Kun tarinamme alkaa, on tarinamme päähenkilö, Juha Laine 16-ikäinen, materialistinen, itsestään nautiskeleva, kaunis pitkä vaaleahiuksinen nuorukainen. Materialistinen, koska hän pitää tavaroista, mitä kauniimpi esine se on, sitä enemmän hän haluaa sen. Itsestään nautiskeleva, sillä sitä hän jatkuvasti tekee: ihailee itseään ja yksin ollessaan nautiskelee vartalostaan, tiedätte mitä tarkoitan.
 
Hänellä oli tapana päästä lastinsa pyjamaan, ja myöhemmin myös alushousuihinsa, yksin huoneessaan iltaisin. Hän piti alusta saakka sperman mausta ja söi useasti lastinsa joko suoraan kädestä tai sitten housuistaan, tai mihin se sattui kulloinkin menemään. 
Alusta asti hän oli sinut seksin kanssa. 
Ja itsensä kanssa. 
Hän leikkii itsensä kanssa monet tunnit öisin sillä hän sai nukkua rauhassa yksin. Aamulla hän oli sitten aina väsynyt. Mutta koulussa Juha pärjäsi aivan upeasti. Ei aivan luokkansa priimus mutta toiseksi parhaan lopputodistuksen poika koulustaan sai. Vaikka ei ehtinyt paljon öisin nukkua tai iltaisin läksyjä lukemaan. 
Hänellä oli paljon kavereita koulusta ja myös muita ystäviä jo silloin, sekä tyttöjä että poikia. Hän on aina ollut vilkas, hauska ja ystävällinen. 
Häntä katsellaan mielellään, sillä hän on hyväryhtinen ja voimakasrakenteinen kun hän harrastaa aina jotakin liikuntaa maataloustöiden lisäksi. Sydäntä lähellä hänellä on rantalentopallo. Oli jo kouluaikoina kun hän pelasi sitä paikkakunnan sekajoukkueessa jalkapallon lisäksi. Tytöt ja pojat sekaisin niin että jokaiseen joukkueeseen kuului puolet ja puolet. Myöhemmin joukkueet jaettiin sekä tyttö että poika joukkueisiin. Juha on aina viihtynyt sekä poika että tyttö porukoissa.
 
Siinä 15-ikäisenä hän sai ensimmäisen maksun siitä mistä eniten elämästä nauttii! 
Hän oli käynyt uimassa lähellä kotiaan olevassa järvessä uikkareissaan. Kiimassa kun aina on aikoi hän mennä lähellä olevaan vanhaan navetan eteen hieman leikkimään itsensä kanssa. Hän veti housut kinttuun ja alkoi hyväillä kaluaan kuvitellen jonkun katselevan. Kauan hän ei sitä ehtinyt tehdä kun puskasta nousi kaksi keski — ikäistä, kaljua miestä lähestyen poikaa. Juha katseli kummissaan, sillä vaikka toivoi jonkun katselevan ei hän siihen kuitenkaan tosissaan uskonut. Juhan luokse ehtiessään miehet tarttuivat vuorostaan pojan seisovaan kikkeliin alkaen vispata sitä. Poika seisoi siinä vielä miraakkeleissaan antaen kaiken tapahtua. 
Toinen miehistä siirtyi toiselle puolelle alkaen nuolla Juhan persettä. 
Mies avasi aukon käsillään ja työnsi kielensä syvälle pojan reikään. Juhalle tällainen nuoleskelu oli ensimmäinen, ja hän nauttii siitä suunnattomasti. 
Samalla etupuolelle jäänyt mies alkoi imeä Juhan jäykkää pippeliä. Takana ollut kalju mies lopetti hetkeksi nuoleskelun ja työnsi yhden sormensa sisälle poikaan. Otti sen sitten pois ja pisti sormensa omaan suuhunsa. Tämän jälkeen mies laittoi taas kielensä syvälle poikaan alkaen nyt tosi nautiskelun saadessaan tuntea pojan maun. Juha piti siitä eikä uskonut kestävänsä enää kauan. Etupuolella toinen mies imeskeli myös hyvin, nauttien sakkolihan mausta. 
Juha ei kestänyt pidättää enää tämän enempää vaan antoi kaiken tulla miehen suuhun. Mies hymyili, että sitähän tänne oltiin tultu hakemaan ja antoi siitä hyvästä 50 Euroa. 
Juhan perseestä nauttinut mies antoi saman summan läimäyttäen pojan pakaroita. Juhalle siis maksettiin siitä ensimmäistä kertaa mistä hän on unelmoinut iltaisin yksin sängyssään! Vannottiin tulla samaan paikkaan toiseenkin kerran.
 Juha tekikin niin monta kertaa. Kävi uimassa ja meni sen jälkeen navetan eteen leikkimään itsensä kanssa, mutta miehiä ei näkynyt kertaakaan enää. Ties ketä kulkureita olivat. 
Myöhemmin Juha sai tietää että nämä miehet tuomittiin aikoinaan lapsipornon levittämisestä, sekä pedofiliasta. Miesten uhrit olivat 10- 16 ikäisiä tyttöjä ja poikia. 
Vankilassa toinen miehistä teki itsemurhan. Ei kestänyt muiden vankien puolelta tullutta tuomiota sekä kastiin alimmaiseksi joutumisesta.
 
Koulussakin Juha mielellään esitteli itseään. Hänellä oli useammin kuin kerran haaroistaan rikkinäiset farkut jalassaan vaikka äiti aamuisin maanitteli poikaa vaihtamaan ehjät. 
Luulevat koulussa että ollaan vielä köyhempiä mitä ollaankaan, sanoi äiti. 
Mutta Juha ei vaihtanut vaan sanoi mielellään pitävänsä näitä suosikkinaan pitämiään rikkinäisiä farkkuja “ koska ovat niin vilvoittaviakin”. 
Hän istui luokassaan mielellään jalat leveällä kun kaikki tarkastelivat, minkä värisiä kalsareita hänellä tänään onkaan, tai onko hänellä sellaisia lainkaan. Joskus hän nimittäin on ollut ilman kalsareita kun hänellä on ollut haaroista rikkinäiset farkut jalassaan. Silloin ovat kulkuset olleet vapaasti esillä ja kaikilla oli ollut tosi hauskaa sitten välitunnilla. Kerran jos toisenkin on Juha silloin myös ottanut ne kulkuset reiästään esille, kun joku vain on sellaista esittänyt. Nyt hän tietäisi paremmin: ei kannattaisi esitellä niitä ilman maksua.
 
Hänellä on hyvät suhteet isän ja äidin kanssa vaikka onkin ollut näin villi eikä koskaan ollut varsinaisesti kapinallinen murrosikäisenäkään. Ollut siis kiltti poika aina. 
Isä Veikko on suuren rahakonsernin johtaja sen lisäksi että viljelee pientä maatilkkua minkä on perinyt vanhemmiltaan aikanaan ja äiti Leena on kotiäiti. 
Sisko Lea opiskelee eikä tiedä vielä mikä hänestä tulee isona. Mutta Juha tietää mikä hänestä tulee. On aina tiennyt. Hänestä tulee nykyaikainen viihdyttäjä. Sekä miehille että naisille. Siihen hänellä on edellytyksiä. Sen hän on sanonut myös vanhemmilleen. Useammin kuin kerran aamiaispöydässä Juha on ihmetellyt miespuolisten viihdyttäjien puuttumista Suomessa. Isän kanssa on tullut riitaa, kun poika on uhannut itse ryhtyä sellaiseksi, kunhan ikä karttuu. 
Isälle sellainen ei missään nimessä sovi mutta sisko, ja äitikin naureskellen ovat hyväksyneet pojan aikomuksen. 
Eihän sellainen ura kestä kun muutaman vuoden. 10 vuotta korkeintaan. Sen jälkeen poika voi vielä opiskella joksikin tai tulla isän firmaan töihin, juoksupojaksi noin aluksi. 
Ja sen jälkeen isän seuraajaksi pääjohtajaksi. 
Tuskinpa perheen naiset uskoivat pojan puheet edes todeksi. Villi poika kun on. Poika itse uskoo hyvänä kautena tienaavansa viihdyttäjänä yhtä hyvin kuin isänsä, ja paremmin kuin äitinsä. 
Ja niitä hyviä kausia on hänen ulkonäöllään ja luonteellaan paljon.
 
Se että Juha on ekshibitionisti ja narsissi tuli hyvin nopeasti hänelle itselleen selväksi. Koulussa hän tapasi vastakohtansa. 
Mikko oli samalla luokalla, kaljuksi itsensä ajanut nuorukainen, jota ei missään nimessä voi sanoa kauniiksi. Pitkä ja salskea hän kuitenkin oli, ja vahva. 
Mikko vihasi kaikkea, eniten kuitenkin itseään. Hän ei voinut sietää kauniita ihmisiä. Ennen kaikkea kauniit pojat saivat hänet kiehumaan. 
Välitunnilla Mikko usein haastoi riitaa Juhan kanssa haukkuen Juhaa “kauniiksi pojaksi”. Niin kauan Mikko Juhaa kiusasi että tappelu siitä aina tuli poikien kesken. 
Yleensä Mikko voitti Juhan jäädessä hänen alleen. 
Silloin Mikko usein käytti tilannetta hyväkseen ja kopeloi allaan ollutta Juhan haarojen väliä tutkiakseen onko Juha poika ensinkään, kuin on noin kauniskin. 
Juha ei silloin osannut aavistaakaan, että mitä ajatuksia Mikon omituisessa päässä oikein liikkui. 
 
Seuraavalla välitunnilla keskusteltiin Juhan mieliaiheesta, eli erotiikasta. 
Edellisellä oppitunnilla oli ollut ensimmäistä kertaa seksi opetusta. Eräs nolon näköinen nuorehko naisopettaja oli sen pitänyt. Juhan mielestä eräs oleellinen aihe jäi oppitunnilla kokonaan käsittelemättä. 
“Oman vartalon ihannoiminen. Sitä ei käsitelty lainkaan. Se kuitenkin on oleellinen seksissä. Oman vartalon tunteminen on oleellinen osa erotiikka. Kun rakastaa itseään on helppo rakastaa toisiakin”. 
Mikko oli täysin toista mieltä tuoden sen julki selvästi.
“Helppoa sinun on sanoa sellaista itse rakastamisesta kun sinua on helppo rakastaa. Minä en vaan pysty rakastamaan omaa rumaa vartaloani. Sekö sitten aiheuttaa tulevaisuudessa sen, etten pysty rakastamaan toista ihmistä”? 
Tytöt olivat Juhan kanssa samaa mieltä. Tappelu siitä taas poikien kesken syttyi. Enimmältä myös siksi että Juha ja Mikko ihan mielellään tappelivat yleisön edessä. 
Juha taas jäi ison pojan alle, sekin molempien päämäärä. 
Mikko on arvaamaton poika, mutta ei niin paha kuin haluaisi olla. Tälläkin kertaa Mikon teki mieli pussata Juhan kauniita huulia pojan siinä allaan maatessa. Siinä kun kaunis poika makaa avuttomana voisi hänelle tehdä ihan mitä hyvänsä.
 
Koulupäivä oli ollut erikoinen. Oli puhuttu paljon seksistä tunnilla, mutta erikoisesti oppilaiden kesken välitunnilla. Muut oppilaat olivat kyselleet Juhalta miksi hän haluaa ärsyttää muita esittelemällä itseään aina kuin vain on sellaiseen mahdollisuus. 
Kaikki tuo, ja paljon muuta oli Juhalla mielessä nukkumaan mennessään. 
 
Heillä on yhteinen koulumatka bussilla Mikon kanssa. Mikko asuu lähellä koulua ja jää siis bussista pois aikaisemmin kuin Juha. Hän kuitenkin erään tappelun päättyessä päättää pyytää tänä iltapäivänä Juhan luokseen sanomalla että:
“ Tänään haluan tutkia mitä sulla on housuissasi, jos on mitään. Jäät bussista pois aikaisemmin, minun pysäkissäni, kun olen yksin iltapäivän, ja sillä selvä”.
 Ei Juhalla mitään sitä vastaan ollut sillä hänellä on tullut mieleen että Mikolla on muuta mielessä kuin hänen pieksemisensä. Juha jäi usein koulumatkalla jonkun kaverinsa luokse joten hänen kotonaan ei ihmetellä vaikka ei poika kotiin heti tulisi.
Mikon koti oli tyypillinen maalaistalo. Hänellä oli oma kamarinsa missä oikeastaan ei ollut muuta kuin pieni sänky ja pieni tuoli kirjoitus pöydän vieressä. 
Juha meni sänkyyn istumaan kun Mikko istahti hetkeksi huoneen ainoaan tuoliin. Mikko alkoi selittää häntä kiusanneita asioita.
“Tiedän että olet niitä henkilöitä jotka haluavat olla kaiken keskipisteenä. Kaikki koulussa tietävät että olet itsensä paljastaja, itseään rakastava paskiainen. Aina esittelemässä itseäsi milloin vain on siihen pienikin mahdollisuus. Minä taas olen katselija joka jaksaa katsella! Ymmärrätkö?”
Totta kai Juha ymmärsi. Hän ymmärsi, että oli tavannut vastakohtansa.
“Menen pois huoneesta ja sinä tulet kanssani” jatkoi suunnitelman selittelyä Mikko. 
“ Noin viiden minuutin kuluttua sinä menet takaisin huoneeseeni aivan kuin se olisi sinun huoneesi. Teet aivan kuten kotonasi palatessasi koulusta omaan huoneeseesi. Olet kiimassa kuten tavallisesti kun olet koulussa esitellyt koko päivän itseäsi. Ja mitä sitten tapahtuu…?” 
Niin tehtiin. 
Juha jäi odottamaan kun Mikko lähti ulko- ovesta. Viiden minuutin kuluttua Juha avasi Mikon huoneen oven aivan kuin se olisi hänen oman huoneensa ovi. Astuessaan sisälle hän heitti koulu reppunsa sängylle kuten kotonakin. Meni itse perässä makaaman hetkeksi sängyn laitaan kun oli huomannut että Mikon huoneen ainoa ikkuna oli vastapäätä sänkyä. 
Juha heittäytyi poikittain sänkyyn niin että jalat, ja ennen kaikkea haaraväli, näkyi hyvin ikkunasta. Hän oli heti oivaltanut missä Mikko tirkisteli ja oli siis leikissä heti mukana. 
Juhalla oli tällä kertaa rikkinäisten farkkujen alla siniset alushousut jotka pilkahtivat repeämästä hänen maatessaan siinä sängyn laidalla. Hän laittoi kätensä repeämästä sisälle ja otti sieltä esille hikiset kulkusensa. Hieroen niitä hetken kämmeneensä, nostaen sitten kätensä nuoltavaksi itselleen. Toisella kädellä hän haki esille kalunsa joka tässä vaiheessa jo oli kovaksi kasvanut.
 Juuri ennen kuin kalu olisi tullut esille housuista, hän empi hetken, eikä ottanutkaan sitä esille vaan pani sen takaisin, nousten ylös sängystään. Kohoten kahdelle jalalle seisomaan hän lähestyi ikkunaa.
 Vaikka kalu oli siis nyt housuissa Juha pystyi kohdistumaan kuinka paksu ja pitkä se siellä farkkujen sisällä oli vetämällä käsillään kikkelin ääriviivoja kankaan läpi. Hän tiesi Mikon katselevan ikkunassa kuola valuen. Hän tiesi kalun tuoksuvan kiimassa ollessaan voimakkaasti ja sitä hän nyt oli: kiimassa. Se oli tuoksunut jo koulussa, välitunnilla, muiden oppilaiden leikkiessä sen kanssa koulun saniteettitiloissa missä he nykyisin usein käyvät piilossa opettajilta. 
Jokseenkin joka päivä tytöt ja pojat haluavat eri tavalla leikkiä Juhan mehukkaan lihakimpaleen kanssa kun Juha ensin on oppi tunnilla ärsyttänyt heitä näyttämällä rikkinäisissä farkussaan olevaa patukkaa ja säkkiään. 
Nyt Juha myös näki Mikon kasvot ikkunassa. Hän siirtyi kauemmaksi siitä sängyn viereen ja alkoi riisua paitansa. Hänellä oli jo silloin aivan upea rinta kehä. Siloinen ja kaunis. 
Hän avasi housujensa vetoketjun ja avasi napit antaen farkkujen valua alas nilkkoihin. Pienten sinisten kalsareiden etumus pullistui. Hän veti ne alas, ja esiin ponnahti aivan Jumalaisen kaunis nuoren pojan seisova penis. 
Karvoja ei ollut juuri lainkaan näin nuorella vaalealla pojalla. Siinä hän nyt oli esillä ensimmäistä kertaa toisen ihmisen ihailtavana, aivan alastomana.  
Hän alkoi hyväillä kaluaan molemmilla käsillään. Se oli suuri ja paksu sekä punainen kaiken sen kiusaamisen jälkeen. Ensin koulussa ja nyt täällä. Mutta se oli mistä se piti. Se ei niinkään halunnut että siltä tulee. Se haluaa että sitä katsellaan, kiusataan ja ihaillaan. 
 
Hän oli niin uppoutunut leikkimään “vilinsa” kanssa ettei huomannut lainkaan että Mikko oli palannut huoneeseen ja alkanut myöskin leikkiä Juhan hepin kanssa.
 Rakkaalla lapsella kun on monta nimeä. Juha itse kutsuu elintään Isoksi Juhaksi. Kansan suussa miehen penistä kutsutaan nimellä jortikka, heppi, molo, sladdi, slerpa, slaikkari, sakepa ja vili. Tavallisten kuten jorma, kulli, kikkeli, kyrpä, muna, mulkku, pili ja pippelin lisäksi, tietenkin. Ja kaikilla on omastaan oma suosikki nimensä, kuten Juhalla siis Iso Juha. 
Sillä siis nyt jatkettiin leikkimistä kunnes Juha käheällä äänellä sai sanotuksi että ei jaksaa pidättää enää kovin kauan. “Että annanko tulla vai haluatko jatkaa vielä?”.
“Pidetään tauko” vastasi Mikko ja niin kaaduttiin molemmat sänkyyn lepäämään.
 
Juha ei havainnut että ikkunaan oli saapunut lisää, aivan tuoreita, uusia kasvoja. Ne kuuluivat vanhalle miehelle. Mikko oli luvannut Vanhasen papalle korvausta vastaan tulla ikkunan ääreen katsomaan kun kaunis poika runkkaa.
Mikko havahtui heräämään ja käski Juhan  jatkaa runkkaamistaan. Juha teki mitä käskettiin, sillä eroottisella alueella hän haluaa olla alistettu. Ainakin kun on kysymys omasta vartalosta ja sen alistamista ihmisten seksi fantasioiden kohteeksi. Ja niin hän antoi hetkensä tulla vaikka hän olisi halunnut jatkaa itsensä kiusaamista vielä pitempään.. Samalla kun häneltä tuli hän kuuli ääniä ikkunan luota. Vanhasen papalta tuli myös äänien kera. 
Mikko myönsi, että hän yritti salaa myydä Juhan vartaloa tirkistelijälle mutta oli nyt valmis jakamaan vaivaisen 50 euroa Juhan kanssa, minkä pappa oli antanut siitä hyvästä että sai vanhoja silmiään lepuuttaa kauniissa pojassa leikkimässä itsensä kanssa.
 
Aina kun Mikon vanhemmat olivat poissa, ja sitä tapahtui usein, Juha jäi koulumatkalla Mikon bussi pysäkissä pois leikkiäkseen heidän omaa leikkiään. Usein Mikko oli järjestänyt kaiken valmiiksi. Kuten katselijoita ikkunaan taakse. 
Rahat he jakoivat 70-30% niin että Juhalle tuli isompi prosentti. 
Myös koulussa Mikko halusi ottaa jotain lahjuksia siitä että koulukaverit saivat mennä koulun saniteettitiloihin välitunneilla nauttimaan Juhan kalusta juhlakunnossa.
 Pojat ennen kaikkea halusivat maistaa toisen pojan moloa kun ei omaansa yllä imemään.
 Muutama tyttökin uskalsi maistaa piliä, sillä oma poikakaveri yllytti, jotta tyttökaveri pääsisi munan makuun ja ottaisi omankin poikakaverin jorman suuhun imeskeltäväksi. 
Kunhan Juha ei vain päästäisi lastiaan tulemaan juuri sillä hetkellä. Tätä tytöt, ja pojatkin varoittivat. He halusivat vain maistaa kundin patukkaa, ei sitä mitä sieltä saattaisi tulla ulos. Juha se osasi pidättää, sillä hän nauttii ennen kaikkea siitä kun kalua käsiteltiin, ei niinkään siitä kun käskettiin antaa tulla.
Vanhanen oli vakio asiakkaita ikkunan takana ja myöhemmin myös sisällä. Ennen vanhuksen yllättävää kuolemaa oli hän edellisiltana ollut Mikon kamarissa saaden nauttia nuoresta lihasta oikein käsin kopeloimalla.
Tästä ovat pojat oikein ylpeitä. He antoivat vanhukselle viimeisen voitelun tietämättään. 
Ukko oli saanut nauttia viimeisistä hetkistä toteuttamalla seksi-fantasioitaan. Vanhasen ukko oli ottanut hampaat pois suusta ja alkanut imeskellä Iso Juhaa oikein innolla. Siihen mennessä oltiin Juhan jortikkaa kiusattu oikein kunnolla porukalla että se oli arka ja kirkkaan punainen ukon ottaessa sen suuhunsa.
 
Päivä oli alkanut jo erikoisesti. 
Kaikki meni normaalisesti siihen saakka kunnes koulussa oli alkamassa ensimmäinen oppitunti ja ilmoitettiin historian opettajan sairastuneen. Viereisen luokan opettaja tuli Juhan luokkaan siitä ilmoittamaan ja antamaan historian tehtävän. Sitten opettaja lähti pois, omaan luokkaansa jättäen Juhan luokan tekemään annetun tehtävän. Se tehtiin nopeasti heikompia auttaen ja alettiin muihin hommiin. Ja kun luokassa oli Juhan kaltainen itseään mielellään esiintuova oppilas, eräs luokan villein poika, jonka nimi sopivasti oli Ville, otti Juhaa kädestä ja vei hänet luokan eteen. Juhalla oli ne rikkinäiset farkut kuten kaverit haluavat hänen pitävän hauskan päivän saavuttamiseksi. 
Ville otti opettajan kokoon taitettavan karttakepin käteensä kysyen oppilailta, haluavatko he arvata millaiset kalsarit koulun kauneimmalla pojalla on jalassaan tänään? 
Totta kai halusivat kun voittajalle on luvassa ilmainen kierros Juhan lihaa saniteetti tiloissa välitunnilla.
 Ensimmäisenä arvasi Aune niiden olevan punaiset, ja Kauko siniset. Pirkko kuitenkin arvasi oikein niiden olevan tänään mustat. 
“No, katsotaan” sanoi Ville ja käski hymyilevän Juhan levittämään jalkansa siinä seisoessaan opettajan pulpetin edessä.  Ville työnsi avatun karttakepin hänen haaroistaan sisään. Hän nosti kepin hieman siitä ylös jolloin farkun kangas aukeni enemmän niin että esiin tulivat mustan väriset kalsarit. Ville ei kuitenkaan ottanut karttakeppiä pois vaan Juha meni opettajan pulpettiin hajareisin istumaan karttakeppi siis edelleen housuissaan. Se jäikin sinne ja Ville työnteli sitä enemmän sisälle ja taas vähän ulos. Karttakeppi oli niin pitkä että se ulottui Juhan napaan asti. Liikkuessaan Villen käsittelyssä Juhan housujen sisällä se kosketti kylmänä metallina hänen muniaan, ja kaluaan, ja poikahan piti siitä sulkien nautinnon osoituksena hetkeksi silmänsä. 
Mikko tällainen viaton leikki kyllästytti ja käskien Ullan mennä ovivahdiksi otti hän ohjat. 
Hän käski Juhan ottamaan housut pois. 
Tällaisesta pyynnöstä Juha piti. Mikko käski sen jälkeen Juhan mennä makaamaan pulpettiin selälleen niin että jalkapää on yleisöön päin. Samalla hän nosti polvet koukkuun niin että yleisö sai  ihailla hänen punaisen ruskeaa perä reikäänsä. Mikko alkoi selittämään mitä hän aikoi nyt tehdä. Hän taittoi kokoon karttakepin laittaen sen sitten Juhan aukon eteen.
“Aion avata, tästä napista painamalla, tämän karttakepin aivan lähellä hänen persettään. Karttakepin pää pamahtaa ulos kuten olemme nähneet opettajan usein sen avanneen. Katsotaan meneekö se sisälle ensimmäisellä avauksella?”. 
Vähemmistö toivoi, tai arveli, että kai se menee hikiseen reikään ykköslaukauksella enemmistön olleen toista mieltä, mutta kukaan ei vastustanut koetta. 
Juhalta ei kysytty sillä arveltiin hänen haluavan ehdottomasti kokeen suorittamista, ja nimenomaan hänen perseellään.
 Laukaisulaite oli karttakepin käsipuolella, ja kun Mikko laukaisi sen, pieni osa meni sisälle mutta suurin osa siitä ei suostunut heti menemään. Se sattui aikalailla kun laukaisu tapahtui ja Juhalta pääsi voihkaisu. 
Kun ei se kokonaan suostunut automaattisesti sinne reikään menemään, täytyi Mikon auttaa työntämällä sitä käsin. Ei kovin paljoa, sillä se osa kepistä joka meni perseeseen, oli terävä ja saattoi sattua. Eikä kukaan halunnut toki vahingoittaa Juhaa. 
Ullan yhä vahtiessa opettajan tuloa oven suussa halukkaat saivat yhden Euron maksua vastaan pienen aikaa työntää karttakeppiä sisään Juhan aukkoon ja takaisin ulos. Kaikilla ei ollut halua sitä tehdä ja tuntikin oli loppumassa.
 Karttakeppi laitettiin sinne, mistä Mikko sen ottikin sellaisena, Juhalta haisevana. Tirskuen pojat sen sinne takaisin laittoivat sitä ensin haistaen nenää nyrpistäen. Mahtoi tuoksua melkoisesti sillä monta kertaa sen Juhan aukossa ehtii käydä.
 
Välitunnilla arvauskilpailun voittanut Pirkko, (joka myönsi nähneensä Juhan alushousut ennen arvausta), joten se ei ollut puhdas arvaus, sai kuitenkin sen palkinnon. Juha oli istunut pulpetissaan lempi asennossaan jalat leveälle ja housujen ylimääräisestä reiästä Pirkko oli nähnyt vilahduksen kalsareista.
Pirkko meni välitunnilla Juhan kanssa sosiaalitiloihin, missä poika avasi heti farkkunsa auttaen niiden valua kinttuihin. 
Siinä oli Pirkon palkinto esillä kaikessa glamourissaan. Pirkko ei ollut aikaisemmin imeskellyt kalua joten vaikeuksia palkinnon lunastaminen tytölle saattoi olla. Eihän kalun imeskely ole vaikeaa kun siitä pitää. 
Juha lupasi ettei anna tulla, ja Pirkko lupasi lopettaa ajoissa joten tyttö alkoi innolla nuoleskelemaan. Onhan Pirkko karamellia imeskellyt ja tämä oli paljon parempaa. 
Saniteettitilan ulkopuolella oli oikein jono sillä Mikko oli luvannut halukkaille tupakasta kalunimeskelyä. Sitä ei ollut tehtykään näissä maisemissa aikaisemmin. Oli vaan kosketeltu ja leikitty Juhan kikkeli punaiseksi Juhan pitäessä huolta että leikki lopetettiin ajoissa. Nytkin oli luvattu vain hetken imeskelyä, ei siis loppuun asti. 
Pojat, ja osa tytöistäkin halusivat maistaa lopulta patukkaa ja kaikenlisäksi koulun kauneimman pojan kalua. Juhalla oli vaikeuksia aivan jonon lopussa pidättää kiusattua punaista kaluaan olla purkautumatta. Lupaus oli lupaus joten pakko oli antaa kaikkien halukkaiden kokeilla kalun imeskelyä.
Joten kun viimein tultiin Mikon asuntoon ei Juha ollut antanut liemensä pusseistaan leikkiä lintua, eli lentää taivaan tuuliin ulos. 
Vanhasen pappa halusi juuri tänä iltana tulla oikein huoneeseen Juhan kanssa. Mikko lupasi, ja toikin Vanhasen sisään Juhan levätessä poikittain sängyssä herkut näkyvillä rikkinäisten farkkujen haaroista. 
“Mene vaan koskettamaan lemmikki poikaasi” kehotti Mikko osoittaen Juhaa sängyssä. Kun pappa empii, johdatti Mikko käsin Vanhasen Juhan viereen vieden papan käden pojan haaroihin. 
“Kosketa, kokeile” sanoi Mikko. 
“Sitä on tänään kiusattu oikein joukolla joten se on punainen, paksu ja kova mutta ehkä myös arka” lisäsi Mikko. 
Vanhanen kopeloi ja alkoi tuntea Juhan kyrvän housujen sisällä. Kauan kalu ei saanut piilossa olla sillä Mikko lähes repäisi Juhalta farkut jalasta. 
Siinä se sitten oli. 
Seisovana, punaisena, kovana. Limaa valui sen pienestä kusiraosta. Näki että sitä oli kiusattu. Se oli märkä, ja se haisi kuten vain hyvin kiimainen Juhan kyrpä tekee. Hyvältä sen tuoksu tuntui sieraimissa. Juha makasi uupuneena silmät ummessa antaen mielellään miehen kopeloida kaluaan. “Ota sen suuhun. Tee sille mitä ikinä olet pojan elimellä halunnut tehdä” ehdotti Mikko. 
Ja pappa teki! 
Hän otti hampaat pois ja alkoi elämänsä imeskelyn. 
Juhalla oli tosi vaikeaa pidättää, mutta ei voinut antaa tullakaan, sillä hän halusi antaa papan nauttia koko rahan edestä. Juhan penis oli vetänyt kaiken veren itseensä joten Juhalla ei ollut päässä lainkaan verta, siis muita ajatuksia. Ei pystynyt olemaan. Kaikki hänen elimensä verisuonet olivat pullistuneet. Hänen siittimensä siemenjohtimet olivat päivän kuluessa täyttyneet ääriään myöten. Lopultakin Vanhanen lopetti kuiskaten Mikolle jotakin.
“Totta kai saat” sanoi Mikko selittäen Juhalle että pappa haluaisi maistaa toistakin herkkuasi, eli persettä.
 Mikko auttoi pappaa pääsemään tavoitteeseensa nostamalla Juhan jalat kohti kattoa. Juhalla ei vieläkään ollut omia ajatuksia. Hän antoi vapaat kädet huoneessa oleville. Hän ei edes tiennyt ketkä kaikki olivat huoneessa. Jotakin aavistuksia hänellä kuitenkin oli siitä, että huoneeseen saattoi olla tullut muitakin ihmisiä. 
Pieni huone haisi hielle, kiusatulle kikkelille ja pojan perseelle. Hän tunsi jonkun, ehkä Vanhasen kielen perä aukossaan. Joku imeskeli hänen nännejään. Monta kättä kopeloi hänen kaluaan. Tytön huulet antoivat suukkoja suoraan suuhun. Miehen kieli liikkui hänen kainaloissaan. Kieli hänen aukossaan vaihtui yhdeksi sormeksi, joka meni helposti sisälle. Sitten meni toinen sormi ja taisi mennä kolmaskin. 
Hänen siemenjohtimet pullistuivat enemmän kuin milloinkaan. Oli vain ajan kysymys milloin tulivuoren purkauksen on pakko tapahtua. Aivan kuin huoneessa olleet ihmiset olisivat aavistaneet tilanteen herkkyyden, sillä pidettiin pieni tauko. Juha ei uskaltanut avata silmiään sillä hän eli edelleen ihmeellisessä unelma maailmassaan. Kauan ei taukoa voitu pitää sillä kaikki huoneessa halusivat jatkaa kauniin pojan kiusaamista viimeiseen pisaraan asti. 
Hänen kalustaan valui jatkuvasti helmenkiiltävää karpalo nestettä ollen uskomattoman märkä, punainen ja kiiltävä. Siihen ei uskallettu koskea ihan heti mutta hänen reikänsä sai vieraan miehen sormen joka työntyi vaivatta melko syvälle. Kun se otettiin pois, eikä sinne heti ollut ketään menijää, Juha halusi itse laittaa sinne oman sormensa samalla kun hän alkoi veivata omaa herkkää patukkaansa.
 Kaikki siirtyivät vähän kauemmaksi katsomaan kun 16- ikäinen kaunis poika nussii itseään sormeillaan samalla vispaten kaluaan. 
Hänen reikänsä on kostea joten helposti sinne menee jonkun toisenkin sormi. Se onkin Mikon suuri sormi. Silmää iskien hän osoitti toiselle pojalle laittamaan myös sormensa sisälle. Nyt Juhan aukossa on kolmen eri ihmisen sormi. Huoneen neljä muuta ihmistä, mukaan lukien Vanhasen pappa nurkassa silmät avonaisena, saavat ihailla kun Juhan täynnä ollut siemenjohdin räjähtäen tyhjentää muna pussin. Kuin tulivuoren kraatterin kiehuva, poreileva laavan lailla sitä kermaista elinnestettä lensi kaikkialle. Kaikki saivat sitä nuorta elämän alkuainetta käsiin, naamaan ja aivan kaikkialle. Sitä tuli niin paljon.
Juha oli rätti väsynyt. Nukahti heti purkautumisen jälkeen Mikon sänkyyn. Ei jaksanut edes mennä suihkuun vaan jäi sellaisena makaamaan. Vanhasen pappa halusi nuolla kaiken Juhan vartalosta. Suolan makuisen hien, ja kaiken sen sinne jääneen sperman, joka ei lentänyt muiden ihmisten päälle, sänkyyn, seinään ja kattoon. 
Juha ei sitä enää kokenut, vaan nukahti Vanhasen nuolessa aivan rauhassa hänen nuorta kaunista vartaloaan. 
Se olikin papan viimeinen voitelu. Hän ei enää aamulla noussut vaan oli nukahtanut ikuiseen uneen jossain vaiheessa yötä. Tästä Juha ja Mikko ovat erityisen ylpeitä. Antoivat papalle viimein mitä hän oli aina halunnut ja haaveillut. Saada Juhan sperman makuista vartaloa, maistaa nuorta elämän eliksiiriä ja kuolla sitten onnellisena.
 
