Juha
Juttelin isäni kanssa. Olen saanut valituksia kun kaikilla ei suinkaan ole mahdollisuuksia internetiin, eikä ainakaan live- esityksiimme. Vanhemmat miehet, etenkin, inttävät jäävänsä paitsioon. He haluavatkin, että alkaisin julkaista, nettilehden rinnalle, tavallisen paperi kuukausilehden poikien kuvia. Olen ajatellut toteuttaa sen ja alkaa julkaista sellaista. Lehden nimeksi olen ajatellut yksinkertaisesti “Farkkupojat”. Siinä voisi farkkumainosten lisäksi mainostaa muutkin alan tuotteitaan. Siinä julkaistaisiin Suomalaisten, mutta myös muiden maiden poikien kuvia. Kovan luokan poika pornolehti!
Isäni innostui heti asiaan. Se oli sitten sillä selvä. Ensimmäinen lehti ilmestyy jo seuraavana kuukautena.
Isälle en ole vielä keskustellut yksityisetsivän käyneen luonani. En anna sen kiusata häntä sillä uskon löytäneeni siihen ratkaisun. Minulla ei ole mitään pelättävää, sillä huumeita hän vain etsii eikä meillä välitetä niitä.
Yleisön joukossa on ollut muutama välittäjä. Siitä sitten joku on vetänyt sellaisen johtopäätöksen että me olemme mukana siinä, ja mennyt yksityisetsivän pakeille. Tämä yksityisetsivä on sitten käynyt minuakin kiusaamassa. Nyt se käsittääkseni on selvitetty väärinkäsitykseksi. Mutta nyt yksityisetsivä on mukamas löytänyt muuta “laitonta” meidän puuhissa. Pientä hiomista siinä tietenkin onkin, kuten yleensä tällaisessa bisneksessä.
Myönnän, että ravintola Luola kuuluu osana DSB ryhmään. Lapsia emme kuitenkaan käytä esityksissämme. Emmekä pakota poikia mihinkään mihin eivät halua. Pojat viihtyvät meillä, kysykää vaikka heiltä suoraan. Aion ehdottaa sille pojista pitävälle etsivälle sopimusta josta se ei voi kieltäytyä. Jätetään isäni sen asian ulkopuolelle.
Isä on jo 66 kun minä täytän seuraavalla kerralla 45. Hän on vanha mutta haluaa silti vieläkin katsella nuoria, alastomia poikia.
Onkohan siinä isän pitkän iän salaisuus?
Että katselee ja on katsonut koko ikänsä poikia sillä silmällä?
Joskus hän katselee vielä minuakin. Rehellisesti sanoen vartaloni näyttää vielä hyvältä. Olen koko ikäni pitänyt siitä hyvää huolta. Yleensä hän kuitenkin haluaa katsella palkkaamiani poikia yksityishuoneessaan. Pojat ovat kertoneet että heidän ei tarvitse kun riisuuntua hänen edessään. Hän haluaa vain katsella poikia alastomana. Joskus kuitenkin isäni kuulemma riehaantuu ja käskee poikien hyväillä itseään hänen silmiensä edessä. Silloin yleensä loppuun asti. Yleensä silloin myös isäni haluaa sormeilla heitä. Ja nuolaista sen jälkeen sormensa puhtaaksi. Pojat pitävät isästäni ja isäni pitää pojista. Siis myös seksin ulkopuolella.
Sanon sille nuorelle hyvännäköiselle yksityisetsivälle että isäni on vanha eikä kestäisi epäilyjäsi kun niissä ei ole perääkään. Huumeita emme välitä ja se muu on pelkkää hyvää tarkoittavaa bisnestä. Hyvän olon tunnettahan me yleisölle tarjotaan. Hyvää viihdettä sitä haluaville. Ja sitä tarvitsijoille!
Sanon hänelle että annan kymmeneksi vuodeksi vapakortin hänelle kaikkiin meidän tilaisuuksiin, siis myös Luolaan! Itse asiassa samanlaisen kortin mitä Poliisipäälliköllä on jo nyt! Hän on nimittäin myös poikiin menevä. Ja viihtyy ennen kaikkea Luolan looseissa joka ilta.
Sopimukseen kuuluu että isälleni ei kerrota mitään siitä epäilyksistä huumeista!

Tarmo
Sain viestin kännykkääni että tulisin DSB. n esitykseen paikalliseen viihde keskukseen. Viesti oli Juhalta. Samalla saisin nähdäkseni uuden esityksen, jonka ei pitäisi olla laiton, tai edes arveluttava.
Paikalla Juha sitten ennen esityksen alkua antoi minulle vapaaliput, jos annan asian olla. Hänen isänsä vuoksi, ellei muuten.
Oliko se lahjonta? Oli varmaan, mutta kelpasi minulle. Ennen kaikkea kun olin sitä lopettamista muutenkin harkinnut. Ei heidän toiminnassaan ollut mitään muistuttamista. Ei sinällään mitään väärää. He toivat viihdettä sellaista haluaville. Kuten minulle! Ja monille muille. Huumeita ei välitetty. Se on tutkittu juttu. Eikä minun muuta pitänytkään tutkia. Tehtäväni on suoritettu. Olen vapaalla. Ei ole muuta työtä tälläkään hetkellä.

