Kun tarinamme alkaa, on tarinamme päähenkilö, Juha Laine 16-ikäinen, materialistinen, itsestään nautiskeleva, kaunis pitkä vaaleahiuksinen nuorukainen. Materialistinen, koska hän pitää tavaroista, mitä kauniimpi esine se on, sitä enemmän hän haluaa sen. Itsestään nautiskeleva, sillä sitä hän jatkuvasti tekee: ihailee itseään ja yksin ollessaan nautiskelee vartalostaan, tiedätte mitä tarkoitan.

Hänellä oli tapana päästä lastinsa pyjamaan, ja myöhemmin myös alushousuihinsa, yksin huoneessaan iltaisin. Hän piti alusta saakka sperman mausta ja söi useasti lastinsa joko suoraan kädestä tai sitten housuistaan, tai mihin se sattui kulloinkin menemään.
Alusta asti hän oli sinut seksin kanssa.
Ja itsensä kanssa.
Hän leikkii itsensä kanssa monet tunnit öisin sillä hän sai nukkua rauhassa yksin. Aamulla hän oli sitten aina väsynyt. Mutta koulussa Juha pärjäsi aivan upeasti. Ei aivan luokkansa priimus mutta toiseksi parhaan lopputodistuksen poika koulustaan sai. Vaikka ei ehtinyt paljon öisin nukkua tai iltaisin läksyjä lukemaan.
Hänellä oli paljon kavereita koulusta ja myös muita ystäviä jo silloin, sekä tyttöjä että poikia. Hän on aina ollut vilkas, hauska ja ystävällinen.
Häntä katsellaan mielellään, sillä hän on hyväryhtinen ja voimakasrakenteinen kun hän harrastaa aina jotakin liikuntaa maataloustöiden lisäksi. Sydäntä lähellä hänellä on rantalentopallo. Oli jo kouluaikoina kun hän pelasi sitä paikkakunnan sekajoukkueessa jalkapallon lisäksi. Tytöt ja pojat sekaisin niin että jokaiseen joukkueeseen kuului puolet ja puolet. Myöhemmin joukkueet jaettiin sekä tyttö että poika joukkueisiin. Juha on aina viihtynyt sekä poika että tyttö porukoissa.

Siinä 15-ikäisenä hän sai ensimmäisen maksun siitä mistä eniten elämästä nauttii!
Hän oli käynyt uimassa lähellä kotiaan olevassa järvessä uikkareissaan. Kiimassa kun aina on aikoi hän mennä lähellä olevaan vanhaan navetan eteen hieman leikkimään itsensä kanssa. Hän veti housut kinttuun ja alkoi hyväillä kaluaan kuvitellen jonkun katselevan. Kauan hän ei sitä ehtinyt tehdä kun puskasta nousi kaksi keski — ikäistä, kaljua miestä lähestyen poikaa. Juha katseli kummissaan, sillä vaikka toivoi jonkun katselevan ei hän siihen kuitenkaan tosissaan uskonut. Juhan luokse ehtiessään miehet tarttuivat vuorostaan pojan seisovaan kikkeliin alkaen vispata sitä. Poika seisoi siinä vielä miraakkeleissaan antaen kaiken tapahtua.
Toinen miehistä siirtyi toiselle puolelle alkaen nuolla Juhan persettä.
Mies avasi aukon käsillään ja työnsi kielensä syvälle pojan reikään. Juhalle tällainen nuoleskelu oli ensimmäinen, ja hän nauttii siitä suunnattomasti.
Samalla etupuolelle jäänyt mies alkoi imeä Juhan jäykkää pippeliä. Takana ollut kalju mies lopetti hetkeksi nuoleskelun ja työnsi yhden sormensa sisälle poikaan. Otti sen sitten pois ja pisti sormensa omaan suuhunsa. Tämän jälkeen mies laittoi taas kielensä syvälle poikaan alkaen nyt tosi nautiskelun saadessaan tuntea pojan maun. Juha piti siitä eikä uskonut kestävänsä enää kauan. Etupuolella toinen mies imeskeli myös hyvin, nauttien sakkolihan mausta.
Juha ei kestänyt pidättää enää tämän enempää vaan antoi kaiken tulla miehen suuhun. Mies hymyili, että sitähän tänne oltiin tultu hakemaan ja antoi siitä hyvästä 50 Euroa.
Juhan perseestä nauttinut mies antoi saman summan läimäyttäen pojan pakaroita. Juhalle siis maksettiin siitä ensimmäistä kertaa mistä hän on unelmoinut iltaisin yksin sängyssään! Vannottiin tulla samaan paikkaan toiseenkin kerran.
 Juha tekikin niin monta kertaa. Kävi uimassa ja meni sen jälkeen navetan eteen leikkimään itsensä kanssa, mutta miehiä ei näkynyt kertaakaan enää. Ties ketä kulkureita olivat.
