Ville
Olin pelannut oman nuorten katurantapallonturnaukseni  loppuun ja olin käynyt saunassa.  Oli kuuma kesäpäivä ja lähistön pubi kutsui. Menin sinne ilman paitaa kesän valkoisissa farkuissa. Heti sisään pubiin huomasin Juhan istuvan yksinään korkealla jakkaralla. Pelasimme samassa sarjassa, vielä samassa joukkueessakin  joten molempien pelit olivat loppuneet. Emme tälläkään kertaa pärjänneet vaan putosimme jo alkusarjassa. Mutta ei se mitään, sillä hauskaa olimme tulleet tänne vieraaseen kaupunkiin hakemaan ja pitämään. 
Pelasimme 17 vuotiaisen sarjassa joten kaljaa ei meille vielä annettu ottaa vaan tyydyimme kokikseen. Juhalla ei saunareissun jälkeen jäänyt lähtiessä muuta päälle kun kietaisuhame. Alla ei ollut mitään, hän väitti. Hänet hyvin tuntien se piti myös paikkansa. Aina näyttelemässä itseään. 
Menimme juotuamme ulos seuraamaan muitten peliä katsomoon missä ei juuri nyt ollut paljon väkeä. Olimme villejä poikia eikä paljon paikalla tohtinut istua. Koko ajan piti nousta ylös ja taas alas aivan kun matoja olisi perseessä kummallakin. Aloin virnuilla että kyllä sulla jotain täytyy olla tuon hameen alla. Kun hän istui avoimen katsomon istumapaikalle nostin mukaan ottamallani kepillä hametta niin että  se nousi sen verran että munat tulivat näkyviin. Naureskelin, että siellähän ne pienet närhin munat näkyvät, eikä Juha tehnyt elettäkään peittääkseen niitä vaan yhtyi nauruun ja sanoi että siellähän hyvinkin, missäs muualla. Siellähän niiden pitääkin olla. Selvästi poika nauttii siitä kun katselin hänen elintään. Haluaisi varmaan että näyttelisin niitä kaikille, ja että kaikki olisivat nyt katsomassa. Kyllä se tiedetään, narsissi mikä narsissi. Ei sen puoleen, jos minäkin olisin puoliksikin noin nätti niin varmasti näyttelisin itseäni yhtä innolla.

Tyttöystäväni Anna tuli juosten kaverinsa Anjan kanssa luoksemme. Nostin heillekin Juhan hametta ja kehotin heitä vilkaisemaan mitä nätti Juhalla on sen alla. He katsoivat yhtä innostuneena kun Juha oli näyttämään. Ei siellä ollut mitään, kuulemma. Ei mitään, huusivat pojat!
 Ja nostivat hametta vielä ylemmäs ja huokasivat että tytöt valehtelivat. Olihan siellä mitä pitikin olla, eli Juhan munat. Nämä eivät todellakaan ole ei mitään!. Päinvastoin kun teillä. Teillä ei todella ole siellä mitään muuta kun kusinen reikä!. Ja nauroivat päälle.

Juha oli todellinen narsissi nuoresta iästään huolimatta. Koulun voimistelu tunnilla hän käytti kireitä housuja ja pullisteli muutenkin. Suihkussa hän usein kiusoitteli meitä muita heiluttelemalla kikkeliään saaden sen. useimmiten seisomaan ja sitten vasta nauru maittoi.