Esitys alkaa, kuten yleensä, kun esirippu nousee. Lavalla seisoo seitsemän upeata, vain valkoisissa boksereissaan  koikkelehtivaa nuorta miestä. Kun he tanssivat niin kulkuset somasti vain heiluvat heidän kalsareissaan. Lavan reunalla, aivan yleisön edessä, pojat keinuttelevat lantioitaan ja samaan tahtiin heiluvat heidän kulkusensa boksereissaan. Aivan samaan tahtiin kaikki seitsemän kulkusta lyövät tahtia. Samaan tahtiin he työntävät munansa yleisön eteen ja kaikkien pullistus ovat yhtä suuria. Se on selvästi kulkusten tanssi. Heidän kulkuset tanssivat boksereissaan iloisesti. Sitten kun musiikki loppuu, ja on aivan hiljaista, pojat laittavat samaan aikaan kätensä housuihinsa ja suoristavat siellä olevan kalunsa ylös kohti napaansa. Ottavat kätensä sieltä pois kun ovat varmoja että kalu pysyy siinä asennossa ja pystyssä. Ja alkavat musiikin alkaessa taas soida keinuttamaan lantioitaan. Nyt kulkuset tanssivat jälleen boksereissaan kalun ollessa edelleen pystyssä napaa tuijottaen. Taustalla soiva musiikki hidastuu kun pojat alkavat hahmotella boksereissaan kalunsa kokoa. He panevat kaikki yhdessä, samaan aikaan, kätensä oman kalunsa ääriviivoja pitkin jolloin meille tulee vaikutelma tai kuva kuinka suuri siellä oleva herkku kellekin on.  Kääntävät sitten selkä yleisöön päin ja laskevat bokserinsa hiljaa alas. Pakarat keinuen he kääntävät vartalonsa.  Nyt meidän silmien edessä, ja ilona, on kasa herkullisia, puolikovia kaluja ja tanssivat kulkuset. Yleisö on innoissaan. Miksei olisi? Lava kauniita alastomia, iloisia nuoria miehiä! Mitä elämä vielä voisi tarjota?
Luonteeseeni kuuluu seurata syrjäsilmillä muita ihmisiä ympärilläni. Niin myös nyt. Näin kuinka yksikin nuori mies pyörii katsomossa ja kyseli istujilta jotakin. Yhdelle miehelle hän jopa antoi jonkin paketin. Eikä tarvitse olla kovinkaan älykäs arvaamaan mitä paketti sisälsi. Sen verran jännittyneeltä kumpikin näytti. Vilkuiltiin ympäriinsä, ettei kukaan vaan nähnyt. Mies, joka paketin antoi, tuntui tutulta. Kunnes muistin missä aikaisemmin olin miehen nähnyt.
Hän oli yksi siviiliasuinen vartija! Ostaja oli taas meidän yhteinen ystävämme Matti, ystäviensä seurassa!

Thomas
Minulla on huomenna kilpailu esitys Loosissa ja kun se on minulle aivan uutta niin yleensä sellainen jännitys tuo  uniini jotain erityistä kuten viimeöinen.

Olimme kaverin Tompan kanssa teltassa nukkumassa. Olimme jossain metsän keskellä kun teltan rajoista sisälle astui kaksi erittäin pientä noin 80 cm pituista Peikkoa. He olivat muuten harmaissa mutta punainen tonttupäähine päässä.
“Täältä tuli nenääni nuoren pojan munan tuoksu” sanoi se toinen.
“ Mutta eihän täällä ole kun kaksi poikaa nukkumassa. Munaa ei näy missään”.
Minä olin nukkuvinani. Silmäsyrjälläni seurasin heidän puuhiaan.
“ Täältä se tuoksu tulee” sanoi toinen lähestyen farkkujeni sepalusta. Ilmeisesti täältä, hän mutisi ja alkoi avata  vetoketjuani. Hän osasi sen tempun joten on tehnyt sitä aikaisemminkin. Veti vetoketjun reippaasti alas ja munan tuoksu sen kun voimistui tontun sieraimissa. Minulla oli valkoiset kalsarit vielä esteenä tontulle. Hänen kaverinsa hääräili samojen asioiden kimpussa Timpan luona. Hänellä, siis Timpalla, oli kirkkaan punainen este, eli kalsarit.
Minun peikkoni löysi nopeasti tavan vetää kalsarini sen verran alas, että  farkut antoi periksi ja sai näin esille seisovan kaluni mitä  etsi. Samoin teki Tompan peikko. Heti he alkoivat nuoleskella kalujamme . He kaipasivat kuitenkin lisää joten Timpan peikko tuli avuksi ja yhdessä he vetivät farkkuni pois jaloistani. Samoin tapahtui kalsareillemme. Minun peikkoni meni vuorostaan Timpan peikon kanssa tekemään samoin hänen farkuilleen. Näin makasimme molemmat alapää paljaana. Peikot palasivat nyt omiin kulliensa luokse ja alkoi yleinen mässäily. Omasta kalustani alkoi tulla kiiltävää liukastusnestettä. Se tuntui maistuvan peikoillekin. Hänelle maistui myös  kulkusteni maku, sillä peikkoni alkoi nuolla nyt niitä. Se haistoi perseeni tuoksut. Se valui vielä alemmas mistä se aukkoni haju tuntui tulevan. Ei aivan vielä tuntenut poikien vartaloa. Tuoksut olivat peikoille selvästi uusia. Se siirsi säkkejäni pikku kätösillä hieman syrjään ja näki elämänsä ensimmäisen poika aukon. Sieltä se tuoksukin tuli. Haisteli sitä pikku nenällään ja kun sen haju tuntui miellyttävän, meni lähemmäksi, kunnes sen pää oli sisällä. Katseli siellä olevia käytäviä mielenkiinnolla ja veti sitten itsensä kokonaan sisälle. Mitään ei näkynyt peikosta enää ulkopuolella vaan oli se vetäissyt itsensä kokonaan sisälleni. Siellä se ehkä on vieläkin ellei sitä missään muualla näe…

