Kaksi pikkupoikaa havaitsivat jo kaukaa hahmon makaavan koulumatkan varren puistonpenkillä. Lähemmäksi tultuaan pojat näkivät nuorukaisen nukkuneen juopuneen untaan. Poika makasi selin, kasvot päin penkin selkänojaa.

Veijarit ihastelivat aluksi makaavan nuorukaisen takapuolta, joka lähes näkyi paljaana, sillä nukkuvalla oli jalassaan löysät farkut jotka oli valunut alemmaksi mitä farkkujen valmistaja oli markkeerannut.
Sikeäuninen ei herännyt vaikka poikaviikarit kutitti paljasta ihoa heinäsiveltimellä.
Ville, se villimpi epeli, pani hihittäen heinäkorren sisälle housuihin tavoittaen makaavan peräpeilin reikää, ehkä?
Kalle, tämän kaveri, halusi nähdä nuorukaisen, jonka nimi oli Johnny, kasvot ja niin yhdessä tuumin käännettiin nukkujan toisin päin. 
Poikien hihitys sen kuin voimistui kun he näkivät Johnnyn etumuksen.
Se kun oli aivan märkä!
Johnnylta oli päässyt joko unessa tai ihan muuten vain kuset pöksyihin, niin juopunut tämä oli.
Ville uskalsi siitä huolimatta tai juuri sen vuoksi panna sormensa märänpään kohtaan etumukseen.
Kalle vuorostaan oli huomannut että makaajan sepalusaukko oli ilmeisen auki, vain yhden napin voimalla enää suljettu.
Mitäs jos vedetään sen märkä mulkku sieltä esiin, virnisti Kalle.
Ja toiminnan poikana Ville ei vastustanut ehdotusta, mutta päätti, että idean isä saisi tehdä sen.
No, Kalle ei halunnut olla se joka piiriä pettää, joten hän avasi sepalusaukon kokonaan ja työnsi sormensa siitä sisälle.
Löysi sieltä ison mutta märän kalun ja veti sen kolostaan  esille.
Mitäs jos runkataan pojalta mehut pois happamasta, ehdotti Ville?
Niin vuoroteltiin.
Kun Villen käsi väsyi niin Kallen käsi oli valmiina.
Ja toisin päin.
Heti heidän käsissään kalu jäykistyi, olivat omilla pienillä kikkeleillään harjoitelleet.
Paljonkin.
Eikä kovin kauan kun valkoista poikakermaa alkoi pursua mustanpunaisesta mulkusta.
Maahan asti, sillä runkattava makasi penkin kyljessä josta paksua mehua alkulennon jälkeen valu solkenaan.
Viimeiseen tippaan asti pojat jaksoivat murjota aran tuntuista vehjettä.
Jonka jälkeen he yhdessä tuumin kiltisti panivat leikkikalun takaisin sinne mistä olivat sen ottaneet.
Näinhän äiti oli heitä opastanut.
Kaikki leikkikalut takaisin kaappiin sen jälkeen kun leikit on leikitty.

Pojat eivät kuitenkaan ihan kokonaan ehtineet kalun takaisin housuihin murjomaan kun  näkivät hahmon lähestyvän penkkiä.
He katsoivat sopivasti ajan koittaneen ja heitä uusiin seikkailuun kutsuvan.
Toisin sanoen, karkuun!

Ei ollut varsinainen oikea viikatemies, se joka  lähestyi Jonnyä joka puistonpenkillä yksin istui vahvassa krapulassa,vaikka täysin mustissa kulkikin. Huvittavaksi asian teki se kun mies istahti Jonnyn viereen, katseli suoraan silmiin, mikä oli vielä täysin normaalia, mutta se satunnaista kulkijaa olisi huvittanut kovasti  kun  miehen  katse siirtyi aina välillä Jonnyn haaroihin jossa pilkahti punainen puolijäykkä penis pusseineen. Poika kun ei ollut ehtinyt panna ne housuhin ja housujen sepaluksen kiinni pikku poikien käsittelyn jälkeen vaan oli jäänyt avoimin mielin penkille istumaan ja odottamaan kuka oli yöllinen kulkija.

Kuten hyvin muistamme Jonny oli kännissä kuin se kuuluisa käki, vaikka itse en ole vielä elämäni tässä vaiheessa nähnyt yhtäkään käkiä kännissä. Lääkäreitä sitäkin useammin. Juopuneena nimittäin, kuten tämäkin tässä Jonnyn viereen istahtanut. Viikatemieheksi epäillyn ammatti kun oli yleislääkäri ja nimikin sillä on; Villpiheino, Manu. Yksityisvastaanotto aivan tämän puiston lähettyvillä. Johon yhteinen matka alkoi. Tosin ensin suljettiin se Jonnyn sepalus. Jonne työnnettiin kaikki sinne kuuluvat pikku vempaimet. Siitä huolimatta että talli oli yhtä märkä miltä se näytti ulkopuoleltakin.

Vilpiheinon vastaanotto oli luonnollisesti tyhjä kuin kännikalan pää, olihan yö. Jonnyn käskettiin siitä suihkuun ja poika rukka aikoi mennä sinne suorinta tietä. Vaatteet pois! huusi hätääntynyt yleislääkäri. Ja niin myös tapahtui; yksitellen paljastui kelpo tohtorille uljaan nuorukaisen uljas vartalo kun pojan vaatteet tippuivat lattialle matkan aikana. Matkan, jonka määränpää oli pieni suihkutila vastaanoton nurkassa.