Mikko oli jossain vaiheessa tosiaan päästänyt huoneeseen muutaman kaverin koulusta, ehkä pientä maksua vastaan, sen tietää vain Mikko. 
Nyt kun Juha nukkui ja papparainen oli häipynyt, katsoivat huoneessa olevat vieraat pojat kaihoisasti kohti sänkyä, jossa makasi kaunis poika reikä ja muut paikat märkänä. 
Eero katsoi Mikkoa joka ymmärsi yskän. Mikko nosti Juhan jalat kohti taivasta ja esiin tuli mitä kaunein, kostein ja haisevin nuori aukko. Eero otti, luvalla sanoen, maailman pienimmän peniksen esiin housuistaan. Olihan hän vasta juuri 16 täyttänyt. Hänen pippelistään valui kyynelkarpaloita, niin kiihkoissaan poika oli. Eero lähestyi aukkoa jännittyneenä, sillä tämä oli ensimmäinen kerta kun poika pääsi panemaan jotain. Hänen pikku pippelinsä ei kunnolla edes seissyt kun hän laittoi sen tuoksuvaan aukon suuhun.  Hän sai kikkelinsä pikkaisen sisälle mutta ei sitten muuta… Eerolta tuli saman tien. Ei paljon kertomista lapsenlapsille. Nuorta siemennestettä tuli noin pienestä peniksestä aika lailla ja se kaikki valui Juhan aukosta sisään.
Maailman pienin kikkeli saattoi sittenkin kuulua Eeron kaverille Eskolle, sillä kun nyt oli hänen vuoronsa ottaa se esille, se seisoi jäykkänä, ja oli kuitenkin pienempi kuin kun Eeron velttona. Juhan herkkureikä oli edelleen Mikon toimesta esillä kun vuorostaan Esko lähestyi sitä. Aukosta valui hikeä ja nyt myös kaverinsa spermaa. Esko työnsi kalunsa herkästi sisälle Juhaan, mutta vaikka Juha olisi ollut hereillä, ei hän olisi tuntenut mitään. Vaikka Esko hiki valuen pani häntä pikku kikkelillään, Juha tietämättömänä, kuorsaten nukkui sikeästi. Ja sitten Eskoltakin tuli. Molemmat pojat häpeä tuntien menivät vähin äänin ovesta ulos. 
Mikko laski Juhan jalat alas. Voi huoletta sanoa että Juha on neitsyt tämänkin jälkeen. Noin pienet ja veltot aisat eivät asiaa miksikään muuttaneet. 
Mikko otti nenäliinoja ja pyyhkii suurimmat spermat pois Juhan verestävästä reiästä. Nosti pojan parempaan asentoon sängyssä, peitteli hänet ja meni itse suihkuun. Siinä asennossa Juha nukkui sikeästi pari tuntia, heräsi ja lähti omaan kotiinsa.
Juha heräsi aamulla herätyskellon soittoon. Oli mentävä kouluun. Oliko tuo kaikki ollut vain unta? Vanhasen pappa oli kuitenkin kuollut siinä yönä. Mikon luona Juha kävi useasti, mutta tehtiinkö siellä mitään? Ollako vai eikö olla…
 
 
Juha piti koulusta välivuoden täytettyään 17. Pojat ovat siinä iässä kauneimmillaan, sanotaan. Ei Juha sillä tämä poika on aina yhtä kaunis. Hänen vartalonsa on miehistynyt maalaistöissä ja sillä tavalla tullut kauniimmaksi. Isänsä kanssa Juha rakensi talon etelä osaan oman huoneen missä on wc-tilat mutta ei keittiötä sillä hän syö luonnollisesti perheen kanssa äitinsä tekemää ruokaa. Oma sisäänkäynti siinä kuitenkin on joten sinne voi mennä ja tulla perheen häiritsemättä. Päivisin Juha tekee talon maalaistyöt mitä enimmäkseen tarkoittaa vihannespellon kitkemistä, puhdistamista ja nostamista. Iltaisin hänen uudessa huoneessa käy sipinä sillä ei hän suinkaan ole lopettanut harrastustaan. Itsensä antamista kaikille sitä haluaville. Ja niitä haluavia riittää nyt kun maine on levinnyt paikkakunnalle. Hän ei suinkaan ole heittänyt suosikki farkkunsa pois, vaikka ne eräässä rajussa leikissä repesi vielä enemmän, joten ne eivät oikein enää pysy jalassa. Niitä käytetään edelleen yksin ollessaan tai kun vieraat sitä haluavat. Ulkotöissä hän käyttää ruosteen ruskeita erittäin kireitä farkkuja. Ne ovat kuitenkin joustavia vaikka näyttävät tiukoilta.
Naapurin aikamies poika on huomannut tämän. Että naapurin poika vihannes pellossa päivittäin touhuten pyllistää, seisoo pellolla hajareisin, raapii muniaan tai tekee jotain muuta vastaavaa. Hänen nimensä on Kaarlo ja mies on jotain 45 ikäinen. Asuu äitinsä kanssa viljellen jotain pientä. Miehellä on aina ollut kiikari sillä hän mielellään katselee lintuja! Nyt hän katselee sillä kiikarilla ikkunastaan Juhan työntekoa pellolla. Poika on sitten eroottinen ilmestys. Ja kaunis sillä Kaarlo on nähnyt naapurin pojan kaupassa ihan läheltä. Hänen täytyy tutustua poikaa, eihän tästä muuten mitään tule!
Juha tullessa pellolta hikisenä talonsa pihalla seisoi mies ja … porsas!
“Hei” sanoi mies “olen naapurista Kaarlo. Ja tämä on lemmikki porsaani Mustis”.
Hän kertoi halunneensa jo pitkään tutustua talon nuoreen isäntään “kun oli kuullut niin paljon mielenkiintoisia asioita hänestä, siis talon pojasta”.
Juha kohteliaana poikana kutsui miehen sisälle omaan kamariinsa “sillä vanhemmat ja siskokin on poissa iltapäivän ja minun on mentävä suihkuun”. Samalla hän kertoi että äidin siskon tyttö lapsensa kanssa on tällä hetkellä heillä kylässä mutta tällä hetkellä kuitenkin myös poissa. Näin ollen hän oli tällä hetkellä talossa yksin. Niin he menivät sisälle kaikki kolme. Myös porsas sillä Kaarlo kertoi porsaan olevan sisäsiisti. He istahtivat kumpikin omaan nojatuoliin sillä niitä Juhalla oli kaksi huoneessaan. Porsas alkoi heti vaelluksen se kun oli hyvin vilkas muutaman vuoden ikäisenä. He keskustelivat maatöistä eikä huomanneet heti mihin Mustis meni ennen kuin sen isäntä kuuli sen äännähdyksen. Molemmat käänsivät ääneen suuntaan ja näkivät porsaan nuuhkivan jonkin korin sisäpuolella. Juha naurahti sanoen sen olevan pyykkikori mihin hän panee päivittäisen likaisen pyykin äidin haettavaksi kerran viikossa pestäväksi koneessa. 
“Siellä on likaisia sukkia, aluspaitoja ja kalsareita. Yhtä punaisia kalsareja se juuri näyttää nuuhkivan mielenkiinnolla. Mitähän erikoista niissä punaisessa mahtaa olla?” He menevät katsomaan lähemmäksi. Tosiaan Juhan punaiset kalsarit ovat porsaan suussa. Kaarlo katsoo syrjäsilmällä ja muutenkin outo katse Juhan suuntaan.. Aivan kuin miettien uskaltaako sanoa mitä mieltä juuri nyt painaa. Nyt on uskallettava tai sitten hän kärsii loppuelämän. Joten hän avaa kuivan suunsa änkyttäen hermostuneesti:
“ Sanoit meneväsi suihkuun. Mutta jos sitä ennen annat nyt päällä olevat kalsarit Mustille”. Juha yllättyi suorasanaisuutta arassa miehessä kääntäen katseensa äkisti hämmästyneenä päin Kaarloa. Joka häkeltyi vielä enemmän sanoen:
“Älä suutu! Olen vain kuullut sinusta kaikkea kivaa. Jos olen väärässä, poistun heti enkä palaa”.
“Älä nyt hermostu” sanoi Juha lohduttaen. “Olet varmasti kuullut aivan oikein. Olen erotiikan poika. Seksi-objekti ihmisille. Itsestään nautiskelija, totta kai riisun housut rakkaalle possullesi”.
“Niin, voin sanoa olevani varakas. Omistan talon ja maat. Äitini vain asuu siellä. Ei jaksaa tehdä enää mitään vaikka eihän siellä paljon tekemistä olekaan. Maksan siis hyvin, tarkoitan”. 
Juha vain hymyili, meni lähemmäksi koria ja ennen kaikkea porsasta. Meni seisomaan aivan Mustin eteen työntäen etumustaan porsaalle. Tämä nosti kärsäänsä nuuhkien ilmaa. Jotain erikoista on tarjolla pojan housuissa. Porsaan hajuaisti ei ole yhtä hyvä kuin koiran mutta parempi kuitenkin kuin ihmisen. Se tallusteli kohti tuoksua ja osui suoraan Juhan munien kohdalle. Se nousi oitis pois korista, sillä nyt oli paljon parempaa tarjolla. Tuoretta pojan herkkua kärsän lähettyvillä. Juha laskeutui polvilleen lattialle jotta porsas helpommin pääsisi tavoitteeseensa. Se menikin polvien väliin haistelemaan Juhan etumusta. Housut tulivat hetkessä aivan märäksi porsaan kuolasta. Juha avasi housujensa vetoketjun levittäen sen aukon käsillään leveäksi sinisten alkkarien tullessa näkyviin. Innoissaan Musti pisti kuononsa tai paremmin kärsänsä voimalla syvälle sisälle.
“Tunne on aivan fantastinen” kuiskasi Juha enemmän itsekseen kuin Kaarlolle. Kohta oli pojan kalsarit märät munien kohdalta porsaan kuolasta, tarttuen ihoon kiinni. Hän ponnisteli itsensä ylös sillä porsas ei tietenkään halunnut irrottautua niin ihanasta lihasta noin vain sellaisen saatua kerrankin kiinni.
Ja niin Juha teki mitä hän osaa parhaiten. Riisua itsensä kun toinen katselee. Hän päätti riisua tosiaan itsensä kokonaan. Siinä hän seisoi miehen ja porsaan edessä alastomana ja sanomattoman kauniina. Niin kaunis Juha oli että miehet sanomattomaksi muuttuu hetkessä. Porsas seisoi hetken mulkoillen pienillä porsaan silmillään ihmeissään. Sitten se lähestyi Juhaa aivan kuin tietäen saavansa pojalta jotain eriskummallisen hyvää. Juha laskeutui porsaan tasolle luovuttaen valkoiset kalsarinsa nuuhkittavaksi. Kaarlo kertoi opettaneensa Mustin haistelemaan nimenomaan poikien hajuja. Hän itse on aina ollut pojista kiinnostunut. Porsas nuuhkii niitä hetken aikaa alkaen sitten nuolla niitä. Musti selvästi piti saamastaan. Sitten Juha teki aivan uskomattoman tempun ja meni makuulle sänkyynsä. Jalkojaan levittäen hän jäi odottamaan jonkun huoneessa olevan tulevan perässä sänkyyn. Ei väliä oliko se mies tai porsas. Kaarloa se kiihotti. Hän vietteli Mustin lähemmäksi poikaa, sillä tätä hän nimenomaan oli halunnut. Tätä hän oli salaisesti toivonut. Että hän saisi katsella kun hänen rakas porsaansa nuolisi nuorta kaunista poika lihaa. Hän nosti mustin sänkyyn Juhan viereen ja kuiskasi että se ei missään tapauksessa pure. Juha vain hymyili ja antoi porsaan tulla haistelemaan häntä. Se tuli aivan kasvoihin kiinni ja laskeutui sitten alemmas. Sitä kiinnosti ennen kaikkea elin joka oli alkanut taas seisoa.
“Anna sen maistaa perä aukkoasi” pyysi Kaarlo.
“Totta kai” oli Juhan vakio vastaus. Ja nosti jalkojaan hieman kohti kattoa. Porsas siirtyi oitis pojan jalkojen väliin missä riippuivat täysinäiset kulkuset. Se nuuhkii niitä siirtäen ne sitten syrjään kuonollaan. Vihdoin se pääsi reiän eteen. Juha oli töissä vihannes maassa koko aamupäivän eikä ollut siis päässyt pesemään aukkoaan niin kuin ei mitään muitakaan paikkoja. Joten ne haisivat mutta voimakkaista hajuistahan porsaat pitävät. Se nuuhkii reikää jonkin aikaa ja pisti jopa kielensä sinne päästääkseen sieltä selvästi lähtevän hajun äärelle. Juhalla oli silmät kiinni nautiskellen porsaan kielestä täysin rinnoin. Hän ei siis nähnyt mitä Kaarlo teki. Hän ei tehnyt mitään. Katseli vain silmät suurina. Kyllä tästä kannattaa maksaa maltaita vaikka. Juha nosti molemmat kädet päänsä alle siinä maatessaan ja katsellaan kysyi maistuisiko karvaton nuoren pojan kainalot? Ja maistuihan se joten Kaarlo laskeutui nuolemaan niitä. Ei käyttänyt poika arkipäivänä turhia deodoranttia vaan tuoksui omalta itseltään. Kaarlo piti huolen niiden puhtaudesta nuolemalla ne aivan märäksi. Samaan aikaan Juhan alapäässä porsas pani häntä kielellään. Ja maiskutteli kovaäänisesti selvästi nautiskellen. Samoin teki Juha: nuoli ja nautiskeli. Porsas kärsällään kosketteli Juhan mutteria ja siitäkös poika piti. Ei osannut pelätä sen tarttuvan siihen hampaillaan. Kaarlo nuoleskeltuaan mielestään tarpeeksi Juhan kainaloita siirtyi porsaan viereen tarkkailemaan mitä se teki kauniille pojalle. Piti huolen että ei purrut parrua poikki. Kaarlo otti herkkunakin suuhunsa porsaan kärsän edestä ja siitä ei Musti pitänyt vaan pisti sellaisen porsasmaisen konsertin. Siinä isäntä ja hänen porsaansa taisteli herkuista. 
“Onhan sulla se reikä” lausui Kaarlo mielipiteenään porsaalleen. “Nuole sitä!”
Aivan kuin porsas olisi ymmärtänyt ja alkoi uudestaan nuolla avointa pojan reikää. 
“Anna sille mitä se haluaa” sanoi Kaarlo Juhalle. Kun Juha nosti päätään, ihme ilme kasvoillaan jatkoi Kaarlo ohjeiden antoa.
“Se pitää pojan spermasta. Usko minua, minä tiedän. Laukaise annoksesi sen turpaan. Muista että minä maksan kyllä”. Juha nousi ylös polvilleen kun ensin porsas oli antanut tilaa. Sen turpa tai kärsä tuli aivan Juhan kalun eteen aivan kuin tietääkseen mistä sitä herkkua tulee. Niin kuin se tietääkin. Kaarlo on opettanut hyvin yksin kammarissaan porsaan kanssa leikkiessään. Juha alkoi vatkata kaluaan saadakseen tulemaan. Eikä se Juha olisikaan, ellei saisi tulemaan juuri silloin kuin haluaa. Juha siemenjohtimet olivat jälleen täyttyneet ja muutaman karpalon jälkeen lensi sieltä kermaista elinnestettä suoraan Mustin kärsään. Porsas hämmästyi sen paljoudesta ja purkauksen voimasta. Se sai kuitenkin mitä halusi. Olikin tyytyväisen näköinen. Miksei olisi. Porsaat olivat viisaita eläimiä. Se kyllä tiesi saaneensa jotain aivan erikoista tänään.
Kaarlolla oli vielä yksi “omituinen” pyyntö.
“Jos säästät muutaman käytetyn kalsarin minulle ja Mustille viikossa niin maksan niistä tosi hyvin. Musti ennen kaikkea mutta myös minä haluan haistella niitä sitten iltaisin”.
Totta kai se Juhalle passaa!
 
 
Juha heräsi täysissä pukeissa sängyssään. Hänellä oli musta hihaton t- paita ja ruosteen ruskeat farkut jalassaan. Hän avasi silmänsä ja näki kuinka äidin siskon tytön pikku Liisa konttasi hänen luokseen. Tyttö oli vierailulla Juhan kotona juosten hänen perässään koko ajan. Hänkin piti Juhasta niin kuin kaikki muutkin. Juha oli aina niin iloinen ja vilkas. Juha vaan ei saanut liikutetuksi itseään vaikka silmät olivat auki. Aivot eivät toimineet eikä antanut käskyjä elimilleen. Hän kyllä kuuli ja haistoi kaiken ympärillään mutta ei pystynyt liikuttamaan jäseniään. Pää liikkui havaiten edessään pikku Liisan äidin joka käski tyttöä tulemaan lähemmäksi. Leena kysyi koskettaen Juhan sepalusta että “tule, tule katsomaan mistä maailmalla tällä hetkellä puhutaan. Täällä se on. Pojan housuissa. Se mistä maailmalla kohistaan.” 
Liisan äiti Leena avasi Juhan housujen vetoketjun pojan hämmästyneiden silmien edessä. Juha ei voinut tehdä mitään. 
“Täällä, täällä se on tule katsomaan” sanoi äiti tyttärelleen joka hetkessä oli paikalla. Pettynyt ilme kasvoillaan Liisa alkoi itkeä sillä mitään luvattua ei näkynyt. Vetoketju oli vain avattu mutta mitään ei oltu sieltä vielä otettu esille. 
“Odota, odota nyt. Kohta se on sinulla kädessäsi. Lupaan sen. Kunhan löydän sen. Täällä jossain sen pitäisi olla” jatkoi Leena kaivaen housuja sisäpuolella. 
“Nyt löysin sen. Vedän esille jotain maailman kauneinta ihmettä. Katso!”. Ja totta tosiaan äiti veti Juhan kauniin mutta velton falloksen esille. Leenan venäläinen ex- mies Boris tuli vihaisena heidän luokseen vetäen Juhalta ensin hihattoman paidan ylös nänneihin saakka puhisten että “eihän poika pysty vastustamaan joten voimme aivan rauhassa riisua hänet. Voimme tehdä hänelle mitä haluamme. Vedin paidan kuten huomasit ylös että hänen nännit ovat tavoiteltavissa. Hänen kainalokarvansa ovat olleet näkyvissä koko ajan. Nyt vedämme häneltä housut pois, noin” sanoi Boris vetäen Juhalta farkut ja kalsarit lattialle. Boris, jonka ei pitänyt olleenkaan edes olla täällä. Leena ja hän ovat juuri eronneet. Siksi Leena juuri on meillä, ajattelee Juha. Lepuuttamassa hermojaan. Järjestelemässä elämäänsä uudelleen. Leenan oma äiti on kuollut muutama vuosi sitten ja siksi ainoa paikka mihin mennä on äidin siskon maalaisrauhaisa paikka. Heidän yhteinen vuoden ikäinen Liisa tytär jäi äidille sillä mies tiettävästi meni takaisin venäjälle. Paitsi että on nyt täällä kiusaamassa kaunista Juhaa poikaa. Boriksen vuoksi Juha on nyt alastomana paitsi paitaa joka kiristää kaulaa. Hän ei vieläkään pysty liikkumaan. Pikku Liisa katselee kummissaan makaavaa poikaa. Liisan katse säilyy pitempään Juhan veltossa mutta hyvin kauniissa lihassa jalkojen välissä. Mitään niin kaunista ei pikku Liisa ole lyhyen elämänsä aikana vielä nähnytkään. 
“Odota vaan kun saamme sen seisomaan. Silloin se on vielä kauniimpi” väittää aivan oikein hänen isänsä selvällä Suomen kielellä vaikka normaalisti hänen puheestaan ei saanut mitään tolkkua. Sekä Liisan äiti että isä alkavat vimmatun vispaamisen Juha kalun kanssa. Liisa haluaa myös leikkiin mukaan ja työntää lapsen voimalla toisten kädet lelusta pois. Hän ottaa Juhan kalun pieneen käteensä ja kun se on yhtä pehmeä melkein kuin hänen tuttinsa hän panee kädestään sen suuhunsa. Liisan pieni suu ja siellä oleva kieli kiihottaa tahtomatta Juhaa ja hänen peniksestään alkaa tulla karpaloita. Se taas tuntuu pikku Liisasta hyvältä ja hän nuolee kaiken mitä se antaa. Pienillä silmillään Liisa on nähnyt suussa olevan leikkikalun jatkuvan suurena pussina Juhan jalkojen välissä. Hän sylkäisee lihan pois suustaan ja alkaa tarkastella pusseja. Nostaa ne säkit hennoilla käsillään ja taas aukeaa uusia maisemia hänelle. Aivan kuin Liisa ihmemaassa! Isä on innoissaan aukaisemassa tyttärelleen uusia ulottuvuuksia vetämällä Juha jalat vielä enemmän leveäksi niin että pikku Liisa pääsee tutkimusmatkalle pojan aarteisiin. Isä Boris ojentaa tyttärelleen tutin kädestään. Liisa innoissaan laittamassa sen ei toki suuhunsa vaan Juhan perä aukosta sisälle. Pyörittelee sitä siellä kotvan aikaa ja laittaa sen sitten vasta suuhunsa. Tekee sitä kolme, jopa neljä kertaa. Työntää tutin Juhan reiästä syvälle ja siitä sitten suuhunsa. Ime tuttia niin kauan kun siinä on Juhan maku mukana ja kun se loppuu työntää takaisin perä aukkoon. Juhan fallos on täyttynyt taas verestä ja pullistelee voimissaan. Elimen siemenjohtimet haluaa tyhjentyä. Juha vastustaa. Hän ei halua purkautua tyttöön. Ei kuin pikku Liisa on näkemässä. Mutta Liisan äiti ja isä ovat erimieltä. Isä Boris imee Juhan nännejä että ne ovat punaiset turvotuksesta. Äiti Leena maistelee Juhan kainaloita mistä poika on aina pitänyt ja nauttinut. Molempien kädet hyväilevät vatsaa ja muna pusseja.  Eikä auta vastustus. Kun se haluaa tulla se tulee. Pikku Liisa pelästyy kun hänen herkku lelustaan pursuaa paksua kermamaista nestettä ja huutaa että “menikö lelu rikki!”.
Siihen huutoon Juha herää. Pikku Liisa on sisäpuolen huoneen ovesta kontannut Juhan huoneeseen hänen nukkuessaan päätön nukke kädessään.
 
Yleensäkin Juha näkee unia missä hän on alistettuna seksuaalisesti. Kerta kerran jälkeen hän on kiinni hämähäkin tyyppisessä saalistus verkossa. Siinä hän on kädet ja jalat levitettynä vaatteet päällä. Suuri karvainen ihmishämähäkki hiipii hänen luokseen. Hän ei pysty tekemään mitään. Kun se saavuttaa hänet, alkaa se syödä hänen vaatteitaan. Yhtäkkiä niitä onkin kaksi. Toinen syö paitaa alkaen kauluksesta. Kun se on syönyt niin paljon että nännit tulevat esiin se alkaa nuuhkia niitä niin että se saa ne aivan punaiseksi ja araksi. Se ei syö niitä ainoastaan kiusaa. Toinen hämähäkki alkaa syödä lahkeista. Ensin toinen lahje ja sitten seuraava. Kun molemmat sääret ovat paljaat alkaa se syödä loput housuista kunnes Juha seisoo häkissä kalsareissaan. Molemmat miehen kasvot omaavat karvaiset hämähäkit hyökkäävät innoissaan niiden tuoksuvien alushousujen kimppuun. Vain kasvot ovat miesten, muu vartalosta ovat hämähäkin. Ne nuolevat suurilla kielillään kalsareita molemmat niin että ne hetken päästä ovat märät ja hajoavat kappaleiksi. Hämähäkkimiehet syövät hyvällä ruokahalulla kalsaripalat samassa kun mulkoilevat siitä paljastuvaa herkku patukkaa. Sitten ihmishämähäkit yhdistyvät ja alkavat imeä häntä. Molemmat pystyvät laittamaan Juhan peniksen suuhunsa ja imemään häntä. Kauan ei niistä toinen pysy vauhdissa mukana vaan siirtyy suosiolla alas siirtäen pojan munapussit syrjään saavuttaakseen määränpään joka tietenkin on Juhan kaunis punainen tiukan näköinen peräaukko. Sylkäisee suuren panoksen sen sisälle. Laittaa yhden monista karvaisista jaloistaan perä aukosta syvälle suolistoon. Juhalta pääsee huokaus sillä tunne on ihmeellinen kun sisällä kiemurtelee ohut karvainen hämähäkin jalka. Tunne moninkertaistuu kun jalasta ammutaan suolistoon jotain tahmeaa. Se on ainetta jonka tarkoitus on pehmentää suoliston sisällä olevaa jätettä. Karvainen jalka vedetään pois ja hämähäkki laittaa päänsä aivan Juhan perä aukon suuaukkoon avaten oman suunsa ammolleen. Eikä kauan kestä kun aine, jonka otus sisälle suolistoon ampui, tekee tehtävänsä ja suoliston läpi alkaa valua vellimäistä eritettä saavuttaakseen suuaukossa odottavaa kitaa. Sieltä tulee paljon, ja kun tuntuu että suolisto on tyhjä, panee otus sinne jalkansa uudestaan ja uudestaan. Aina sieltä tuli lisää pehmennettyä eritettä vaikka Juha joka kerta luuli itsensä tyhjäksi. Hän alkaa olla kovin väsynyt ja tyhjä. Samaan aikaan se toinen otus on imeskellyt hänen kaluaan eikä suinkaan kovin hellästi. Fallos on arka, punainen ja märkä sillä häneltä on tullut kiiltävää karpalomehua runsaasti. Hänen on pakko jossain vaiheessa antaa periksi ja antaa tulla. Mutta se hämähäkki ei tyydy siihen vaan haluaa lisää. Toinenkaan kerta ei ole tarpeeksi. Itse asiassa mikään ei ole tarpeeksi niille otuksille. Kun ne ovat yhden kauniin nuoren pojan saaneet kiinni he imevät pojan tyhjin. Ja kuivaksi. Jossain vaiheessa Juha aina herää aivan hikisenä ja kuivan oloisena. Yleensä häneltä on silloin myös tullut lakanaan ainakin kerran.
 
Juha se jaksaa härnätä kotiväkeään. Vaikka hänellä on oma huone johon oma sisäänkäynti ulkopuolelta, hän käyttää useimmiten sisäovea kun menee keittiöön. Tällä kertaa syömään perheen kanssa mennessään on hän laittanut ne rikkinäiset farkut jotka äiti luuli hänen hävittäneen. Niissä jossa siis on halkeama kriittisessä kohtaa. Äiti ei aluksi huomaa, vasta sitten kun Juha istuutuu jalat leveälle, kuten hänellä on tapana, hän huomaa kalsarien vilkkuvan reiässä. Ei siinä muuten äitinsäkään mielestä mutta kun on vieraita. Nuori siskontyttö oman tyttären kanssa samassa pöydässä. Kun äiti sitten käskee pojan mennä vaihtamaan ehjät housut, saa hän puolustajan Leeasta, joka sanoo ettei ainakaan “meidän takia tarvitse mennä niitä vaihtamaan, sillä mielelläänhän nuoren pojan vehkeitä katsoo syödessään”.
“Mutta joskus ne kiimassa haisee voimakkaasti” vastaa siihen vakava ilme kasvoillaan Juha.
Leea ei jää sanattomaksi vastatessaan “että se vain lisää ruoka haluja. Anna haista vaan”.
“Ole nyt hiljaa” vaati äiti Juhalle ja jatkaa moitiskelua “kun ne olisi helppo korjatakin kun ne on vaan saumasta revenneet mutta kun poika ei anna. Viihtyy kuulemma noissa sellaisena”. Juha istuu jalat leveällä ja hymyilee Leealle jolla on tyttö Liisa sylissään.  Liisa ei vielä ymmärrä mitään sillä eronneen perheen lapsi on vasta vajaa vuoden ikäinen. Liisa pitää Juhasta ja onkin koko ajan pojan kimpussa. Kuten muutkin ihmiset sillä Juhalla on taipumus saada kaikki pitämään hänestä. Hän on hauska ja vielä hieman lapsellinen, joten lapset pitävät hänestä sen vuoksi. Vanhemmat pitävät koska Juha on ilosta seuraa. Kaikki pitävät siis hauskannäköisestä pojasta. Naiset ja miehetkin sanovat Juhaa suoranaisesti miehekkään kauniiksi. Siinä nyt ruoka pöydässä istuessaan hän usein laski päänsä alas haaroihin haistaakseen sieltä mahdollisesti tulevia hajuja. Liisa äitinsä sylissä alkoi tehdä samoin. Laskeutui lähelle Juhan sepalusta ja niisti nenäänsä kuten uskoi Juhankin tehneen.
“Haisiko?” kysyi kuiskaten Juha Liisalta salaperäinen ilme kasvoillaan.
“Haisi” vastasi Liisa jonka ei uskottu vielä sanoneen aikaisemmin muuta kuin äiti. Leenakin hämmästyi iloisesti vaikka leikki ei ehkä ollutkaan äidin mieleen.
“Tuletko mukaan ruokailun jälkeen pesemään sen?”kysyy Juha, eikä tarkoituksella liiaksi huomioi että Liisa puhui. Ei saa pelästyttää tyttöä liikaa muuten hän voi käsittää sen pahaksi että oppii puhumaan ja vaikenee jälleen. Toiset kuitenkin innostuu siitä niin että melkein vaatii Liisaa puhumaan lisää ja saavat tytön hämmästyksen valtaan.
Kun sitten on ruokailtu, naiset jäävät tiskaamaan. Juha lupaa huolehtia Liisasta sen aikaa:
“Sillä lupasinhan mennä pesemään hajuni pois ja Liisa saa avustaa” sanoo Juha viekas hymy huulillaan.
Juha lupaa kuitenkin lepäävänsä ennen sitä pesua hetken aikaa ja heittäytyy sänkyynsä. Liisalla on mukanaan lemmikki värinen eli keltainen pikku auto joka juuri ja juuri täyttää pikku kätösen. Pikkuinen haluaa viereen joten hän nostaa tytön sänkyynsä. Juha on tosiaan väsynyt ummistaen silmänsä. Liisa kuitenkin muistaa mitä tehtiin ruokapöydässä ja katsahtaa häntä haaroihin. Juhalla on tapana missä sitten onkaan levittää raajojaan ja niin nytkin. Liisa kontaten menee sinne missä Juha ruokapöydässä sanoi haisevan. Nuorena viattomana poikana Juhan mielestä ei siinä ollut mitään pahaa että vajaan vuoden ikäinen tyttö lapsi koskettelee häntä etumuksen kohdalla etenkin kun hänellä on vielä housut jalassa. Vaikka onkin rikkinäiset haarojen välistä. Liisa laskee pienen nenänsä sepaluksen kohdalle ja kuiskaa jälleen sanan haisee vaikka ei ehkä tiedä mitä se tarkoittaa. 
Juhan tekisi niin mieli vetää haarojen halkeamasta kalunsa esiin ja kysyä “vai että haisee. Entä tämä sitten?”, mutta ei tietenkään sitä tee. Ei hän kyllä kielläkään Liisaa häärimästä alapuolellaan. Hänen täytyy myöntää että ne pikkuiset kädet tuntuvat hyvältä. Eikä kauan kestä kun pikku Liisa keksi sen ylimääräisen reiän Juhan housuissa. Ennen kaikkea Liisaa kiinnostaa keltaiset kalsarit jotka vilkuilevat halkeamasta. Hän levittää molemmilla käsillään halkeaman leveämmäksi päästääkseen lempiväriään katsomaan. Juha heittää toisen jalkansa lattialle ja koukistaa sen toisen niin että Liisa pääsee leikkimään pikkuisen autonsa kanssa hänen jalkojensa välissä mihin tyttö myös nousten Juhan polven yli meni. Hän aikoi pitää Juhan housuja tallina ja halkeama tallin ovena. Liisa leikkii mielellään sillä autollaan.
“Surr surr” hänen suunsa vain kävi kun hän kuljetti sitä pitkin sänkyä Juhan jalkojen välissä. Välillä Liisan piti ajaa autonsa talliin, mutta vaikka kuinka työnsi, jokin esti sen menemästä kokonaan talliin. Hänen piti oikein tutkia, mikä siellä esti auton menemistä sisälle. Siellä oli jokin säkki, tai pussi keltaisten kalsarien sisällä. Liisa pienillä kätösillä kokeili, mitä ne oikein olivat. Sormella hän veti keltaista kangasta sen verran, että esiin tosiaan tuli karvainen pussi. Juha pelkäsi että Liisa vetäisi enemmän kangasta pois edestä, jolloin tulisi koko komeus esiin. Mutta vaikka kuinka Liisa yritti, ei hän saanut sitä enemmän esille. Mahtoiko talliin nyt auto mahtua?. Hän yritti ja kuinka ollakaan nyt se meni tyydyttävästi piiloon talliin. Hän sulki oven vetämällä kangasta kiinni sen verran kuin pystyi. Juhalla alkoi kalu seistä kahdestakin syystä. Ensinnäkin hän piti kaikenlaisesta itsensä kopeloinnista ja toisekseen, tämä leikki oli kielletty. Entä jos lapsen äiti tulisi sisälle juuri kun pikku Liisan käsi autoineen on Juhan housujen sisällä. Siinä olisikin selittämistä. Sellainen mahdollisuus kiihotti.
Liisa piti autoa vain jonkin aikaa sisällä tallissa jonka jälkeen otti sen sieltä pois.
 