Kyseessä on vedonlyönti kilpailu. Laillinen, väitti Juha, sillä siitä maksetaan valtiolle verotkin. Kilpailussa on kolme osaa. Aluksi kiivetään seinää pitkin. Sitten pyöräillään kuntopyörää ja lopuksi keinutaan. Tämä kaikki alasti. Alasti seinäkiipeilyä reikä avoimena. Alasti kunto pyöräilyä reikä kiinni pyörässä olevassa “tapissa” sekä lopuksi alasti “tappi” keinumista. Tyypillistä DSB: tä siis. Alastomia poikia.
Meitä on neljä osanottajaa, siis kolme poikaa, jota voi rahalla veikata voittajaksi. Minä, Joonas sekä kuopus Jussi joka on vasta 16 ja vielä uusin löytö Markus. Kaikki olemme nuoria keski- iän ollessa 18. Jussi pudottaa sen niinkin alas. Olemme kaikki muut 18-19 ikäisiä.
Aluksi jännittää olla alasti suuressa huoneessa ison yleisön tuijotettavana vaikka sitähän aina olen halunnut.
Ensimmäinen laji on siis seinäkiipeily. Meillä jokaisella on oma reittimme päästä noin 5 metrin korkeuteen ja sieltä sama reittiä alas. Tuomari antaa luvan lähteä kiipeilemään. Yleisö on meidän ympärillä ja kun lähdemme tuomarin käskystä kiipeilemään, porukkaa kerääntyy aivan alapuolellemme. Heille on talon puolesta annettu kiikarit ja niiden käyttö on heti ahkeraa. Reitti on tarkoituksella suunniteltu niin että joudumme levittämään jalkamme aivan leveäksi jotta ulottuisimme osumaan jalkapohjamme kulmikkaisiin seinässä kiinni oleviin otteisiin. Yleisö huokaa, kun levitän ensimmäistä kertaa jalkani leveäksi saadakseni otteen jaloilleni. Ei siitä pelkästään että levitän jalkani vaan huokaus tulee ilmeisesti siitä kun reikäni avautuu heille. Tiedän että kiikarit avataan viimeistään nyt jotta saavat mahdollisimman hyvän kuvan aukkoni kauneudesta. En halua tuottaa pettymystä faneilleni kiirehtimällä vaan pidän sulo reikäni auki mahdollisimman kauan. Palkintoa ei jaeta pelkästään nopeudesta vaan myös esiintymisestä ja kauneudesta. Reikäni halutaan esitellä myös kauempaa olevalle yleisölle. Siksi studioon on lisätty kameroita ja suuria televisio monitoreja. Joudun tuottamaan jossain vaiheessa pettymyksen yleisölle sulkemalla aukkoni jatkaakseni matkaa ylöspäin.
Kun seuraavalla kerralla nostan toisen jalan ylemmäs, saadakseni sen pantua otteeseen joka luonnollisesti on korkeammalla kuin edellinen ote jossa jalkani oli, kuulen salamalamppujen loiskintaa.
Muutenhan ei kiipeilijä koskaan pääsisi ylös ellei otteet olisi rakennettu siten että seuraava ote johon  pannaan jalan on korkeammalla kuin edellinen, tässä koko juju tähänkin poikapornokiipeilyyn!
Reikä auki ja ei kun matka korkeuksiin jatkuu!

Tarmo
Kaikki ovat paikalla. Jopa Juha isänsä kanssa.
Vielä siellä näyttää olevan Poliisipäällikkö Johansson sekä talon oma turvallisuuspäällikkö Mattson. Kumpikin nelikymppisiä miehiä. Minä olen saanut vapaakortin tähän tilaisuuteen Odotamme vedonlyöntikilpailun alkamista. Kyseessä on kolme laji, ja neljä alastonta poikaa! En ole vielä päättänyt kenen puolesta lyön rahani likoon, vaikka onhan siellä Thomas. Juha on kuitenkin kertonut mukana olevan myös 16 ikäinen netin uusi sensaatiopoika Jussi. Kaunis kun mikä!
Kaikki ovat kauniita niin kuin vain nuoret pojat voivat olla.
Tällä hetkellä pojat pyörivät alasti yleisön keskuudessa mutta lähtö reiteille on pian edessä. Siviiliasuisia vartioita liikkuu yleisön seassa. Minä tunnistan joka ikisen viranomaisen vartijaksi. Olen kertonut Juhalle epäilyksistäni kuka välittää täällä huumeita, eikä hän pitänyt siitä. Turvallisuuspäällikkö on hänen hyvä ystävänsä ja isän vastustuksesta huolimatta hän palkkasi Mattssonin firmaan huolehtimaan yhtiönsä turvallisuudesta ja vartioinnista. Veikon mielestä varioinnista olisi voinut huolehtia omat miehet. Juha halusi palkata ulkopuolisen, ja tässä tapauksessa hyvän ystävänsä “Turvallisuusvartiointi”- nimisen firman miehiä vuosia sitten. En ole pystynyt todistamaan mitään. On vain minun epäilykseni.

Pojat lähtevät reitilleen. Minulle on annettu, kuten muillekin, kiikarit. Heti kun pojat lähtevät paikoiltaan, kiirehdin Thomasin alapuolelle kiikarini kanssa. Suurin osa yleisöstä painaa Jussin alapuolelle.
Alapuolelle ihmettelette?
Ette kauan kun kerron kiikarin ja reitin alapuolen yhtäläisyyden. Pojathan kiipeilevät alasti. Yleisö on poikien alapuolella kiikaroimassa heidän perseitään. Reitti on tehty niin että pojat joutuvat, tai pääsevät, levittämään jalkansa leveäksi jotta ne osuvat tartunta koloon, tai miksi niitä otteita nimitetään virallisesti?
Ja kun poikien jalat ovat leveällä heidän perä aukkonsa ovat apposen auki.
Poikien tarkoitus kun on nousta seinää pitkin kohti kattoa, niin ne otteet, johon jalka pannaan jotta yleensä ylöspäin pääsee, on laitettu siten, seuraava on aina edellistä korkeammalla.
Ellei kiikarit riitä on paikalla monta kameraa ja monitoria levittämässä ilosanomaa ja ennen kaikkea iloista kuvaa kauniiden alastomien poikien riemureiästä.

