Juhan vauraus alkoi näkyä myös kotiseudullaan. Kaverit ihmettelivät kadehtien kun hän ajeli uudella punaisella BMW- autolla raitilla kalliisti pukeutuneena kaupunkiin mennessään.  Vaikka mieluummin koti oloissaan hän edelleen viihtyi kauhtuneissa farkuissaan. Vanhemmilleen Juha osti erilaisia apuvälineitä maaseudun raskaisiin töihin avuksi. Juhalle ei ollut noussut suosio päähän vaan yhä auttoi päivisin vanhempiaan maatöissä. Kaupungin naiset ostivat kauniita kalliita kalsareita sillä he halusivat nähdä gigolonsa ensin niissä. Miehet halusivat poikansa mieluummin ilman mitään, heti asiaan periaatteella.

Illalla kaupungissa oli uuden Sepon taulun luovutus talousneuvos Kyösti Ahoselle joka osti ne molemmat nuoren pojan maalaukset korkeaan hintaan.
Annen entinen rakastaja, nykyinen ystävä, oli vihjaillut hintaan kuuluvan myös henkilökohtainen “palvelu” mallin kanssa. Juha oli aavistanutkin jotain sellaista kun Kyösti oli kovasti Sepolle kehunut mallin kauneutta. Seppo, Anne ja Juha saapuivat Annen ajamalla autolla sillä tarjoilu sisältää runsaasti alkoholia ja Anne on lupautunut joka tapauksessa jäämään Kyöstin luo auttamaan jälki siivouksessa. Tilaisuus pidetään Kyösti Ahosen huvilalla ilman emäntää sillä he ovat eronneet. Juhalle on alkanut viini maistumaan yhä enemmän. Se rentouttaa Juhaa kohtamaan erilaisia ihmisiä joilla on joskus erikoisiakin eroottisia fantasioita jota hänen sitten pitäisi toteuttaa.

Anne oli Juhalle kertonut jotain miehestä nimeltä Ahonen Kyösti. Mies on juuri 61 täyttänyt, suuren tehtaan omistaja, jolla on tytär, Eeva. Tyttärellä on 17- ikäiset kaksoispojat. Anne kehuu että pojat ovat hyvin samannäköiset ainakin kuvissa. Kauniita ovat myös kun Anne on nähnyt kuvia pojista. Pojat ovat isoisän mukaan oikeita linssiluteita. Mielellään kameran edessä. Heistä onkin monta valokuvaa Kyöstin albumissa jota Anne on “joutunut” aina katsomaan kun edelleen vierailee yksinäisen miehen luona silloin tällöin. Juha oli pukeutunut siniseen Lacoste- paitaan ja samoin oli punaiset nahkahousut vartalon mukaiset. Valkoinen Björn Borg- kalsarit sillä Juha tiesi joutuvansa eli pääsevänsä riisuuntumaan julkisesti.

Samoin Sepolla oli uudet löysät siniset farkut ja valkoinen paita. Anne oli pukeutunut pitkään ruskan väriseen pitkän leninkiin. Kaikki oli valmista. Annea yllätti väen paljous. Kaikkia hän ei voinut missään nimessä tuntea. Seppo häkeltyi sillä hän ei odottanut kun muutamia ja talo olikin täysi. Juha innostui sillä joukossa oli paljon nuoria tyttöjä ja poikia. Hän oli huomiota herättävän hyvännäköinen punaisissa nahkahousuissaan. Kaikki katsoivat häntä sillä hänestä tehty alaston maalaus roikkui seinässä johon on varattu myös seuraava taulu. Se taulu on lattialla piilossa kankaan alla. Taulu tullaan ripustamaan alaston taulun viereen.

Anne pitää pienen puheen ja puheen päätteeksi kaksi kaunista nuorukaista nostaa kankaan uuden taulun edestä. Kaikki huokailevat taulun nähtyään. He tiesivät odottaa perä aukkoa mutta eivät osanneet odottaa noin aitoa mutta kaunista aukkoa. Aivan kuin aurinko tai kuu, sanoi joku. Mutta punaisempi vastasi toinen. Seppo oli aivan punainen kehuista. Taulu nostettiin valmiiseen paikkaan seinälle Ahosen makuhuoneessa missä suurin osa vieraista juuri olivat. Eivät kuitenkaan ihan kaikki, sillä he eivät olisi mahtuneet sinne. Vieraita liikkui joka huoneessa ja niitä huoneita oli paljon. 
Anne vieläkin ihmetteli vieraiden paljoutta. Ja sitä miten nuoria suurin osa olivat. Mutta sitä Anne ei lainkaan ihmetellyt että suurin osa vieraista oli nuoria kauniita poikia sillä Kyösti on vanhemmiten yhä enemmän alkanut ihailla nuorisoa ja kauniita ihmisiä. Poikia sekä tyttöjä, mutta yhä enemmän poikia. Siksi hän tämänkin Sepon taulun halusi ostaa sillä tällaisia tauluja on talon seinät pullollaan.