Juha alkoi muistella kun hän viimeksi makasi omassa huoneessaan samalla tavalla haarat levällään samoissa seksikkään rikkinäisissä farkuissaan kuin nyt ja antoi Liisan  leikkiä aivan rauhassa jalkojensa välissä.
 Se oli silloin kuin opiskelukaveri Hannes pyysi Juhaa auttamaan häntä suorittamaan kesän kuluessa saamansa ehdot matikasta. 
Juha antoi Hannekselle laskutehtävän ja meni itse sänkyyn lepäämään pitkän aamupäivärupeaman maatöiden rasittamana. 
Hannes siirsi katseensa työpöydästä monesti kohti sänkyä, missä Juha makasi jalat leveällä toinen jalka lattialla toisen ollessa peiton päällä sängyssä. Hänellä oli ne kuuluisat haaroista revenneet farkut jalassaan. 
Pöytä oli sängyn jalkapäässä joten Hanneksella oli hyvät näköalat kun Juhalla ei ollut mitään alkkareita alla. Hannes kuulosteli milloin Juha alkoi raskaammin hengittää, aivan kuin kuorsaten. Kun hän oli varma että nuori opettaja nukahti, hiipi yhtä nuori oppilas kohti tämän haaroja. Olihan Hannes nähnyt Juhan kalun ja muutakin hänestä koulussa kun hän niitä niin mielellään esittelee, mutta vain sivussa. Ei ollut koskaan uskaltanut itse tehdä mitään. Vain katsonut kun muut nauraen olivat kopeloineet ja kourineet estottomasti Juhaa. 
Nähnyt kaukaa kun uskaliaammat olivat ottaneet koulun sosiaalitiloissa pojan kauniin punaisen seisovan falloksen esille ja alkaneet leikkiä sen herkun kanssa. Kuola oli Hanneksenkin suusta silloin valunut. Nyt olisi hänen vuoronsa. 
Hän lähestyi Juhan haaroja. Sieltä oli näkynyt karvaiset munapussit jotka pyrkivät ulos ratkenneesta saumasta. Hannes otti ne käteensä puristaen niitä. Hän veti yhden kiveksen ulos ja haisteli niitä. Sen toisen hän sai helpommin esille. Sitten hän työnsi kätensä lämpimään, eli housujen sisäpuolelle, tunteakseen itse patukan käsissään. Hannes, kovasti pingottuneena, veti vilin siitä reiästä ulos. Siinä se Juhan kaunis kalu vihdoin oli, Hanneksen silmien edessä. Hän alkoi veivata esinahkaa edes takaisin, ylös ja alas, kuten hän tekee useasti oman kalunsa kanssa. Nopeasti elin alkoi jäykistyä mielihyvästä.
Hänellä oli kuitenkin vaikeuksia sen jäykän kullin kanssa ahtaassa reiässä, joten hän päätti aukaista vetoketjun housuista ja vetää Juhan jortikan siitä ulos koko pituuteensa. 
Siinä sitä hepin käsittelyssä kovenee kalu edelleen joten Hannes aukaisee housujen napin saadakseen kovettuneen molon koko komeus käteensä, ja ennen kaikkea ulos huoneilmaa raikastamaan. 
Hän näkee ja kokee nyt ensimmäistä kertaa Juhan vaalean häpykarvoituksen näin läheltä.
 Kyrpä sojottaa kohti napaa kovana kuin kivi. Sen päässä olevasta pienistä huulista on alkanut valua pieniä hopeisia karpaloita. Hannes kokemuksesta omastaan tietää että kun ottaa karpalon sormeensa ja nostaa sormen ylös saa sen karpalon venymään. 
Hannes vetää karpalon sormillaan kohti suutaan. Syö sen aivan kuin keitetyn makaronia syödään venyttämällä suuhun. Nyt kun hänellä kerran on mahdollisuus, kun Juhan herkkuliha on siinä nenänsä edessä, aivan kuin tarjottimella, ei hän voi muuta edes ajatella kun ottaa sen suuhunsa. Hän ei ole koskaan aikaisemmin syönyt jonkun muun patukkaa joten on edettävä varoen. 
Hän nojautuu kohti Juhan kalua, haistelee sitä, nuuhkii ja maistaa ensin kielellään. Hän venyttää sormillaan sen päässä olevia pieniä huulia josta äsken vielä valui karpaloita. Laittaa kielensä pyöreäksi avattuun huuliin työntäen sen niin syvälle kun pystyy. Sieltä sitä kusta ja spermaa sitten aikanaan tulee, hän miettii kuvitellen mitä tehdä jos sieltä juuri nyt alkaisi tulla jompaakumpaa kun hänen kielensä on sisällä. Mitään ei kuitenkaan tule. 
Hän uskaltaa ottaa kalun suuhunsa. Ensin sen pää, joka on punainen kuin tomaatti. Kovin syvälle hän ei ensikertalaisena sitä uskalla kuitenkaan kurkkuunsa sysätä vaan vetää päänsä pois. Kalu tulee ulos suusta ja hän vilkaisee nyt kuolasta märkää moloa. Se on hänen mielestään niin halukkaan kiiltävä että ottaa sen uudestaan suuhunsa ja yrittää ottaa sen syvemmälle kurkkuunsa. Hän tuntee sen maun suussaan. Se koskettaa kurkun päätä. Hän pitää sen siellä rauhassa hetken aikaa. Hänen kielensä suussa alkaa nuoleskella kalun vartta. Yhtäkkiä hän tietää miten sitä kalua käsitellä suussa nautinnon huipun saavuttamiseksi sen omistajalle. Hän tietää sen myös siitä kun Juha herää ja sanoo “lopeta jos et halua että minulta tulee”.
Hannes tietää kuitenkin paremmin Juhan taidosta pidättää niin kauan kuin itse haluaa.
“Et varmaan ole ehtinyt sinulle antamani laskutehtävää tehdä, vai kuinka?” kysyi Juha samalla työntäen jalallaan Hannua  kauemmaksi. 
Aivan oikea arvaus, mumisi poika ja meni pöydän luokse. Juha alkoi riisua itseään ja oli hetkessä täysin alasti sanoen Hannekselle että “tee se sitten nopeasti niin saat lopettaa minut”. 
 
Juha makasi alasti sängyssä leikkien itsensä kanssa samalla vilkuillen pöytään päin. Odottaen malttamattomasti Hanneksen käsiä ja suuta lopettamaan aloittamansa leikin hänen kanssaan. Kun Hannes vihdoin oli tehtävän tehnyt edes jollain lailla, hyökkäsi hän Juhan kimppuun riisuen itsensäkin alastomaksi. 
“No, no. Ota rauhallisesti!” sanoi Juha.
“ Aloita nuolemalla kainaloitani. Siitä pidän. On mukava tuntea paksu karhea kieli liikkuvan karvojeni seassa”. 
Hanneksen teki mieli kysyä minkä karvojen sillä Juhalla ei niitä todella paljon siellä ollut mutta jätti kuitenkin sanomatta. Sitä vastoin hän mielellään nuoli kauniita pojan kainaloita.
“Näetkö tuon kylmäkaapin tuolla.? Haet sieltä äitini tekemää omenahillo purkin. Pöydällä on pieni sivellin, näetkö?. Tuo myös sen” neuvoi Juha työntäen härskisti Hanneksen käsillään irti kainaloistaan. Hänelle tuli yhtäkkiä mieleen jo kauan häntä vaivannut mielihalu. Nyt kun hänellä on sellainen kaveri luonaan, joka tekee mitä hän vain keksi pyytää, on mahdollisuus kokeilla yksi hassu ajatus.
“Kylmäkaapin viereisessä kaapissa on hunaja purkki. Tuo myös sen sekä pienen tee lusikan. Samoin saat tuoda mehupillin, sen aikuiselle tarkoitetun. Siinä vieressä on myös lasten mutta älä tuo sitä” käski Juha edelleen. 
Kun kaikki pyydetyt oli hänelle tuotu alkoi Juha selittämään mitä kummaa voitaisiin yhdessä seuraavaksi tehdä. 
“Olen aina halunnut maistaa oman makuista hunajaa, tai hilloa. Eli laittaa jompaakumpaa, tai mieluummin molempia vartalooni joka sopukkaan ja syödä sen sitten. En ole vain pystynyt yksin laittamaan näitä paikkoihini jonne ennen kaikkea olen halunnut sitä maistaa. Kuten arvata saatat paikat ovat intiimit. Haluan siis että sivellät hunajaa ja hilloa aluksi kainaloihini. Saat maistaa toki itsekin. Otat tuon ruoan valmistukseen tarkoitetun pienen siveltimen, painat sitä hillopurkkiin niin että sen sivellin on hillossa ja sivellät sitä hilloa kainalooni, noin juuri. Sitten panet sen sivellin hunaja purkkiin ja teet samoin toiselle kainalolleni. Levitän käteni ylös pääni päälle tässä näin maatessani niin voit levittää sitä hyvää makeaa kainaloihini.”
 
Hannes teki niin kuin määrättiin ja sivelikin molempiin kainaloon runsaasti makeaa, niin että sitä oli harvat karvatkin saanut omansa. Sitä ainetta tarttui nimittäin tiukasti kainalo karvoihin.
Tämän jälkeen Hannes maistoi ensin itse aikaansaannostaan, eli maalattuaan kunnolla Juhan vasenta kainaloa omena hillolla, otti hän sieltä suuren annoksen hilloa sormeensa ja vei sen sitten suuhunsa.
“No, miltä maistui” kysyi Juha innokkaana.
“Hyvältä! Tosi hyvältä” vastasi Hannes ja teki samoin toiselle kainalolle, eli sormi vaan täyteen kainalosta sinne levitettyä hunajaa ja suuhun. 
Nyt Juha halusi maistaa oman makuista makeaa. Eli Hannes antoi Juhan kainalossa käynyttä sormea hänelle jonka hyvällä ruoka halulla söi. Molemmat nauroivat ja halusivat sitä lisää. Juhalla oli kuitenkin toinen asia mielessä. 
Sitä ennen Hannes nuoli pitkällä kielellään kainalot aivan puhtaiksi. Myös ne harvat tahmeat karvat Juhan kainaloista.
“Nyt jos saan pyytää” jatkoi Juha nauraen “ laitat kennoksi vasempaan nänniini hilloa lusikalla ja oikeaan hunajaa. Niin paljon kun pystyt, eli mahdollisimman ison kasan.”
Kun kasat oli tehty, Juha käski Hanneksen nuolla ensin hilloa täynnä olevan nännin ja antavan sitä myös hänelle! Eli suusta suuhun menetelmällä! 
Ensimmäistä kertaa Juha ja Hannes antoivat toisilleen kielisuudelman! He innostuvat siitä suudelmasta niin että jatkoivat vaikka jäljellä ei ole yhtään hilloa. Vain poikien oman suun kosteat maut. Hannes työnsi oman kielensä Juha avoimeen suuhun ja pyöritti sitä siellä. Kun Juhan kieli väistyi pois edestä työnsi Hannes kielensä syvälle, melkein nielurisaan saakka.
Sitten maistetaan hunaja nänniä. Hannes otti sitä sormen päähänsä ja pani sen Juhan avoimeen suuhun. Juha imi sormen aivan puhtaaksi.
 Hannes tiedusteli vihdoin ääneen pitkään hiljaa itsekseen mietittyä asiaa, eli siis miten pystytään  maistamaan parhaiten Juhan makuista hilloa tai hunajaa? Millä parhaalla tavalla saataisiin Juhan oman makuista makeaa? 
Juha hymyilee sanoessaan:
“Että miten? Tietenkin siten että sitä makeaa pitää työntää sisälleni, senkin hupsu! Syvälle sisälleni.”
Sitä Hannes tarkoittikin. Mutta miten? Juhalla oli vastaus siihenkin valmiina. Sen vuoksi hän pyysi tuomaan sen mehupillin. 
Aluksi kuitenkin sitä voidaan maistaa vähän portin kohdalta. Hunajaa ja hilloa sivellään joko sormilla tai siveltimellä aivan Juhan perä aukon suulle. Hannes saa luvan sitten nuoleskella sen puhtaaksi. Ensin Hannes halusi maistaa hunajan makuista persettä ja sitten omena hilloa. Juhakin haluaisi maistaa omaa aukon makuista hilloa ja hunajaa ja oli hänellä konsti siihenkin valmiina. Hannes sai imeä tai muulla keinoin täyttää pillin hilloa ja hunajaa täyteen ja sen jälkeen puhaltaa putkilon tyhjäksi Juhan perä aukkoon. Niin usein sen piti tehdä että Juhan suolisto olisi melkein täynnä kumpaakin. Vuoroin putkilossa olisi hunajaa ja sitten taas hilloa. Mehupilli oli noin 12 CM pitkä ja 3 CM leveä. Sen päät olivat melko pyöreitä, eikä teräviä, joten oli melko helppo panna sitä pikkasen Juhan peräaukosta sisälle, eikä sattunut kun Hannes oli varovainen. Päinvastoin, Juha tuntui nauttivan siitä. 
Kun suolistossa oli Juhan mielestä tarpeeksi makeaa, aukon suuhun, tarkemmin sen alle, pantiin astia mikä löydettiin ja Juha uhkuen tyhjensi niin paljon suolistoaan  kuin mahdollista siihen astiaan. Juha piereskeli tyhjentäessään suolistoaan ja haju oli sen mukainen. Molemmat kuitenkin nauroivat aivan katketakseen. 
Sitten kuin Juhan mielestä astiaan oli tullut tarpeeksi hän otti tuodun lusikan ja alkoi mättää hillon, hunajan ja muun jätteen sekaista soppaa suuhunsa. Kasvot kuitenkin paljasti ettei maku ollut aivan mieleinen. Hannekselle ei tällainen soppa maistunut olleenkaan. Juhakin väsyi eikä syönyt kaikkea vaan rojahti sänkyyn makaamaan selälleen. Hannes käytti tilaisuutta hyväkseen ja pyöräytti komean kasan sekä hilloa että hunajaa Juhan kalliin patukan päälle niin että kalu jäi kasan alle täysin. Hannes otti sen koko komeuden sellaisenaan suuhunsa ja imi kalun paljaaksi. Sitä oli valunut myös häpykarvoihin joten sieltäkin piti nuolla kaiken pois. Hannes muisti  kalun pään pienet huulet ja venytti niitä vähän auki työntääkseen sinne vähän sitä hunajan ja hillon sekoitusta. Sen jälkeen hän nuoli sen sekoituksen sieltä pois. 
Juha ei kauan kestänyt olla toimettomana vaan nousi polvilleen sänkyyn istumaan, otti hillo purkin käteensä ja pani sen muniensa alle kysyen kaveriltaan “annanko tulla tähän niin saadaan molemmat sperman sekoittamaa omena hilloa”? Hannes hiljaa hymyillen, että minäkö sellaista kieltämään, en tietenkään ole mikään ilon pilaaja. Anna tulla vaan! 
“Minäkin voin yrittää”.
Niin alettiin veivata omia kalujaan niin että litinä vaan kuului. Hanneksella ei kauan kestänyt kun häneltä tuli päivän lasti suoraan hillopurkkiin, joka ei toki ollut enää täysi. 
Juhalla kun on taito antaa tulla silloin kuin itse haluaa ei halunnut pitää jännitystä enää kauemmin vaan hänenkin suuri lastinsa lensi purkkiin. Purkin sisältö muuttui keltaisesta vaaleammaksi. Tämän jälkeen ottivat pojat käteensä lusikan ja alkoivat mättää omenahillon ja poikien sperman sekoitusta hyvällä ruoka halulla suuhunsa. 
Nyt kun omenahillo purkki oli syöty tyhjäksi päättivät pojat tyhjentää vesiletkunsakin siihen ja Juha lupasi ainakin yrittää juoda sen. Ainakin osittain. Kusta tuli kuitenkin niin paljon, itse asiassa purkki täyteen, että Juha kiersi lupauksen edes yrittämästä juoda sitä vaan se kaadettiin vessasta alas.
 
“Oi kuinka söpöä” huudahtaa Leea avatessaan tiskaamisen jälkeen Juhan huoneen oven ja nähdessään pikku Liisan nukkuvan Juhan jalkojen välissä kasvot suoraan munien kohdalla.
 Itse asiassa kasvot ovat haarojen pienen halkeaman kohdalla, pikku nenä sisällä reiässä! 
Juha nukkuu, kuten tyttökin maailmasta tietämätöntä unta. Leea päättää käyttää tilaisuutta hyväkseen ja juoksee takaisin hakemaan digikameran. Kamera kädessään hän hiipii ottamaan kuvia Liisasta. 
Ensimmäisessä lähikuvassa Liisa makaa tosiaan nenä aika syvällä Juhan haaroissa olevassa repeämässä. Kuvassa näkyvät keltaiset kalsarit ja Liisan suljetut silmät kun hän nukkuu. Toisen kuvan Leea ottaa vähän kauempaa joten siinä näkyvät molemmat. Liisa edelleen samassa asennossa mutta nyt näkyy missä tyttö makaa. Hän nukkuu niin että hänen jalkansa ovat Juhan mahan päällä, pää on hänen haarojen välissä. Molemmat ovat sikeässä unessa. Leea ehtii ottaa monta kuvaa eri kohtaa, kuten se kuva sängyn jalkapuolelta,  missä näkyy hyvin selvästi Juhan keltaiset alkkarit. 
Sitten on ne likaisissa mielikuvituksissa otetut kuvat, kuten se, missä Juha makaa alasti seisova kyrpä Liisan suu edessä juuri menossa pieneen tytön avoimeen suuhun. Entä sitten se kuva missä Juha on nostanut jalkansa koukkuun siinä selällään maatessaan, Liisan suu pojan avoimen perä aukon kohdalla, kieli ulkona menossa sisälle. Tai sellainen kuva missä Juhan suuri kova kyrpä on pikkutytön suussa. Tai vielä rohkeampi mielikuva: Juhan punaiseksi kiusattu seisova kalu tyhjentämässä lastinsa tytön suuhun mistä osoituksena suupielistä valuvaa valkoista pojan herkkua…
Mutta on pakko tyytyä moniin kuviin missä kyllä näkyy Juhan sepalus ja pikku Liisa makaamassa siinä mutta kyrpää ei näy. Liisan pieni nenä on piilossa Juhan rikkinäisten farkkujen sisäpuolella. Kädessä hänellä on se keltainen pikku auto. Mahtaako Liisa tuntea Juhan hajut siinä maatessaan, miettii Leea. Uskaltaako Leea joskus näyttää Juhalle näitä kuvia? Sillä Juha ei herää kuvaamisen aikana vaan vasta kun kamera on viety pois. 
Tyttö herää samoihin aikana ja nyrpistää nenää vetäessään pikkunenänsä pois Juhan haaroista. Juha on sitä ennen havainnut missä Liisa oli nukkunut eikä voi olla härnäämättä pikkutyttöä vaan kysyi “nukuitko hyvin ja oliko hyvät hajut?”. 
Jos Liisa olisi ollutkin hieman vanhempi olisi hän ehkä kertonutkin tunnelmia hyvästä nukkumispaikastaan. Millaisen unen oli ehkä nähnyt tai millaisia tuoksuja oli siellä tuntenut. Mitä hän oli tehnyt ennen kuin nukahti sillä Juha oli nukahtanut aikaisemmin? Kuinka rankasti hän oli yrittänyt ajaa pikku leikki autoaan talliin kun vastassa oli Juhan pulleat säkit? Oliko hän tarkistanut mikä esti auton talliin ajamisen? Eli vetänyt keltaiset kalsarit pois edestä jolloin esiin olisi tullut sekä Juhan pallit että veltto liha joka toivottavasti ainakin oli silloin velttona? 
Vain yksin Liisa tietää…
 
Kun Juha oli 18 ei hän usein enää uskaltanut tulla aamiaispöytään kalu pystyssä, sillä äiti ei oikein sulattanut sellaista koskaan. Sisko olisi halunnut, ja isäkin mielellään katseli poikaansa etumusta aamuisin. 
Juha nimittäin piti edelleen pyjamaa aamiaiseen tullessaan vaikka nukkuikin alasti jo muutaman vuoden ajan. 
Hänen huoneensa oli alakerrassa siskon huoneen vieressä. Siskolla oli poika ystävä luonaan viikonloppuisin jopa öisin. Olihan sisko Lea jo 22 ikäinen Juhan ollessa 18.
 Lean poikakaverin nimi oli Janne ja mukavan näköinen mutta jo 25 vuotta vanha. 
Janne se ensimmäisenä kehotti Juhaa alalle saadessaan tietää pojan mieltymyksistä itsensä ihailuun ja missä hän itse tienasi muutaman vuoden sievoisen pesämunan. Janne lopetti sen homman Lean tavatessaan. Janne on kertonut tyttöystävän pikkuveljelle myyneensä itseään seksuaalisesti vain miehille. Rikkaille homomiehille kaupungissa, jotka maksoivat todella hyvin hänen palveluksistaan. 
Janne ei kuulemma menestynyt naismaailmassa, mutta Juha on Jannen mielestä toista maata. Hänen mukaan Juha voi menestyä sekä naisille että miehille. 
Janne jopa opetti Juhalle muutaman niksin miten miesten kanssa pärjää. Miehet asiakkaina hyväksyvät muutaman poikkeavan säännön kun ne määrittelee aivan aluksi. Kaikkiin ei tarvitse suostua, kunhan poika on hyvännäköinen. Mutta, paremmin tienaa, totta kai, jos on suostuvainen. Janne kertoi muutaman tapauksen viihdyttäjä kaudeltaan. 
Hänellä oli monta suosija mutta rikkain taisi sittenkin olla Pekka niminen taidetta harrastanut entinen koulun rehtori joka perintörahoillaan rehvasteli. Pekan tapana oli jakaa ylimääräistä rahaansa pojille josta piti. 
Hän piti kovasti Jannesta kun tämä suostui istumaan rehtorin piinapenkissä. 
Tässä piinapenkissä poika istui tietenkin aivan alasti ja sidottuna. Pekka sitoi Jannen tiukasti niin ettei poika pystynyt siinä lainkaan liikkumaan. Vaikka Pekka oli luonteeltaan kiltti, niin ei hän tässä vaiheessa kuullut Jannen anomuksia lainkaan. Joskus nimittäin Pekka sitoi vähän turhaan tiukkaan ja Jannen oli vaikeaa siinä istua. Mutta ei auttanut. Siinä oli istuttava kun rehtori kopeloi Jannea joka paikasta. Mieluisin paikka oli Pekalle tietenkin kivikova kalu Jannen jalkojen välissä. Janne ei saanut päästä lastinsa ilman lupaa. Vasta kun lupa irtosi sai antaa tulla. Yleensä Jannelta tuli silloin paljon. 
Janne piti pikku sadistisesta hommasta miesten kanssa. Hän on yrittänyt ehdottaa sellaista myös Lean kanssa, mutta tuloksetta. 
Yleensä miehet halusivat hänet vain seuralaiseksi ulos mennessään iltaisin hummailemaan paikkakunnan diskoihin. Oli kuulemma ylpeätä näyttää muille millaisen herkkupalan kanssa nyt liikutaan. Ei se siihen kuitenkaan koskaan jäänyt. Miehet halusivat Jannen illan lopuksi kotiinsa ja silloin poikaa riisuttiin alle aikayksikön. Ehtoja ei silloin suvaittu vaan oli suostuttava mihin isäntä hänet halusi. Miehet olivat tuossa vaiheessa kuitenkin niin syvästi juopuneita, ettei mistään tullut oikein mitään. Mutta aamulla oli toinen ääni kellossa. Silloin oli taas ehdot voimassa sillä hänen asiakkaansa olivat yleensä hyvän käytöksen omaavia heppuja. Mitään ikävää ei koskaan tapahtunut kuin tiesi itse rajansa. Ei mennyt minkään epämääräisen ukon kelkkaan. Pitää olla ihmistuntija tällä alalla, oli Jannen opetus. 
Kauan ei Janne viihdyttäjän hommia ehtinyt harrastaa kuin hän tapasi Lean ja rakastui oitis. Lea vain sattui olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. 
 
Lea oli istunut naisystävänsä kanssa iltaa suositussa ravintolassa missä myös Janne tapasi asiakkaittensa kanssa liikkua. Silloinkin Jannen mukana oli ollut eräs vanha 65 ikäinen mies joka ei lainkaan pitänyt siitä että Janne vilkuili jatkuvasti viereiseen pöytään, missä naiset istuivat. Myös Lea huomasi Jannen ja hyvin usein katseet kohtasivat. Eikä aikaakaan kuin Jannen asiakas suuttui hänen vilkuiluunsa viereiseen pöytään siinä määrin että lähti hakemaan parempaa gigolo seuraa toisesta ravintolasta. 
No, Janne siirtyi, anteeksi pyytäen, naisten pöytään tiedustellen saako siihen seuraksi tulla? Ja saihan toki. Janne kainostelematta selitti naisille pöydässä, mistä hänen kohdallaan oli kysymys, että hyvä asiakas siinä vain lähti. Siihen aikaan kuin ei ollut olleenkaan harvinaista että nuoret miehet tarjosivat palveluksiaan vanhemmille miehille. Se oli silloin, ja tulee olemaan tulevaisuudessakin maan tapa. 
Lea siis tiesi alusta asti millaisesta nuoresta miehestä oli kysymys kun seurustelemaan ryhdyttiin. Ei se ollut lainkaan harvinaista että nuoret miehet olivat rikkaan miehen rakastajia.  Ei perheessäkään yleensä laitettu vastaan kuin perheen poika viihdyttäjäksi siihen aikaan alkoi.
 Ei Laineenkaan perhe vastustanut Juhan suunnitelmia. 
Olihan Jukka isälläkin menneisyytensä. Ei hän toki palvelujaan koskaan ole tarjonnut mutta vastaanottanut kylläkin. Hänellä on ollut monta suojattia lyhyen elämänsä aikana. Eihän Jukka ole kuin vasta 40 juuri täyttänyt. Hänen vaimonsa on 38, pitkä ja kaunis nainen. Juha on perinyt kauneutensa äidiltään ja komeutensa, luonteensa sekä kunnianhimonsa isältään. 
Juhan kohdalla se oli luonnollinen valinta ryhtyä antamaan rakkautta ja erotiikka kanssa ihmisille. 
 
Ei hänen paljon tarvinnut itseään mainostaa kuin tuli ensimmäinen varsinainen aikuinen maksava asiakas. Rikas leski nainen jolla oli hyväntekeväisyys myyjäiset vammaisjärjestön hyväksi omassa kodissaan. Rouvat olivat tehneet kakkuja ja muita käsitöitä myytäväksi. Juhaa pyydettiin hovimestariksi pukeutuneena ainoastaan pieneen mustaan esiliinaan, niin että pakarat ja muu Juhan vartalosta oli näkyvissä. Hänen tehtävänään oli tarjoilla rouville kylmää juotavaa.
 Juhan vartalo oli tässä vaiheessa kuin kreikkalaisen Jumalan, voimakas, maskuliininen, sanalla sanoen kaunis. Vartalon tehtävänä oli vietellä rikkaita naisia antamaan mahdollisimman paljon keräykseen lahjoituksia. Rahaa, ennen kaikkea.
Kutsujuhlissa läsnä oli kymmenen noin 30–60 ikäistä naista. Juhalla oli suojana ainoastaan se pienen pieni esiliina. Joukossa oli myös rullatuolissa jalkojen huonon kunnon takia istumaan joutunut rouva Virtanen joka oli illan kuluessa nauttinut muutaman lasillisen aperitiivia liikaa. Aina kuin Juha oli ohittamassa rouvan, oli Virtanen kepillään yrittänyt nostaa Juhalta esiliinan ylös. Kerran se sitten oli onnistunut. Huonosti takaa solmittu esiliina putosi vihdoin alas, ja Juhan kauan salassa pidetty herkku mutteri tuli kaikkien nauttivien silmien eteen. Juha ei siitä tietenkään hätkähtänyt, vaan jatkoi muina miehinä tarjoilua aivan kuin mitään erikoista ei olisi tapahtunut. Hänen kalunsa on velttonakin herkkua silmille. Paksu, mutta silti myös näyttävän pitkä. Vaalea, lyhyt karvoitus jonka ympärillä heiluu kiinteät muna pussit. Moni on saanut nähdä sen myös juhlakunnossa. Nyt se kuitenkin lepäsi velttona ja kauniina. Kaikkien pettymykseksi Juha haki pudonneen esiliinan lattialta. Pyllistäen vieressä seisoville naisille nosti hän sen lattialta laittaakseen esiliinan takaisin himoitun kalunsa suojaksi. 
 