Markus on ottanut johtopaikan. Minä äänestin Thomasin voittajaksi. Toisena on yllättäen nuorin osanottaja, eli Jussi. Jussin reikä oli kuvatuin. Sekä kiikarilla, että monitorissa. Hän myös eniten sitä yleisölle esitteli. Puuttui enää että hän olisi sormensa sinne kesken kilpailun laittanut.
Markus on luonnon lapsi tällä alalla. Hän on niin luonnollinen kiipeillessään reikä avoimena ylös seinää pitkin pitkillä askelillaan.
Thomas on kolmantena kun otti alun kovin varovaisesti. Perää pitää Joonas joka on ottanut tähän asti löysästi. Häntä äänestäneet pitävät kuitenkin niin paljon meteliä että toivottavasti se saa Joonakseen lisää vauhtia.
Joonas on vain niin mielellään “avonainen” kiipeilyssään että ei raaski sulkea reikänsä lähteäkseen jatkamaan matkaa, kun huomaa miesten kiimaiset katseet  avonaista reikäänsä kohtaan. Ystävällisyys vaan tahtoo kostautua.
Thomas taas yrittää, jostain ihmeen syystä, pitää reikänsä mahdollisimman piilossa. Hän on ymmärtänyt tämän kilpailun vallan väärin.
Markus näyttää mielellään mitä on tarjota miesten katseille. Mutta hän on kuitenkin käänteissään nopea. Jussi näyttää myös mielellään paljon puhuttua “neitsytreikäänsä”. Vaikka hän ei sormensa sinne ehdi laittaakaan se ei estä tätä luonnonlasta levittämään käsillään sitä himottua reikäänsä nauraen enemmän auki.
Kaikilla pojilla on omat huutoryhmänsä alhaalla seuraamassa ja kannustamassa suosikkiaan. Ja ennen kaikkea katsomassa suosikkinsa reikää, eli ruskeaa rusinaa.
Minä olen Thomasin alapuolella, jota saa kiroilla, sillä hän ei paljoa ylimääräistä itsestään esittele. Harmittaa niin, että huudan muiden mukana hänelle, että esittele nyt hyvä mies enemmän sulojasi meille. Siitäkin annetaan pisteitä. Ennen kaikkea siitä, sillä ollaanhan Luolassa!
Se auttoikin asiaa vähäsen, sillä ennen kuin Thomas oli huipulla, hän alkoi enemmän  löysätä pinnojaan ja alkoi enemmän “avautua”.

Huipulla oli Luolamaisesti jokaiselle pojalle punainen viiri kädensijoineen. Punainen viiri oli melko pitkä, mutta se muovinen kädensija oli vain noin 5 sentin pituinen.
Jokaisen kilpailuosuuden “maalipaikalla”, tässä tapauksessa kiipeilyseinän katolla, olivat seuraavan etapin ohjeet. Tässä viirissä oli ohjeena laittaa se viirin muovi osa, eli kädensija,  peräreikäänsä niin, että se pysyy siellä kun samaa reittiä kuljetaan nyt alaspäin. Se ei saisi pudota, mutta jos ja kun huomaa sen  alkavan irrota reiästään, saa ja pitääkin työntää sen sinne takaisin. Viiri niin mukavasti heiluu poikien peräaukon ulkopuolella kun pojat vauhdilla tulevat alas. Vaikka ei kai sieltä kovin vauhdilla voi tulla kun kuitenkin on tultava samaa reittiä, ja viirin kädensija kannettavanaan perseessään!
Markus ensimmäisenä laittaa, tai pitäisikö tässä tapauksessa sanoa, panee viirin reikäänsä. Hän painaa muovisen kädensijan kokonaan sisälleen aukkoonsa. Kamera seuraa toimitusta mielenkiinnolla, sillä nyt ollaan pelkästään sen varassa kun pojat ovat huipulla.
Se tarkoittaa noin 5 metrin korkeudessa joten kyllä hyvä kiikarikin pitäisi näyttää kaiken kiinnostavan.
Nämä meille lainaksi annetut kiikarit eivät näytä tarpeeksi hyvin, mitä lie sekundatavaraa Kiinasta?

Markus alkaa laskeutua viirin heiluessa selkänsä takana, perseessään, tarkemmin. Nyt tullaan välillä selkä seinäpuolella välillä taas käännetään toisin päin. Miten kukin katsoo parhaiten alastulon onnistuvan. Markus tulee kasvot yleisöön päin, ainakin suuremman osan ajastaan hymyillen leveästi faniensa iloksi. Hän saa viirinsä myös pysymään rusinassaan, eikä siis joudu työntämään sitä kertaakaan takaisin.
“ Pitää osata laittaa sen sisälleen heti oikealla tavalla” on hänen selityksensä siihen. Aikaa hänellä on kulunut noin 34 minuuttia.

