tumblr_mxyr0poqHE1t3vylmo4_500-normal.jp

 
"Minne sinä TAAS menet" kysyi närkästyneenä Jarkko vaimoltaan kun tämä tuli eteisessä häntä vastaan.
"Mutta rakas. Älä nyt taas ala. Aune soitti ja minun on mentävä hänen luokseen. Se lumppu seikoitti yhden asiakkaan paperit pahemman kerran, täytyy mennä selvittelemään. Ruokaakaan en ehtinyt tehdä, valitan. Tulen vasta joskus myöhemmin sillä tämä asiakas on firmalle tärkeä ja se on selvitettävä huomiseksi, hej, hej" korkeakorkoisilla kengillään juosten selitti Jarkon kaunis nuori vaimo jättäen miehen seisomaan siihen kuin nalli kalliolle. Jaana, hänen vaimonsa on vaalea vähän yli kolmekymppinen ja ammatiltaan asianajaja mutta paljon sen ulkopuolellakin juoksevia asioita omaava joten nainen on poissa lähes joka ilta. Lehtikonsernin omistajana Jarkolla itselläänkin on kiireitä, mutta kyllä hän on yrittänyt pyhittää illat ja viikonloput vapaiksi mitä taas vaimo ei ole pystynyt viime aikoina tekemään.

Jarkko on nelikymppinen, charmikas harmaapää, jolla kyllä olisi ottaija. Ja onhan niitä syrjähyppyjä toki ollut kun se seksi ei Jaanan kanssa ole enää vuosiin toiminut näiden vaimon kiireiden vuoksi. Vaimo ei yksinkertaisesti jaksa innostua enää miehensä yrityksistä rankan työpäivänsä jälkeen. Milloin on päänsärkyä, milloin jotain muuta.
Jarkko on aina tiennyt olevansa bi, joten hän ei yllättynyt uuden lähettipojan nähdessään toimistossaan ja kiinnostuvansa kauniista nuorukaisesta. Jarkko oli itse asiassa haastattelemassa Juhaa, 17-vuotiasta lähettipoikaehdokasta ja oli varma tuon pojan ottavansa töihin vaikka muut olisivat kuinka parempia papereiden mukaan. Jotain pojan ulkonäössä kertoi Jarkolle että hänet pitää toimistoon saada, tiedä mitä poika antaa vastineeksi. Juha täyttäisi vielä tänä vuonna, muutaman kuukauden kuluttua 18. Hänen hiuksensa oli kaksivärinen, vaalea keskeltä ja sivuilta musta. Hänellä riippui molemmista korvista koru ja kun hän avasi suunsa siellä kiilsi kielikoru. Hänellä oli tiukka hihaton valkoinen t-paita ja hyvin leveät ja siis löysät farkut siinä vastapäätä Jarkkoa istuessaan jalat leveällä. Hän ei ollut ujo, ei sinne päinkään. Sen osoitti se kun hän pelasi taskubiljardia häikäilemättä tulevan pomonsa edessä. Hänellä oli molemmat kädet housujensa taskuissa ja ne kädet selvästi ja härskisti kourii muniaan kaiken aikaa pojan hymyillessä kaunista hymyään. Selvästi hän pelasi siis taskubiljardia eli kopeloi omia sukupuolielimiään Jarkon katseen vangitessa kaiken. Ja poika tiesi Jarkon tietävän mitä hän kaiken aikaa tekee. Juhan etumus nousi kourimisen aikana melkoiseksi joten pojalla oli jotain suurta ja mehukasta farkuissaan. Juhalla ei ollut, kuten arvata saattaa, parhaat työtodistukset antaa mutta ei Jarkko tällä hetkellä niitä kaivannutkaan vaan työhaastattelu oli päättyvä Juhan palkkaamiseen, sen hän tiesi jo nyt. Sitä Jarkko ei pojalle tässä vaiheessa sanonut vaan päättii haastattelun Juhan osalta sanomalla paljon kertovan lauseeseen, kuten että jatketaan tästä vähän myöhemmin.

Viikonloppu on tulossa ja vaimo menossa, taas. Mihin, sitä ei Jarkko enää muista. Muistaa vaan sen kun Jaana oli sanonut lähtevänsä lauantai iltapäivänä ja ottavansa miehensä auton kun oma on huollettavana ja tulevansa sunnuntain aikana. Jarkolla oli suunnitelma josta hän ei puhunut rakkaan vaimonsa kanssa mitään viikonlopun varalle. Hänellä oli nyt uusi lähettipoika toimistossaan minkä kanssa homma pelasi enemmän kuin hyvin. Niin, ja kyllä poika hoiti työnsäkin mallikkaasti. Vauhdikas heppu, kaikenkaikkiaan. Pojan hän hakisi toimiston edestä iltapäivällä ja he menisivät suoraa päätä ei kotiin heti vaan sinne toimistoon. Sisälle omilla avaimillaan ja vielä ihan omaan toimistoon. Ei siksi että Jarkko ei uskaltaisi viedä kaunokaisen omaan kotiinsa vaan siksi kun Juha haluaa antaa siellä missä hän on töissä. Fantasian minkä hän nyt toteuttaa pomonsa kanssa. Ja niin Juha antaa pomolleen ensimmäistä mutta ei toki viimeistä kertaa.
Lauantai kului nopeasti heidän viimein saapuessa Jarkon avaraan omakotitaloon ja Sunnuntai meni vieläkin nopeammin. Jopa niin nopeasti aika heiltä kului että Jarkko unohti ajan kulun kokonaan ja vaimo yllätti hänet lähettipojan kanssa aviosängyssään alastomina ja muutenkin sellaisessa tilanteessa että selitystä ei vaimorakas tarvinnut. Olihan vaimolla silmät päässä ja aivot jotka toimivat liiankin hyvin.
Mitä kun ei vaimoa seksi enää kiinnostanut. Tämän voi siksi panna omaan piikkiin. Mutta annas olla, antaa ajan kulua. Jaana jo siinä tilanteessa rauhoitettuaan vähän tiiraili mielenkiinnolla pojan haaroissa vilahtaneeseen isoon herkku melaan. Tuli siitä sittenkin jotain. Ei ihan avioero vaan paljon parempaa. Johan vaimoakin alkoi taas seksi kiinnostaa kun kolmanneksi pyöräksi saatiin lähettipoika! Tosin Juhaa ei vaimo ihmiset kiinnostaneet mutta Jaana halusikin katsella kun miehensä Jarkko pani tuota kaunista poikaa ja sitten heti sen jälkeen pani samalla mulkulla häntä...