Juha oli iltaisin myymässä ilotulitteita kauppakeskuksessa kun viimeisenä myyntipäivän iltana uuden vuoden aattona viiden hengen poikaporukka tuli tiskille ja porukan johtaja, Esko, kysyi muitta mutkitta Juhalta että millainen sun ilotulite pöksyissäsi on? Muut ilotulitteet on kuulemma jo ostettu,vain se puuttui!
Haluatteko nähdä sen? Nyt hetikö? kysyi Juha epäuskoisena.
Kyllä haluamme, sanoivat pojat yhtä aikaa. Pojat olivat saman ikäisiä Juhan kanssa ja hyvännäköisiäkin vielä koko kolonna.
Myymälä oli sillä hetkellä melko tyhjä joten Juha uskalsi avata sepaluksensa tiukoista farkuistaan. Siinä oli napit joten pojat joutuivat odottamaan sen aikaa että kaikki napit oli aukaistu. Juhalla oli jonkin näköiset valkoiset alushousut jossa ei ollut sepalus aukkoa joten hän joutui, tai pääsi, ihan miten vaan, laskemaan farkkunsa melkein nivusiin asti. Sekään ei vielä aukaissut pojille sitä lihailotulitetta mitä he kuola valuen odottivat vaan Juha joutui, tai pääsi, kuten vaan haluatte, laskemaan alushousut samalle tasolle farkkujensa kanssa.
Tässä, julisti hän kun se aarre vihdoin oli esillä. Tässä on minun ilotulitteeni, kelpaako?
Kelpaa, sai Esko juuri ja juuri sanottua lumottuna. Mutta älä ihmeessä piilota sitä vielä, vai mitä, pojat? Muut nyökkäsivät. Haluamme toki tutkia sitä vähän paremmin. Niin jokainen heistä otti mittaa siitä Juhan mulkusta ottamalla sen käteensä. Sykkii niin peijakkaan mukavasti, myönsi Jarikin, toinen äänessä ollut kaunis nuorukainen. Niin mukavalta että pyydämme sinut meidän uuden vuoden juhliimme tänä iltana. Eikä me hyväksytä muuta kuin myöntävän vastauksen. Iltamme kruuna sinun lihailotulite! Ja verisen punainen reikäsi jota mainostat joka paikassa!
Pojat olivat oikeassa; liike, missä Juha on töissä myymässä uuden vuoden ilotulitteita mainostaa lehdessä hänen kuvallaan. Tekstissä luvataan verenpunaista reikää tarkoittaen saman nimistä Kiinalaista ilotulitepakkausta. Joku oli kuitenkin piirtänyt Juhan kuvan siihen uudestaan. Siinä hyvin piirretyssä kuvassa Juha pyllistää ja näyttää katselijalle verisen punaista peräreikäänsä jonka hän levittää ammoisen auki.
Juha oli toki nähnyt sen muunnetun kuvan jonka pojat kuitenkin varmuuden vuoksi näyttivät hänelle ennen kuin lähtivät hymyillen odottamaan iltaa.
Juha tuntee kaupungin kuin omat taskunsa joten hänen oli helppo löytää poikien luo jotka jo olivat ehtineet odottaa häntä.
Viisi kaunista poikaa tiukoissa farkuissa istuivat Eskon isossa kämpässä ja joivat jotain muuta kuin pelkkää kevyt kolaa. Juhalle ojennettiin kouraan heti kättelyssä saman lainen lasi samaa juomaa. Pojat olivat ehtineet nauttia sitä jo jonkin matkaa eikä Juhakaan tyhjin vatsoin ollut lähtenyt.
Kun vain muutama tunti oli tätä vanhaa vuotta jäljellä halusivat pojat alkaa nauttimaan lihasta. Jokainen heistä oli jo jonkin aikaa kourineet haarojensa väliä, toki farkut jalassaan. Jutut olivat olleet koko illan yhtä poikalihaa. Olivat verranneet toistensa kokemuksia poikaerotiikasta ja -seksistä.