Juha
Lehteni “Farkkupojat” ilmestyy muutaman viikon kuluttua.
Minulla on lehden toimittaja ja ennen kaikkea valokuvaaja täällä kilpailussa mukana. Tarkoitus on tehdä ensimmäiseen numeroon kuva artikkeli tästä kilpailusta.
Valokuvaaja on seurannut tiivisti Jussia ja hänen tekemisiään, kuten kehotin. Jussi on tänään kilpailun tähti. Menestynyt internetissä vallan hyvin. Hänen kuviaan näkee siellä päivittäin. Lehden kuvat saavat olla rohkeita.
Jussi kiipeilyssään osoittaa olevansa kaiken sen tähteyden arvoinen. Niin hartaasti hän haluaa esitellä kunnon DSB.n poikien tavoin sulojaan.
Kun Jussi  laittoi sormensa kiipeilyn lomassa sinne avoimeen reikäänsä, oli kuvaaja tasollaan ja sai siitä huippukuvia.
Tämän kilpailun ensisijainen tehtävä on viihdyttää yleisöä, joka koostuu enimmäkseen miehistä. Voittajaa ei niinkään haeta vaikka vedon lyönti kilpailu onkin. Rahaa ei niin paljon sijoiteta että verissä suin siitä taisteltaisiin. Pojille saa antaa kannustusrahaa niin suuren summan ken haluaa. Yleisön joukossa on tämän maan kerma, mitä vuosituloihin tulee.
Jussi on yleisön suosikki netin esiintymisensä johdosta, mutta kaikki ovat jonkun kunkku.
Jussi vaan on niin villi, että tekee mitä tahansa viihdyttääkseen miehiä, ja myös itseään.
Markus kuitenkin on johdossa kun tulee ensimmäisenä alas seinäkiipeilyn suoritettuaan. Hän ottaa viirin muovisen kädensijan ulos reiästään ja ojentaa sen tuomarille. Kauan tuomari ei sitä saa pitää, sillä likellä ollut mies ottaa sen ja alkaa nuolla sitä haisteltuaan ensin.
Markulle annetaan ohjeita seuraavaa suoritusta varten. Se on kuntopyörällä ajelua 3 km verran niin nopeaan tahtiin kun uskaltaa. Ei siinä vielä kaikki.
Paikallaan pyöräily suoritetaan alasti ja tappi perseessä!

Satulan keskellä on 5sentin pituinen tappi. Halkaisijaltaan tappi on vain noin 10 millin paksuinen. Sen pitää asentaa reikäänsä niin että se myös pysyy siellä 3 km ajon ajan. Tappi ei saa päästä reiästään ulos ennen kuin maalissa. Jos se tulee ajon aikana ulos siitä tulee sakkominuutteja. Sen saa toki laittaa takaisin niin monta kertaa kun se sieltä valuu näkyviin jatkaakseen kilpailua. Se on pieni ja siksi vaikeampi pitää märässä reiässään kun jos se tappi olisi suurempi.
Sieltä se valuu helposti ulos kun poika vielä joutuu polkemaan. Laitteessa on mittari mistä näkee kilometri määrän ja kun se näyttää että kilpailija on polkenut paikallaan 5 km verran saa hän siirtyä seuraavaan pisteeseen.
Markus asentaa itsensä suunnitellusti istumaan satulaan niin että katselijatkin näkee kun se tappi  menee hiljaa piiloon hänen aukkoonsa. Mitään rasvaa tai voidetta ei tarvita, sillä poikien reiät ovat niin märät hiestä että näin pienet tapit menevät sisälle helposti.
Sitten alkaa polkeminen. Pyörä on asennettu valmiiksi kaikille samanlaiseen raskauteen mitä polkemiseen tulee. Markus kuluttaa noin 20 minuuttia matkan polkemiseen.
Tarmo pyörii Thomasin kannustusjoukossa.
Hän väittää vartioidemme osallistuneen huumeiden välitykseen esityksemme aikana yleisön joukossa. Se pitääkin paikkaansa, mutta vain tietty osa vartioista, eivät toki kaikki. Olemme itsekin epäilleet jotain sellaista. Emme vain tiedä ketkä vartioista ovat sekaantuneet siihen. Tutkimme asiaa.

Markus ei pudota tappia perseestään kertaakaan. Hän johtaa edelleen koko kilpailua, vaikka Jussi lähenee koko ajan. Kun Markus on polkenut nuo vaaditun 3 km, ja jättää sen jälkeen pyöränsä seisomaan paikalleen, hyökkää satulan kimppuun tusinan verran miehiä haistamaan ja nuolemaan sitä hänen reiässään ollutta tappia.
Jussi on suosituin edelleen miesten kesken. Kun hän tulee alas kiipeilyseinää pitkin hän härnää miehiä heiluttelemalla kulliaan ja antaa pussiensa tanssia villisti. Peräreiässä on pysynyt sinne hyvin pantu viirin kädensija.
Yksi miehistä vetää sen sieltä pois kun Jussi astuu lattialle. Sanomattakin on selvää, että sama mies saa kunnian nuoleskella tämän viirin kädensijan puhtaaksi.
Jussi pyrkii seuraavalle etapille mutta miehet eivät anna. Ihmettelen, kun Jussin ympärillä hyörii kasa miehiä ja kun menen lähemmäksi näen että kaksi miehistä on alkanut imeskelemään Jussin nännejä. Kaunis nuori mies kuola valuen pussaa Jussia suoraan suuhun ja Leoksi kutsuttu imee Jussin kullia. Toisella puolella yhden miehen sormi pyörii Jussin peräaukossa ja kun mies ottaa sormensa sieltä pois, nuollakseen sitä, panee toinen mies vuorostaan sormensa sinne. Alkaa olla oikein jono pojan peräaukon luona. Kaikki haluavat laittaa sormensa Jussin aukkoon nuollakseen sen sitten puhtaaksi.
Jussin kaunis kalu alkaa olla kuin kanki.
Aika nopeasti kuitenkin oivalletaan yksi tärkeä seikka, nimittäin se että tämä on kilpailu ja että Jussin pitää saada jatkaa sitä, joten miehet laittavat hänet kuntopyörän satulaan varmistaen että tappi siinä osuu Jussin paljon kokeneeseen reikään. Käsketään hänet polkemaan lujaa. Kiihottavaa on katsella kun Jussi polkee kulli jäykkänä miehet ympärillään. Munapussit Jussilla on kiinteän  pyöreät. Leo Leijona pitää huolen että hänen kullinsa ei laske, vatkaamalla sitä käsin koko matkan ajan. Sen verran tämä episodi vaikutti että Thomas ohitti hänet tällä etapilla.
Uuden lehteni valokuvaaja otti koko Jussin kimpussa olleen episodin nauhalle. En vaan tiedä uskallanko julkaista kuvat ainakaan ensimmäisessä numerossa.
Sehän menee pornon puolelle.

