KIRJOITUS ON 2000-LUVUN ALUSTA JA SIINÄ ON EDELLEEN KIRJOITUSVIRHEITÄ MUTTA NIISTÄ VIIS, EIKÖ?KUVAT EIVÄT TAASKAAN LIITY MITENKÄÄN ITSE TARINAAN. KUNHAN OVAT PIRISTEINÄ TEILLE, ARVOKKAAT LUKIJANI!

POIKAPIDOT
Eroottinen retki poika vartalon ihmeelliseen maailmaan jatkuu.
 

Juha Laineen elämässä on tapahtunut paljon. Hän on perustanut isänsä kanssa uuden liikeidean. Heillä on nyt yhteinen poika bisnes.

Annetaan ihmisten kertoa:

Jussi
Minua ei ole koskaan jännittänyt niin paljon. Ei tämän lyhyen elämäni aikana.

Olin menossa leijonan luolaan. Ainakin siltä minusta juuri nyt tuntui. Olen vasta 18 ikäinen mutta jo nyt menossa sellaiseen paikkaan mihin poika ei välttämättä mene milloinkaan. Äitini on kehottanut osallistumaan tällaiseen sillä minulla on siihen kuulemma edellytyksiä. Hän on aina lapsesta saakka kantanut minua kaiken maailman “näyttelyssä”. Hänelle ulkonäkö merkitsee kaikkea. Missi kun oli joskus 100 vuotta sitten. Isänikin on entinen mister nykyinen kehonrakentaja. Siksi minut on maailmaan saatettukin että tulisin edustamaan sukuani. Ja edustaisin siis hyvin.  Viihdyn olla keskipisteenä. Olen omastakin mielestä kaunis poika. Tytöt ovat näin vihjanneet.

Enkä ole siis toista mieltä lainkaan. Minulla on tapaaminen “ DSB” nimisen firman perustajan Veikko Laine sekä tämän pojan, nykyisen firman toimitusjohtajan Juha Laineen kanssa. Äitini on minut sinne ajan varannut jotta kuulee ammatti ihmisten mielipiteet kuuluunko kauneuden maailmaan. Hän ei kuitenkaan ole nyt mukana kuulemassa tuomiota vaan olen menossa sinne tuomittavaksi aivan yksin. Firma tuottaa maailmaan kauniita poikia viihdetuotantoon. Vaatemalleiksi, hiusmalleiksi sekä eroottiseen viihdetuotantoon kuten tanssijoiksi, internetiin sekä eroottisiin kuviin esimerkiksi alan lehtiin. Sanalla sanoen tuottaa poikia miehiä viihdyttämään. Pornotuotantoon ei ainakaan vielä firma poikia vie. Nimenomaan poikia sillä firma on keskittynyt pelkästään nuoriin miehiin. Itse olen kuulemma juuri sopivassa iässä sillä koulutus tähän hommaan vie muutama vuosi. Tässä iässä voi huoletta tehdä jo erinäisiä asioita kuten juuri viihdyttää miehiä tanssimalla heille eroottisesti periaatteella katsoa saa mutta ei koskea.

Odotusaulassa istui ainoastaan nuori mies sihteeri joka ilmoitti sisäisellä puhelimella minun tulleen. Menin sisälle toimistoon ja siellä oli kolme miestä. Virtasten lisäksi istui tuolissa kuvaajaksi esitelty Markku Salonen. Firman perustaja oli lähes 70 vanhus mutta pirteä sellainen Hänen poikansa siis nykyään firman toimitusjohtaja Juha Laine oli 45 vuotias mutta vieläkin hyvän näköinen. Markku näytti kolmekymppiseltä ja oli erittäin mahakas. He kyselivät minulta kaiken näköistä. He kehuivat minun olevan erittäin kaunis nuorukainen ja siitä tuli heti helpottunut olo. Jännitys joka minua oli vaivannut häipyi sille tielleen. Pidin erityisesti Juhasta. Hän osasi heti käsitellä tällaista noviisia jolla kaikki tämä oli aivan uutta. Erityisesti hän lupasi paljastaa kaikki alalle tärkeitä asioita. Valjastaa minut alan salaisuuksiin, kuten hän sanoi. Henkilökohtaisesti opastaa tällaisen “ujon” poika lapsen huppumalli maailmaan. Hän pyysi minut seisomaan heidän edessään. Minulla oli skater poikien löysät siniset farkut ja kesä pusakka kun seisoin heidän edessään. Oli varmaan kuvaaja joka kysyi röyhkeän tuntuisesti miltä tuntuisi jos minua käskettäisiin riisuuntua tässä ja nyt?. Häkellyin mutta aika nopeasti mielestäni kuitenkin sain sanotuksi että mikäs siinä sitten ja aloin avata housujen kannatinta eli vyötä. Juha siihen kuitenkin heti että ei minun nyt kuitenkaan vielä ihan tarvitse sitä riisuuntumista tehdä. Mutta sellainenkin tilanne luonnollisesti tulee että sinut pyydetään näyttämään kaiken. Ole sellaiseen aina varautunut. Sitten he pyysivät että kävelisin heidän edessään aivan kuin esitelläkseni vaatteet jonka päälläni nyt kannan. Yritin muistaa miten mies mallit näytöksissä kävelivät. Yritin sitten saman laista kävelyä mutta ei se onnistunut vaan näytti varmaan koomiselta ainakin kuvaajan mielestä. Juha taas minua puolustamaan että eihän minun vielä pitäisikään osata kävellä kun ammattilainen. Veikko oli ollut aika hiljaa mutta nyt aukaisi lausumaan että “pojasta on vaikka mihin miesten viihdyttämisen sinänsä vaikealla alalla”.

Juhalla oli suunnitelma minua varten valmiina. Hänellä oli sopimus uuden Jamesin farkkumallin tuomista markkinoille. Se on nimenomaan nuorisolle suunniteltu ja halutaan uusi ennestään tuntematon teini malli. 
Minulla on Juhan mukaan edellytyksiä aloittaa siinä hommassa. Hän pyytää minua luokseen seuraavan päivän illaksi jotta harjoitukset voidaan aloittaa. Miksi minun pitää mennä hänen kotiinsa harjoittelemaan? Olen nuori mutta en toki tyhmä vaikka olenkin kokematon. Tiedän mihin varautua kun menen illalla hänen luokseen Äitikään ei pistä hanttiin sillä tämä merkitsee hänelle niin paljon. Hän haluaa poikansa menestyvän kauneuden maailmassa melkein hinnalla millä hyvänsä. 
Mutta ei siellä todella tehty muuta kun mitä minulle luvattiin. Harjoiteltiin poseerausta ja valokuvaamista. Minulle opeteltiin miten suhtautua kameraan ja kuinka kävellään muoti näytöksissä. Juha ja minä olimme ainoat hänen huoneessaan joten saatoimme harjoitella miten nopeasti vaihtavat vaatteita muoti näytöksissä mutta myös valokuvaa varten. Miten suhtautua riisuuntumiseen kun samassa huoneessa on sata silmä paria. Se taisi olla Juhalle mieluisa tehtävä. Antaa ohjeita miten riisua nopeasti.  Samalla sai nähdä minut alastomana.

Tai sainhan pitää kalsarini jalassani. Kunnes Juha keksi harjoitella kalsarimuoti kuvauksia. Sai minut riisumaan kaikki. Pidin siitä. Olla alasti miehen edessä joka halusi katsella minua. En pitänyt kiirettä pukeutumisella vaan pyörin hänen edessään alasti. Hänkin piti siitä, totta kai. Alaston 18-vuotias poika silmiensä edessä. Sellaisestahan nauttii kuka tahansa.  Onhan Juha elämänsä aikana nähnyt alastomia nuorukaisia mutta ei koskaan riittävästi. Hän myös osasi olla koskematta minuun. Olinhan kiellettyä lihaa. Sakkolihaa sillä en ollut aivan vielä täyttänyt 18. He olivat tarkkoja tässäkin asiassa sillä olen syntynyt Joulukuun 21 päivänä. Olisin ilman muuta suostunut siinä vaiheessa melkein mihin tahansa. Jouduin kuitenkin pukeutumaan vastahakoisesti sillä viihdyin katseiden kohteena olemisesta. Sen olin tiennyt jo jonkin aikaa. Että olen ekshibitionisti ja näin ollen joka miehen unelma. Kaunis sakkoliha joka mielellään esittelee itseään miehelle kun miehelle. Tiedän että hänkin olisi halunnut yrittää jotakin. Sovimme että varsinainen kuvaus sessio alkaa minun osalta muutaman päivän kuluttua.tumblr_my3uhtY3im1r0ariko1_1280-normal.j

 

Veikko
Olen aikanani perustanut yhtiön jonka liike idea silloin oli Suomessa uusi. Aluksi meitä oli muutama nuorukainen jotka olimme esiintymishaluisia. Perustimme ryhmän joka tarkoituksena oli viihdyttää liikemiehiä. Liikemiehiä siksi että heillä tiesimme olevan rahaa huvituksiin. Esiinnyimme yksityistilaisuuksissa mutta myös esimerkiksi pikkujoulu ja muissa firmojen pikku juhlissa. Ryhmämme suureni koko ajan sen mukaan kun tarvetta oli. Poikani Juha kun tuli sopivaan ikään liittyi mukaan ryhmään. Opetin hänelle kaiken miesten viihdyttämisestä. Erotiikasta ja seksistä yleensäkin. Sitten kuvioon tuli muotinäytökset sillä ryhmäämme kelpasi vain hyvännäköiset nuoret esiintymiskykyiset miehet. Eli mannekiinit olivat alusta asti olleet mukana kun sponsoreina olivat farkkuvalmistajat ja myyjät. Siksi ryhmämme nimi keskuudessamme on alusta asti ollut yksinkertaisesti “Farkkupojat”. Virallinen nimi on “Dancer Show Boys” eli DSB. Mottomme on “tuomme iloa ja nautintoa miehille”. Poikani tuli siis parikymmentä vuotta sitten mukaan. Ensin tanssijana ja “viihdyttäjänä” jossa hän menestyi erittäin hyvin. Poikani Juha seikkaili aikansa maailmalla mistä monet eroottiset ideat ovat syntyneet.  Nykyään hän  on firman johtaja. Minä olen  siirtymässä syrjään ja seuraan firmamme toimintaa sivulla.  Yhtiö on myös muuttunut. Se on nykyään osakeyhtiö ja monessa poika bisneksessä mukana. Rahaa tulee ja menee. Palkkalaisia on monenlaisia, ei pelkästään esiintyjiä vaan taustalla on miehiä ja myös naisia yhä enemmän. Esiintyjiä on monella alalla. Ei pelkästään eroottisella puolella vaan myös esimerkiksi mannekiineina. Aina kuitenkin farkut ovat keskeisellä paikalla sillä sponsoreina ovat nykyään kaikki suuremmat farkkujen valmistajat.  Erotiikka  kuuluu tänä päivänä muoti kuvauksissa myös miesten puolella. Siksi voi eilen muoti näytöksessä farkkuja esitellyt poika riisua ne seuraavan illan näytöksessä.

Nimittäin meidän pojat näyttävät näytöksissä kaiken. Meillä on myös poikia jotka ovat kuvauksellisimpia kun toiset. Nämä pojat usein esiintyvät lehdissä ja kuva kirjoissa. Mitä rohkeimpia kuvat ovat sitä enemmän pojat tienaavat. Muotinäytöksissä tienaavat pojat vähiten mutta he ovat itse sen valinneet. Kaikki eivät halua eikä heillä ole edes edellytyksiä seksi kuvauksiin vaan jako meillä on selkeä. Jotkut pojat ovat kuitenkin sellaisia että heitä voidaan käyttää oikeastaan missä tahansa. He tienaavat luonnollisesti eniten. He ovat erikoispoikia jotka ovat valmiita tekemään mitä tahansa erotiikka alalla.

Olen erittäin mielelläni paikalla kun uusia poikia tulee koe kuvauksiin tai oikeastaan jo silloin kun heitä haastatellaan. Muuta en enää oikein pysty tekemään mutta haluan olla mukana niin kauan kun vain pystyn hakemassa uusia poikia alalle. Tason on myös pysyttävä korkealla. Meidän pojat ovat tunnettuja kauneudestaan ja rohkeudestaan. Nimellämme on tae ja takuu. Sellainen kaiku on oltava jatkossakin. Poikani vastaa suuremmaksi osaksi nykyään siitä että taso pysyy. Hän hakee ja haastattelee ryhmään mukaan pyrkiviä poikia. Pyrkijöitä toki on oikein jonoksi asti. Mutta joskus kaunis poika kadulla herättää huomiomme niin paljon että joku meistä lopuksi menee pojan luokse kysymään mukaan joukkoomme. Kaikki pojat ovat olleet imarreltuja ja ovat luvanneet harkita ja puhua omaisten kanssa ja sellaista. Kaikki pojat jotka olemme kadulla mukaan pyytäneet ovat myös mukaan tulleet. Pojallani Juhalla on eräs sellainen tapaus kerrottavaan.

tumblr_my5w6gVR291rjqmhao1_1280-normal.j

 

Juha
Muistan tapauksen luonnollisesti hyvin.. Olimme isäni ja muutaman muun johtoryhmään kuuluvan kanssa kävelemässä kun vastaamme hän tuli. Kaikki olemme poika kauneuden ihailijoita ja huomasimme totta kai hänet. Hän käveli vauhdilla joten jonkun meistä oli tehtävä nopean ratkaisun ja lähteä perään ennen kuin hän ehtii saavuttamattomiin.. Minä melkein juosten sain hänet sitten kiinni.  Hengästyneenä sain sanotuksi että “anteeksi nyt kun tällä lailla juoksen perään. Minä olen erään kuuluisan ryhmän johtaja. Olet ehkä kuullut “DSB” ryhmästä.”. Poika ei ehtinyt vastata mitään. Olin taas kerran innoissani kuten olen aina kun näen kauniin pojan ja yritän saada hänet mukaan joukkoomme. Ehdin selittää ryhmämme toiminta periaatteen kun hän sanoi kuulleensa siitä. Mutta ei ollut asiasta kiinnostunut! Ja oli lähtö puuhissa. Olin hämilläni. En saanut päästä hänet menemään. Oli pakko saada tuollainen luonnon lahjakkuus mukaan ryhmään. “Älähän nyt vielä” sanoin “ keskustellaan myöhemmin rauhassa asiasta. Älä suoraan päätä asiasta.” Niin annoin numeroni ja hän lupasi soittaa jos mieli muuttuu. En kuitenkaan tyytynyt siihen vaan vaadin saada hänen numeronsa. Jotenkin aavistin että hän ei soittaisi kuitenkaan enkä todella halunnut päästä näin helposti irti hänestä. Ammatti ihmisenä tiesin että hänestä tulisi tähti joukkoomme ja sanoinkin sen hänelle. Hän vain hymyili ja antoi numeronsa ennen kuin lähti.
Eikä hän soittanut. Odotin kaksi päivää ja sitten soitin hänelle. Hän vastasi Harri ja jäi odottamaan. Hän näki kuka oli häirinnyt.

“Minä täällä” sanoin.

“ Oletko miettinyt asiaa?” kysyin. Oli hetken hiljaa toisessa päässä kunnes vastaus tuli.” Olen. En voi valitettavasti tulla mukaan”. Eikä sanonut muuta. “ Mikset?” kysyin yksinkertaisesti. “ En vain voi” vastasi hän. Tunsin haikeutta hänen äänessään. Se ei ollutkaan hänestä kiinni ettei voi tulla ryhmään mukaan. Että hän kyllä haluaisi mutta jostakin syystä ei voi. Sanoin että en voi yksinkertaisesti päästä irti vieläkään sillä hänessä oli sitä jotakin. Ehdotin että tapaamme joko täällä toimistossa tai minun luonani ja keskustellaan asiasta. Hän vastahakoisesti suostui. Mutta ei toimistossa vaan sain hänet sitten tulemaan kotiini illaksi.

Tunnin myöhässä hän vihdoin tuli. Olin soittanut hänen kännykkään pariin otteeseen kun häntä ei kuulunut. Hän sanoi kyllä tulevansa mutta myöhästyneenä. Vihdoin sain nähdä hänet uudemman kerran. Hänellä oli samat vaatteet kuin silloin kadulla. Samat kireät farkut jalassaan. Pyysin hänet istumaan. Hän ei ottanut mitään. Istuutui ja jäi selvästi odottamaan mitä minä oikein hänestä halusin. Hän oli esitellyt itsensä vain Mikaksi, ei sukunimeä eikä muutakaan. Saatoin kuitenkin hänen istuessaan nähdä pullistuksen kireissä farkuissa. Hän huomasi sen ja hämillään laittoi kätensä eteen. Nyt sekin oli siis piilossa. Näytin hänelle kuvia firmamme toiminnasta eli kuvia pojistamme. Ei mitenkään rohkeita vaan hieman vaan eroottisia kuvia. Hän katsoi niitä mielenkiinnolla. Mutta ei sanonut mitään. Kysyin  miksi ei hän voi tulla porukkaan. Silloin hän alkoi selittää.

Hän sanoi asuvansa äitinsä luona vaikka on jo 20 ikäinen. Mutta hänellä on siihen hyvä syy. Äidillä on Altzhaimer tauti. Sairaus joka vie muistin ja kyvyn elää täyttä elämää . Äiti ei pysty elämään yksin koska sairaus vie kaiken kyvyn siihen. Se on hänellä vasta todettu eikä kauaa kestä kun hänet on vietävä laitokseen. Kauan poika ei jaksa eikä pysty äitiään hoitamaan sillä sairaus vaatii paljon hoitajaltaan. Kukaan muu ei häntä tällä hetkellä pysty kotona hoitamaan sillä isä on kuollut ja hän on ainoa lapsi. Mika on työttömänä tällä hetkellä joten äidin hoitaminen hoituu siltä osin. Mutta kauan ei hän kuulemma jaksa. Minä en olisi minä jos en olisi tähänkin heti löytänyt ratkaisun. Niin kovasti halusin tämän pojan että saatoin sanoa hänelle että lupaatko sitten tulla jos järjestän äidillesi koko päiväsen hoitajan? Halusin toki pojan mutta on sanottava että halusin myös auttaa häntä. Nuoren miehen ei pitäisi olla pakotettu hoitamaan vaikeasti sairasta lähimmäistä. Hänellä on oikeus elää omaa nuoruuttaan.

Hän ei uskonut että minä voisin auttaa häntä auttamalla äitiä saamaan parasta mahdollista ammatti hoitajaa hänelle kotiin. Vakuutin hänelle että minulla on siihen vaikutusvaltaa ja yksi mahdollinen ehdokaskin jo valmiina. Minulla on tosiaan oma veljentyttö ammatiltaan hoitaja mutta tällä hetkellä työttömänä. Hänelle kun järjestetään valtion taholta palkkatyö Mikan äidin yksityishoitajaksi sillä verukkeella että järjestän hänen pojalleen koko päiväsen työn. Hänen äidillään ei ole paikkaa mihin mennä. Yksin hän ei lääkärilausunnonkaan mukaan  tietenkään pärjää. Minulla on myös  monta asiakasta korkeilla paikoilla valtionkin hierarkiassa joten uskalsin jo luvata kaikki tämä hyvä äidille ja hänelle. Kotihoitoa kunnes paikka hänelle löytyy kunnallisesta hoitopaikasta. Hän miettii enää vain hetken ja lupasi tulla ryhmään jos kerran äiti saisi hyvän hoidon. Lupasin vuorostani opettaa kaiken hänelle henkilökohtaisesti mitä esiintyvän mies viihdyttäjän kuuluu tietää tullakseen tähdeksi. Ja tähti hänestä myös tuli.

tumblr_mxieg3dAsZ1seuheeo1_500-normal.jp

 

 

Markku
“Salosen Markku, valokuvaaja” esittelin itseni uudelle pojalle joka tuli koe kuvattavaksi. Janneksi itsensä esittänyt oli kuvattavan karismaattisen näköinen parikymppinen. Juha oli varoittanut minua hänestä. Oli mukamas äärettömän itsevarma tyyppi. Lupasin ojentaa jos tarvis. Pidin hänen ulkonäöstään. Ei erityisen kaunis mutta karismaattinen. Etukäteistietojen mukaan valmis rohkeisiinkin kuviin. Hänellä oli löysät siniset farkut jalassaan ja samanvärinen värinen kesä paita. Minä olin studiossa avustajani Tuijan kanssa joka oli myös vaimoni. Tapanani uuden mallin kanssa on jutella ensin. Juttelemalla oppii nopeasti tuntemaan uuden ihmisen. Hän vastasi itsevarmasti jokaiseen kysymykseen. Aivan kun hän tietäisi vastauksia kaikkeen maailmassa. Eli Juha oli oikeassa. Hän oli typerys joka luuli olevansa maailman napa. Että hän on vastaus miesten pyyntöihin. Jokaisen miehen unelma. Ja hän oli oikeassa. Hän on juuri sellainen joka sopii meille kun piste in päälle, kun nenä nyrkkiin. Emme kaipaa nynnyjä. En mää vaan tiedä, miehiä. Vaan minä tiedän kaiken, miehiä tämä porukka tarvitsee. Katsokaa minua miehiä. Minä olen unelmanne. Älkää etsineetkö enää. Minä olen kaikki mitä tarvitsette. Hän on tullut meille. Peili on heille kun meille syöminen ja nukkuminen. He voisivat jättää muut kun vain peili löytyy.

Tervetuloa joukkoon, Janne! Mutta ei ihan kaikki lupaa heti pokkana rohkeisiin kuviin ryhtymistä. Siinä hän poikkesi meistä muista kadun tallaajista. Hän halusi heti tietää mitä ne rohkeammat kuvat oikein tarkoittaa. Mihin ne on tarkoitettu? Ne tehdään yleensä internetiin mutta pois suljettu ei tietenkään ole muutkaan kanavat kuten lehdet ja video. Raha ei ollut kuulemma se ainoa kiihoke. Hän on ollut kiinnostunut jo pitkään olla mallina jossakin pornotouhussa. Se on yksi syy miksi hän hakee yleensä meille. Hän on kuullut että meillä on myös se rohkeampi puoli. Kiiltokuvan nurjempi puoli, kuten hän vitsikkäästi mainitsi. Kehaisi vielä että hänellä on mitä näyttää, jos se on siitä kiinni! Hän jopa halusi todistaa siinä ja nyt mutta kun sattui nainen olemaan studiossa. Tuija siihen että hän on nähnyt kaluja ihan kyllästymiseen asti, joten hänen puolesta saat housut laskea alas. Mutta, mutta ei nyt edetä asiassa sanoin heille ja asia jäi sillä kertaa siihen.

Pyysin häntä poseeraamaan seksikkäästi ja sen hän osasi. Hän oli ja on edelleen luonnon lahjakkuus. Sanoi harjoitellen peilin edessä. Vitsaili saaneensa stondiksen katsellessaan itseään peilissä. Oikea narsissi. Halusi välttämättä vetää farkkuaan alas että kalsarit tuli vielä paremmin esiin. Hänellä oli niin suuret housut että kalsarit olivat koko ajan vähän näkyvillä mutta nyt hän halusi vetää ne vielä enemmän näytille. Ne olivat valkoiset, ne kalsarit. Otin muutaman kuvan saadakseni hänet tottumaan kameraan mutta tuntui että hän olisi halunnut että otan kunnon kuvia nyt kun hän on tänne kerran tullut. Viimein päätin ottaa hänestä sellaisia kuvia kun hän halusi mutta en halunnut vaimoni nähden joten pyysin häntä poistumaan kahvia keittämään tai jotain. Jotenkin Jannen käytös ärsytti minua tekemään sellaisen ratkaisun. Halusin jotenkin alistaa hänet. Halusin pyytää ottaa sellaisia kuvia että hän ei välttämättä enää suostuisi sellaisiin. Kun vaimoni oli poistunut pyysin hänen riisuuntua samalla kun otan hänestä kuvia. Kun hän oli alasti hänellä seisoi! Ja se oli iso!

Ei valehdellut poika, ei!

Oli poika nauttinut esityksestään. Sain nyt ottaa millaisia kuvia vain. Tiesin entuudestaan. Poika joka nauttii strippauksestaan noin paljon suostuu millaisiin kuviin tahansa. Päätin kokeilla tätä teoriaani taas kerran. Nyt kun hän oli alasti pyysin hänet toimiston sohvalle nelin kontin pakarat kattoon päin. Menin hänen taakseen ottamaan kuvia. Pyysin häntä avaamaan reikänsä käsillään. Otin kuvia koko ajan. Näin hänen suuret munansa heiluvan siinä nenäni kohdalla kun otin lähikuvia hänen aukostaan. Tunsin siitä lähtevän tuoksun. Kosketin niitä käsilläni. Ne olivat pehmeät ja lämpimät. Hän piti siitäkin ja käänsi itsensä selälleen näyttääkseen ylpeytensä aiheen seisovana kun kanki. Ja olin sanomassa että melkein yhtä suuri kuin kanki mutta vain melkein. Hän antoi katsellaan käskyn kuvaamisen saavan jatkua kun hän tyydyttää itsensä. Sain siis mallilta käskyn kuvata kun yleensä minä annan ohjeita ja käskyjä. Mutta Janne on Janne vaikka voissa paistaisi.

Pidin siitä. Se sopii nimenomaan hänelle. Jatkoin siis kuvaamista ja hän vuorostaan myös sitä mitä parhaiten osasi eli itsensä esiintuomista. Hän osasi kiusata sitä seisovaa kaluaan ennen kuin antoi tulla. Ja sitä tuli. Voi pojat kun sitä tuli kaikki paikat täyteen. Kamera kävi koko ajan. Sain jälleen hyviä kuvia. Kaikki olimme tyytyväisiä ja hän tyydytettynä. Tavallaan minäkin. Olen naimisissa mutta niin pidän myös pojista. En muuten osaisi heitä kuvata. Vaimoni kanssa pidämme samanlaisista pojista. Löydämme pojat vaikka keskellä katua. Menemme sellaisen kuvattavan kadulla tavatun pojan luo kysymään. Useimmat suostuvat heti. Toiset harkinnan jälkeen joka saattaa kestää päivän. Se harkinta. Soittavat ja lupaavat tulla projektiin mukaan kysyttyään äidiltään tai tyttöystäviltään. Jotka molemmat ovat ylpeitä saatuaan todisteen poikansa hyvästä ulkonäöstään. Jonka he itse ovat tienneet koko ajan. Mutta suomalainen nuori mies ei usko tyttöystäviään eikä varsinkaan äitiään tai vaimoaan mutta kun vieras mies tai nainen sen saman sanoo he uskovat vihdoin.
Janne on niin itsevarma että hän tuli itse luoksemme. Hän tiesi olevansa hyvä. Tässäkin asiassa. 

tumblr_mxr7jixyBM1rjcm5mo1_1280-normal.j

 

Juha
Minulla on menneisyyteni. Olin nuorena villi ja vapaa. Esiinnyin puolet nuoruuttani ilman vaatteita. Se oli mieliasuni jo silloin. Siitä tämä innostus alalle. Poika alalle eli tuoda poikia esille asiassa kun asiassa, melkein. Firmamme nimilyhenne on siis DSB ja tanssiryhmämme käyttää sitä nimeä eli on DSB- tanssiryhmä. Tämä ryhmä voi esiintyä missä tahansa sillä se pelkästään tanssii. Esimerkiksi televisiossa. Sitten meillä on DSB- Viihderyhmä joka on eroottinen sekä suurin ja kaunein. Nämä pojat osaavat tanssia ja riisuuntua eroottisesti. Ja sen he myös joka esityksessä tekevät. Täysin alasti. Vielä on ryhmä jonka ei tarvitse osata tanssia vaan ovat muuten hyvännäköisiä. Tämä mannekiini ryhmä esiintyy muotinäytöksissä ja sitten “alaryhmä” muunlaisissa kuvauksissa.  Kaikkein parhaiten tienaa juuri tämä “alaryhmä”. Heistä myös eniten halutaan tietää. Aina kysytään “alanryhmästä”. Siksi me sitä ryhmää keskuudessamme kutsutaan. Sillä he taitavat alan hommat eli miesten seksiunien toteuttamisen. Kuitenkin on niin että me emme jaa poikia eri ryhmiin. Jotkut pojat ovat jäseninä monissa meidän ryhmissämme.