Esko ensimmäisenä halusi näyttää omansa. Hän oli oikein ylpeä siitä. Ja niin pitää ollakin. Se oli kaunis ja komea, jopa velttona mitä se harvemmin on. Siis täysin veltto.
Tällainen ilotulite löytyy joka pojan pöksyissä. Se on paljon turvallisempi kuin sellainen joka on pyrotekninen ja jossa on ruutia. Poikien ilotulite sylkäisee paljon turvallisempaa ruutia. Se poikien oma ruuti on kauniin valkoista, paksua, joka maistuu hyvältä. Se ei lennä ihan niin korkealle ja näytä yhtä värikkäältä kuin pyrotekninen räjähde mutta turvallisempi se on ja omalla tavallaan kaunis, runoilee Esko samalla kun esittelee muille oman ilotulitteensa.
Toiset seuraavat perässä Juhan katsellessa sohvalla istuen jalat leveällä jotta hänen isot ilotulitteensa saavat tilaa kasvaa.
Kun muut ovat ylpeänä esitelleet itsensä ja ovat vaatteitta odottavat he luonnollisesti samaa vieraaltaan. Juha nousee ilman eri käskyä sohvalta ja toiset istahtavat mikä minnekin peräpäänsä saavat laskettua.
Juha alkaa riisuuntumisen eikä aikaa lasketa vaikka sitä ei enää paljon ole kun vanha aika muuttuu uudeksi ajaksi.
Kun Juhakin on alasti haluavat kaikki vähän tarkemmin tutkia häntä koska hän on uusi porukassa. Hän asettui sohvalle selin siten että hän sai jalat nostettu kohti kattoa. Oliko se Jari vai joku muu kun pettyen totesi Juhan peräaukon nähdessään etteihän se niin kirkkaan veren punainen olekaan kuten hän oli olettanut. No, ei tietenkään normaalisti, valisti Juha. Siitä täytyy tehdä verenpunaisen. Miten, kysyivät pojat. Panemalla sinne jotakin. Kiusaamalla sitä jollakin. Ei se muuten verenpunaiseksi muutu. Mitä voisimme sitten panna sinne? Muuta kuin mulkkumme? Onko teillä tähtisadetikkuja tai muuta pitkulaisia ja soikeita esineitä. On meillä tähtisadetikkuja ja onhan meillä sellaisia pitkulaisia ilotulitepakkauksia. Uskallammeko laittaa sinne sellaisia?
En minä tiedä, vastasi rehellisesti Juha. En ole koskaan kokeillut. Täytyy ilmeisesti tänä iltana kokeilla. Niillä se reikäni varmasti muuttuu punaiseksi. Pojat halusivat sen verenpunaiseksi. Mutta ettekö haluakaan katsella sitä hieman lähempää ennen kuin ryhdymme mihinkään? Totta kai pojat halusivat ja Juha halusi näyttää. Hän istui sohvalla selkä sohvan selkänojaan nojaten, jalat ylhäällä kun Seppo ystävällisenä ja kilttinä hiljaisena poikana piti niitä käsin kattoa tavoitellen. Pojat alkoivat heti sormeilla Juhan reikäaukkoa. Kuinka monta sormea siellä on ollut, siis tarkoitan yhtä aikaa? kysyi Mikko joka nyt vasta sai suunsa auki.
Kaikki viisi. Ainakin kerran kun eräs vanhempi mies nyrkkinai minua toissa päivänä. Onhan niitä miesten paksuja sormia yksitellen ollut siellä vaikka kuinka monta. Voihan se hyvällä tuurilla tulla verenpunaiseksi tälläkin tavalla mutta kauan saatte minua sormella että se sitä tekee, jos tekee. Parhaansa pojat yrittivät. Jos jonkun sormi väsyi niin heti oli toisen sormi valmiina valloittamassa Juhan peräaukon. Mutta väri ei aukossa muuttunut kuin vain vähän punaisemmaksi. Pojat halusivat sen verenpunaiseksi, toistivat he kärsimättömänä. No, tuokaa niitä vehkeitä niin pannaan niitä sinne, kyllä väri muuttuu, lupasi Juha.