Seppo on juuttunut keskustelemaan naisryhmän kanssa. Ikänaiset kehuvat poikaa taulujensa vuoksi. On kuulemma kauneuden oiva osaaja. Taulut Juhasta ovat naisten mielestä todella kauniita vaikka helppoa se varmaan taiteilijalle oli kun malli oli niin kaunis, sanovat naiset niin kovaa että Juha sen varmasti kuuli. Juha keskusteli isännän kanssa sillä Kyösti suoranaisesti ryösti mallin toisilta. Hän halusi keskustella Juhan kanssa “taiteesta”. Tosi se oli, sillä Kyösti puhui kyllä ”eräänlaisesta taiteesta”. Nimittäin mitä muuta Juha tarjosi kun mallina olemista rikkaille miehille. Kyösti kun oli kuullut että poika oli hyvin suosittu seuralainen kaupungin herrojen keskuudessa.
“Sitten kun muut vieraat häipyvät lukuisiin huoneisiin talossa niin mitä voit minulle, talon isännälle tarjota muuta kun tuon Jumalaisen taulun” kysyi Kyösti joka oli nauttinut aamusta alkaen kuten hänellä on tapana kun jotain suurta tapahtuu. Muutkin olivat jo tässä vaiheessa saaneet runsaasti talon antimia, sekä pientä naposteltavaa että juomaa.

Kyösti keskustelukumppaninsa kanssa eivät olleet enää huoneessa missä taulut olivat. Taulujen luona oli jatkuvasti paljon väkeä vaikka se on makuukamarin seinässä.
“ No, haluaisitko tätä” tiedusteli Juha osoittaen kohoumaa nahkahousuissa” tai tätä” kääntäen takapuolensa isännälle. Hyvännäköinen takapuoli kaiken lisäksi.
“ Molempia” oli looginen vastaus.
“ Vaikka minulla on taulu jopa sinun reiästäsi niin pakkohan minun on tarkastaa sen aitous” jatkoi Kyösti.
“ Tänä yönä ajon tutkiakin sen läpikotaisin”.
Juha hymyili.

Pian alkoi huhu siitä että vierailijoiden joukossa olisi kaksi 16- ikäistä nuorukaista, siis lain mukaan kiellettyä riista. Anne uskoi huhua todeksi sillä hän tietää Kyöstin taipumusta nuorta sakkolihaa kohtaan. Hän keskustelee siitä ja muustakin nuorten miesten piirittämänä. Vielä ei ole nähty Kyöstin siskon poikia, kauniita kaksosia. He ovat kuitenkin jo saapuneet ja ovat nyt eteisessä. Väen paljous on niin suurta että he juuttuivat suureen eteiseen hetkeksi sillä pojat tuntevat luonnollisesti suuren osaa vieraista. He kiirehtivät mahdollisuuksien mukaan tapaamaan illan kunnia vierasta joka heille on Juha Laine. Joillekin muille kunniavieras on ehkä taiteilija Seppo. Mutta nämä kaksoispojat ovat enemmän kiinnostuneet mallista. He ovat pukeutuneet aivan samannäköisiin ruosteen värisiin farkkuihin ja siniseen t-paitaan. Näin he haluavat sekoittaa jälleen kerran ihmisten päät. Kumpi on Ville ja kumpi on Kalle?