Thomas
Fanieni joukossa on vaarallisiakin ääniä. Olin tunnistavinani Volvo miesten ääniä! Ainakin pomoksi kutsuttu miehen äänen tunnistin ihan varmasti kilpailun yleisön joukosta.
Hyökätessään kimppuuni, silloin paini elokuvan tekemisen jälkeen, heillä  oli naamiot kasvoissaan. He kuitenkin antoivat pieniä käskyjä ja huomautuksia toisilleen kuten “että onpas kaunis poika” tai “älä nyt hyvä mies lyö noin kovaa” joten heidän äänensä jäi mieleeni. Siksi jäin kiipeilyosuudessa melkein seisomaan paikalleen kun pelästyin äänen kuullessani.
Jäin kisassa heti jälkeen, enkä uskaltanut esitellä sulojani, niin kun yleinen toive oli, ja kuten muut pojat. Jähmetyin hetkeksi paikoilleen. Nyt on otettava rennommin. Eivät ne Volvo- miehet täällä uskalla mitään tehdä. Hehän ovat kannustus joukossani.
Yritän välittää tiedon Tarmolle, sille etsivälle, joka näkyi yleisön joukossa. En tiedä, ymmärsikö hän käsimerkkiäni.
Kun tulin alas tappi perseessäni, se pirun tappi putosi kerran. Sain siitä otteen ja laitoin sen paikalleen takaisin.
Annoin se minulta tuoksuvan tapin viireineen alhaalla maalissa Tarmolle, ja samalla kuiskasin hänelle, että Volvo miehet ovat täällä.
Varmasti Tarmo kuuli sen, kun hän otti hänelle ojennetun tapin, alkaen nuolla, sitä kuten tekivät kaikki muutkin, jotka saivat poikien perseessä olleet tapin käteensä.
Aukkoni ei tämän jälkeenkään saanut olla rauhassa, sillä seuraavaksi sinne on laitettava yhtä pieni tappi, nyt vaan polkupyörän satulassa.
Jussi on lähtenyt vähän aikaisemmin, joten olen edelleen kolmantena. Juuso on ottanut minua hieman kiinni, mutta pysyy edelleen viimeisenä.
Laskeudun hartaudella satulassa seisovaan pieneen tappiin fanieni hurratessa kun se näkee sen menevän hitaasti sisälleni. Tappi perseessäni alan vimmatusti polkea. Se tuntuu oudolta, mutta mukavalta, kun se pieni tappi yrittää pysyä siellä. Enkä anna sen valua pois sieltä vaikka vaikeaa se on. Reikäni on niin märkä että iso ihme on, jos  se sisälläni pysyy koko matkan ajan.
Miehet pysyvät vieressäni tutkien mielellään satulaa, josko tappi sieltä näkyisi. Kullini vatkaa siinä samaa tahtia kun poljentoni. Samoin kulkuseni tanssii iloisesti rytmin mukaisesti.
Muutamat rohkeat nuoret miehet koskettelevat muniani, ja kaluani, mutta en anna sen vaikuttaa polkemiseeni. Hymyilen vaan heille.
Näen myös Tarmon pyörivän siinä, mutta sitä vastoin Volvo- miehiä en kuule enkä näe olevan aivan lähellä tällä hetkellä.
Missä lienevät?
Kun vihdoin olen polkenut se 3 km, nousen pyörästä ja annan sen satulan jonkun onnellisen nuoltavaksi. Nyt sinne ei ehtinytkään ensimmäiseksi Tarmo, vaan joku nopeampi  mies onnellinen hymy kasvoillaan.

Jussilla oli jotain ongelmia kuntopyöräilyn alussa, joten ohitin hänet tällä osuudella. Jälkeenpäin olen saanut kuulla, mitä siellä tapahtui. Jussi itse sen minulle nauraen kertoi. Hän oli saanut miehet villiksi ja kimppuunsa, mutta päästivät sitten lopuksi hänet jatkamaan kilpailua. Jussi oli nauttinut joka hetkestä. Samoin olivat ne miehet hänen kimpussaan.

Näin jälleen sen pomoksi kutsutun. Hän katseli minua, kun poljin kuntopyörää hiki valuen, ja hymyili. Tiedän, että  yksi hänen mieltymyksiään ja bravuurinsa on saada hakata kaunista poikaa oikein kunnolla. Kuulin, kun hän sanoi sen silloin, kun jouduin itse hänen käsittelyynsä. Hän olisi jo silloin halunnut minua käsitellä voimakkaammin, mutta toiset estivät. Nyt hänellä on toinen mahdollisuus. Ainakin niin kuvittelen hänen ajattelevan siinä  hymyillessään.
Juuso piti siinä vaiheessa perää. Hän otti tämän kilpailun iloisena kokemuksena, eikä liian vakavana. Kun hän oli tulossa kuntopyörään eteen niin hän oli vetäissyt itse maalissa viirinsä ulos aukostaan. Hän oli nähnyt kun miehet olivat kaikilta pojilta tässä vaiheessa ottaneet sen kepin ja alkanut nuolla sitä. Juusohan päätti itse nauttia omasta maustaan ja alkanut nuolla perseestään ottamaansa viirin kädensijaa  ennen kuin kukaan ehti ottaa sitä häneltä.
Kun hän huomasi miesten pettyneen ilmeen niin hän päätti laittaa kepin takaisin perseeseensä ja antaa sen sitten jaettavaksi miesten kesken. Näin kaikki olivat taas onnellisia. Miehet myös auttoivat Juuson saavan reikänsä osumaan tappiin ja niin lähti Juusokin polkemaan ei minnekään. Paikallaan polkien 3 kilometrin verran. Sen jälkeenkin Juuso on viimeinen
Pomo seurasi nyt minua tiivisti. Tiesi kilpailun loppuvan pian. Halusi selvästi nähdä koko ajan missä olin ja mitä tein.
Mitä hän minusta vielä halusi?