Pojat kantoivat kaiken maailman pitkulaisia ja soikeita esineitä huoneeseen, niin paitsi Marko. Hän ei hennonut vetää sormensa Juhan peräreiästä kun sen viimein sinne oli, jonossa kun jonossa aina viimeisenä, saanut.
Lopeta nyt, hyvä mies, sanoi Markolle Esko joka oli valmis työntämään sinne paksun paljon käytetyn dildonsa. Aloitetaan tällä, hän tokaisi ykskantaan. Toisten mielestä se oli hieman tylsä. Dildoja nyt joka poika perseeseensä työntää harva se ilta. He eivät kuitenkaan uskaltaneet vastustaa Eskoa sillä Esko oli edelleen pomo. Annetaan nyt Eskon panna vierasta sillä vanhalla kumiankallaan, miksi muut Eskon kulunutta tekopenistä kutsuivat. Toiset olivat valmiina panemaan Juhan reikään erikoisempia tuotteita. Sellaisia joita siellä ei varmasti ihan joka päivä tungeksi. Pojat halusivat sen verenpunaiseksi, muistakaa se. Vaikka sitten veren maku suussa.
Juha jaksoi odottaa, kunhan Seppo vuorostaan jaksoi kannattaa hänen jalkojaan ylhäällä.
Jarilla oli kädessään yksi pitkulainen ilotuliteraketti jonka hän oli valmis tunkemaan Juhan peräaukkoon. Se oli sellainen oikean raketin näköinen eli sen nokka oli hieman ohuempi ja se paksuni siitä. Samoin sen peräpää oli ohuempi, se pää, jonka Jari aikoi panna sinne aukkoon tummaan. Muuttaakseen omalta osaltaan sen illan kuluessa verenpunaiseksi. Sen aukon, ei sitä rakettia! Pysykää nyt, hyvät ihmiset juonessa mukana vaikka onkin uuden vuoden yö tulossa. Ja vanha vuosi menossa.
Jari hampaat irvessä työnsi sen raketin, joka ei siis ole se verenpunainen esine, mahdollisimman syvälle Juhan reikään. Hyvin vaikean näköinen toimenpide noin helposta hommasta, virnuilivat muut pojat. Joku pyöritteli sitä rakettia muutaman tovin siellä aukossa, ja se joku ei ollut Jari.
Kun sen sitten vedettiin pois sieltä, tuumivat harmissaan pojat ettei se paljon punaisemmaksi tästä vielä muuttunut. Sen verran paksu se raketti kuitenkin oli että Juhan reikä pysyi hetken aikaa aukinaisena sen jälkeen kun se sieltä pois vedettiin eli oikeaan suuntaan ollaan menossa. Tästä toki iloittiin.
Nyt oli kyllä mun tähtisadetikun vuoro, tuumi ihan vakavana Timo ja tuli sohvan eteen tikkunsa kanssa. Työnnä sinne vaan, rohkaisivat kaverit. Juhakin nyökkäsi. Olihan se kiinnostavaa tietää mitä tapahtuu. Ei ole koettu aikaisemmin, toistaa Juha eikä paljon hymyile. Jännittääkö, kysyvät pojat?
Arvatkaa vaan, vastasi Juha.
Timo työnsi tosi varovaisuutta noudattaen tikun reikään jonka auki pitämiseen osallistuivat kaikki.
Sytytetäänkö se, kysyy joku hiljaa. Sytytetään! päättää Esko ja ottaa tupakan sytyttimensä esiin. Ja niin se alkaa säihkyä kun se saa vähän valkeaa. Juhan suolisto alkaa lämmetä. Ei kun kuumeta. Joko alkaa punoittamaan, kysyy väliaikatietoja Tuomo.
