Janne kulki yksin metsällä! Oli täysikuun aika ja täysin pimeä.
Oli ehdottomasti pimein yö aikoihin. Mutta minkä takia hän oli tullut yöllä täysin pimeään metsään, tällainen kaupunkilaispoika kun on. Metsässä ei liikkunut kukaan muukaan näin keskiyöllä.
Hetkinen vain. Eikö tuolla juossut joku? Ja tuoltakin tulee juoksujalkaa joku. He kaikki tulevat Jannea kohti, eivätkä vaikuta kovin ystävälliseltä. Partaisia, rumia, mutta kuitenkin nuoria miehiä kaikki kymmenen. Niin aivan. Nyt kun tarkemmin laskee niitä tosiaan on ainakin kymmenen.
Mitä ne tahtovat minusta?
He pysähtyvät aivan Jannen kasvojen eteen ja käskivät hänen riisuuntua vapaaehtoisesti tai he tekisivät sen vähemmän helläkätisesti. Janne alkoi riisua, koska piti siitä kun häntä katsellaan kun hän riisuu.
Tarkemmin ajatellen, hän pitää kun häntä yleensäkin katsellaan vaatteet päällä tai ilman. Mutta nämä miehet eivät kuuluneet hänen normaaleihin ihailijoihinsa, vaan niillä oli jotain muuta mielessä kun nimikirjoituksen saaminen. Riisuminen Jannelta ei yleensäkään kestä turhan kauan, ja nyt kun vaatimuksen vauhdittajana oli pari läimäystä takapuolelle, aivan kuin miehillä olisi kiire jonnekin, niin Janne oli alasti alle aikayksikön. Miehet sitoivat sen jälkeen hänet suureen puuhun narulla kiinni, ja korostan sanaa, vahvasti. Sen jälkeen miehet lähtivätkin pois ja jätti hänet siihen. Mutta kauan Janne ei siinä yksin tarvinnut olla sillä hetken kuluttua hänen luokseen hiippaili kaksi miestä, naamiot kasvoillaan. Ensin miehet tuijottivat kaunista Jannea mutta sitten he alkoivat kopeloida ja kouria häntä. He aukaisivat jaloista köydet ja levittivät jalkoja hieman että pääsivät tutkiman hänen salaisuuksiaan jalkojen välissä.
Hetken päästä Janne tunsi jotakin säärissään. Kun hän katsoi alas hän näki pienen madon liikkuvan ylös määrätietoisena määränpäästä. Miehetkin lopettivat hiblaamisen Jannen harmiksi ja jäivät seuraamaan madon liikkeitä mielenkiintoisena. Siinä se luikerteli ja läheni nopeasti matkansa kohdetta, joka selvästi oli se makean näköinen reikä suurten säkkien yläpuolella. Karvat eivät estäneet sitkeää matoa vaan se saapui reiälle, luikerteli säkkien ohi ja sisälle lämpimään. Olipa täällä kirkasta, hyväntuoksuista ja kosteaa, mistä me madot pidämme, arvioi mato.
Mutta, hej, mistä yhtäkkinen täysi pimennys tuli? Oviaukko oli suljettu! Ja mikä ihme liha klimppi lähestyi kohti matoa? Se oli valtava, ja pää oli punainen ja siinä oli halkeama päässä. Sitten kun se oli aivan madon edessä se yhtä äkkiä vetäytyi takaisin. Sitä se teki muutaman kerran, meni ja tuli, koko ajan edestakaisin. Lihaklimppi tuli samalla yhä punaisemmaksi ja yhtä äkkiä sen halkeama aukeni ja sieltä alkoi tulla valkoista lientä joka tuoksui voimakkaasti. Sitä lientä tuli ja tuli siitä halkeamasta, ja sitten se rauhoittui. Liha alkoi veltostua, väri muuttui ja muutenkin liha pieneni ja vetäytyi lopuksi kokonaan aukosta ulos ja tuli jälleen valkeus. Mutta sen verran mato kauhistui kokemaansa että ei uskaltanut jäädä vaan luikerteli pois samaa karvaista säärtä pitkin.
Äskeinen Jannea pannut mies aikoi kiittää äskeisestä antamalla kostean pusun hänelle. Hyvä suu bakteeri lymyili paikallaan kun toisen miehen pitkä kieli alkoi liikkua hänen alueella. Se liikkui siellä kun kotonaan. Otti kiinni Jannen kielestä ja alkoi vetää sitä suusta ulos ja nuoleskeli sitä. Molskis, molskis vaan kun syljet vaihtoivat asuinsijaa. Sitten se näköjään kyllästyi kun ei saanut Jannen kieltä omaan suuhunsa ja lähti pois.
