Veikko 
Istuin vastapäätä naiskonstaapelia siveyspoliisista. Hän kysyi milloin ja missä tapasin Juhan ensimmäistä kertaa.
Näin hänet ensimmäisen kerran Tornipuistossa jossa pojat seisovat iltaisin kello 19 jälkeen myymässä itseään. Hän oli kyllä ehdottomasti porukan nuorin. Vein hänet kotiini kun vaimollani oli pari iltavuoroa viikossa.
Hän sanoi nimekseen Juha ja olevansa kyllä sallittua riistaa vaikka en häntä silloin uskonutkaan. 
Hän kertoi paljon itsestään siinä iltana. Hänen äitinsä oli kuollut ja isä hakkaa kuulemma päivittäin. On täysipäiväinen juoppo, se hänen isänsä. Kertoi myyvänsä itseään saadakseen huumeita, viinaa ja tupakka. Käyvänsä viimeistä luokkaa koulua huonolla menestyksellä. 
En uskaltanut tehdä hänelle mitään silloin sillä pelkäsin hänen olevan liian nuori. Annoin toki hänelle rahaa ja toivoin hänen tulevan luokseni toistekin. 

Tai sitten tapasin hänet yhtenä sateisena päivänä kadulla märkänä, itkevänä surkeuttaan. Vein hänet kotiini vaimoni ollessa iltavuorossa ja hän kertoi ne samat asiat. Isä on juoppo ja hakkaa. Äiti on kuollut. Poika oli kuin liian aikaisin ja liian kauas puusta pudonnut, kypsymätön omena. 
Ja minä kun satun pitämään raaoista omenista.
 Hän ei uskaltaisi mennä kotiin siinä iltana sillä isä oli luvannut tappaa jos vielä poika tulee kotiin ilman rahaa, tai rättiväsyneenä. 
Silloin Juha jäi luokseni yöksi. 
Lähti aamulla kouluun ja tuli illalla takaisin sillä ei uskaltanut vieläkään mennä kotiin. Seuraavana päivänä saimme kuulla hänen isänsä kuolleen viinan ja huumeen yliannostukseen. Hänellä ei ollut muuta paikkaa mihin silloin mennä joten lupasin katsoa mitä voin asialle tehdä. Olen paikallisen koulun hallituksen jäsen ja siis kunnolliseksi havaittu. Olen varakas, ison rahakonsernin pääjohtaja ja paikkakunnan tunnetuimpia miehiä. Sain helposti pojan adoptoitua perheeseeni kun vielä vaimoni kannatti ja puolsi asiaa. Meillä ei ollut omia lapsia ja olin toivonut aina poikalasta. Adoptio asia edistyy hitaasti mutta Juha sai virallisen asumisoikeuden meille heti sillä hänellä ei ollut lainkaan sukulaisia eikä siis paikkaa mihin mennä. 
Hänen papereistaan sain silloin myös tietää hänen sukunimensä, joka oli Laine ja ikänsä. Hän täytti vuoden viimeisenä päivänä  17 joten sillä hetkellä hän oli lapsi, vasta 16. Hän alkoi heti kutsua minua isäkseen. Vaimoani hän kutsui tädiksi. 
Ei tuntenut häntä äidikseen. Vaimoni kuoli melko nopeasti tämän jälkeen onnettomuudessa, valitettavasti. Se ei kuitenkaan vaikuttaisi adoptio asiaan, minulle luvattiin, sillä minut tunnettiin hyvänä ihmisenä joten saisin todennäköisesti Juhan huoltajuuden itselleni melko nopeasti. Kuten tapahtuikin. Olin hetkessä hänen otto isänsä.