Tähtisade alkoi lähestyä ihoa mutta kukaan ei tehnyt mitään. Tai siis kyllähän he nautiskelivat istuessaan ihan siinä näköetäisyydellä mutta eivät tehneet mitään sellaista kuten että olisivat vetäneet tähtitikun pois säihkymästä Juhan peräreiässä tai vastaavaa.
Sitä, mitä lähinnä Juha odotti heidän tekevän. Mutta he vain odottivat kun tähtisade loppui ja veti sitten rauhassa tikun pois kuumasta reiästä.
Reikä pysyi nyt pikkasen kauemmin aukinaisena ennen kuin sulkijalihas sen sulki, poikien mielestä liian nopeasti. Riittävän punainenkaan se ei heidän mielestään ollut.
Mitä me voidaan tehdä että saataisiin se verenpunaiseksi, kysyivät pojat ainoalta minkä sen asian pitäisi tietää, eli siis Juhalta itseltään. Mitä tehdä että saadaan sun peräaukko punaisemmaksi kuin punainen?
Arka se joka tapauksessa jo on, vastasi Juha. Mutta tuokaa nyt jokin iso esine, pyöreäkin se saa olla että täyttää koko aukon. Jokin pallo, ehkä, kysyi joku näsäviisas.
Nimenomaan pallo, vastasi Juha. Mutta sen täytyy olla kova pallo joka ei anna iholle periksi vaan venyttää aukkoa niin että se pysyy auki vaikka pallo otetaan välillä pois sieltä. Esko sellaisen lopuksi löysi. Punaisen pallon jonka läpimitta oli n. 8-9 cm. Muutaman kaverin voimin se pallo työnnettiin mahdollisimman syvälle Juhan peräaukkoon. Juha hieman tuskaili sillä se tähtisadetikku kuumensi paikkoja. Sinne se pallo kuitenkin saatiin ettei sitä paljoa jäänyt sen reiän ulkopuolelle. Juha ei pystynyt ainakaan vielä pitämään sen siellä vaan sulkijalihas työnsi sen takaisin ulos. Se pulpahti kokonaan lattialle. Juha käski työntämään sen äkisti takaisin niin monta kertaa että lihakset suolistossa surkastuvat ja antavat periksi. Silloin pallo pysyy reiässä ja se levittää aukkoa niin että se ei ihan heti sulkeudu. Näin myös tapahtui. Pojat seurasivat vieressä kun punainen pallo teki tehtävänsä, tai ainakin toivoivat sitä. Ja pallon tehtävä oli? Pysyttekö perässä.
Pallon tehtävä oli pyörittää Juhan peräaukkoa niin että se ei sulkeutuisi heti ja samalla värittää sen verenpunaiseksi!
Juha itse ei hallinnut tapahtumia vaan poikien piti vetää sen pallon hänen aukostaan, sulkijalihas ei tällä hetkellä toiminut. Pojat ovat poikia, kuten tiedetään. Nytkin he alkoivat leikkiä Juhan peräreiällä ja työnsivät pallon takaisin lukuisia kertoja vaikka Juha itse halusi jo lopettaa ja näyttää heille punaisen reikänsä.
Haluatteko nähdä verenpunaisen reikäni, vai ette? hän kysyi viimein.
Totta kai halusivat ja niin he antoivat pallon pudota kumahtaen lattialle.
Ja niin tapahtui että Juhan peräreikä pysyi auki vaikka pallo oli tipahtanut sieltä ulos.
Tulkaa katsomaan avonaista reikää, huusivat ne jotka olivat aivan sen lähettyvillä muille jotka olivat jossain muualla huoneissa.