Meluisan pesun aikana, kun ei poika meinannut lainkaan pysyä pystyssä suihkussa, vaan löysi itsensä jatkuvasti lattialta, lääkäri puki valkoisen pitkän takin päälleen. Nyt leikitään lääkäriä ihan tosissaan.

Jonnyllä ei pesun jälkeen ollut mitään päälle pantavaa. Tuttu tunne monille naisille illalla kun olisi lähtö edessä. Nimittäin juhliin lähtö. Se ei haitannut lääkäriä niin miten kummassa se voisi haitata Jonnyä? Ei mitenkään. Manu pani hänet tutkimuspöydälle niine hyvineen. Olihan potilas nyt varsin puhdas. Ja tutkimus kohteena mitä mielenkiintoisin. Lääkärinkin mielestä.

Ja ihan varmasti tiedätte sen hoitaijen välineen jossa on mahdollisuus saada selville odottavan äidin lapsen sukupuolen?Siis jo ennen lapsen syntymää!

 No, tällä Manulla on sellainen samanlainen mutta nyt ei ole tarkoitus ottaa selville mitä on Jonnyn mahassa, lieneekö siellä enää mitään kaiken sen oksennuksen ja muun päästön jälkeen. Mahan sijasta tohtorimme aikoo tutkia miten vauroitunut nuorukaisen tärkeimmät elimet ovat raakojenkin leikkien jälkeen. Näistä leikeistä Jonny oli jotain lääkärille maininnut miten pojat olivat häntä käyttänyt hyväksi puiston penkillä.

Mutta ennen kuin lääkäri pääsi tutkimusalueella piti karvat ajaa poijes. Nimittäin se alue jonka Manu halusi, ja nimenomaan halusta nyt oli kysymys, tutkia oli tietenkin sen kaiken häpykarvan peitossa. Ei kun karvanleikkuukone vaan käteen ja toimeksi kaikki pois-periaatteella. Munapussit oli vaikein alue  lääkärin ajaa ilman että sai haavoja aikaan. Mutta sekin onnistui. Ainakaan ei potilas kovasti huutanut. Lieneekö peräti nukahtanut? Sitä sattuu kun kaksi kännistä lääkäriä leikkii.

Ja tosiaan pientä kuorsausta kuului sieltä toisesta päästä. Eikä se tämä toinenkaan pää ihan hiljaa tahtonut olla. Tämän alapään tuotos myös haisi. Eikä niin vähäkään sillä tiedättehän vanhan viinan mahti mahassa. Olihan lääkäri muistanut kuonokopan panna suunsa eteen mikä täytti myös nenän.

Manu levitti Jonnyn karvaiset jalat niin leveälle kun sai siinä tutkimuslauteella. Nyt olisi kyllä tarpeellinen toimenpide sulkea se pahan hajun tunneli. Jokin putki sinne piti saada ja hyvin äkkiä, sillä se konsertti alkoi olla melko äänekästä ja ei niin miellyttävän hajuista.

Geeliä, jota laitetaan odottavien äitien kummun päälle, kun lapsen sukupuolta tutkitaan, pani lääkärimme nyt potilaan munapussien peitoksi ja riittihän sitä myös peräaukon tunneliin tupoksi. Ja aivan kuin se ei olisi riittänyt pani Manu, sananmukaisesti, laatikostaan löytyneen mustan dildon jossa oli  litteä pohja samaan rakoon.

Tästä se pojan miehinen elin piti, jopa niin paljon että se alkoi ihan lääkärin silmissä kasvaa. Karvojen poisto jäi siihen paikkaan kun lääkärille iski se leikkimieli joka on ihan tavallista aikuisille miehille ja lääkärille eritoten. Hän otti kovakouraisesti mutta tukevasti otteen Jonnyn jalkapohjista  ja nosti ne vahvoilla käsivoimillaan, eihän hän ollut edes neljänkymmenen vielä, nukkuvan pään yli niin että se jäykkä elin kosketti pojan huulia. Eihän Jonny niin tukevasti nukkunut etteikö hän tähän kovakouraiseen toimenpiteeseen olisi juuri sopivasti herännyt.

Ime, ime oli lääkäri kehoittanut ja työntänyt Jonnyn oman kyrvän väkisin hänen suuhunsa jonka hän oli auliisti aukaissut ja alkanut nuolla sen päätä. Josta oli valunut esilientä. Joka oli suorastaan tippunut alas odottavaan aukkoon. Manu voimiaan säästämättä veti Jonnyn jalkapohija hänen päänsä yli tyynylle ja sai kuin saikin työnnettyä suurimman osan hänen kyrvästään suuhun joka heti alkoi maiskuttaa kovaäänisesti. Koska asetelma tuntui pysyvän tässä vaiheessa paikallaan Manu siirtyi toiselle puolelle tapahtumaa. Eli peräpuolelle. Jossa oli ja pysyi se musta dildo, muistattehan? Jonka lääkärimme veti oitis ulos. Reiästä jossa oli myös puolituubia kylmä geeliä. Joka syöksähti poksahtaen ulos. Samaan aikaan kun Jonnyn kyrvästä lensi omaan suuhun omaa ja hyvinkin somaa lämmintä poika kermaa. Täyttäen suun hetkessä. Että tukehtua meinasi poika rukka. Omaan spermaansa. Josta olisi ollut mojova otsikko seuraavan päivän iltapäivälehtiin.

Mitä seuraavaksi miettii lääkärimme kuumeisesti, olihan yötä jäljellä. Kunnes keksii; annetaan potilaalle juomaa. Olihan sillä krapula ja ihan varmasti tuoremehu kelpaisi. Juomaa, johon sekoitetaan Viagra-kapseli!

Mutta riittääkö yksi? Kas siinä vasta pulma!