Mannekiini poika pystyy esiintymään myös eroottisessa ryhmässä. Valokuvamalli taas rohkeimmissakin kuvissa. Jos pojalla kerran on rytmi taju niin hän voi tanssia sekä muotinäytöksissä että yöllä eroottisessa ravintolassa. Saa hän esittää vartaloaan vielä seksi kuvissakin jos haluaa. Kun poika täyttää 25 tai riippuu tietenkin ulkonäöstä pyrimme antamaan hänelle joko täällä muita hommia tai sitten koulutukseen aivan kuten hän haluaa. Emme jätä poikia pulaan vaan huolehdimme heistä vaikka tämä ala ei häntä enää voisi käyttää. Yksi valomiehistämme on esiintynyt meillä aikaisemmin hyvinkin rohkeissa kuvissa. Hän on Marko ja täytti juuri 29- vuotta. Vieläkin näkee alan julkaisuissa hänestä kuvia. Hän on uran uurtajia mitä tulee Gay aktiin julkisesti. Hänellä oli monta partneria eri kuvaus sessioissa mutta hänet vain muistetaan. Muut jokseenkin lopettivat yhteen kuvaukseen.

Minä olin siihen aikaan rikkaiden miesten ilo poika eli heidän palvelijansa, autonkuljettajansa ja rakastajansa. Useimmat olivat julkisuuden henkilöitä ja siksi naimisissa naisen kanssa. He olivat sen aika kauden kaappi homoja. Silloin keräsin rahaa kunnes oli tarpeeksi perustaa tämä firma isäni kanssa. Isällä oli pieni muotoinen tanssipoika ryhmä mutta minun rahoillani siitä syntyi se mikä se on tänä päivänä. Aluksi sain kaverini esiintymään ja sitten kaverien kavereita kunnes piti oikein lehti ilmoituksilla hakea sopivia esiintymiskykyisiä poikia. Nyt tänne pyritään ja me hankimme poikia suoraan kadulta kun näemme sellaisen sopivan. Joukkomme kasvaa ja meillä on kaikki ammatti ryhmät edustettuna. Sähkömiehiä, valomiehiä, rakennusmiehiä ja sitten suunnittelijoita ja käsikirjoittaja. Palkanlaskija on Tuula nimeltään. Johtajia on toiset mokomat. Minä olen kaikkein yläpuolella. Minun yläpuolella on osakkeenomistajat. He eivät kuitenkaan tiedä poika bisneestä mitään joten he eivät puutu paljon tähän touhuun kun vaan raha tulee. Jos osakkeiden arvo pörssissä laskee tulee heti  nootteja.

tumblr_mx3kd3qzg81slysxro1_1280-normal.j

 

Matti
Lupasin hankkija liput poika porukalle tämän illan kulkusten tanssi esitykseen paikallisella työväentalolla. Kansan piirissä DSB ryhmä on saanut sellaisen lempi nimen. Kulkusten tanssi sen vuoksi että pojat siinä heiluttavat karvattomia muniaan aivan kun tanssi vaan. He ajavat munansa säännöllisesti. Siistiä minunkin mielestäni. Vaikka jotkut kyllä haluaisivat  karvoja niissä vähän mutta siistittynä. Makunsa kullakin ja makuasioistahan ei voi kiistellä. Meitä on kahdeksan halukasta illaksi esitystä katsomaan. Minulla ja viidellä muulla on liput hankittu kun kaksi myöhäisherätystä saanutta alkoi mankua mukaan. Lupasin kysellä ja uskonkin pari lippua vielä löytyvän vaikka lipun myynti on ollut valtava. Tämä on pikku paikka kunta eikä tänne pojat useinkaan eksy. Nyt kun on tilaisuus heidät nähdä niin sellaista tilaisuutta ei saa hukata. Pari meistä on nähnyt heidän esityksensä suuressa kaupungissa mutta minä en. Odotan innolla iltaa. Poika ystäväni Ville tuntee pari esiintyjää porukasta. Molemmat esiintyvät lopuksi elikkä ovat siinä ryhmässä jotka näyttävät kaiken eli kulkusten tanssi-ryhmässä. 

Tulimme ajoissa ja sain kaikille liput. Tosin kaksi viimeistä poikaa porukastamme joutuu kauemmaksi lavasta mutta olivat kuitenkin onnellisia kun yleensä saivat liput. Yleisö oli vallannut salin täyteen. Muutama nainen oli eksynyt miehensä kanssa ja oli siellä tyttö porukoitakin. Kaikki olivat innostuneita näkemään tanssivat kulkuset. 
Aluksi oli mannekiini esitys jossa pojat esittelivät uusia farkkumalleja. Esityksen sponsori esitys oli myös samalla lämmittelyä iltaa varten sillä se ohjelma oli varsin eroottinen ellei jopa seksikäs. Samat pojat saattoi esiintyä useimmassa pätkässä eli farkkuja esitellyt malli saattoi seuraavassa esityksessä riisua ne samat farkut. Tämä oli jo tiedossa joten se kiihotti katsomaan mallia erityisen tarkasti.

Jospa tuo kaunis mallipoika riisuu nuo samat farkut seuraavassa esityksessä.
Tunsin Villen tuntemat tanssipojat ulkonäöltä. Molemmat esiintyivät alussa mannekiineina. Heidän esiintymisnimensä oli James Dean ja Elvis. James oli tiukoissa farkuissa missä takapuoli oli erityisen tarkoituksen mukaisesti  esillä. Sitä hän myös esittely mielellään. Mielellään yleisö sitä myös ihaili. Hän pyöritti itseään ympäri ämpäri ja lopuksi jäivät jalat jalat levällään tapapuoli yleisöön päin laittaen eroottisesti kädet pakaroilleen. Ja poistui lavalta päästääkseen poika kaverinsa Elviksen elvistelemään . Hänelläkin oli  vartalonmukaiset Levikset jalassaan.  Niitä hänen oli esiteltävä vaikka itseään varmaan mieluiten esittelisi. Mieluiten yleisökin häntä katselisi ilman farkkujaan ja varmaan toivoo kuten minä että hän pääsisi myöhemmin sitä tekemään eli itseään esittelemään. Elvis ei olisi Elvis ellei hän lantioitaan keikuttelisi. Tämä Elvis teki avoimesti muutakin. Kourii avoimesti muniaan lantion heiluttamisen lisäksi. Avasi farkkujensa napit niin paljon vain että sai näyteltyä valkoisia Björn Borg kalsareitaan. Useimmat mallit tekivät niin. Heidän esitykseen luonnollisesti kuului näytellä kalsarinsa.  Muutamat onnelliset saivat tulla lavalle pelkästään kalsareihin verhoutuneena. Kalsareita oli monen mallisia ja väri vaihto ehtojakin oli monta.  Samoin oli malli poikia moneen makuun. Useimmat olisivat kelvanneet minulle kuten varmaan monelle kaltaiselleni. Olivat he niin hyvän näköisiä. 
Väliajalla sai mennä baarin puolelle. Nopeasti sinne tulikin tungos. Aluksi ilmoitettiin noin puolen tunnin tauko jonka jälkeen esitys jatkuu vauhdikkaana show’na.

tumblr_mx2i43QyUw1qddvuro1_1280-normal.j

 


Tarmo
Aavistin tapaavani Matin juuri täältä. Sieltä hän saapui kohti pöytääni muutamien kaverien kanssa. Hän mukamas yllättyi nähdessään minut. Vaikka varmaan tiesi odottaa sitä. Ainahan minä viihdyn tällaisissa paikoissa. Missä saa kaljaa ja nuoria poikia. Hän esitteli minut kavereilleen entisenä poika ystävänään ja oli huomattavan ylpeä saadessaan sanoa ammattini. “Kuvitelkaa, hän on oikea salapoliisi. Joo, hän on oman etsivätoimiston ainoa työntekijä. Eikä siinä vielä kaikki. Hän on tiettävästi Suomen ainoa julkisesti homo etsivä. Eikö ole hyvännäköinen? ja hän on vasta 32! kuvitelkaa”. Sillä tavalla saa ainakin jutun kulkemaan. On joskus hieman vaikeaa aloittaa keskustelun tuntemattomien kanssa. Puhe alkoi muutenkin mennä arkaluontoiseksi.  Mikko, yksi Matin ystävistä alkoi puhua minulle arkaluonteisista asioista. Hän alkoi tiedustella minulta mitä minä tiesin juoruista. En voinut sanoa tietäväni mitään. Vaikka tiesin minäkin jotain! Vaitiolo velvollisuus koskee tietyissä asioissa myös yksityisetsiviä.

Minuun otettiin yhteyttä pari päivää sitten. Tätä en kuitenkaan kertonut heille. Eräs ryhmään kuuluva poikatanssia joka haluaa pysyä tuntemattomana tuli toimistooni aran tuntuisena kysyen voiko hän tulla sisään. Että onko minulla aikaa. Aina minulla on aikaa noin hyvännäköiselle pojalle, ajattelin mutta en sanonut mitään sellaista vaan mutisin kuten yksityisetsivien odotetaan tekevän. Hän ei käsittänyt muminastani mitään kun olin sanovinani että kuten näet minulla ei juuri nyt ole mitään muutakaan. Itse asiassa ei ole ollut pariin viikkoon “muutakaan”. Hiljaista on ollut tällä rintamalla. Hän istahti pöytäni toiselle puolelle. Juuri näitä tilanteita varten olen vierittänyt vastakkaisen tuolin juuri sen verran kauas pöydästä että kun tällainen pakkaus tosin liian harvoin istuu siihen näen normaalisti istuessani omalla tuolillani hänen nivusiaan. Kauniisti sanottuna. Hän esitteli toki itsensä. Jätän kuitenkin mainitsematta hänen nimeään. Muuta en kerro hänestä kun että hän oli tai on oikein kaunis. Hän pelkää oman työnsä puolesta mutta myös henkensä. Näin dramaattisesti hän aloitti. DSB on sekaantunut poikabisnekseen! Tämä oli hänen päätelmänsä seurattuaan asioita ryhmässä muutaman vuoden. Mitä hänen pitäisi minun mielestä tehdä? Poliisin tekemään rikosilmoitus? Vai pitäisikö tutkia asioita lisää? Siinä minä tulisin mukaan kuvioihin.

Kysyin miksi hän yleensä epäilee jotain sellaista. Hän alkoi keromaan uskomattomia tarinoita firmasta jonka nykyisen johtajan isä perusti kymmenkunta vuotta sitten.
Mietiskellessäni näitä asioita kuulutettiin show’n jatkuvan. En voinut muuta kun mennä takaisin katsomoon muun porukan mukana. Seuraavassa ryhmässä esiintyy minun vieraani muutaman päivän takaa.

tumblr_mwrpl9nPbb1t3v1hco1_1280-normal.j

 

Thomas
En koskaan ole ollut näin hermostunut ennen esitystä. Aavistan että Nurminen on katsomossa. Varmaan se haluaa katsoa esitystäni kun sai tietää missä ryhmässä esiinnyn ja milloin. Minä jotenkin aloin pitää hänestä. En olisi muuten valinnut hänet kaikkien ehkä parempien joukosta mutta kun sain kuulla että hän on yksi meistä niin tiesin heti kenelle uskallan puhua. Pitääkö asia tutkia vai jättää siihen? Tähän sain vastauksen kun etsivä sanoi että hän pikkaisen tutkii päällisin puolin ennen kuin päättää jatkaako.

Kerroin hänelle kaiken. Minua pidetään yksinkertaisena mutta hyvänä esiintyjänä. Olenkin yli vilkas ja aina äänessä. Minusta ehkä saa siitä syystä hieman tyhmän kuvan. Kyselen kaikenlaista ja juttuni on joskus lapsellisia toisten mielestä. Minä esiinnyn aina lopuksi. En ole mannekiinityyppiä vaan tykkään esiintyä rohkeasti. Esiinnyn mutta teen muutakin. Minulle on uskottu yksityis-palvelut. Eli siis menen jonkun pohatan luo tai sitten esiinnyn jollekin porukalle ravintoloissa pientä lisä maksua vastaan. Teen myös filmejä Ei siinäkään vielä mitään mutta teen myös suuresta rahasta raskaampia hommia hommia. Myyn itseäni firman laskuun.

Eikä siitä makseta mitään veroa eikä muitakaan maksuja sillä sehän on laitonta. Minäkin saan siitä maksua suoraan käteen ja lisäksi ukot maksavat  minulle ekstra. Kaikki olisi mennyt hyvin kunnes minulle selvisi että hommassa pyörii myös huumeet. Minulta on suoraan tiedusteltu missä sitä saa ja sitä rataa. En muuten olisi mennyt etsivän luo mutta uskon vakaasti että Veikko ei tiedä asiasta mitään. Minä pidän hänestä. Hän on ollut aina hyvä minulle. Jos hänen poikansa  Juha on sekaantunut laittomuuksiin on se selvitettävä heti.

Minun vuoroni esiintyä. Olen lavalla valmiina sidottuna kun esirippu aukeaa. Istun tuolilla haarat levällään rikkinäiset farkut jalassani mutta ilman paitaa. Olen sidottu punaisella köydellä kun pari muuta poikaa alkaa kutitella minua höyhenellä.  Höyhen koskettaa nännejäni ja laskeutuu napaan. Yksi kavereista alkaa aukaista napit farkuissani samalla kun toinen jatkaa kutittamista. He tosiaan kutittavat minua ja se vaikuttaa mielialaani positiivisesti. Melkein unohdan koko ongelmani. Kun housuni on aukaistu he levittävät sepalukseni sen verran auki että valkoiset Björn Borg kalsarit näkyvät selvästi. Samalla he aukaisevat köyden ympäriltäni ja nousen ylös jolloin housuni luonnollisesti valuvat alas. Yleisö hurraa ja minä olen hämmästyvänäni.

Housut kintuissani yritän lähteä lätkimään mutta kompastun ja kaadun lattialle. Pojat nostavat nauraen minut takaisin tuoliin istumaan. Koko ajan rytmikäs musiikki soi taustalla. Istun nyt housut puoliksi puettuna kalsarit kuitenkin huomion pisteenä. Mikä on sponsorina toimivan BB firman tarkoituskin. Ne kalsarit ovatkin seksikkäät korostaen munia niiden alla. Tanssia pojat ympärilläni osoittavat nauraen piilossa kalsareissa nuokkuvaa munaani ja alkavat katsahdella mitä sieltä löytyykään. Alkamalla riisua ne jalastani. Mutta kaikkien pettymykseksi alla on toiset nyt mustat vielä pienemmät kalsarit. Pojat suuttuvat ja repivät nekin jalastani. Alla on valkoiset urheilijoidenkin käyttämät muna suojukset. He ovat kuitenkin päättäneet nähdä mitä minulla on siellä piilossa ja ottavat kummaltakin puolelta kiinni vetäen nekin jalastani jolloin paljastuvat vihdoin posliiniset munat. Pyörin lavalla ihmeissäni vielä kulkusiani heilutellen kunnes poistun sieltä takakautta “häpeillen” pois. 
Esitys jatkuu kun muut pojat tulevat vuorostaan.

tumblr_mvj5ylhp0x1qc2bcno1_1280-normal.j

 


Mikko
Minulla on erikoinen keikka. Olen autonkuljettaja / kuvaaja. Kaksi mallia odottaa jo lähtövalmiina. Sekä  Thomas ja Juuso ovat sinisissä tiukoissa Denim farkuissa. Tarkoitus on viedä ne erääseen tarkoin valittuun mutaiseen paikkaan johon yön aikana on suihkutettu lisää vettä. Suunnitteilla on paini filmi poika erotiikka markkinoille. Sen lisäksi porukkaamme pomo ja toinen kuvaaja on minulle selitellyt järjestävänsä Thomasille pienen muilutuksen sivu suun puhumisesta. En kysellyt enempää. Olen sen oppinut. Liikaa uteliaisuus on vaarallista tässä porukassa.  

Saavumme metsäiseen paikkaan jossa on märkää mutaa melko suuri alue. Siinä poikien on määrä painia ensin kaikki vaatteet päällä ja lopuksi alasti. Paini voi alkaa. Molemmat pojat ovat noin 25- ikäisiä salskeita ja hyvännäköisiä. Painissa on yksi sääntö: ota kiinni mistä saat. Pojat eivät ole painineet aikaisemmin. Se on vain hyvä tällä alalla. Todellinen painin ystävä ei tätä painia katsele! Käsikirjoitusta on sen verran että kauniimpi on alta vastaajana ja tässä tapauksessa se tarkoittaa Thomasia. Hänen on oltava koko ajan häviö puolella. Hän useimmiten läiskitään mutaan niin että hänen vaatteet tarttuvat yhä enemmän vartaloon kiinni. Hänen housunsa alkavat valua mudan voimasta koko ajan alemmas mikä on tarkoituskin.

Viimein ei hän voi muuta kun antaa Juuson vetää ne kokonaan pois edestä. Hänellä on alla valkoiset Black Horse kalsarit jotka muuttuvat esittelyssä heti mudan väriseksi. Paita on jo jonkin aikaa sitten revitty hänen päältään. Myös Juuso on pelkästään kalsareissaan. Nyt kumpikin yrittää saada nekin vedettyä toistensa jaloista. Juuso onnistuu ensimmäisenä saada Thomas täysin alastomaksi. Heti sen perään vetää myös hän omista jaloistaan kalsarinsa. Nyt pojat jatkavat painia alastomana. Kohta vartalot ovat täysin mudan peitossa. Kuvaan koko ajan. Nyt yritän saada kuvaan poikien mutaiset vartalot mahdollisimman läheltä kuvattua. Erikoisesti peräaukot on saatava mahdollisimman usein lähikuviin. Vaikka niissäkin on mutaa täysi laidallinen. Kun pojat vielä painivat vaatteet päällä kuvasin lähikuvia siitä mitä muta paljasti. Vaatteet kun kastuivat paljasti se poikien nännit ja pullistuksen housuissa. Alastomana paljastus on suurempaa. Voin kuvata kun kulkuset heiluvat vaikka niissä onkin nyt mutaa. Persereikää kun sieltä valuu mutaa pois. Tai kun sinne menee mutaa kun pojat kaatuilevat perse edellä mutaan. Kohta pojat ovat niin mudassa ettei heitä paljon erota toisistaan. He “hyväilevät” toisiaan vaikka kädet eivät enää oikein saa otetta kaveristaan. Emme pidä lainkaan taukoa vaan otamme kerralla kaiken purkkiin. Thomas häviää siis paini ottelun ja voittajan palkinto on totta kai saada naida häviäjää. Tässä ja nyt. Painin jälkeen kuvaamme nainti kohtauksen siinä samaisessa lätäkössä.

Thomas asettuu nelinkontin parhaimpaan muta kohtaan. Samaan aikaan Juuso valmistuu panemaan seisovan kullinsa sisälle. Menen kameroineen aivan lähelle Thomasin reikää ja kuvaan kun Juuso laittaa sentti sentiltä melko suuren vehkeensä pikku hiljaa sinne. Se menee melko helposti sisälle kaiken sen hien ja mudan kustannuksella. He saavat naida siinä asennossa jonkin aikaa kunnes annan luvan vaihtaa asentoa niin että Thomas makaa selällään ja Juuso panee kyrpänsä povillaan maaten takaisin sinne minne se tällä hetkellä kuuluu. Kun aika on tullut eli filmi kamerassa loppumassa annan käskyn heidän tulla. Pidämme sen verran kuvaus tauon että pojat runkkaavat itseään tulemaan. Kun pojat ovat valmiit niin kuvaan kumpaakin kun heiltä tulee kaiken sen mudan keskelle.

Sitten pojat menevät lähimpään järveen peseytymään ja uimaan. Annamme heille puhtaat ja ennen kaikkea kuivat vaatteet mukaan. Juuson on määrä tulla pois sieltä tavalla tai toisella aikaisemmin ja jättää Thomas uimaan sinne yksin. Juuso keksi sanoa Thomasille että uidaan toiselle puolelle järveä ja takaisin. Kun Thomas sitten on pienen matkan edellä eikä näe niin Juuso palaakin takaisin ja juoksee vaatettaen itseään koko ajan märälle vartalolleen jättäen Thomasin yksin. Kauan ei kestä kun järven eteen ajaa musta Volvo ja me häivymme omille teillemme. Ja jätämme Thomasin oman onnensa nojaan.

tumblr_mvactpkeTU1qibhq8o1_1280-normal.j

 

 

 


Matti
Show’n on jatkuttava. KunThomasin esitys oli ohi tuli lavalle kaksi poikaa cowboy  asussa. He lännen musiikin tahdissa tanssivat keskenään. Ei valssiin tyyliin lähekkäin vaan kaukana toisistaan. Lähentymällä kuitenkin koko ajan. Heillä oli esitykseen tietenkin sopivan tiukat farkut jalassaan ja cowboy hattu päässään. Tanssin tiimellyksessä he alkoivat riisua hepeneitään. Ensin lensi hattu lattialle ja sitten kädet tavoittelivat paidan nappeja. Ne aukaistiin yksi nappi kerralla. Sieltä paljastui kummaltakin karvaton rinta. Paita reväistiin kokonaan pois. Saappaat saivat nyt vuoron paljastaa valkoiset sukat. Enää olivat housut meidän cowboyn suojana.

Molemmilla oli samanlaiset perinteisen näköiset farkut jalassaan kuten James Dean vainaalla. Pojat alkoivat härnätä toisiaan ja meitä poseeraamalla erilaisissa asennoissa kerran jopa pyllistelemällä yleisöön päin. Sitten vasta alkoi varsinainen show! Lavalle tuotiin molemmille suihku josta valui vähän vettäkin. Odotimme jännittyneenä milloin pojat riisuvat itsensä kokonaan mennäkseen suihkuun. Mutta näin ei tapahtunutkaan vaan he menivät pikkuhiljaa suihkua kohti vielä ainakin farkut jalassaan. Aavistimme silloin että hehän menevät ne jalassaan sinne pesulle. Pojat juoksuttavat vettä vartaloilleen niin että sitä valuu alas rintaa pitkin kastaen lopuksi farkkujen etumusta. Pullistus siinä alkoi näkyä. Samalla kun se tummeni veden valuessa sitä pitkin alas varpaisiin. Molempien farkut alkoivat veden voimasta painaa niin paljon että ne alkoivat valua alas poikien luonnollisesti auttaen asiaa.

Aukaisten nappejaan molemmat olivat kohta farkut nilkoissa. Heillä kummallakin oli täysin samanlaiset alushousut jotka alun perin olivat valkoiset mutta musteni nopeasti kastuessaan. Samanaikaisesti he laittoivat suihkun pään sisään housuihinsa näin kastaen ne kokonaan. Nyt pojat olivat täysin märät. Kulkusten ja kalun ääriviivat tulivat selvästi näkyviin. Kummallakin oli pullistus kastuneissa housuissaan Taisi toisella ainakin kulli seistä! Housut pysyivät kuitenkin yhä jalassa molemmilla. Jokainen meistä odotti milloin ne poistetaan nähdäksemme mitä ne sisältävät. Toivomme toteutui kun kolmas mies tuli kuvioon mukaan. Tämä kolmas mies lähestyi ensin toista suihkussa ollutta ja vetää noin vaan housut hänen jalastaan ja tekee samoin onneksemme myös toiselle. Näin molemmat ovat suihkussa alasti ja kolmas mies poistuu lavalta. Poikien pesu show jatkuu kun he alkavat tosissaan pestä itseään saatuaan itsensä alastomaksi.

Yleisön suureksi riemuksi he pesevät ensin kulliaan oikein pitkään ja hartaasti ja saatuaan sen mieleiseen kuntoon alkaa peräreiän hinkkaus. Molemmat samaan aikaan levittävät sen yleisön suuntaan osoitettuna kunnolla auki ja sitten vesi suihku auki ja ei kun pesemään. Suihkun pää pannaan reiästä sisään ja annetaan vettä mennä sinne kunnes sitä alkaa valua ulos. Yleisöllä on hauskaa kun vettä on melkein joka paikassa. Kaikki loppuu kuitenkin aikanaan niin myös tämä osuus esityksestä. Pojat kuivaavat itsensä suurella pyyhkeellä ja poistuvat yleisön taputtaessa raivoisasti.

tumblr_mw13ly61W51sdmhjeo1_1280-normal.j

 

Tarmo
Näin paljon minulle on tapahtumasta kerrottu. Thomas kertoi että kun hän uidessaan katsoi taakseen ei ketään näkynyt mailla eikä halmeilla vaikka nimenomaan Juuso oli ehdottanut uintia toiselle puolelle rantaa. Kun en nähnyt ketään palasin luonnollisesti takaisin. Kun olin rannalla mistä lähdettiin uimaan näin vaatteeni jotka muut lupasivat minulle ja Juusolle. Kuivat uudet vaatteet likaisten tilalle. Siinä kasassa ei kuitenkaan ollut alushousuja. Puin kaikessa rauhassa housuja jalkaani kun vanha musta Volvo ajoi aivan eteeni. Sieltä hyökkäsi ainakin kolme naamioituja miestä kimppuuni. Mitään sanomatta yksi heistä löi nyrkillä mahaan jonka vuoksi minulta meni ilmat pihalle. Toisen nyrkki osui leukaan ja silloin menetin tajuni.