Kaikkea en toki kertonut konstaapelille silloin. Kuten sen, että vaimoni kuoltua poikia tuli ja meni, sillä kukaan ei enää estänyt minua nauttimasta vihdoin täysin elämästä. Rahaa oli ja kun en ole turhan kitsas rahan suhteen sain kaupungin kauneimpia maksullisia poikia. En uskaltanut koskea omaan ottopoikaani vielä silloin mutta sekin tapahtuisi jossain vaiheessa sillä hän kyllä veti puoleensa eroottisestikin. Paholainen minussa heräsi vaimoni kuoleman jälkeen.
Naisista en enää välittänyt senkään vertaa kuin aikaisemmin. Huomasin miettiväni yhä useammin että naiset ehkä olisivat onnellisimpia keskenään. Samoin kuin miehet, sillä olin huomioinut jo aikaisemmin kun kävelin kadulla vaimoni kanssa ja kun vastaan tuli pariskunta niin miehet sekä heidän naisensa katselivat vaimoani. Minä olin kuin tyhjää vain. Minua ei huomannut kumpikaan. Heitä kiinnosti yksinomaan kaunis vaimoni. Nyt kun kuljen poikani Juhan kanssa ja vastaan tule pariskunta niin miesten katseet seuraavat poikaani vielä senkin jälkeen kun olemme kävelleet ohi. Naiset katselevat muita maisemia. Heitä ei kiinnosta kumpikaan koska olemme miehiä. Miehet katselevat poikani haaroja mielenkiinnolla. 
Ja hänen takapuoltaan…

Juha
Joskus kun tulin saamillani omilla avaimillani uuden ottoisäni asuntoon, iltaisin siellä oli  joku  nuorukainen. “Isäni”, Veikko ei aluksi sanonut mitään muuta kun ihmetteli aina vain tulevani taas liian aikaisin. Sanoin että huomenna on koulupäivä eikä nyt ole suinkaan aikainen kun kello on yli yksi yöllä. Vieras poika yleensä lähti saapuessani eikä hän esitellyt heitä minulle.
Kerran tullessani taas sillä lailla myöhään kotiin poika ottoisäni luona tuli kylpyhuoneesta aivan munasillaan eikä suinkaan edes yrittänyt peitellä sitä. Silloin isän oli pikku pakko esitellä hänet minulle kun poika ei voinut sattuneesta syystä heti rynnätä uloskaan.
 Tai oikeastaan vieras esitteli itse itsensä.
 Hänen nimensä oli Harri. Yleensäkin isän vieraat pojat olivat hyvännäköisiä mutta Harri oli tyttömäisen kaunis. Hänellä oli kirkkaan punaiset huulet ja kynnet olivat siniset. Aivan, siniseksi maalatut pitkät kynnet. Harri pukeutui nopeasti ja lähti. Isä ei vieläkään selitellyt mitään. Enkä minä kysellyt. Olin vasta 13 vuotias enkä ajatellut asiaa sen syvällisemmin silloin. Mutta nyt tiedän paremmin. Ei se minua haitannut silloin, eikä nytkään. 

Nukuin siihen aikaan yöhousut jalassa ja kerran isä yllätti minut television ääressä istuessani, tuomalla pesuun menossa olleen yöhousuni eteeni, kysyen ovela hymy huulillaan että mitähän siinä olevat kostean kuivat jäljet tarkoittivat. Pelästyin niin yllättävää vetoa enkä muista vastasinko siihen mitään. Isä tyynnytteli sitten minua kertomalla asioita jotka jo tiesin mutta kun minulla on jatkuva kiima niin ei auta jos vedän illalla kuivat. Yöllä tulee silti lakanaan. Silloin päätin että tästä eteenpäin nukun ilman housuja, menköön mieluummin lasti suoraan lakanaan. 
En kertonut mitään isälle vaan laitoin housut jalkaan kun menin vuoteeseen mutta vedin ne ennen nukahtamista pois. Isällä oli nimittäin hieman outo tapa tulla huoneeseeni kun olin jo nukkumassa. Joskus olin ehtinyt nukahtaa ennen hänen tuloaan mutta jotenkin aavistin aamulla hänen käyneen huoneessani edellisiltana. Silloin hän varmaan näki yöpuvun housuni tuolin karmilla mutta ei hän aamuisin sanonut mitään. Hän siis tiesi että nukuin peiton alla nykyään alasti. Mitä hän mahtoi ajatella kun kalliit silkkipyjamat, jonka hän oli minulle juuri ostanut, oli heitetty tuolille sikin sokin.
Uusi isäni on rikas ja hän haluaa tuhlata minuun ostamalla kalliita mutta kestäviä kuteita. Koulussa ollaan vähän käärmeissään kun heillä muilla on tavalliset tossut ja farkut. Minulla vain on nykyään aina muotikuteet päällä. 