Myöhemmin Juha sai tietää että nämä miehet tuomittiin aikoinaan lapsipornon levittämisestä, sekä pedofiliasta. Miesten uhrit olivat 10- 16 ikäisiä tyttöjä ja poikia.
Vankilassa toinen miehistä teki itsemurhan. Ei kestänyt muiden vankien puolelta tullutta tuomiota sekä kastiin alimmaiseksi joutumisesta.

Koulussakin Juha mielellään esitteli itseään. Hänellä oli useammin kuin kerran haaroistaan rikkinäiset farkut jalassaan vaikka äiti aamuisin maanitteli poikaa vaihtamaan ehjät.
Luulevat koulussa että ollaan vielä köyhempiä mitä ollaankaan, sanoi äiti.
Mutta Juha ei vaihtanut vaan sanoi mielellään pitävänsä näitä suosikkinaan pitämiään rikkinäisiä farkkuja “ koska ovat niin vilvoittaviakin”.
Hän istui luokassaan mielellään jalat leveällä kun kaikki tarkastelivat, minkä värisiä kalsareita hänellä tänään onkaan, tai onko hänellä sellaisia lainkaan. Joskus hän nimittäin on ollut ilman kalsareita kun hänellä on ollut haaroista rikkinäiset farkut jalassaan. Silloin ovat kulkuset olleet vapaasti esillä ja kaikilla oli ollut tosi hauskaa sitten välitunnilla. Kerran jos toisenkin on Juha silloin myös ottanut ne kulkuset reiästään esille, kun joku vain on sellaista esittänyt. Nyt hän tietäisi paremmin: ei kannattaisi esitellä niitä ilman maksua.

Hänellä on hyvät suhteet isän ja äidin kanssa vaikka onkin ollut näin villi eikä koskaan ollut varsinaisesti kapinallinen murrosikäisenäkään. Ollut siis kiltti poika aina.
Isä Veikko on suuren rahakonsernin johtaja sen lisäksi että viljelee pientä maatilkkua minkä on perinyt vanhemmiltaan aikanaan ja äiti Leena on kotiäiti.
Sisko Lea opiskelee eikä tiedä vielä mikä hänestä tulee isona. Mutta Juha tietää mikä hänestä tulee. On aina tiennyt. Hänestä tulee nykyaikainen viihdyttäjä. Sekä miehille että naisille. Siihen hänellä on edellytyksiä. Sen hän on sanonut myös vanhemmilleen. Useammin kuin kerran aamiaispöydässä Juha on ihmetellyt miespuolisten viihdyttäjien puuttumista Suomessa. Isän kanssa on tullut riitaa, kun poika on uhannut itse ryhtyä sellaiseksi, kunhan ikä karttuu.
Isälle sellainen ei missään nimessä sovi mutta sisko, ja äitikin naureskellen ovat hyväksyneet pojan aikomuksen.
Eihän sellainen ura kestä kun muutaman vuoden. 10 vuotta korkeintaan. Sen jälkeen poika voi vielä opiskella joksikin tai tulla isän firmaan töihin, juoksupojaksi noin aluksi.
Ja sen jälkeen isän seuraajaksi pääjohtajaksi.
Tuskinpa perheen naiset uskoivat pojan puheet edes todeksi. Villi poika kun on. Poika itse uskoo hyvänä kautena tienaavansa viihdyttäjänä yhtä hyvin kuin isänsä, ja paremmin kuin äitinsä.
Ja niitä hyviä kausia on hänen ulkonäöllään ja luonteellaan paljon.Se että Juha on ekshibitionisti ja narsissi tuli hyvin nopeasti hänelle itselleen selväksi. Koulussa hän tapasi vastakohtansa.
Mikko oli samalla luokalla, kaljuksi itsensä ajanut nuorukainen, jota ei missään nimessä voi sanoa kauniiksi. Pitkä ja salskea hän kuitenkin oli, ja vahva.
Mikko vihasi kaikkea, eniten kuitenkin itseään. Hän ei voinut sietää kauniita ihmisiä. Ennen kaikkea kauniit pojat saivat hänet kiehumaan.
Välitunnilla Mikko usein haastoi riitaa Juhan kanssa haukkuen Juhaa “kauniiksi pojaksi”. Niin kauan Mikko Juhaa kiusasi että tappelu siitä aina tuli poikien kesken.
Yleensä Mikko voitti Juhan jäädessä hänen alleen.
Silloin Mikko usein käytti tilannetta hyväkseen ja kopeloi allaan ollutta Juhan haarojen väliä tutkiakseen onko Juha poika ensinkään, kuin on noin kauniskin.
Juha ei silloin osannut aavistaakaan, että mitä ajatuksia Mikon omituisessa päässä oikein liikkui.

Seuraavalla välitunnilla keskusteltiin Juhan mieliaiheesta, eli erotiikasta.