Tajuton poika heitettiin tämän jälkeen Volvon takakonttiin. Hänet autoineen ajettiin lähistön suureen tyhjänä jo pitkään olevaan vanhan tehtaan varastohalliin. Thomas nostettiin pois takakontista ja riisuttiin vielä puoliksi tajuttoman pojan. Hänen päälleen kaadettiin ämpärillinen sonnalta haisevaa veden sekaista ainetta. Toinen samanlainen haisevaa kaadettiin niin että poika oli jälleen aivan paskassa. Sen jälkeen hänet vedettiin lähelle hallin keskiötä missä oli painevesiletku, laitettiin seisomaan ja käskettiin pysyä siinä asennossa tapahtui mitä tahansa. Painevesiletkun hana avattiin täysille. Kovan paineen voimasta Thomas melkein kaatui mutta hän ei uskaltanut itsensä kaatua ja pysyi pystyssä. Hän oli tietenkin kohta aivan märkä. Vesi valui hänestä solkenaan. Sitten hana suljettiin ja hänet kannettiin neljän miehen voimin hallin keskellä olleeseen tolppaan ja sidottiin vahvasti köysin siihen kiinni. Edelleen likomärkänä hänet jätettiin siihen. Hänelle puhuttiin vasta miesten lähtiessä. Häntä uhattiin puhua asiasta kenellekään. Tämä oli rankaisu siitä kun Thomas oli laverrellut asiasta mikä ei hänelle kuulu. Jos sellainen vielä hänen toimesta jatkuu miehet naamion takana palaavat eivätkä ole ihan näin kilttejä enää. Tänne hallille tulee yöllä poika porukka runkkaamaan kilpaa joten jos Thomasilla on onnea pojat tulevat taas tänä iltana. Elleivät tulee niin sorry vaan. Kukaan ei kuule avunhuutoja eikä täällä juurikaan käy muita kun nämä pojat.

Keskiyöllä kuuli Thomas sitten poikien ääniä kun kilpailu oli alkamassa. 12–14 ikäiset pojat olivat juuri paljastamassa kikkeleitään aloittaakseen kun he kuulivat Thomasin yskivän. He hiiviskelivät hiljaa kohti ääntä taskulampun valossa ja kun valokiila osui nuoreen tolppaan sidottuun mieheen he eivät olleet uskoneet silmiään. Pojat kuitenkin uskalsivat avata köyden ja Thomas kysyi oliko kellään kännykkää jolla hän sitten soitti minulle. Oli hieman vaikeaa kyllä löytää hänet kun ei hän osannut sanoa mistä hän minulle soitti. En olisi kovin hyvä etsivä ellen olisi häntä löytynyt. Hän haisi kamalalta ja täytyy sanoa näytti vielä hurjemmalta. . Toimistossa hän uhkaili lopettaa esiintymisen tällaisessa porukassa. Hän myönsi pelkäävänsä. Sanoi ettei mene enää lähellekään sitä paikkaa. Mutta minne hän sitten menisi? Hän ei osaa muutakaan kun riisua yleisellä paikalla? Ei osaa muuta kun esitellä itseään? Aika rankkaa? Lupasin hänelle kun hän ensin kävi pesulla paikkaa viettää ainakin ensi yö toimistossani. Joka samalla on asuntoni. Kätevää maksaa vain yhdestä asunnosta. Mitä sitä köyhä etsivä turhaan maksamaan sekä asunnosta että toimistosta kun voi varsin hyvin pitää toimistoaan asunnossaan! Ja saada tällaisia yö vieraita!
                           
                      Pojat lähestyivät minua lampun kanssa. Olin edelleen sidottuna tolppaan. He tirskuivat havaitessaan olevani sidottuna. Pojat olivat jotain alle 15 kaikki. Lampun valokiila osui jalkojeni väliin. Hekin huomasivat että minulla seisoi. Naurunremakka yltyi. Porukan pomo alkoi kopeloida kumpuani farkuissani. Minä en sidottuna voinut tehdä mitään. Pomo kaikkien odottaessa jännittyneenä alkoi avata vetoketjuani. Pani kätensä sitten sisälle ja haki sieltä seisovaa elintäni. Veti sen ulos ja kuului voihkaus sillä poikien mielestä se oli suurin koskaan näkemäänsä miehen elin. Suurempi kuin kun kellään heistä. Se olikin miehen elin ei pikku pojan kikkeli.

Ensimmäinen uskalsi koskettaa sitä. Se sykkii ja pomppii heidän pikku kätösissään. Halusin pidättää mahdollisimman kauan sillä en halunnut heidän tietävän pitäväni tästä kaikesta. He käsittelivät elintäni hyvin. Pomon oikeudella ensimmäisenä haisteli sitä. Hän alkoi kopeloida itseään samalla. En osaa edes kuvitella miltä kullini tällä hetkellä tuoksui kun muut pojat yllättämään pomoa ottamaan se suuhunsa. Pomo avasi kaikki housuni napit ja veti ne alemmas. Minulla ei ollut alla kalsareita. Olin nyt siis munat näytillä kaikille.

Pojat olivat harvinaista kyllä aivan hiljaa. He olivat niin kiinnostuneita siitä mitä heidän ympärillään tapahtui. Pomo leikkii kullillani jonkin aikaa mutta otti lopuksi rohkeasti sen suuhunsa. Alkoi oikein innokkaasti imeskellä sitä. Maiskutteli sitä kun oikeaakin tikkaria. Tikkari se heille tällä hetkellä varmaan olikin. Paras mahdollinen. Muut halusivat myös maistaa sitä ja työnsivät pomon pois edestä. Vuoron perään kaikki kuusi poikaa imeskeli minua. Minulla oli vaikeaa pitää liemet sisälläni.  Pojat kuitenkin selvästi halusi maistaa nestettäni. He eivät olleet vielä koskaan aikaisemmin maistaneet oikean miehen oikeaa siementä, ainoastaan omaansa joskus. Ja ehkä kaverinsa mutta sehän oli vain pikku poikien ohutta mehua. Nyt heillä oli mahdollisuus saada oikeaa miehen ainetta ja olivat päättäneet ottaa sitä minulta. Ja minä annoin tulla. Paineella.  Imeskely vuorossa ollut poika ei tietenkään ehtinyt ottaa kaikkea suuhunsa vaan sitä lainehtii kaikkialle mistä muut sitten nuoleskelemaan.
Pomo avasi sitten köydet ja vapautti minut. Valuin uupuneena lattialle mistä muut pojat repimään vaatteeni pois. He olivat edelleen kiihkossaan saadessaan leikki kaverin. Kaikki heidän unelmansa erotiikka alueella voi toteutua tänä iltana.  Olin täysin alasti kun he käänsivät minut ympäri. Oli selvästi vielä yksi alue minussa josta he voivat aikoivat nauttia. Peräreikäni. Se levitettiin käsivoimin auki. Sinne työnnettiin sormi poikineen. Annoin kaiken sen tapahtua sillä ensinnäkin pidin siitä ja antaessani heidän touhua näin vapaehtoisesti sitä nopeammin se olisi ohi. Joku selvästi laittoi kielensä sisälleni. Tuntui taivaalliselta! Sitten alkoi tapahtua.

Pojat selvästi aikoivat yrittää työntää kaikenlaista sisälleni mitä vaan hallista saattoi löytää. Vesiletku joka käytettiin peseytymisessäni löydettiin ensimmäisenä. Se myös työnnettiin sisään. Laitettiin letkun pää  sisälleni ja avattiin sen venttiili. Ensin vain vähän mutta pikku hiljaa lisättiin painetta. Vesi oli kylmää eikä tehnyt yhtään hyvää. Samalla kaikenlaista muuta tuotiin lähistöltä lähelleni työnnettäväksi sisälleni. Oli kiviä, pitkiä putkia. harjanvarsi. Pomo käski avata vesiletku täysille…

Heräsin Thomasin huutoon toimiston puolella jonne hänet jätin rauhassa nukkumaan siellä olevalle sohvalle. Itse olin nukkumassa omassa vuoteessani ja juoksin katsomaan mikä pojalla on. Hän oli nähnyt painajaisunta. 

tumblr_mv5c36H3LG1qa5znao1_1280-normal.j

 


Matti
Tarvitsin oluen ja tarjoilijan tuodessa sen seurasin esitystä joka vain jatkui. Lavalla oli nyt kymmenen salskeaa tanssija poikaa. Kaikilla muilla oli merisotilas asu päällä paitsi yhdellä. Hänellä oli aivan tavalliset nuoren miehen asu. Siis tiukat farkut jotka olivat rikki ja vartalon mukainen paita jossa katseen vangitsija oli selvästi näkyvät pojan nännit. Oli selvästi vasta tulossa laivastoon. Musiikkina oli juuri tuo että “laivastoon, laivastoon”. Laivaston pojat aikoivat opettaa tulokkaan armeijan tapoihin. Mutta ensin oli riisuttava tuo siviili.

Oletettavasti siviili nimittäin ei itse osaa riisua itsensä. Ei ainakaan julkisesti. Ei ainakaan tässä show’ssa. Laivaston pojat olivat enemmän kuin innostuneita avustamaan ensikertalaista. Ensiksi kaksi nuorta merisotilasta alkoivat avata siviilin paidan nappeja yksitellen. Alla oli vielä sinisenkirjava aluspaita. Se tuli näkyviin kun paidan nappeja aukaistiin. Paita lensi nurkkaan ja aluspaita nostettiin ylös. Yleisö sai nähtäväkseen karvattoman rinnan. No, ei nyt aivan posliinista kuitenkaan sillä navasta alaspäin lähti karvajuova. Aluspaita nostettiin pään yli ja niin sekin lensi lattialle. Nyt siviilillä oli enää farkut herkkujensa piilossa. Hän seisoi jalat levällä kun kaksi muuta tulivat nyt vuorostaan auttamaan saamatonta siviiliä.

Nuo kaksi merisotilasta avasivat farkkujen napit jotka piilotti hänen kulkusiaan. Hitaasti toinen sotilaista avasi ensimmäisen sitten toisen aivan kun peläten sen räjähtävän jos avaa liian nopeasti. Jotain siellä voisi “räjähtää” tai ehkä paremminkin “pamahtaa”. Farkkujen sepalus oli vihdoin täysin ja auki sieltä pilkahtivat punaiset kalsarit. Toinen veti farkut kokonaan alas ja siitä sitten siviilin nostaessa jalkansa kokonaan pois. Sen jälkeen farkut lensivät kaaressa lattialle muiden vaatteiden viereen.

Enää hänellä oli ne kirkkaan punaiset kalsarit jalassaan. Mutta eipä kauan kun nekin lensivät kasaan. Nyt meidän kaunis siviili poika oli meidän edessä täysin alasti. Kulkuset vaan tanssivat kun hän edessämme liikkui musiikin tahdissa. Laivaston pojat hymyilivät tyytyväisinä. Taas yksi kaunis poika oli saatu alastomaksi ja mukaan kaartiin. Nyt pitää saada siviili sotilaaksi. Hyvä on aloittaa pukemalla hänet sellaiseksi. Eli sotilas puku päälle.  Samalla kun nuori alaston siviilipoika sai uuden vaatekertansa käteen alkoi laivaston sotilaat vuorostaan riisumisen. Samaan aikaan kun siviili puki paidan päälleen sotilaat riisuivat sen. Valkoiset merimiespuvun housut lensivät pois seuraavaksi. Kymmenen poikaa bokseri  alushoususillaan muniaan niissä heilutellen. He kutsuivat sitä kulkusten tanssiksi! Pussithan tanssivat heidän housuissaan villisti! Kun uusi sotilas sitten oli syntynyt eli puettu oli muut riisuneet  itsensä vuorostaan alastomaksi. Lavalla oli kymmenen alastonta nuorta miestä ja yksi merisotilas!  Alaston kaarti antoi nyt kulkustensa tanssia musiikin tahtiin. Joidenkin vehkeet alkoivat jäykistyä kun he siinä niitä heiluttivat yleisön edessä. Toisten pysyivät velttoina. Arvatkaa vaan kenen kerää kaikki katseet.

Olin jo jonkin aikaa seurannut lähellä ollutta puku miestä kun hän lopulta uskalsi lähestyä minua. Hän kysyi minulta sitten että olisinko halukas ottamaan vähän maistiaisia. Esitän tyhmää kun kysyn että minkäänlaisista maistiaisista mahtaa olla kysymys? Hän virnuili ja näytti valkoista pakettia kämmenellään. Jolloin käsitin hänen yrittävän myydä minulle huumeita! Hän oli käsittänyt vilkuiluni väärin! Erinomaisen hyvin väärin!

tumblr_mtz1lc6Qgr1sgqstjo1_1280-normal.j

 

 

 

 

 


Tarmo
Annoin Thomasin nukkua pajnaiaisensa pois aivan rauhassa toimistossani. Hän on kokenut kamalia. Yritän ottaa selville ketkä ovat kaiken sen takana. Kun Thomas herää annan hänelle luvan viettää täällä niin paljon aikaa kun on tarpeen. Tänään hän ei kuitenkaan mene työpaikalleen. Hän saa ilmoittaa olevansa sairas tai jotain. Keskustelen hänen kanssaan myöhemmin syvällisemmin. Nyt halusin vain tietää ketkä olivat filmiryhmässä ja tunsiko hän ne miehet Volvossa? Hän sanoi ettei tuntenut miehiä Volvossa kun niillä oli ne naamiotkin. “ Elokuvan” teossa olleet hän nimesi. Kuvaaja oli DSB oma ja nimeltään Mikko. Sen lisäksi mukana oli Thomasille tuntemattomaksi jäänyt apukuvaaja. Mikko kutsui miestä vain pomoksi. Juuso on heidän yksi esiintyjistä. Juuson kanssa painittiin, kuulemma. Lupasin mennä katsomaan sinne hallille mistä Thomasin eilen pelastin jos vaikka sieltä löytäisi jotain. Johtolankaa enimmäkseen tarvitsen. Mutta ensin menen kanta kapakkaani tässä lähellä. “Aamuteet” pitää saada.

“Aamuteen” juotuani soitin kännykälläni DSB: n toimistoon. Siellä vastaa kipakka naisen ääni kun kerron asiani. Onko mahdollista  keskustella kuvaaja Mikon kanssa eilisestä kuvaus sessiosta? Saan tietää että Mikko on jossakin keikalla eikä ole siis tavattavissa lähi päivinä. Että mitä asiaa koskee? Sanon totuuden että löysin erään elokuvanne päätähdistä pieksettynä  hylätystä varastosta hetki sitten! Että filmiryhmä hylkäsi tähden vaikka sen täytyi nähdä kun hänet vietiin autolla pois. Oli hetken hiljaista. Sitten tyttö pyysi minut toimistoon selvittämään asiani sillä hän ei tiennyt tästä eriskummallisesta asiasta mitään. Olin tietenkin esitellyt puhelun alussa itseni. Etsivä sanaa oli selvästi herättänyt pientä kunnioitusta tytön äänessä. Eikä uskaltanut muuta kun siirtää asian jollekin toiselle. Lupasin olla paikalla niin nopeasti kun mahdollista. Tyttö taas lupasi järjestää tapaamisen jonkun kanssa joka voi minua auttaa. 

Kun sitten saavuin minua odottaa paikalla joku toimisto rotta eli aivan tavallinen pikku tekijä selvästikin. Ola Virta on miehen nimi. Mutta hänen pitäisi kyllä jotain tietää jos ei muusta niin ainakin henkilökunnasta. Hän on nimittäin henkilökunta päällikkö. Eli hän vastaa kenet palkataan. Hänen pitäisi tietää kuka tekee ja mitä.
Kun sitten tiedustelin Mikon työstä firmassa hän vastasi yllättävän nopeasti aivan kun ulkoa opeteltuna että Mikko oli melko uusi kuvaaja ja hän kuvaavat hieman erikoisia aiheita. Niitäkin kuulemma tarvitaan. Erikoista sitä haluaville. Eilen kuvattiin muta painia kahden pojat välillä. Muuta Mikosta ei henkilökuntapäällikkö osannut sanoa. Hän itse oli Mikon palkannut kun hänellä oli niin hyvät paperitkin ja suositukset. Hyvä kuvaaja hän kuulemma olikin. Halusin nähdä tuon filmin. Monestakin syystä. Olihan se poika pornoksi luokiteltu. Ja olihan sillä todistus arvoakin. Mutta ennen kaikkea halusin nähdä sen. Mutta en saanut! En ainakaan heti sillä filmi ei ollut heillä vaan edelleen Mikon ryhmällä leikattavana. Tehtiinhän se vasta eilen. Sain häneltä kuitenkin arvokkaankin tiedon, nimittäin Mikon osoitteen ja kännykkä numeron. Halusin tietää ennen kaikkea kuka oli se salaperäinen pomoksi kutsuttu mies!

Mikko vastasi kun soitin heti toimistosta ulos tultuani. Hän ihmetteli kovasti mitä asiaa etsivällä on hänelle. Ei kuitenkaan voinut juuri nyt auttaa sillä hän on leikkaamassa uutta elokuvaansa.
“ Juuri siitä haluaisinkin keskustella” sanoin. 
“ Miksi? Haluatko ilmaisen kopion? Kuule, odota vaan rauhassa sen tulevan markkinoille niin kuin muutkin” vastasi hän nenäkkäästi.
“ Kuka on pomoksi kutsuttu apulaiskuvaaja?” kysyin.
Tuli hiljaista.
“ En minä vaan tiedä. Kuule, minulla on nyt hieman kiire” sanoi Mikko ja sulki puhelimen eikä enää vastannut vaikka yritin monta kertaa.
Seuraavaksi on vain mentävä Thomasin kimppuun. Eikö hän todella tuntenut pomoksi kutsuttua miestä eikä kimppuunsa hyökännyttä porukkaa?

tumblr_mtwnrs6IKP1rfk5qdo1_500-normal.jp

 

 

 

Thomas
“ Juuso” vastasi hän heti kun soitin hänen kännykkäänsä. 
Kysyin, tiesikö hän että minut on pahoinpidelty? 
“ Pahoinpidelty? En! Miksi?” 
Selitin asian. Hän oli hetken aivan hiljaa ja vastasi sitten kysymykseeni että hänelle sanottiin uimaan mennessämme että annetaan Thomasin mennä kauemmaksi mutta että Juuson on tultava autoon. Jätetään Thomas sinne, että kyllä hän pärjää. 

“ Näin kyllä että auto ajoi luoksesi” jatkoi Juuso selityksensä.  “ Oma autoni lähti niin nopeasti etten enempää nähnyt. Yritin kysellä mutta minulle sanottiin vain että sinulle opetetaan käyttäytymistapoja, ei muuta”.
Uskoin totta kai häntä. Juusolla on kyllä menneisyytensä. Nykyäänkin hän tekee pornofilmejä rankemmasta päästä. Sen selitin myös Tarmolle kun se kyseli illalla kaikenlaista. Mutta en usko että Juuso haluaa pahaa minulle. Pohjimmiltaan kiltti poika. Sekaantunut vain kaikenlaiseen hämärä touhuun rahanpuutteen vuoksi. Pomoksi kutsuttua en tuntenut olleenkaan. En ole koko miestä ennen nähnyt. Outo tyyppi. Ei varmaan meidän firman palkka listalla. Soitin aamupäivällä töihin ilmoittaakseni olevani tänään sairauden vuoksi. Veikko firman perustaja oli kuulemma huolissaan. Tähän kaikkeen kun on sekoitettu salapoliisia ja kaikki muu hässäkkä tämän ympärillä. 

Minä en ole tehnyt erikoisfilmejä kuten Juuso vastasin rehellisesti kun Tarmo sitä minulta kyseli. Oliko Tarmo kiinnostunut näkemään minut tai Juuson sellaisessa elokuvassa. Tai kuuluiko se vain hänen ammattiinsa kysellä kaiken laista. Olen tehnyt muutaman paini elokuvan. Sekä sellaisen missä nainen käytti minua seksuaalisesti hyväkseen. Tästä filmistä Tarmo olisi ollut kiinnostunut. Sanoin että onhan minulla se filmi toki kotonani.  Hän sanoi olevansa työn puolesta halukas näkemään joten lupasin näyttää sen luonani sopivana ajan kohtana. Onhan minulla kaikki tekemäni pikku elokuvat. Myös aikanaan tämä muta paini juttu. Volvo ukkoja en edes kunnolla nähnyt naamionsa takaa. Minua kuitenkin uhattiin etten heti uskalla kotiinkaan mennä. Sainkin jäädä Tarmon toimistoon joksikin aikaa. Kun Tarmo kysyi mitä uhkailu koski sanoin hänelle että se koski juuri sitä kun minä olin sinulle kertonut asioita joita ei olisi saanut kertoa.

DSB sihteeri soitti kysyen milloin odotan palaavani ryhmään? Pitäisi harjoitella jotain uutta esitystä. Minun osuuteni nykyisessä esityksessä ei pystytä täyttämään. Paljon filmejä olisi työn alla jotka sopisivat kuulemma minulle. Juuso on myös kysellyt vointiani sihteeri mukaan. Sanoin etten nyt pysty ajattelemaan sellaisia. Voin jopa jättää ryhmän. Niin vaikeaa on käsittää miksi juuri minulle tapahtui se mitä tapahtui. En kyllä osaa muuta kun viihdyttää miehiä. Pitäisi keksiä jotain muuta. Vanhempia minulla ei enää ole elossa. Sisaruksia minulla ei ole ollutkaan. Täytyy puhua Tarmon kanssa jospa keksii jotain. En kyllä voi turvautua pelkästään häneen. En ainakaan kovin kauan. On noustava omille jaloilleen. Siitä tulikin mieleeni eräs henkilökohtainen asiakkaani. Hän ehkä voi auttaa. Otanpa yhteyttä häneen heti. Hänen nimensä on Harri Luhta. On jo ainakin 50 mutta varakas. On luvannut auttaa jos joskus joudun vaikeuksiin. Nyt jos koskaan olen ajautunut sellaiseen.

Harri vastasi heti. Selitin asiani ja hän pyysi minut heti luokseen. Jätin Tarmolle viestin missä olen. En osannut kuitenkaan aavistaa kuinka kauan viivyn!

tumblr_mqr7rtNIcZ1rcc7nwo1_1280-normal.j

 

 

 


Tarmo
Thomas mainitsee usein filmissä mukana ollutta Juusoa. Sain tietää hänen kännykkään soittaessani että poika istuu lähistön kuppilassa juuri nyt joten vauhdilla sinne. Siellä hän istui yksin. Ei ollut muita kuten hän puhelimessa mainitsikin. Eikä ollut sillä välillä tullutkaan lisää asiakkaita. Hän oli omalla tavalla kaunis ja ikä oli jotain 25. Moikkasin ja esittelin itseni. Hän heti sanomaan että hän ei tiedä mitään asiasta eikä olisi halunnut Thomasille sitä mitä hänelle tapahtui. Oli saanut normaalia kautta filmihomman. Hänen välittäjänsä eli eräs Mousse oli vain yhtenä iltana soittaen ilmoittanut siitä.

Ei edes kuulemma tiennyt kuka olisi kameran takana.  Paini kaveri kuitenkin ilmoitettiin. Ja että kyseessä on rahakas muta paini filmi. josta kuulemma aina maksetaan hyvin. Paremmin kuin kun “tavallisesta” filmistä. Kysyin onko hänellä se filmi hallussaan. Ei ollut, mutta vastaavanlaisia filmejä kyllä. Missä hän ja joku kaveri painii muta vellissä. Ei ollut kuitenkaan sellaista jossa näkyisi Pomoksi kutsuttua miestä sillä Juusokaan ei ollut aikaisemmin nähnyt koko miestä. Kuvaajana oli kaikessa Mikko. Hän kuvasi kuulemma kaikki painielokuvat. Mikko oli lihava vanha irstailija, sanoo Juuso. Sain myöntävän vastauksen kysymykseeni “voitko ehkä näyttää sen filmin kuitenkin vaikka siinä ei Pomoa näkyisikään?”. Lähdimme hänen autollaan jonka merkkiä en tunnistanut. En tunne minkäänlaista kiinnostusta autoja kohtaan joten en tunne auto merkkejä. Ehkä kuplavolkkarin sekä Ladan. Mutta siinä sitten kaikki onkin. Uudet merkit ja mallit ovat minusta kaikki samanlaisia. Väri oli punainen. Siinä kaikki minkä muistan siitä ajoneuvosta jossa kuitenkin istuin. Matka ei ollut pitkä vaan olimme hänen kämpässään ihan muutaman minuutin ajon jälkeen. Hän haki heti yhden CD levyn ja laittoi sen pesään. Ei edes kysynyt halusinko jotain. Olisin saattanut jopa haluta. Ainakin hänet. Sillä se minulla on aina mielessä.  Sitä minä olen aina valmis ottamaan. Aina kun saan.

Filmissä mentiin heti asiaan. Pojat olivat pukeutuneina kun painiottelu alkoi. Saattoi vaan aavistaa että filmin lopussa eivät sitä olleet. Toivottavasti ainakin! Tunnistin Juuson mutta en sitä toista. Juuso sanoi pojan hän nimeksi Anssi mutta ei osannut muuta hänestä sanoakaan. Ei ole tavattu tämän jälkeen. Painia hän osasi, se täytyy sanoa. Eihän siinä filmissä paini minua kauheasti kiinnostanut. Juuson mielestä tämä Anssi osasi painia paremmin kuin nussia. Kameran takana muuten tässäkin filmissä oli lihava Mikko.
Mikostakaan ei Juuso osannut paljon sanoa. Sitten päästinkin asiaan. Miten tämä Thomasin pahoin pitely oikein sommiteltiin? Juuso vielä kerran väitti ettei mitenkään hänen tietääkseen.
“ Minun vain sanottiin uintiin lähtiessämme että jätä se kaverisi sinne ja juokse autoon heti kun Thomas on matkan päässä vedessä. Niin minä teinkin. Teen aina mitä käsketään. Sama se on filmiä tehdessämme. En suinkaan jää kyselemään miksi minun pitää riisua juuri siinä kohdassa vaan teen sen. Näin kyllä sitten Volvon ajavan sinne mihin Thomas jätin. Minulle vain sanottiin Volvon huolehtivan hänestä.”.