Juha kutsui minut luokseen kun hänen isänsä oli työmatkalla pari päivää. Olimme hyviä ystäviä ja saman ikäisiä. Minulla oli lahjaksi saatu uusi videokamera jonka hän pyysi ottamaan mukaani. Hänen huoneessaan oli taas tietokone ja myös kamerassani oli tarkistuskuvaruutu mukana. Arvasin, vaikka hän ei sitä sanonut millaisia kuvia on tarkoitus ottaa. 
Kun tulin hänen huoneeseen hän alkoi näyttää vaatevarastoaan. Hänen isänsä on ostanut kaikenlaisia asuja jotka kertovat suoraa sanomaa siitä että heillä on seksisuhde. Ainakin Juhan isä kokee poikansa eroottiseksi leikkikalukseen. Poika mielellään on mukana leikissä. 
Mutta nyt on isä siis poissa ja hänen narsissinen exphitionisti puolensa kaipaa jonkun muun huomiota. Se ei ole minun, vaan kamerani huomio. Hän haluaa poseerata mutta kun ei, ihme ja kumma, vielä omista kameraa, tarvitsee siihen minut. 
Hänellä on kaapissa erilaisia eroottisiksi luonnehtivia asuja jotka isä on siis hänelle ostanut. Se kertoo jotain hänen ja isänsä suhteesta. En puutu heidän välisiinsä suhteisiinsa sillä asia ei minulle kuulu. Pääasia että hyvä ystäväni on onnellinen ja jotenkin seksisuhde pojan ja isän välillä kiehtoo minuakin. Oman isäni suhteet ovat huonot sekä minuun että äitiin päin. 
Hän  halusi että kuvaan häntä kun hän leikkii mannekiinia. Juha kokeilee erilaisia asuja kaapistaan antaen ohjeita minulle milloin kuvaan ja milloin en. Hänellä on punaiset kireät nahkahousut jotka paljastavat yhtä paljon kun peittävät. Kuvaan häntä kun hän poseeraa nauraen niissä eri asennoissa. Hän kopeloi etumusta niin että saa pullistettua kohouman siinä suuremmaksi.  Kääntää takamuksen kameralle ja korostaa käsillään pakaroistaan syntyvän halkeaman. 
Sitten hän vaihtaa siniset samettiset pikku housut jalkaansa. Hän flirttailee niissä kameran kanssa jonkin aikaa ja antaa kameran pyöriä kun vaihtaa seuraavat housut mutta on pakarat kameraan päin. Juha nauraa koko ajan ja kopeloi jatkuvasti itseään. Hän toisin sanoen nauttii olostaan. Hän on ollut koko ajan ylävartalo paljaana. Karvaton rinta oli kaunista katseltavaa ja Juha se vasta innoissaan on kun hän jo valmiiksi kuvitteli ukkojen kiimaisena katselevan näitä eroottisia kuvia. 
Seuraavaksi hän puki jalkaansa keltaiset elastiset puolipitkä nylonhousut. Hänen herkullinen kyrpänsä eli kiimaisinta aikaansa ja kostutti heti nylonin etumusta. Keltainen väri siinä kohtaa tummeni. Juha kosketti sitä kohta sormellaan ja vei sen sitten nuoltavaksi suuhunsa. Sitten oli taas kääntö, eli takapuoli kameralle ja sormellaan kankaan läpi Juha työntää, juuri siihen kohtaan missä hänen reikänsä on. Tämä sormi viedään sitten vuorostaan suuhun nuoltavaksi irstas hymy kasvoillaan.
 Juhalla oli yhdet savenruskeat lycra housut. Ne hän laittoi nyt jalkaansa. Housut olivat vartalonmukaiset ja hänen kalunsa näkyi selvästi. Hän pyysi kuvaamaan itseään ilman päätä. Vain keskivartalo piti tulla kuvaan mukaan vaikka äsken juuri hän poseerasi täysin alasti kauniit kasvonsa kameraan päin.. Hän seisoi keskellä lattiaa ja minä kuvasin kun hän alkoi vatkata sepalustaan oikealla kädellään. Vasemmalla hän nosti housunsa kaulusta niin että vatkaava käsi livahti sisään. Vatkaaminen jatkui nyt housujen sisäpuolella. Kikkeli siellä alkoi nousta kohouman noustessa samaan tahtiin. Hän lähestyi kameraa ja pyysi kuvaamaan kohoumaa housuissa. Tarkoitus oli  päästä lastin housuihin! 

Kun vatkaaminen kiihtyi alkoi näkyä kun housun etumus alkoi kastua. Läkki kasvoi ja leveni, sillä tiedän vanhastaan että Juha osaa päästä litra määriä nestettä oli se sitten pissaa tai spermaa. Nyt oli seurattava kun Juhan lycra housut täyttyivät hänen omista tuotteistaan. Annoin kameran pyöriä eli kuvata kun hän alkoi riisua märät housut nauraen täyttä päätä. Minullakin oli kivaa. Oli mukava kuvata kun  noin vapaamielinen rohkea eroottinen kaunis alaikäinen poika oli vauhdissa. Nyt tämä vauhtipoika riisui itsensä alastomaksi ja tutki aikaansaannostaan. Hän käänsi viimeksi käyttämänsä lycra housut väärinpäin ja esitteli kameralle sen sisältöä. Sitä oli tullut taas tosi paljon.
Hän kertoi haluavansa päästä joskus lastinsa uusiin punaisiin nahkahousuihinsa mutta ei tiedä miten ne puhdistaisi sen jälkeen. Farkkuihin hän on vatkannut monen monta kertaa kun ne on helppo pestä sen jälkeen. Mutta miten pestä nahkahousut  kotona?
Nytkin hänen isänsä arvaa mitä kaikkea tuhmaa hän on tehnyt isän poissa ollessa. Puolet isän ostamista seksi asuista on tämän jälkeen pesukorissa, sillä Juha ei niitä pese.  
Tietenkin yhdessä voisimme kokeilla pestä ne pesukoneen omalla hienopesu ohjelmalla. Vaikka Juha mielellään jättää ne yleensä isän nähtäväksi. Isä on kertonut Juhalle että hän nuuhkii niitä ensin tutkiakseen mitä hänen poikansa on niihin päästänyt ja sitten vasta laittaa ne pesukoneeseen. Isä ei siis moiti vaan päinvastoin oikein odottaa että Juha on leikkinyt itsensä kanssa isän ollessa poissa. 

Oikeastaan vain kaksi paria pöksyjä on kunnolla likaantunut äskeisen leikin aikana, joten Juha päättää jättää ne isän pestäväksi.                                                   
Kuvattu pätkä, mikä oli loppujen lopuksi melko pitkä tehtiin tietokoneen kautta DVD- levy jonka Juha halusi pitää itsellään. Lupasi antaa kopion minulle myöhemmin. Saatan vain kuvitella mitä poika sillä levyllä tekee.