Edellisellä oppitunnilla oli ollut ensimmäistä kertaa seksi opetusta. Eräs nolon näköinen nuorehko naisopettaja oli sen pitänyt. Juhan mielestä eräs oleellinen aihe jäi oppitunnilla kokonaan käsittelemättä.
“Oman vartalon ihannoiminen. Sitä ei käsitelty lainkaan. Se kuitenkin on oleellinen seksissä. Oman vartalon tunteminen on oleellinen osa erotiikka. Kun rakastaa itseään on helppo rakastaa toisiakin”.
Mikko oli täysin toista mieltä tuoden sen julki selvästi.
“Helppoa sinun on sanoa sellaista itse rakastamisesta kun sinua on helppo rakastaa. Minä en vaan pysty rakastamaan omaa rumaa vartaloani. Sekö sitten aiheuttaa tulevaisuudessa sen, etten pysty rakastamaan toista ihmistä”?
Tytöt olivat Juhan kanssa samaa mieltä. Tappelu siitä taas poikien kesken syttyi. Enimmältä myös siksi että Juha ja Mikko ihan mielellään tappelivat yleisön edessä.
Juha taas jäi ison pojan alle, sekin molempien päämäärä.
Mikko on arvaamaton poika, mutta ei niin paha kuin haluaisi olla. Tälläkin kertaa Mikon teki mieli pussata Juhan kauniita huulia pojan siinä allaan maatessa. Siinä kun kaunis poika makaa avuttomana voisi hänelle tehdä ihan mitä hyvänsä.

Koulupäivä oli ollut erikoinen. Oli puhuttu paljon seksistä tunnilla, mutta erikoisesti oppilaiden kesken välitunnilla. Muut oppilaat olivat kyselleet Juhalta miksi hän haluaa ärsyttää muita esittelemällä itseään aina kuin vain on sellaiseen mahdollisuus.
Kaikki tuo, ja paljon muuta oli Juhalla mielessä nukkumaan mennessään.

Heillä on yhteinen koulumatka bussilla Mikon kanssa. Mikko asuu lähellä koulua ja jää siis bussista pois aikaisemmin kuin Juha. Hän kuitenkin erään tappelun päättyessä päättää pyytää tänä iltapäivänä Juhan luokseen sanomalla että:
“ Tänään haluan tutkia mitä sulla on housuissasi, jos on mitään. Jäät bussista pois aikaisemmin, minun pysäkissäni, kun olen yksin iltapäivän, ja sillä selvä”.
 Ei Juhalla mitään sitä vastaan ollut sillä hänellä on tullut mieleen että Mikolla on muuta mielessä kuin hänen pieksemisensä. Juha jäi usein koulumatkalla jonkun kaverinsa luokse joten hänen kotonaan ei ihmetellä vaikka ei poika kotiin heti tulisi.
Mikon koti oli tyypillinen maalaistalo. Hänellä oli oma kamarinsa missä oikeastaan ei ollut muuta kuin pieni sänky ja pieni tuoli kirjoitus pöydän vieressä.
Juha meni sänkyyn istumaan kun Mikko istahti hetkeksi huoneen ainoaan tuoliin. Mikko alkoi selittää häntä kiusanneita asioita.
“Tiedän että olet niitä henkilöitä jotka haluavat olla kaiken keskipisteenä. Kaikki koulussa tietävät että olet itsensä paljastaja, itseään rakastava paskiainen. Aina esittelemässä itseäsi milloin vain on siihen pienikin mahdollisuus. Minä taas olen katselija joka jaksaa katsella! Ymmärrätkö?”
Totta kai Juha ymmärsi. Hän ymmärsi, että oli tavannut vastakohtansa.
“Menen pois huoneesta ja sinä tulet kanssani” jatkoi suunnitelman selittelyä Mikko.
“ Noin viiden minuutin kuluttua sinä menet takaisin huoneeseeni aivan kuin se olisi sinun huoneesi. Teet aivan kuten kotonasi palatessasi koulusta omaan huoneeseesi. Olet kiimassa kuten tavallisesti kun olet koulussa esitellyt koko päivän itseäsi. Ja mitä sitten tapahtuu…?”
Niin tehtiin.
Juha jäi odottamaan kun Mikko lähti ulko- ovesta. Viiden minuutin kuluttua Juha avasi Mikon huoneen oven aivan kuin se olisi hänen oman huoneensa ovi. Astuessaan sisälle hän heitti koulu reppunsa sängylle kuten kotonakin. Meni itse perässä makaaman hetkeksi sängyn laitaan kun oli huomannut että Mikon huoneen ainoa ikkuna oli vastapäätä sänkyä.
Juha heittäytyi poikittain sänkyyn niin että jalat, ja ennen kaikkea haaraväli, näkyi hyvin ikkunasta. Hän oli heti oivaltanut missä Mikko tirkisteli ja oli siis leikissä heti mukana.