Heille on varattu oma huone aina kuin he vierailevat enonsa luona mitä tapahtuu usein. Sinne omaan huoneensa he vievät nyt Juhan kun he vihdoin tapaavat toisensa. Ainoa paikka missä he voivat aivan rauhassa tutustua malliin on heidän huoneensa. Huone ei ollut kovin suuri eikä siellä ollut paljon huonekaluja. Vain kaksi noja tuolia, pieni pöytä ja yksi leveä sänky. Juha istuutui nahka tuoliin tapansa mukaan leveästi jalkojaan levitellen. Kaksoispojille jäi sänky. He katsoivat Juhaa ja katseet molemmille osuivat haaroihin. Siinä oli jotain Jumalaisen seksikästä kun kaunis nuori poika punaisissa nahkahousuissa rohkeasti jalat leveälle tarjoaa silmänruokaa. Pakostakin kaikkien katseet kohdistuivat nahkahousujen haaroihin miettien mitä kaikkea kaunista ja hyvää sieltä löytyykään. Juha tiesi mihin katseet aina kohdistuu kun hän istuu sillä tavalla rohkeasti. Hän pitää siitä tunteesta kun kaikkien katseet ovat hänessä ja vielä tietyssä kohtaa hänessä. Se kiihottaa häntä ja ei kestää kauan kun hänen lemmenkoneensa alkaa kasvaa pituutta muuttuen kovaksi. Kalu kiihottuu lisää ahtaissa housuissa tuntien kankaan ihollaan. Hän tietää että se alkaa myös näkyä housujen ulkopuolella ja mitä enemmän sitä katsellaan sitä enemmän pullistus housuissa kasvaa.  Ihana kierre on valmis. Mitään ei hetkeen sanota vaan katsellaan. Juha hymyilee pojille ja pojat hymyilevät, suorastaan nauravat takaisin ymmärtäen näin Juhan tunteen. Ville, tai oliko sittenkin Kalle, joka alkoi kertoa tarinaa:
“Olimme jotain 12-13 ikäisiä kun havaitsimme pitävämme toisistamme muutenkin kuin veljeksinä. Nukuimme yhdessä alasti vaikka vanhempamme luulivat toisin. Halusimme tuntea ihomme kosketuksen toisissamme. Ville se ensimmäisenä halusi olla päivisinkin alasti huoneessamme. Hän rakasti alastonta ruumistaan ja olihan se kaunista katseltavaa. Ville vaan valitti ettei koskaan saanut katsella ja ihastella takapuoltaan kun ei pystynyt katsomaan sitä. Peili ei sitä suonut  vaan hän halusi todella silmillään katsella luonnossa takapuoltaan kunnes havaitsi että mehän ollaan kaksoisveljekset. Aivan samannäköiset kun eivät vanhempammekaan aina erottaneet eroja meissä. Eli takapuolemmekin täytyi olla aivan samanlaiset. Minä sitten riisuutumaan alasti kuten veljeni. Hän käski alastonta veljeään kääntymään takapuolensa hänelle. Menimme sänkyyn ja silloin ensimmäistä kertaa Ville tutkii perääni perusteellisesti. Ensin hän kehui molempia takapuoleni  puoliskoja kauniiksi. Sitten hän levitti arasti enimmäistä kertaa aukkoani. Se oli hänen mielestään posliinisempi mitä oli odottanut mutta olimmehan vasta poikia silloin. Hän venytti aukkoni aivan auki sormillaan ja oli haltioissaan kun arveli omaavansa yhtä kauniin reiän. Se ei tietenkään jäänyt katsomiseen vaan pitihän hänen saada maistaa minua sillä varmaan makummekin  oli samanlaiset.  Rakas veljeni pani yhden pienen sormensa sisälleni pyörittäen sitä siellä kotvan aikaa. Sitten hän laittoi sen sormensa suuhunsa. Se maistui mahtavalta joten hän halusi panna minua kielellään saadakseen lisää hyvän makuista veljeään, eli kuten hän laski, omaa makuaan. Välillä minä sormeilin ja söin veljeni persettä ja sitten hän taas minun. Tätä on jatkunut tähän päivän saakka. Aina kun esimerkiksi koulussa on tullut telmittyä hurjasti niin hymyilemme keskenämme sillä tiedämme mitä tapahtuu kotona heti kun olemme saapuneet huoneeseemme. Olemme juosseet koti matkan jotta hiki karpalot suolaisina hehkuvat vartaloissamme ja niin riisumme nopeasti itsemme kotona ja hypimme sänkyyn jotta saamme toistemme maut imettyä. Se vasta on jotain kuin saan suolaisen veljeni maun maistaa. Mikään ei estä meitä syömästä toistemme hikisiä perseitä missä oma makumme on voimakkaimmillaan. Pystymme nielaisemaan omat spermamme vaikka omaa kaluamme emme pysty  vielä imemään. Harjoittelemme sitä koko ajan ja joskus vielä sekin onnistuu. Imemme toisiamme toistuvasti ja on sekin jotain että saamme toistemme spermat syödä mutta sekin päivä vielä koittaa että syömme omat kermat imemällä itseämme. Nyt joudumme tyytymään yksinkertaisuuteen päästämällä kermamme käteen tai johonkin astiaan ja syömään se sieltä. Mutta se ei ole aivan tuoretta silloin enää. Se on saatava lennosta suuhunsa. Siksi imemme toisiamme kuivaksi päivittäin. Rakastamme toisiamme sillä tuntuu että ollaan kuin yksi ihminen, minä ja veljeni”!