Esiliinassa oli taskuja johon illan kuluessa rouvat saivat laittaa rahaa ja josta summasta Juha sai 30 % loput mennessä keräykseen vammaisten lasten hyväksi. Sen lisäksi Juhalle oli luvattu pohjapalkkaa tunti taksan mukaan. Illan kuluessa, ja alkoholin ansiosta, muutama arvonsa tunteva nainen antoi nk. tippirahaa Juhalle. Mitä enemmän rouvat saivat taputtaa Juhan namupakaroita sitä enemmän annettiin. Ilta oli menestys Juhalle ja hyväntekeväisyys järjestölle.
Eräs illan vieraista rouva Salminen ehdotti Juhalle uutta tapaamista kotonaan seuraavana iltana. Salminen Ritva oli noin 50 ikäinen leski varakkaasta avioliitosta ja eleli suuren perinnön turvin. Hän varoitti jo etukäteen että hänellä on lellitelty kohta 18- ikäinen tyttärenpoika tyttärensä avioliiton ulkopuolelta aina mankumassa häneltä rahaa. Luonteeltaan he ovat tyttären kanssa kuulemma kuin kaksi marjaa. Yhtä kevytkenkäisiä. 
Juhan saapuessa sovittuna aikana Ritvan luokse luksusasuntoon rikkaiden asuntoalueelle oli ovea aukaisemassa juuri tämä lellitelty “kakara” joksi Ritva tyttären poikaansa juhlissa kutsui. Pojan oikea nimi oli Seppo ja oli ehdottomasti tullut äitiinsä mitä ulkonäköön tuli. 
Ritva oli vieläkin kaunis mutta nuoruudessaan varmaan missi luokkaa ja niin oli kaunis hänen nuori tyttären poikansakin. Myöhemmin Juha sai todeta Sepon äidin olevan yhtä kaunis kuin äitinsä. 
 
Ritvalla oli avonainen musta vartalon mukainen leninki mutta Sepolla hyvin löysät mitään paljastamattomat farkut ja sininen paita. Heti annettiin Juhalle lasi käteen jotain konjakkia mitä Juha ei tunnistanut mausta. 
Ritva tiesi Juhan lempijuomaksi konjakkia, sitä juhlissa tiedusteltuaan. 
Seppokin joi mutta hänelle kelpasi ainoastaan olut. 
He istuutuivat olohuoneeseen niin että Ritva tuli Juhan viereen Sepon jäädessä heitä vastapäätä nojatuoliin. Ritva alkoi ujostelematta kopeloida Juhan miehustaa mielessään tietenkin se että Juha on ratto poika jolle voi tehdä sitä mitä haluaa. Seppo hymyili siinä jalat leveällään istuessaan. Hänelle mummon  rohkeus ei ollut mitään uutta. On varmaan rattopoikia ollut heillä aikaisemminkin. 
Kauan ei Seppo malttanut istua yksinään vaan istahti Juhan viereen toiselle puolelle. Juhan ollessa nyt keskellä alkoi Seppokin kädellään lähestyä Juhan sepalusta jonka kohouma oli selvästi noussut. Juha on aina pitänyt kuin häntä on kosketeltu ja nyt kuin poikakin uskalsi laittaa kätensä sen kohdalle niin alkoi oikein kunnolla kihelmöidä hänen housuissaan.
Ritva alkoi suudella Juha suoraan suuhun ja Seppo käytti tilaisuutta hyväkseen alkaen napittaa Juhan farkkuja. Juha ei vastustanut vaan antoi pojan avata, ja laittaa sen jälkeen lämpimän kätensä etsiäkseen esille haluamansa.
“ Voi, Ritu. Katso miten iso” sanoi Seppo mummolleen saadessaan kalun vihdoin esille. Juha on ylpeä kepistään ja pitääkin olla. Kun Juha saa sen juhlakuntoon on sen pituus yli 20 cm ja se on todistettu juttu.
“Ja niin kauniskin vielä” vastasi siihen “Ritu“. 
Seppo alkoi vispata sitä, ja kuin se hänen mielestään oli valmis, otti hän sen seremonioitta suuhunsa. Sinne se kuuluikin, sanoi tämän nähtyään äidinäiti. 
Poika osasi hommansa. Joko äiti oli opettanut tai sitten poika oli luonnonlahjakkuus. Seppo halusi ehdottomasti niellä kaiken mitä Juhalla oli tarjottavana.
 
Nuori poika oli myös taiteellinen. Juha sai nähdä pojan maalaamia maisema tauluja. Seppo oli maalannut aivan pienestä pojasta asti ja niitä oli hänen huoneensa seinässä muutamia ja lisää löytyi vintiltä. Hän oli yrittänyt myös maalata muistista ihmisvartaloita. Alaston mallia kuin ei noin vain saa mallikseen. 
Seppo kertoi kuitenkin Juhalle että oli muutaman kerran itse seissyt peilin edessä ja maalannut siinä omaa vartaloa ja mielestään onnistunutkin siinä kohtalaisesti. 
Nyt hän halusi maalata Juhan kuin kerrankin siihen oli mahdollisuus. Hän nimittäin piti sitä itsestään selvänä että gigolo suostuu siihen kuin vain palkasta sovitaan. Ei tullut pojan mieleen että Juha kieltäytyisi sellaisesta niin kuin ei mistään muustakaan erotiikan alueelta. Ja siinä Seppo oli aivan oikeassa. Isoäiti sai maksaa Juhalle siitä että tämä seisoi pojanpoikansa edessä alastomana kuin poika maalaa. Niin sitten sovittiin että Juha tulee Sepon huoneeseen sovittuina päivinä kunnes teos on valmis.
Juha sai nähdä Sepon itsestään maalaamia tauluja. Niissä Seppo oli luonut itselleen isomman kalun mitä todennäköisesti omisti. Vaikka tiedä häntä sillä eihän Juha ollut tätä vielä nähnyt.      
 
 
 
Juhan jokailtainen matka maalta kaupunkiin kesti autolla vain noin 40 minuuttia sillä kaupunki sijaitsee 21 km Juhan kodista.
 Maatilalla päivisin perheen ainoana miehenä hän joutui tekemään ne raskaimmat työt isän ollessa kaupungissa töissä. Ja illaksi kaupunkiin tuomaan iloa sen synkkyyteen. 
Hän oli luvannut Sepolle tulla pojan kotiin malliksi seuraavana iltana kun poika sanoi hänen äitinsä ja nykyisen miehensä olevan koko illan poissa. Äitinsä oli luvannut maksaa mallille ruhtinaallisesti isoäitinsä kanssa, sillä äiti kannusti poikaansa hyvän harrastusten pariin. Hän toivoi pojastaan uutta Picassoa maailmalle. 
Äiti oli myös mielissään että malliksi oli tulossa mies eikä nainen. Tällä hän toivoi että poika jättäisi likaiset eroottiset piirrokset ja alkaisi maalata muita aiheita. Näin hän osoitti tuntevansa maailmaa, ja ennen kaikkea poikaansa, hyvin huonosti. 
Talo on nyt jo täynnä naisfiguureita mitä Seppo on muistista tai lehtileikkeiltä maalannut. Ne ovat äidin mielestä irstaita ja siksi rumia. Kovin luonnollisia toki. Äiti on myös nähnyt Sepon itsestään maalaamia alastomia  kuvia. Ne ovat äidin mielestä pojan parhaita töitä tähän mennessä. Tosin kalu on piirretty niissä liian suureksi mutta se on äidin mielestä normaalia toiveunta kaikille pojille.
 
Juhan saapuessa Seppo vei hänet heti omaan huoneeseensa. Seppo imeskeli tikkukaramellia koko ajan. Hänellä oli niitä pöydällä kymmeniä. 
Huone oli kovin pieni. Siellä oli vain sänky ja pöytä sekä yksi nojatuoli. Piirroslehtiö oli maalaustelineessä valmiina. Seppo maalasi vesimaaleilla imeskellen karamellia. Hän pyysi että Juha riisuuntuisi alastomaksi ja istuisi huoneen ainoaan tuoliin niin että hän nostaisi jalkansa tuolin istuin osaan. Seppo tarkensi asentoa, imien edelleen tikkukaramelliaan, sellaiseksi että maalarimestari työnsä edessä näki mallinsa peräaukon. Sellaisen asennon saadakseen Seppo siirsi Juhan munapussit ylemmäksi ottamalla karamellin hetkeksi suustaan ja siirtämällä ne sillä pois edestä.
 Sen tehtyään hän laittoi muina miehinä karamellin takaisin suuhunsa. Tätä Seppo teki vähänväliä. Otti karamellin suustaan ja tuli mallinsa luokse laittaen sen Juhan jalkojen väliin siirtäen munapussia kun ne jatkuvasti valui aukon eteen. Aina ei hän tehnyt muuta kuin kosteuttaen karamelliaan laittoi sen hetkeksi Juhan peräaukon kohtaan laittaen sen sitten takaisin suuhunsa. Sitten hän meni takaisin maalaamaan. Samalla hän käski, ei siis pyytänyt Juhan ottamaan samanlaisen tikun pöydältä. Kauan hänenkään karamellinsa ei imeskelyä kestänyt vaan tyhjeni ja hänen piti ottaa toisen. Niitä oli pöydällä erimakuisia. Oli mansikkaa, mustikkaa, suklaa, banaania ja muita makuja. Valinnanvaraa siis oli. Hänelle toki kelpasi mikä tahansa niistä. Kunhan oli jotain imettävää maalatessaan. 
Aina välillä Seppo kävi kastelemassa sitä karamelliaan Juhan haarojen välissä. Se maistui paremmalta silloin, kuulemma. Juha imeskeli myös niitä karamellia siinä jalat leveällään istuessaan. Hän kuvitteli millaisen maalauksen siitä mahtaa tulla kun maalarina on 17 ikäinen ylivilkas tikku karamellia imeskelevä nuorukainen. Valmiiksi ei se siinä iltana tullut, eikä Seppo näyttänyt puolivalmista työtä hänelle. Juha lupasi tulla jälleen parin päivän päästä. Hänellä oli menoja seuraaviksi illoiksi. Seppo olisi ollut valmis jatkamaan maalaamista seuraavana päivänä. Hän oli kovasti innoissaan siitä.
Eikä Juha malttanut itsekään olla poissa mallina kuin yhden illan. Sen illan hän vietti aluksi yhden Leenan, asiakkaan luona missä hän luuli pääsevänsä rakastelemaan noin nelikymppisen naisen kanssa. Täysin normaalia rakastelua missä tosin nainen oli aktiivinen osapuoli. 
Leena riisui Juhan heti makuukamarissaan. Ensin lensi Juhalta paita pois. Sitten alkoi herkkujen etsiminen pojan housuista. Farkut saivat kyydin lattialle sukkineen. Pullistus Juhan etumuksessa oli melkoinen tässä vaiheessa. Juha todella pitää kun saa olla kaiken keskipisteenä. 
Naisen käsi ehtii jokipaikkaan Juhan vartalossa ja siitäkös poika piti. Kalu oli aivan kivi kova kun se vihdoin pääsi ulos valkoisista alushousuistaan. Naisen mätäs oli märkä, siis valmiina vastaanottamaan ostamaansa lihan. 
Kauan itse naiminen ei sitten kestänytkään kun sen keskeytti ulko-oven käyminen! Leenan aviomies sieltä tulla kolistellen eikä Juha jäänyt kuulostelemaan minkä takia mies saapui tunteja aiottua aikaisemmin vaan housut kintuissaan lähti juoksujalkaa pihan kautta ulos. Aivan kaikkia vaatteitaan hän ei ehtinyt pukea päälleen, ainoastaan ne tärkeimmät. Sukat ja alushousut jäivät naiselle muistoksi, sillä Juha poimii hädissään vain ne nopeimmin päälle sopineet, eli paidan napittamatta, housut sepalus auki ja pelkät sandaalit ilman sukkia. Rahojakaan ei ehditty vaihtaa joten ilta oli pettymys sekä Juhalle että Leenalle. Nainen jäi ilman nuorta lihaa ja Juha ilman rahaa. Leena joutui tyytymään vanhaan ukkoonsa mutta Juha huoneeseensa ehdittyään pääsi nauttimaan rauhassa itsestään! 
Hän nimittäin nauttii edelleen itsestään yksin ollessaan seisoessaan peilin edessä alastomana. Juha oli omastakin mielestään todella kaunista katseltavaa ja kun hän  Leenan kanssa  kokemastaan kiihottuneena  hyväili itseään peilin edessä ei kauan kestänyt kuin häneltä tuli päivän lasti kastaen taas kerran peilin kokonaan. Siivottuaan peilin hän lepäsi hetken miettien mallina poseeraamista karamellia imeskelevän pojan edessä ja päättikin mennä Sepon luo jo huomenna. 
Hän odotti taulusta paljon ja alkoi innostua yhä enemmän asiasta kuten teki Seppokin. Hän miettii myös mitä tapahtui hänen kalsareilleen. 
No, Leenan aviomies ei tullutkaan suoraan makuukamarille vaan tavoilleen uskollisena meni jääkaapille, otti sieltä olut tölkin, avasi sen matkalla terassille ja jäi luonnollisesti juomaan sitä siellä. Leena nosti Juhan valkoiset kalsarit lattialta, nuuhkii  ja lopuksi uskalsi nuolaista niitä. Niissä oli selvästi nuoren miehen tuoksut, Juhan hajuja. Se kiihotti Leenaa äärettömästi ja hän alkoi, samalla kuin nuoli Juhan hajuja kalsareista, nussia itseään sormilla. Hän ei ole saanut orgasmia miehensä kanssa moneen vuoteen ja hän toivoi saavansa kokea sellaisen ostamansa nuorukaisen kanssa. Nyt hän sai elämänsä orgasmin vain haistelemalla Juhan hajuja ja sormeilemalla itseään. Hän ei välittänyt vaikka mies olisi tullut huoneeseen kesken kaiken. Leena halusi vain nauttia. Levättyään orgasmin jälkeen hetken aikaa hän nosti Juhan sukat lattialta, nuuhkii niitäkin mutta ne tuoksuivat puhtailta. Sen jälkeen hän laittoi ne molemmat liina kaappiinsa piiloon sillä eihän miehet koskaan käynyt naistensa liina kaapissa. Hän lupasi myös itsekseen pyytää seuraavalla kerralla Juhan, taikka jonkun muun satunnaisen rattopojan jättävän kalsarinsa hänelle haisteltavaksi. Hän maksaa niistä vaikka  ylimääräistä. Hänellä on nyt uusi harrastus. Poikien käytettyjen kalsarien keräily!
 
 
Sepon äiti Anne oli kotona kuin Juha seuraavana iltapäivänä tuli malliksi. Selkeästi Annea kiinnosti Juhan ulkonäkö, sillä hän ei meinannut saada silmiään irti pojasta. Eikä mikään ihme sillä sellainen taipumus Juhalla on kanssaihmisiin. 
Juhalla oli valkoinen lyhythihainen paita ja melko löysät farkut. Anne uskalsi sanoa sen myös ääneen eli kehua Sepon makua mitä malleihin tulee. Juhakin kehuskeli Annea ja olihan Anne ikäisekseen kaunis nainen. 
Sepolta Juha sai myöhemmin tietää äitinsä olevan 36- vuotta vasta. Kauan Seppo ei antanut heidän keskenään seurustella vaan veti mallinsa huoneeseensa. Käski Juhan riisuuntua ja ottavan samanlaisen asennon tuolissa kuin viimeksi. Tunnin verran maalattuaan Seppo aikoi pitää pienen tauon. Hän taaperteli mallinsa eteen, istuutui viereen ja alkoi leikkiä karamellillaan. Imeskeltyään jälleen hetken sitä Seppo vei karamellin Juhan häpykarvoihin. Antoi sen kieriskellä karvojen seassa kotvan aikaa ja laittoi sitten takaisin suuhunsa. Tätä hän teki monta kertaa kunnes Juhan häpykarvat olivat liimaantuneet toisiinsa karamellin sulaessa siihen kiinni. 
Juha istui kokoajan samassa mallin asennossaan ja nauttii suunnattomasti saadessaan olla pojan leikkikaluna. Hänhän on omillaan saadessaan olla täysin passiivinen eroottisessa mielessä. Useimmiten naiset vain ei ole sellaisia aktiivisia seksi leikissä vaan odottavat passiivisena miehen tekevän kaiken. Itse makaavat tekemättä oikeastaan mitään. Siksi Juha nauttii seksistä enemmän aktiivisen miehen kanssa kuin naisen. 
Hänelle saa tehdä aivan mitä tahansa silloin. Seppo aivan kuin aavistaa sen, ja alkaakin pestä omalla kielellään Juhan häpykarvoitusta. Eli alkaa nuolla sitä puhtaaksi. Juhalla on silmät kiinni nauttien pesusta sillä tavalla. Seppo nuolee niin kauan että karvoitus on puhdas. Samalla hän imee kalun päässä olleen touhutipan. Seppo katsoo samalla Juhan perä aukkoa ja kun Juha huomaa sen hän sanoo että “laita vaan sinnekin karamellisi”. Kun Seppo hetken empii Juha kannustaa sanomalla haluavansa ehdottomasti karamellin sisäänsä. Että laita nyt vaan! No, ei siinä mitään. Seppo ottaa karamellin suustaan ja työntää sen Juhan aukosta sisään ja sitten ulos takaisin suuhunsa. Näin hän tekee muutaman kerran ja kolmannella kerralla pyörittää karamellia sisällä pitkän aikaa ja työntää vielä syvemmälle. Ja vie sitten sen suuhunsa. 
MMM, kun se maistuu hyvältä kehuu Seppo. “Maista sinäkin” jatkaa poika ja laittaa aivan uuden tikkukaramellin Juha peräaukosta sisään, pyörittää sitä taas kauan ja vie sen sitten Juhan suuhun. Enemmänhän siinä maistuu makea karamelli kuin mikään muu, mutta onhan siinä aromina omaakin makua. Juha sanoo että jos haluat todella maistaa miltä minä maistun niin kehotan laittamaan sormen sinne ja nuolemaan sen sitten. Näin Seppo myös teki. Samalla Juhakin laittoi oman sormensa sisälleen ja nuuhkii ja nuoli sitä sen jälkeen. “Maistuin hyvältä” sanoi Juha ja Seppo oli samaa mieltä! Oli niin helppoa sormeilla kun Juhalla on sitä vaaleata karvaa kovin vähän sekä kullin ympärillä että perä aukossa.
 
“Isot pojat ovat kertoneet” alkoi Seppo kertoa” että kun tämä”( osoitti Juhan penistä) “näkee kauniin naisen tulee se aivan kivikovaksi. Mutta ei minulla vaan. Sitä vastoin se alkaa nykiä minulla kun näen hyvännäköisen nuoren miehen kadulla tai missä tahansa. Äidille olen sen kertonut ja näyttänyt kuvia jotka olen nyysinyt netistä. Olen sieltä imuroinut monta levyllistä seksikkäitä poikien kuvia ja näyttänyt ne mutsille”. 
Juha kertoi lisää salaisuuksia miesten anatomiasta. Seppo haluaa kovasti kokea omin silmin mitä toisen pojan kovasta elimestä purkautuu ennen kuin se lerpahtaa takaisin lepo asentoon. Seppo pyysikin Juhaa näyttämään käytännössä miten sen saa parhaiten mieheltä tulemaan. Sekin poikaa kiinnosti millaista se on, se paljon puhuttu rattopojan siemen neste. Juhan tuntien kauan ei tarvinnut suostutella kun Juha myöntyi. 
Hän pyysi Seppoa istuutumaan häntä vastapäätä ja katsomaan. Juha otti rennon asennon tuolissaan levittäen jalkansa niin että Seppo näki kaiken. Alkoi vispata kaluaan, joka puolittain seisoi  jäykistyen nopeasti kivikovaksi kuten sillä on tapana kun se tietää jonkun katsovan. 
Toisella kädellä Juha kopeloi muniaan siirtyen pikkuhiljaa koskettamaan reikäänsä työntäen sisälleen pikku sormensa. Juha melkein unohti kiihkossaan Sepon joka katseli kaikkea tätä jännittyneenä. Juha pani toisenkin sormen sisälleen työntäen sen mahdollisimman syvälle. Kalusta alkoi valua liukastusnestettä, jota Juhalta yleensä tuli melko runsaasti ennustaen suurta purkausta. Juha halusi tästä kaikki irti, alkaen kiusata itseään. Hän lopetti heti kun tunsi että alkaa tulla. Pitäen pienen tauon hymyillen vastapäätä istuvalle Sepolle. Muutaman kerran hän pystyi näin tekemään kunnes sanoi Sepolle että nyt tulee ja antoi purkauksen lentää. Kyllä sitä lensikin, osuen vastapäätä istuvaa Seppoa. Sitä tuli myös paljon, kuten arvata saattoi. Valkoista paksua lientä oli melkein joka paikassa. 
Seppo oli hetken aivan hiljaa katsoen vain kummissaan. Juhakin lepäsi jonkin aikaa kunnes avasi kauniit silmänsä hymyillen Sepolle joka hymyili takaisin sanoen HOHO, tulipa komeasti ja paljon! Edelleen hymyillen Juha poimi sormillaan maistiaisia vatsastaan missä sitä oli eniten ja vei sormen suuhunsa. Näyttäen näin esimerkkiä Sepolle, että teepäs samaa niin saat tietää millaiselta se maistuu. Seppo lähestyi nestelientä Juhan mahassa, kosketti sitä sormellaan ja vei rohkeasti sormensa sitten suuhunsa. Nauraen Juha otti pojasta niska otteen ja veti Sepon kasvot suoraan mahalleen missä oli hänen siemen nestettä eniten. Näin Seppo sai nuoleskeltavaksi ystävänsä elämän eliksiiriä.  
 
 
Vanha kunnon Veikko istui joka päiväsessä puiston penkillä lähellä kaupungin kauppakeskustaa. Hän on eläkkeellä oleva vangin vartija jonka harrastus on istua kauniina kesäpäivänä juuri tässä penkissä katsellen ohi kulkevia ihmisiä. Tämä on hyvä paikka sillä kauppa keskuksessa käy hyvin paljon nuoria kauniita poikia jota Veikko erityisen mielellään katselee. Elokuussa kun koulut alkavat poikia on erityisen paljon. Onhan niitä kesälläkin ja silloin pojat ovat erityisen kevyesti pukeutuneet. Useimmat ovat paidatta ja shortseissa.
Tänään Veikko huomaa erään erityisen kauniin pojan seisovan kauppakeskuksen oven suussa sytyttäen tupakan suussaan. Poika on alle kaksikymppinen, pukeutunut vaalean ruskeaan vartalon mukaiseen T- paitaan joka paljasti pojan nännit. Valkoiset farkut olivat rikkinäiset, ainakin polvesta ja melko tiukat paljastaen pojan muut herkut.
 Hänellä oli ruskean musta keskipitkä tukka missä oli valkoisia raitoja.  Poika seisoi haara asennossa hetken aikaa aivan kuin etsien jotakin. Veikko katsoi poikaa lumottuna, niin kaunis hän oli ja seksikäs. 
Ketään ei kuitenkaan tullut joten poika lähti liikkeelle. Hän ohitti penkin missä Veikko istui. Poika meni aivan läheltä joten eläkeläinen sai katsella kaunokaista aivan läheltä. Silloin papparainen myös huomasi pojan farkut olevan rikki myös pakaroista ja haaroista. Niissä oli aika suuri halkeama jalkojen välissä josta selvästi näki pojan kalsarit. Väri oli sininen, niiden alushousujen. Jos miehellä olisi ollut koiran hajuaisti olisi hän varmaan saanut tuntea pojan tuoksun, niin läheltä poika kulki. 
Veikolla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin lähteä pojan perään. Parempaa ei ollut tarjoilla täällä vain istuen eikä hänellä ollut varaa menettää tällaista silmäniloa. Hänen vanhat silmänsä lepäsi tällaisessa. Ei tarvinnut muuta kuin nähdä tällainen Luojan luoma tuomaan iloa vanhoille silmille niin päivä oli pelastettu. Vilahdus ei tällä kertaa kuitenkaan riittänyt vaan silmät vaatii papan lähtemään perään, jonkin matkaa ainakin. 
Poika käveli aluksi melko hitaasti mutta sai vähän enemmän vauhtia jonkin matkaa kuljettuaan. Veikko nauttii kuin pojan pakarat keinuivat kävelyn tahtiin hänen silmien edessä. Farkuissa oli haaroissa nyt selvästi näkyvä halkeama. Jos pojalla ei olisi ollut alkkareita olleenkaan olisi pappa nähnyt pojan kauniit pakarat, ehkä enemmänkin. 
Veikko kuvitteli päässään pojan perässä kulkiessaan että pojan karvaiset munapussit, tarkentaen, pallit  heiluivat kävelyn tahtiin jalkojen välissä. Ne olivat kiinteät ja pienet palleroiset. Farkkujen halkeama haarojen välissä oli niin leveä että musta karvoitus näkyi ja kun poika pyllisti nostaessaan maasta jotain hänen reikänsä näkyi… 
Mutta totta tosiaan poika tosiaan nosti jotain maasta. Yhtäkkiä vaan poika pyllisti hänelle nostaessaan löytämänsä. Pyllistys ei kestänyt kauan mutta Veikko ehtii nähdä kauniin pyöreän pakaran, ja farkuissa tosiaan oli aikamoinen halkeama. Nyt selvästi myös näkivät pojan siniset alushousut. Hän tutkii nostamaansa mutta se ei ollut mitään sillä hän heitti sen pois jatkaen matkaa Veikko perässään. 
Poika sytytti toisen tupakan ja Veikko miettii että tupakan hän on jättävä pois jos hän minun kanssani seurustelisi… 
Mitä kaikkea Veikko pojan kanssa tekisikään? Aluksi hän hitaasti riisuisi pojan. Kun poika sitten olisi täysin alasti hänen edessään Veikko alkaisi nuolla häntä joka paikasta. Kainalot ovat aina kiinnostaneet häntä. Niitä on niin mukavaa katsella ja nuolla kun poika nostaa kätensä ylös. Nännejä pitää imeä ja pikkaisen nipistää. Napaa pitää sormeilla ja haistaa niitä sormia sen jälkeen. Tässä vaiheessa jo kovaksi muuttunut kalu pitää ottaa kokonaan suuhun. Samalla voi sormeilla tuoksuvaa pojan peräreikää. Kääntää poika toisin päin nuollakseen tätä herkku reikää. Laittaa koko naama sinne saadakseen mahdollisimman hyvät maut suuhunsa.                                                                                                                                                           Kaikki ihana loppuu kuitenkin aikanaan, myös tämä matka sillä poika tuli koti ovelleen, avasi sen ja häipyi Veikon silmien edestä sisälle taloon.
 
Juha Laine saapui kaupungin asunnolleen minkä hän hankkii yöpymistä silmällä pitäen, sillä aina ei saanut yö korttelia kaupunkista kun iltaisin maalta tuli. Joskus, tosin harvoin jäi jopa Juha ilman asiakkaita ja näin ollen ilman yösijaa joten oma vuokra yksiö on hyvä olemassa varalla. Yleensä Juha menee kotiin maalle aina kuin vain mahdollista. Auttamaan isää ja äitiä maataloudessa. 
 Matkalla asunnolleen hän oli tuntevinaan että häntä seurattiin. Siksi hän oli eräässä vaiheessa nostavinaan maasta jotain jotta takana tuleva hiippari sai koko rahan edestä. Juha on tottunut että häntä katsotaan, ja jopa seurataan, sillä toki hän tietää olevansa huomiota herättävän hyvän näköinen. Usein se on mies joka häntä alkaa seurata. Naiset tyytyvät vain katsomaan ja huokailemaan kaipaavasti. 
Ovea aukoessaan Juha katsasteli taakseen nähdäkseen seurasiko häntä kukaan. Silloin hän näki sen saman vanhan miehen jonka hän on nähnyt usein istuvan kauppakeskuksen puiston penkillä katsovan häntä kaipaavilla silmillään. 
Juha katsoi itseään koko vartalo peilistä jonka hän hankkii toisena huonekalunaan yksiöönsä. Ensimmäinen oli tietenkin sänky. 
Hän oli näkemäänsä tyytyväinen, riisuuntui peilin edessä ja meni suihkuun.
Hän olisi ollut vielä tyytyväisempi jos olisi saanut tietää mitä kaikkea vanhus olisi kiinni saadessaan hänelle tehnyt. Juha olisi nauttinut suunnattomasti sillä juuri sellaisesta kohtelusta Juha pitää yli kaiken.
Yölläkin hänellä tuli valvoessaan mieleen vanha mies puiston penkillä. Hänestä tuntui että hänen pitäisi antaa papalle jotain. Vanhuksen katse kertoi hänelle jotain sellaista…
 
Seuraavana päivänä vanhus istui jälleen samalla puiston penkillä Juhan tullessa ulos kauppakeskuksesta. Juhan teki mieli mennä ukon luokse mutta ei keksinyt muuta tapaa kuin kysyä tulta tupakkaansa. Sitä ei tupakoimattomalla ollut kuitenkaan tarjota. Juha ei siitä hätkähtänyt vaan jäi seisomaan penkin viereen odottamaan jatkoa. Kun Veikko huomasi tämän hän kysyi mihin poika on matkalla.
 “Ei erityisesti tänään minnekään” vastasi Juha. 
“Istu alas sitten. Pitämään vanhukselle seuraa” uskalsi Veikko ehdottaa. 
Istuuduttuaan Veikko sanoi nähneensä Juhan aikaisemminkin täällä. Juha myönsi olevansa aina melkein täällä kun oli kaupungissa. Juhalla oli samat rikkinäiset valkoiset farkut jalassaan mutta tällä kertaa oli T-paidan väri valkoinen. Onneksi yhtä paljastavan vartalonmukainen, tuumii Veikko. Juha istui tarkoituksella jalat erityisen leveällä aivan penkin reunalla. Veikko vilkuili useasti Juhan jalkojen väliä jutellessaan niitä näitä. Vihdoin ukko kysyi mitä Juha tekee elantonsa eteen? 
Ja Juha vastasi:
“ Minä olen maalaispoika ja kaupungissa olen kaupunkilaisten oma pikku leikkikalu. Pientä korvausta vastaan annan kaupungin naisten ja miesten tehdä minulle mitä haluavat. Toteutan kaupunkilaisten kaikki fantasiat”.
 Juha katsoi ukon ilmettä tämän sanoessaan. Se ilme oli hämmennyksen vallassa. Ukko ei sanonut hetkeen mitään. Ei varmaan pystynyt. 
Joten Juha jatkoi kysymyksellä: 
“Haluaisitko sinä maistaa minua?” 
Ukko vain katsoi Juhaa eikä vieläkään pystynyt avaamaan suutaan. 
“Tule, mennään” sanoi Juha ja lähti kohti suurta puuta aivan lähellä penkkiä. Hän varmisti että vanhus seurasi. 
 