Juhalla oli tällä kertaa rikkinäisten farkkujen alla siniset alushousut jotka pilkahtivat repeämästä hänen maatessaan siinä sängyn laidalla. Hän laittoi kätensä repeämästä sisälle ja otti sieltä esille hikiset kulkusensa. Hieroen niitä hetken kämmeneensä, nostaen sitten kätensä nuoltavaksi itselleen. Toisella kädellä hän haki esille kalunsa joka tässä vaiheessa jo oli kovaksi kasvanut.
 Juuri ennen kuin kalu olisi tullut esille housuista, hän empi hetken, eikä ottanutkaan sitä esille vaan pani sen takaisin, nousten ylös sängystään. Kohoten kahdelle jalalle seisomaan hän lähestyi ikkunaa.
 Vaikka kalu oli siis nyt housuissa Juha pystyi kohdistumaan kuinka paksu ja pitkä se siellä farkkujen sisällä oli vetämällä käsillään kikkelin ääriviivoja kankaan läpi. Hän tiesi Mikon katselevan ikkunassa kuola valuen. Hän tiesi kalun tuoksuvan kiimassa ollessaan voimakkaasti ja sitä hän nyt oli: kiimassa. Se oli tuoksunut jo koulussa, välitunnilla, muiden oppilaiden leikkiessä sen kanssa koulun saniteettitiloissa missä he nykyisin usein käyvät piilossa opettajilta.
Jokseenkin joka päivä tytöt ja pojat haluavat eri tavalla leikkiä Juhan mehukkaan lihakimpaleen kanssa kun Juha ensin on oppi tunnilla ärsyttänyt heitä näyttämällä rikkinäisissä farkussaan olevaa patukkaa ja säkkiään.
Nyt Juha myös näki Mikon kasvot ikkunassa. Hän siirtyi kauemmaksi siitä sängyn viereen ja alkoi riisua paitansa. Hänellä oli jo silloin aivan upea rinta kehä. Siloinen ja kaunis.
Hän avasi housujensa vetoketjun ja avasi napit antaen farkkujen valua alas nilkkoihin. Pienten sinisten kalsareiden etumus pullistui. Hän veti ne alas, ja esiin ponnahti aivan Jumalaisen kaunis nuoren pojan seisova penis.
Karvoja ei ollut juuri lainkaan näin nuorella vaalealla pojalla. Siinä hän nyt oli esillä ensimmäistä kertaa toisen ihmisen ihailtavana, aivan alastomana. 
Hän alkoi hyväillä kaluaan molemmilla käsillään. Se oli suuri ja paksu sekä punainen kaiken sen kiusaamisen jälkeen. Ensin koulussa ja nyt täällä. Mutta se oli mistä se piti. Se ei niinkään halunnut että siltä tulee. Se haluaa että sitä katsellaan, kiusataan ja ihaillaan.

Hän oli niin uppoutunut leikkimään “vilinsa” kanssa ettei huomannut lainkaan että Mikko oli palannut huoneeseen ja alkanut myöskin leikkiä Juhan hepin kanssa.
 Rakkaalla lapsella kun on monta nimeä. Juha itse kutsuu elintään Isoksi Juhaksi. Kansan suussa miehen penistä kutsutaan nimellä jortikka, heppi, molo, sladdi, slerpa, slaikkari, sakepa ja vili. Tavallisten kuten jorma, kulli, kikkeli, kyrpä, muna, mulkku, pili ja pippelin lisäksi, tietenkin. Ja kaikilla on omastaan oma suosikki nimensä, kuten Juhalla siis Iso Juha.
Sillä siis nyt jatkettiin leikkimistä kunnes Juha käheällä äänellä sai sanotuksi että ei jaksaa pidättää enää kovin kauan. “Että annanko tulla vai haluatko jatkaa vielä?”.
“Pidetään tauko” vastasi Mikko ja niin kaaduttiin molemmat sänkyyn lepäämään.

Juha ei havainnut että ikkunaan oli saapunut lisää, aivan tuoreita, uusia kasvoja. Ne kuuluivat vanhalle miehelle. Mikko oli luvannut Vanhasen papalle korvausta vastaan tulla ikkunan ääreen katsomaan kun kaunis poika runkkaa.
Mikko havahtui heräämään ja käski Juhan  jatkaa runkkaamistaan. Juha teki mitä käskettiin, sillä eroottisella alueella hän haluaa olla alistettu. Ainakin kun on kysymys omasta vartalosta ja sen alistamista ihmisten seksi fantasioiden kohteeksi. Ja niin hän antoi hetkensä tulla vaikka hän olisi halunnut jatkaa itsensä kiusaamista vielä pitempään.. Samalla kun häneltä tuli hän kuuli ääniä ikkunan luota. Vanhasen papalta tuli myös äänien kera.