Veljet olivat suunnitelleet saavansa maistaa Juhan makuja vaihteeksi mutta juuri kun tarina oli kerrottu tultiin häntä hakemaan. Yksi pojista tuli sanomaan että isäntä haluaa Juhan huoneeseensa juuri nyt! Ja niin Juhan oli mentävä. Luvattiin palata asiaan joskus myöhemmin. Ehkä silloin kuin veljekset ovat oppineet imemään itseään.


Kyösti Ahonen odotti malttamattomana huoneessaan. Tosin hän ei ollut yksin. Nyt myös selvisi koko illan sitkeästi pyörinyt huhu todeksi. Sillä huoneessa oli ne kaksi 16 kesäistä poikaa, ja vielä alasti!

Suuren sohvan eteen oli rakennettu pienoinen lava missä nämä kaksi todella kaunista sakkolihaa maleksivat Juhan istuutuessa Kyöstin viereen. Poikien tarkoitus on ehostaa toinen toisiaan kaiken tavoin. Oli punaista huulipunaa, ripsi väriä ja poski punaa. Keskellä lavaa oli tuoli missä toinen pojista istui valmiina ehostettavaksi. Hän istui kasvot kahta katselijaa päin jalat leveälle kuten Juhakin parasta aikaa. Hänellä oli mustaa karvoitusta munien ympärillä mutta ei kauan sillä toisen pojan kädessä oli sen villan parturivehkeitä.
Edessä istuvan pojan jalkojen välissä lepäsi kaunis penis joka lepotilan mitat saattoi olla noin 8cm. Se oli todella kaunis niin kuin parturiksikin ryhtyvällä pojalla. Hän oli vaalealla karvoituksella kaunistettu poika.

Parturi sai Kyöstiltä luvan panna kone hyörimään. Se oli uusin markkinoilla saatava joten ääntä ei juurikaan kuullut. Sen vaan näki että se oli päällä kun istuvalta pojalta lähti karvoja kikkelin ympäriltä. Mustia karvoja putosi säännöllisesti lattialle mistä Kyösti myöhemmin keräsi niitä. Toiset keräävät postimerkkejä kun toiset taasen vaikkapa…
Tottuneesti parturi konetta käytti vaikka kovin usein ei tämän pojan karvoja vielä oltu ajettu sillä eihän niitä karvoja tuon ikäiselle pojalle vielä ole edes kasvanut kauan. Kun poika oli edestä ajettu sileäksi käski parturina häärivä velipoika kääntämään hänet ja hänen pyllynsä katselijoiden suuntaan.
Kun poika nousi kääntyäkseen tuolin asento käännettiin siten  että se jäi poikittain lattialle. 

Tämän jälkeen hän meni makaamaan tuolin istuinosaan peräpeili heitä kohti ja parturi poika selän päälle ajettavan pään jäädessä ajajan jalkojen väliin puristuksiin. Näin veli pystyi ajamaan ne vähäiset karvat peräposkista, eli pakaroista ja aukosta.
Reikä  aukaistiin näytille pitkäksi aikaa vaikka siellä ei juurikaan ollut ajettavaa.

Juha ja Kyösti istuivat edelleen vierekkäin sängyssä isännän katseet osuessa useimmiten kauniiseen seuralaiseensa punaisessa nahkahousuissaan jäsenet leveällä.
Pojat lavalla ovat vuorostaan siirtyneet sellaiseen asentoon että ajettu poika istui tuolissa kasvot isäntien suuntaan valmiina ehostukseen. Hänen kaverinsa haki toisen tuolin hänen viereensä ja istuutui siihen. Molemmat olivat alasti toinen posliininen mutta toisella kauniilla pojalla oli karvansa edelleen ja toistaiseksi tallella.

Parturina toiminut oli vaalea karvainen mutta kun kovin nuori ei karvoja paljonkaan. Viereen tuotiin kauneus välineet kun tarkoitus oli kaunistaa toinen toisensa.
Parturina toiminut aloitti laittamalla huulipunaa kaverinsa paksuihin huuliin. Poika avasi huulet seksikkäästi vain vähäsen. Kun punaa oli huulilla vaihtoivat pojat paikkaa ja myös parturipoika sai mustanpunaiset huulet. Puuterihuiskulla hieman  punaa poskille ja seuraavana olikin sitten pitkät silmäripset. Ne osattiin maalata mustaksi ja vielä pidemmiksi joten luonnon kauniit pojat kaunistuivat naisellisemmaksi.

