Lääketieteen opiskelijoiden mies-anatomian oppitunnilla on tänään elävän miehen vartalontunnistustunti, ja kukapas muu on mallina kuin Juha Lehto.

Opiskelijat ovat ensimmäisen vuoden kirurgisen lääketieteen opiskelijoita, sekä tyttöjä että poikia. Heistä tulee siis kirgurereita, ja oppiaineena tänään on leikkaus-operaatio, kipuineen ja kaikkineen. Sopii Juhalle kuin nyrkki silmään, sillä hänhän pitää kaikesta mitä koskee vähänkin erotiikka, eikä kipu erottisena elementtinä ole hänelle lainkaan vierasta. Sopivan ikäisiä opiskelijoita, mikä tässä tapauksessa tarkoittaa kaksikymppisiä, ja opettaja on Tauno Rahikainen, nuoresta iästään huolimatta professori. Ikä hänellä vasta kolmeviis ja ihan mukavan näköinen, väittävät naisopiskelijat, ja hehän tietävät, vai kuinka? Pojat eivät tästä asiasta ole sanoneet oikein yhtikäs mitään, tyypillistä, eikö vaan?

Aivan sanomattomaksi eivät pojatkaan jää kun näkevät alustalla makaavan kauniin mallin, alastomana, luonnollisesti. Tytöt huokaavat, ne mitkä eivät pysty pelkästään vain hihittelemään. Voi, kuinka kaunis, huokaavat siis tytöt, ja pojat ovat aivan samaa mieltä, eivät voi muuta. Jos kerran on kaunis, niin mitä sitä kieltämään. Ovat aivan yhtä innoissaan kuin tytöt, sillä he tietävät mitä kaikkea sisältyy tähän oppituntiin. Ei pelkästään teoriaa, vaan myös käytännön oppia, kuinka miesvartalo toimii jne. Häntä, siis malllia, saa ja pitää koskettaa. Myös pojat saavat nyt koskettaa toisen pojan vartaloa.

Tauno esittelee aluksi Juhan vartalona, joka makaa silmät kiinni, selälään jalat leveällä, penis lepoasennossa, mikä on ihme kun tietää kuka on mallina. "Tässä siis makaa nuori mies, vasta 18-ikäinen. Silmät ovat kuten naisillakin, mitä tutkimme viime oppitunnilla, sielun peili. Tällä mallillamme, jonka nimi siis on Juha, on siniset ja hyvin kauniit silmät". Opettaja, jolla on kokoparta aitoon professoorin malliin, kertoo seikkaperäisesti kuinka rinta avataan, ja millaisella veitsellä ja viillolla" sillä emmehän rumaa jälkeä haluta jättää näin kauniiseen vartaloon, emmehän?"

Koko Juhan vartalo käydään läpi mutta me tietystä syystä perehdymme oppitunnin loppu osaan, missä opetetaan esimerkiksi ajamaan karvat munien ympäriltä, eli siis häpykarvat veks Juhalta. Monet olisivat halunneet olla vapaehtoisia kun opettaja sellaisen haki ajamaan käytännössä ne häpykarvat kokonaan pois. Eräs Tuuli niminen tyttö sen sitten kuitenkin tehtäväkseen sai. Hän otti partakoneen näköisen karvanpoistolaitteen käteensä ja pani koneen käyntiin. Se olikin melko hiljainen vehe kun se Tuulin kädessä kohdetta lähestyi. Hänellä oli lupa ajaa karvat kaikki pois. Tuuli otti hellään otteeseen sen kauniin kalun päästääkseen paremmin karvojen kimppuun. Se alkoi hänen kädessään kasvaa, luonnollisesti. Ooh, nyt se vasta kaunis on, huokailivat kaikki, myös pojat. Ei Juhalla niitä karvoja paljon siellä ollut kun ne kuulemma ajetaan kavereiden toimesta jatkuvasti pois. Juha on vielä kauniimpi karvattomana, väittävät kaverit.