Aivan! Niinhän autossa olleet huolehtivatkin. Mutta ei aivan sillä tavalla mitä varmaan Juusokin olisi toivonut. Volvossa olleita miehiä ei Juuso nähnyt. He kun lähtivät kiireesti pois paikasta. Thomas jätettiin sinne yksin. Juuso sanoi kyllä ihmetelleensä kun niin kiireesti lähdettiin mutta kunnollista vastausta hän ei saanut. Hän on tottunut siihen että paljon ei kannata kysellä. Tässä hommassa. Mutta tässä ammatissa tienaa muutama vuosi tosi hyvin. Hän ei siis tiennyt ketkä Volvossa olivat. Rekisteri numeroa oli melkein turha kysellä. Eihän sellainen asia tule heti mieleen laittaa ylös kun ei tiedä mitä tapahtuu. Tapahtuuko edes mitään salaperäistä?
Minulle tuli parikin asiaa Juusoa katsellessani. Mikä ei tosin koskenut olleenkaan tätä tutkimaani selkkausta!
Juuson kännykkä alkoi piristä. Mikko yllättäen soitti kysyäkseen mitä Thomasille kuului, oliko Juuso ehkä ollut häneen yhteydessä? Otin röyhkeästi häneltä puhelimen ja sanoin: “Missä olet? Haluaisin tavata ennen kuin kutsun poliisit!”. Hän sulki taas puhelimen korvaani. Harmitti niin pirusti. Jo toisen kerran saman päivän aikana sama mies paiskaa puhelimen korvaani!

Lupaan tulla Juuson luo heti kun hän saa uusimman paini filminsä. Toivon silloin saavani jotakin jota nyt jäin paitsi. Sen filmin lisäksi, tietenkin!tumblr_mtgp35XdUc1rt7we3o1_1280-normal.j

 

 

 

 

 


Thomas
Harri Luhta oli kotona kun saavuin hänen asuntoonsa kaupungin ulkopuolella. Hän asui yksin suuressa maalaistalossa. Aina iloinen nähdessään suosikki poikansa eli minut. Olin käynyt täällä usein “työasioissa”.
Hänellä on erikoisia seksi haluja. Tai ei ehkä muiden mielessä niin erikoisiakaan. Niitä ei nyt kyllä ehditä harrastamaan. Harrilla on vaikutus valtaisia ystäviä hän voi auttaa.

“ Mitä sinulle on tapahtunut” hän kysyy nähdessään minua hakatun. Selitän hänelle mitä on tapahtunut. Hän menee aivan hiljaiseksi ja pyytää sitten anteeksi mennäkseen toiseen huoneeseen soittamaan. Odotan häntä jonkin aikaa. Katselen tuttua huonetta. Täällä olen monta kertaa ollut mallina Harrille. Ja muille herroille sillä useimmiten hänellä on ollut täällä muitakin kun olen tänne tullut. Rikkaita miehiä ovat olleet kaikki. Rikkailla on rikkaiden huvit. Useimmiten olen aluksi stripannut heille.

Olen aina hetkessä sisääntulostani tavalla tai toisella alasti. Urho on aina ensimmäisenä kimpussani. Ottamassa suuhunsa tai kielensä laittamassa sanonko mihin? Joskus olen joutunut sidotuksi kellariin. Olen silloin ollut oikeasti sidottu yhteen tolppaan siellä. Siellä on kylmä mutta joudun olemaan alasti. Sitten kun miesten tekee mieli nuorta miestä kukin tulee vuorollaan käyttämään minua hyväkseen. Useimmiten imeskelemään minua tai maistamaan kylmennettyä persettäni. En saa ruokaa mutta juomaa he muistavat aina tuoda. Pikku hiljaa alan olla itsekin hiprakassa. Kerran jättivät minut sinne yöksi. Unohtivat sanoivat jälkeenpäin. Aamulla koko äijä porukka tuli sitten minua katsomaan. Eivätkä silloinkaan heti päästäneet köysistä vaan katsottuaan minua hetken aikaa alkoivat imeä vuoronperään! Olin aivan kylmissäni. Sain silloin ruhtinaallisen palkkion. Kun hän tulee takaisin ei selitä mitään. Sanoo vain soittaneensa eräälle ystävälleen joka pitäisi kohta saapua tänne. Selvitämme asian, hän sanoo. Kysyy että minulle varmaan maistuu neuvoa antavat kaiken tämän jälkeen. Totta kai maistuu. Hän sitten kaataa meille molemmille. Otamme pohjanmaan kautta eli lasi tyhjäksi. Ei kestä kauaa sen jälkeen kun sammun.

Kohta pihaan ajaakin kalliin näköinen auto jonka mies juoksee huoneeseen.

tumblr_msvtwzsxcJ1ry06kao4_1280-normal.j

 

Jussi
Olen sopinut kuvaajan kanssa kuvaus sessiosta tänään. Saavun studioon joka kuuluu DSB ryhmälle. Kuvaaja on nuori Ville Salonen, entinen malli. Hän onkin edelleen hyvännäköinen. Huomaa heti että on tehnyt mallin työtä. Hänellä on nainen avustajana. Tuula on tytön nimi. Erittäin kaunis. 

Minulla on vaikeuksia asettaa ajatukset kuvaamiseen. Olen ensikertalaisen hermostunut enkä voi sille mitään.
Ville huomaa sen. On kuulemma tottunut käsittelemään myös ensikertalaista. Hän pyytää Tuulaa rauhoittelemaan minua. Menemme toiseen huoneeseen. Tuula ojentaa minulle kuvakirjan jossa on koottu kaikki heidän mallinsa. Todella hyvännäköisiä kuvia kauniista miehistä. Kaikki he ovat joskus olleet ensimmäistä kertaa studiossa kuvattavana, kertoo Tuula. Ovat nyt kaikki maailman kuuluisia malleja. Hän vakuutta että minussa on ainesta päästä yhtä pitkälle. Minun on vain uskottava itseeni. Sisäistävä se totuus että olen kaunis mies ja kuulun olla katseiden kohteena. Turha arkuus pois. 
Samalla studioon kuvattavaksi tulee Hannu niminen itsevarma tyyppi. Tuula heti että ota mallia hänestä.” Tule mukaan studiolle kun kuvaamme häntä. Hän tosin on eroottinen malli ja tuli kuvattavaksi sinun kuvaus session jälkeen. En tiedä miksi poika tuli näin aikaisin. On yleensä myöhässä. Mutta ei se mitään. Tulet mukaan ja ota oppia!” Menemme kaikki studioon takaisin. Hannu kysyy kuvaajalta millaisia kuvia tänään?

“ Alaston kuvia erääseen Tanskalaiseen lehteen” vastaa siihen Ville.” Lehti on erikostunut poikien perse kuviin. Ensin otamme kuitenkin normaaleja alaston kuvia”. Hannu riisuu välittämättä meistä muista tippaakaan. Alastomana hän sitten koikkelehtii iloisesti munaa heiluttaen. Tuulakin on niin tottunut sellaiseen ettei paljoa hätkähdä. Aluksi tosiaan otetaan normaaleja alaston kuvia mutta sitten siirrytään niihin erikoiskuviin. Hannun perse ajetaan karvoista kuten lehti on pyytänyt. Tuula tekee sen homman. Avustaja korostaa minulle että tällaisia kuvia ei toki minusta oteta. Ainakaan vielä, heittää väliin Ville.

Tuula on kertonut että DSB ryhmä oli aluksi vain tanssivia poikia. Sitten siihen tuli mannekiini osasto. Nyt se on levinnyt erotiikka alalle. Kohta se on pornoteollisuudessa. Sitä Tuula ei tiennyt että se on jo siellä. Vahvasti poika pornoteollisuudessa, olen kavereilta kuullut. Äitini ei sitä saa koskaan tietää. Hän ei antaisi minun pyöriä täällä enää jos tietäisi. Tiedän nyt että tämä on juuri minun alaani. Vanhempana haluan ehdottomasti erotiikka alalle. Aluksi tyydyn olemaan vaatemallina mutta myöhemmin haluan esiintyä ilman niitä. Alastomana, ehdottomasti. Sain sellaisen sysäyspamauksen itselleni kun näin Hannun työnsä ääressä. Hän oli ehdottoman kaunis kuvauksissa. Aivan kun hän syntyisi aina uudestaan ja uudestaan joka kuvauksissa. Näin hän sen minulle myöhemmin selitti. Pornoteollisuudesta en tiennyt mitään. Enkä välttämättä sinne itse halua. Ainakaan vielä kun en tiedä millaista se on. Pyysin saada kokea olla alasti kameran edessä. Ei se tuottanut kuulemma ongelmia. Korostin että haluan tosi kuvia! Kameran täytyi todella ottaa kuvia minusta alasti. Ei mitään leikki kuvia. Tähän suostuttiin. Studioon sai jäädä minun lisäkseni vain kuvaaja. Ei avustajaa tarvittu. Ville vain ottaa oikeita kuvia minusta harjoitus mielessä. Aluksi hän haluaa ottaa niitä farkut jalassani.

Eri asennoissa johon Ville minut pyytää. Vihdoin saan riisuuntua mutta Ville haluaa koko ajan ottaa kuvia kun riisuudun. Kun sitten olen alasti hän laittaa minut erilaisiin asentoihin. Minulla alkaa seisoa. Hän siihen että niin sen pitääkin. Antaa kaikkien kukkien kukkia eli kaikkien kullien seistä. Saan oikein kunnolla esitellä  itseäni kameralle. Olin taivaassa! Ville otti paljon kuvia. Lopuksi hän vielä pyysi ottaa kuvia kun levitän neitsyt reikäni sohvalla maaten. Kaikkien miesten unelma! Sakko lihan neitsyt poika reikä! 
En tiennyt silloin että ne kuvat mullistavat elämäni kertaheitolla!

tumblr_ms0swf2ktJ1rmmpreo1_500-normal.jp

 

Pekka
Minulle tuli kiire. Harri soitti! Hänen luonaan on nyt se tyhmä poika! Saan hakea hänet. Harri lupasi että poika nukkuu kun tulen. Laittaa niin vahvan paukun ja juottaa sen sille. Lisää siihen unitabletin. Poika luottaa jostakin syystä äijään. Vaikka poika on joutunut kokemaan kaikenlaista ukkojen seurassa. Tosin Thomas on myös saanut paljon äijien touhuista. Rahaa ensinnäkin, ja tiettävästi paljon.
Sohvalla poika nukkuu ja saan hänet helposti autoon. Harri jää taloonsa kun minä poika painan kaasua. Laitan hänet takapenkkiin. Hänen ei pitäisi herätä ennen kuin olen perillä. Thomas ehkä on tyhmä mutta kaunis sellainen. Hänestä saa hyvin tuohtaa.

Saavun perille vartti tunnissa. Thomas nukkuu yhä. Toivottavasti ei Harri antanut liikaa juomaa hänelle.
Olen nähnyt tämän kauniin pojan aikaisemminkin. Olenhan yksi Volvo miehistä. Mielelläni minä näitä nättejä poikia muovaan uudelleen! Käsittelyni jälkeen eivät ole enää yhtä kauniita! Saan seksuaalista tyydytystä siitä!
Heitän pojan huoneessa sänkyyn ja poika lentääkin mukavasti selälleen. Hän nukkuu yhä. Ei herää vaikka kovakouraisesti häntä käsittelen. Hänellä on tiukat farkut jalassaan enkä ollenkaan ihmettele että nuo rikkaat irstajlia ukot kuolaavat sen perää. Kauniit pojan pakarat näkyvät housujenkin läpi. En voi kuitenkaan tehdä hänelle mitään vaikka haluaisinkin. On jätettävä poika rauhaan tänne. Sellainen oli käsky. Tietenkin voisin vähän kopeloida sitä kun se niin viekoittelevasti tuossa makaa. Mutta jätetään se myöhempään ajankohtaan.

tumblr_mrzsotqynZ1rj9flpo1_1280-normal.j

 


Thomas
           Tunnen olevani jossain kellarissa. Makaan selälläni kylmällä lattialla. Olen alasti ja minua paleltaa. Vaikka olen heräävältä en pysty liikuttamaan itseäni. Poika ja tyttöhiiri lähestyvät minua. Näen ne mutta en pysty häätämään ne pois. Makaan selälläni ja nuo hiiret lähestyvät koko ajan.

Poika hiiri ensimmäisenä on jalkojeni kohdalla. Alkaa haistaa varpaitteni väliä. Sitten tulee tyttö hiiri ja nuolee jalka pohjaani. Poikahiiri tassuttelee karvaisia jalkojani pitkin kohti muna pussejani. Tyttö tekee samoin toista jalkaani pitkin. Molemmat saapuvat perille samaan aikaan. Molemmat myös alkavat nuuhkia säkkejäni. Ne kiinnostavat hiiriä. Tyttöhiiriä alkaa kiinnostaa seisova keppi säkkien keskellä. Se alkaa pienellä kielellään nuolla sitä. Poika tekee samoin. Hiiret näyttävät kovin pieniltä keppini rinnalla. Joka taas vuorostaan näyttää tosi isolta. Hiirien käpälät ovat kullini ympärillä. Ne alkavat nuoleskella sen vartta. Koko ajan ylöspäin tullessa ne saavuttavat kohta kullini punaisen pään. Tyttöhiiri ensimmäisenä ja saa kunnian nuolla pois sen päässä olleen liukastusnesteen.

Se jatkaa nuoleskelua kun poikahiiri sitä vastoin tallustaa kohti napaani. Selvästi sitä kiinnostaa lähteä tutkimus matkalle. Se nuuhkii napaa aikansa ja lähtee sitten jatkamaan matkaa. Sitä kiinnostaa pari nänniä jotka se on havainnut jonkin matkan päässä. Tyttöhiiri jatkaa imeskelyäni. Se tuntuu oudolta mutta mukavalta. Poikahiiri alkaa leikkiä nänneilläni. Sitten kumpikin havahtuu. Ne ovat havainneet heille hyvinkin vaarallista. Yhtäkkiä ne ovat poissa. Ovat lähteneet pakoon suurta käärmettä joka lähestyy minua! Se on jalkapohjallani ja haistaa nyt vuorostaan varpaitani. Luikertelee siitä jalkavälissäni kohti muna pussejani. Enkä minä voi tehdä mitään. Katson vaan kun se lähestyy säkkejäni. Se luikertelee nyt nopeammin sillä se on haistanut sille mielenkiintoisen hajun. Pussieni kohdalla se vain hetken viihtyy sillä sitä kiinnostaa enemmän musta aukko pussien alla. Sinne se haluaa.  Reikäni kohdalla se työntää kieltään muutaman kerran sisälleni ja sitten takaisin ulos suuhunsa. Maku oli sille selvästi mieluisa sillä nyt se valmistautuu menemään sisään. Sen pää on nyt reikäni kohdalla. Se työntyy vaivatta sisälleni. Sen pää menee helposti. Vetää sen jälkeen koko pitkän vartalonsa sisälleni. Hetken päästä se on kokonaan poissa näkyvistä. Se on sisälläni. Tunnen sen siellä luikertelevan onnellisena. Se menee pidemmälle suolistossani. Tunnen että se tulee kohta suustani ulos. Olen aivan hiestä märkä…

Herään hikisenä ja ensimmäisenä näen Juuson edessäni. Makaan jossain ylellisen näköisessä suuressa sängyssä. Juuso antaa suukon suoraan suuhun ja toivottaa hyvän huomenen. Kysyn missä olen? Mitä minulle on juotettu? Ja miksi sinä olet siinä, Juuso? Hän alkaa selittää. Minä olen Ravintola Luolan sviitissä. Minulle juotettiin unitabletilla sekoitettua konjakkia. Ja Juuso on yksi tämän Ravintolan esiintyjistä. Minä olen tuottanut pientä päänvaivaa tämän paikan omistajille puhumalla sivu suun. Näin sen minulle Juuso selitti. Nyt minun pitäisi sovittaa se näille jollakin tapaa. Miten sitä ei Juuso selittänyt. Alan kuitenkin aavistaa. Luulen tietäväni mitä tässä ravintolassa tarjotaan ruoan ja juomien lisäksi silmän ruoaksi. Olen kuullut tästä salaperäisestä paikasta. En vain tiennyt Juuson esiintyvän sellaisessa. Rahan vuoksi, selitti Juuso. Täällä tienaa tosi hyvin. Nyt minun pitäisi alkaa esiintyä täällä. Siitä varmasti on kysymys. Millaisesta esiintymisestä on kysymys?

tumblr_mry7j26lZp1rjr1fko1_1280-normal.j

 

Tarmo
Saan Thomasin viestin. Hän on lähtenyt jonkun Harrin luokse vaikka nimenomaan kielsin häntä lähtemästä mihinkään. Yritän tavoittaa poikaa hänen kännykällään mutta se ei vastaa. En tiedä kuka tällainen Harri on. Osoitetta tai edes puhelin numeroa en tiedä. Soitan Juusolle ja häneltä saan tietää että Thomas on turvassa hänen kanssaan. Mutta missä sitä ei Juuso kerro. Pyytää vain minua jättämään Thomasin rauhaan. Hän kyllä huolehtii pojasta. En voi tällä hetkellä muuta kun tavoitella Juha Virtanen nimistä henkilöä. Toivoa että hän pystyy auttamaan minua.

Virtanen ottikin minut heti toimistossaan vastaan. Selitin hänelle tilanteen. Että pieksennän jälkeen Thomas on kadonnut. Häntä ei tuntunut vaivaavan Thomasin katoaminen. Enemmän häntä kiinnosti se että mitä minä poikaa kaipasin? Että miksi minä olen asiasta kiinnostunut?  Ja ennen kaikkea häntä kiinnosti kovasti mitä olen saanut asiasta selville? “ Jos Thomas kerran on Juuson kanssa jossain se on ihan hyvä asia” sanoi Juha. “ Silloin poika on hyvissä käsissä”. Hän ei voinut auttaa enempää mutta toivoi minun luopuvan asian enemmän tutkimisesta. Kaikki kuulemma on ihan hyvin. “Huumeita ei kaupitella organisaatiossa ja poikia käsitellään hyvin. Hehän ovat vapaaehtoisia tässä ammatissa ja voivat lähteä milloin tahansa. Mitään vaikeuksia ei ole koskaan ollut esimerkiksi ammattiyhdistyksen kanssa. Pojilla on sopimukset meidän kanssamme kuten tällä alalla lakikin määrää. He voivat lähteä kuten normaalista ammatista yleensäkin. Thomas on kiltti mutta yksinkertainen poika. Hän on jostakin syystä saanut kauniiseen päähänsä että välitämme huumeita. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Hän levittää väärää tietoa. Joku siitä hermostui ja vähän ojensi poikaa. Ei muuta! Meitä on tässäkin firmassa monenlaista miestä. Emme vielä tiedä mikä porukka teki sen hänelle. Mutta korostan että tämä on sisäinen asia ja me selvitämme sen vielä. Annamme porukalle siitä muistutuksen, ehkä jopa lopputilin. Haluamme että nyt kun Thomas taas on kunnossa niin myös te lopetatte tutkimuksen. Maksamme tähän asti tulleet kulunne mutta se edellyttää että lopetatte nuuskimisen heti”.

Otin mielelläni ojennetun shekin sillä tähän mennessä en ole saanut killinkiäkään.
Mitä Juha mahtoi tarkoittaa kun sanoi että nyt kun Thomas on taas kunnossa? 

tumblr_mrt8rcXN7x1sfmnxfo1_1280-normal.j

 


Jussi
Ei kestänyt kauan kun sain kuulla että minusta juuri otettu kuva pyörii internetissä! 
Järkytyin totta kai! Entä jos äitini saa tietää! Silloin olen hukassa. Viihdyn alalla. Tunnen olevani oikeassa ammatissa! Olen ekshibitionisti, ehdottomasti! Haluan näytellä itseäni. Ja kun siitä on mahdollisuus vielä saada rahaa! 
Minua on kuitenkin petetty.

Ville Salonen, se kuvaaja on mennyt laittamaan yhden kuvan sinne kaikkien nähtäväksi. Se on se aukostani otettu kuva! Tekstinä siinä että malli on vasta 16 ja reikä koskematon! Moni on käynyt siellä. Muutama tuttavanikin. Minut voi kyllä tunnistaa kuvasta. Ainakin se onnellinen joka on nähnyt reikäni läheltä. Kuva on nimittäin lähikuva siitä herkusta. Kasvoja ei näe. Sellaisiakin kuvia hänellä on missä kasvot näkyvät perseeni takana. Kun soitan haukkuakseni hänet pystyyn hän uhkailee julkaista sellaisen kuvan missä myös kasvoni näkyy! Rauhoitun hänen pyynnöstä sen verran että hän pyytää tavallaan anteeksi jos hän loukkasi minua julkaistuaan kuvan mutta samaan hengenvetoon selitti että ne kuvat ovat ottajan omaisuutta. Eli hänen ja hän saa tehdä niiden kanssa mitä vaan. Mutta ei hän julkaise niitä enää ellen halua. Eihän tuossa julkaistussa kuvassa näe kuka pyllistää. Hänen mielestään se kuva yksinkertaisesti oli niin hyvä, kaunis ja seksikäs että se oli julkaistavaksi tarkoitettu. Sovimme että menen hänen luokseen sopimaan jostakin korvauksesta.

Ehkä saan vähän rahaa niistä kuvista. Hän ei voi riitelyämme jatkaa sillä tunnen olevani kultakimpale hänelle tai sitten jollekin muille kuvaajille. Voin toki siirtyä muille apajille. Ja uskon hänen tietävän sen.
Saapuessani hänen kotiinsa hänellä on lasi kädessään. Hän ei voi tarjota minulle muuta kun tuoremehua. Saadessani oman lasin käteeni hän pyytää uudestaan anteeksi. Hän kuitenkin uskoi että juuri sitä minä halusin. Että kuvani julkaistaisi. Totta kai haluaisin että ne julkaistaisi mutta en suinkaan salaa. Eikä missään tapauksessa ilmaiseksi! Sitten on vielä äitini! Joka voi pistää pisteen haaveilleni olla joku päivä kuuluisa malli. Enkä välitä vaikka porno malli!  Jos jatkossa toimit oikein yhteistyö voi jatkua vaikka kuinka kauan, sanoin hänelle.

Tiedän näyttävän vielä nuoremmalta mitä olen. Olen 16 kohta 17 mutta näytän joiltain 15 ikäiseltä. Tiedän olevani tosi nuorista pojista pitävien hampaattomien ukkojen päiväuni. Se kuva aukostani internetissä on ollut menestys. Siellä on sitä neitsyt reikää käynyt katsomassa tuhansia vaikka se ei vielä kauan edes ole ollut nähtävillä. Teemme jonkin näköisen sopimuksen tosin käsin kirjoitetun mutta kuitenkin. Hän antaa minulle myös hieman “kipurahaa”. Hänellä on takataskussa ehdotus minulle kun saa tietää haluavani tälle alalle. Ei aavistanut saaneensa varsinaisen itsensäpaljastajan. Erittäin nuoren kaikenlisäksi. Hänellä on suhteita saada minut nyt heti ryhmään joka tienaa tosi hyvin. Se ei haittaa jos on liian nuori. On monta sellaista rikasta ukkoa tuolla odottamassa minun laista poikaa. He maksavat melkein mitä tahansa yhdestä yöstä kanssani. On vain hyvä että on liian nuori. Minun laista on vaikeaa löytää. Nuoria on mutta ei sellaisia luonnonlahjakkuuksia kun minä!

Tienaan omaisuuksia ja olen rikas ennen kuin täytän 18. Hän lupaa sen minulle. Minun pitää odottaa vain muutama päivä niin sitten hän ottaa yhteyttä minuun. Annan luvan julkaista lisää kuvia minusta internetissä. Seuraavaksi hän lupaa verkko sivullaan näyttää lisää kuvia neitsyt reiästä. Myöhemmin hän lupaa sellaisia kuvia minusta jossa kauniit kasvonikin näkyy. Hänellä on myös herännyt eräs suusi suunnitelma. Hän lupaa muutaman päivän päästä julkaista kuvan jossa neitsyt reikä “puhkaistaan”. Arvaa kuka saa kunnian sen tehdä? Minä itse! Hän ottaa kuvia missä minä sormeilen itseäni” muka ensimmäistä” kertaa! Sovimme jopa päivän milloin se tapahtuu. Olen innoissani! Olenhan minä nyt sormeillut itseäni montakin kertaa mutta ei sitä tarvitsee kertoa. Annetaan kuvitella että ensimmäistä kertaa tässä itseään sormeilen.

tumblr_mqqs3pcQeh1qg22hlo1_1280-normal.j

 

 

 

Tarmo
“Oletteko te se etsivä”? Näin tervehdettiin minua kun vastasin pöytä puhelimeen
“Eräänlainen” vastasin.
Puhelimessa oli Mikan äidin sisko, Marja. Hänellä oli ongelma. Ei kuulemma vielä voinut mennä poliisinkaan luo. Pitää ottaa ensin selville. Kun ei ole tämmöisten asioiden kanssa koskaan aikaisemmin joutunut tekemisiin.
Kannattaako edes poliisia kutsua? Ainakaan vielä! Ensin hän ainakin haluaa minun mielipiteeni asiasta.
Sovimme että rouva tulee toimistooni. Mika on DSB ryhmän tanssija jonka johtaja Juha Virtanen äkkäsi kadulla ja joka ei ollut halukas ensin tulemaan mukaan. Vaikeutuneena  ensinnäkin Altzhaimer  tautia sairastava äitinsä jonka hoitaja hän kotona oli. Juha lupasi hoitaja apua kun vaan Mika tulisi ryhmään mukaan. Juhan veljentytär sai hänen äitinsä huolehtivakseen. Näin Marja kertoi tulonsa aluksi. Siskon nimi on  Anna!
Nyt kuitenkin Annan tililtä on huvennut kuukausittain tietty summa eikä osata sanoa minne. Juha sisko Leea on sanonut rahat menevän hoitokuluihin. Marja on tähän saakka hoitanut siskonsa pankki asiat. Mutta ei virallisesti. Nyt on Leea ottanut pankkikirjan koska kuulemma näin on helpompaa hoitaa Annaa ja hänen hoito kulunsa.
Kuukaudessa on hävinnyt kuitenkin ainakin500 euroa ylimääräistä vaikka Leea väittää hoitokuluihin kuluvan tämäkin summa. Lupasin pitää silmät auki.

Soitin sitten Mikalle keskustellakseni vähän äitinsä asiasta. Hän ihmetteli mitä asiaa? Ja vielä yksityisetsivän toimesta? Mielelläni minä kuitenkin DSB: n poikia tapaan. Olin siksi innostunut ottamaan alustavasti jutun hoitaakseni. Mika oli mitä odotinkin. Hyvännäköinen nuori mies. Hän oli itsevarman tuntuinen niin kun vain kaunis poika voi olla. Tietoinen viehätysvoimastaan. Sanoin tulleeni äitinsä siskon pyynnöstä. Hän ihmetteli väitettä että äidin pankki tililtä olisi hävinnyt ylimääräistä rahaa. Hoitokuluihin kaikki on käytetty. Juhan sisko ja hän yhdessä ollaan aina pankissa äidin antaman valtakirjan kanssa. Pankissa on todisteet että valtakirja on äidin allekirjoittama. Jotain hämärää asiassa kuitenkin oli sillä tämä kaunis poika melkein suuttui tällaisesta väitteistä. Voi jopa sanoa että hermostui. Jos asia on kerran näin miksi siitä suuttumaan ja hermoilemaan. Äidin allekirjoitus on helppo saada. Mitään todisteita siitä että kulut ovat hoitoihin menneet ei hänellä ollut. Joka kuukausi on tuo sama summa kuitenkin johonkin mennyt. Jo puolen vuoden ajan. Sama 500 euroa joka kuukausi. Pankki ei voinut muuta kun antaa kun oma poika joka kerran oli hoitajan kanssa hakemassa sitä.
Mihin se summa on käytetty? Miksi aina se sama summa? Jätin pojan ihmettelemään mitä nyt pitää tehdä. En luvannut jättää asia siihen kuten hän pyysi. Ajon jatkaa kunnes selviää mihin hoitokuluihin rahat ovat käytetty ja kenen toimesta?