Mikko myönsi, että hän yritti salaa myydä Juhan vartaloa tirkistelijälle mutta oli nyt valmis jakamaan vaivaisen 50 euroa Juhan kanssa, minkä pappa oli antanut siitä hyvästä että sai vanhoja silmiään lepuuttaa kauniissa pojassa leikkimässä itsensä kanssa.

Aina kun Mikon vanhemmat olivat poissa, ja sitä tapahtui usein, Juha jäi koulumatkalla Mikon bussi pysäkissä pois leikkiäkseen heidän omaa leikkiään. Usein Mikko oli järjestänyt kaiken valmiiksi. Kuten katselijoita ikkunaan taakse.
Rahat he jakoivat 70-30% niin että Juhalle tuli isompi prosentti.
Myös koulussa Mikko halusi ottaa jotain lahjuksia siitä että koulukaverit saivat mennä koulun saniteettitiloihin välitunneilla nauttimaan Juhan kalusta juhlakunnossa.
 Pojat ennen kaikkea halusivat maistaa toisen pojan moloa kun ei omaansa yllä imemään.
 Muutama tyttökin uskalsi maistaa piliä, sillä oma poikakaveri yllytti, jotta tyttökaveri pääsisi munan makuun ja ottaisi omankin poikakaverin jorman suuhun imeskeltäväksi.
Kunhan Juha ei vain päästäisi lastiaan tulemaan juuri sillä hetkellä. Tätä tytöt, ja pojatkin varoittivat. He halusivat vain maistaa kundin patukkaa, ei sitä mitä sieltä saattaisi tulla ulos. Juha se osasi pidättää, sillä hän nauttii ennen kaikkea siitä kun kalua käsiteltiin, ei niinkään siitä kun käskettiin antaa tulla.
Vanhanen oli vakio asiakkaita ikkunan takana ja myöhemmin myös sisällä. Ennen vanhuksen yllättävää kuolemaa oli hän edellisiltana ollut Mikon kamarissa saaden nauttia nuoresta lihasta oikein käsin kopeloimalla.
Tästä ovat pojat oikein ylpeitä. He antoivat vanhukselle viimeisen voitelun tietämättään.
Ukko oli saanut nauttia viimeisistä hetkistä toteuttamalla seksi-fantasioitaan. Vanhasen ukko oli ottanut hampaat pois suusta ja alkanut imeskellä Iso Juhaa oikein innolla. Siihen mennessä oltiin Juhan jortikkaa kiusattu oikein kunnolla porukalla että se oli arka ja kirkkaan punainen ukon ottaessa sen suuhunsa.

Päivä oli alkanut jo erikoisesti.
Kaikki meni normaalisesti siihen saakka kunnes koulussa oli alkamassa ensimmäinen oppitunti ja ilmoitettiin historian opettajan sairastuneen. Viereisen luokan opettaja tuli Juhan luokkaan siitä ilmoittamaan ja antamaan historian tehtävän. Sitten opettaja lähti pois, omaan luokkaansa jättäen Juhan luokan tekemään annetun tehtävän. Se tehtiin nopeasti heikompia auttaen ja alettiin muihin hommiin. Ja kun luokassa oli Juhan kaltainen itseään mielellään esiintuova oppilas, eräs luokan villein poika, jonka nimi sopivasti oli Ville, otti Juhaa kädestä ja vei hänet luokan eteen. Juhalla oli ne rikkinäiset farkut kuten kaverit haluavat hänen pitävän hauskan päivän saavuttamiseksi.
Ville otti opettajan kokoon taitettavan karttakepin käteensä kysyen oppilailta, haluavatko he arvata millaiset kalsarit koulun kauneimmalla pojalla on jalassaan tänään?
Totta kai halusivat kun voittajalle on luvassa ilmainen kierros Juhan lihaa saniteetti tiloissa välitunnilla.
 Ensimmäisenä arvasi Aune niiden olevan punaiset, ja Kauko siniset. Pirkko kuitenkin arvasi oikein niiden olevan tänään mustat.
“No, katsotaan” sanoi Ville ja käski hymyilevän Juhan levittämään jalkansa siinä seisoessaan opettajan pulpetin edessä.  Ville työnsi avatun karttakepin hänen haaroistaan sisään. Hän nosti kepin hieman siitä ylös jolloin farkun kangas aukeni enemmän niin että esiin tulivat mustan väriset kalsarit. Ville ei kuitenkaan ottanut karttakeppiä pois vaan Juha meni opettajan pulpettiin hajareisin istumaan karttakeppi siis edelleen housuissaan. Se jäikin sinne ja Ville työnteli sitä enemmän sisälle ja taas vähän ulos. Karttakeppi oli niin pitkä että se ulottui Juhan napaan asti. Liikkuessaan Villen käsittelyssä Juhan housujen sisällä se kosketti kylmänä metallina hänen muniaan, ja kaluaan, ja poikahan piti siitä sulkien nautinnon osoituksena hetkeksi silmänsä.
