"Hänellä ( James Dean) oli erään nuoren tanssijan kanssa intohimoinen sukupuolisuhde, jota leimasi kaikinpuolinen hillittömyys. Jimmyn, siis James Deanin ystävä oli kaunis, vaaleatukkainen ja sinisilmäinen mies, jolla tietenkin oli tanssijan hoikka mutta lihaksikas vartalo.
Tämän pojan kanssa James halusi hidasta mutta voimaperäistä sukupuoliaktia. Tietyllä päällä ollessaan hän halusi seistä alastomana ystävänsä kerrostaloasunnon oviaukossa ovi sepposen selällään ja tanssijan naimassa häntä takaapäin niin että kuka tahansa portaita ylös kävelevä olisi voinut sen nähdä.
Loppuvaiheessa hän irroitti toisen kätensä karmista ja alkoi leikkiä peniksellään, joka hänen omasta mielestään oli pitkä ja laiha niin pienikokoiselle ihmiselle kuin hän- tähän tulokseen hän oli päätynyt vertailemalla niitä monia miehiä joiden kanssa oli siihen mennessä ehtinyt olla.
Ja jos James masturboi samaan aikaan kun ystävä nai häntä takaapäin, hän laukesi rajusti niin että siemenneste roiskahti kauas rappukäytävän".

Suora lainaus James Deanin elämänkerta teoksesta jonka on kirjoittanut Paul Lexander ja ilmestynyt Suomessa vuonna 1995.

Lainaan tähän vain niitä kohtia jotka kertovat James Deanin rikkaasta seksielämästä.


"Eikä tanssija myöskään ollut ainoa mies, jonka kanssa Jimmy näihin aikoihin oli sukupuolisuhde. Hän oli New Yorkin aikoinaan seksuaalisesti aktiivisempi kuin milloinkaan aikaisemmin. Hän halusi kokeilla joka ainoaa seksileikkiä mikä vain kokeiltavissa oli mutta kaikki kokeilu liittyi miehiin".

Kirjan mukaan eräs lehtimies oli sanonut siihen aikaan hänen olleen todellinen menestys nyrkkinaintiporukoissa.

Kenneth Anger kirjoitti kirjaansa Hollywood Babylon jatko-osassa seuraavasti; Jimmy piti seksistä, johon kuului pieksimistä, saappaita, vöitä ja kahleita- ja mausteiksi mielellään palavalla savukkeella korventamista, josta hänelle tuli alakulttuurissa maine elävänä tukakkuppina."

Samoihin aikoihin hän kypsyi taitelijana täyteen mittaansa.
Eli vapautettu seksi aukaisee taiteiljan sielun täyteen mittaansa!