Juha hymyilee koko toimituksen ajan, sillä hänhän viihtyy ollessaan kaikkien keskipisteenä. Pojat huomatessaan tämän sanovat yhteen ääneen "että kyllä sulta kohta hymy hyytyy kun aletaan me pojat tuottamaan kipua sulle". He ottavat nyt sen ajetun kyrvän käteensä ja kun hänellä on aika tiukka se esinahka vetävät sen pään väkisin paljaaksi. Kokonaan esinahan pois vetäen he paljastavat Juhan kalun punaisen pään. Yksi poijsta aukaisee kusi aukon niin että se aivan kuin hymyilee porukalle. Sen huulet ovat kirkkaan punaiset kun se aukaistaan aivan levälleen. Pojat esittelevät tytöille mistä se kusi poijlta tulee, ja ennenkaikkea mistä se sperma aikanaan tupsahtaa, samasta aukosta kun ne molemmat tulee. Nyt sieltä yrittää tulla kiimalimaa, joka on aivan läpinäkyvää ja kiiltävää, " ja maukasta" sanovat pojat yhteen ääneen. " Maistakaa" jatkavat he tytöille. Ja maarittavalla pojat saavat kaikki tytöt maistamaan Juhan tuottamaa kiimalimaa. Ja maistuuhan se, tytöillekin.

Pojat haluavat nyt näyttää jotain erikoista tytöille ja erittelevät ja esittelevät puristamalla Juhan kiveksiä muna pussissaan. He puristavat kuitenkin pusseja tarpeettoman lujaa ja se sattuu, samalla kun muutamat vetävät kalua, aivan kuin yrittäen saada sen irti siitä karvattomasta munasta. Mutta Juha ei valita. Itse asiassa hän pitää tästä(kin). Hänen kalunsa seisoo nyt niin kuin ei koskaan, tai siis niin kuin aina! Tauno, se opettaja sanoo, että onhan poijssa muutakin kuin kyrpä, ja kääntää Juhan selälleen paljastaen pakarat, kauniimmat koko maailmassa. Eikä tämäkään vielä riitä, sillä onhan kauniilla pojalla tämä: näin sanoen opettaja aukaisee käsillään Juhan perä aukon selkosen selälleen. Ooh, huokaavat nyt vain pojat, sillä heitähän kiinnostaa kaikki aukot mitkä vain voi täyttää kaluillaan. Tytöille se pojan aukko merkitsee kilpailua. Sinnekö pojat nyt vain haluavat työntää sen ihanan melansa? Mekö jäämme tämän jälkeen kokonaan sitä herkkua ilman?

Opettaja käskee nyt jokaisen opiskelijan työntämään yhden sormen vuorollaan sisälle tutkiakseen miltä tuntuu se lämmin pojan reikä. Jokainen tietenkin myös se teki, onhan tulevan lääkärin sormensa poikien reikään osattava työntää, joku jopa ihan mielellään. Rohkeimmat maistoivat sormeaan sen toimitukseen jälkeen. "Enkö maistukin hyvältä" kysyi Juha. Todella hyvältä, sanovat ainakin pojat.

Juhan aukko tutkitaan oikein kunnolla. Sitä haistetaan ja mastetaan, sinne työnnetään erilaisia laitteita, ja pojat kun haluavat tuottaa edelleen noin kauniille pojalle seksuaalista kipua he aukaisevat lopuksi sen sinisen punaiseksi muuttuneen reiän niin auki kuin pystyvät. Moni käsi saa paljon aikaiseksi, ja niin se poika reikä on kaikkien nähtävänä, kauniina mutta melko aran ja kiusatun oloisena. Sen suolisto tulee myös osaltaan näkyviin vaikka aika mustaa siellä on. Kaunis, mutta tuleehan sieltä myös tuoksuja, jopa ehkä hajuja? Pankaa sitä, käskee opettaja poika oppilaitaan, sitä se kuitenkin haluaa! Tytöt saavat jäädä katsomaan jos heitä huvittaa. Ja niin tytöt jäivät katsomaan kun Juha sai tulevien kirurgien kyrpää perseesen. Poika opiskelioita oli kaksikymmentä. Kaksikymmentä ihanaa kyrpää Juha myös sai perä aukkonsa täytteeksi. Hän nauttii suunnattomasti eikä vaatinut muuta palkkiota. Paitsi että pyysi saada olla myös seuraavalla kerralla mukana oppiaineena...