Veikko
Kun huomautin Juhalle siitä pyjamasta hän jätti ne kokonaan pois. Huomasin sen, kun tapanani oli siihen aikaan, jos vain olin kotona, käydä hänen huoneessaan kun hän yleensä jo nukkui. Kun näin tuolinselkänojassa pyjamanhousut nostin hänen peittoaan katsoakseni oliko Juha vaihtanut yöpuvun. Jos näin oli asianlaita veisin toiset pesuun, sillä hän olisi vaihtanut ainoastaan siinä tapauksessa että edelliset olisivat hänen mielestään likaiset. Mutta hänpä nukkui alasti. Hän olikin äärettömän kaunis nukkuessaan peiton alla sikiö asennossa. Sen illan jälkeen minun oli suorastaan pakko saada nähdä oma ottopoikani alastomana nukkumassa ja mentävä usein hänen huoneeseensa iltaisin, toivoen että hän jo nukkuisi,  nostamaan peittoa niin että sain nähdä hänet nukkumassa alasti. Kiihotuin nähdessäni oman uuden poikani makaavan avuttomana edessäni aivan kuin odottavan minun käyttävän jotain niin kaunista hyväkseni. Jos hän kuitenkin ei ollut vielä nukahtanut keksin aina jonkin syyn miksi olin tullut näin myöhään hänen huoneeseensa.

Minulla on kesämökki Kaakkois-Suomessa jossa vietän kesät. Ensimmäisenä yhteisenä kesäiltana Juhan kanssa olimme soutamassa. 
Annan Juhan soutaa. Hän istui veneen keulassa, jalat levällään, kuten tehdään kun soudetaan. Silloin huomasin että hänen farkuissaan oli leveä halkeama juuri siinä kohtaa missä hänen kulkuset lepäsivät. Sanoin hänelle että sinulla on housuissa kovin suuri reikä haaroissa. Hän siihen että” tiedän ja annetaan vaan säkkieni tuulettua. Tuntuu mukavalta kun kesä tuuli vilvoittaa niitä”. 
Että oikein säkeiksi niitä nykyään kutsutaan, vastasin. Mutta ei siinä kaikki. Silloin  huomasin taas kiihottuvani omasta ottopojastani. Minulla tosiaan alkoi seistä kun katselin omaa poikaani, jalat leveällä, haaroista rikkinäisissä farkuissa. En antanut sen silloin enempää vaivata, enkä anna sen nytkään. 
Pihalle tullessamme hän istahti keinuun jalat yhtä levälleen kuin  veneessäkin reikää farkuissa esitellen. Katsoin sinne aivan avoimesti sanoen että saisit viedä ne korjattavaksi sisäkölle, joka meillä oli aina mukana kesämökillä. Hän naurahti sanoen että pystyi paikkaamaan ne itsekin, jos se sinua noin vaivaa aikoen riisua ne siinä pihalla. Minä siihen että korjaat vasta illalla tai mennään ostamaan uudet. Vaikka olisin kyllä halunnut että hän olisi jatkanut riisumista mutta silloin vielä isä minussa pisti vastaan. Hän oli silloin vielä liian nuorikin.

 Juha mielellään käy uimassa saunan jälkeen. Niin minäkin joten uimme yhdessä mutta mielelläni jään rannalle katsomaan kun poikani melskaa vedessä. Se on myös mukavaa silmille kun hän nousee vedestä alastomana. Hän tuntui mielellään pyörivän ympärilläni Aatamin asussaan. Hän nauroi ja pelleili ja tuntui nauttivan. Minä ainakin nautin sillä juuri sellaisen pojan olin halunnutkin. Pojan, joka on narsissi ja ekshibitionisti eli mielellään esittelee itseään ja on ylpeä vartalostaan. Hetken kuluttua menimme takaisin saunaan lämpimään. Pesimme toistemme selät ja puhuimme paljon. Molemmat olemme ulospäin suuntautuneita ja kovia puhumaan puuta heinää. 
Vietimme muutaman viikon kesällä siellä yhdessä. 
Enempään ei minulla ole aikaa. 