 

Matti ystävineen otti yhteyttä tarjoten lippuja DSB:n  konserttiin naapurikaupungissa ensi viikonlopuksi. Lupasin ottaa liput vastaan sillä aina tämän ryhmän esitykset kiinnostavat. Samalla näen Mikan esityksen. Se on kiinnostavaa. Ehkä voin kiusata poikaa samalla uudemman kertaa.
Koko Matin poppoo oli tietenkin poikia taas katsomassa. Esitys alkoi kuten aina muoti esityksellä. Sekin on varsin kiinnostava sillä pojat ovat siinä edukseen. Se on nimenomaan laadittu siten että katsojat viihtyvät. Koreografian laatia täytyy olla poikarakastaja. Kaikki kuitenkin odottivat väli aikaa jälkeistä esitystä. Kaupunki jossa ollaan on sen verran suurempi kun meidän että täällä on mahdollisuus järjestää yksityis- esityksiä sitä haluaville. Ja halukkaita varmaan riittää. Rahaa siihen vain tarvitaan. Mutta kuten sanotaan hyvästä kannattaa maksaa. Aikomuksenani on saada aikaa Mikan yksityisesitykseen. Tiedän että hän on yksi sitä tarjoilevista. Kaikki pojathan eivät sitä tee.
Mikan esitys oli myös mielenkiintoinen. Hänhän ei ole varsinainen tanssija. Juha vain halusi hänet mukaan hänen hyvän ulkonäkönsä vuoksi. Vasta sitten tuli kysymykseen mitä poika osaa? Mitä hän tekee ryhmässä jossa on paljon kauniita poikia?  Esityksessä hänen ei ainakaan paljon tarvitse tanssia. 

Hänen tehtävänä ainakin alussa on maata suuressa “sängyssä” jalat levällään. Hänellä on hyvin istuvat siniset suorat housut jalassaan. Hänen maatessaan siinä laser säde alkaa lähestyä jalka pohjassa kohti haaroja. Se lähestyy hänen herkkujaan hyvin hitaasti. Mika näkee koko ajan sen lähestyvän. Musiikkina on jähmeää rokkia kun hänen ympärillään tanssii puoli alastomia poikia. Hikikarpaloita ilmestyy Mikan ohimoille. Laser säde lähestyy ja lähestyy. Hän yrittää jalkojaan levittämällä lisää ohittaa laser sädettä mutta ei pysty paljoa auttamaan asiaa. Laser lähestyy koko ajan. Nyt se koskettaa housukangasta ja on katkaisemassa poikaa kahtia. Sininen säde jatkaa matkaa ja poika pysyy yhtenä. Se jatkaa matkaa koko housun etumusta väriä antaen. Sammuu ennen kuin saavuttaa kasvot. Mika aukaistaan tanssia poikien toimesta ja nousee ylös sängystä yleisön taputtaessa. Hän repii onnellisena paitansa kahtia ja heittää sen yleisölle. Avaa nopeaan tahtiin musiikin mukaan housunsa ja riisuu ne yltään. Hänellä on enää vain puhtaan valkoiset alushousut jotka nekin yleisön riemuksi yhtä nopeaan tahtiin riisutaan ja heitetään yleisön tapeltavaksi. Joku onnellinen sen sitten saa. Se onnellinen en ole minä. Nyt hän on alasti ja heiluttaa kuten muutkin kulkusiaan tanssittaen. Hänen esityksensä sillä kertaa oli siinä.

Pyydän saada vartioilta luvan mennä tapamaan häntä.  Saan heiltä luvan mutta Mika ei siitä innostunut. Minut nähdessään hän ei nimittäin näyttänyt ainakaan iloistuvan. Hän ihmetteli mitä vielä haluan. Ilmoitin heti että tutkimuksissani on tullut ilmi uusia asioita jotka eivät näytä hyvältä hänen kannalta. Se sai hänet hiljaiseksi. Sanoin että äidin hyväksi ne rahat eivät ole menneet. Vaan sinun ja Leean hummailuun! Se sai hänet pois tolaltaan. Hän alkoi änkyttää ja uhkailemaan. Oli soittamassa juuri vartijaa avuksi kun rauhoittelin. Kerroin hänelle mitä tutkimuksessa on ilmennyt. Totuus on kuitenkin se että Leean kanssa olette rellastaneet melko lailla viime kuukaudet. Hän väitti että omilla rahoillahan he nyt kun Leeallakin on töitä. Ja hän itse tienaa oikeinkin hyvin. Näin hän väitti ja se että hän tienaa hyvin pitää varmasti paikkansa. Kyllä noin hyvän näköinen nuori mies tällaisessa ryhmässä tienaakin melko ruhtinaallisesti. Hänellä on esitys vielä tänä iltana tunnin päästä. Siitä esityksestä tulee ekstra sillä kaikki ylimääräistä mitä yleisö antaa esiintyjälle saa itse myös pitää. Hän ei halunnut enää puhua varsinaisesta asiasta kanssani vaan sanoi puhuvansa ensin johtajansa eli Juha Virtasen kanssa. Käski ottaa seuraavalla keralla suoraan yhteyttä pomonsa kanssa. Sillä hän ei tiennyt tämän enempää asiasta, onko selvä? Täytyi jättää sen asian siis hautuumaan. Katsoin häntä kun hän pukeutui seuraava esitystä varten. Hän tosiaan pukeutuu riisuakseen ne lavalla! Sanoin että yritä unohtaa tämä ja esiintyä hyvin. Lupasin olla katsomassa. En uhannut ilmoittaa toistaiseksi poliisille vaikka vaikuttaa siltä että tässä on jotain hämärää. Joku käyttää hyväkseen dementoituneen ihmisen vaurautta sillä olen saanut selväksi hänen äitinsä olevan varakas. Lupasin jopa puhua Mikan puolesta jos asia etenee poliisi asiaksi. Minulla on päässä lukuisia haave ajatuksia  millä tavalla Mika voisi saada minut täysin puolelleen. Ja ne kaikki ovat eroottisia. On mukava vaihtelua katsoa kun DSB pojat pukeutuvat. Yleensä saan nähdä heidän riisumisensa. Voi minua raukkaa!

 

Toivottavasti vierailuni ei masentanut Mikaa niin että hänen esiintymisensä menee pieleen sen vuoksi.
Hän tulee lavalle aivan yksin. Sen verran tiedän että kyseessä ei ole muoti esitys. Niissäkin Mika esiintyy edukseen. Hän seisoo lavalla hetken aikaa ennen kuin musiikki alkaa soida. Kuten sanoin hän ei ole mikään hyvä tanssija mutta liikehtiä kyllä osaa. Keinuttaen upeaa vartaloaan kiusoittelevasti hän alkaa riisua. Ensin aukeaa paidan napit yskitellen. Karvaton ruskea rinta paljastuu. Nyt on farkkujen vuoro. Ensin aukea ylänappi housuista. Sitten vetoketju ja farkut ovat auki. Alla näkyy valkoiset kalsarit. Niitä hän esittelee pitkän aikaan Kunnes hän vetää farkut kokonaan alas ja jaloista pois. Nyt hän keinuttelee peppuaan valkoisissa nimettömissä. Lähestyy pöytää missä minäkin olen. Arvaan mitä hän haluaa. Olen valmis työntämään seteli pitkälle kalsariin. Toivoen näin saada koskettaa hänen kulkusiaan. Hän ei voi mitään ja tuskin hän edes vastustaisi kun laitan käteni syvälle kalsarin sisälle rahani kanssa. Hän näkee miten suuri arvoltaan se seteli on ja antaa minun koskettaa kulkusiaan ja myös muuta sieltä löytyvää. Hymyillen siirtyy sitten muiden luo. Saan sen käsityksen että ei hän kovin vihainen minulle ole. Toivon hänen saavan paljon rahaa tänä iltana. Ettei hänen tarvitsee käydä äitinsä kukkarolla.  

tumblr_mq244m6MA31spp1azo1_500-normal.jp

 

 


Juuso
En pitänyt siitä että Thomas on tuotu Luolaan. Nyt hänet on sekoitettu johonkin mistä ei noin vaan ole pois pääsyä. Minä olen eri tapaus. Olen sentään tämän paikan omistajan rakastaja.  Annan itseni pomolle aina kun on tarvis. Ja mahdollinen ongelma on taas pois pyyhkäisty. On oltava varoillaan koko ajan. Sekä asiakkaan että omistajien puolelta. Kukaan ei voi olla aivan rauhassa. Näin se vain on. Pidän Thomasista. Melkein voin sanoa rakastavani häntä. Pyrin auttamaan häntä täällä aina kun vaan voin. Täällä hän nyt joka tapauksessa pysyy. Täältä ei noin vain pois pääse. Hänelle on opetettava kaikki mahdollinen mitä täällä pitää tietää. Ja sitten on se esiintyminen. On kysyttävää pomolta missä Thomas täällä esiintyy. Täällä on painia, yksityisesiintymistä ja taistelua.  En kehottaisi laittamaan häntä taisteluun vaan ehkä painimaan  mielellään minun kanssani. Olen taistellut joten tiedän mitä se on. Siinä kaksi alastonta poikaa tappelee kunnes toinen luovuttaa. Oikeastaan mitään sääntöjä ei ole vaan saa ottaa mistä vaan kiinni ja taistella rajuillakin otteilla. Yleisö on lyönyt vetoa ja häviöllä olevan kannattajat ovat raivoissaan. Häntä syljetään ja haukutaan jos hän luovuttaa liian helpolla. On kysymys suurista rahoista. Voittajaa veikanneet tienaavat sievoisen summan ja hävinneet menettävät omaisuuden.
Pojat ovat ottelun jälkeen puoli kuolleita kumpikin.

Kun tapaan pomon eli omistajan Pekka Härkin sanon oman mielipiteeni Thomasin tänne tuomisesta. Ei se poika sovi tänne. Ehdotan heti jos poika kuitenkin joutuu jäämään niin kanssani painimaan sitten.
Pekalla on kuitenkin uusia ohjelma ideoita. Esimerkiksi suunnitteilla on seinää pitkin kiipeilyä alasti, tietenkin. Ideana että yleisö on aivan kohdalla alhaalla kun pojat ylös seinää noustessa joutuvat levittämään perä reikänsä auki. Sehän on luonnollista. Eihän muuten pääse ylös! Ja kun pojat ovat alasti ja yleisö alhaalla aivan kohdalla. Siinä koko idea onkin! Toinen Pekan mielessä on polkupyörä ajelu hallissa tai ulkona pihalla alasti ilman satulaa! Satulan korvaa pieni noin 8-12 CM pitkä peniksen muotoinen laite! Siinä pojat sitten ajelisivat “satula” sisällään perseessä. Se voittaa kuka on ensimmäisenä maalissa tai kuka yleensä pystyy polkemaan siinä asennossa pisimpään. Molemmat olisivat vedonlyönti lajeja. Meillä on oikein sellainen ryhmä ihmisiä jotka työkseen yrittävät koko ajan keksiä uusia lajeja.  “Luola” ei ole oikea ravintola vaikka kyllä täällä tietenkin on A- oikeudet. Täällä on luureja jossa voi kilpailla eri lajeja ja yleensä veikkaamalla voi voittaa melkoisen summan rahaa.

Minä olin eilen illalla sellaisessa uudessa kilpailussa jossa meitä poikia oli neljä. Olimme alasti seinällä seisten haarat levälleen levitettynä kädet sidottu selän taakse. Melkein alasti sillä meillä oli nahkainen kolmihaarainen munien päällä joka oli kiinnitetty pussien juureen nahkaisella soljella. Kolmihaaraisessa  taasen sen alapuolella oli pieni koukku. Kaikilla neljällä pojalla oli sen puolesta vetoa lyönyt mies. Minulla oli joku Risto. Hänen tehtävänään on laittaa 100 grammaa painavan painon vastustajien poikien munapussissa kiinni heiluvaan  rauta koukkuun mutta vain yhden painon kerrallaan. Sitten on taas vastustajien vuoro. Vastustajat tuntuvat tietävän olevani hyvässä kunnossa sillä kaikki laittavat vuoroillaan painot juuri minun kulkusiin heilumaan. Sellainen sattuu! Säkkini venyvät mutta minä kestän. Risto vuorollaan panee oman painonsa Tuomon kannettavaksi. Mutta Tuomon puolesta vetoa lyönyt panee omat painonsa taas minun pussiini ja alan irvistää sillä niissä heiluu jo viisi 100 gramman painoa.  Viisi on kuitenkin maksimi mitä voi yhden pojan munapusseihin laittaa painoa joten nyt vain jos kestän pitää ne heilumassa niin kaikki hyvin ainakin Riston puolesta. Yritän kestää sillä pidän Ristosta. Hän on aikaisemminkin pelannut puolestani enkä halua pettää häntä nytkään.

Risto panee painonsa jälleen Tuomon pussiin ja samoin laittaa kaikki muutkin. Nyt Tuomolla on kaikki viisi. Minulla edelleen samoin viisi painamassa säkkejäni alemmas lattialle! Minä olen saanut kärsiä kauemmin painoista kun Tuomo. Lasse on seuraava joka saa kaikki painot pussien painoksi. Tuomo on kuitenkin pieni kokoinen poika eikä kauan jaksa pitää painoa vaan luovuttaa ensimmäisenä. Valitettavasti minäkään en jaksanut kauemmin vaan joudun Riston pettymykseksi luopumaan voiton taistelusta. Tämän kilpailun voitti Lasse joka jostakin syystä ei saanut painoja koskaan niin paljon kun me muut. Kertoimet olivatkin suuret joten ehkä kysymyksessä oli sovittu juttu tai ei. Ainakin minut haluttiin pois kun varmasti tiedettiin olevani hyvässä kunnossa ja jaksavani kantaa niitä kirottuja painoja melko kauan. Varmistettiin putoamiseni laittamalla painot minuun heti kilpailun alussa. En voi kuitenkaan valittaa epäreilusta kilpailusta sillä koko kisa on laiton. Luolaan pääsee vain jäsenet jotka maksavat kovan jäsen maksun saadakseen tällaisen nautinnon. Painot tuntuvat munissani jonkin aikaa. Ne eivät kuitenkaan vaurioidu kun me vielä ollaan harjoiteltu painoja kantamalla munillamme. Jäsenet eivät  edes halua tässä kilpailussa mitenkään vahingoittaa meitä sillä he pitävät meistä ja omalla tavallaan rakastavat meitä. Kilpailun jälkeen miehet pussailevat muitakin kun voittajaa. Täällä on kuitenkin sellaisiakin lajeja jossa kilpaillaan melkein veri maku suussa. Olen minä sellaisessakin ollut. Esimerkiksi poikien “sumopaini” tai jopa mutapainissa saa tehdä melkein mitä tahansa. Voitto summatkin ovat erilaisia eli huomattavasti suurempia.

 

Kun tämän paikan  oven aukaisee niin tulee aivan normaaliin näköiseen ravintolaan. Täällä voi nauttia aivan normaalin ravintola illan. Jäsen maksun maksaneet tietävät kuitenkin ne salaiset ovet jotka vievät poika nautinnon ihmeelliseen maailmaan. Sinne ei pääse muut kun jäsenet. Ovessa on vartijat tarkistamassa  jäsen kortit hyvin tarkasti. Vartijat pysyvät samoina joten he myös tuntevat jäsenet. Uusia jäseniä tulee harvoin.
Moni turisti asiakas ei voi mitenkään tietää mitä salaisissa luureissa tapahtuu. Vakio ravintola asiakkaat ehkä ovat kuulleet huhuja jostakin mutta eivät ole tietoisia pitävätkö ne paikkaansa. Vain klubin asiakkaat tietävät varmasti mutta he eivät kerro. Emmekä mekään kerro. Täällä tienaa nuori poika erittäin hyvin olemalla vaan oma itsensä. Ja antamalla vartalonsa  vanhoille rikkaille ukoille  maksua vastaan lainaksi. Yksi vaatimus silti on. Pojan on oltava kaunis ja antavainen!

tumblr_mou1skXMe71rkv0u0o1_500-normal.jp

 

Tarmo
Kysymällä saa tietoja! Se on perusta ammatilleni. Olen saanut selville olemalla hyvä Mikalle. Ja maksamalla tiedoista. Kaiken takana on taas nainen. Juhan sisko Leea on määrännyt kaikki ne otot Annan tililtä! Ja ne rahat ovat menneet veljensä lainan maksuun! Eivät heidän hummaamiseen. Pauloihinsa Leea Mikan kuitenkin on saanut. Mika on ollut mukana rahan nostoissa “kun on niin rakastunut Leeaan”. Anna on rikas eikä kuitenkaan tarvitse niitä rahojaan. Ja Mikahan ne rahat kuitenkin perii. Mutta viitsii antaa  perimänsä omaisuuden naiselle jonka on tuntenut muutaman kuukauden. Mika selitti kuitenkin sen näin että heidän harrastamansa seksi kolmisin Juhan kanssa on kaiken sen arvoista. Se oli mielenkiintoinen uutinen jos mikään. Annetaan kuitenkin Mikan kertoa.
“ En ensin oikein tiennyt miksi Juha kutsui minut luokseen yhtenä iltana. Tiesin että Juhan sisko kolmekymppinen Leea on myös paikalla. Hän on äitini virallinen hoitaja jonka Juha ystävällisesti äidilleni järjesti. En tiennyt myöskään että oli sen palkanmaksun aika! Enkä tiennyt sitäkään että maksajana olen minä. Tai minun vartaloni jota molemmat kuulemma himoitsi. Sen toki olen tiennyt että Juha pitää pojista ja sisko miehistä. Mutta että olivat seksi hulluja molemmat sitä en tiennyt kun vasta sen ensimmäisen illan jälkeen.

Veli oli minua vastassa eteisen aulassa ja pyysi tulemaan rohkeasti olohuoneeseen. Siellä odotti hänen rakas siskonsa seksikkäässä punaisissa alusasuissaan. Makasi sohvalla seksikkäässä asennossa josta miehet tulevat halusta hulluksi. Minä siinä suu auki kun Leea vinkkaa sormillaan lähemmäksi kisumirriä. Hän avoimesti aukaisee jalkansa paljastaen olevansa ilman pikkupöksyjä. Se onkin vain pikku hamonen mikä näytti koko alus asuksi. Se oli yö paita. Pieni sellainen, erittäin pieni. Juha oli jäänyt viereeni tulkitsemaan reaktioitani Leean nähdessäni. Olin juuri aikomassa mennä siskonsa viereen sohvalle kun Juha painaa itseään lähemmäksi minua ja ottaa korostetun voimakkaan otteen haaroistani  sanoen maksun aika tulleen. “Tätä herkkua jaetaankin tänään siskoni kanssa”. Minut vedettiin siskon toimesta sohvalle ja laitettiin selälleni maaten. Leea antoi kieli suudelmien sataa suuhuni samalla kun veli touhusi alapäässäni. En ollut vielä silloin miesten kanssa pelehtinyt juuri ollenkaan. Annoin nyt Juhan kuitenkin vapaasti riisua housuni kun Leean suudelmat maistuivat niin hyvältä. Näin annoin itselleni ainakin luvan ajatella. Vaikka pidin salaisesti siitä kun mies riisuu minut. Leea alkoi riisua  paitani ja hetken kuluttua olinkin alasti heidän välissä.

Juha alkoi imeskellä minua samaan aikaan kun sisko jatkoi suukottelua. Pidin valtavasti siitä mitä Juha teki alapäässäni. Hän imeskeli ammatti taidolla kulliani niin että se oli monta kertaa tulossa. En tiedä miten hän se teki mutta hän sai sen pysähtymään eikä se tullutkaan. Haluni tulla pysyi koko ajan kuitenkin kovana. Kuten kyrpänikin! Yhteistuumin he sitten nostivat jalkani ylös kohti kattoa jotta Juha pääsi pitkän kielensä kanssa mieli puuhaansa eli maistamaan minun reikääni. Olin taivaassa. Leea nuoli nännejäni ja hänen veljensä söi pitkällä kielellään reikääni! Juha viipyi siellä pitkään pystyen menemään syvälle sisälleni. Sitten kun hän otti sen pois tunsin että hän pani tilalle jotakin muuta. Hänen kullinsa se ei ollut. Siihen se oli liian pieni. Vaan se oli Juhan sormi joka kokeili reikäni ahtautta. Toinen sormikin meni märkään mättääseeni ihan hyvin. Kolmannen kanssa oli ongelmia. Mitään muuta ei ensimmäisellä kerralla sisääni laitettukaan. Juha lupasi kuitenkin palata asiaan. Kuten hän palasikin. Useasti. Yhdessä he sitten imeskelivät minut kuivaksi.
Seuraavilla kerroilla Juha sitten kokeili erilaisia asioita laittaa sisälleni kuten banaanin, kurkun sekä porkkanan. Niin ja tietysti oman mulkkunsa useampaan kertaan. Leea ei aivan joka kerta ollut mukana. Viihdyimme aivan hyvin myös kahdestaan.”

Tähän saakka tutkimusta on selvinnyt minulle että Juhan firmassa ei ainakaan toistaiseksi välitetä huumeita mutta jotakin salaperäistä siinä liiketoiminnassa on. Se pitää vielä tutkia. Poikien kanssa siinä touhutaan. Ehkä välitetään niitä haluaville tai vastaavaa. Jotakin tekemistä firmalla on myös Luola nimisen ravintolan kanssa. Sitä ravintolaa pitää tutkia muuten paremmin. Käydäänpä siellä tänä iltana. Ja missä on Thomas?

Ravintola näyttää aivan tavalliselta. On hovimestari ja kaikki. Henkilökuntaa näyttää olevan. Vartioitakin jotka näyttävät asiakkailta. Minua eivät pysty naruttamaan. Vartijat haistan vaikka kilometrin päästä! Miksi niin paljon vartioita kun paikka kuitenkin näyttää olevan melko tyhjä näin illan alkaessa? Tarkkaillen huomaan miehiä häipyvän johonkin. Kukaan ei tule ulos. Yritän saada keskustelua aikaan erään asiakkaaksi pukeutuneen vartijan kanssa. Tämä avautuukin vähän kun annan kunnon setelitukon hänen käteensä. Hän sanoo mistä saa kortin näihin looseihin.  Jos pitää poika viihteestä? Ja minähän pidän. Sanon olevani turisti läpikulkumatkalla joten yhden illan aikuisviihdettä olisi paikallaan. Saan yhden illan oikeuttavan kortin ja sillä avautuu yksi loosi nyt myös minulle. Ovi avautuu ja löydän itseni keskellä mies porukkaa tuijottamassa loosin keskellä olevaa “karsinaa”. Ei se karsina sinänsä heitä kiinnosta vaan ne pojat karsinan keskellä. Saan tietää että menossa on “sikailijat” peli jossa häviävä saa aina jotakin pöydästä sylilleen. Peli on vasta alkamassa joten saavuin ajallaan tietämättäni. Pojat ovat nimeltään Seppo ja Jari ja ovat siinä 18- ikäisiä. Heillä on aivan ihka uudet farkut jalassaan ja valkoinen T paita. He istuvat pyöreän pöydän ääressä ja pelaavat yksinkertaista peliä. On korttipakka pöydällä ja vuorollaan nostetaan yksi kortti kumpikin. Sillä joka nostaa suuremman kortin on lupa kaataa jotain ainetta hävinneen pelaajan päälle!

Pöydällä on esimerkiksi tuubeja jossa on ketsuppia, sinappia tai muuta mitä on sinne keksitty tuoda. Palataan peliin! Rahan kerääjä pyörii miesten ympärillä. Voi sijoittaa poikaan johon uskoo esimerkiksi voittavan ensimmäisen noston. Pelin jatkuessa voi veikata rahaa sijoittelemalla poikaan jonka munat saavat ensimmäisenä suklaa peitteen jne. Seppo häviää ensimmäisen noston. Jari ottaa hymyissä suin sinappi tuubin käteensä ja painaa siitä aimo annoksen suoraan Sepon syliin. Hetki sitten aivan uudet farkut Jarin jalassa saa sinappi kasteen! Yleisö ulvoo innostuksestaan. Seuraavan noston häviää vuorostaan Seppo jonka vuoro on nyt saada ketsuppia syliinsä vähintään yhtä paljon. Jari häviää noston ja saa päähänsä keitetyn kananmunan. He alkavat haista kun Seppokin saa päällensä tomaatti murskaa. Vuoronperään saavat kumpikin kaikenlaista tavaraa vaatteidensa päälle että pian joutuvat riisumaan ne pois. Tätä yleisö on odottanut kun kuuta taivaalta. Kaikki pesun tarpeessa olevat poikien vaatteet heitetään nurkkaan mutta peli ei siihen lopu. Ei tietenkään. Nyt vasta se oikeasti alkaa. Pojat kävivät välillä pesulla ja ovat nyt siis alasti. Peli jatkuu samoilla säännöillä. Nostetaan kortti ja se joka saa suuremman saa jälleen kaataa toisen päälle jotain ruoka tarvikkeita. Pöytään on nyt nimittäin tuotu syötäväksi sellaisenaan kelpaavaa kuten esimerkiksi erimakuista jogurttia.

Sepon vuoro nostaa ja kun hän saa käteensä hertta 6 niin Jari nostaakin pata 9. Jari ottaa pöydältä paksua suklaa jogurttia kaataen sen Sepon rinnuksiin. Purkki tyhjäksi! Seppo voittaa seuraavan pelin ja kaataa vadelman makuista jogurttia Jarin päähän josta se leviää alas kasvoihin. Jari häviää toistamiseen ja saa nyt sulatettua suklaata suoraan munilleen. Tätä yleisö oli odottanutkin. Molemmat olivat täynnä syötävää herkkua. Kun Seppo seuraavalla nostolla taas voittaa hän työntää suklaajuomaa Jarin perä aukosta sisään niin paljon kun sinne mahtuu. Sitä alkaa kuitenkin valua ulos mutta ei toki kaikki. Osa siitä suklaasta jää kuitenkin sisälle. He ovat kohta kun elävä suklaa patukka. Kaikkein eniten on suklaan eri sekoitusta kaadettu poikien päälle ja alle. Kohta ei välitetty enää vuoroista vaan kun hunaja purkit ja tuubit löytyi alkoi yleinen “kaaos”. Molemmat pojat innostuivat kaatamaan sekä paksua että vähän löysempää hunajaa toistensa vartaloon kaikkiin mahdollisiin kohtiin. Kohta he olivat piilossa hunajan ja suklaan sekoituksesta. Peli oli unohdettu ja nauru maittoi. Sekä pojilla että yleisöllä.