Kyösti oli alkanut kopeloida Juhan sepalusta mutta pojan punaiset nahkahousut pysyivät tiukasti jalassa.
Etumus kasvoi nopeasti sillä se tiedetään että Juha pitää siitä kun saa olla kopeloitavana ja passiivisena.
Pojat lavalla maalailivat vartalomaalilla toisiaan täysillä. Nännit tulivat punaisemmaksi punaisesta maalista mutta myös kiihotuksesta kun niitä kopeloitiin, nipistettiin ja lopuksi maalattiin. Parturipojan häpykarvoitus sai mustaakin mustemman värin kaverin toimesta, joka vuorostaan sai sinistä väriä muuten niin sileään ihoon kalunsa ympärille. Molemmilla seisoi nuoriksi pojiksi harvinaisen suuret hepit. Nauroivat ja juttelivat tuhmia kopeloidessaan toinen toisiaan. Sitten alkoikin varsinainen show.


Pojat asettuivat mitä rivoimpiin asentoihin missä poikien reiät ja muut herkut olivat parhaiten näytillä. Nuorukaisilla kun oli vielä notkeutta levittää kaunis pehmeä samettinen vartalonsa sellaisiin seksikkäisiin ja irstaisiin asentoihin mistä vähän vanhempi mies voi vain unelmoida. Toinen poika kun vielä avittaa kaverinsa niin jopa tiukkaakin tiukempi reikä avautuu silmän iloksi. Mitään sinne ei kuitenkaan laitettu, näytettiin vain harvalukuiselle yleisölle. Vuoroin perään poikien punaista reikää aukaistiin katselijoille.

Poikien komeat kalut tihkuivat seksin kaipuuta mutta hehän olivat sakkolihaa, liian nuoria toisten kuin itsensä tai saman ikäisen kaverin tyydyttämiseksi. Jossain vaiheessa oli Kyösti kaatanut Juhan sänkyyn ja sitonut hänen kätensä sängyn päädyn tolppiin. Sitä ennen mies oli riisunut Juhan avustuksella, eli siis  yhteistuumin, paita pois. Tämän jälkeen haluttiin myös nahkahousut pois ja siihen Kyösti halusi pojat mukaan.

Poikien nimet esiteltiin samalla. He olivat nimeltään Roope ( parturi) ja Teemu ja täyttävät molemmat kohta 17. Molemmat reippaat pojat tarttuvat oitis ja innokkaasti Juhan nahkahousujen sepalukseen kiinni, aukaisevat siinä olevan vetoketjun, yhden napin, ja sitten lahkeista kiinni näin vetäen sen esteen pois. Samoin tapahtui pienille Juhan kalsareille ja niin vapautuu pojan kaunis puoliksi jäykkä penis kaikkien silmien iloksi nähtäville. Juha oli sidottu käsistään nahkaremmillä sängyn laitoihin kiinni vaikka ei poika olisi  edes halunnut estää leikin sujumista. Roope sivellin kädessään huitaisi sitä vihreään väri astiaan ja alkoi muuttaa Juhan kainaloiden harvojen karvojen väriä. Toisella puolella Teemu oli samoissa hommissa sillä erotuksella että hänen siveltimeen oli tarttunut sinistä väriä. Näin sai Juhan kainalot eri  värityksen. Se kutitti Juhaa kun pojat niiden siveltimien kanssa koskettivat kainaloita.

Pojat vihelsivät maalatessaan sävelmää “puuseppää aina tarvitaan”. Sävelmää vaihdettiin kun alettiin kaunistella häpykarvoja. Niitäkään Juhalla ei liiemmälti ollut mutta ne harvat saivat mustan punaisen värin. Katosta riippui noin 3 metrinen tanko missä oli  jalkojen sitomiseen rakennetut nahkaiset lenkit. Se laskettiin alas ja Juhan jalat nilkoista sidottiin lenkkeihin vahvasti kiinni ja koko komeus nostettiin takaisin ylös. Nyt Juhan perä aukko oli katseiden kohteena jalkojen ollessa ylös nostetut kattoa kohti. Kyösti pyörii pitkin sänkyä kuin sätkynukke. Aina siellä missä näki parhaiten. Näytelmän parhaat palat parhaimmassa näkövinkkelistä katsottuna. Käsikirjoituksen oli laatinutkin Kyösti itse.