Juha
Huomasin otto isäni kiinnostuksen vartaloani kohtaan. Aloin käyttää sitä hyväkseni. Olin aavistannut että hän käy nukkuessani huoneessani sillä jotenkin sellaisen huomaa vaikka nukkuu. Aamuisin on ollut sellainen tunne että joku on käynyt täällä yöllä.
Yhtenä yönä  olin nukkuvinani kun Veikko tuli taas hiiviskellen huoneeseeni koska halusin kovasti tietää mitä hän teki käydessään öisin huoneessani. 
Hän todella uskoi minun nukkuvan mutta ei hän muuta tehnyt, ainakaan silloin kun nosti peitettä ja katsoi alastonta vartaloani hetken, antoi suukon otsalle ja laski sitten peitteen takaisin päälleni ja lähti sitten pois. 
Minua se ihmetytti mutta samalla miellytti kovastikin. Aloin oikein toivoa hänen  tulevan iltaisin mutta useimmin ehdin nukahtaa ennen kun hän tuli, jos tuli ollenkaan. Minua miellytti se että hän halusi vielä illan päätteeksi nähdä uuden poikansa vartalon vaikka olimme yleensä koko vapa aikamme yhdessä. 
Muutaman kerran olin valveilla, mutta nukkuvinani kun hän taas saapui sänkyni viereen, ja todennuttuaan minun nukkuvan, veti peiton päältäni. Nukuin silloin mahallani ja tunsin jotain pakaroissani. Lämmin koura levitti pakaroitani aivan kuin avaten reikäni. Ei kovin paljon mutta sen verran että tunsin. Sitten hän antoi suukon pakaroilleni. Kun hän sitten lähti minun oli pakko vetää kuivat toisen kerran siinä iltana.
 En sanonut tietenkään hänelle mitään että tiesin hänen öisistä vierailuistaan. Että tiesin hänen käyvän luonani kun luuli minun nukkuvan. Aloin vain tuntea uutta isääni paremmin, jotenkin syvällisemmin. 
Pidin siitä että hän kosketti minua. Sillä hän tuli rohkeammaksi joka kerta ja uskalsi joskus tosiaan kosketella vartaloani. 
“Nukuin” eri asennoissa. Kerran olin taas mahallani kun hän nosti peitettä ja pidin huolen että siittimeni oli nousukunnossa, ei kova, ei jäykkä, mutta ei täysin velttokaan. Kun hän näki kauniin ja melko suureksi muodostuneen ylpeyden kohteeni, kuulin aivan kun huokauksen. Toivoin hänen koskettavan sitä mutta näin ei sillä kertaa tapahtunut, mutta hän antoi  suukon kikkelin päähän. 
Mutta kuten sanoin, toivoin hänen koskevan minua  joten en katsonut että uusi isäni teki jotain kieroa tai väärää käydessään huoneessani iltamyöhään. Päinvastoin odotin oikein iltaisin sitä ja petyin kovasti joka kerta kun hän ei saapunutkaan. Olin silloin jotain 15-16 ikäinen ja juuri heräämässä seksuaalisuuteen. Herkässä iässä siis. 
Huomasin siihen aikaan viihtyväni itseni kanssa. Mielelläni katselin jo silloin vartaloani peilistä. Minä halusin kokovartalo peilin huoneeseeni, ja kuten olen maininnut, isäni osti melkein kaiken mitä pyysin. 
Hän oli muuten itsekin innostunut siitä peilistä. Aina huoneessani käydessään peilaili itseään. Innostui kun sanoin haluavani sellaisen huoneeseeni. Oli heti ostamassa peilin ja asentamassa sen. Halusiko hän päiväunissaan minun peilaavan itseäni alastomana päivät pitkät?