Mikko tällainen viaton leikki kyllästytti ja käskien Ullan mennä ovivahdiksi otti hän ohjat.
Hän käski Juhan ottamaan housut pois.
Tällaisesta pyynnöstä Juha piti. Mikko käski sen jälkeen Juhan mennä makaamaan pulpettiin selälleen niin että jalkapää on yleisöön päin. Samalla hän nosti polvet koukkuun niin että yleisö sai  ihailla hänen punaisen ruskeaa perä reikäänsä. Mikko alkoi selittämään mitä hän aikoi nyt tehdä. Hän taittoi kokoon karttakepin laittaen sen sitten Juhan aukon eteen.
“Aion avata, tästä napista painamalla, tämän karttakepin aivan lähellä hänen persettään. Karttakepin pää pamahtaa ulos kuten olemme nähneet opettajan usein sen avanneen. Katsotaan meneekö se sisälle ensimmäisellä avauksella?”.
Vähemmistö toivoi, tai arveli, että kai se menee hikiseen reikään ykköslaukauksella enemmistön olleen toista mieltä, mutta kukaan ei vastustanut koetta.
Juhalta ei kysytty sillä arveltiin hänen haluavan ehdottomasti kokeen suorittamista, ja nimenomaan hänen perseellään.
 Laukaisulaite oli karttakepin käsipuolella, ja kun Mikko laukaisi sen, pieni osa meni sisälle mutta suurin osa siitä ei suostunut heti menemään. Se sattui aikalailla kun laukaisu tapahtui ja Juhalta pääsi voihkaisu.
Kun ei se kokonaan suostunut automaattisesti sinne reikään menemään, täytyi Mikon auttaa työntämällä sitä käsin. Ei kovin paljoa, sillä se osa kepistä joka meni perseeseen, oli terävä ja saattoi sattua. Eikä kukaan halunnut toki vahingoittaa Juhaa.
Ullan yhä vahtiessa opettajan tuloa oven suussa halukkaat saivat yhden Euron maksua vastaan pienen aikaa työntää karttakeppiä sisään Juhan aukkoon ja takaisin ulos. Kaikilla ei ollut halua sitä tehdä ja tuntikin oli loppumassa.
 Karttakeppi laitettiin sinne, mistä Mikko sen ottikin sellaisena, Juhalta haisevana. Tirskuen pojat sen sinne takaisin laittoivat sitä ensin haistaen nenää nyrpistäen. Mahtoi tuoksua melkoisesti sillä monta kertaa sen Juhan aukossa ehtii käydä.

Välitunnilla arvauskilpailun voittanut Pirkko, (joka myönsi nähneensä Juhan alushousut ennen arvausta), joten se ei ollut puhdas arvaus, sai kuitenkin sen palkinnon. Juha oli istunut pulpetissaan lempi asennossaan jalat leveälle ja housujen ylimääräisestä reiästä Pirkko oli nähnyt vilahduksen kalsareista.
Pirkko meni välitunnilla Juhan kanssa sosiaalitiloihin, missä poika avasi heti farkkunsa auttaen niiden valua kinttuihin.
Siinä oli Pirkon palkinto esillä kaikessa glamourissaan. Pirkko ei ollut aikaisemmin imeskellyt kalua joten vaikeuksia palkinnon lunastaminen tytölle saattoi olla. Eihän kalun imeskely ole vaikeaa kun siitä pitää.
Juha lupasi ettei anna tulla, ja Pirkko lupasi lopettaa ajoissa joten tyttö alkoi innolla nuoleskelemaan. Onhan Pirkko karamellia imeskellyt ja tämä oli paljon parempaa.
Saniteettitilan ulkopuolella oli oikein jono sillä Mikko oli luvannut halukkaille tupakasta kalunimeskelyä. Sitä ei ollut tehtykään näissä maisemissa aikaisemmin. Oli vaan kosketeltu ja leikitty Juhan kikkeli punaiseksi Juhan pitäessä huolta että leikki lopetettiin ajoissa. Nytkin oli luvattu vain hetken imeskelyä, ei siis loppuun asti.
Pojat, ja osa tytöistäkin halusivat maistaa lopulta patukkaa ja kaikenlisäksi koulun kauneimman pojan kalua. Juhalla oli vaikeuksia aivan jonon lopussa pidättää kiusattua punaista kaluaan olla purkautumatta. Lupaus oli lupaus joten pakko oli antaa kaikkien halukkaiden kokeilla kalun imeskelyä.
Joten kun viimein tultiin Mikon asuntoon ei Juha ollut antanut liemensä pusseistaan leikkiä lintua, eli lentää taivaan tuuliin ulos.