Seuraavaksi hän oli määrännyt Roopen nousemaan Juhan rinnan kohdalle hajareisin jalat molemmin puolin Juhan vartaloa lähelle kaulaa. Hän lähestyi seisovineen kaluineen kohti Juhan suuta ja kun kalu oli kohdalla työnsi sen herkkunsa avoimeen kitaan sillä Juha oli oivaltanut heti mitä oli tekeillä ja avannut suunsa. Aluksi Roope varovaisesti pani heppinsä pään Juhan suuhun. Juha kiellellään maisteli nuorta sinne työntyvää munaa. Sitten Roope innostui työntämään koko laitoksen sinne kerralla ja sekö Juhaa yökötti kun se osui arkaan kurkun päähän, eli nielurisaan. Samanaikaisesti Teemu askarteli Juhan alapäässä. Hän syljeskeli ja yritti kaikin tavoin kosteuttaa Juhan tiukkaa peräreikää yhtä tarkoitusta varten.

Kun Roope työnteli omaansa avoimeen märkään suuhun teki hänen kaverinsa samaa sille toiselle pojan reiälle. Ensin pikkaisen mutterinsa päätä reiästä sisään ja kun se tuntui mukavalta vähän enemmän. Täytyy muistaa että Juha on siinä mielessä neitsyt että hänen aukkonsa on koskematon. Paitsi oma sormi ja parin kaverin epäonnistuneet yritykset parisen vuotta sitten.
Juhan sulkijalihakset pistivät parhaansa mukaan hanttiin ainakin aluksi. Millään ei Teemu meinannut saada heppinsä sisään mutta yrittänyttä onnistuu jos ei heti niin ainakin myöhemmin.
Vihdoin Juhan sulkija lihas antoi nautinnolle periksi ja antoi lihan mennä sisään. Nyt hänellä oli sakko lihaa suussaan sekä peräreiässään. Roope pani häntä suuhun ja Teemu perseeseen. Teemu panikin ihan miehen lailla nuorta kaluaan sisään ja ulos. Samoin teki Roope toisella reiällä: sisään ja ulos, sisään ja ulos.

Juhaa alkoi väsyä itse asento ja sitten myös molempien reikien pitämistä auki, tottumaton kun sellaiseen oli. Kun Teemu huomaamattaan joskus veti kalunsa pois reiästä sulkeutui se heti eikä hän meinannut millään saada sitä takaisin. Samoin tapahtui Roopelle kun suun auki pitäminen oli Juhalle hieman vaikeaa. Mutta vaikka väkisin pojat omat kalunsa reikiin takaisin panivat. Leikki ei jätettäisiin kesken. Vaikka näytti siltä että Juhalla tosiaan oli vaikeaa siinä asennossa pojille herkkujaan antaa, kun ei päässyt liikuttamaan itseään parempiin asemiin, ollessaan tiukasti kiinni jaloistaan sekä käsistään.

Juha oli tällä hetkellä toisten armoilla. Ja armoa pojat eivät tässä vaiheessa tunteneet, eikä antaneet vaikka olisivat tunteneetkin.
Oma nautinto heillä oli nyt päällimmäisenä mielessä. Kauan ei poikia pidätä enää mikään. Tulossa oli molemmilta ja yritys tuntui olleen heillä päästää samanaikaisesti. Kun Roope tuntee että kaverilla tulee uskaltaa hänkin laskea Juhan suu täyteen nuorta kermamaista pojan maitoa. Samoin ampuu Teemu Juhan perä aukkoon omansa.
Juha tuntee aukoissaan täyttyvää lämmintä paksua poikamaitoa. Pojat eivät vedä kalujaan vielä ulos vaan antavat niiden lerpahtaa rauhassa aukoissaan ja sitten vasta, kun ne ei pysy velttona enää sisällä, ottavat ne sieltä pois.

He lepäävät hetken alkaakseen toisen leikin. Kyösti on juossut ympäri sänkyä kiimainen katse silmissään ja odottaa jännittyneenä käsikirjoittamaansa näytelmän toista osaa. Se alkaa laskemalla Juhan sidotut jalat alas ja irrottamalla ne tangosta mutta ei niiden annettu vapaana kauan aikaa olla sillä ne sidottiin uudestaan mutta tällä kertaa jalkapään laitoihin olleisiin tolppiin. Kädet jätettiin tolppiin kun pojat lähestyivät Juhaa hymyt huulillaan.
“Nyt saat punahuulirasvaa suuhun sillä ajomme pussata sua nyt” sanoi Teemu innokkaasti.