 

 


 


Veikko
Kun avasin Juhan huoneen oven mennäkseni toivottamaan hyvää yötä hän makasikin peitotta selällään, vasen käsi pään alla rennosti ne pienet kainalokarvat näkyvissä. Poikani on vaalea joten ne ihanat, vielä harvat karvatkin hänen nuoressa vartalossaan,  ovat  melkein näkymättömän vaaleat. Hän hymyili enkä voi ymmärtää niitä jotka eivät sulaa hänen hymynsä edessä. Menin hänen luokseen ja annoin otsa pusun samalla kun toinen käteni hiipii hänen karvattomalla rinnallaan kohti napaa nipistäen matkalla ohimennen hänen nännejään. Annoin sen saman “syntisen” käteni valua kohti hänen puolikovaa penistään samalla laskin oman pääni alemmas. Vedin muutaman vedon hänen kikkelillään ja annoin suukon sen punaiseen päähän. Kuulin hänen voihkaisevan joten rohkenin nuolaista hänen pippeliään päästä sen tyveen muutaman kerran. Sitten tein sen!
Otin sen kokonaan suuhuni ja aloin imeskellä sitä.
Oman poikani melkein miehen kokoinen elin maistui, sanalla sanoen, herkulliselta. Se oli varmaan jotain 16- 17 CM. Juha alkoi pyöriskellä nautinnosta ja hänen voihkaisunsa voimistuivat. Kohta kuulin hänen sanovan; 
“Isä, minulta tulee kohta”. 
Vastasin hänelle, että antaa tulla vaan, olen valmis. 
Samalla sitä alkoi tulla voimakkaalla purkauksella että minulla oli kiire nielaista ettei sitä herkkua valuisi ulos.
Minun kokemuksellani pystyin saamaan suurin piirtein kaikki kurkusta alas. Minähän olen saanut harjoitella tätä monen pojan kanssa sillä suosin tässä hommassa nuoria, Juhan ikäisiä tai siitä vähän vanhempia. Totta puhuakseni Juha on nuorin minkä mehut olen saanut nielaista. 
Purkauksen jälkeen Juha lepäsi silmät kiinni, suu hymyssä ja annoin suukon suoraan suuhun ja sanoin kiitos, ja että tällaiselta sinun herkkusi maistuu. Hän sanoi jälkeenpäin että on maistanut sitä aikaisemminkin. 
 