Veikko
Minäkin yritän pysyä vielä maailman nuorison mukana. Rakastan kaikkia näitä “poikiani” yli kaiken. Haluan että heillä on kaikki hyvin. Seurasin kun he äsken lähtivät kilpailukierrokselle. Aluksi oli raskas seinäkiipeily. Meillä on omat miehet suunnittelemassa kaikenlaista hauskaa poikien pään menoksi ja asiakkaiden iloksi. Poikien reikiä näkyi ja muutamilta kuuluikin kun iloisesti annettiin balalaikan soida heidän kiivetessä seinää pitkin. Poikien pierut haisevatkin erilaiselta kun vanhan papan.
Radan suunnittelija oli sitten keksinyt laittaa punaisen viirin jonka poikien piti ottaa haltuunsa seinäkiipeilyn ylemmällä tasolla. Se vaatii jo leikin ymmärtämistä kun hän keksii poikia panemaan viirin kädensija perseensä. Sen oli pysyttävä siellä alastulon asti. Alhaalla odotti sitten kuntopyörä. Siinäkin suunnittelija oli keksinyt laittaa pienen tapin pyörän satulaan. Satulaan piti sitten istua siten että tappi osui pojan perseeseen. Siellä sen piti pysyä 3 km ajon aikana. Jokaisen esineen minkä pojat laittoivat reikäänsä miehet nuolivat puhtaiksi. Nyt on kilpailun viimeisen osion vuoro.

Markus ensimmäisenä saa ohjeet tämän viimeisen kilpailun suorittamiseen. Katosta roikkuu köysien avulla neljä  keinua. Näitä samoja keinuja käytettiin jo kun Jussi niissä pelleili. Tässäkin kilpailu osiossa keinuissa olevat tapit pannaan vuoron perään reikään. Kuten Jussikin aikoinaan poikien on tavallaan pantava itseään pari kertaa. Eli tappi on työnnettävä sisälleen kaksi kertaa. Tuomarilla on miellyttävä tehtävä tarkkailla joka pojan suoritusta aivan nenä tuntumassa. Leolle on annettu tämä tehtävä.
Ensimmäisen ainakin Markus jättää väliin. Siinähän keinun tappi on vain 8 cm pituinen. Hänen mielestään sellainen menee Super märkään perseeseen liian helposti.
Aikaa säästääkseen, Markus menee seuraavaan keinuun, jossa tapin pituus on sentään jo 12 cm. Hän katsoo sitä tappia tuimasti, kääntää selkänsä ja laskeutuu arvokkaasti pakaroineen saaden heti aukkonsa osumaan keinussa olevaan tappiin. Hänen reikänsä on niin kostea, että tappi uppoaa hetkessä. Markus nostaa itsensä pikkaisen ylös ja tappi tulee jälleen näkyviin. Kunnes hän laskeutuu yhtä arvokkaasti jälleen alas peittäen tapin. Se oli hänelle helppo nakki.
Juuri kun Markus nousee keinun tapista kokonaan pois, niin vuoroaan odottelee Thomas, joka on kolmantena kilpailussa. Hän on istuutunut myös 8 cm tapin keinuun. Se ei edes tuntunut miltään Thomas kertoi jälkeen päin. Olisi pitänyt jättää väliin.
12 cm tuntui jo että sisälleen jotain sai, oli hänen seuraavan tapin kommentti. Se menikin ainakin yhtä helposti kuin Markuksella. Hallissa on alkanut myös haista, perseiden lisäksi, yleisön ja miksei poikienkin hiki. Poikien tuoksut tulevat sekä aukoista että myös palleista, ja kulleista jotka molemmat paljaana ovat heiluneet pojilla jo jonkin aikaa. Se ei haittaa, vaan paremminkin päinvastoin. Miehethän humaltuvat poikien hajuista oikein mielellään.
Kun Thomas on nainut itseään 12 cm tapilla on 16 ikäisen Super lahjakkaan Jussin vuoro. Hän on jättänyt 8 cm väliin ja siirtynyt heti 12 cm kimppuun. Hänelle tämä leikki on jo tuttua puuhaa. Mutta yhtä vaikeaa se tulee silti hänelle olemaan saada kaikki neljä tappia ahtaaseen nuoreen, tosi märkään mättääseensä.
Ensimmäisen kanssa on jo vaikeuksia. Tappi ottaa vastaan eikä meinaa millään mennä reikään johon me kaikki muut niin mielellään menisimme. Hieman kun tuomari Leo auttaa, saadaan se sinne ja vielä kertaalleen ja takasinkin.
Hymyillen Jussi sitten siirtyy seuraavalle etapille, eli tapille. Jossa muuten myös Markus on vaikeuksissa. Tappi on sentään jo 18cm pitkä ja poikien peräaukot arat päivien koetusten jäljitä. Sinne kuitenkin Markus tapin, melkein kuin väkisin, panee ja siellä se myös jonkin aikaa pysyy. Sitten hän nostaa itseään ja laskee melkein saman tien. Suoritus kuitenkin hyväksytään ja hän saa vetää tapin irti reiästään. Tulee olemaan todella vaikeaa seuraavan keinun ja ennen kaikkea sen tapin kanssa. Onhan sen pituus jo ylpeät 21 cm.
Thomaksen suoritus tämän 18cm tapin kohdalla onnistuu paremmin. Hänen reikänsä on ehkä saanut isompia luonnon tuotteita kun muut. Se menee hänellä harvinaisen nopeasti sisään ja ulos kahdesti ja sitten poika pääsee viimeistä tappia yrittämään. Siitä tapista taistelee parasta aikaa Markus. Hän irvistää  kun on päättänyt panna itseään 21 cm tapilla “vaikka henki menisi”! Tappi kyllä menee sisälle mutta toista kertaa ei Markus uskalla yrittää vaan luovuttaa ja irtautuu tapista. Thomasilla on nyt mahdollisuus, mitä hän myös käyttää. Panee tapin väkisin perseeseen kahdesti ja vielä hymyillen.
Joonas on istuutunut jokaisen tapin kohdalla hymyillen ja virnuillen. Esitellyt oikein reikänsä yleisölle joka kertaa tapin pois sieltä vedettyään. Hänellä kun ei enää ole mahdollisuuksia voittoon on aikaa pitää pientä show’ta yleisön riemuksi. Joonas vispaa kaluaan jatkuvasti ja saa sen seisomaan miesten huokaillessa. Hänelläkin on vaikeuksia 18 cm tapin kohdalla, mutta hän saa sen kuitenkin lopuksi sisälleen.