Ja niin he aloittivat pussaamisen.
Ensin Teemu antoi Juhan maistaa rasvattuja huuliaan, sitten hän antoi kielisuudelman. Työnsi oman kielensä syvälle  suuhun vaikka Juha yritti panna vastaan omalla kostealla kielellään.
Teemu väkisin työnsi kielensä melkein Juhan kurkkuun asti. Samoin teki Roope omalla vuorollaan. Molempien huulirasvat maistuivat vähän mansikoilta, mistä Juha ei välttämättä pidä, siis mansikoista.
Kun oltiin heidän mielestään tarpeeksi leikitty kielellä siirryttiin alaspäin käsikirjoituksen mukaisesti. Juhan  nännit pestiin. Väri pois sitä varten tuodulla vesi astialla kuten oli tehty myös Juhan kainaloille, jonka jälkeen ne nuoltiin vielä poikien toimesta. Sinne pantu väri aine on syömäkelpoista sillä se oli talousväriä. Vaikka Juha yritti panna vastaan pojat alkoivat molemmat omilla puolillaan omilla parta koneillaan ajaa kainalot karvoista pois. Juhan mielestä miehellä kuuluu olla kainalokarvat.
Ne kasvavat nopeasti takaisin sanoi siihen Kyösti. Häpykarvoja ette kuitenkaan ajaa, lupaattehan sen anoi Juha. Ne kauniit karvat luvattiin jättää ja värinkin ottaa pois ja trimmattiin.
Kyöstin mielestä Juha pääsi liikaa liikkumaan joten siteitä kiristettiin. Juhan vartalo oli siten altis huoneessa olioille nautittavaksi sellaisenaan. Kaikki muut kuin Juha hymyilivät salaperäisesti. Juhaa jännitti sillä hän ei tuntenut heitä mielestään tarpeeksi jotta tietäisi mitä seuraavaksi tapahtuisi.

Molemmat pojat lähestyivät omilta puoliltaan Juhaa tarkoituksenaan osua suullaan keskelle sänkyä makaavaa rattopoikaa jonka hintaa he osaavat vain arvuutella. Maksavathan hekin Kyöstille jotain mutta tuskinpa yhtä paljon kuin virallinen gigolo. Kyösti sai ihastella kun kolme kaunista poikaa pussaavat kolmistaan. Se kiihotti häntä kovasti kun poikien huulet vihdoin kohtasivat kosteaan suudelmaan.
Teemu sekä Roope työnsivät kielensä Juhan suuhun jotta hänen suunsa aukenisi. Salaman nopeasti pojat käsikirjoituksen mukaisesti vetivät kielensä pois ja Teemu sylkäisi paksun “räkä” klimpin Juhan avoimeen suuhun. Juha ällistyksestä jätti suunsa auki jolloin myös Roope heitti oman sylki klimppinsä sinne. Juha ehti juuri ja juuri nielaista poikien klimpit kun Kyösti käski avata suun sylkeäkseen oman aikaansaannoksen kosteaan suuhun. Juha ei uskaltanut muuta kuin kiltisti totella ja aukaisi suunsa hieman että Kyöstin klimppi osuisi.
Juha nielaisi sen samalla kuin pojat olivat kääntäneet selkänsä ja panivat molemmat itseään sormella. He varmistivat että Juha näki kun he laittoivat yhden sormensa syvälle perä reikäänsä ja ensimmäisenä Teemu nosti  reiässään  olleen sormensa pystyyn ja läheni Juhaa ja hänen nenäänsä kohti. Kun sormi oli Juhan sieraimissa hän tunsi selvästi nuoren peräreiän hajun. Tuo sama sormi vietiin seuraavaksi alemmas kohti suuta.
Juhaa ei tarvinnut käskeä vaan hän aukaisi suunsa antaakseen sormen mennä sisälle suuhunsa.
Tämä sama temppu toistettiin Roopen toimesta.
Kyösti pyörii hullun lailla heidän ympärillään vaatteet päällä. Teemu nousi Juhan päälle hajareisin selkä Juhan kasvoihin päin. Hän aukaisi reikänsä käsillään ja laskeutui kohti Juhan kasvoja. Hän kohdisti laskeutumisen nenän päälle antaen Juhan haistaa poikain hajuja suoraan eikä enää vain sormen kautta.
Sen jälkeen Teemu siirsi asentoaan sen verran että oli Juhan suun kohdalla ja laskeutui jälleen nyt suoraan suuhun. Juha työnsi kielensä ulos alkaen syödä Teemun nuorta persettä. Kun Roope teki saman tempun Teemu imeskeli tarmokkaasti Juhan melaa.
Kyösti pyörii edelleen poikien tiellä. Nyt alettiin olla kliimaksin huipulla ainakin nuorten poikien kohdalla. He halusivat laukaista vihdoin sidotun Juhan kauniille kasvoille.