Juha
Kun sanoin isälle maistaneeni omaa spermaa aikaisemminkin, en valehdellut. Olen sen useinkin tehnyt kun olen vetänyt käteen. Siitähän on helppoa nuolaista sen pois. Uskon että melkein kaikki pojat ovat ainakin kerran sitä tehneet. Useimmat, kuten minä, monta kertaa.
Oli melkoinen yllätys että isäni yhtenä iltana alkoi imeskellä minua. Kaiken kruunasi kun hän nielaisi satsini. Kukaan ei ollut sitä aikaisemmin minulle tehnyt ja olen iloinen että ottoisäni oli ensimmäinen. Sitten hän antoi suukon suuhun ja tunsin oman spermani maun. 
Nukuin onnellisen ihmisen onnellista unta  seuraavan yön.   
Seuraavana iltana kävin suihkussa ajoissa ja laitoin uuden oloasun jonka uusi isäni minulle osti lahjaksi päälleni. En kuitenkaan vyötä “saanut” tiukalle joten takki jäi melko avoimeksi. Kuvittelin isäni haluavan sen sillä tavalla vain löysästi kiinni. Menin huoneeseen, missä isä yleensä iltaisin oleskeli, ja siellähän hän onnekseni  oli. Hän istui lempi nojatuolissaan, kylpytakissaan, joten jossain vaiheessa hänkin oli käynyt suihkussa. Isäni selvästi ilostui nähdessään minun tulevan rinta paljaana, sillä takki ei millään pysynyt kiinni. Vyö roikkui takin liepeissä heiluen. Istahdin häntä vastapäätä kulmasohvaan. Hän kysyi hetken päästä mitä mieltä olin eilisestä, tarkoittaen hyvän yön toivotuksestaan. Vastasin kysymyksellä että tuletko tänäänkin antamaan hyvän yön suukon. Hän vastasi:
“ En tiedä vielä, mutta haluaisin nyt pitää käytännön oppitunnin miehen vartalon eroottisista alueista. Niitä on monta. Haluan sinun oppivan tuntemaan kauniin vartalosi kaikki eroottiset alueesi täydellisesti. Annan niille pisteitä oman kokemukseni mukaan 2- 10 sillä niin huonoja alueita ei miehessä olekaan että antaisin ainoastaan 1 pistettä. Jos saan, istuudun nyt viereesi ja annan  käytännön mukaisen omakohtaisen analyysin mitä minä pidän miehen vartalossa eroottisina”. Samalla hän istuutui viereeni sohvalle jatkaen oppituntia.
“ Sanon heti, että alueet josta minä annan vain 2 pistettä,  jonkun toisen mielestä ne ovat kymmenen pisteen arvoisia, mutta minua ne eivät siis inspiroi. Ne ovat nenä ja varpaat ja jalat yleensä. Mutta kuten sanottu, tunnen muutaman, jotka pitäävät nenän nuoleskelemisesta ja monta on sellaisia jotka nuolevat kundin jalkoja ja imevät varpaita. Mitä hikisemmät jalat sitä paremmat. Ei kannata tuomita niitä henkilöitä, sillä se on heidän tapansa saada tyydytystä. 
Korvat ovat myös eroottisia alueita, kun niitä nuolee tai huulien välissä imeskelee. Annan niille 5 pistettä. 
Huulet ovat aina 8 pisteen arvoisia. Sinulla on kauniit paksut huulet, niistä voisi antaa vaikka kymmenen. Kaula on eroottinen alue jos mikään kun sitä suukottelee näin joten siitä 7 pistettä. Sinulla on pienet kauniin punaiset nännit. Niitä kun kielellä nuolee tai huulilla imee niin jopa alapäässä tuntee. Annan 8 pistettä myös niille. Kuten huomaat voin antaa samat pisteet eri alueille. Napa ei minua kauheasti kiehdo, annan vain 6 pistettä. Kahdelle annan täydet pisteet. Tietenkin kikkeli, pippeli, kulli, kyrpä viralliselta nimeltään penis, saa kympin ja sitten alue josta minä erityisesti arvostan, eri peräaukko, jolla on myös monta nimeä keksitty. Nyt huomaan pullistuksen housuissasi joten kylmäksi tämä esitelmä ei sinuakaan jättänyt” sanoi hän lopuksi ja otti housujeni kauluksesta käsiotteen ja veti ne pois jaloistani. Niihin oli tullut kostea läkki, sillä isäni mielenkiintoisen esitelmän aikana minulta tuli kullista ulos esiliemeksi kutsuttua märkää liukastusnestettä. Ja paljon sitä kiiltävää ainetta oli tullutkin. Hän nosti jalkani ylös kohti kattoa siinä sohvalla edelleen istuessani. Näin hän pääsi tavoitteeseensa, mikä oli minun märkä peräreikäni. Hänen kasvonsa oli nyt pakaroideni kohdalla, enkä itse nähnyt niitä enää, mutta tunsin kun hänen kielensä vaelteli pakaroissani ja sieltä se upposi aukkooni. Syvälle sisälleni kieli vaelsi ja voi pojat että se teki hyvää. 
Oli taivaallinen  olo minulla sillä hetkellä. Ottoisäni kieli pyörii sisälläni pitkän aikaa kunnes se viimein tuli ulos. Hän nosti kasvonsa ylös ja hymyili minulle ja sanoi:
“ Nyt kokeilen laittaa yhden sormeni sisällesi kun en kielelläni päässyt mielestäni tarpeeksi pitkälle poikani sisälle”. 
Tunsin kohta sen sormen sisälläni ja suljin silmäni nauttiakseni. Sormi pyörii nyt vuorostaan sisälläni pitkään ja hartaasti. Sitten hän otti sen pois ja alkoi tehdä, samoin kun illalla, eli imeskellä kivikovana seisovaa kulliani. Eikä kauan kestänyt kun annoin jälleen mehuni lentää ottoisäni suuhun nieleskeltäväksi. Istuin tovin sohvalla. Aivan kun antaen itseni rauhoittua ennen kun avaisin silmäni ja näkisin isäni miehekkään kauniit kasvot hymyssä kuten hänellä on tapana “sen” jälkeen. Menin pesemään itseni vähäsen ja kiitin ja painuin nukkumaan. En tiedä kävikö hän vielä luonani sillä nukahdin melkein heti.