Ulkona Janne avasi suudelman jälkeen silmänsä ja näki että suukon hänelle antanut oli hänen iso veljensä. Alapäässä mies, joka oli hänen juhla kunnossa olevan lemmenkeppinsä kimpussa, oli hänen rakas isänsä.

Juuso oli sidottu leveään sänkyyn käsistään ja jaloistaan kiinni päätyihin. Kädet oli pään yläpuolelle niin että Juuson posliiniset kainalot loisti kosteina jännityksestä. Jalat olivat levälleen sidotut. Hänen peniksensä oli myös narutettu. Pallit oli sidottu naruilla melko tiukkaan ja köysi jatkui siitä kullin ympäri ja edelleen sängyn reunalla istuvan miehen käteen. Mies veti narusta aina kun häneltä tuntui että Juusolla oli liian hyvät oltavat. Juuson nännit oli tiukasti kiinni pyykkipojilla, kummassakin yksi. Hänen rintakehänsä oli öljytty kiiltäväksi. Hänen peräaukosta valui jotakin valkoista kuin häntä olisi pantu ennen sitomista. Mutta näin ei ollut asianlaita. Sieltä tulee Juuson oma märkää lientä joka on sekoitus hikeä ja sylkeä, sillä kieliä siellä on ollut tänään, ja monta.
Miehiä oli jonossa ja kaikilla karkea ja pitkä kieli. Juuson reikä alkoi olla kipeä ja arka kun niin monta miehen kieltä nuoleskeli ja monta sormea liikuskeli siellä. Koskaan aikaisemmin ei ole tuntunut miesten herkkupaikka näin kipeältä vaikka ei niin monta miestä ole siellä  samaan aikaan vieraillutkaan. Nyt se paikka sai levätä kun kaikki muut miehet lähtivät hetki sitten. Vain tämä sängyn päädyssä istuva mies jäi.
Mihin muut lähtivät, ja palaavatkohan ne?
Joka tapauksessa, nyt tämä mies nousi tuolistaan ylös ja alkoi irrottaa Juuson jalat sängyn päädystä. Hän jätti köydet nilkkoihin ja nosti jalat niillä ylös. Laittoi nyt jaloista lähtevän köyden samaan sängynpäätyyn missä kädet jo olivat kiinni. Siinä Juuso nyt makasi avoin peräreikä päin kattoa. Mies istahti katselemaan aikasaannostaan jalkapäähän.
Juuson peräreikä siinä loisti avonaisena kuten aina eikä mies voinut olla laittamatta sormensa sinne. Se luiskahti helposti sisälle, joten hän laittoi toisen sormen. Ja vielä kolmaskin meni sisään kevyesti, joten mies miettii, mahtaisikohan koko nyrkki mennä sisälle?
 Entä käsi kyynärpäitä myöten, kun samalla ovi aukeni ja sisään astui muut miehet mukanaan maailman suurin musta muovinen teko penis…

Suomen ruotsalainen liikemiehellä Herra Ohlssonilla oli harrastus, eikä se ollut postimerkkien keräily!
Hänellä oli kaappi täynnä nuorten miesten käytettyjä kalsareita! 
Niitä hän nuuskii, ja jopa maistoi iltaisin. Niistä lähti maut vain liian aikaisin pois ja silloin ne olivat käyttökelvottomat sitä tarkoitusta varten mihin ne oli hänelle hankittu. 
Tänään hänellä on erikoistapaus.  Hän on oveluudella hankkinut  tämän vuoden Mr. Onnelan. Itse Juha on hänellä vankina. 
Hän on käskenyt miestensä pitämään huolta että Juha voimistelee ennen kun hänet lähetetään Ohlssonin luokse illaksi. Eikä mitään pientä voimistelua vaan niin että pojalta hiki virtaa ja että voimistelun ajan Juusolla pidetään kaikki vaatteet päällä. 
Hänellä pitää olla vartaloa myötäilevä t-paita ja ruosteen ruskeaväriset tiukat farkut jalassa kun miehet panevat hänet juoksemaan sitä varten tehdyllä rullaavalla juoksumatolla. Juha ei toki ole huonossa kunnossa joten kestää jonkin aikaa ennen kun miehet saavat hänestä hien irtoamaan  Mutta he antavat pojan juosta niin kauan että hiki alkaa virrata ja t- paita kastuu. Farkut alkaa musteta jalkojen välistä ja poika väsyy.
 Miehet tuumivat, josko tämä hiki riittää ankaralle isännälle koska poika ei kauan enää jaksa ja mitä iloa on väsyneellä pojalla ruotsalaiselle miehelle. 
Tai miehelle, noin yleensä. 