Juha oli nähnyt sen suuren puun joka oli aivan täydellinen hänen suunnitelmalleen. Vanhus oli sanonut jo aikaisemmin ettei voinut viedä Juhaa kotiinsa sillä kerrostalossa jossa hän asui naapurit ikkunoistaan seurasivat kuka tulee ja menee ja kenen kanssa. Ukko on usein vienyt poikia asunnolleen ja tästä naapurit ovat valittaneet. On ollut joskus vähän liian nuoria poikia. Irstaasta ukosta halutaan päästä eroon. 
Juhalla taas oli kiire seuraavan asiakkaan luokse eikä siksi ehtinyt viedä ukkoa omaan asuntoonsa. Seuraavalla kerralla sitten, lupaili Juha. Se puu johon Juha nyt tallusteli oli sillä tavalla syrjässä että polku kulki sen toisella puolella eikä kovin läheltä. Sen lisäksi sen suuret oksat riippuivat aivan maahan asti. Kuitenkin sen alle voi mennä kaksikin ihmistä. Siellä oli piilossa katseilta ellei tiennyt nimenomaan sinne katsoa. 
Juha meni edeltä Veikon seuratessa perässä. Sieltä ei paljoa puistoa nähnyt joten siellä oltiin myös piilossa katseilta sitä halutessaan. Juha istahti puunrunkoa vastaan Veikon istuutuessa aivan häntä vastapäätä. Veikko odotti jännittyneenä mitä poika hänelle siellä tarjoaa. 
Juha nosti siinä istuessaan jalkansa koukkuun ja nyt vasta Veikko huomasi pojan olevan ilman kalsareita, sillä siinä jalat levällään ja koukussa istuessaan pojan valkoinen iho paistoi farkkujen halkeamista ja reiästä. Poika oli ajatellut kaiken valmiiksi ja sanoikin sen Veikolle mutisten: “Katso, minun ei tarvitse edes riisua itseäni, sillä voin ottaa kaiken esiin näistä farkkujeni reiästä”. Juha käsillään auttoi reiästä ulos ensin ne ihanat, pienet  pallit ja sitten hän veti varovaisesti peniksensä esille. Se oli puoliksi kova sillä Juha nauttii tällaisesta. Hän levitti farkkujensa reikää vähän enemmän ja näytti Veikolle peräaukkonsa. Juha innostui siinä vähän liikaa sillä housut repisi siinä kohtaa hieman enemmän. 
“Oho” oli kaikki mitä Juha asiasta sanoi. Ei se mitään vaikka housut repeää, saahan noita kaupoista uusia. Pääasia että nautitaan. 
Juha osoitti Veikolle käsimerkein luvan ottaa kalustaan otteen. Se on luvallista lihaa tänä iltana. Vapisevin käsin Veikko teki mitä hänelle luvattiin. Otti kunnon otteen nyt jo kivikovaksi kasvaneen poikalihaan. Veti muutaman vedon varmoin ottein vaikka käsi vähän vapisi. Juha laittoi silmät kiinni mikä on varma merkki hänen nautinnostaan. 
“ Laita sormi reikääni” kuiskasi hän Veikolle levittäen, jos mahdollista, vielä enemmän jalkojaan. Veikko lähentyi Juhaa viedessään keskisormensa Juhan pyytämään aukkoon ja siitä syvälle sisälle. “Laita toinenkin” pyysi Juha sillä yksi kuivunut vanhuksen sormi ei riittänyt. Ei itse asiassa tuntunut yksi vaivainen sormi missään. 
Veikko painoi toisenkin sormensa märkään pojan reikään ja niin alkoi kihelmöidä pojalla. Kukaan ei häirinnyt heitä. Koiran ulkoiluttajat eivät tässä puistossa käy sillä se on liian lähellä kauppakeskusta. Puu estää muita käveleviä näkemästä heitä. He saavat olla ihan rauhassa siellä suuren puun juurella jossa Veikko vispaa nuorta lihaa kun sen  on saanut kerrankin käteensä. Juhalla on silmät kiinni nautinnon todisteeksi.
 Hänen kalunsa on punainen ja kova kuin kanki. Märkäkin se on kun sieltä on tullut liukastusnestettä litrakaupalla. Veikon käsikin on siitä johtuen aivan märkä. Juha nipistää nännejään paidan läpi ja nostaa kätensä ylös puun ja pään väliin nuuhkien vähäkarvaita kainaloitaan. Hän tekee sitä usein itsekseen, nuuhkii ja haistelee omia kainaloitaan sillä hän pitää niiden tuoksuista mutta ei ole vielä koskaan aikaisemmin tehnyt sitä kun joku toinen katselee. Se kiihottaa häntä vielä enemmän kun vain yksin ollessaan. Vilkuilee näkeekö Veikko mitä hän tekee itselleen ja näkeehän mies. Hän nostaa toisen käden niskaan ja nuuhkii sitäkin. Juha ei paljoa maalaispoikana osaa vielä käyttää deodoranttia, onneksi, joten hän tuoksuu vain omalle itselleen. Useinkaan ei hän saa tehdä tätä kaikkea raittiissa lämpimässä ulkoilmassa toisen nauttiessa hänen kanssaan. 
“Nyt tulee”  huutaa poika. Puhuen aivan totta sillä samalla sekunnilla häneltä lentää taivaan tuuliin valkoista tahnaa. Sitä on joka paikassa puun juurella ja Veikon kädessä. 
Ja Juhan rikkinäisissä farkuissa! Siitä Juhan on kuitenkin helppo sormen avulla nuolla sen puhtaaksi. Änkyttäen Veikko yritti tiedustella paljonko hän suurin piirtein on velkaa? 
“Mitä?” hämmästyi Juha kysymystä, “mitä velkaa? Mistä?”
“No, tästä” vastaa Veikko näyttäen puun juurella lepäävää elämän eliksiiriä eli Juhan spermaa. Juha alkaa nauraa kovalla äänellä muistamatta missä on vastaten naurun lomassa että “et tietenkään mitään. Sanotaan vaikka että talo tarjoaa. Nautin itse asiassa ainakin yhtä paljon… niin nautithan sinäkin tästä”? muisti hän kysyä. 
“ Totta kai nautin. Nautin suunnattomasti. Oli jännittävää katsella pitkästä aikaa. Pitkästä aikaa sain nähdä kauniilta pojalta tulevan minun vuokseni. Suuri kiitos!”
 
 
Anne, Sepon 36 ikäinen kaunis äiti oli soittanut Juhalle kännykkään ja pyytänyt tulemaan nyt kun hän on yksin. Seppo on jossain kavereidensa kanssa eli hän on todella kotonaan yksin koko iltapäivän. 
Juha sopii ajasta ja kuten hänellä on tapana, hän oli ajoissa paikalla.
 Anne otti vierastaan vastaan pelkässä kylpytakissaan joka sattumalta avautui edestä heti kun ovi sulkeutui. 
Kun ulko-ovi sulkeutuu emännän kylpyasu aukeaa! 
Nainen on ostanut poika lihaa aikojen nauttia koko rahan edestä. 
Oikea peto tämä Anne! Hänelle ei riitä oma nuorukainen vaan haluaa ostaa vielä lisää. Oma mies ystävä on vasta 28 ikäinen, komea karkeakasvoinen, ison elimen hyvä käyttäjä. Anne itse kehui samalla kun hän veti Juhan kohti makuukamaria. Juha valitteli ettei ole ehtinyt käydä suihkussa.                                                                                       
 
 “Kävin nopeasti syömässä jotain pikaruokaa  kuppilassa. En ehtinyt käydä enää suihkussa vaikka ajoin sen tehdä. Itse asiassa ruokalassa meni kauemmin kun piti. Ihmettelin nimittäin kun  tarjoilijanainen  annostani pöytääni tuodessaan punasteli ja tirskui. Näin kun hän tiiraili jalkojeni väliä. Katsoin itsekin sinne ja kun tapanani on istua jalat leveällä näin saman kun tyttö. Farkkuni oli rikki haaroista, ja kun minulla ei ollut kalsareita, ja kun se reikä oli suurentunut yhden ukon kanssa leikkiessäni hetki sitten, niin tyttö näki kaiken. Eli sieltä pilkahti kaikkien nähtäväksi kulkuseni ja jokin muukin halusi tulla esille”. 
Naureskellen Juha kertoi samalla kun Anne kädestä kiinni pitäen veti pojan makuukamariinsa. Juha jatkoi sanomalla että yleensäkin kaluni haluaa olla esillä ja kaikkien tuijottavina.                                                                                                      “ Se oikein nauttii kun sitä katsellaan. Kun huomasin mitä tyttö katseli suljin portin, eli laitoin jalat yhteen. Varmasti punastuin mutta syödessäni levitin vaistomaisesti jalat leveälle kuten aina istuessani. Kuvittelin varmaan, mutta tunsin kun kaikki muut asiakkaat tuijottivat haarojani. Kaikki halusivat tulla maistamaan pallejani mieluummin kun syödä pöydillään ollutta annostaan. Ainakin olisivat mieluusti tulleet koskemattaan kaluani. Mielikuvituksessani kaikki asiakkaat eivät voineet vastustaa kiusausta vaan hyökkäsivät yhtä aikaa kaluni kimppuun juomaan  sitä”. 
Molemmat nauroivat aivan hullun lailla. 
Tällaisen lelun Anne oli juuri ostanut pariksi tunniksi! 
Anne heitti Juhan sänkyynsä ja tuli perässä haistaakseen leluaan tarkistaakseen pojan väitteen haisevansa. Sitä ennen nainen heitti kylpytakkinsa lattialle. Samalla kun Juha Annen heiton voimasta lennähtää sängylle jatkaa nauraen kertomustaan:
“ Ennen kuin olen ehtinyt syödä hampurilaistani ovat kaikki repineet vaatteeni pois päältäni ja ovat syömässä makoisaa persettäni, hah hah”.
“Minä sinulle perseesi näytän” vastaa siihen Anne nostaen Juhan paidan ylös nipistäen sen jälkeen pitkillä vaaleanpunaisilla tekokynsillään Juhan nännejä. Hän haluaa rangaista leikkikaluaan tuollaisista jutuista raapimalla yhtä nänniä melkein verille terävillä pitkillä kynsillään. Nostamalla yhden käsistään kasvonsa yläpuolelle antaa Juha tilaa Annen mennä haistelemaan, kuten uhkaili hänen  kainaloitaan. Pienet kiihkeät tuoksut pojan kainaloista tulee. Hän pitää nuoren miehen tuoksuista ja nuuhkii molempia melkein karvattomia kainaloita pitkän aikaa. Juha salaa toivoi Annen alkavan nuolla niitä, kuten usein mies asiakkaat tekevät. Mutta sitä Anne ei suostunut sentään tekemään.
Anne lojui Juhan päällä kiinteät pienet rinnat pojan kasvoja koskettaen. Hän jätti vihdoin Juhan punaisiksi muuttuneet nännit rauhaan ja valutti vartalonsa alemmas saavuttaakseen mitä on hakemassa. Hän jää lattialle istuma asentoon, sillä Juha makaa poikittain sängyssä jalat lattialla. Juhan farkku housut ovat repeämäisillään eikä Anne voi vastustaa kiusausta. Hänellä on punaiset kynnet todella pitkät. Sillä saa paljon aikaiseksi. Juha makaa sängyssä levittäen jalat leveämmälle aina kun Anne sitä pyytää. Vaikka Juhalla on olevinaan housut vielä jalassaan niin niiden haarat ovat niin rikki että sieltä loistaa näkyviin kaikki mitä pojalla on tarjottavana. Niinpä Anne tarttuu haaroista leviävää herkullista maisemaa terävillä kynsillään. Hän vetää sieltä ulos ensin hikiset pojan munat. Sen perässä ulos housujen ylimääräisestä reiästä pyrkii ulos itse pääkalu. Se on puoliksi kova, mutta naisella ei ole kovin suuria vaikeuksia saada sitä esille. Anne ei lopeta siihen vaan punaisilla kynsillään repii housut haaroista kokonaan auki ja saa näin esille pojan oman reiän. Juha oli tämän aikana itse avannut housujen vyön joten Annella oli helppo sen jälkeen repien ne housut kappaleiksi. Nyt Juha oli alasti sillä Juha oli jo aikaisemmin heittänyt paidan lattialle.
Anne uhkaili panna yhden punaisista pitkistä ja terävistä kynsistään Juhan perä aukkoon. Tätä Juha oli salaa toivonutkin. Tässä vaiheessa poika haisi kylläkin enemmän kun laki sallii sillä huoneessa oli lämmin ja rapatessa roiskuu, kuten sanotaan. Anne ei uskaltanut noin vain panna sormeaan pojan reikään vaan hän nouti laatikosta Savett- kosteuspyyhkeen laittaen sellaisen sormensa ympärille ja sitten… Ei kun sormi pyyhkeineen pojan reikään! 
Juha tunsi kun Annen terävä sormi liikuskeli sisällään. Se pyrkii syvemmälle ja pääsikin melko helposti päämäärään sillä Juhan reikä oli hikinen ja siksi kovin, kovin märkä. Anne tiesi mitä miehen sisällä pitää tehdä sillä tätä leikkiä he leikkivät usein mies ystävänsä kanssa. Anne tunsi nenässään voimakasta hajua tulevan Juha aukosta. Se kuitenkin kiihotti molempia. Naisen sormi liikkui sisällä kun kotonaan. Edes takaisin. Välillä melkein ulos ja sitten takaisin sisään. Kosteuspyyhe tarttui kosteaan seinämiin  sisällä ja kun Anne veti sormensa sieltä pois jäi se pyyhe sinne. Annea tuo kaikki nauratti kovasti. Hän ei tahtonut kuitenkaan mennä uudestaan sisälle hakemaan sitä vaan Juhan oli itse laitettava oman sormensa sisälleen ja vedettävä kosteuspyyhe sieltä pois.
Annea  kiihotti katsella kun Juha veti kosteuspyyhkeen itsestään pois. Mielestään hän ei itse kuitenkaan ollut tarpeeksi märkä, sillä hän vei mättäänsä Juhan naamalle, suoraan suuhun. Mielelläänhän Juha klitorista nuolee, ei siinä mitään. Vaan aivan saippua puhdas ei naisenkaan reikä enää ollut. Juhan oma kalu seisoi kuten on seissyt lähes koko leikin ajan.
Anne hakee laatikoistaan aina näitä leikkejä varten varatun kondomi paketin, avaa yhden niistä suullaan. Antaa Juhan maata rauhassa levittäen varmoin ottein kumi asun kauniin ison jäykän nuoren patukan päälle. Helposti se sitten naiseen upposi kun Anne sen vihdoin sinne suvaitsi laittaa. Juhan ei tarvinnut asentoa vaihtaa vaan siinä pojan mahan päällä istuessaan Anne istahti Juhan seisovan kalun päälle. Sinne se helposti upposi. Anne se pojan päällä työnsi itsensä ylös alas aivan kuin hissi. Nainen oli kuitenkin huomattavasti kovaäänisempi kuin  nykyajan hiljainen kerrostalon hissi. 
Siinä poikaa ratsastaessa ei kauan kestänyt kun molemmilta tuli. Molemmat hetken levättyään naureskellen avasivat silmänsä, Juha veti veltostuneen kalunsa päältä kovin kostean kondomin ja nosti sen kasvojensa eteen kysyen mihin tämä nyt pannaan? 
“Ja alastomanako täältä kotiin mennään”? 
Molemmat katsovat hymyillen lattialla olevaa kasaa, joka pitäisi olla Juhan housut. Ne ovat pieninä kangaspaloina revittynä kaikkialle. 
“ Ei se minulle ongelma olisi” jatkaa Juha” Kuten tiedät, mielelläni minä itseäni esittelisin kaupungilla kävellessäni, hah hah”. 
Anne lupaa antaa Kallen asuntoon joskus jääneen housut. Kalle on hänen 28- ikäinen poika kaverinsa jolla on kaupungilla oma asunto. Hän ei siis asu Annen luona vaan kuten Anne sanoo tulee joskus antamaan hänelle lihaa kun sitä tarvitaan.
Juha on samankokoinen joten Kallen siniset farkut sopivat hänelle mainiosti. 
He käyvät vielä vilkaisemassa Sepon huoneeseen. Siellä makaa telineessä viime Juhan vierailun aikana valmistunut hänestä tehty alaston maalaus. He ihastelevat sitä kotvan aikaa. Se on todella kaunis maalaus jossa nuoresta iästään huolimatta Seppo on tavoittanut Juhan iloisuuden kasvoissa, luonnollisuuden hänen vartalossaan. Yksityiskohdat ovat tarkkoja. Yksi asiantuntija kuulemma ihasteli nimenomaan yksityiskohtia maalauksessa.
“ Esimerkiksi” Anne selitti “se “asiantuntija” mainitsi kuvassa hyvin näkyvästi esillä olevaa perä aukkoasi. Se on kuulemma luonnollisen näköinen. Niin tarkkaan maalattu että reikäsi kauniit rypyt ja juonteet tulevat hyvin esille. Tosi on! Näin mies sanoi! “ painotti Anne sillä hän huomasi hymyn Juhan kasvoilla uskoen Annen keksineen sen asiantuntijan arvioinnin. 
Seppo oli kiinnittänyt paljon huomiota asettaessaan alun perin mallinsa tiettyyn asentoon saadakseen sen reiän kuvaan mukaan. 
Illalla kun kuva oli sitten valmis Seppo oli pyytänyt Juhan tulemaan vielä kerran malliksi hänen halutessaan maalata pelkästään Juhan peräaukon. 
“ Poikasi pyysi minut vielä kerran malliksi” selitti Juha Annelle.
 “Hän pyysi minut, tai oikeammin persettäni malliksi. Ihan oikein! Tulen hänelle malliksi vielä uudestaan ja silloin hän haluaa maalata yksinomaan reikäni. Siitä tulee mielenkiintoinen taulu! Suuri maalaus missä tulee olemaan kuva aukostani. Ei muuta! Vain yksi suuri kuva perseestäni. Ostatko sen?” kysyi hän naurun lomassa. Tietenkin Anne ostaa sen ja laittaa sen keittiöön ruoka pöydän viereen.
 
 
“ Millaiseen asentoon haluat minut?” kysyi Juha Sepolta kun oli saanut vaatteensa riisuttua.
Hän oli juuri tullut Sepon huoneeseen tervehdittyään sitä ennen hänen äitiään pienellä poski suukolla. Seppo oli sen jälkeen vetänyt Juhan nopeasti huoneeseensa ja käskenyt mallinsa riisua.
 
Päivä oli Juhalla alkanut puhelinsoitolla. Soittaja oli Annen miesystävä. Juhan vastattua mies ääni sanoi:
“ Moi! Kalle täällä, Annen mies kaveri. Sinulla on kuulemma hallussa minun farkkuni. Ovatko ne nyt sinun päälläsi?”
“Ei ole. Pitäisikö olla” vastaa siihen Juha.
“Pitäisi! Laita ne nyt heti jalkaasi ilman kalsareita. Korostan, ilman kalsareita. Pidä ne päälläsi kunnes tulet tuomaan ne minulla neljän aikaan. Haluan että niihin tarttuu sinun hajusi. Ymmärrätkö? Älä riisu niitä enää ennen kuin vasta  täällä luonani. Annan kohta osoitteeni. Käyt niiden kanssa kusella, hiero niihin omaa tuoksuasi joka tavalla. Ymmärrätkö? Älä missään nimessä käy suihkussa! Maksan 100 Euroa! Ja maksan lisää sitten kun suostut täällä, no kerron sitten. Olethan rattopoika? Kiusaa elintäsi huippukuntoon illaksi, ymmärrätkö? Haluan että sinulta tulee paljon”.
Juha oli vain hetken sanaton mutta suostui tietenkin. Anne oli varmasti kertonut Kallelle millainen itserakas, itsensä mielellään paljastava ja itseään esiintuova nuorukainen Juha on. Kalle tiesi että Juha meni juoksujalkaa makuukamariinsa riisumaan vaihtaakseen jalkaansa Kallen melko kireät siniset farkkuhousut ilman kalsareita. Juhaa alkoi jännittää mitä hänelle Kallen luona tehdään. Hänet määrättiin pitämään elintään huippukunnossa vaikka olisi ollut sula mahdottomuus pitää kätensä kurissa ilman käskyäkin. Levottomat kädet hyväilee housun kankaan läpi elintä joka ei jää muutenkaan rauhaan vaan se vaatii jatkuvasti huomiota. Hän kiusaa sitä niin kauan että vielä pienikin kosketus olisi ollut kohtalokas. Juha antaa esileikkiä varten valuvaa valkoista eritettä tulla housuun. Kusella hän käy seisten pitäen huolen että pari tippaa kultaista vettä jää kankaaseen. Hän voimistelee huoneessaan jotta hikeä tulisi mukaan farkkuihin muun tuoksunsa ja hajunsa lisäksi. Toisin sanoen hän tekee tarkkaa työtä.
Saapuessaan Kalle avaa oven pukeutuneena punaisiin farkkuihin ja kehuu heti Juhan ulkonäköä.            “Oletpas sinä kaunis! Vaikka Anne kehui niin en odottanut kuitenkaan noin kaunista nuorukaista” sanoo voimakasrakenteinen nuori mies jonka kasvot ovat jännittyneen tuntuiset. Hän sanookin ettei “ole aikaisemmin tällaista uskaltanut tehdä vaikka on tehnyt mieli. Annen kerrottua sinusta  tuli mieleeni että siinä on poika joka voisi suostuakin tällaiseen. Suunnitelma syntyi kun Anne kertoi antaneensa housuni sinulle. Olethan pitänyt ne jalassasi koko ajan?”
 Juha nyökättyä Kalle jatkaa: 
“Ja eihän sulla vaan ole kalsareita? Olethan leikkinyt itsesi kanssa ne jalassasi?”. 
Juhalle pursuaa kysymyksiä ja varmistuksia johon hänen on helppo vastata myöntävästi.
“ Oli jossain vaiheessa pakko lopettaa leikkiminen jotta liemi ei pursuaisi ulos ennen aikojaan. Vaikka eihän sen tuotanto minussa kauan kestäisi, olenhan vasta 18 ikäinen. Mutta halusit kunnon satsin joten en ole päästänyt tulemaan” selittää aina niin iloisen puhelias Juha. 
Samassa huoneeseen tuli kaveri kameran kanssa. Hän oli “yksi Mikko vaan” kuten Kalle hänet esitteli. Noin kolmekymppinen karkean näköinen mies. 
“Hän ottaa kuvia tapahtumista. Annea varten” väittää Kalle.
 “Anne pyysi meitä tekemään elokuvan nimeltään ”Alistettu poika”. Jatkaa Kalle selittelyä.
 “Ei väkivaltaisesti alistettu vaan seksuaali- objektina alistettu poika”. 
Mikolla oli kädessään Panasonic dv-videokamera. 
Kalle kehuu kun huomaa pieniä läkkejä Juhan käyttämissä farkuissaan. Nimenomaan sepaluksen kohdalla. Kalle riisuu paitansa ja myös housunsa. Juha ihailee suurta elintä joka paljastuu Kallen jalkojen välistä. Kalle käskee Juhan mennä istumaan yhteen nojatuoliin makukamarissa mihin he menivät. Hajareisin, käskee Kalle edelleen. 
Mikko alkaa kuvata Juha istumassa tuolissa. Alkaa kuvaamisen kauniista kasvoista. Kamerassa ei käytetä ääntä joten käskyjä sataa: 
“Hymyile kameralle! Levitä haaroja kameralle”.
 Kamera laskeutuu kasvoista nänneihin. Kalle käskee Juhaa nostamaan molemmat kädet niskan taakse. Mikkoa hän pyytää zoomaamaan kameransa kohti melkein karvattomia kainaloita. Kuvaan tulee esiin miehen kieli ja laajenee esittämään kielen omistajaa. Kalle se siinä nuoleskelee Juhan kainaloita. Sieltä kamera laskeutuu napaan ja määränpäähän, joka tietenkin on pojan pullistus farkuissa. Kamera pyöriikin siinä pitkän aikaa. Sitä ennen Kalle haluaa tietenkin leikkiä kauniiden nännien kanssa. Hän käskee Juhan nipistää sormillaan toista nänniä kunnes se tulee aivan punaiseksi. Hän itse leikkii samalla lailla sen toisen nännin kanssa. Kalle haluaa maistaa pojan kovaksi muuttunutta nänniä ja alkaa imeskellä sitä. 
Välillä kuvataan miten poika suhtautuu kohteluunsa näyttämällä hymyileviä kasvoja.  Kamera ja sitä käyttävä mies siirtyy kauemmas kuvaamaan koko poikaa istumassa harareisin nojatuolissa. Kalle käskee Juhan riisua paidan pois hymyillen kameralle. Siinä hän sitten on kaunis rintakehä loistaen. Kalle käskee Juhan laskea hitaasti kätensä kohti sepalustaan. Hyväillä kullia housujen läpi. Kamera lähestyy poikaa samalla kun mukaan kuvaan tulee Kalle, joka vuorostaan laittaa kätensä pojan kalun kohdalle alkaen vispata sitä. Juha ottaa oman kätensä pois. Juhan patukkaa paisuu korottaen kohouman housuun. Kalle nuuhkii nyt laskien kasvonsa kohouman kohdalle. Käskee kuvaajan pitää pienen tauon kuvaamisessa ja tulevan kanssaan haistelemaan pojan tuoksuja. Anne oli kehunut pojan tuoksuvan voimakkaasti leikin tietyssä vaiheessa kun poika on ylikiimassa ja se piti paikkaansa. 
“ Eikö olekin voimakasta” kysyy Kalle Mikolta kun hän oli haistelemassa. 
“Todella” sanoo melko hiljaisena pysynyt Mikko siirtyen jatkamaan kuvaamista. Hän kuvaa kun Kalle jatkaa pojan haarojen nuuhkimista. 
Juhalla on silmät puolittain kiinni nauttien koko rahan edestä. Kuvaaja vuorostaan käskee heidän vaihtaa vuoroa pyytäen Juhaa vispata itseään. Kalle ei kuitenkaan päästä kättään pois. Mahtuuhan siihen kaksikin kättä. Kalle enemmän kuiskaa kun käskee Juhaa olla tulematta kunnes saa häneltä luvan. 
“ Kiusataan sitä! Lopetetaan ajoissa! Sano milloin on tulossa niin lopetetaan heti”.
 
Mikko kuvaa kun molemmat kopeloivat Juhan kohoumaa farkuissa. Juha itse lopettaa hetkeksi mutta Kalle jatkaa. Ei Juhakaan pitkään voinut olla kun hänkin alkaa taas vispata kaluaan. Housuihin leviää Juhan esilientä jota on alkanut valua. Juha tiesi odottaa kiimalimaa sillä häneltä sitä tulee herkästi joka kerta hänen leikkiessä itsensä kanssa. Silloin sitä ei niinkään tule kun sitä naisen kanssa tarvittaisiin. Kalle pelästyy ja lopettaa vispaamisen katsoen Juhan kasvoihin. Juha lohduttaa sanomalla ettei sitä häneltä vielä tullut. Että tämä on vasta esimakua siitä mitä tulemaan pitää. Huoneessa on myös lämmin ja kun Juhaa jännittää niin paljon alkaa housuihin ilmestyä myös siitä johtuvia hikikarpalo jälkiä. Ennen kaikkea haaroihin munien kohdalle. Kohoumassa on melko näyttävä esiliemiläikkä ja haaroissa pienempiä hiestä johtuvia läikkiä. Näitähän Kalle housuihinsa haluaa! 
“ Pakko lopettaa hetkeksi” sanoo Juha kun kullinsa on herkässä tilassa kaiken kiusaamisen jälkeen.
“ Ellen saa vielä tulla?” jatkaa hän. 
“Ei vielä” tulee tiukka vastaus. “Pidetään tauko”.
“ Vedä se esille” keksii muuten niin hiljainen Mikko. “Katsotaan millaisessa kunnossa se tällä hetkellä on”. 
Kallekin yhtyy siihen sanomalla että katsotaan vaan mutta pannaan sitten heti takaisin. Juha istuen edelleen samassa tuolissa antaa miesten riisua housunsa vetoketjun ja vetää housut sen verran alas että kovasti tuoksuva elin saadaan näkyviin. Esilientä valuu kalun päästä edelleen ollen aivan märkä ja kirkkaan punainen kaiken sen kiusaamisen jälkeen. Housut ovat sisäpuolelta, jos mahdollista, vielä märemmät kuin kun uskoisi. 
Miehet naureskelevat sieltä tulevaa lemua. Mikko rohkaistuneena haluaa maistaa 18 vuotiaan kauniin pojan kiusattua patukkaa. Hän siis nuolaisee ennen kuin tipahtaa. Kullin päästä hän saa esimakua, ja kielloista huolimatta, ottaa hetkeksi sen suuhunsa. Nenässään hän saa tuntea mättäältä lähtevää hajua. 
“NAM;NAM” sanoo hän. Kalle halusi kieltää sen, ei pelkästään mustasukkaisuudesta, vaan miesraukka pelkäsi pojan päästävän lastinsa Mikon imeskelyn voimasta. Käskien Mikon laittaa herkulliselta maistuvan leikkikalun takaisin piiloon pojan housuihin. Juha sanoo että kalun pää on nyt niin arka että jopa farkkujen kangas osuessaan sen päähän tuntuu sähköiskun lailla. Annettiin Juhan päättää milloin uskallettiin jatkaa kalun kiusaamista. Juha kysyi koska hän saa antaa tulla?
“Ei ihan vielä” saa hän vastaukseksi. 
Juha antoi luvan jatkaa ja kuvaus alkoi uudelleen samassa tilanteesta. Kalle on poissa kuvasta hetken aikaa kun kuvataan Juhan märkiä housuja. Niihin on nimittäin levinnyt sen tauon aikana suurempi läikkä. Sitten kuva laajenee ja sekä Juhan että Kallen kädet näkyvät vispaavan taas märkää kohoumaa farkuissa. Juha lopettaa kun pelkää tulevansa ja kuiskaakin kohta Kallelle ettei kauan enää kestä pidättää. Se tulee väkisin pian!
 Kallekin lopettaa kiihottamisen ja antaa sitten vihdoin Juhalle luvan tulla kunhan hän siirtyy vähän kauemmaksi katsomaan. Juha alkaa valmistautua purkautumiseen kopeloimalla silmät kiinni kaluaan housuissaan. Hän haluaa yksin vielä kiusata sitä lopettamalla juuri ennen kuin alkaisi tulla. Hymyillen kameralle, kuten vain Juha osaa, hän pitää hyvin pienen tauon. Sitten hän aloittaa taas vispaamisen mutta ei kestä enää sitä kauan vaan huudon kera housut kastuvat hetkessä likomäräksi. Sitä pojan nestettä tuli tulivuoren purkauksen lailla ja olisi lentänyt kauas horisonttiin jos olisi ollut vapaat tilat. Nyt sitä tuli housuun joka tummeni siitä kohtaa aivan mustaksi ja kosteaksi. Miehet nauroivat kovaan ääneen kun saivat sellaisen hienon kohtauksen purkkiin. Juha oli hetken aivan uuvuksissa eikä lainkaan huomannut kun kuvaus jatkui. Mikko kuvasi parasta aikaa Juhan kauniita kasvoja silmät ollessa vielä kiinni. Kalle käski Juhan riisua nyt aivan märät housut jalastaan ja käski kuvaajan kuvata kaiken. 
Kun Juha oli saanut housut jalastaan laittoi Kalle ne itse jalkaansa. Niissä oli Juhan spermaa, hikeä ja kusta. mutta se ei haitannut Kallea. 
Päinvastoin!
Mikko kuvasi kun Kalle puki housut jalkaansa ja esitti mannekiinia niissä. Samalla Kalle antoi kuvaajalle, sekä Juhalle, viimeiset ohjeet. Juhan piti tuolissa istuessaan nostaa jalat päin kattoa ja levittää reikäänsä ja kuvaajan objektiivinsa kanssa zoomata kohti sitä kosteaa nuorta reikää. Aina vain lähemmäksi kunnes katsojan annetaan  kuvitella menevänsä pojan sisään.
 
Juha sai siitä hyvän korvauksen. Kalle ja Mikko jäivät katsomaan valmista filmiä mutta Juha lupasi tulla katsomaan sen myöhemmin. Hänen piti joutua Sepon malliksi. 
Siinä hän nyt makasi Sepon sängyssä mahallaan, jalat päin kattoa, peräaukko aukinaisena maalaripojan silmien edessä. Häntä pyydettiin avaamaan reikänsä apposen auki käsiään avuksi käyttäen. Kauan kerrallaan ei Juha jaksanut sellaisessa vaikeassa asennossa olla vaan pidettiin useita taukoja. Eikä työn pitäisi edes kauan kestävän. Seppo oli luvannut että taulu Juhan perseestä on valmis illalla. Kunhan malli kärsivällisesti istuu reikä auki. 
Seppo on innoissaan. Hänen alaston taulunsa Juhasta on luvattu ostaa melko korkeaan hintaan!. Kaupungin rikkain talousneuvos on luvannut maksaa siitä 10 000 Euroa! Hintaan toki kuuluu varaus, eli optio työn alla olevaan tauluun josta suunnitelmasta ylpeä Seppo talousneuvokselle kertoi. Juha saa siitä luvatut 25 % joten mielellään Juha mallina on tällaiselle taitelijalle. Sama talousneuvos harkitsee ostaa myös tämän taulun kuultuaan että mallina on sama kaunis poika. Tähän malliin neuvos ennen kaikkea rakastui mutta oli taulu muutenkin hyvä. Sepon äiti Anne on luvannut esitellä mallin tälle rikkaalle miehelle.
Tauko on pidetty ja Seppo pyytää Juhaa samaan asentoon vielä vähäksi aikaa. Kohta se on valmis. Eikä asento tuntunut enää niin vaikealta. Piti vain pitää reikää auki taiteilijalle. 
 