Vanhasen pappa halusi juuri tänä iltana tulla oikein huoneeseen Juhan kanssa. Mikko lupasi, ja toikin Vanhasen sisään Juhan levätessä poikittain sängyssä herkut näkyvillä rikkinäisten farkkujen haaroista.
“Mene vaan koskettamaan lemmikki poikaasi” kehotti Mikko osoittaen Juhaa sängyssä. Kun pappa empii, johdatti Mikko käsin Vanhasen Juhan viereen vieden papan käden pojan haaroihin.
“Kosketa, kokeile” sanoi Mikko.
“Sitä on tänään kiusattu oikein joukolla joten se on punainen, paksu ja kova mutta ehkä myös arka” lisäsi Mikko.
Vanhanen kopeloi ja alkoi tuntea Juhan kyrvän housujen sisällä. Kauan kalu ei saanut piilossa olla sillä Mikko lähes repäisi Juhalta farkut jalasta.
Siinä se sitten oli.
Seisovana, punaisena, kovana. Limaa valui sen pienestä kusiraosta. Näki että sitä oli kiusattu. Se oli märkä, ja se haisi kuten vain hyvin kiimainen Juhan kyrpä tekee. Hyvältä sen tuoksu tuntui sieraimissa. Juha makasi uupuneena silmät ummessa antaen mielellään miehen kopeloida kaluaan. “Ota sen suuhun. Tee sille mitä ikinä olet pojan elimellä halunnut tehdä” ehdotti Mikko.
Ja pappa teki!
Hän otti hampaat pois ja alkoi elämänsä imeskelyn.
Juhalla oli tosi vaikeaa pidättää, mutta ei voinut antaa tullakaan, sillä hän halusi antaa papan nauttia koko rahan edestä. Juhan penis oli vetänyt kaiken veren itseensä joten Juhalla ei ollut päässä lainkaan verta, siis muita ajatuksia. Ei pystynyt olemaan. Kaikki hänen elimensä verisuonet olivat pullistuneet. Hänen siittimensä siemenjohtimet olivat päivän kuluessa täyttyneet ääriään myöten. Lopultakin Vanhanen lopetti kuiskaten Mikolle jotakin.
“Totta kai saat” sanoi Mikko selittäen Juhalle että pappa haluaisi maistaa toistakin herkkuasi, eli persettä.
 Mikko auttoi pappaa pääsemään tavoitteeseensa nostamalla Juhan jalat kohti kattoa. Juhalla ei vieläkään ollut omia ajatuksia. Hän antoi vapaat kädet huoneessa oleville. Hän ei edes tiennyt ketkä kaikki olivat huoneessa. Jotakin aavistuksia hänellä kuitenkin oli siitä, että huoneeseen saattoi olla tullut muitakin ihmisiä.
Pieni huone haisi hielle, kiusatulle kikkelille ja pojan perseelle. Hän tunsi jonkun, ehkä Vanhasen kielen perä aukossaan. Joku imeskeli hänen nännejään. Monta kättä kopeloi hänen kaluaan. Tytön huulet antoivat suukkoja suoraan suuhun. Miehen kieli liikkui hänen kainaloissaan. Kieli hänen aukossaan vaihtui yhdeksi sormeksi, joka meni helposti sisälle. Sitten meni toinen sormi ja taisi mennä kolmaskin.
Hänen siemenjohtimet pullistuivat enemmän kuin milloinkaan. Oli vain ajan kysymys milloin tulivuoren purkauksen on pakko tapahtua. Aivan kuin huoneessa olleet ihmiset olisivat aavistaneet tilanteen herkkyyden, sillä pidettiin pieni tauko. Juha ei uskaltanut avata silmiään sillä hän eli edelleen ihmeellisessä unelma maailmassaan. Kauan ei taukoa voitu pitää sillä kaikki huoneessa halusivat jatkaa kauniin pojan kiusaamista viimeiseen pisaraan asti.
Hänen kalustaan valui jatkuvasti helmenkiiltävää karpalo nestettä ollen uskomattoman märkä, punainen ja kiiltävä. Siihen ei uskallettu koskea ihan heti mutta hänen reikänsä sai vieraan miehen sormen joka työntyi vaivatta melko syvälle. Kun se otettiin pois, eikä sinne heti ollut ketään menijää, Juha halusi itse laittaa sinne oman sormensa samalla kun hän alkoi veivata omaa herkkää patukkaansa.
 Kaikki siirtyivät vähän kauemmaksi katsomaan kun 16- ikäinen kaunis poika nussii itseään sormeillaan samalla vispaten kaluaan.