Leikki kuitenkin jatkui niin kauan että kaikki pöydällä tuotu elintarvike on loppu eli kaadettu poikien päälle. Nyt oli yleisön vuoro! Se sai nyt mennä syömään kaiken poikien vartaloista! Pojat makailivat lattialla kun miehet nuolivat heidät puhtaiksi.
Olin innoissani. Kesti näin monta vuotta ennen kuin sain tietää millaisesta viihteestä oikeasti pidän. Tietenkin olin ensimmäisiä nuolemassa poikia lattialla. Toki tein myös töitä. Sain tietää hyvin paljon kysyen muina miehinä. Sekin auttoi kun piti vain yksinkertaisesti korvat auki. Silmät olivat koko ajan poikien touhuissa.
Juha Virtanen on sekaantunut laittomiin asioihin enemmän kun isänsä haluaa uskoa.

Juhan juttusille on mahdottoman vaikeaa päästä. Aina joku sihteeri vastaa puhelimeen ja kännykkään ei hän vastaa olleenkaan kun näkee kuka soittaa. Sovin sitten tapaamisesta hänen kanssaan sihteerin välityksellä täksi päiväksi. Halusin tietää missä Thomas on.
Yllätys oli sitten melkoinen kun löysin hänet. Hän oli samassa huoneessa kun Juha! Thomas seisoi muina miehinä Juhan selän takana toimistossa. Juha istui omassa tuolissaan kysyen viekkaasti “että mistä taas halusitkaan keskustella kanssani”?  Kysyin totta kai missä Thomas on ollut nämä päivät? Juha ei antanut hänen vastata vaan sanoi että Thomasilla on nyt työpaikka tässä firmassa eikä minun enää tarvitse olla hänestä huolissani. “Vai mitä, Thomas”? Hän nyökkäsi. Sain kuulemma lähteä. Palveluksiani ei enää tarvita. 
Sanoin hänelle suoraan että on ilmennyt sellaisia asioita jotka vaativat joko minun tai poliisin tutkimusten jatkuvan. Hän selvästi hätkähti. Ei sanonut hetkeen mitään. Sitten hän antoi Thomasille merkin poistua. Odotimme kunnes hän oli poissa. Juha halusi tietää mitä äsken tarkoitin poliisista. Sanoin että minä hankin juuri todisteita Ravintola Luolan ja DSB:n  kytkennöistä. Luola taas pitää salaisia looseja missä rikkaat irstailija ukot temmeltävät poikien, jopa alaikäisten kanssa.  Huumevälitystä epäillään. “Minulla ei ole mitään tekemistä Luolan kanssa” väitti Juha. Minä väitin toista. Juha halusi puhua asianajajansa kanssa ennen kuin jatkaisi kanssani tämän enempää. Lupasi palata asiaan myöhemmin.

tumblr_mlj2kwBuUG1rwkx4lo1_1280-normal.j

Jussi
Ville Salonen, se kuvaaja joka otti minusta kuvia ja julkaisi yhden niistä netissä soitti ja pyysi käymään. Olemme sopineet että hän kuvaa minua internet sivuilleen kun sormeilen “ensimmäistä” kertaa itseäni. Minä olen se kuuluisa neitsytpoika hänen sivuillaan. Tänään on se päivä. Ei väliä millaisissa vaatteissa kuulemma tulen kun ne kuitenkin heti riisutaan. Olen ollut hänen studiollaan aikaisemminkin mutta aina vaan pidän siitä ja sen tunnelmasta. Siellä on aina kun tuoreen poika lihan tuoksu. Suunnitelmiin on sen verran tullut muutoksia että nyt otetaankin video kameralla kuvia. Saadaan elävää kuvaa. Ne tulevat edelleen internetiin mutta nyt liikkuvina kuvina. Hän haluaa tehdä muutaman minuutin pätkän ja aloittaa kun riisun itseni härnäävästi samalla kun kerron olevani se neitsyt poika ja vasta 16 vuotta vanha. Uskon osaavani oikealla tavalla härnäävästi riisua sillä olen tehnyt sitä tuhansia kertoja peilin edessä. Kun sitten olen alasti pyörin kameran edessä esitelläkseni itseni kunnolla. Vetäydyn leveälle sohvalle ja nostan persettäni ylös kattoon. Annan kameran näyttää reikäni katselioille.  Sitten alan laittaa niitä sormia sinne. Samaan aikaan selitän että en ole tehnyt tätä aikaisemmin vaan olen ikään kuin säästänyt sen sinulle rakas katselija. Puhkaisen neitsyt reikäni sinulle rakas katselija.

Työnnän itseeni ensin pikku sormeni ja annan sen pyöriä siellä jonkin aikaa. Vedän sen pois ja nuuhkin sitä. Laitan sen suuhuni ja silmät ummessa nuolen sen puhtaaksi. Kamera seuraa kun alan laittaa sisälleni lisää sormiani. Kohta neitsyt reiässäni on omia sormia ainakin kolme. Lisää sinne ei menekään. Aika loppuu ja kamera sammuu. Ruutuun tulee teksti jossa kehotetaan menemään maksulliselle puolelle. Sieltä näet lisää!
Ville Salonen on innoissaan. Olin kuulemma hyvä! Tiesin onnistuneeni.

Villellä oli myös uutisia. Hän on pystynyt järjestämään minut DSB: n ryhmään! Se oli kuulemma helppoa. He olivat nähneet kuvan netissä ja muutenkin sakko lihaa kaivataan. Rikkaat ukot tulevat vaativaisemmaksi koko ajan. Nyt on pojan oltava 16 ja kaunis. Minä olen molempia. Minulla on kuulemma loistava tulevaisuus siinä ryhmässä. Hän on ylpeä saadessaan rehellisesti sanoa minun olevan hänen löytönsä.

Netissä on pyörinyt jonkin aikaa tieto että Ravintola Luolan Loosissa 8 esiintyy keskiviikkona neitsytpoika!
Miehiä on valtavasti vaikka sisään pääsy on tehty mahdollisimman vaikeaksi. Vain jäsenille!  Ravintolaan pääsee kyllä kaikki mutta loosiin 8 maksaa ekstra. Ja maksaa paljon. Onhan luvassa tavallaan moninkertainen laiton esitys. Sen lisäksi että laki kieltää seksi esityksen noin yleensä livenä se myös kieltää lapsi pornon. Lapsihan minä vielä lain mukaan olen. Vartijat pitävät tarkistuksia koko ajan ettei sisään pääse muut kun jäsenet. 
Esitystä on mainostettu netissä neitsyt pojan aukon revittämisellä ensimmäistä kertaa yleisön edessä. Ja sitähän se onkin.

Loosi on täynnä kun astun sinne. Siellä on neljä katosta normaalin näköistä  köysien varassa keinuvaa keinua. Kaikissa keinussa  istuin laudan  keskellä on “tappi”. Jokainen “tappi” on paksuudeltaan samanlainen mutta eripituisia pituisia. Ensimmäisen keinun “tappi” on noin 8 CM pitkä. Seuraava noin 12, 18 ja viimeisen 21CM. 
Olen luonnollisesti alasti ja arvaattekin jo varmaan mitä minä keinuissa teen? Tehtäväni on kokeilla kaikki keinut.  Ensimmäinen odottaa saman tien. Menen sen viereen ja katson sitä hetken aikaa. Se näyttää aika pieneltä. Onhan se “vain” 8 cm pitkä. Paksu se ei ole. Käännän sille selkäni ja miehet ovat aivan hiljaa. Kaikki ovat seisomassa aivan keinujen lähettyvillä. Lasken itseni ja tunnen kun se pieni tappi koskettaa perä aukon suuta. Työnnän itseni hiljaa kunnes tunnen tapin menevän sisään taputusten keralla. Kun se on pohjassa minun on noustava kerran ylös tapista mutta ei vielä kokonaan irti siitä vaan laskeuduttava toistamiseen alas. Tappiin on laitettu vain vähän maukasta ja syötäväksikin kelpaava ruoka öljyä sisään menon helpottamiseksi. Se ei kuitenkaan haittaa miehiä nuoleskelemasta sitä kun nousen pois siitä. Kaikki ei kuitenkaan ehdi sinne kun se on jo puhdas. Siksi osa paitsioon joutuneista kyttäävät jo seuraavan keinun tappia valmiina. Lähestyn sitä yhtä varovaisesti. Se on 12 cm pitkä ja näyttääkin isommalta. Käännän sillekin selkäni ja laskeudun istuakseni siihen. Tunnen kun miehiä pyörii aivan siinä lähettyvillä hyökätäkseen tapin kimppuun kun nousen siitä ylös.

Pyöritän pakaroitani helpottaakseni sen sisälleni työntämisessä. Aika helposti se kuitenkin sinne loppujen lopuksi menee. Kun se on pohjalla pyöritän sitä jonkin aikaa sisälläni. Nousen sitten hitaasti ylös laskeutuakseni vielä kerran tämän tapin päälle. Istun hetken kunnes nousen siitä ja annan miesten taistella tapin nuolemisesta.
Tiedän että seuraavat tuottavat enemmän hankaluuksia saada sisälleni enkä ole lainkaan varma menevätkö ne edes sisälleni. Onhan minulla aika tiukka nuori reikä.

Seuraava tappi on 18 cm eli normaalin miehen seisovan kullin pituinen. Katson sitä pitemmän aikaa kunnes uskallan kääntää sillekin selkäni. Laskeudun jännittyneenä hieman alas yleisön kannustusten saattelemana. Tunnen tapin reikäni kohdalla ja annan itseni laskeutua sen verran että tappi on muutaman millin sisälläni. Muutamat miehet työntävät olkapäistäni saadakseen tapin sisälleni. Sattuu ja alan irvistää. Mutta yleisön ja myös itseni vuoksi lasken itseni kokonaan alas ja se on siellä. Istun aivan hiljaa jonkin aikaa. Loppujen lopuksi pidän siitä kun se tappi on sisälläni ja miehet katsovat minua kun siinä alasti istun keinussa. Olen tapissa kiinni kunnes nousen hitaasti ylös ja sitten takaisin alas hiljaa. En nyt uskalla pyörittää pakaroitani vaan haluan vetää tapin pois itsestäni. Miehet hyökkäävät senkin tapin kimppuun ja imeskelevät sen puhtaaksi.

On viimeisen tapin vuoro. Sen pituus on jo noin21 cm ja se odottaa minua keinussaan. Tai se odottaa minun nuorta persettäni. Se on rasvattu kunnolla ja rasvataan vielä uudestaan ennen kuin yritän. Käännän selkäni ja alan laskeutua. Tunnen tapin kun se koskettaa aukkoani joka tuntuu vähän aralta. Työnnän itseäni hieman alemmas ja tunnen sen menevän rasvattuna aika hyvin toistaiseksi. Sisälläni on nyt tapista noin puolet. Miehet eivät ole tähän mennessä uskaltaneet olkapäistäni työntää tähän tappiin mutta nyt kun havaitsevat empiväni ottavat olkapäistäni kiinni ja työntävät aika kovaa ja se sattuu. Mutta sen avulla saan pitkän tapin sisälleni. Istun siinä hikisenä hetken aikaa kunnes nostan ja lasken itseni ja saan vetää sen viimeisenkin tapin pois sisältäni. Aukkoni on arka mutta onnellinen! En pääse heti sieltä pois vaan miehet haluavat lähemmin tutustua neitsyt reikääni. Annan vapaasti heidän tehdä se. He sormeilevat muutenkin arkaa persettäni mutta minähän pidän siitä. Sitähän varten olen luotu. Miesten iloksi. 

tumblr_mkwj92trY81rka7d8o1_500-normal.jp

 

Juha
Juttelin isäni kanssa. Olen saanut valituksia kun kaikilla ei suinkaan ole mahdollisuuksia internetiin eikä ainakaan live- esityksiimme. Vanhemmat miehet etenkin väittävät jäävänsä paitsioon. He haluavatkin että alkaisin julkaista nettilehden rinnalle tavallisen kuukausilehden poikien kuvia. Olen ajatellut toteuttaa sen ja alkaa julkaista sellaista. Lehden nimeksi olen ajatellut yksinkertaisesti “Farkkupojat”. Siinä voisi farkkumainosten lisäksi mainostaa muutkin tuotteitaan. Siinä julkaistaisiin Suomalaisten mutta myös muiden maiden poikien kuvia. Kovan luokan poika pornolehti! Isäni innostui heti asiaan. Se oli sitten sillä selvä. Ensimmäinen lehti ilmestyy jo seuraavana kuukautena.

Isälle en ole vielä keskustellut yksityisetsivän käyneen luonani. En anna sen kiusata häntä sillä uskon löytäneeni siihen ratkaisun. Minulla ei ole mitään pelättävää sillä huumeita hän vain etsii eikä meillä välitetä niitä. 
Yleisön joukossa on ollut muutama välittäjä. Siitä sitten joku on vetänyt sellaisen johtopäätöksen että me olemme mukana siinä ja mennyt yksityisetsivän pakeille. Tämä yksityisetsivä on sitten käynyt minuakin kiusaamassa. Nyt se käsittääkseni on selvitetty väärinkäsitykseksi. Mutta nyt yksityisetsivä on mukamas löytänyt muuta “laitonta” meidän puuhissa. Pientä hiomista siinä tietenkin onkin kuten yleensä tällaisessa bisneksessä. Myönnän että ravintola Luola kuuluu osana DSB ryhmään. Lapsia emme kuitenkaan käytä esityksissämme. Emmekä pakota poikia mihinkään mihin eivät halua. Pojat viihtyvät meillä, kysykää vaikka heiltä suoraan. Aion ehdottaa sille pojista pitävälle etsivälle sopimusta josta se ei voi kieltäytyä. Jätetään isäni sen asian ulkopuolelle.

Isä on jo 66 kun minä täytän seuraavalla kerralla 45. Hän on vanha mutta haluaa silti vieläkin katsella nuoria alastomia poikia. Joskus hän katselee vielä minuakin. Rehellisesti sanoen vartaloni näyttää vielä hyvältä. Olen koko ikäni pitänyt siitä hyvää huolta. Yleensä hän kuitenkin haluaa katsella palkkaamiani poikia yksityishuoneessaan Pojat ovat kertoneet että heidän ei tarvitse kun riisuuntua hänen edessään. Hän haluaa vain katsella poikia alastomana. Joskus kuitenkin isäni kuulemma riehaantuu ja käskee poikien hyväillä itseään hänen silmiensä edessä. Silloin yleensä loppuun asti. Yleensä silloin myös isäni haluaa sormeilla heitä. Ja nuolaista sen jälkeen sormensa puhtaaksi. Pojat pitävät isästäni ja isäni pitää pojista. Siis myös seksin ulkopuolella.

Sanon sille nuorelle hyvännäköiselle yksityisetsivälle että isäni on vanha ei kestäisi epäilyjäsi kun niissä ei ole perääkään. Huumeita emme välitä ja se muu on pelkkää hyvää tarkoittavaa bisnestä. Hyvän olon tunnettahan me yleisölle tarjotaan. Hyvää viihdettä sitä haluaville. Ja sitä tarvitsijoille! 
Sanon hänelle että annan kymmeneksi vuodeksi vapakortin hänelle kaikkiin meidän tilaisuuksiin, siis myös Luolaan! Itse asiassa samanlaisen kortin mitä Poliisipäälliköllä on jo nyt! Hän on nimittäin myös poikiin menevä. Ja viihtyy ennen kaikkea Luolan looseissa joka ilta.
Sopimukseen kuuluu että isälleni ei kerrota mitään siitä epäilyksistä huumeista!

tumblr_mkdq1vhHJY1rt0yhlo1_500-normal.jp

 

Tarmo
Sain viestin kännykkääni että tulisin DSB. n esitykseen paikalliseen viihde keskukseen. Viesti oli Juhalta. Samalla saisin nähdäkseni uuden esityksen jonka ei pitäisi olla laiton tai edes arveluttava. 
Paikalla Juha sitten ennen esityksen alkua antoi minulle vapaaliput jos annan asian olla. Hänen isänsä vuoksi ellei muuten. Oliko se lahjonta? Oli varmaan mutta kelpasi minulle. Ennen kaikkea kun olin sitä lopettamista muutenkin harkinnut. Ei heidän toiminnassaan ollut mitään muistuttamista. Ei sinällään mitään väärää. He toivat viihdettä sellaista haluaville. Kuten minulle! Ja monille muille. Huumeita ei välitetty. Se on tutkittu juttu. Eikä minun muuta pitänytkään tutkia. Tehtäväni on suoritettu. Olen vapaalla. Ei ole muuta työtä tälläkään hetkellä.

Esitys alkaa kun esirippu nousee. Lavalla on seitsemän upeata vain valkoisissa boksereissaan  koikkelehtivaa nuorta miestä. Kun he tanssivat niin kulkuset vain heiluvat kalsareissaan. Lavan reunalla aivan yleisön edessä pojat keinuttelevat lantioitaan ja samaan tahtiin heiluvat heidän kulkusensa boksereissaan. Aivan samaan tahtiin kaikki seitsemän kulkusta lyövät tahtia. Samaan tahtiin he työntävät munansa yleisön eteen ja kaikkien pullistus ovat ainakin melkein suuria. Se on selvästi kulkusten tanssi. Heidän kulkuset tanssivat boksereissaan iloisesti. Sitten kun musiikki loppuu ja on aivan hiljaista pojat laittavat samaan aikaan kätensä housuihinsa ja suoristavat siellä olevan kalunsa ylös kohti napaansa. Ottavat kätensä sieltä pois kun kalu pysyy siinä pystyssä. Ja alkavat musiikin alkaessa taas soida keinuttamaan lantioitaan. Nyt kulkuset tanssivat jälleen boksereissaan kalun ollessa edelleen pystyssä napaa tuijottaen. Taustalla soiva musiikki hidastuu kun pojat alkavat hahmotella boksereissaan kalunsa kokoa. He panevat kaikki yhdessä samaan aikaan kätensä oman kalunsa ääriviivoihin jolloin meille tulee käsitys kuinka suuri siellä oleva herkku kellekin on.  Kääntävät sitten selkä yleisöön päin ja laskevat pokerinsa hiljaa alas. Pakarat keinuen he kääntävät vartalonsa.  Nyt meidän silmien edessä ja ilona on kasa kaluja ja tanssivat kulkuset. Yleisö on innoissaan. Miksei olisi? Lava kauniita alastomia iloisia nuoria miehiä! Mitä elämä vielä voisi tarjota?

Luonteeseeni kuuluu seurata syrjäsilmillä muita ihmisiä ympärilläni. Niin myös nyt. Näin kuinka yksikin nuori mies pyörii katsomossa ja kyseli istujilta jotakin. Yhdelle miehelle hän jopa antoi jonkin paketin. Eikä tarvitse olla kovinkaan viisas arvaamaan mitä paketti sisälsi. Sen verran jännittyneeltä kumpikin näytti. Vilkuiltiin ympäriinsä ettei kukaan vaan nähnyt. Mies joka paketin antoi tuntui tutulta. Kunnes muistin missä aikaisemmin olin miehen nähnyt. Hän oli yksi siviiliasuinen vartija! Ostaja oli taas meidän yhteinen ystävämme Matti ystäviensä seurassa!

tumblr_mjii7iZvzZ1re1pbqo1_1280-normal.j

 

 

Thomas
Minulla on huomenna kilpailu esitys Loosissa ja kun se on minulle aivan uutta niin yleensä sellainen jännitys tuo  uniini jotain erityistä kuten viimeöinen.

Olimme kaverin Tompan kanssa teltassa nukkumassa. Olimme jossain metsän keskellä kun teltan rajoista sisälle astui kaksi erittäin pientä noin 80 cm pituista Peikkoa. He olivat muuten harmaissa mutta punainen tonttupäähine päässä. “Täältä tuli nenääni nuoren pojan munan tuoksu” sanoi se toinen. “ Mutta eihän täällä ole kun kaksi poikaa nukkumassa. Munaa ei näy missään”.

Minä olin nukkuvinani. Silmäsyrjälläni seurasin heidän puuhiaan. “ Täältä se tuoksu tulee” sanoi toinen lähestyen farkkujeni sepalusta. Selvästi sieltä hän mutisi ja alkoi avata  vetoketjuani. Hän osasi sen tempun joten on tehnyt sitä aikaisemminkin. Veti vetoketjun reippaasti alas ja munan tuoksu sen kun voimistui tontun sieraimissa. Minulla oli valkoiset kalsarit vielä esteenä tontulle. Hänen kaverinsa hääräili samojen asioiden kimpussa Timpan vieressä. Hänellä oli kirkkaan punainen este. Minun peikkoni löysi nopeasti tavan vetää kalsarini sen verran alas kun farkut antoi periksi ja sai näin esille seisovan kaluni mitä se etsi. Samoin teki Tompan peikko. Heti he alkoivat nuoleskella kalujamme . He kaipasivat kuitenkin lisää joten Timpan peikko tuli avuksi ja yhdessä he vetivät farkkuni pois jaloistani . Samoin tapahtui kalsareillemme.

Minun peikkoni meni vuorostaan Timpan peikon kanssa tekemään samoin hänen farkuilleen. Näin makasimme molemmat alapää paljaana. Peikot palasivat nyt omiin kulliensa luokse ja alkoi yleinen mässäily. Omasta kalustani alkoi tulla kiiltävää liukastus nestettä. Se tuntui maistuvan peikoillekin. Hänelle maistui myös  kulkusteni maku sillä peikkoni alkoi nuolla nyt niitä. Se haistoi perseeni tuoksut. Se valui vielä alemmas mistä se aukkoni haju tuntui tulevan. Ei aivan vielä tuntenut poikien vartaloa. Tuoksut olivat peikoille selvästi uusia. Se siirsi säkkejäni pikku kätösillä hieman syrjään ja näki elämänsä ensimmäisen poika aukon. Sieltä se tuoksukin tuli. Haisteli sitä pikku nenällään ja kun sen haju tuntui miellyttävän meni lähemmäksi kunnes sen pää oli sisällä. Katseli siellä olevia käytäviä mielenkiinnolla ja veti sitten itsensä kokonaan sisälle. Mitään ei näkynyt peikosta enää ulkopuolella vaan oli se vetäissyt itsensä kokonaan sisälleni. Siellä se ehkä on vieläkin ellei sitä missään muualla näe…

Kyseessä on vedonlyönti kilpailu. Laillinen väitti Juha sillä siitä maksetaan valtiolle verotkin. Kilpailussa on kolme osaa. Aluksi kiivetään seinää pitkin. Sitten pyöräillään kunto pyörää ja lopuksi keinutaan. Tämä kaikki alasti. Alasti seinäkiipeilyä reikä avoimena. Alasti kunto pyöräilyä reikä kiinni pyörässä olevassa “tapissa” sekä lopuksi alasti “tappi” keinumista. Tyypillistä DSB: tä siis. Alastomia poikia. 
Meitä on neljä osanottajaa, siis kolme poikaa jota voi rahalla veikata voittajaksi. Minä, Joonas sekä kuopus Jussi joka on vasta 16 ja vielä uusin löytö Markus. Kaikki olemme nuoria keski- iän ollessa 18. Jussi pudottaa sen niinkin alas. Olemme kaikki muut 18-19ikäisiä. 

Aluksi jännittää olla alasti suuressa huoneessa ison yleisön tuijotettavana vaikka sitähän aina olen halunnut.
Ensimmäinen laji on siis seinäkiipeily. Meillä jokaisella on oma reitti päästä noin 5 metrin korkeuteen ja sieltä sama reittiä alas. Tuomari antaa luvan lähteä kiipeilemään. Yleisö on meidän ympärillä ja kun lähdemme tuomarin käskystä kiipeilemään porukkaa kerääntyy aivan alapuolellemme. Heille on talon puolesta annettu kiikarit ja niiden käyttö on heti ahkeraa. Reitti on tarkoituksella suunniteltu niin että joudumme levittämään jalkamme aivan leveäksi jotta ulottuisimme osumaan jalkapohjamme kiinnikkeisiin. Yleisö huokaa kun levitän saadakseni otteen jalkojani leveäksi. Ei siitä pelkästään että levitän jalkani vaan huokaus tulee ilmeisesti kun reikäni avautuu heille. Tiedän että kiikarit avataan viimeistään nyt jotta saavat mahdollisimman hyvän kuvan aukkoni kauneudesta. En halua tuottaa pettymystä faneilleni kiirehtimällä vaan pidän sulo reikäni auki mahdollisimman kauan. Palkintoa ei jaeta pelkästään nopeudesta vaan myös esiintymisestä ja kauneudesta. Reikäni halutaan esitellä myös kauempaa olevalle yleisölle. Siksi studioon on lisätty kameroita ja suuria televisio monitoreja. Joudun tuottamaan jossain vaiheessa pettymyksen yleisölle sulkemalla aukkoni jatkaakseni matkaa ylöspäin.

tumblr_mizsj5VOx11s71nkzo1_500-normal.jp

 

Tarmo
Kaikki ovat paikalla. Jopa Juha isänsä kanssa. Vielä siellä näyttää olevan Poliisipäällikkö Johansson sekä talon oma turvallisuuspäällikkö Mattson. Kumpikin nelikymppisiä miehiä. Minä olen saanut vapaakortin tähän tilaisuuteen Odotamme vedonlyöntikilpailun alkamista. Kyseessä on kolme laji ja neljä alastonta poikaa! En ole vielä päättänyt kenen puolesta lyön rahani vaikka onhan siellä Thomas. Juha on kuitenkin kertonut mukana olevan myös 16 ikäinen netin uusi sensaatiopoika Jussi. Kaunis kun mikä! Kaikki ovat kauniita niin kuin vain nuoret pojat voivat olla. Tällä hetkellä pojat pyörivät alasti yleisön keskuudessa mutta lähtö reiteille on pian edessä. Siviiliasuisia vartioita liikkuu yleisön seassa. Minä tunnistan joka ikisen vartijaksi. Olen kertonut Juhalle epäilyksistäni kuka välittää täällä huumeita eikä hän pitänyt siitä. Turvallisuuspäällikkö on hänen hyvä ystävänsä ja isän vastustuksesta huolimatta hän palkkasi Mattssonin firman huolehtimaan yhtiönsä turvallisuudesta ja vartioinnista. Veikon mielestä varioinnista olisi voinut huolehtia omat miehet. Juha halusi palkata ulkopuolisen ja tässä tapauksessa hyvän ystävänsä “Turvallisuusvartiointi” nimisen firman miehet vuosia sitten. En ole pystynyt todistamaan mitään. On vain minun epäilys. 