Siitä tuli taulu jonka reunat olivat tyhjän valkoiset ja jonka keskellä loisti punainen mutta erittäin kaunis perä aukko. Eikä mikä peräaukko tahansa vaan 18 ikäisen pojan ja nimenomaan kauniin pojan Juhan reikä. Eikä siinä muuta sitten ollutkaan. Reikä oli luonnollisen näköinen juovineen, karvoineen, ja keskellä oli musta aukko johon sisään katselija haluaisi mennä. Taulu oli kaunis mutta erikoinen sillä harvemmin, jos koskaan, on tehty teos joka kuvaa pelkästään pojan peräaukkoa.

 
 
Juhan vauraus alkoi näkyä myös kotiseudullaan. Kaverit ihmettelivät kadehtien kun hän ajeli uudella punaisella BMW- autolla raitilla kalliisti pukeutuneena kaupunkiin mennessään.  Vaikka mieluummin koti oloissaan hän edelleen viihtyi kauhtuneissa farkuissaan. Vanhemmilleen Juha osti erilaisia apuvälineitä maaseudun raskaisiin töihin avuksi. Juhalle ei ollut noussut suosio päähän vaan yhä auttoi päivisin vanhempiaan maatöissä. Kaupungin naiset ostivat kauniita kalliita kalsareita sillä he halusivat nähdä gigolonsa ensin niissä. Miehet halusivat poikansa mieluummin ilman mitään, ja heti asiaan. 
Illalla kaupungissa oli uuden Sepon taulun luovutus talousneuvos Kyösti Ahoselle joka osti ne molemmat nuoren pojan maalaukset korkeaan hintaan. 
Annen entinen rakastaja, nykyinen ystävä, oli vihjaillut hintaan kuuluvan myös henkilökohtainen “tuttavuus” mallin kanssa. 
Juha oli aavistanut jotain sellaista kun Kyösti oli kovasti Sepolle kehunut mallin kauneutta. 
 
Seppo, Anne ja Juha saapuivat Annen ajamalla autolla sillä tarjoilu sisälsi runsaasti alkoholia ja Anne oli lupautunut joka tapauksessa jäämään Kyöstin luo auttamaan jälki siivouksessa. 
Tilaisuus pidetään Kyösti Ahosen huvilalla ilman emäntää sillä he ovat eronneet. 
Juhalle on alkanut viini maistumaan yhä enemmän. Se rentouttaa Juhaa kohtamaan erilaisia ihmisiä joilla on joskus erikoisiakin eroottisia fantasioita, jota hänen sitten pitäisi toteuttaa. 
Anne on Juhalle kertonut jotain miehestä nimeltä Ahonen Kyösti. Mies on juuri 61 täyttänyt suuren tehtaan omistaja jolla on tytär, Eeva. 
Tyttärellä on 17- ikäiset kaksoispojat. Anne kehuu että pojat ovat hyvin samannäköiset ainakin kuvissa. Kauniita ovat myös, kun Anne on nähnyt kuvia pojista. 
Pojat ovat iso isän mukaan oikeita linssiluteita. Mielellään kameran edessä. Heistä onkin monta valokuvaa Kyöstin albumissa, jota Anne on “joutunut” aina katsomaan kun edelleen vierailee yksinäisen miehen luona silloin tällöin. 
Juha oli pukeutunut siniseen Lacoste- paitaan ja samoin oli punaiset nahkahousut vartalon mukaiset. Valkoinen Björn Borg- kalsarit, sillä Juha tiesi joutuvansa, eli pääsevänsä riisuuntumaan julkisesti. Samoin Sepolla oli uudet löysät siniset farkut ja valkoinen paita. Anne oli pukeutunut pitkään ruskan väriseen pitkän leninkiin. Kaikki oli valmista. 
Annea yllätti väen paljous. Kaikkia hän ei voinut missään nimessä tuntea. Seppokin häkeltyi, sillä hän ei odottanut kun muutamia ja talo olikin ihan täysi. 
Juha innostui sillä joukossa oli paljon nuoria tyttöjä ja poikia. Hän oli huomiota herättävän hyvännäköinen punaisissa nahkahousuissaan. Kaikki katsoivat häntä, sillä hänestä tehty alaston maalaus roikkui seinässä, johon viereen on varattu myös seuraava taulu. Se taulu on lattialla piilossa kankaan alla. Taulu tullaan ripustamaan alastontaulun viereen. 
Anne pitää pienen puheen ja sen päätteeksi kaksi kaunista nuorukaista nostaa kankaan uuden taulun edestä. Kaikki huokailevat taulun nähtyään. He tiesivät odottaa peräaukkoa mutta eivät osanneet odottaa noin aitoa ja erittäin kaunista aukkoa.
 Aivan kuin aurinko tai kuu, sanoi joku. Mutta punaisempi vastasi toinen. Seppo oli aivan punainen kehuista. Taulu nostettiin valmiiseen paikkaan seinälle Ahosen makuhuoneessa missä suurin osa vieraista juuri olivat. Eivät kaikki, sillä he eivät olisi mahtuneet sinne. Vieraita liikkui joka huoneessa ja niitä huoneita oli paljon. 
 Anne vieläkin ihmetteli vieraiden paljoutta. Ja sitä miten nuoria suurin osa olivat. Mutta sitä Anne ei lainkaan ihmetellyt että suurin osa vieraista oli nuoria kauniita poikia, sillä Kyösti on vanhemmiten yhä enemmän alkanut ihailla nuorisoa ja kauniita ihmisiä. Poikia sekä tyttöjä, mutta yhä enemmän poikia. Siksi hän tämänkin Sepon taulun halusi ostaa sillä tällaisia tauluja on talon seinät pullollaan. 
 
Seppo oli juuttunut keskustelemaan ryhmän naisien kanssa. Ikänaiset kehuvat poikaa taulujensa vuoksi. On kuulemma kauneuden oiva osaaja. Taulut Juhasta ovat naisten mielestä todella kauniita vaikka helppoa se varmaan taitelijalle oli kun malli oli niin kaunis, sanovat naiset niin kovaa että Juha sen varmasti kuuli. 
Juha keskusteli isännän kanssa, sillä Kyösti suoranaisesti ryösti mallin toisilta. Hän halusi keskustella Juhan kanssa “taiteesta”. Tosiasiassa Kyösti puhui kyllä eräänlaisesta taiteesta. Nimittäin, mitä muuta Juha tarjosi kun mallina olemista rikkaille miehille. Kyösti on kuullut että poika oli hyvin suosittu seuralainen kaupungin herrojen keskuudessa. 
“Sitten kun muut vieraat häipyvät lukuisiin huoneisiin talossa, niin mitä voit minulle, talon isännälle, tarjota muuta kun tuon Jumalaisen taulun” kysyi Kyösti joka oli nauttinut aamusta alkaen, kuten hänellä on tapana kun jotain suurta tapahtuu. Muutkin olivat jo tässä vaiheessa saaneet runsaasti talon antimia, sekä pientä naposteltavaa että juomaa. 
Kyösti keskustelukumppaninsa kanssa eivät olleet enää huoneessa missä taulut olivat. Taulujen luona oli jatkuvasti paljon väkeä, vaikka se on makuukamarin seinässä.
“ No, haluaisitko tätä” tiedusteli Juha osoittaen kohoumaa nahkahousuissa” tai tätä” kääntäen takapuolensa isännälle. Hyvännäköinen takapuoli, kaiken lisäksi. 
“ Molempia” oli looginen vastaus.
“ Vaikka minulla on taulu jopa sinun reiästäsi niin pakkohan minun on tarkastaa sen aitous” jatkoi Kyösti.
“ Tänä yönä ajon tutkiakin sen läpikotaisin”. 
Juha hymyili.
 
Pian alkoi pyöriä sitkeä huhu siitä että vierailijoiden joukossa olisi kaksi 16- ikäistä nuorukaista, siis lain mukaan kiellettyä riistaa. Anne uskoi huhua todeksi heti kuultuaan sen, sillä hän tuntee  Kyöstin taipumuksen nuorta sakkolihaa kohtaan. 
Hän keskustelee siitä, ja muustakin, nuorten miesten piirittämänä. 
Vielä ei ole nähty Kyöstin siskon poikia, kauniita kaksosia. He ovat kuitenkin jo saapuneet ja ovat nyt eteisessä. Väen paljous on niin suurta että juuttuvat suureen eteiseen hetkeksi sillä pojat tuntevat luonnollisesti suuren osaa vieraista. He kiirehtivät mahdollisuuksien mukaan tapaamaan illan kunnia vierasta joka heille on Juha Laine. Joillekin muille kunniavieras on ehkä taiteilija Seppo. Mutta nämä kaksoispojat ovat enemmän kiinnostuneet mallista. He ovat pukeutuneet aivan samannäköisiin ruosteen värisiin farkkuihin ja siniseen t-paitaan. Näin he haluavat sekoittaa jälleen kerran ihmisten päät. Kumpi on Ville ja kumpi on Kalle? 
Heille on varattu oma huone aina kuin he vierailevat enonsa luona, mitä tapahtuu usein. 
Sinne omaan huoneensa he vievät nyt Juhan kun he vihdoin tapaavat toisensa. Ainoa paikka missä he voivat aivan rauhassa tutustua malliin on heidän oma huoneensa. Huone ei ollut kovin suuri eikä siellä ollut paljon huonekaluja. Vain kaksi noja tuolia, pieni pöytä ja yksi leveä sänky. 
Juha istuutui nahka tuoliin tapansa mukaan leveästi jalkojaan levitellen. Kaksoispojille jäi sänky. He katsoivat Juhaa ja katseet molemmille osui haaroihin. Siinä oli jotain Jumalisen seksikästä kun kaunis nuori poika punaisissa nahkahousuissa rohkeasti jalat leveälle tarjoaa silmänruokaa. Pakostakin kaikkien katseet kohdistuivat nahkahousujen haaroihin miettien mitä kaikkea kaunista ja hyvää sieltä löytyykään. Juha tiesi mihin katseet aina kohdistuu kun hän istuu sillä tavalla rohkeasti. Hän pitää siitä tunteesta kun kaikkien katseet ovat hänessä ja vielä tietyssä kohtaa hänessä. Se kiihottaa häntä ja ei kestää kauan kun hänen lemmenkoneensa alkaa kasvaa pituutta muuttuen kovaksi. Kalu kiihottuu lisää ahtaissa housuissa tuntien kankaan ihollaan. Hän tietää että se alkaa myös näkyä housujen ulkopuolella ja mitä enemmän sitä katsellaan sitä enemmän pullistus housuissa kasvaa.  Ihana kierre on valmis. Mitään ei hetkeen sanota vaan katsellaan. Juha hymyilee pojille ja pojat hymyilevät, suorastaan nauravat takaisin, ymmärtäen näin Juhan tunteen. Ville tai oliko sittenkin Kalle joka alkoi kertoa tarinaa:
“Oltiin jotain 12-13 ikäisinä kun havaitsimme pitävämme toisistamme muutenkin kuin veljeksinä. Nukuimme yhdessä alasti vaikka vanhempamme luulivat toisin. Halusimme tuntea ihomme kosketuksen toisissamme. Ville se ensimmäisenä halusi olla päivisinkin alasti huoneessamme. Hän rakasti alastonta ruumistaan ja olihan se kaunista katseltavaa. Ville aina vaan valitti ettei koskaan saanut katsella ja ihastella takapuoltaan kun ei pystynyt katsomaan sitä. Peili ei ollut sama vaan hän halusi elävästi omilla silmillään katsella luonnossa takapuoltaan kunnes havaitsi että mehän ollaan kaksoisveljeksiä. Aivan samannäköiset kun eivät vanhempammekaan aina erottaneet eroja meissä. Eli takapuolemmekin täytyi olla aivan samanlaiset. Minä sitten riisuutumaan alasti kuten veljeni. Hän käski alastonta veljeään kääntymään takapuolensa hänelle. Menimme sänkyyn ja silloin ensimmäistä kertaa Ville tutkii perääni perusteellisesti. Ensin hän kehui molempia takapuoleni  puoliskoja kauniiksi. Sitten hän levitti arasti enimmäistä kertaa aukkoani. Se oli hänen mielestään posliinisempi mitä oli odottanut mutta olimmehan vasta poikia silloin. Hän venytti aukkoni aivan auki sormillaan ja oli haltioissaan kun arveli omistavansa yhtä kauniin reiän. Se ei tietenkään jäänyt katsomiseen vaan pitihän hänen saada maistaa minua sillä varmaan makumme oli samanlaiset.  Rakas veljeni pani yhden pienen sormensa sisälleni pyörittäen sitä siellä kotvan aikaa. Sitten hän laittoi sen sormensa suuhunsa. Se maistui mahtavalta joten hän halusi panna minua kielellään saadakseen lisää hyvän makuista veljeään, eli kuten hän laski, omaa makuaan. Välillä minä sormeilin ja söin veljeni persettä ja hän taas minun. Tätä on jatkunut tähän päivän saakka. Aina kun esimerkiksi koulussa on tullut telmittyä hurjasti niin hymyilemme keskenämme sillä tiedämme mitä tapahtuu kotona heti kun olemme saapuneet huoneeseemme. Olemme juosseet kotimatkan että oikeita hiki karpaloita ovat vartalossamme ja niin riisumme nopeasti itsemme kotona ja hypimme sänkyyn jotta saamme toistemme maut imettyä. Se vasta on jotain kuin saan suolaisen veljeni maun maistaa. Mikään ei estä meitä syömästä toistemme hikisiä perseitä missä oma makumme on voimakkaimmillaan. Pystymme nielaisemaan omat spermat vaikka kaluamme emme pysty ainakaan vielä imemään. Harjoittelemme sitä koko ajan ja joskus vielä sekin onnistuu. Imemme toisiamme toistuvasti ja on sekin jotain että saamme toistemme spermat syödä mutta sekin päivä vielä koittaa että syömme omat kermat imemällä itseämme. Nyt joudumme tyytymään päästämällä omat makeat kermamme käteen, tai johonkin astiaan, ja syömään se sieltä. Mutta se ei ole aivan tuoretta silloin enää. Se on saatava lennosta suuhunsa. Siksi imemme toisiamme kuivaksi päivittäin. Rakastamme toisiamme, sillä tuntuu että ollaan kuin yksi ihminen, minä ja veljeni”!
 
Veljet olivat suunnitelleet saavansa maistaa Juhan makuja vaihteeksi, mutta juuri kun tarina oli kerrottu tultiin häntä hakemaan. Yksi pojista tuli sanomaan että isäntä haluaa Juhan huoneeseensa juuri nyt! Ja niin Juhan oli mentävä. Luvattiin palata asiaan joskus myöhemmin. Ehkä silloin kuin veljekset ovat oppineet imemään itseään.
Kyösti Ahonen odotti malttamattomana huoneessaan. Tosin hän ei ollut yksin. Nyt myös selvisi koko illan sitkeästi pyörinyt huhu todeksi. Sillä huoneessa tosiaan oli ne kaski 16- kesäistä poikaa, ja vielä alasti! Suuren sohvan eteen oli rakennettu pienoinen lava missä nämä kaksi todella kaunista sakkolihaa maleksivat Juhan istuutuessa Kyöstin viereen. 
Poikien tarkoitus on ehostaa toinen toisiaan kaiken tavoin. Oli punaista huulipunaa, ripsi väriä ja poski punaa. Keskellä lavaa oli tuoli missä toinen pojista istui valmiina ehostettavaksi. Hän istui kasvot kahta katselijaa kohti jalat leveälle kuten Juhakin parasta aikaa. Hänellä oli mustaa karvoitusta munien ympärillä, mutta ei kauan sillä toisen pojan kädessä oli “sen” villan parturi vehkeitä. 
Edessä istuvan pojan jalkojen välissä lepäsi kaunis penis joka lepotilan mitat saattoi olla noin 8cm. Se oli todella kaunis niin kuin parturiksikin ryhtyvällä pojalla. Hän oli vaalealla karvoituksella kaunistettu poika. Parturi sai Kyöstiltä luvan panna kone hyörimään. Se oli uusin markkinoilla joten ääntä ei juurikaan kuullut. Sen vaan näki että se oli päällä kun istuvalta pojalta lähti karvoja kikkelin ympäriltä. Mustia karvoja putosi säännöllisesti lattialle mistä Kyösti myöhemmin keräsi niitä. Toiset keräävät postimerkkejä kun toiset taasen vaikkapa…no, mitäpä noista!
Tottuneesti parturi konetta käytti vaikka kovin usein ei tämän pojan karvoja vielä oltu ajettu sillä eihän niitä karvoja tuon ikäiselle pojalle vielä ole edes kasvanut kauan. Kun poika oli edestä muutettu sileäksi käski parturi poika kääntämään pyllynsä katselijoiden suuntaan. Kun poika nousi kääntyäkseen tuolin asento muutettiin niin että se oli poikittain. Poika meni tämän jälkeen makaamaan tuolin istuinosaan, peräpeili katselijoita kohti, ja parturipoika selän päälle ajettavan pään jäädessä ajajan jalkojen väliin puristuksiin, ajamaan ne vähäiset karvat peräposkissa ja aukossa. Reikä kuitenkin aukaistiin näytille pitkäksi aikaa vaikka siellä ei juurikaan ollut ajettavaa. Juha ja Kyösti istuivat edelleen vierekkäin sängyssä isännän katseet osuessa useimmiten kauniiseen seuralaiseensa punaisessa nahkahousuissaan, jäsenet leveällä. 
Pojat lavalla olivat  siirtyneet sellaiseen asentoon, että ajettu poika istui tuolissa kasvot isäntien suuntaan valmiina ehostukseen. Hänen kaverinsa haki toisen tuolin hänen viereensä ja istuutui siihen. Molemmat olivat alasti, toinen posliininen, mutta toisella kauniilla pojalla oli vielä karvansa tallella. 
Parturina toiminut oli vaalea karvainen, mutta kun kovin nuori, ei karvoja paljonkaan. Heidän viereensä tuotiin kauneusvälineet koska yksinkertainen tarkoitus oli kaunistaa toinen toisiaan. Parturina toiminut aloitti laittamalla huulipunaa kaverinsa paksuihin huuliin. Poika avasi huulet seksikkäästi mutta vain vähäsen. Kun punaa oli pojan huulilla vaihtoivat he paikkaa ja myös parturipoika sai mustanpunaiset huulet. 
Puuterihuisku auttoi punaa poskille ja seuraavana olivat silmäripset. Ne osattiin maalata mustaksi ja pitkäksi joten luonnon kauniit pojat kaunistuivat naisellisimmaksi. 
Kyösti oli alkanut kopeloida Juhan sepalusta, mutta pojan punaiset nahkahousut pysyivät jalassa. Etumus kasvoi nopeasti sillä se tiedetään että Juha pitää siitä kun saa olla kopeloitavana ja  passiivisena. 
Pojat lavalla maalailivat vartalomaalilla toisiaan täysillä. Nännit tulivat punaisemmaksi punaisesta maalista mutta myös kiihotuksesta kun niitä kopeloitiin, nipistettiin ja lopuksi maalattiin. Parturipojan häpykarvoitus sai mustaakin mustemman värin kaverin toimesta. Joka vuorostaan sai sinistä väriä muuten niin sileään ihoon kalunsa ympärille. Molemmilla seisoi nuoriksi pojiksi harvinaisen suuret hepit. Nauroivat ja juttelivat tuhmia kopeloidessaan toinen toisiaan. Sitten alkoi varsinainen show. Pojat asettuivat mitä rivoimpiin asentoihin missä poikien reiät ja muut herkut olivat parhaiten esillä. Nuorukaisilla kun oli vielä notkeutta levittää kaunis pehmeä samettinen vartalonsa sellaisiin seksikkäisiin ja irstaisiin asentoihin mistä vähän vanhempi mies voi vain unelmoida ja uneksia.
 Toinen poika kun vielä avittaa kaveriaan, niin jopa tiukkakin reikä avautuu silmän iloksi. Mitään sinne ei kuitenkaan laitettu, vain näytettiin. Vuoroin perään poikien punaista reikää aukaistiin katselijoille.
 Poikien komeat kalut tihkuivat seksin kaipuuta, mutta hehän olivat sakkolihaa, liian nuoria toisten kuin itsensä, tai saman ikäisen kaverin tyydyttämiseksi. 
Jossain vaiheessa oli Kyösti kaatanut Juhan sänkyyn ja sitonut hänen kätensä sängyn päädyn tolppiin. Sitä ennen häneltä oli riisuttu yhteistuumin paita pois. Nyt haluttiin myös housut pois ja siihen Kyösti halusi pojat mukaan. Poikien nimet esiteltiin samassa. He olivat nimeltään Roope (parturi) ja Teemu, ja täyttävät molemmat kohta 17.
 Molemmat reippaat pojat tarttuvat oitis Juhan nahkahousujen sepaluksen kimppuun, aukaisevat siinä olevan vetoketjun, yhden napin ja sitten vaan yhteistuumin lahkeista kiinni vetäen sen esteen pois. Samoin tapahtuu pienille Juhan kalsareille ja niin vapautuu pojan kaunis puoliksi jäykkä penis kaikkien silmien iloksi. Juha oli sidottu käsistään nahkaremmillä sängyn laitoihin kiinni, vaikka ei poika olisi paljoa edes halunnut estää leikin sujumista. Roope sivellin kädessään huitaisi sitä vihreään väri astiaan ja alkoi muuttaa Juhan kainaloiden harvojen karvojen väriä. Toisella puolella Teemu oli samoissa hommissa sillä erotuksella että hänen sivellin oli sininen. Näin saivat Juhan kainalot eri värityksen. Se kutitti Juhaa kun pojat niiden siveltimien kanssa kosketti kainaloita. Pojat vihelsivät maalatessaan sävelmää “puuseppää aina tarvitaan”. Sävelmää vaihdettiin kun alettiin kaunistella häpykarvoja. Niitäkään Juhalla ei liiemmälti ollut mutta ne harvat saivat mustan punaisen värin. 
Katosta riippui noin 3 metrinen tanko missä oli nahkaiset jalkojen sitomiseen rakennetut nahkaiset lenkit. Se laskettiin alas ja Juhan jalat nilkoista sidottiin lenkkeihin vahvasti kiinni ja koko komeus nostettiin takaisin ylös. Nyt Juhan perä aukko oli katseiden kohteena jalkojen ollessa ylös nostetut  kohti kattoa. Kyösti pyörii pitkin sänkyä kuin sätkynukke. Aina siellä missä näki parhaiten. Näytelmän parhaat palat parhaimmassa näkövinkkelistä katsottuna. Käsikirjoituksen oli laatinutkin Kyösti itse. 
 
Seuraavaksi hän oli määrännyt Roope nousemaan Juhan rinnan kohdalle hajareisin jalat molemmin puolin Juhan vartaloa lähelle kaulaa. Hän lähestyi seisovineen kaluineen kohti Juhan suuta ja kun kalu oli kohdalla, työnsi poika sen herkkunsa avoimeen kitaan, sillä Juha oli tietenkin oivaltanut heti mitä oli tekeillä ja avannut suunsa. Aluksi Roope varovaisesti pani hepinsä pään Juhan suuhun. Juha kiellellään maisteli nuorta sinne työntyvää munaa. Sitten Roope innostui työntämään koko laitoksen sinne kerralla ja sekö Juhaa yökötti kun se osui arkaan kurkun päähän. Samanaikaisesti Teemu askarteli Juhan alapäässä. Hän syljeskeli ja yritti kaikin tavoin kosteuttaa Juhan tiukkaa peräreikää yhtä tarkoitusta varten. Kun Roope työnteli omaansa avoimeen märkään suuhun teki hänen kaverinsa samaa sille toiselle pojan reiälle. Ensin pikkaisen mutterinsa päätä reiästä sisään, ja kun se tuntui mukavalta, vähän enemmän. Täytyy muistaa että Juha on siinä mielessä neitsyt että hänen aukkonsa on koskematon. Paitsi oma sormi ja parin kaverin epäonnistuneet yritykset parisen vuotta sitten. 
Juhan sulkijalihakset pistivät parhaansa mukaan hanttiin ainakin aluksi. Millään ei Teemu meinannut saada heppinsä sisään mutta yrittänyttä ei lannisteta, periaatteella, että jos ei heti niin sitten myöhemmin. 
Vihdoin Juhan sulkija lihas antoi nautinnolle periksi ja antoi lihan mennä sisään. Nyt hänellä oli sakko lihaa suussaan sekä perä reiässään. Roope pani häntä suuhun ja Teemu perseeseen. Teemu panikin ihan miehen lailla nuorta kaluaan sisään ja ulos. Samoin teki Roope toisella reiällä: sisään ja ulos, sisään ja ulos. Juhaa alkoi väsyä itse asento ja sitten myös molempien reikien pitämistä auki, tottumaton kun sellaiseen oli.
 Kun Teemu huomaamattaan joskus veti kalunsa pois reiästä, sulkeutui se heti eikä hän meinannut millään saada sitä takaisin. Samoin tapahtui Roopelle kun suun auki pitäminen oli Juhalle hieman vaikeaa. Mutta väkisin pojat omat kalunsa reikiin takaisin panivat. Leikki ei jätettäisiin kesken. Vaikka näytti siltä että Juhalla tosiaan oli vaikeaa siinä asennossa, kun ei päässyt liikuttamaan itseään parempiin asemiin, ollessaan tiukasti kiinni jaloistaan sekä käsistään. Juha oli tällä hetkellä toisten armoilla. Ja armoa pojat eivät tässä vaiheessa tunteneet. Oma nautinto heillä oli nyt päällimmäisenä mielessä. Kauan ei poikia pidätä enää mikään. 
Tulossa oli molemmilla, ja yritys oli päästää samanaikaisesti. Kun Roope tunsi että kaverilta tulee uskaltaa hänkin laskea Juhan suu täyteen nuorta kermamaista pojan maitoa. Samoin ampuu Teemu Juhan peräaukkoon omansa. Juha tunsi aukkonsa täyttyvän lämpimällä seoksella.
 
 Pojat eivät vedä kalujaan heti ulos vaan antavat niiden lerpahtaa rauhassa aukoissaan, ja sitten vasta kun ne eivät pysy velttona enää sisällä kunnolla, ottavat ne sieltä pois. 
He lepäävät hetken alkaakseen toisen leikin. 
Kyösti on juossut ympäri sänkyä kiimainen katse silmissään ja odottaa jännittyneenä käsikirjoittamaansa näytelmän toista osaa. 
Se alkaa päästämällä Juhan sidotut jalat irti ja irrottamalla ne tangosta, mutta ei pitkäksi aikaa sillä ne sidottiin seuraavaksi sängyn jalkapään laitoihin olleisiin tolppiin. Kädet jätettiin tolppiin kun pojat lähestyivät Juhaa hymyt huulillaan. 
“Nyt saat punahuulirasvaa suuhun sillä ajomme pussata sua nyt” sanoi Teemu innokkaasti. Ja niin he aloittivat pussaamisen. Ensin Teemu antoi Juhan maistaa rasvattuja huuliaan, sitten hän antoi kielisuudelman. Työnsi oman kielensä syvälle  suuhun vaikka Juha yritti panna vastaan kielellään. Teemu väkisin työnsi kielensä Juhan kurkkuun asti. Samoin teki Roope omalla vuorollaan. Molempien huulirasvat maistuivat vähän mansikoilta. Mistä Juha ei välttämättä pidä, siis mansikoista.
Kun oltiin heidän mielestä tarpeeksi leikitty kielellä siirryttiin alapäähän,  käsikirjoituksen mukaisesti. 
Juhan  nännit pestiin. Väri pois sitä varten tuodulla vesi astialla, kuten oli tehty myös Juhan kainaloille, jonka jälkeen ne nuoltiin vielä poikien toimesta. Sinne pantu väri aine oli  syömä kelpoista sillä se oli talousväriä. Vaikka Juha yritti panna vastaan, pojat alkoivat molemmat omilla puolillaan, omilla parta koneillaan, ajaa kainalot karvoista pois. Juhan mielestä miehellä kuuluu olla kainalokarvat. 
Ne kasvavat nopeasti takaisin, sanoi siihen Kyösti. 
Häpykarvoja ette kuitenkaan ajaa, lupaattehan sen, anoi Juha. 
Ne kauniit karvat luvattiin jättää, ja värinkin ottaa pois ja trimmattiin vain vähäsen. 
Kyöstin mielestä Juha pääsi liikaa liikkumaan, joten siteitä kiristettiin. Juhan vartalo oli siten altis huoneessa olioille nautittavaksi sellaisenaan. Kaikki muut kuin Juha hymyilivät salaperäisesti. 
 
Juhaa jännitti sillä hän ei tuntenut heitä mielestään tarpeeksi jotta olisi perillä mitä seuraavaksi tapahtuisi. Molemmat pojat lähestyivät omilta puoliltaan Juhaa tarkoituksenaan osua suullaan keskelle sänkyä makaavaa rattopoikaa, jonka hintaa he osaavat vain arvuutella. Maksavathan hekin Kyöstille jotain mutta tuskinpa yhtä paljon kuin virallinen gigolo. 
Kyösti sai ihastella kun kolme kaunista poikaa pussaavat kolmistaan. Se kiihotti häntä kovasti kun poikien huulet vihdoin kohtasivat kosteaan suudelmaan. Teemu sekä Roope työnsivät kielensä Juhan suuhun jotta hänen suunsa aukeni. Salaman nopeasti pojat käsikirjoituksen mukaisesti vetivät kielensä pois ja Teemu sylkäisi paksun “räkä” klimpin Juhan avoimeen suuhun. Juha ällistyksestä jätti suunsa auki jolloin myös Roope heitti oman sylkiklimppinsä sinne. Juha ehti juuri ja juuri nielaista poikien klimpit kun Kyösti käski avata suun sylkeäkseen oman aikaansaannoksen kosteaan suuhun. 
Juha ei uskaltanut muuta kuin kiltisti totella ja aukaisi suunsa hieman että Kyöstin klimppi osuisi. Juha nielaisi sen samalla kuin pojat olivat kääntäneet selkänsä ja panivat molemmat itseään sormella. He varmistivat että Juha näki kun he laittoivat yhden sormensa syvälle perä reikäänsä ja ensimmäisenä Teemu nosti sen reiässään juuri olleen sormensa näyttävästi pystyyn ja lähestyi  Juhaa, ja erikoisesti hänen nenänsä kohti. Kun sormi oli Juhan sieraimissa hän tunsi selvästi nuoren reiän hajun. Tuo sama sormi vietiin seuraavaksi alemmas kohti suuta. Juhaa ei tarvinnut käskeä vaan hän aukaisi suunsa antaakseen sormen mennä sisälle suuhunsa. Tämä sama temppu toistettiin Roopen toimesta. 
Kyösti pyörii hullun lailla heidän ympärillään vaatteet päällä. 
Teemu nousi Juhan päälle hajareisin selkä Juhan kasvoihin päin. Hän aukaisi reikänsä käsillään ja laskeutui kohti Juhan kasvoja. Hän kohdisti laskeutumisensa niin, että aukinainen reikä osuisi suoraan nenän päälle antaen Juhan haistaa poikain hajuja suoraan paikan päältä. 
Sen jälkeen Teemu siirsi asentoaan sen verran että oli Juhan suun kohdalla ja laskeutui jälleen nyt suoraan suuhun. Juha työnsi kielensä ulos alkaen syödä Teemun nuorta persettä. 
Kun Roope teki saman tempun niin samaan aikaan Teemu imeskeli tarmokkaasti Juhan melaa. Kyösti pyörii edelleen poikien tiellä. 
 
Nyt alettiin olla kliimaksin huipulla ainakin nuorten poikien kohdalla. He halusivat laukaista vihdoin ja nimenomaan sidotun Juhan kauniille kasvoille. Kyöstin oli myös pakko antaa vanhan miehen liemen tulla ja niin he kaikki kolme asettuivat Juha kasvojen kohdalle seisomaan ja runkkaamaan. Kyöstin tuli saman tien. 
Kun hän oli asettunut Juhan pään yläpuolelle lasti lensi Juhan tukkaan. Teemu ja Roope olivat laidoilla ja kun heidän nuoret siemenet rojahtivat, niin osa siitä herkusta lensivät Juhan molemmille poskille mutta suurin osa meni suoraan suuhun. Sitä tuli kuitenkin niin paljon että Juha ei millään ehtinyt nielaista kaikkea vaan osa siitä valui suupielistä vielä kauan aikaa tapahtuman jälkeen. 
 