Se ei ole niin mustan punainen kun sen pitäisi olla, arveli Juha vaikka ei nähnyt itse siinä asennossa omaa reikäänsä. Sitä pitää avittaa. Työntäkää sormianne sinne niin syvälle kun saatte. Syvemmälle vielä, hän käski kun jotkut olivat sormensa sinne työntäneet. Oikein syvälle ja venyttäkää seinämiä niin johan veri alkaa purkautua. Älkää antako sen sulkeutua.
Ja niin sen väri tosiaan muuttui ihan silmissä mustemmaksi ja verenpunaiseksi. Ville nyt ainakin osasi hommansa. Hänellä oli molempien käsiensä yksi sormi Juhan perseenreiässä melkein kyynärpäitä myöten. Hänen sormensa levitti sitä reikää venyttämällä sen seinämiä, täten hän sai sen pienen ahtaan reiän näyttämään isolta. Se uhkui punaista verta vaikka varsinaista vertaa ei sieltä ulos tullut.
Katsokaa, pojat, kuinka verisen näköinen se on, huomautti joku.
Pane, Timo, kielesi sinne niin syvälle kun vain saat, kehotti Juha pojalle jonka tiesi omaavan suuremman kielen koko porukasta. Kaikilla oli jokin elin suurempi kuin toisilla, Timolla se sattui olemaan kieli. Timon pää täytti kohta Juhan peräpään kokonaan eikä muut nähneet hetkeen juurikaan mitään mielenkiintoista muuta kuin Timon hiukset ja takaraivon. Mutta syvälle Timo kielensä sai, ihan pohjalle asti, se on sanottava.
No, miltä maistui, kyselivät pojat kun vihdoin Timo sai pitkän kielensä ulos tunnelista. Maistuiko veri?
Vähän maistu verikin mutta oli siinä jotain muutakin. Kiihottavaa! vastasi Timo salaperäisesti.
Aina joku heistä oli sormillaan pitämästä Juhan reiän seinämistä kiinni ettei se valunut ja peittänyt koko kauneutta. Se pysyikin ihmeen kauan aukinaisena. Sen verran kiusattu se oli.
Haluatteko panna sitä? kysyi Juha jonka kyrpä oli tällä hetkellä puoliveltto eli puoliksi kova.
Saammeko? kysyivät pojat innokkaasti.
Sen kun työnnätte ennen kuin se sulkeutuu, vastasi Juha.
Esko oli ensimmäinen joka työnsi kyrpänsä avonaiseen kirkkaan punaiseen kaivoon. Kaivolta se myös tuntui.
Työnnä ihan pohjaan asti siten se pysyy aukinaisena, ohjeisti Juha panijaa.
Kun Esko oli tyhjentänyt pallinsa Juhan pohjattomaan kaivoon oli Timon vuoro. Aina kun oli vaihdon vuoro Juhan reikä pysyi aukinaisena. Odotti kiihkeästi uutta kyrpää sisäänsä. Kaikki tyhjensivät vuorollaan isot ja pienet säkkinsä jalat kattoa tavoittavan selällään sohvan nurkassa makaavaan Juhan verenpunaiseen peräaukkoon.
Lopuksi oli Juhan itsensä vuoro. Häntä hieman autettiin panemaan puolijäykän kyrpänsä pään reikänsä kohdalle. Sitten hän itse työnsi kyrpänsä sisälleen. Hän sai sen muutaman sentin verran reikänsä sisäpuolelle ja runkkasi muutamin vedoin ja sai tulemaan valkoista spermaa verenpunaiseen tunneliinsa.
Pohjaton Juhan kaivo täytettiin poikien spermalla ennen kuin se vihdoin itse sulkeutui. Kello oli silloin 0. 40, eli 40 minuuttia oli kulunut vuotta 2011!
Hyvin siis alkoi Juhalla tämä uusi vuosi!
Ensimmäiset minuutit kulunut ja hän sai olla sitä mistä eniten nauttii; seksuaaliobjektina sekä spermaa tunneli täynnä!