Jussin vuoro yrittää 18 cm;n tappia saada herkkureikäänsä. Hän laskeutuu, kuten muutkin, hitaasti ja kun tuntee aukossaan tapin,  huokaisee kerran, sulkee silmänsä ja painaa itsensä väkisin tappiin. Siellä se on ja Jussi pitää harkinta tauon. Sitten hän nousee, ja pitää toisen tauon kun tappi on reikänsä suu aukossa. Ja laskeutuu kun hidas hissi toistamiseen alas tunteakseen tapin sisällään toistamiseen. Nousee uudestaan ylös, ja nauraa leveästi.
“ Ei edes sattunut” meinaa poika.
Hymy kuitenkin hyytyy kun on 21 cm tapin kohdalla. Ainoastaan Thomas on toistaiseksi saanut sen kahdesti sisälleen.
Jussin nuori pojan reikä on koetuksella. Hän on kuitenkin jo kerran elämässään tehnyt sen, joten luulisi sen onnistuvan. Hän tietää että hiljaa pitää alas itsensä työntää ja pitää taukoja antaakseen reikänsä tottua “kipuun”. Antaa aukkonsa venyä, jotta loputkin tapista sinne menisi helpommin. Hän irvistää, joten osaa kaunis poikakin olla vähemmän kaunis joskus. Se kuitenkin kannattaa, sillä tappi menee kuin meneekin sisälle. Sitten vaan noustaan ylös ja takaisin alas. Toisto onnistuukin paremmin. Ei tee enää niin kipeä. Reikä tottuu ja ehkä venyy hetkeksi mennäkseen takaisin tiukaksi pojan aukoksi.

Voittaja on kuitenkin jo löytynyt.
Hän on Thomas, joka onnistui kaikkein parhaiten viimeisen tapin sisään panemisessa. Se ei kuitenkaan lannista Juusoa, yleisön viihdyttämiseksi, yrittämättä panna itseään 21 cm tapilla. Hän sanoo suoraan yrittävänsä vain kerran panna sillä itseään. Jos hän saa sen tapin sisälleen kerran on hän ja kaikki muutkin varsin tyytyväisiä. Aikaa siihen saa käyttää vaikka kuinka paljon. Rasvata sitä tappia ei kannata sillä siinä on niin paljon muiden poikien aukoista irronnutta ainesta että sillä rasvalla pitäisi mennä tappi hyvin sisälle. Miehet ovat nyt oikein joukolla Juuson ympärillä auttaakseen. He ottavat Juusosta otteen painaakseen pojan reikään. Vaikka se sattuu, Juuso ja miehet eivät anna periksi vaan hetken kuluttua hän on tapissa kiinni. Miehet hurraavat ja antavat Juuson olla siinä asennossa haluavansa ajan. Sitten kun Juuso on valmis, hän nousee tapista irti ja on omalla tavallaan voittaja. Kaikki ympärillä olleet miehet alkavat tämän jälkeen nuolla kaikki tapit puhtaiksi poikien nauraessa vieressä.
Koska vedonlyönnin voittajat katsoivat kaikkien poikien olleen itsensä voittajia niin yhteistuumin päättivät antaa sen summan jaettavaksi poikien kesken. Mikään pieni se summa ei toki ollut.
Minä, kilpailun päätuomarina, hyväksyin sen, mutta ehdotin pojille että kiitokseksi he voisivat mennä tuohon pieneen pyöreään esiintymislavaan polvilleen kasvot yleisöstä poispäin. Tämä sai, ei niinkään yllätykseksi, yleisön varauksettoman hyväksynnän oitis.
Niinpä kaikki neljä kaunista poikaa astuivat lavalle, käänsivät selkänsä ja polvistuivat. Kaikki neljä, hyvin rasvattua, himottua pojan reikää levittäytyivät silmiemme iloksi. Pojat yhteistuumin levittivät aukkonsa leveämmäksi omilla käsillään. Yrittivät saada reikänsä niin auki kun vaan mahdollista. Kaikki neljä ruskean punaista, hieman ehkä turvonnutta pojan reikää. Siinä kaikki mitä minä tarvitsen!
Eikä pojat vieläkään päässyt rauhaan, jos sitä edes halusivat. Nyt kun poikien reiät olivat heidän omasta toimesta noinkin auki, niin onhan niitä käytettävä hyväkseen. Kun yhteisestä päätöksestä miehet  hyökkäsivät poikien, ja ennen kaikkea heidän perseidensä kimppuun. Jokaiselle pojan perseelle löytyi ainakin kolme miesten kieltä ja sormia. Ensin pojat yllättyivät naamojen ilmestyttyä heidän perä aukkojaan nuolemaan, mutta sitten he alkoivat, totta kai nauttia siitä. Yksi jos toinenkin mies yritti panna kielensä mahdollisimman pitkälle pojan suolistoon. Mahtoi tuntua taivaalliselta sekä pojille että sitä tekeville miehille..

Siitä seinäkiipeilystä löytyy toinenkin versio, josta kerron seitsemännessä osiossa!