Hänen reikänsä on kostea joten helposti sinne menee jonkun toisenkin sormi. Se onkin Mikon suuri sormi. Silmää iskien hän osoitti toiselle pojalle laittamaan myös sormensa sisälle. Nyt Juhan aukossa on kolmen eri ihmisen sormi. Huoneen neljä muuta ihmistä, mukaan lukien Vanhasen pappa nurkassa silmät avonaisena, saavat ihailla kun Juhan täynnä ollut siemenjohdin räjähtäen tyhjentää muna pussin. Kuin tulivuoren kraatterin kiehuva, poreileva laavan lailla sitä kermaista elinnestettä lensi kaikkialle. Kaikki saivat sitä nuorta elämän alkuainetta käsiin, naamaan ja aivan kaikkialle. Sitä tuli niin paljon.
Juha oli rätti väsynyt. Nukahti heti purkautumisen jälkeen Mikon sänkyyn. Ei jaksanut edes mennä suihkuun vaan jäi sellaisena makaamaan. Vanhasen pappa halusi nuolla kaiken Juhan vartalosta. Suolan makuisen hien, ja kaiken sen sinne jääneen sperman, joka ei lentänyt muiden ihmisten päälle, sänkyyn, seinään ja kattoon.
Juha ei sitä enää kokenut, vaan nukahti Vanhasen nuolessa aivan rauhassa hänen nuorta kaunista vartaloaan.
Se olikin papan viimeinen voitelu. Hän ei enää aamulla noussut vaan oli nukahtanut ikuiseen uneen jossain vaiheessa yötä. Tästä Juha ja Mikko ovat erityisen ylpeitä. Antoivat papalle viimein mitä hän oli aina halunnut ja haaveillut. Saada Juhan sperman makuista vartaloa, maistaa nuorta elämän eliksiiriä ja kuolla sitten onnellisena.

Mikko oli jossain vaiheessa tosiaan päästänyt huoneeseen muutaman kaverin koulusta, ehkä pientä maksua vastaan, sen tietää vain Mikko.
Nyt kun Juha nukkui ja papparainen oli häipynyt, katsoivat huoneessa olevat vieraat pojat kaihoisasti kohti sänkyä, jossa makasi kaunis poika reikä ja muut paikat märkänä.
Eero katsoi Mikkoa joka ymmärsi yskän. Mikko nosti Juhan jalat kohti taivasta ja esiin tuli mitä kaunein, kostein ja haisevin nuori aukko. Eero otti, luvalla sanoen, maailman pienimmän peniksen esiin housuistaan. Olihan hän vasta juuri 16 täyttänyt. Hänen pippelistään valui kyynelkarpaloita, niin kiihkoissaan poika oli. Eero lähestyi aukkoa jännittyneenä, sillä tämä oli ensimmäinen kerta kun poika pääsi panemaan jotain. Hänen pikku pippelinsä ei kunnolla edes seissyt kun hän laittoi sen tuoksuvaan aukon suuhun.  Hän sai kikkelinsä pikkaisen sisälle mutta ei sitten muuta… Eerolta tuli saman tien. Ei paljon kertomista lapsenlapsille. Nuorta siemennestettä tuli noin pienestä peniksestä aika lailla ja se kaikki valui Juhan aukosta sisään.
Maailman pienin kikkeli saattoi sittenkin kuulua Eeron kaverille Eskolle, sillä kun nyt oli hänen vuoronsa ottaa se esille, se seisoi jäykkänä, ja oli kuitenkin pienempi kuin kun Eeron velttona. Juhan herkkureikä oli edelleen Mikon toimesta esillä kun vuorostaan Esko lähestyi sitä. Aukosta valui hikeä ja nyt myös kaverinsa spermaa. Esko työnsi kalunsa herkästi sisälle Juhaan, mutta vaikka Juha olisi ollut hereillä, ei hän olisi tuntenut mitään. Vaikka Esko hiki valuen pani häntä pikku kikkelillään, Juha tietämättömänä, kuorsaten nukkui sikeästi. Ja sitten Eskoltakin tuli. Molemmat pojat häpeä tuntien menivät vähin äänin ovesta ulos.
Mikko laski Juhan jalat alas. Voi huoletta sanoa että Juha on neitsyt tämänkin jälkeen. Noin pienet ja veltot aisat eivät asiaa miksikään muuttaneet.
Mikko otti nenäliinoja ja pyyhkii suurimmat spermat pois Juhan verestävästä reiästä. Nosti pojan parempaan asentoon sängyssä, peitteli hänet ja meni itse suihkuun. Siinä asennossa Juha nukkui sikeästi pari tuntia, heräsi ja lähti omaan kotiinsa.
Juha heräsi aamulla herätyskellon soittoon. Oli mentävä kouluun. Oliko tuo kaikki ollut vain unta? Vanhasen pappa oli kuitenkin kuollut siinä yönä. Mikon luona Juha kävi useasti, mutta tehtiinkö siellä mitään? Ollako vai eikö olla…

Tarina Juhasta jatkuu pitkin kevättä...