Juha aukaistiin siteistä ja kaikki miehet olivat hänen melan kimpussa välittömästi. Juha halusi kuitenkin jotain erilaista ja kääntyi selälleen, levitti jalat levälleen ja veti käsillään herkkumakkaran jalkojensa välistä, pakaroiden alta, sieltä esille, ja nautittavaksi. 
Se oli kova kuin kanki, kun se makasi pussien päällä. 
Tai siis tässä asennossa, pallien allahan se makasi!
Juha veti kätensä kohti pakaroitaan ja sieltä suoraan reikäänsä laittaen märkään aukkoon sormensa sisälle mahdollisimman syvälle. Siellä hän pyöritti sormeaan jonkin aikaa vetäen sen jälkeen sen suuhunsa imien sen nautinto ilme kasvoillaan. 
Tämän jälkeen Teemu teki samoin. Pani oman sormensa sisälle Juhan reikään, leikki siellä sen kanssa pitkän aikaa nostaen sen sitten suuhunsa nuollen sormensa puhtaaksi. Roope oli seuraavana vuorossa pannen oman sormensa kosteaan aukkoon, piti sen vähintään saman aikaa kun kaverinsa nuollen sen sitten puhtaaksi nautinnollisesti. 
Viimeisen nautinnon sai Kyösti joka ei osannut kun huitaista sormeaan siellä ottaen sen aivan liian nopeasti kuin peläten jonkun varastavan sen ennen kuin pääsisi nuolemaan sitä. 
Juha kauniit pakarat saivat kosteita suukkoja eikä Juha hetken päästä tiennyt kuka nuoli hänen reikäänsä, kuka kopeloi täysinäisiä siemenpusseja ja kuka onnellinen imi melaa. Ei sillä tiedolla niin väliäkään ollut sillä he vaihtoivat jatkuvasti paikkaa.
 Juha huomasi eron: joku toinen pani kielensä syvälle suolistoon, vaihtunut oli myös kalun imeskelijä ja munapussien kopeloija joka varmasti oli Kyösti sillä sen teki nyt arempi kuin edellinen. 
He keksivät toisen leikin: ensin Teemu pani sormensa Juhan reikään pyörittäen sitä siellä. Hän ei ottanut sormensa pois vaan piti sen siellä kun Roope pani oman sormensa saman aukkoon. Myös Kyösti yritti vielä kolmannen sormen sinne märkään kosteaan reikään panna siinä hyvin onnistuen. Siellä he nyt “kättelivät” kaikki kolmen henkilön sormet Juhan ahtaassa mutta ah niin lämpimässä kosteassa reiässä. He tunsivat hajun tulevan kun oikein kunnolla sormet vispasivat sekaisin siellä olevan lietteen. 
Juhan melasta oli jo jonkin aikaa valunut kiiltävää nestettä ja se alkoi olla illan riennoista melko punainen ja arka. 
Kun pojat huomasivat, että purkaus oli lähellä he lopettivat leikkimisen vetäen sormiaan pois reiästä, nousten ylös paikoiltaan alkaen vain katsella kun Juhan peniksestä alkoi valua paksua valkoista tahnaa lakanoille hänen jalkojensa välissä. Sitä tuntui tulevan tonneittain eikä loppua meinannut tulla. Sänky oli hetkessä valkoinen pojan spermasta. Juhan kasvoista oli tyynyliinaan tarttunut toisten miesten ja poikien spermat hänen kasvoistaan. Huone haisi hielle, spermalle ja poikien perseelle. Onnellisemmin ei siis juhlat voisi loppua…

 
 
Juha oppii jo aivan nuorena nauttimaan omasta reiästään. Silloin kuin hän sai pienen matkatelevision huoneeseensa ollessaan noin 14- ikäinen Juha iltaisin suihkun jälkeen yksin ollessaan, televisiota katsoessaan, ensimmäisen kerran pani melkein huomaamattaan pienen sormensa reikäänsä ja tuntui niin hyvältä. Hän työnsi sen niin syvälle kun sai ja ottaessaan sen pois sieltä, katseli sitä jonkin aikaa aprikoiden, miltä hän mahtoi maistua? Se selviäisi vain maistamalla ja sen hän myös teki. 
Ei se silloin oikein maistunut miltään sillä hän oli juuri pessyt sen. 
Hän teki sen uudestaan seuraavana iltana mutta nyt ennen suihkuun menoa. Koulun riennon tuoksut tulivat nyt paremmin esille ja hänestä hän maistui oikein hyvältä, eroottiselta ja seksikkäältä. Tätä on jatkunut siitä alkaen, aina kuin vain on ollut siihen mahdollisuus. 
Parin vuoden aikana Juha on melkein joka ilta maistanut omaa makuaan ja oppinut laittamaan sinne erilaisia asioita jota on voinut syödä sen jälkeen. Hänellä on ollut banaaneja, pieniä makkaroita, kurkkuja ja on hän kastanut itsellään joskus mansikoitakin ja muita pieniä hedelmiä reiässään ennen syömistä. Se on ollut hänen tietämättään hyvää harjoittelua tulevaa ammattiaan varten…
 
Sitä taitoa ei ole niinkään tarvittu naisten kanssa joka on Juhan asiakaskunnasta enemmistö mutta miehet ovat ihastuneet sellaiseen taitoon osata leikkiä itsensä kanssa. 
Kuten esimerkiksi Risto, yhden suuren konsernin pääjohtaja jonka asiakkaaksi Juhan opiskelutoveri Mikko, joka siis edelleen edesauttoi Juhaa asiakkaiden hankinnassa, oli hänelle järjestänyt. 
Rahalla Risto on saanut kaikkea muutakin ja on hänellä ollut rattopoikiakin aikaisemminkin, ja monta. 
Juhasta hän pitää erikoisesti juuri siitä syystä kun Juha osaa nauttia itsensä kanssa leikkimisestä. Sen kuulemma oikein näkee että Juha itse nauttii saadessaan esitellä itseään mahdottomissa asennoissa. Mitä erikoisempi seksileikki sitä innostuneempi Juha on, sanoo Risto. 
Johtaja käyttää tässä tarinassa vain etunimeään, jos edes se on oikea. Hän ei ole tullut ulos mistään kaapistaan vaan julkisuudessa esiintyy vaimonsa ja perheensä kera, muka onnellisina. Hänellä on 18 ikäinen poika tästä “onnellisesta” avioliitosta, mikä on pelkkää kulissia publisiteettiin. 
Juhalle sillä ei ole merkitystä, kunhan maksu on kohtuullisen sievoinen. 
Joka tapauksessa Riston konserniryppääseen kuuluu sekä puhtaita rahalaitoksia että makoisia tehtaita. Yksi hänen omistamista tehtaistaan valmistaa nimittäin erilaisia karamellia. Eräs tehtaan suunnittelijoista on teettänyt eroottisen karamellipakkauksen. Se sisältää melko todennäköisiä kuviokaramellia naisten klitoriksesta, tisseistä, suusta mutta myös miesten peniksestä, miesten rinnasta torson mallisena sekä miehen pakaroista, ja suosituin, joka muistuttaa miehen peräaukkoa. 
Ne kaikki on tehty kovettuneesta hunajasta johon on lisätty muita makeus aineita ja kovetus aineita, kuten lakritsia. Sen resepti on liikesalaisuus ja tänään Johtaja on päättänyt kokeilla karamellia luonnossa. 
 
Nämä ovat aikuisten makeisia jonka tarkoitus on tuottaa kaiken kokeilluille aikuisille seksileikissä jotain uutta.
 Kun Juha saapuu Riston isoon taloon hänet ohjataan sisäkön toimesta työhuoneeseen. Kuten työhaastatteluun Juha istuutuu suureen nahkaiseen tuoliin Ristoa vastapäätä. Juhalla on keltainen kauluspaita ja aivan uudet siniset perinteiset farkut jalassaan. Tapansa mukaan, jalat hyvin leveällä istuen, Riston kuolatessa siis vastapäätä Johtajan ominaisuudessa. Johtaja kysyy muutaman kysymyksen, aivan kuten työhaastattelussa, ja pyytää sitten Juhaa riisumaan paitansa. Sen Juha osaa, riisua härnäävän hitaasti.
 Pöydällä on yksi makeistehtaan tuotos, jonka Juha on havainnoinut. Se on naisen pillua kuvaava punainen makeinen. 
Juha nousee tuolistaan saadakseen paitansa pois päältään ja Risto on huomaavinaan kohouman pojan sepaluksessa. Varmaan näin myös on, sillä Juha on jatkuvasti kiimassa, ainakin tällaisissa tilanteissa. 
Juha hymyilee koskettaen kohoumaa aivan kuin huomaamattaan. 
Riisuu nyt samalla nekin, housusi, sanoo Risto. 
Kahta kertaa ei tarvitse sellaista pyyntöä toistaa sellaiselle pojalle kuin Juha. 
Hän avaa farkkujensa vetoketjun, napin ja antoi sen valua alas nilkkoihin. Punaiset vartalonmukaiset mutta joustavat kalsarit tulivat näkyviin. Hän nosti vuoronperään jalkansa lattialta vetääkseen lahkeista farkut jalastaan. Siinä hän sitten seisoi pelkät seksikkäät alushousut jalassaan, jalat leveällä, kädet lantiolla kysyvä ilme kasvoilla, aivan kuin kysyen haluatko nähdä enemmän? 
Ja Ristohan halusi, joten Juha otti kalsarien lantion paulasta otteen vetäen ne alas. Johtajan silmien edessä oli nyt Luojan kaunein luomus, nuori Adonis mela juhlavassa kunnossa.
 
Risto otti pöydältä karamelli pillun joka oli luonnollisessa koossa, nousi ylös, käveli pillu ojossa kohti siinä edessä seisovaa kaunista alastonta Juhaa, pannen sen karamellin jäykän mutterin, eli seisovan kullin päälle työntäen sen kalun sen sisälle! Pillua kuvaava karamelli oli rakennettu niin että siinä keskellä oli pehmeä klitorikseen uppoava kohta johon oli tarkoitettu panna kyrpänsä, tai kuten nyt, kaverinsa kalun aivan kuten naidessa oikeaa naisen pillua. Johtaja, samalla kun työnteli pillukaramellia melaan, asetteli Juhan istumaan tuoliinsa. Siinä asennossa oli paljon luonnollisempi panna kyrpää leikki pilluun. 
Toisella kädellä Johtaja nosti lattialta Juhan kalsarit, nuuhkii niitä ja ojensi ne Juhalle haistettavaksi. Juha nuuhkii niitä vuorostaan tuntien hyvin oman hajunsa niistä. 
Risto pani karamellipillun pohjaan asti ja sitten takaisin monen monta kertaa käskien viimein pojan tyhjentää lastinsa siihen. 
Juhalla oli jälleen se kysyvä ilme “joko nyt?” Mihin Risto että “juu, juu! Saadaanhan sinulta kohta uudestaan”.
 Joten Juha antoi kermansa makeiseen pilluun mennä.
 Risto otti tekopillun käteensä heti kun huomasi pojalta siihen tulleen lastin imeskelläkseen sitä ennen sen syömistä. Karamellipillun syötyään sisältöineen Risto ojensi Juhalle karamelliaineksista valmistetut mustat kalsarin näköiset alkkarit käskien pojan heti laittaa ne jalkaansa, ei sen vuoksi etteikö Juha ollut alastomana kaunista katseltavaa, vaan jotta siihen tarttuisi pojan tuoksut. Se on syötäväksi tällaista tilaisuutta Ristolle yksinoikeudella valmistettu makeinen nimeltään “poikien alushousut”.
 Sen jälkeen Risto ohjasi vieraansa viereiseen huoneeseen, joka on rakennettu ihan tällaista tilaisuutta varten. Se on huone josta harva tietää talossa edes olevan. Se on Riston oma salainen leikkisali, punainen huone, joksi hän itse haluaa sitä kutsuttavan, koska se on punainen väriltään, seinät ovat tumman punaiset samoin huonekalut joka sisältää pari nojatuolia, yksi suuri pöytä, kaappeja ja suuri sänky punaisine peittoineen. 
Seinissä on maalauksia nuorista alastomista Adoniksista ja kaikkialla on patsaita nuorista miehistä. Hyllyissä on peniksiä kaiken kokoisia ja  näköisiä. Ei jää salaisuudeksi mistä talon isäntä pitää! Mitään huoneessa oleva ei ole täysin normaali, esimerkiksi nojatuoli, johon Juha ohjattiin istumaan. Huoneessa oli myös henkilö joka oli suunnitellut ja valmistellut kaiken teknillisen, eli Riston poika, Johnny, kätteli Juhaa ohjaten hänet tähän tuoliin. 
Johnny on pitkä, lähes 2 metrinen ja pitkähiuksinen,  18 ikäinen nuorukainen. Samanikäinen siis kuin nyt seksileluna heille oleva Juha. Johnny on omalla tavallaan miehekkään kaunis. Tullut enemmän äitiinsä, sillä Risto ei ole millään muotoa kaunis nyt, eikä nuorenakaan. 
Johnny oli pukeutunut mustaan nahkatakkiin ja kireisiin mustaan nahkahousuihin. Juhan huomion herätti se suuri pullistus Johnnyn etumuksessa. 
 
Ne karamelliaineksista valmistettu kalsarit Juhan päällä oli joustavat, ja aivan muutenkin oikean näköiset, paitsi että ne ovat syötävät. Juhalle selitellään Johnnyyn toimesta että mikään huoneessa ei ole miltä ne näyttävät. 
“ Nyt kun istut tuohon nojatuoliin huomaat siinä olevan jotain erikoista, joten istuudu siihen sillä mielellä” selittää Riston poika. 
Juha istuutuu tuoliin varovaisesti laskien pakaransa hitaasti kohti sitä. Kohta hän huomaakin, että keskellä tuolin istuinosaa työntyy hänen aukkoonsa pienen peniksen muotoinen esine kun hän laskeutuu tuliin istuakseen. Hänen alushousunsa on todella joustava eikä mene suinkaan rikki vaan se leviää samalla kun menee keskiosalta sisälle peräreikään peniksen muotoisena. Penis ei ole tällä kertaa kovin pitkä, jotain 2-3cm pituinen, ja kun häneltä kysytään menikö se sellaisenaan sisälle antaa hän myöntävän vastauksen. Saadessaan nyökkäyksen vastauksena, hänen käsketään istuvan siinä esine kalsareineen reiässään, kunnes toisin määrätään. 
Kauan isä ja poika ei kuitenkaan  jaksaneet odottaa vaan pyysivät Juhaa nousemaan ylös istuimeltaan, varovaisesti. Tarkoitus oli että kalsareista osa jää Juhan peräaukkoon kun se kerran on sinne melko syvälle saatu. Sen aineen, mistä nämä erikoiset alushousut on valmistettu, pitäisi olla sen verran pehmeää, että sen sisällä pitäisi pysyä vaikka itse esine, millä se sinne työnnettiin otetaan pois. Ja niinhän se pysyikin kun Juha oli noussut tuolista oli osa kalsareista pysynyt reiässä. 
Juhaa määrätään nyt, tekniikan käyttäjän, Johnnyn toimesta katosta alas ohjatun riippukeinuun istumaan. Se on vahvan tuntuinen keinu, pelkkää köysistä solmittu ja täynnä isoja reikiä, tai aukkoja. 
Kun se on ohjattu paikalleen, Juha menee siihen makaamaan selälleen siten, että suurin osa hänestä ja hänen vartalostaan näkyy riippuvan ulkona keinusta. Hänen ympärilleen mahtuu hyvin molemmat miehet syömään pojan alushousut! 
Johnny ottaa suuhunsa vasemman lahkeen ja isä oikean. Kohta ollaan syöty lahkeet ja siirrytään keskelle aloittaen kuminauhoista jonka tarkoitus oli pitää housut ylhäällä. Vuoron perään siitä otettiin pieni pala nielaistavaksi kunnes oltiin sepaluksen kohdalla. Johnny otti niin suuren palan että Juhan karvoitus tuli esille. Riston ottama pala toi esille itse Juhan seisovan kalun joka pongahti esille. Johnny sai vielä yhden pienen palan ja sitten olikin Juhan valkoinen iho jälleen esillä paitsi se mielenkiintoisin pikku pala hänen sisällään. Juha käännettiin toisin päin, siis makuulle mahalleen ja Risto halusi vetää sen viimeisen herkullisen palan reiästä. Hän otti sieltä esiin työntyvän palasta otteen, vetäen sen sieltä pois kokonaan. Se kutitti Juhaa kun veto tapahtui nopeasti, ja häntä hymyilytti. Noin 3cm palasta riitti kaikille pienet maistiaiset, siis myös Juha itse sai maistaa itseään jälleen.
 Hyvältä aina vaan maistun, sanoo Juha. 
Toiset hymyilevät ja olivat samaa mieltä. Risto alkaa pitää esitelmän tulevasta tuotteista eli sekalaista karamellipusseista. Hän sanoo, että nämä karamellipussit on tarkoitettu aikuisille ja sisältää pienoiskoossa samanlaisia pilluja ja kullia kun nämä täällä olevat. Nämä ovat vain hänelle leikkikaluiksi tarkoitetut, suuremmat, mutta normaalikokoiset makeiset.
 
Samalla Juha nousee pois riippukeinusta ja Johnny käskee, tai pyytää hänet takaisin nojatuoliin missä ei näy mitään mutta heti kun siihen istuutuu siitä keskeltä istuin paikalta nousee tekopenis. Johnnylla on kädessä kauko- ohjain mistä hän saa sen halutessaan esiin. 
Kaikki huipputekniikka, mitä vaan talosta löytyy, on Johnnyn suunnittelema ja valmistama. 
Juha, kun on nyt alaston, istuutuu varovaisesti käskettyyn tuoliin. Johnny hymyilee, ja kun Juha näyttää istuvan kunnolla tuolissa, työntää hän kauko-ohjailemalla peniksen tuolissa suoraan Juhan kosteaan reikään. Johnny alkaa panna Juhaa sillä peniksellä, ottaen sen välillä reiästä pois, ja sitten taas takaisin sisälle useaan kertaan. Juha sulkee silmänsä ja alkaa selvästi nauttia. 
Sitten Johnny pysäyttää peniksen ollessa sisällä, jättäen sen sinne. Juha avaa silmänsä todetakseen mistä on kysymys kun penis jäikin tällä kertaa sisälle ja näkee kun nuori sadisti avaa sepaluksensa vetääkseen esille ison mulkun. Se on nimittäin iso! Ja kova!
 Mies astuu lähemmäs Juhaa kalu kädessä työntääkseen mutterinsa tämän suuhun. Kovin usein ei Juha ole vielä mulkkua imeskellyt, ei ainakaan näin suurta. 
 Hän oli nyt kuitenkin juuttunut kiinni istuimeen, eikä siis päässyt pakoon, jos edes olisi halunnut. Tuo lähestyvä liha pala oli kuitenkin herkullisen näköinen joten hän avasi suunsa valmiiksi ottamaan vastaan mitä annetaan.
 Kun Johnny lähestyi Juhaa, hän oli ottanut melansa kokonaan esille pitäen toisessa kädessään kauko-ohjainta ja työnsi kullinsa Juhan avoimeen kitaan. Samalla, kun Juha imeskeli innolla uuden ystävänsä mulkkua, Johnny alkoi leikkiä kauko-ohjaimella työntäen tuolin istuinosassa ollutta penistä imeskelevän kaverinsa reiästä sisään ja ulos. Samaan tahtiin Juhan suuhun oikeaa kalua kun tekopenistä hänen toiseen reikäänsä. Tahti kiihtyi sitä mukaa miten Johnnylla satsi oli tulossa. Se kiihtyi sen verran lujaksi loppua kohti että Juhalla se toinen reikä oli pistää stopin sillä perä reikä alkoi sattua hieman. Tekopenis kun Johnnyn käsittelyssä meni sisään ja ulos kiihtyvällä tahdilla, kunnes valkoista mehumaista limaa alkoi pursua Juhan suuhun niin paljon ettei kaikkea saanut hän nielaistua vaan sitä valui suupielistäkin ulos. Johnny halusi maistaa omaa mehua joten hän alkoi nuolaista kaiken Juhan kasvoihin valuneen parempiin suihin. 
 
Tällä välin oli Risto ottanut esille kaikki lelunsa piiloistaan. Lattialla, pöydissä, tuolissa kaikkialla oli pilluja, nännejä, peppuja ja kyrpiä karamellin muodossa ja kaikki oikeassa koossa. Lattiaan Risto oli levittänyt paksun valkoisen muovisen lakanan jossa nämä kaikki lelut lepäsivät. Juha nousi pois keinun peniksen otteesta vaikka se vähän sattuikin ja meni makaamaan kaikkien lelujen keskelle lattialle. Johnny riisui itsensä alastomaksi ja teki seuraa hänelle. 
Hän otti yhden pillun käteensä ja vei sen suuhunsa alkaen nuoleskella sitä. Juha otti vuorostaan tekopeniksen ja vei sen peräreikäänsä kohti. Johnny ehtii ennen häntä ottamaan toisen samanlaisen ja viedä sen sisälle samaiseen  reikään. Nyt sinne oli menossa kaksi karamellipenistä. 
Johnny työnsi omansa ensin ja vaikka Juhan reikä äskeisestä oli vähän kipeä ei se paljoa haittaa tehnyt eikä vastustanut työstöä. 
Kun Johnny otti omansa pois viedäkseen sen suuhunsa laittoi Juha omansa samaan reikään. Johnny imeskeli Juhan reiässä ollutta penistä kun Juha vasta pyöritteli omaansa reiässään. Kun se hänen mielestään oli tarpeeksi saanut hänen tuoksujaan, ja makuaan, otti hän sen karamellin pois viedäkseen sen suuhunsa. Imeskeli sitä jonkin aikaa kunnes se pieneni sulaessaan hieman. Johnny vuorostaan oli laittanut peniksen omaan reikään ja oli juuri maistamassa sen makua kun Juha halusi tehdä samoin. Eli laittaa yhden karamellipeniksen Johnnyn punaiseen reikään. 
Risto rauhoitteli poikia käskien mennä makuulle selälleen molemmat. Näin sai hän vuorostaan mahdollisuuden panna makeisen molempiin reikiin yhtä aikaa ja maistaa näin kahta nuorta persettä. Hän käski molempien nostaa jalkansa  ylös polvitaipaleesta kiinni pitäen ja levittää näin reikänsä selkosen selälleen. Sen jälkeen hän otti peniksen muotoiset makeiset työntäen molempiin avoimiin reikiin omansa. Pyöritteli niitä siellä kotvan aikaa vetäen ne sitten odottavaan suuhunsa, molemmat samaan aikaan. 
Pojat olivat himossa alkaen pussailla toisiaan että kuola valui kummaltakin. Reiät pysyivät jonkin aikaa auki karamellien poiston jälkeen sulkeutuen sitten. 
Valkoisen muovisen lakanan vieressä oli kaikenlaista roinaa. Nyt leikki vasta alkaa, tuumii Risto. Hän käski poikansa ottaa käteensä leikki aseen. Sellaisen jotka leikkisodassa miehet käyttävät. Se ladattiin elintarvikeväripatruunoilla. Nämä patruunat olivat Johnnyn keksimät ja Riston valmistamat. Ne oli saatu näyttämään oikeilta patruunoilta vaikka olivat paljon pienemmät mutta, niin kuin Juha kohta sai havaita melko kovia osuessaan. 
Juha käskettiin seisomaan kahden metrin päähän ja Johnny ampumaan häntä sopivaan kohtaan jonka hän sai valita ampuen punaisen värin suoraan Juhan oikeaan nänniin. Se sattui melkoisesti ja sai Juhan kaatumaan selälleen muoviin päälle. Hän automaattisesti nosti polvet ylös aukaisten huomaamattaan reikänsä. Johnny käytti tilaisuutta hyväkseen ampuen kohti avointa reikää osuen kuitenkin vain pieniin pusseihin. Se vasta sattui ja Juha älähti mutta se vain innosti ampujaa ampumaan lähempää kohti reikää. Tällä kertaa onnistuen! Punainen läikkä täytti hetkessä Juhan reiän kiihottaen poikaa yrittämään vielä lähempää. 
Ase oli nyt aivan Juhan punaisen reiän suuaukossa kiinni kun Johnny laukaisi onnistuen täyttämään Juhan perä aukon värillä ja vielä suolistonkin saamaan punaiseksi. Myös isä Risto oli ottanut aseen käteensä alkaen laukaista sinistä väriä kohti makaavaa Juhan ylävartaloa. Juha huusi mutta se vain sai isän ja pojan innostumaan lisää. Risto ampui sinisiä luotia Juhan napaan ja nänneihin  samaan aikaan kun poika ampui täyslaidallisen kainaloihin, sääriin ja viimein myös muutaman väripatruunan itse seisovaan kyrpään. Johnny tiesi siitä että kun pojan kalu seisoi jäykkänä kun kanki, niin Juha piti käsittelystä, vaikka kiljui kuin uitettu porsas. Kohta Juha oli yltä päältä värissä. Sitä oli hänessä joka paikassa. Hän vain nauroi yllyttäen Johnnyä hyökkäämään kimppuunsa ja näin oli painiottelu valmis. Kaksi  kaunisvartaloista nuorta miestä painii muovimatolla kiivaasti ja kohta oli Johnny yhtä värikäs kun ystävänsä  Juha. 
Läähättäen pojat makasivat leväten, mutta Ristolla oli muuta mielessä. Hän hyökkäsi nyt vuorostaan molempien kimppuun leikki melat kädessään. Karamelli kyrvät löysivät paikkaansa heti poikien avoimista aukoista. Juhan reiässä asiaa auttoi se kaikki väri siellä. Makeinen meni hyvin syvälle, hyvin nopeaan tahtiin. 
Risto antoi makeisten olla reiässä ja kaatoi molempien poikien päälle hunajaa, kaakaota ja muuta sulatettua suklaajuomaa. Sitten hän käski poikien nuolla kaiken pois toistensa vartaloista ennen kuin he pääsisivät suihkuun. Myös reiässään olevat suklaamelat molemmat pojat vuoron perään vetivät kaverinsa reiästä suuhunsa. 
Sitä kaakaon ja sulkaan sekoitusjuomaa oli astiassa vielä jäljellä joten isä ja poika päättivät kaataa sen loputkin Juhan perseeseen. Risto nosti Juhan jalat päin kattoa, makuuasennossa kun lattialla muovin päällä selällään hän makasi, käskien Johnnyn kaataa niin paljon hänen reikäänsä kun sai mahtumaan makeata kaakaota. Kaikki kolme nauraa räkättivät ja saivat mahtumaan kaiken kaakaon Juhan sisälle. 
Sitten alkoi varsinainen show Juhan alkaessa piereskellä kaiken sisälleen kaadetun pois. Johnnyn yrittäessä estää sen panemalla karamelli peniksen sinne portiksi. Penis menikin hikiseen kosteaan reikään helposti ja kun Johnny veivasi sitä edes ja takaisin alkoi sisällä ollut lämmin kaakao kuplia piereskelyn ja edes takaisin- liikkeen voimasta. Huone oli varsinainen sikolätti. Siivoojalla oli aamulla ihmettelemistä. Huoneessa myös haisi. 
Pojat haisivat. Mutta hauskaa oli…
 
Yöllä Juha näki omituisen unen…
 
Hän oli nuorten ja kauniiden ihmissyöjiä heimon vankina. Teltassa, jossa häntä pidettiin vankina ei ollut muita. Hän kuuli kun heimon päällikkö joka oli kylän vanhin keskusteli hänestä telttansa ulkopuolella. Päällikkö sanoi:
“ Pankaa hänet juoksemaan niin kauan että hänestä hiki irtoaa. Juottakaa ja syöttäkää jotta muita eritteitä hänestä irtoaa ja paljon! Emme missään nimessä haluaa syödä noin kaunista poikaa ainakaan heti! Nauttikaamme hänen eritteistään niin kaunan kun hän niitä meille tuottaa! Aloittakaa! Tuokaa hänet ulos teltasta! Haluan katsoa kun hänestä hiki irtoaa, hah hah”. 
 
Ja niin hänet laahattiin esille teltasta ja kaikki saivat katsella kun hän alasti juoksi nurmikon poikki. Heimon viisas keksi että pannaan pojalle kireät juoksijan housut jalkaan jotta siihenkin tulee hänen eritteitä niille jotka siitä pitävät. Paita, johon kainalo hiki tarttuu. Kun yksi pari on täynnä pojan hajuja, vaihdetaan ja annetaan hikisen parin kiertää kehää ihmisjoukossa. Näin saavat useimmat maistaa kauniin pojan eritteitä”. 
 
Monta paria urheilu asusteita hänelle vaihdettiinkin. Hänen ei tarvinnut niitä vaihtaa vaan heimosta löytyi innokkaita tähän hommaan. Käytetyt asut nuuhkittiin ja nuoltiin tarkasti ja innokkaasti. Melkein syötiin. 
Lopuksi Juha oli hiestä märkä ja kun ei millään enää jaksanut juosta hän kaatui nurmikolle uupuneena. Silloin hyökkäsi suuri osa heimosta hänen kimppuunsa. Päällikkö pelästyi, että nyt ne syövät pojan, vaikka niin ei ollut tarkoitus, mutta heimolaiset vain nuolivat karkeilla kielillään pojan vartaloa hiestä puhtaaksi. 
Juhan siinä maatessa hän tunsi kieliä joka sopukassaan. Hyvin monta oli yhtä aikaa kainaloissa ja suussakin imeskelemässä kuolaa joka on heille herkkua. Nenäsieraimissa oli miesten kosteita ja pitkiä kieliä jotka onnistuivatkin saamaan sieltä räkäklimppejä. Nännit jätettiin rauhaan sillä sieltähän ei irtoaa mitään pojilta. 
Jalkapohjat, sen sijaan,  olivat suuren mielenkiinnon kohteina. Varpaan välit nuoltiin tarkasti. Munapusseja imeskeltiin vaikka sieltä ei muuta saatu kun makua. 
Peniksestä odotettiin paljon. Sitä imeskeltiin oikein vuorossa. Se oli kova, jäykkä ja punainen. Isokin se oli. Tiedettiin, että kun samaan aikaan nuollaan peräreikää intensiivisesti, saadaan nopeammin tulemaan melastakin. Yksi jos toinenkin pani kielensä mielellään syvälle pojan reikään. Saihan sieltä joka kerta jotain suuhunsakin. Ellei muuta niin ainakin sieltä sai voimakkaan hajun aistiinsa. 
Juhalta tuntui, ettei koskaan aikaisemmin suoli olisi näin hyvin imeskelty puhtaaksi. Joskus Juhalta tuntui että suolistossa oli sata kieltä yhtä aikaa. Ja vähintään saman verran imeskelemässä hänen kivikovaa kyrpäänsä. Kaikki tunsivat hetken tulleen kun Juha ei enää jaksanut pidättää vaan antoi tulla, tulla ja tulla. Ei meinannut loppua tulla. Kaikki syötiin mitä hän tuotti. Ja ei piisannutkaan vaan haluttiin lisää tätä herkkua. Joten homma piti laittaa uusiksi. Mutta nyt piti poikaa syöttää niin paljon että hän alkaisi melkein haljeta. 
Hänen pitäisi tuottaa heimolle toisen laista herkkua heille. Kaikenlaista hänelle syötettiin ja juotettiin. Vatsaa alkoi polttaa eikä kauan kestäisi kun hänen pitäisi ulostaa. Mutta hänet ei päästetty mihinkään laitokseen tekemään sitä vaan hänen piti päästä kaikki eritteet siinä kaikkien katseiden edessä. Hänen jalkansa levitettiin aivan kun hän synnyttäisi. Tavallaan hänen toivottiinkin synnyttävän heille herkkua. 
Kaikkien katseet olivat kohdistuneet hänen jalkojensa väliin, eikä suinkaan siksi, että siellä oli kaunis penis näkyvissä. Se ei tällä kertaa heitä kiinnostanut yhtään, vaan se reikä josta piti kohta tulemaan ruskeaa mämmiä. 
Punainen reikä alkoi tummua ja kohta he saivat nähdä ruskeaa poikalantaa, heidän herkkuaan, pyrkivän kauniista reiästä ulos. Ensin tuli yksi paksu pitkä mustan väristä pökälettä joka haisi aivan kamalalta mutta heille se oli taivaallisen herkullinen haju. Lähinnä ollut otti heti makupalan ja alkoi syödä sitä hyvällä ruokahalulla. 
Siinä oli jotain vitamiineja mitä nimenomaan he tarvitsivat vaikka Juhan oma kroppa sitä ei huolinut vaan heitti pois. 
Juha likisti toisen tortun ja sekin meni parempiin suihin heti. Kaikki mitä Juha vain tuotti vartalostaan kelpasi kyllä heille. Hänen suussaan oli edelleen miehiä ja naisia ottamassa vastaan kaiken minkä hän oksensi liikaa syödessään äskeisellä pakkosyötöllä. Kun tuntui että suusta ei saada enää mitään laittoivat rohkeammat sormensa syvälle Juhan suuhun jotta poika oksentaisi heille lisää syömistä. Hänen oli pakko oksentaa sillä toiset pitivät hänessä kiinni kun sormet menivät syvälle kurkkuun. Toiset onnelliset odottivat kiihkeästi toisessa reiässä josta Juha jälleen päästikin melkoisen tortun. Kädet ottivat sen ennen kuin se edes ehti pudota ulos ja jakoivat herkkupalan toisten kanssa. Pieru seurasi pökälettä mutta reiän suuaukossa odotti taas uusi torttu ulos pääsemistä. Sitten tuntui turtuneen eikä hetkeen tullut mitään vaikka heimon jäsenet odottivat. Jotkut pitivät kalusta kiinni odottaen juomista. Sitä tulikin kaikelle mutta ei riittävästi sillä melaa imeskeltiin lisää toivoen. 
Takapuolen reiästä ei edelleenkään tullut mitään vaikka Juha uhkui ja puhkui. Kauan ei jaksettu odottaa kun pelättiin mahalaukun tyhjentyneen ja alettiin sormeilla Juhan sisäaukkoa saavuttaakseen viimeisetkin herkut sieltä. Melkein käsi kokonaan pantiin sisälle. Joukko ihmissyöjiä alkoi pyrkiä sisälle mahaan navan kautta. Väkisin työnnettiin pää sinne. Hetkessä suolisto tuli näkyviin ja alettiin syödä sitä. Juha huusi ja parkui kun sattui niin vietävästi, huusi niin että heräsi omaan huutoonsa. 
Aivan hikisenä hän tutki välittömästi ala päätään oliko sattunut vahinkoja. Ei mitään. Lakana oli tosin märkä, mutta hiestä, ei muusta. Onneksi sillä Juha pelkäsi päässeensä molemmat eritteet lakanaan.
Sitä se teettä kun syö suklaata ja vielä toisen miehen kropasta.