Pojat lähtevät reitilleen. Minulle on annettu kuten muillekin kiikarit. Heti kun pojat lähtevät paikoiltaan kiirehdin Thomasin alapuolelle kiikarini kanssa. Suurin osa yleisöstä painaa Jussin alapuolelle. Alapuolelle ihmettelette? Ette kauan kun kerron kiikarin ja reitin alapuolen yhtäläisyyden. Pojathan kiipeilevät alasti. Yleisö on poikien alapuolella kiikaroimassa heidän perseitään. Reitti on tehty niin että pojat joutuvat tai pääsevät levittämään jalkansa leveäksi jotta ne osuvat tartunta koloon. Ja kun poikien jalat ovat leveällä heidän perä aukkonsa ovat apposen auki. Ellei kiikarit riitä on paikalla monta kameraa ja monitoria levittämässä ilo sanomaa ja ennen kaikkea iloista kuvaa.

Markus on ottanut johtopaikan. Minä äänestin Thomasin voittajaksi. Toisena on yllättäen nuorin osanottaja eli Jussi. Jussin reikä oli kuvatuin. Sekä kiikarilla että monitorissa. Hän myös eniten sitä yleisölle esitteli. Puuttui enää että hän olisi sormensa sinne kesken kilpailun laittanut. Markus on luonnon lapsi tällä alalla. Hän on niin luonnollinen kiipeillessään reikä avoimena ylös seinää pitkin pitkillä askelillaan. Thomas on kolmantena kun otti alun kovin varovaisesti. Perää pitää Joonas joka on ottanut tähän asti ainakin löysästi. Häntä äänestäneet pitävät kuitenkin niin paljon meteliä että toivottavasti se saa Joonakseen lisää vauhtia. Joonas on vain niin mielellään “avonainen” kiipeilyssään että ei raaski sulkea reikänsä lähteäkseen kun huomaa miesten kiimaiset katseet  avonaista reikäänsä kohtaan. Ystävällisyys vaan tahtoo kostautua. Thomas taas yrittää jostain ihmeen syystä pitää reikänsä mahdollisimman piilossa. Hän on ymmärtänyt tämän kilpailun vallan väärin. Markus näyttää mielellään mitä on tarjota miesten katseille. Mutta hän on kuitenkin käänteissään nopea. Jussi näyttää myös mielellään paljon puhuttua “neitsytreikäänsä”.

Vaikka hän ei sormensa sinne ehdi laittaakaan se ei estä tätä luonnonlasta levittämään käsillään sitä himottua reikäänsä nauraen enemmän auki. Kaikilla pojilla on omat ryhmät alhaalla seuraamassa ja kannustamassa suosikkiaan. Ja ennen kaikkea katsomassa suosikkinsa reikää eli ruskeaa rusinaa. Minä olen Thomasin alapäässä jota saa kiroilla sillä hän ei paljoa ylimääräistä itsessään esittele. Harmittaa niin että huudan muun mukana hänelle että esittele hyvä mies enemmän sulojasi meille. Siitäkin annetaan pisteitä. Ennen kaikkea siitä sillä ollaanhan Luolassa! Se auttoikin sillä ennen kuin Thomas oli huipulla hän alkoi enemmän  löysätä pinnojaan ja alkoi enemmän “avautua”.

Huipulla oli Luolamaisesti jokaiselle pojalle punainen viiri kädensijoineen. Punainen viiri oli melko pitkä mutta se muovinen kädensija oli vain noin 5 sentin pituinen. Jokaisen kilpailuosuuden “maalipaikalla” olivat seuraavan etapin ohjeet. Tässä viirissä esimerkiksi oli ohjeena laittaa se viirin muovi osa reikäänsä niin että se pysyy siellä kun samaa reittiä kuljetaan nyt alaspäin. Se ei saisi pudota mutta kun huomaa sen sisällään alkavan irrota saa ja pitääkin työntää sen sinne takaisin. Viiri näin mukavasti heiluu perä aukon ulkopuolella kun pojat vauhdilla tulevat alas. Vaikka ei kai sieltä kovin vauhdilla voi tulla kun kuitenkin on tultava samaa reittiä. 

Markus ensimmäisenä laittaa viirin reikäänsä. Hän painaa muovisen kädensijan kokonaan sisälleen aukkoonsa. Kamera seuraa toimitusta mielenkiinnolla sillä nyt ollaan melkein pelkästään sen varassa kun pojat ovat huipulla.
Se tarkoittaa noin 5 metrin korkeudessa joten kyllä hyvä kiikarikin näyttää kaiken kiinnostavan.
Markus alkaa laskeutua viirin heiluessa selkänsä takana. Nyt tullaan välillä selkä seinäpuolella välillä taas käännetään toisin päin. Miten kukin katsoo parhaiten alastulon onnistuvan. Markus tulee kasvot yleisöön päin ainakin suuremman osan ajastaan hymyillen leveästi faniensa iloksi. Hän saa viirinsä myös pysymään rusinassaan eikä siis joudu työntämään sitä kertaakaan takaisin. “ Pitää osata laittaa sen sisälleen heti oikealla tavalla” on hänen selityksensä siihen. Aikaa hänellä on kulunut noin 34 minuuttia.

tumblr_mefsom9Bi21rdxlr9o1_500-normal.jp

 

Juha
Lehteni “Farkkupojat” ilmestyy muutaman viikon sisällä. Minulla on lehden toimittaja ja ennen kaikkea valokuvaaja täällä kilpailussa mukana. Tarkoitus on tehdä ensimmäiseen numeroon kuva artikkeli tästä. 
Valokuvaaja on seurannut tiivisti Jussia ja hänen tekemisiään kuten kehotin. Jussi on tänään kilpailun tähti. Menestynyt internetissä vallan hyvin. Hänen kuviaan näkee siellä päivittäin. Lehden kuvat saavat olla rohkeita.
Jussi kiipeilyssään osoittaa olevansa kaiken sen tähteyden arvoinen. Niin hartaasti hän haluaa esitellä kunnon DSB.n poikien tavoin sulojaan.

Kun Jussi melkein laittoi sormensa kiipeilyn lomassa sinne oli kuvaaja tasollaan ja sai siitä huippu kuvia. Tämän kilpailun ensi sijainen tehtävä on viihdyttää yleisöä joka koostuu enimmäkseen miehistä. Voittajaa ei niinkään haeta vaikka vedon lyönti kilpailu onkin. Rahaa ei niin paljon sijoiteta että verissä suin siitä taisteltaisiin. Pojille saa antaa kannustusrahaa niin suuren summan kun haluaa. Yleisön joukossa on tämän maan kerma mitä vuosi tuloihin tulee. Jussi on yleisön suosikki netin esiintymisensä johdosta mutta kaikki ovat jonkun kunkku.

Jussi vaan on niin villi että tekee mitä tahansa viihdyttääkseen miehiä ja myös itseään.
Markus kuitenkin on johdossa kun tulee ensimmäisenä alas seinäkiipeilyn suoritettuaan. Hän ottaa viirin muovisen kädensijan ulos reiästään ja ojentaa sen tuomarille. Kauan tuomari ei sitä saa pitää sillä lähellä ollut mies ottaa sen ja alkaa nuolla sitä haisteltuaan ensin. Markulle annetaan ohjeita seuraavaa suoritusta varten. Se on kuntopyörällä ajelua 3 km verran niin nopeaan tahtiin kun uskaltaa. Ei siinä vielä kaikki. Paikallaan pyöräily suoritetaan alasti ja tappi perseessä!
Satulan keskellä on 5sentin pituinen tappi. Halkaisijaltaan tappi on vain noin 10 millin paksuinen. Sen pitää asentaa reikäänsä niin että se myös pysyy siellä 3 km ajon ajan. Tappi ei saa päästä reiästään ennen kuin maalissa. Jos se tulee ajon aikana ulos siitä tulee sakkominuutteja. Sen saa toki laittaa takaisin niin monta kertaa kun se sieltä valuu näkyviin jatkaakseen kilpailua. Se on pieni ja siksi vaikeampi pitää märässä reiässään kun jos se tappi olisi suurempi. Sieltä se valuu helposti ulos kun poika vielä joutuu polkemaan. Laitteessa on mittari mistä näkee kilometri määrän ja kun se näyttää että kilpailija on polkenut paikallaan 5 km verran saa hän siirtyä seuraavaan pisteeseen. Markus asentaa itsensä harkitusti istumaan satulaan niin että katselijatkin näkee kun se tappi siinä menee hiljaa piiloon hänen aukkoonsa. Mitään rasvaa tai voidetta ei tarvita sillä poikien reiät ovat niin märät hiestä että näin pienet tapit menevät sisälle helposti. Sitten alkaa polkeminen. Pyörä on asennettu valmiiksi kaikille samanlaiseen raskauteen mitä polkemiseen tulee. Markus kuluttaa noin 20 minuuttia matkan polkemiseen. 

Tarmo pyörii Thomasin kannustusjoukossa. Hän väittää vartioidemme osallistuneen huumeiden välitykseen esityksemme aikana yleisön joukossa. Se pitääkin paikkaansa mutta vain tietty osa vartioista eivät toki kaikki. Olemme itsekin epäilleet jotain sellaista. Emme vain tiedä ketkä vartioista ovat sekaantuneet siihen. Tutkimme asiaa.
Markus ei pudota tappia perseestään kertaakaan. Hän johtaa edelleen koko kilpailua vaikka Jussi lähenee koko ajan. Kun Markus on polkenut nuo vaaditun 3 km ja jättää sen jälkeen pyöränsä seisomaan paikalleen hyökkää satulan kimppuun kasa miehiä haistamaan ja nuolemaan sitä hänen reiässään ollutta tappia.

Jussi on suosituin edelleen miesten kesken. Kun hän tulee alas kiipeilyseinää pitkin hän härnää miehiä heiluttelemalla kulliaan ja antaa pussiensa tanssia villisti. Peräreiässä on pysynyt sinne hyvin pantu viirin kädensija. Yksi miehistä vetää sen sieltä pois kun Jussi astuu lattialle. Sanomattakin on selvää että sama mies saa kunnian nuoleskella tämän viirin kädensijan puhtaaksi. Jussi pyrkii seuraavalle etapille mutta miehet eivät anna. Ihmettelen kun Jussin ympärillä hyörii kasa miehiä ja kun menen lähemmäksi näen että kaksi miehistä on alkanut imeskelemään Jussin nännejä. Kaunis nuori mies kuola valuen pussaa ja Leoksi kutsuttu imee Jussin kullia. Toisella puolella yhden miehen sormi pyörii Jussin perä aukossa ja kun mies ottaa sormensa sieltä pois nuollakseen sitä panee toinen mies vuorostaan sormensa sinne. Alkaa olla oikein jono perä aukon luona. Kaikki haluavat laittaa sormensa Jussin aukkoon nuollakseen sen sitten puhtaaksi. Jussin kaunis kalu alkaa olla kuin kanki. Sitten kuitenkin oivalletaan että Jussin pitää saada kilpailla ja laitetaan hänet kunto pyörän satulaan varmistaen että tappi siinä osuu Jussin paljon kokeneeseen reikään. Käsketään hänet polkemaan lujaa.

Kiihottavaa on katsella kun Jussi polkee kulli jäykkänä miehet ympärillään. Munapussit Jussilla on kiinteän  pyöreät. Leo Leijona pitää huolen että hänen kullinsa ei laske vatkaamalla sitä käsin koko matkan ajan. Sen verran tämä episodi vaikutti että Thomas ohitti hänet tällä etapilla. 
Uuden lehteni valokuvaaja otti koko Jussin kimpussa olleen episodin nauhalle. En vaan tiedä uskallanko julkaista kuvat ainakaan ensimmäisessä numerossa. Sehän menee pornon puolelle.

tumblr_mhsfdx6RX01ru6q7ko1_1280-normal.j

 


Thomas
Fanieni joukossa on vaarallisiakin ääniä. Olin tunnistavinani Volvo miesten ääniä! Ainakin pomoksi kutsuttu miehen ääni. Hyökätessään kimppuuni silloin paini elokuvan tekemisen jälkeen heillä  oli naamiot kasvoissaan. He kuitenkin antoivat pieniä käskyjä ja huomautuksia toisilleen kuten “että onpas kaunis poika” tai “älä nyt hyvä mies lyö noin kovaa” joten heidän äänensä jäi mieleeni. Siksi jäin kiipeily osuudessa melkein seisomaan paikalleen kun pelästyin äänen kuullessani.

Jäin jälkeen enkä uskaltanut esitellä sulojani niin kun yleinen toive oli ja kuten muut pojat. Jähmetyin hetkeksi paikoilleen. Nyt on otettava rennommin. Eivät ne Volvo miehet täällä uskalla mitään tehdä. Hehän ovat kannustus joukossani.
Yritän välittää tiedon Tarmolle. En tiedä ymmärsikö hän käsimerkkiäni. Kun tulin alas tappi perseessäni se pirun tappi putosi kerran. Sain siitä otteen ja laitoin sen paikalleen takaisin. Annoin se varmasti minulta tuoksuvan vempeleen Tarmolle ja kuiskasin hänelle että Volvo miehet ovat täällä. Varmasti Tarmo kuuli sen kun hän otti tapin alkaen nuolla sitä kuten tekivät kaikki muutkin jotka saivat poikien perseessä olleet tapin käteensä. Aukkoni ei tämän jälkeenkään saanut olla rauhassa sillä seuraavaksi sinne on laitettava yhtä pieni tappi nyt vaan polkupyörän satulassa. Jussi on lähtenyt vähän aikaisemmin joten olen edelleen kolmantena. Juuso on ottanut minua kiinni mutta pysyy edelleen viimeisenä. Laskeudun hartaudella satulassa seisovaan pieneen tappiin fanieni hurratessa kun se näkee sen menevän hitaasti sisälleni.

Tappi perseessäni alan vimmatusti polkea. Se tuntuu oudolta mutta mukavalta kun se pieni tappi yrittää pysyä siellä. Enkä anna sen valua pois sieltä vaikka vaikeaa se on. Reikäni on niin märkä että ihme että se sisälläni pysyy koko matkan ajan. Miehet pysyvät vieressäni tutkien mielellään satulaa josko tappi sieltä näkyisi. Kullini vatkaa siinä samaa tahtia kun poljentani. Samoin kulkuseni tanssii iloisesti. Muutamat nuoret miehet koskettelevat muniani ja kaluani mutta en anna sen vaikuttaa polkemiseeni. Hymyilen vaan heille. Näen myös Tarmon pyörivän siinä mutta sitä vastoin Volvo miehiä en kuule olevan aivan lähellä tällä hetkellä. Missä lienevät? Kun vihdoin olen polkenut se 3 km nousen pyörästä ja annan sen satulan jonkun onnellisen nuoltavaksi. Nyt sinne ei ehtinytkään ensimmäiseksi Tarmo vaan toinen mies onnellinen hymy kasvoillaan.

Jussilla oli jotain ongelmia kuntopyöräilyn alussa joten ohitin hänet tällä osuudella. Jälkeenpäin olen saanut kuulla mitä siellä tapahtui. Jussi itse sen minulle nauraen kertoi. Hän oli saanut miehet villiksi ja kimppuunsa mutta päästivät sitten lopuksi hänet jatkamaan kilpailua. Jussi oli nauttinut joka hetkestä. Samoin olivat ne miehet hänen kimpussaan.
Näin jälleen sen pomoksi kutsutun. Hän katseli minua kun poljin kuntopyörää hiki valuen ja hymyili. Tiedän että hänen yksi bravuurinsa on saada hakata kaunista poikaa oikein kunnolla. Kuulin kun hän sanoi sen silloin kun jouduin itse hänen käsittelyyn. Hän olisi jo silloin halunnut minua käsitellä voimakkaammin mutta toiset estivät. Nyt hänellä on toinen mahdollisuus. Ainakin niin kuvittelen hänen ajattelevansa siinä  hymyillessään.

Juuso piti siinä vaiheessa perää. Hän otti tämän kilpailun iloisena kokemuksena eikä liian vakavana. Kun hän oli tulossa kuntopyörään hän oli vetäissyt itse maalissa viirinsä ulos aukostaan. Hän oli nähnyt kun miehet olivat kaikilta pojilta tässä vaiheessa ottaneet sen kepin ja alkanut nuolla sitä. Juusohan päätti itse nauttia omasta maustaan ja alkanut nuolla perseestään ottamaansa viirin kädensijaa  ennen kuin kukaan ehti ottaa sitä häneltä.
Kun hän huomasi miesten pettyneen hän päätti laittaa kepin takaisin perseeseensä ja antaa sen sitten jaettavaksi miesten kesken. Näin kaikki olivat taas onnellisia. Miehet myös auttoivat Juuson saavan reikänsä osumaan tappiin ja niin lähti Juusokin polkemaan ei minnekään. Paikallaan polkien 3 kilometrin verran. Sen jälkeenkin Juuso on viimeinen
Pomo seurasi nyt minua tiivisti. Tiesi kilpailun loppuvan pian. Halusi selvästi nähdä koko ajan missä olin ja mitä tein. Mitä hän minusta vielä halusi?

tumblr_mewry5BeUJ1ri9g1io1_1280-normal.j

 

Veikko
Minäkin yritän pysyä vielä maailman nuorison mukana. Rakastan kaikkia näitä “poikiani” yli kaiken. Haluan että heillä on kaikki hyvin. Seurasin kun he äsken lähtivät kilpailukierrokselle. Aluksi oli raskas seinäkiipeily. Meillä on omat miehet suunnittelemassa kaikenlaista hauskaa poikien pään menoksi ja asiakkaiden iloksi. Poikien reikiä näkyi ja muutamilta kuuluikin kun iloisesti annettiin balalaikan soida heidän kiivetessä seinää pitkin. Poikien pierut haisevatkin erilaiselta kun vanhan papan. Radan suunnittelija oli sitten keksinyt laittaa punaisen viirin jonka poikien piti ottaa haltuunsa seinäkiipeilyn ylemmällä tasolla. Se vaatii jo leikin ymmärtämistä kun hän keksii poikia panemaan viirin kädensija perseensä. Sen oli pysyttävä siellä alastulon asti.

Alhaalla odotti sitten kuntopyörä. Siinäkin suunnittelija oli keksinyt laittaa pienen tapin pyörän satulaan. Satulaan piti sitten istua siten että tappi osui pojan perseeseen. Siellä sen piti pysyä 3 km ajon aikana. Jokaisen esineen minkä pojat laittoivat reikäänsä miehet nuolivat puhtaiksi. Nyt on kilpailun viimeisen osion vuoro.

Markus ensimmäisenä saa ohjeet tämän viimeisen kilpailun suorittamiseen. Katosta roikkuu köysien avulla neljä  keinua. Näitä samoja keinuja käytettiin jo kun Jussi niissä pelleili. Tässäkin kilpailu osiossa keinuissa olevat tapit pannaan vuoron perään reikäänsä. Kuten Jussikin aikoinaan poikien on tavallaan pantava itseään pari kertaa. Eli tappi on työnnettävä sisälleen kaksi kertaa. Tuomarilla on miellyttävä tehtävä tarkkailla joka pojan suoritusta aivan nenä tuntumassa. Leolle on annettu tämä tehtävä. Ensimmäisen ainakin Markus jättää väliin. Siinähän keinun tappi on vain 8 cm pituinen. Hänen mielestään sellainen menee Super märkään perseeseen liian helposti. Aikaa säästääkseen Markus menee seuraavaan keinuun jossa tapin pituus on sentään jo 12 cm. Hän katsoo sitä tappia tuimasti, kääntää selkänsä ja laskeutuu arvokkaasti pakaroineen saaden heti aukkonsa osumaan keinussa olevaan tappiin. Hänen reikänsä on niin kostea että tappi uppoaa hetkessä. Markus nostaa itsensä pikkaisen ylös ja tappi tulee jälleen näkyviin. Kunnes hän laskeutuu yhtä arvokkaasti jälleen alas peittäen tapin. Se oli hänelle helppo nakki. Juuri kun Markus nousee keinun tapista kokonaan pois vuoroaan odottelee Thomas joka on kolmantena kilpailussa. Hän on istuutunut myös 8 cm tapin keinuun. Se ei edes tuntunut miltään Thomas kertoi jälkeen päin. Olisi pitänyt jättää väliin. 12 cm tuntui jo että sisälleen jotain sai oli hänen seuraavan tapin kommentti. Se menikin ainakin yhtä helposti kuin Markuksella. Hallissa on alkanut myös haista perseiden lisäksi yleisön ja miksei poikienkin hiki. Poikien tuoksut tulevat sekä aukoista että myös palleista ja kulleista jotka molemmat paljaana ovat heiluneet pojilla jo jonkin aikaa. Se ei haittaa vaan paremminkin päinvastoin. Miehethän humaltuvat poikien hajuista oikein mielellään.

Kun Thomas on nainut itseään 12 cm tapilla on 16 ikäisen Super lahjakkaan Jussin vuoro. Hän on jättänyt 8 cm väliin ja siirtynyt heti 12 cm kimppuun. Hänelle tämä leikki on jo tuttua puuhaa. Mutta yhtä vaikeaa se tulee silti hänelle olemaan saada kaikki neljä tappia ahtaaseen nuoreen tosi märkään mättääseen. Ensimmäisen kanssa on jo vaikeuksia. Tappi ottaa vastaan eikä meinaa millään mennä reikään johon me kaikki muut niin mielellään menisimme. Hieman kun tuomari Leo auttaa saadaan se sinne ja vielä kertaalleen ja takasinkin. Hymyillen Jussi sitten siirtyy seuraavalle etapille eli tapille. Jossa muuten myös Markus on vaikeuksissa. Tappi on sentään jo 18cm pitkä ja poikien perä aukot arat päivien koetusten jäljitä. Sinne kuitenkin Markus tapin melkein kuin väkisin panee ja siellä se myös jonkin aikaa pysyy. Sitten hän nostaa itseään ja laskee melkein saman tien. Suoritus kuitenkin hyväksytään ja hän saa vetää tapin irti reiästään. Tulee olemaan todella vaikeaa seuraavan keinun ja ennen kaikkea sen tapin kanssa. Onhan sen pituus jo ylpeät 21 cm.
Thomaksen suoritus tämän 18cm tapin kohdalla onnistuu paremmin. Hänen reikänsä on ehkä saanut isompia luonnon tuotteita kun muut. Se menee hänellä harvinaisen nopeasti sisään ja ulos kahdesti ja sitten poika pääsee viimeistä tappia yrittämään. Siitä tapista taistelee parasta aikaa Markus. Hän irvistää  kun on päättänyt panna itseään 21 cm tapilla “vaikka henki menisi”! Tappi kyllä menee sisälle mutta toista kertaa ei Markus uskalla yrittää vaan luovuttaa ja irtautuu tapista. Thomasilla on nyt mahdollisuus mitä hän myös käyttää. Panee tapin väkisin perseeseen kahdesti ja vielä hymyillen. 

Joonas on istuutunut jokaisen tapin kohdalla hymyillen ja virnuillen Esitellyt oikein reikäänsä yleisölle joka kertaa tapin pois sieltä vedettyään. Hänellä kun ei enää ole mahdollisuuksia voittoon on aikaa pitää pientä show’ta yleisön riemuksi. Joonas vispaa kaluaan jatkuvasti ja saa sen seisomaan miesten huokaillessa. Hänelläkin on vaikeuksia 18 cm tapin kohdalla mutta hän saa sen kuitenkin lopuksi sisälleen.
Jussin vuoro yrittää 18 tappia saada herkkureikäänsä. Hän laskeutuu kuten muutkin hitaasti ja kun tuntee aukossaan tapin  huokaisee kerran, sulkee silmänsä ja painaa itsensä väkisin tappiin. Siellä se on ja Jussi pitää harkinta tauon. Sitten hän nousee ja pitää toisen tauon kun tappi on reikänsä suu aukossa. Ja laskeutuu kun hidas hissi toistamiseen alas tunteakseen tapin sisällään toistamiseen. Nousee uudestaan ylös ja nauraa leveästi. “ Ei edes sattunut” meinaa poika. Hymy kuitenkin hyytyy kun on 21 cm tapin kohdalla. Ainoastaan Thomas on toistaiseksi saanut sen kahdesti sisälleen. Jussin nuori pojan reikä on koetuksella. Hän on kuitenkin jo kerran elämässään tehnyt sen joten luulisi sen onnistuvan. Hän tietää että hiljaa pitää alas itsensä työntää ja pitää taukoja antaakseen reikänsä tottua “kipuun”. Antaa aukkonsa venyä jotta loputkin tapista sinne menisi helpommin. Hän irvistää joten osaa kaunis poikakin olla vähemmän kaunis joskus. Se kuitenkin kannattaa sillä tappi menee kuin meneekin sisälle. Sitten vaan noustaan ylös ja takaisin alas. Toisto onnistuukin paremmin. Ei tee enää niin kipeä. Reikä tottuu ja ehkä venyy hetkeksi mennäkseen takaisin tiukaksi pojan aukoksi.

Voittaja on kuitenkin jo löytynyt. Hän on Thomas joka onnistui kaikkein parhaiten viimeisen tapin sisään panemisessa. Se ei kuitenkaan lannista Juusoa yleisön viihdyttämiseksi yrittämättä panna itseään 21 cm tapilla. Hän sanoo suoraan yrittävänsä vain kerran panna sillä itseään. Jos hän saa sen tapin sisälleen kerran on hän ja kaikki muutkin varsin tyytyväisiä. Aikaa siihen saa käyttää vaikka kuinka paljon. Rasvata sitä tappia ei kannata sillä siinä on niin paljon muiden poikien aukoista irronnutta ainesta että sillä rasvalla pitäisi mennä tappi hyvin sisälle. Miehet ovat nyt oikein joukolla Juuson ympärillä auttaakseen. He ottavat Juusosta otteen painaakseen pojan reikään. Vaikka se sattuu Juuso ja miehet eivät anna periksi vaan hetken kuluttua hän on tapissa kiinni. Miehet hurraavat ja antavat Juuson olla siinä asennossa haluavansa ajan. Sitten kun Juuso on valmis hän nousee tapista irti ja on omalla tavallaan voittaja. Kaikki ympärillä olleet miehet alkavat tämän jälkeen nuolla kaikki tapit puhtaiksi poikien nauraessa vieressä.
Koska vedonlyönnin voittajat katsoivat kaikkien poikien olleen itsensä voittajia niin yhteistuumin päättivät antaa sen summan jaettavaksi poikien kesken. Mikään pieni se summa ei toki ollut.