Kyöstin oli myös pakko antaa vanhan miehen liemen tulla ja niin he kaikki kolme asettuivat Juha kasvojen kohdalle seisomaan ja runkkaamaan. Kyöstin tuli saman tien. Kun hän oli asettunut Juhan pään yläpuolelle niin lasti lensi Juhan tukkaan. Teemu ja Roope olivat laidoilla ja kun heidän nuoret siemenet syöksyivät iloisesti ulos, niin osa siitä herkusta lensivät Juhan molemmille poskille, mutta suurin osa meni suoraan suuhun. Sitä tuli kuitenkin niin paljon että Juha ei millään ehtinyt nielaista kaikkea vaan osa siitä valui suupielistä vielä kauan aikaa syöksyn jälkeen.

Juha aukaistiin siteistä ja kaikki miehet olivat hänen melan kimpussa välittömästi. Juha halusi kuitenkin jotain erilaista ja kääntyi selälleen, levitti jalat levälleen ja veti käsillään herkkumakkaran jalkojensa välistä esille. Se oli kova kuin kanki kun se makasi pussien päällä. Juha veti kätensä kohti pakaroitaan ja sieltä suoraan reikäänsä laittaen märkään aukkoon sormensa sisälle mahdollisimman syvälle. Siellä hän pyöritti sormeaan jonkin aikaa vetäen sen jälkeen sen suuhunsa imien sen nautinto ilme kasvoillaan.

Tämän jälkeen Teemu teki samoin. Pani oman sormensa sisälle Juhan reikään, leikki siellä sen kanssa pitkän aikaa nostaen sen sitten suuhunsa nuollen sormensa puhtaaksi. Roope oli seuraavana vuorossa pannen oman sormensa kosteaan aukkoon, piti sen vähintään saman ajan kun kaverinsa nuollen sen sitten puhtaaksi nautinnollisesti. Viimeisen nautinnon sai Kyösti joka ei osannut kun huitaista sormeaan siellä ottaen sen aivan liian nopeasti kuin peläten jonkun varastavan sen ennen kuin pääsisi nuolemaan sitä. Juha kauniit pakarat saivat kosteita suukkoja eikä Juha hetken päästä tiennyt kuka nuoli hänen reikäänsä, kuka kopeloi täysinäisiä siemenpusseja ja kuka onnellinen imi melaa. Ei sillä tiedolla niin väliäkään ollut sillä he vaihtoivat jatkuvasti paikkaa. Juha huomasi eron: joku toinen pani kielensä syvälle suolistoon, vaihtunut oli myös kalun imeskelijä ja munapussien kopeloija joka varmasti oli Kyösti sillä sen teki nyt arempi kuin edellinen. He keksivät toisen leikin: ensin Teemu pani sormensa Juhan reikään pyörittäen sitä siellä. Hän ei ottanut sormensa pois vaan piti sen siellä kun Roope pani oman sormensa saman aukkoon. Myös Kyösti yritti vielä kolmannen sormen sinne märkään kosteaan reikään panna siinä hyvin onnistuen.
Siellä  “kättelivät” kaikki kolmen henkilön sormet Juhan ahtaassa mutta ah niin lämpimässä kosteassa reiässä. He tunsivat hajun tulevan kun oikein kunnolla sormet  vispasivat sekaisin siellä olevan lietteen. Juhan melasta oli jo jonkin aikaa valunut kiiltävää nestettä ja se alkoi olla illan riennoista melko punainen ja arka.

Kun pojat huomasivat, että purkaus oli lähellä, he lopettivat leikkimisen vetäen sormiaan pois reiästä ja nousivat ylös  alkaen vain katsella kun Juhan peniksestä alkoi valua paksua valkoista tahnaa lakanoille hänen jalkojensa välissä. Sitä tuntui tulevan tonneittain eikä loppua meinannut tulla lainkaan.
Sänky oli hetkessä kokonaan valkoinen pojan spermasta. Juhan kasvoista oli tyynyliinaan tarttunut toisten spermat hänen kasvoistaan. Huone haisi hielle, spermalle ja poikien perseelle. Onnellisemmin ei siis juhlat voisi loppua…