin jotenkuten, mumisten jotain avaimista. Jari käsitti sen niin, että Juha olisi pyytänyt häntä tarkistamaan tämän housun taskuista, että löytyisikö niitä asunnon avaimia sieltä.
Jari työnsikin kätensä Juhan etutaskuihin ja sai sitä kautta ensi kosketuksen siinä kohtaa lepäävästä kulkusesta.
Hän jopa kehtasi pelata hieman taskubiljardia toisen pojan pelivälineellä. Juha ei siitä ollut moksiskaan vaan kysyi malttamattomana, että löytyykö niitä avaimia?
Ei löytynyt, joten Jari ehtii ehdotti Juhalle tämän voivan kotiutua odottamaan aamua hänen kämpässään, kun kotiin tuloa oli suorittamassa myös Jarin naapurissa asuva saman ikäinen Risto, joka oli, samoin kuin Jari, pitkään ollut kiimassa naapurin lutkapoikaan, eli siis tähän Juhaan,  joka mielellään itseään esitteli asuntonsa ikkunan takana.
Yhdessä he sitten päättivät avustaa Juhaa pääsemään Jarin asuntoon.
Matkalla hissiin, aulassa, Jari kertasi Ristolle peliä, mitä hän oli juuri pelaamassa Juhan kustannuksella. Hissiä odotellessaan, Juhan molemmin puolin, pojat Jarin kehotuksessa päättivät jatkaa taskubiljardin peluuta ja nimenomaan Juhan pelivälineellä.
Jari työnsi kätensä vasemman puoleisen Juhan housujen taskuun ja Risto teki samoin oikealla puolella.
Juha torkkui keskellä pelaajia eikä se haitannut häntä vaikka taskussa sellainen räminä kävi. Päinvastoin, se Juhan peliväline vallan villiintyi ja alkoi kasvaa että pelaajat sen hyvin tunsivat kätösissään jo ennen hissin saapumista alakertaan.
Tämä pelivälineen koveneminen innosti pelaajia jatkamaan kovemmilla panoksilla mutta sitten se hissi tuli.
Hississä ehdittiin pelaamaan vain tovin, sillä Jarin asunto oli viidennessä kerroksessa. Senkin aikana tämä yhä koevammaksi välineeksi värittynyt kalu ehtii kostuttaa Juhan housut mennen tullen. Pelaajatkin tunsivat käsiensä kostuvan, mutta he pitivät silti, tai ehkä juuri sen vuoksi, ne tiivisti taskujen lämmössä, eikä suinkaan heidän omissa taskuissaan!
Juha sen kuin hihitti kuin pikkutyttö kun Jarin käsi hänen taskussaan pelasi kyrvän pään kanssa Riston tyytyessä munapusseihin.

Juha oli edelleen yhtä toivottomassa kunnossa pitkäksi ja kosteaksi venyneestä polttarijuhlinnasta, eivätkä nämä kaksi muuta veijaria paljon paremmassa kunnossa olleet, vaikka heidän edukseen on sanottava, että muutama lasillinen vähempää he olivat kuluttaneet.
Ehkä kymmenen lasillista vähemmän kun polttareista palannut, ainakin mitä kuntoon tulee!
Hissin ulkopuolella, viidennen kerroksen aulassa, Risto, joka tuntui olevan näistä kahdesta rohkeampi, tai sitten kiimaisempi, veti Juhan housujen sepaluksen auki ja pani vapaan kätensä siitä sisälle, ja jos mahdollista, niin Juhan hihitys sen kuin voimistui, vaikka taju olikin hänellä ihan jossain muualla.
Risto ei ehtinyt kuitenkaan vetää Juhan mulkun sieltä esiin kun Jari oli jo aukaissut ulko-ovensa ja työntämässä porukan sisälle.
Eteisen hässäkässä, Jarin huoneen sisäpuolella, Juha lipesi poikien otteesta ja kaatui lattialle selälleen makaamaan.
Juhan housut putosi lähemmäs nivusiin kun ne oli jo puoliksi avattu. Hänen kalsarinsa oli kuitenkin kuin liimattu pysyen tiukasti missä niiden kuuluikin olla.
Jari ja Risto heittivät päällysvaatteensa hyllykköön kenkineen. Jari siirtyi nostamaan Juhaa kainalosta ja Risto tarttui miehekkäästi Juhan jalkoihin ja näin he kantoivat hihittelevän vieraansa makuukamarin puolelle.
Keinuttaen kantamustaan muutaman kerran he heittivät tämän sänkyyn.

Juha jäi makaamaan jalat ja kädet leveällä tajuntansa menettäneenä. Pientä kuorsausta alkoi kuulua hihityksen sijaan.
Risto nosti Juhan jalan ylös ja alkoi avata tämän kengän nauhoja.
Kengät  irtosivat jalasta helposti eikä nauhoja välttämättä tarvinnut avata.
Riston pitkäaikainen toive toteutui kun hän sai panna pitkän nenänsä Juhan kenkien sisäpuolelle. Hän nuuhkii vasemman puoleista kenkää kun Juha tuli hetkeksi tajuihinsa ja nähdessään mitä Risto teki inisi itselleenkin maistiaisia. Risto riisui häneltä oikean puoleisen kengän ja heitti sen hänelle.
Juha otti sen kiinni ja vei sen nenälleen alkaen nuuhkia omia kenkiään.
Tämän aikana Risto oli riisunut Juhalta sukat ja imi niitä nuuhkittuaan niitäkin tovin tätä ennen.
Juhan molemmat jalat lepäsivät Riston olkapäällä.
Kyllästyttyään sukkiin, Risto heitti nekin niiden omistajalle.
Juha söi sitten omia sukkiaan ja antoi Ristolle vapaat kädet hänen paljaille jaloille.
Risto käytti tilaisuuden, eli alkoi nuolla hänen jalkapohjiaan.
Otti isovarpaan suuhunsa aivan kuin se olisi isokin mulkku!
Juhalla oli siinä vaiheessa vielä alushousut jalassa, tosin ei enää kauan, sillä Jari muuten toimettomana riisui ne häneltä pois, samoin paita sai lähtöpassit.
Juhalla pyörii silmät päässä, ainakin sen jälkeen kun Jari oli hakenut heille tölkki olutta mieheen.
Kaikilla oli jonkin näköinen jano, mutta suurin taisi olla Juhalla. Hän joi sen tölkin yhdellä kulauksella, jos vähän liioitellaan.
Sen jälkeen Juha olikin sitten vapaata riistaa!

Risto päätti nauttia koko rahan edestä. Hän siirtyi Juhan mahan päälle istumaan kasvot jalkapäähän ja nosti tämän karvaiset jalat ylös käskien Jarin hieman auttavan siinä.
Kun hänen kätensä vapautuivat, Jarin pitäessä Juhan jalat ylhäällä,  hän aukaisi Juhan peräaukon venyttämällä tämän pakaroita. Ne aukenivatkin, mutta ei tarpeeksi, joten Risto siirsi sormensa suuaukon reunamille ja venytti sitä kautta reiän niin auki kuin sai. Se aukenikin ihan pyöreäksi. Muuten pikimusta aukko, paitsi sen seinämät jotka loisti kirkkaan punaisena. 
Risto repii aukkoa vielä suuremmaksi venyttämällä reunamia hampaat irvessä.
Molemmat kurkistelivat aukkoon, ja arvasivat, mitä toinen miettii.
Että tästähän voi syntyä ihan mukavat lutkapoikaorgiat aamua odotellessa?