Minä kilpailun päätuomarina hyväksyin sen mutta ehdotin pojille että kiitokseksi he voisivat mennä tuohon pieneen pyöreään esiintymislavaan polvilleen kasvot yleisöstä poispäin. Tämä sai ei niinkään yllätykseksi yleisön varauksettoman hyväksynnän oitis. 
Niinpä kaikki neljä kaunista poikaa astuivat lavalle käänsivät selkänsä ja polvistuivat. Kaikki neljä hyvin rasvattua himottua pojan reikää levittäytyivät silmiemme iloksi. Pojat yhteistuumin levittivät aukkonsa leveämmäksi omilla käsillään. Yrittivät saada reikänsä niin auki kun vaan mahdollista. Kaikki neljä ruskean punaista hieman ehkä turvonnutta pojan reikää. Siinä kaikki mitä minä tarvitsen!

Eikä pojat vieläkään päässyt rauhaan jos sitä edes halusivat. Nyt kun poikien reiät olivat heidän omasta toimesta noinkin auki niin onhan niitä käytettävä hyväkseen. Kun yhteisestä päätöksestä miehet melkein hyökkäsivät poikien ja ennen kaikkea heidän perseidensä kimppuun. Jokaiselle pojan perseelle löytyi ainakin kolme miesten kieltä ja sormia. Ensin pojat yllättyivät naamojen ilmestyttyä heidän perä aukkojaan nuolemaan mutta sitten he alkoivat totta kai nauttia siitä. Yksi jos toinenkin mies yritti panna kielensä mahdollisimman pitkälle pojan suolistoon. Mahtoi tuntua taivaalliselta sekä pojille että sitä tekeville miehille..

tumblr_m9notmKHcw1r9eoz5o1_500-normal.jp

 


Thomas
Miehet nautiskelivat meistä vielä pitkään. En nähnyt Volvo miehiä ennen kuin vasta kävellessäni yöllä kotiin. Auto pysähtyi kohdalleni ja kaikki paitsi kuski hyökkäsi kimppuuni ja veti minut Volvon takapenkille. Kaksi tuli istumaan molemmin puolin minua yhden mennessä kuskin viereen. Vasemman puoleinen mies oli pomoksi kutsuttu. Kaikki neljä tunnistin heti samoiksi jotka pahoinpitelivät minua paini filmin teon jälkeen. Olin juonut aika lailla kuten muutkin juhliin osallistuneet. Kysyin minne viette minut ja mitä minulle teette? Pekaksi kutsuttu pomo sanoi siihen että älä pelästy. Viemme sinut tutun miehen luo ja siellä tiedät vanhastaan mitä sinulle siellä tehdään ja nauroi makeasti päälle. Miehet olivat nyt ilman naamiota. He eivät olleet vanhoja jotain ehkä 30 eivätkä varsin rumiakaan. Paitsi se pomo Pekka taisi olla lähemmäksi 50 partainen ja ruman ilkeän näköinen. Muut eivät matkan aikana paljon puhuneetkaan. Tunsin tien joten tiesin minne minua viedään. Olen useasti ollut täällä. Harrin luokse on matka.

Luhtan Harri suukotteli suoraan suulleni saapuessamme. Minut melkein raahattiin olohuoneeseen kahden miehen voimalla. Hän pahoitteli että joutui käyttämään näin paljon väkivaltaa minuun mutta minä olin sekoittanut pahasti hänen hyvin alkanutta liiketoimiaan. Enkä kuulemma ollut lopettanut vaan jatkanut selvistä kielloista huolimatta joten muuta mahdollisuutta hänellä ei ollut kun tuoda minut tänne väkisin. Sitten yhtäkkiä hän kysyi niinkin omituisen kysymyksen että olinko käynyt suihkussa sen irvokkaan kilpailun jälkeen. Kun vastasin etten ollut ehtinyt niin hän sanoi että hyvä niin. “Pidän pojasta joka tuoksuu” hän jatkoi. Muut miehet tärskähtivät nauramaan. “ Kyllä poika haisee! Ei ole käynyt ihan äskettäin pesulla” sanoivat miehet.
“ Ottakaa pojalta kaikki vaatteet pois” käski siihen Harri. 
En pelännyt häntä mutta muita miehiä en tuntenut. Ennen kaikkea arvuuttelin Pekkaa. Hänhän oli uhannut väkivallalla kaikkia kauniita poikia. Saadessaan siitä seksuaalista tyydytystä. 
Tiesin että Harrilla oli erikoisia seksuaalisia haluja. Olemme harrastaneet jopa sm- touhuja. Nyt aavistan sellaista tulevan lisää. 

Miehet riisuivat minut. Ei jätetty mitään. Olin jälleen alasti. Enkä toki haissut mielestäni kovin pahalta. Tämän jälkeen minut vietiin Harrin makuhuoneeseen. Käskettiin viekas hymy kasvoillaan menemään sänkyyn valmiiksi mieluummin selin makuulle!
Kuulin kun miehet keskustelivat. Harri kysyi Pekalta onko kaikki järjestyksessä? Keskustelusta sain sellaisen käsityksen että kaikki talossa olevat miehet lähtevät Argentiinaan vielä joko tänä tai viimeistään seuraavana yönä. Kaikki pitäisi olla selvä nyt kun minäkin olen täällä enkä voi tunnistaa miehiä rikollisiksi vapaalta. Minut pitäisi pitää “vankina” niin kauan kunnes lähtö on varmasti selvä. Karata en voi sillä vaatteeni pantiin lukkoon johonkin kaappiin. Tiesin että Harri haistelee ainakin kalsareitani sillä harrastimme sellaistakin usein. Hän halusi heti tullessani hänen luokseen että riisun ja annan kalsarit hänelle. Siinä hän sitten silmieni edessä alkoi haistella kalsareitani ja usein nuollakin ne puhtaaksi. Sanoi usein maistuvani tosi hyvältä.

Hetken kuluttua Harri saapasteli huoneeseen missä makailin. Nousin heti ylös ja pyysin saada mennä suihkuun tai ainakin pesulle. Harri tuli hymyillen aivan nenäni eteen ja alkoi haistella vartaloani. Ensin hän haistoi kainaloitani ja siitä siirtyi alemmaksi. “ Sinä tuoksut aivan ihanalta kuten aina. Mutta voit toki pestä itseäsi jos se vaivaa sinua” sanoi hän. Hän ymmärsi että olen siisti poika enkä viihdy kovin haisevana. Saniteetti tilan tunsin ennestään joten menin sinne. Menin suihkuun ja pesin itseni oikein kunnolla. Sen jälkeen palasin Harrin odotellessa sänkynsä laidalla. Hän alkoi lohduttaa minua sanomalla että “ kuten tiedät en vahingoittaisi sinua vaikka mikä olisi. Enkä anna näiden muidenkaan sitä sinulle tehdä. Vaikka Pekan kädet syyhyä saada muotoilla kauniit kasvosi uuteen uskoon. Pekka yksikertaisesti luulee että pojat nauttivat siitä yhtä paljon kuin hän itse sitä tehdessään”. Hän alkoi haistella minua uudelleen suihkun jälkeen ja nyt myös maistella. Samalla hän yritti keventää omaa tuntoa selittelemällä miksi tähän on tultu. Hänellä oli yksi poika kaveri josta hän piti valtavasti kuten nyt minusta. Kaveri kuitenkin oli huumeiden käyttäjä. Hän oli välittäjä saadakseen taas raha omiin velkoihinsa ja kierre oli valmis. “

En voinut auttaa häntä muulla tavoin kuin rahallisesti mutta hän ei lopettanutkaan huumeiden välittämistä muille nuorille. En uskonutkaan hänen pystyvän itse noin vain lopettamaan sen käytön mutta todella toivoin hänen lopettavan huumeiden välittämisen. Sitten tutustuin hänen kavereihinsa ja aloin itsekin sekaantua lisää rinkiin missä huumeiden käyttäminen ja välittäminen oli joka päivästä. Olin jo silloin DSB:n  jäsen ja ymmärsin sen oivaksi huumeiden myynti paikaksi. Siellä pyörii nuoria elämänsä kevättä eläviä  homoseksuaaleja jotka sai helposti koukkuun. Mikä on huumeiden myynnin edellytys. Saada nuoret koukkuun ja sitten saada heidät tavallaan myyntiketjuun. Minä sain järjestettyä Pekan vartijaksi firmaan joka oli juuri saanut vartiointi tehtävän tähän tanssiryhmään”. Samaan aikaan jutellessaan Harri kopeloi kulliani pitäen sen helposti pystyssä. Se auttoi seisomisessa kun hän melko usein laittoi sormensa reikääni ja maiskutteli sen sitten puhtaaksi. Välillä antoi jopa minun maistella sitä sormeaan jonka juuri oli vetäissyt sisältäni. Juttelu jatkui: “ Minä en suinkaan tiennyt mihin he minut silloin luotani veivät ja mitä tekivät. Käskin vain pelottelemaan sinua ei muuta. En antanut luvan jättää sinut märkänä mihinkään navettaan. Saivat kuulla kunniansa kun sain kuulla asiasta”.  Hän vispasi minua jatkuvasti mutta kielsi antaa minun tulla sillä satsi oli kuulemma säästettävä illaksi. Hän sanoi sitten lähtevänsä huoneesta ja antavansa muidenkin nauttia minusta. Seuraavaksi huoneeseen tulee kaksi vanhinta tästä neljästä eli Pekka ja Kalle.

“ He ovat” jatkoi Harri yksinpuhelua “ saaneet minulta luvan pikkaisen käyttää voimaa leikissään kanssani. Mutta eivät saa pahoinpidellä sinua. Huudat jos on liikaa mutta muuten olet heille kiltti poika ja alistut heidän tahtoonsa, eikö vaan?” Nyökkäsin. “ Tiedän että pidät alistumisesta” jatkoi Harri edelleen. “ Siksi annan heidän tehdä tämän sinulle. Se on heidän viimeinen toiveensa tässä matoisessa maassa”. Näin sanoen hän antoi pusun ja lähti. Ei kestänyt kauan kun huoneeseen tuli hänen mainitsemansa Pekka ja Kalle kaksi noin nelikymppistä miestä. Heillä oli virka asu päällä. Pekan tunsin nimeltä aikaisemmasta. Hänhän se aina haluaa muokata uudestaan poikien kauniita kasvoja. 

“ Älä pelkää!” sanoi hän heti aluksi. “ En saa tehdä sitä eniten sinulle haluaisin. Mutta jotain pientä aina keksin. Olemme kohta ulkomailla joten tämän jälkeen en saa sinua enää koskaan. Nyt sinusta on siis nautittava jos koskaan”. Tämän sanoessaan he kaatoivat minut mahalleni sänkyyn ja alkoivat tutkia reikääni lähemmin kuten he sanoivat.  He levittivät reikäni auki käsillään ja alkoivat nuuhkia sieltä tulevaa hajua. Harri siellä jo sormineen oli käynyt joten aika kostea ja valmis se varmaan miestenkin mielestä oli sillä mitään kysymättä suuri kyrpä sinne luiskahti. Se sattui kun ei mitään valmistettu ja se tuli minuun yllättäen ja nopeasti. Pekan sen täytyi olla. Se vedettiin ulos ja sitten takaisin sisälleni. “ Se sattuu!” sanoin heille. “ Lopeta uikuttaminen” sain vastauksena. “ Nauti kun kerrankin saat Pekan ehtaa 20 sentistä”. Painaen sen kullinsa taas suolistooni. Kaveri yritti vaan toppuutella mutta se paljoa auttanut. Kerrankin Pekka sai kauniin pojan kaunista persettä ja Suomalaista vielä! “ Nyt on sinun vuorosi” sanoi hän kaverilleen. “ Pane sinäkin kerran elämässäsi kauniin pojan ehtaa tavaraa. Makealta tuntuu, sanon minä!”. Se pano tuntui paljon pienemmältä koska panomiehellä oli huomattavasti pienempi panovehje. Aikansa aherrettuaan kimpussani he nousivat ylös ja alkoivat lapsia pakaroitani. Oikein kätensä selkä puolella vauhdilla löivät että pakarani punaiseksi muuttui hetkessä. Huusin että älkää ja se vain yllytti heitä lyömään vielä kovempaa. “ Hiljaa, poika” huutaen he jatkoivat läiskimistä. Kunnes väsyivät. Minusta eivät piitanneet enää siinä vaiheessa. Molemmilla oli oma seisova kyrpänsä kädessään runkaten sitä kun viimeistä päivää. He todella nauttivat saadessaan rankaista nuorta poikaa pakaroihin lyöden.

Aikansa kutakin. He lopettivat vihdoin. Laittoivat löysästi käteni taakse kiinni narulla, nostivat sängystä ylös ja raahasivat pihalle. Siellä oli kaikki muut jo odottamassa. Seisottivat minut keskelle pihaa kun Kalle meni hakemaan vesi letkun lähemmäs minua. Harri tuli luokseni selittämään mitä seuraavaksi ovat suunnitelleet.
“ Haluaisin niin nähdä mitä pojat sinulle siellä ladossa silloin tekivät. Siksi he demonstroivat saman tilanteen.
Eli he pesevät sinut painepesulla kuten silloin. Älä pelkää. Vesi on lämmintä tällä kertaa”. Näin sanoen hän siirtyi hieman syrjemmälle. antoi Kallelle luvan avata venttiili täysille. Vesi alkoi tulla ja Pekka osoitti letkun pään kohti vartaloani ja antoi veden tulla. Hän pesi koko vartaloni painepesulla. Käski nostaa käteni ylös kun olivat avanneet sidotun käteni ja antoi kainalo karvani kostua aivan märäksi. Sitten oli toisen kainalon vuoro. Minulla on aina ollut tuuhea karvan kasvu nimenomaan kainalossa ja kullini ympärillä vaikka muuten olen aivan normaali mitä karvoitukseen tulee. Kalle halusi kokeilla painetta kaluni kohdalle ja otti letkun Pekan kädestä osoittaen sen haarojeni välille. Kullini ihme kyllä seisoi kun kanki koko toimituksen ajan osoittaen pitävänsä tästä. Se kelju petturi! Äijät nauroivat huomatessaan saman. Poika pitää tästä.

Tuntui jännittävältä saada lämmin vesi suihke muniensa päälle. Aluksi miehet väänsivät venttiiliä pienemmäksi mutta avasivat sen taas hetken kuluttua melkein täysille. Eivät aivan täysin auki uskaltaneet. Minulta olisi voinut paineen voimasta munat kullineen irtaantua. Mistä sitten olisivat nauttineet? Munattomasta pojasta? Kun etupuoleni oli heidän mielestään tarpeeksi puhdas käskettiin kääntymään ympäri. Aavistin mitä halusivat ja kääntyessäni vaivuin samalla pää alaspäin ja levitin ilman käskystä käsilläni pakaroitani avatakseni heille suloreikäni pesetettäväksi. Alan kuulemma oppia. Taas avattiin letkun venttiili aluksi vain vähän. Lisättiin sitten samalla kun letku miehineen tuli aivan aukkoni viereen. Kun se oli lähelläni yritettiin sitä letkun päätä työntää aukkooni ja se menikin pikkuisen. Harrin sanoi minulle että Pekka lopettaa letkulla sisälleni pyrkimisen heti kun vaan sanot että riittää. Pidin kuitenkin siitä niin paljon että annoin jonkin aikaa veden sisälleni mennä ennen kuin nousin ylös ja Pekka sammutti venttiilin. Vesi valui saman tien pois suolistostani. Olin aivan märkä kun joku keksi tuoda parran ajo vehkeet pihalle. Nyt kun karvani ovat märät on helppoa ajaa ne tietyistä paikoista kokonaan pois.

Tarpeeksi pitkä jatko johto vain paikalle ja ei kun ajamaan poika posliiniksi. Pekka tietysti vapaaehtoisena sen tekemään. Aluksi  hän halusi ajaa kuulemma tuuheat kainalokarvani käskien nostaa käteni päin taivasta. Kutitti vaikka olenhan kokenut sen aikaisemminkin. Yksi asiakas ajelee aina kainaloni oikein parturi koneella. Mutta nyt ei kukaan ole ajaneet niitä pitkään aikaa siksi ne niin tuuheat ovatkin. Kun ne on ajettu on kullin karvani vuoro. Kalle pitää kaluni aisoissa sen aikaa. Se muuten seisoo edelleen. Harri sanoo siihen että pojan lastin hän sitten haluaa. Ne karvanikin otetaan tarkasti talteen muistoksi Suomesta ja Suomalaisesta pojasta. Lähinnä muisto Suomalaisen pojan karvoista. Häpykarvat ajettuaan käskee Pekka kääntämään jälleen selkäpuolen ja pyllistämään. Hän ajelee varovaisesti ja tekeekin hyvää työtä. Aukkoni on sen jälkeen paljon kauniimpi sanovat miehet kun yhdestä suusta. Nyt minun annetaan kuivata itseäni ja mennä sisälle. Jossain vaiheessa ovat kaksi nuorempaa vartijaa hiipineet sisälle ja odottavat nyt vuoroaan saada Suomalaista posliini poikaa ehkä viimeistä kertaa.

Muut menivät omille teilleen. Aivan kun he olisivat etukäteen jakaneet vuoroja minun vartaloni nauttimisesta. Nyt oli joka tapauksessa kahden nuoremman ja paremman näköisen vuoro. Harri käski minun mennä huoneeseen takaisin ja siellä he jo odottivat, alastomana. Oli mukavaa vaihtelua kun oli joku muukin ilman vaatteita kun minä. Nämä kaksi urhoollista olivat Make ja Keke. He olivat miehiä minuun makuun. Ikä oli jotain 25 kummallakin. Kun avasin oven miehet seisoivat oven edessä ja korostan sanaa seisoivat. Sillä kankina heillä oli vehkeet jalkojensa välissä. Suuret ja kovat. Kun veljekset. Samankokoisina.

Nyt olimme kaikki alastomana. Poika ja kaksi miestä.  Kauan emme siinä toisiamme tuijottaneet vaan miehet ottivat ohjat käsiinsä kuten haluan miesteni ottavan ja ohjasivat minut sänkyyn. Laittoivat minut polvilleni kun Make siirtyi siitä taakseni. Keke sitä vastoin tuli kasvoni eteen ja työnsi makealta tuoksuvan kalunsa suuhuni samaan aikaan Make kosketteli oman banaaninsa kanssa toisen aukkoni suuta työntääkseen lupaa kysymättä sen sitten sisälleni. Näin minulla oli kaksi patukkaa samaan aikaan sisälläni. Pidän kalun imeskelemisestä ja ennen kaikkea pidän siitä perä aukossani. Kun kalut olivat vielä näin kauniit kuten näillä raavailla nuorilla miehillä ilman muuta oli. Antoivat minun hetken aikaa olla ilman kun vaihtoivat paikkaa. Sain nyt oman tuoksuista munaa kun Make työnsi kalunsa suuhuni ja Keken vuoro oli panna minua perseeseen. Maken kalussa oli selvästi oman perseeni tuoksut. Tunnen omat hajut sillä niin useasti olen itseäni maistanut nuolemalla sormeani ottaessani sen ensin reiästäni. Make halusi muuttaa asentoani niin että käski minun vääntää itseni selälleen makaamaan jalat päin kattoa. Siinä asennossa Keke työnsi helpommin patukkaansa sisälleni perä aukkoon ja Make onnistui myös siinä asennossa panemaan suutani. Huoneen haju täyttyi nyt perseeni ja pano miesteni hien tuoksuista. Puuttui enää nuorten miesten sperman tuoksu. Sitä ei kauan joudu odottamaan sillä nämä miehet olivat pidättäneet paineensa kovin pitkään illan aikana. Molemmat ihan samaan aikaan vetivät kalunsa aukoistani pois ja siirtyivät kasvoni kohdalle päästäen sellaisen siemensyöksyn että oikein hätkähdin sen voimasta. Kasvoni oli aivan valkoinen vaikka otan säännöllisesti aurinkoa. Miehet eivät ehtineet edes rauhoittua kun eteisestä oven ulkopuolella  alkoi räminä. Oli huutoa ja juoksu askelia . Kuulimme kun Harri huusi miehille “ nyt on piru irti. Ulos sieltä, kaikki!”

Make ja Keke irtaantui minusta viimeistään nyt lähtien alasti ulos huoneesta muistaen kuitenkin laittaa oven lukkoon. Olin saanut juuri munaa molempiin reikiin. Sitä ennen olin ollut miesten halujen kohteena ja seksi leluna heille kuten haluan. Olen kiihottanut itseäni koko yön ja vispaan itseäni tälläkin hetkellä kun eteisestä kuulen melua huutoa ja laukauksiakin. Kun kuulen lukkojen rapinaa  juoksen käsi kalussani oven eteen jännittäen kuka on tulossa joko pelastamaan tai ampumaan minut kun ovi nenäni edessä aukeaa. Samoin minä  antaen spermani syöksyä nuoruuden voimalla oviaukossa seisovaan Tarmo Niemisen syliin…

tumblr_lw0fqe4M3g1r3xnlzo1_1280-normal.j

 

 


Tarmo
Oli aikamoinen iloinen yllätys saada tuoretta nuoren pojan spermaa kun avaa oven.
Olimme piirittäneet huumepoliisin kanssa Harri Luhtan taloa saatuamme varman vihjeen talossa myytävän huumeita. Tiesimme myös että heillä on joku pakosuunnitelma toteuttavaksi joko tänä tai seuraavana yönä. Senkin tiesimme että heillä on panttivankina Thomas ja että heitä on ainakin viisi miestä hyvin aseistettuna.
Ymmärsin silloin Thomasin käsimerkeistä ja kuiskauksista että siinä vedonlyöntikilpailun yleisön joukossa on niitä samoja miehiä jotka pahoinpitelivät häntä silloin yöllä. Jo ennen sitä olin huumepoliisin kanssa yhdessä tutkineet herra Luhtan rekisteriä. Hänen osuutensa huume välityksessä oli alusta asti ilmeinen. Hän oli rahoittaja ja suunnittelija. Pekalla ja Kallella on väkivalta tausta tämän huumejutun lisäksi. Make ja Keke ovat ensikertalaisia. Heidän yksinkertaisena tarkoituksena oli rikastua huumeita välittämällä muutama vuosi ja lähteä sitten pois maasta. Maa alkoi kuitenkin polttaa aikaisemmin ja he aikoivat karata tänä yönä Argentiinaan ja Paraguayihin. Tarkoitus oli sitä ennen antaa yliannoksen Thomasille jättäen hänet huoneeseen yksin kuolemaan. Sen tehtävän oli annettu Makelle ja Kekelle heti panon jälkeen. Joten tulimme juuri ajoissa. 

Matti ystävineen oli yksi asiakaskunta. Matille kelpasi huume kun huume. Tämä viiden hengen porukka välitti kaikenlaista huumetta jonka hakivat Virosta melkein kuukausittain kahden miehen kimpassa vuoron perään. Paljon he eivät kerralla tuoneet. Sen minkä saivat perseeseensä mahtumaan. Heidän perseitään tulli ei tutkinut koskaan. Vaikka esimerkiksi Make ja Keke salaa toivoivat heidän edes joskus tutkivan. Ainakin luulisi näin sillä sehän homoille on mikä kiihottavin toimenpide, vai mitä?
Tuomiot miehille annetaan huumeiden käytöstä, huumeiden myynnistä, väkivallasta, vapauden riistosta ja seksuaalisesta ahdistelusta sekä aktiin pakottamisesta. Kaikki viisi miestä saatiin kiinni ja kaikki tuomittiin aikanaan pitkiin vankeustuomioihin. 

Yksi ratkaiseva virhe oli antaa Pekan pahoin pidellä Thomas. Harri kiroaa tänä päivänä sitä pölvästiä. Väkivaltaa ei olisi pitänyt sallia. Se olisi saattanut onnistua ilman tätä Pekan sekoilua. Heistä olisi saattanut tulla rikkaita huumeiden avulla. Se on myös todistettu että DSB:n henkilökunta ei ollut sekaantunut huume bisnekseen millään lailla. Ei tanssia pojat kun ei myöskään seksi puolen esiintyjät. Puhtaita ovat kun pulmuset. Ryhmän maine ei tahriintunut. Veikko ja Juha Virtanen voi jatkaa meidän miesten viihdyttämisen.

tumblr_lmxem1EcHC1qf311so1_500-normal.jp

 

 

 

 


Makasin metsässä. Olin heräävältä mutta en pystynyt liikkumaan. Makasin selälläni ja ympärilläni hääri tuhansia termiittejä. Ne huomasivat makaavan pojan ja lähestyivät minua. Temiitit alkoivat syödä vaatteitani aloittaen farkkujeni lahkeista ja toinen ryhmä paidankauluksesta. Napsivat nopeasti niin että olivat lähestymässä nännejäni ja se toinen polveani. Nännini pysäytti ne hetkeksi. Ne alkoivat imeä pikku suillaan niitä. Aivan kuin tietäen etteivät ole syötäviä. Se teki hyvää sekä niille että minulle. Ne nauttivat aivan kuin minäkin. Sitten jatkettiin matkaa kohti napaa. Sekin pysäytti termiitit hetkeksi mutta kun siitä ei päässyt sisään vaikka yritettiin jatkettiin taas matkaa syöden paidan viimeiset palat. Mutta penikseni kiinnosti niitä paljon enemmän. Ensinnäkin se oli kova koska minulla seisoi. Kohta oli kaluni mustana termiiteistä. Kovan keppini päässä oli myös niitä ja kun ne näkivät siinä reiän tai paremminkin viivan ne pirun termiitit menivät siitä sisälle. Ne eivät välittäneet vaikka sieltä pyrkii ulos samaan aikaan valkoista paksua kermaa sillä kiihotuin valtavasti ja minulta alkoi tulla. Termiitit väistivät spermani ja menivät väkisin siitä sisälle. Niitä meni sinne niin paljon että letkuni tuli täyteen. 
Yläkroppani oli valmiina alaston sillä paitani oli syöty.
Se toinen ryhmä ei jäänyt pitkäksi aikaa polviani ihastelemaan vaan jatkettiin housujeni syömistä. Tultiin haaroihin ja se pysäytti heidät hetkeksi sillä sieltä tuleva tuoksu kiinnosti heitä. Syötiin nopeammin maali kun odotti. Kohta olin täusin alasti. Termiitit tutkivat aivan kun etsien jotakin. Sitten kun löysivät etsimänsä mentiin jonossa kohti reikääni. Sieltä tuleva tuoksu selvästi kiihotti niitä jatkamaan matkaa ohittaen munapussini. Ensimmäinen jonossa pysähtyi reikäni oven suussa mutta vain hetkeksi. Sitten se otti vauhtia ja meni sisälleni.  Muodostui jono kunnes kaikki olivat sisälläni ja suolistoni täysi.
Sitten alettiin syömingit. Termiitit mässäilivät sisälläni. Ne papsivat minua sisäpuoleltani. Kohta olin syöty eikä minua enää ollut.
Ehkä synnyin uutena parempana ihmisenä…                                                                    
                                                                                                                                                                       Thomas