Jotkut kyllä haluavat tehdä väsyneelle ja nukkuvalle pojalle kaikenlaista, mitä ei muuten uskaltaisi edes ehdottaa, mutta kyllä tämä liikemies, silloin kun poikaa saa, haluaa sen olevan eläväinen. Juha lähetetään sellaisena isännän luokse toivoen että hän on tyytyväinen pojan tuoksuihin. 
Mutta isännän mielestä Juha ei tuoksunut ollenkaan sellaiselta kun hänen kalsarinsa taannoin joten poika laitettiin uudestaan voimistelemaan, tällä kertaa tässä hänen edessään. Juha alkoi uudestaan pukea samat vaatteet ylleen, ja ei kun juoksemaan. 
Hetken kuluttua Herra Ohlsson käski hänet lähemmäksi ja haisteli hänen kainaloitaan. Ja nyt tuntui hajut riittävän vaativalle liikemiehelle. Hän käski Juhan riisua alasti ja mennä mahalleen makuulle kalliin isoon kaksoisvuoteeseen ja levittämään jalat niin että hän pääsee tuoksujen ihmeelliseen maailmaan. 
Hän sitten rakasti poikien omaa tuoksua. Juhan peräpää tuoksui erityisen hyvältä. Mutta voi, voi mitä enemmän hän rusinaa maisteli kielellään sitä puhtaammaksi peräpää tuli ja tuoksut hälveni.
 Ei auttanut muu kun poika uudestaan hikoilemaan. Täysin uudet vaatteet päälle ja voimistelu saliin hikoilemaan. 
Sillä aikaa Ohlsson haisteli ja maisteli Juhan jättämiä vaatteita. Jopa farkuissa oli Juhan tuoksuja, niin paljon oli hän hikoillut niissä. 
Miehet olivat saaneet nuhteita, että Juha ei ollut haissut viimeksi tarpeeksi joten nyt pannaan poikaan vauhtia vaikka pojalta henki menisi…
 
Teatteritalon sali oli aivan täynnä kun baletti esitys miesten välisestä rakkaudesta esitettiin pääroolissa Daniel. Hän esitti toista rakastajaa. Hänellä oli valkoiset, tiukat balettitrikoot jalassa, ylävartalo paljaana.
 Kun hän saapui lavalle ensimmäistä kertaa, hän huomasi heti, että yleisöllä oli hienostuneen pienet teatterikiikarit silmillään, ja hän tunsi mitä siinä kiikaroitiin. Hänellä alkoi kuumottaa välittömästi yhä enemmän ja enemmän. Daniel oli tottunut, ja myös piti siitä, kun hänen vartaloaan tarkkailtiin, ja tiirailtiin,  mutta siinä oli vain yksi haitta puoli. Pakarat, jotka käytännössä näkyivät halkeamina trikoissa, alkoivat kuumeta ja pakaroiden välissä oleva makea reikä alkoi  kostua kuumien katseiden ansiosta. Kun vielä trikoot haluttiin olevan nimenomaan valkoiset, tulivat pienikin musta läkki näkyviin. Samoin etumus alkoi tuijotuksen tietoisuudessa elämään. Pikku veli trikoon sisällä kuumeni kiikaroinnin ansiosta ja alkoi kasvaa. 
Ja kasvaa, ja kasvaa kunnes se ei meinannut pysyä enää tiukassa vankilassaan. Samalla se alkoi lähettää, signaaleina räjähdysherkkyydestään, esileikkiin tarkoitettua esilientä ja trikoot alkoivat kastua nyt myös etupuolelta. 
Takapuoli alkoi olla yhtä suurta kosteata läikkää, ja etupuoli märkää liimaista liisteriä, joka leveni koko ajan kun kullista tuli edelleen esilientä.
 Oliko syynä häneltä valunut liemi lattialle, mutta joka tapauksessa, Daniel kompastui lavalle rähmälleen selälleen. Ei kestänyt kauan kun yleisöstä joukko miehiä hyökkäsi hänen kimppuunsa ja hetken kuluttua Daniel oli miesten alla alastomana. Käsiä ja kieliä oli joka paikassa. Kasa miehiä oli Danielin hikisten kainaloiden kimpussa. Osa miehistä kopeloi hänen nännejään, pari tutkii napaa. Kymmenen yritti kukin vorollaan saada kullin suuhunsa. Enemmistö yritti päästä Danielin sisälle työntämällä kielensä mahdollisimman syvälle peräaukkoon.
Jälkeenpäin on tullut ilmi että lavalle Danielin kimppuun hyökänneet miehet olivat kaikki Teatteritalon hallituksen jäsenet…
 
Poikien uni oli ollut levotonta rankan seksirupeaman jälkeisenä yönä..