20.12
Juha Laine on yhteiskuntaan hyvin sopeutuva nuorukainen, sillä hän maksaa kuuliaisesti veronsa ja muita maksuja.
Sitähän ei voi ihan kaikista sanoa!
 Hän on omaa nimeä kantavan firman ainoa työntekijä. Liikkeen toimialue on aikuisten viihdyttäminen, sekä miesten että naisten. 
19- ikäisenä, jos mahdollista, kaunistunut poika on siviilipalvelusta suorittamassa Ukko- kodissa. Hän valitsi siviilipalveluksen taloudellisesta syystä, mutta myös koska hän vastustaa kaikkea sotilaallista. Hän ei voi tarttua aseeseen, ja se hänen oma henkilökohtainen aseensa taas olisi ollut sotapalveluksen ajan toimettomana. 
Asiakkaat olisivat ehkä odottaneet noin kaunista poikaa sen ajan mutta toiset olisivat yrittäneet ottaa hänen paikkansa. Ehkä siinä myös onnistuneet. Nyt hänellä on vapaata aina sen verran että hän voi tyydyttää asiakkaita, sekä myös omaa taloudellista tilaansa, joka ei siis ole huono nytkään. Mutta ei lisää rahaa pahaa tee. 
Tämä on myös ammatti josta lähdetään eläkkeelle nuorena. On taottava silloin kun rauta on kuuma. 
 
Juhalla on ollut kiireitä, sillä hän toteuttaa asiakkaan erikoisemmankin fantasian, ja siksi niin suosittu kauneutensa lisäksi. Useimmat varakkaat, iäkkäät naiset haluavat vain että häntä pannaan. Että saa vielä nuorta lihaa ennen kuolemaa! Saa Juhan lihaa ja kuolla…
Naisia Juhalla on myös enemmän kun miehiä, mutta naiset ovat kitsaita rahojen suhteen, eivätkä kovin mielellään anna ylimääräistä.  Ehkä se johtuu siitä että naisten rahat ovat perityt, yleensä kuolleilta miehiltään, kun taas miehet kuluttavat omia rahojaan. 
Miehet omaavat myös enemmän mielikuvitusta ja fantasioita eroottisessa mielessä. Rikkaat miehet haluavat nauttia, ja lisää nautintoa rahojensa vastineeksi. He keksivät kaikenlaista Juhan pään menoksi, mistä Juha pitää.
 Hän haluaa esim. olla alistettu ja tekee mielellään, mitä mies haluaa. Yleensä mies haluaa katsella kaunisvartaloista Juhaa tekemässä erilaisia asioita itselleen.
On kuitenkin tapaus mistä Juha ei saanut senttiäkään. Ainakaan aivan alussa. 
Tämä tapahtui Ukko-kodissa. Aloitetaan kuitenkin aivan alusta.
 
Juhan tehtäviin siviilimiehenä Ukko-kodissa kuului ruoan jakelua, siivousta ja asukkaiden auttaminen esim. liikkumisessa. 
Eräs ukko, Uuno nimeltään, oli 88- ikäinen rullatuolissa liikkuva yksin asunnossa asuva vilkas vanhus. Eläkkeellä oleva sisätautien erikoislääkäri ja keksiä. Aina kun Juha tuli siivoamaan hänen asuntonsa, alkoi virnistely. 
“Aj, sieltä se kaunis sivaripoika taas tuli” ja muuta sellaista. Uuno myös mielellään kopeloi sekä kourii Juhaa aina kun siihen oli tilaisuus. Juhan siivotessa esimerkiksi lattiaa pylly pystyssä, Uuno kiireen vilkkaan pyörällä käsin pyörittämällä pyöräytti itsensä tämän lähelle ja ei kun kädellä läpsimään pojan pyllyä. 
Ensin Juha yritti väistää mutta myöhemmin käsitti mitä Uuno tavoitteli ja antoi läpsytysten jatkua. Juha jopa tarkoituksella pyllisti enemmän kun olisi ollut tarvis näin suoden Uunolle tilaisuuden taputtaa häntä vapaasti pyllylle.
 Juha ei vain aavistanut että se voisi jatkua pitemmälle. 
Mutta näin vain tapahtui. 
Jossain vaiheessa Uuno halusi koskettaa myös Juhaa etupuolelta. Uuno suoraan kysyi että “voisitko tulla seisomaan tähän eteeni että saisin kokeilla mitä sulla pullistaa noissa valkoisissa housuissa”. 
Juha yritti vastustaa aluksi, sillä paikka ei tuntunut sopivalta, mutta kiimassa kun oli, olihan häneltä otettu viimeksi kello kolme yöllä erään rikkaan lesken toimesta, mutta sehän on nuorelle pojalle pitkä aika  saada pusseihin tavaraa, joten hän meni papan eteen työntäen etumustaan kopeloitavaksi. Hän oli niin innoissaan, ettei huomannut että ovi papan kamariin jäi lukosta auki, mutta onneksi kukaan ei tullut. 
Uuno oli vähintään yhtä innostunut kun pitkästä aikaa sai nuorta lihaa, vaikka vain housun läpi kosketella. Juhan mela alkoi heti nousta jäykistyen Uunon käden intensiteetistä. Se oli papalle iloinen asia kun sai tehdä jotain hyvää pojalle, sekä hänelle itselleen. Juha tällainen sopisi milloin vain ja missä vain, kuten tiedetään. 
Poika sulki silmänsä ja alkoi nauttia. Samoin teki vanhus. Juhallahan ei ollut vaikeuksia olla tulematta vaikka Uuno kuinka kopeloi pojan munaa. Hän voisi seistä siinä tuntikausia. Mutta sitten Juha huomasi oven ja ystävällisesti siirsi papan käden syrjään mennäkseen sulkemaan oven. Uuno ymmärsi kuitenkin väärin luullen ilonpidon päättyneen.
“Huomenna sitten vähän kauemmin” kuiskasi Uuno ja käänsi hymyillen rullatuolinsa pois lähteäkseen sängyn luo. Juhan oli autettava hänet sänkyyn ja Uuno siinä yhteydessä jatkaen äskeistä lausetta ja varmistaakseen asian kysyi “ vai mitä?”
“Juu, juu” vastasi Juha hymyillen takaisin. 
 
Juha toivoi, ja oli varma, että Uuno unohtaisi koko asian eikä muistaisi mitään mistään seuraavana päivänä, mutta näin ei ollut asian laita. Heti kun Juha avasi Uunon kämpän oven, tuli ukko vastaan rullatuolillaan ja alkoi tavoittaa käsillään hänen sepalustaan. Juha sanoi stop, stop mutta nähdessään Uunon ihmettelevän ja voipuneen ilmeen, että eikö poika pidäkään lupaustaan, Juha jatkoi, että laitetaan ovi tällä kertaa ensin lukkoon. Ettei kukaan yllätä meitä, siihen lisäten. 
Näin tehtyään Juha saapui odottavien vanhojen ryppyisten käsien luo antautuakseen niille. 
Uuno silmät loistaen alkoi jatkaa eilen keskeytettyä innokasta hommaa, eli pojan munien vatkaamista housukankaan läpi. 
Ja taas hän ja hänen kätensä sai sen jäykistymään. 
Juhalla ei ollut asiakasta eilisen jälkeen, eikä hän ole tyhjentänyt säkkejään, joten kalu oli täysin rinnoin mukana leikissä. Juha halusi enemmän kuin koskaan ottaa kalunsa esille ja näyttää ylpeänä sen papalle. Aivan kuin Uuno olisi kuullut Juhan ajatuksen, sillä hän katsoi poikaa silmiin, alkaen avata vetoketjua, joka piilotti sen herkun. Juha ei sanonut mitään, joten Uuno sai rauhassa avata sen ja myös housujen napin jonka avaaminen tietäisi välijäiden valkoisten housujen putoamista kohti lattiaa. Sehän ei ollut kummallekaan pettymys, vaan tavoite. Saada kovettuneen melan esiin. Valkoiset päällyshousut putosivat mutta samanväriset alushousut ei. Niissä oli etumuksessa jännityksestä johtuvaa touhutippa koristuksena. Se tippa Uunoa kiinnosti kovasti ja sitä hetken tuijottaen nuoli sitä makeaa hymy huulillaan. 
Juha auttoi miestä mielellään pudottamalla omin käsin ne alushousunsa lattialle valkoisten päällishousujen viereen. Siinä se nyt sitten vihdoin oli. Paraati kunnossa oleva nuoren pojan ylpeä patukka. 
Uuno ei ollutkaan pitkään aikaan saanut ihan luonnossa sellaista nähdä, saatikka koskea. Juhalle se taas oli joka päivästä, mutta joka kerta yhtä innokasta saada esitellä itseään. 
Kun se vihdoin oli saatu esiin, kosketti Uuno arasti nuorta, kovaa melaa kun se niin kaunisti siinä nenän edessä heilui. 
 
Ja kun se siinä tosiaan aivan Uunon nenän edessä sopivasti jäykkänä seisoi, nuuski ukkopahanen sitä tuntien jonkinlaista tuoksua siitä lähtevän. 
“Ota se vaan suuhun” kuiskasi Juha. Hän toivoi sitä sydämestään, niin kiimainen poika tällä hetkellä oli. 
Oli pappa sitten hampaaton tai ei niin ainoa ihminen tässä huoneessa tällä hetkellä joka voi sen tehdä. Varmaan se oli ykkösunelma myös ukolle juuri nyt. Saada nuorta lihaa suuhunsa. Voi olla viimeinen kerta tässä elämässä, tuumi vanhus ja otti patukan vapiseviin käsiin ja siitä vieden sen odottavaan kitaansa. Alkoi sellainen läpsytys, ettei kuuna päivinä aikaisemmin ukko kodissa.
 Juha ei halunnut heti antaa tulla vaan halusi nauttia ja antaa ukonkin nauttia ennen laukeamistaan. Melasta valui kiiltävää esileikkiin tarkoitettua karviaismarjan näköisiä karpaloita Uunon suuhun. Elimen verisuonet pullistuivat. Siemen johtimet samoin. Ei poika kauan kestäisi enää, vaikka taitoa hänellä olikin pidättää pitemmän aikaa. Nyt oli vaan niin että ukko imi hyvin ja parin päivän satsi odotti kiihkeästi ulos pääsyä. 
Juha käheänä kuiskasi pyytäen että “lopeta ellet halua mehut suuhusi” mutta Uuno jatkoi imeskelyä joten pojan oli pakko päästä parin päivän satsi suuhun. Ja kyllä sitä tulikin, niin että ukolla oli vaikeuksia nielaista kaikkea arvokasta vaan osa siitä valui suupielistä ulos. Ukkoakin hikoilutti tämä hänelle kovin uusi nautinto hetki. Joskus nuoruudessa viimeksi, mutta se oli silloin niin kiellettyä ja vaarallista, että se homma oli lopetettava tykkänään ettei tullut vaikeuksia. Oli pakko pidättäytyä sellaisesta moneksi vuodeksi jos halusi elää noin kutsuttua normaalia elämää. Ei tullut kysymykseenkään maksaa sellaisesta siihen aikaan. Kyllä nuorisolla on nykyään helppoa. Tällaisia kauniita poikia tarjoamassa oikein palveluksiaan. 
Kenellekään ei pitäisi kuulua mitä aikuiset tekevät keskenään. Tämän pitäisi kuulua joka päiväseen rutiiniin vanhainkodissa sitä haluaville, miettii Uuno katsellessaan Juhan pukeutumista ja lähtemistä huoneesta. Hän tervehtii poikaa sanomalla että “huomenna taas jatketaan” vaikka Juhan ei kuulunut tulla siivous hommiin silloin, mutta pappa sitä muistanut jos edes tiesi systeemin.
“Jo, jo” huikkasi Juha mennessään. 
 
Kaksi kertaa käydään siivoamassa huoneita mutta Uuno muisti kuitenkin mitä sovittiin kun Juha seuraavalla kerralla tuli huoneeseen. Näin pappa mutisi:
“ Poika hei. Tällä kertaa saat pestä lattian. Laita ovi taas vaan lukkoon sillä voit siivoa sen alasti. Haluan katsoa kun siivoat.”
Juha tuijotti hetken aikaa vanhusta mutta todettuaan hänen olevan vakavana mutisi jotain alkaen kuitenkin ihan mielellään vapautua ensin takistaan ja sitten paidastaan. Hänen pyykkilauta vatsansa oli hänelle ylpeyden aihe. Sitten vetoketju housuista auki, samoin nappi ja alas lattialle, kuten myös kalsarit. Mela notkahti muutama sentti pidemmäksi ukon katseiden energiasta.
Ja sitten alkoi lattian kuuraus. Uuno istui rullatuolissa muutama metri kauempana kuin Juha polvistui lattialle alkaen siivoa. Hän siirsi itsensä niin, että ukko näki hänen pakaransa ja notkeana poikana suoristi selkänsä sellaiseen asentoon että hänen tiukka reikänsä aukeni Uunon silmien edessä. Sitä Juha tiesi Uunon haluavan nähdä. Juha kuuli rullatuolien pyörien äänen lähestyvän jääden siihen asentoon odottaen papan lähestyvän kohdettaan. Joka oli tietysti hänen aukkonsa. Pian hän tunsikin kosketuksen takapuolessaan. Pappa tuolissaan levitti käsillään Juhan pakarat katsoakseen sitä herkku reikää lähemmin.
“Haluatko maistaa sitä? ”kysyi Juha.
“Pistä sormi sinne ja maista sitä” jatkoi poika.
Uuno vitkasteli vain hetken ja pani sormen nuoreen lämpimään reikään. Juha ei näe mutta tunsi kun sormi otetaan pois ja hän kuvittelee kuinka sormi laitetaan ryppyiseen suuhun. Yllättäen hän tuntee aukossaan jotain muuta kun lämpimän vanhuksen sormen. Se on jotain kumista ja kylmempää. Juha yrittää tirkistää taakse siinä lattialla povillaan pyllistäen mutta vanhus ehtii lohduttaa häntä ennen kuin hän pystyi näkemään mitään takapuolessaan.: 
“Äläpäs pelästy. Kuten tiedät olen keksiä lääkäri ammatin lisäksi. Minä ajankulukseni keksimään imuriletkun jonka avulla, sellaisten poikien, kuten sinunlaisten, perä aukkojen kiiman saa tyydytettyä samalla kun se puhdistaa reikäsi. Se on halkaisijaltaan noin 5 cm ja pituutta noin 25 cm. Sen teho on normaalin imurin, joten hyvin se toivottavasti reikäsi puhdistaa. Tämä on kokeilu kun en ole päässyt aikaisemmin sitä kokeilemaan, mutta heti kun näin sinut aavistin että nyt löysin pojan jonka kanssa voin sitä kokeilla. Ethän pahastu? Maksan siitä ja tästä kaikesta sillä minulla on täysi oikeus rahani käyttöön. Täällä vanhainkodissa on pankkiautomaatti josta voin ottaa ulos niin paljon kuin lystää.”
Hän selitti koko toimituksen ajan mitä hän tekee ja mitä kulloinkin tapahtuu vaikka kyllä Juha tunsi kaiken. Hän tunsi kun Uuno pyöritti aluksi hellävaroin letkua perä aukon suulla laittaen hiljaisen imurin päälle. Uuno selitti että hän puhdistaa ensin suu aukon ja sitten yhtä hellävaroin työntää letkun ensin vähän kerrallaan sisälle. Se tuntui taivaalliselta kun  imurin letku meni sisälle yhä enemmän ja enemmän. Juhalla alkoi heti seistä. Oikeastaan pelkkä ajatus saada imurin letkun aukkoonsa sai herkän peniksen heräämään. Juha nauttii silmät kiinni. Antoi papan letkuineen mennä aivan rauhassa sisäänsä. 
Kun se oli noin 18 cm siellä alkoi vanhus vetää sen poispäin yhtä rauhallisesti. Imuri oli imuroinut koko toimituksen ajan. Plots vaan ja imurin letku oli poissa hänestä. 
Juha käänsi kasvonsa seuratakseen mitä seuraavaksi tapahtuu. Uuno otti letkun, haisteli sitä ja avasi imurin, sillä sen sisällä oli muovinen kosteutta kestävä “pölypussi”. Nyt sen pusin sisällä ei olisi pölyä vaan jotain muuta. Mitä, se selviäisi aivan kohta. 
Jännitys oli aivan huipussaan. Aivan oikeasti molempia jännitti mitä pussista löytyy. Juha istuutui viereen kun imuri vihdoin oli auki ja pölypussi Uunon toimesta aukaistiin. Tuoksu oli jonkinlainen, ainakin erilainen kun normaalin pölypussin. Sisällä oli ruskean väristä eritteitä mutta ei kovin paljon. Imuri oli vetäissyt suolistosta kuivunutta jätettä ja muita bakteereita. Uuno osoitti pussia kohti Juhaa että kelpaako maistaa? 
Juhalle ei tällä kertaa kelvannut, mutta Uuno sodankin kauhut kokeneena, uskalsi vähän maistaa, ainakin nuuhkia pussia jonkin aikaa. Sen jälkeen pussi heitettiin jätekasaan ja laitettiin uusi sisälle imuriin. 
Uuno jatkoi selittelyä.
 Hän kertoi tehneensä tyhmyyksissään kaksi lasta naisen kanssa jota ei edes rakastanut. Oli menty naimisiin, koska niin tekivät kaikki kaverit ympärillä. Katseli poikia siinä sivussa. Kuvitteli jonkun näkemänsä pojan olevan allaan kun rakasteli vaimonsa kanssa. Siitä syntyi kuitenkin kaksi lasta, poika, joka elää avioliitossa Kanadassa ja tytär Ruotsissa. Kesäisin vain nähdään, ei edes Jouluna tulla vanhaa pappaansa katsomaan. Suurta perintöä vaan odottavat. Uuno on tehnyt nyt kuitenkin päätöksen itse nauttia rahoistaan niin kauan kun vain on mahdollista. Siksi hän on päättänyt antaa Juhalle viikoittain tietyn summan rahaa, eikä vastaan väitteitä hyväksytä. 
Juha saa olla kokeilukaniinina Uunon keksinnöille ja niiden kokeiluille. Onhan Uuno kuullut että Juha on maksullinen poika ja aivan mielellään viimeisien vuosiensa aikana maksaa kaikesta siitä mitä nuorena jäi kokematta.
 
 Uuno lupaa teettää askartelu huoneessa halkaisijaltaan suuremman letkun imuriinsa. 
Mutta nyt hän haluaa jatkaa kokeilua. Hän pyytää Juhaa makaamaan lattialle, kädet ja jalat levälleen. Kun Juha on pyydetyssä asennossa lattialla makuulla, Uuno tulee rullatuolissa imurinletku kädessään lähemmäksi poikaa. Hän asettaa letkun pään Juhan kainaloon, laittaen imurin täysille. Poika kutiaa, mutta ei anna sen haitata nautintoa eikä anna naurulle periksi sillä se tekee mahdottoman hyvää eroottisesti.
 Uuno pyytää Juhaa itse vaihtamaan hetken kuluttua kainaloa sillä hän ei pääse kyllin nopeasti siirtymään toiselle puolelle kuin haluaisi. Juha laittaa imurinletkun sitten siihen toiselle kainalolle ja Uuno panee imurin jälleen päälle. Kun molemmat kainalot ovat heidän mielestään imuroitu kylliksi, Uuno ottaa letkun käteensä ja vie sen kohti Juhan suuta pyytäen ystävällisesti avaamaan kitansa. Hän avaakin sen niin että Uuno pystyy panemaan letkun sisälle suuhun. 
Nyt siis se sama letku joka hetki sitten oli kainalossa, oltuaan sitä ennen suolistossa on Juhan suussa ja imu päällä.
 Letku selvästi maistuu… niin, häneltä itseltään! 
Ei Uuno kauan sitä hänen suussaan pidä vaan laittaa letkun Juhan vasemman nännin kohdalle. Laittaessaan imurin imutehon päälle, tarttuu se vahvasti nänniin kiinni aivan kuin magneetti metalliin. Uuno panee boweria lisää, eli imutehon voimakkaammaksi ja nänni melkein irtoaa vartalosta tehden kovin kipeää. Mutta myös hyvää, miettii nautinnonhaluinen Juha. 
Uuno haluaa vaihtaa nänniä, mutta kun on taas väärällä puolella pyytää,  sammutettuaan sitä ennen imurin, Juhan tekemään sen. 
Poika ottaa, nyt jo kouliintuneesti, letkun pään asettaakseen sen pyydettyyn asentoon toisen nänninsä päälle. Kun se on tehty, panee Uuno imurin taas täysille. Tämäkin nänni melkein irtoaa mennäkseen imuriin sisälle piiloon. Kun molemmat nännit on käsitelty otetaan letku pois ja katsotaan aikaansaannoksen. Molemmat nännit ovat kirkkaan punaiset ja arat. Uuno ojentaa letkun Juhalle käskien hoitaa loput. Mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että Juha saa yrittää letkua munansa hoidossa parhaan kykynsä mukaan. Hän laittaa letkun pään muniensa alle pyytäen Uunon laittamaan imurin päälle. Letkun pää on kuitenkin halkaisijaltaan kovin pieni, kuten alussa mainittiin, eikä mahtunut muuta kun karvoja tuulettamaan. 
“Seuraavalla keralla lupaan että minulla on suurempi letkunpää” sanoo Uuno.
“Mutta sinullahan on terskan päässä ne pienet huulet. Imuroi niitä” jatkaa Uuno hymyillen viekkaasti. Se hänellä olikin mielessä antaessaan Juhalle käskyn hoitaa loput.
Juha istualtaan avaa ne kauniin punaiset huulet kalunsa päässä yhdellä kädellä ja toisella laittaa imurin letkun avattuun kusi reikään. Uuno laittaa varovaisen imuritehon päälle seuraten tilannetta. Juha ummistaa silmänsä, mikä on hyvä merkki pojan nautinnosta. Uuno panee enemmän tehoa mutta ei kovin paljoa kuitenkaan. Juha väsyy pitämään letkua kohdallaan, ja koe lopetetaan Uunon lupauksella että seuraavalla kerralla letku mahtuu patukkaan ja imua tulee riittämään. Myös munat hoidetaan! Imuri heitetään nurkkaan ja Uuno pyytää Juha aivan viereensä seisomaan.
“ Nyt hoidetaan sinut niin että veivataan kaluasi vuoronperään. Laukaise aseesi vasta kun on ihan pakko”. 
Ja näin tehtiin.
 
Ensin Uuno runkkasi melaa, joka seisoi kovana aivan rullatuolin vieressä. Kun Uunon käsi väsyi jatkoi Juha oman kalunsa veivaamista, joka on tuttua hommaa hänelle. Hän tunsi kalunsa ja sen kestävyyden enemmän kun kukaan muu. Hän tiesi että hän voi jatkaa vaikka Uunonkin käsi tuli leikkiin mukaan. Molemmat runkkasivat nuorta punaista lihakimpaletta. Välillä käytiin reiässä, sielläkin vuoronperään. Myös Juhan sormi useammin kuin kerran sormeili aukkoaan ja meni sisällekin muutaman kerran. Uunon kuihtunut käsi kopeloi karvaisia munia samanaikaisesti kun hänen toinen kätensä hoiti melaa. Juhalla oli silmät kiinni kun hän kävi taas tutkimassa omaa reikäänsä. Toisella kädellä hän veivasi nyt kovin araksi tullutta lihaansa. Kaverusten kädet kohtasivat kalun kimpussa. Juha kuiskasi, ettei enää kauan kestäisi, mutta se ei pysäyttänyt kumpaakaan. Patukka oli märkä kaikesta päässeestä limasta. Sitä limaa valui koko ajan yhä enemmän. Uuno ajatteli että pojan sperma tulee sillä tavalla pikku hiljaa ulos. Ja niin hän laittoi punaisen, aran lihan suuhunsa varmistaakseen päivän vitamiini annoksen. Eikä hetkeäkään liian aikaisin, sillä samassa tulivuori purkautui! Poika nykii pitkän aikaa vielä purkauksen jälkeenkin. Eikä meinannut Juha housut saada jalkaansa, sillä niin arka mela ja munapussit käsittelyn jälkeen olivat. Uuno vaan sanomaan että huomenna lisää! 
Se seuraava kerta olikin heti seuraavana päivänä. Juha oli antanut melansa levätä koko illan ja oli siis valmis kohtaamaan nyt jälleen maksulliseksi muuttuneena isäntänsä. Eli hän sai jälleen rahaa tekemällä sitä mistä eniten nauttii.  
Uuno oli myös pitänyt lupauksensa valmistaa paksumman letkun pään seuraavaksi kerraksi heidän leikkiinsä. Nyt ei Juha ehtinyt muuta kun avata vetoketjun ja ottaa kalunsa esille kun letkun pää kokeiltiin, että mahtuuko. Ja kyllä se mahtui, kun kalu oli puoliksi velttona, mutta entäs kun se on kuin kanki. Se täytyi kokeilla heti. Imurin teho pantiin heti täysille ja jäätiin seuraamaan. Kalu koveni hetkessä mikä oli Juhan tuntien arvattavissakin. Minkäs teet, kun imuri imee kuin viimeistä päivää ja poika nauttii vähintäänkin saman verran, niin seisomaanhan siinä kalu rupeaa väkisinkin. Juha on jo aikoja sitten sulkenut silmänsä antaen imurin viedä miestä. 
“Annanko tulla letkuun, annanko tulla letkuun?” toistaa poika kysymystään. 
“Älä vielä, älä vielä” vastaa kaikuna Uuno.
“Ota se sitten nopeasti pois” sanoo Juha sillä hän ei tänään jaksaa pidättää. On pakko antaa välillä vaan tulla kun on tullakseen. Imuri suljetaan ja Juha, kalu vielä housujen ulkopuolella, voihkii jääden sänkyyn, mihin hän kaatuu makaamaan. Melasta valuu karpaloita ollen taas melkein yhtä arka kuin viimeksi. Ei ollutkaan hänen rakas leikki kaverinsa toipunut eilisestä. Hänen on pakko siinä maatessaan antaa itsensä tyhjentyä ilman että hän edes kosketti itseään. Se vaan tuli! Juha siinä lepäili vähäsen ja avatessaan vihdoin silmänsä lupasi Uunolle antaa vitamiini annoksensa jonkin aikaa levättyään. 
“Kyllä minulta vielä tänään tulee, lupaan sulle sen” sanoo Juha särkyneellä äänellä. Pettymys oli suuri sillä se oli ensimmäinen kerta kun “työväline” sillä lailla petti että Juha itse ei voinut määrätä lypsy ajan. Hän syytti eilistä, joka olikin aika rasittava, sekä hänelle että kalulle. Se on vieläkin kovin arka, mutta tänään se joutuu antamaan vielä kerran, ainakin, väittää poika. 
 
Juha keksi sitten mielestään hyvän ajatuksen: hän lupaa tulla illalla uudestaan. Iltaisin vehje toimii aina. Hän sanoo etukäteen henkilökunnalle että tulee pitämään seuraa Uunolle kun Uuno on niin yksinäinen ja hänellä ei ole illalla muuta tekemistä. Näin sovittiin ja niin Juha tuli illalla klo 19.00 jälkeen. Iltatee oli juotu joten saivat olla aivan rauhassa lukkojen takana. 
Juha varmisti että ovi oli lukossa ja lähestyi Uunoa rullatuolissa. Vanhuksen vieressä valmiina oli imuri letkuineen, sekä pieni että uusi vähän suurempi letku. Juha avasi farkkujensa napin ja vetoketjun ja alta paljastui samat valkoiset kalsarit jotka hänellä oli jo aamupäivällä. Oikeastaan Uunon nimenomaisesta pyynnöstä, sillä hän haluaa nuuhkia niitä ennen ensi yön nukkumaan menoa joten niissä on oltava pojan tuoksut ja niihin jää ne ainoastaan jos poika pitää niitä kalsareita muutaman tunnin. Juhalla on mukana toinen pari alushousuja sillä muuten hän joutuisi menemään kotiin ilman, koska nämä nyt hänen päällään olevat jäävät viihdykkeeksi Uunolle. 
Juha tulee aivan papan viereen antaakseen hänen jatkaa riisumistaan. Uuno vetääkin sekä farkut että alushousut lattialle mistä Juha, jalkojaan nostaen, ottaa kalsarit käteensä ojentaakseen ne vanhukselle. 
“No, kelpaako? Onko tuoksuja tarpeeksi illaksi vai pitääkö jättää enemmän?” kysyy poika.
Uuno maistaa nuuhkien niitä ja hyväksyy nyökyttämällä päätään. 
Sitten Uuno ottaa suuremman letkun käteensä ja vie sen omaan paikkaansa, eli Juhan velton melan päälle. Sitä ennen Juha on kuitenkin istuutunut viereiseen tuoliin, hänelle niin tyypillisesti hajareisin. Samoin hän on ottanut myös paidan pois, eli on nyt sellainen kuin Luoja hänet on luonnut. Kaunis ja alaston. 
Uuno kytkee imurin päälle pienellä volyymillä, näin aluksi. Hän ottaakin sen melan päältä pois, mutisten jotain unohtamisesta. Uuno haluaa laittaakin sen letkun ensin munien kohdalle. Ensin yksi kives pussissa saa letkun niskaansa. Kun se hänen mielestään on sisällä letkussa, panee uudestaan imurin käyntiin. Tehoa lisäten Juhasta tuntuu että yksi hänen kiveksistään vedetään pois. Samalla se tuntuu kivalta sekä jännittävältä ja ennen kaikkea kiihottavalta joten Juha sulkee silmänsä alkaen nauttia. Patukka nauttii myös nostaen päätään. On samanaikaisesti kivulias olo samalla kun tavallaan nautti, Juha miettii. Uuno ainakin silminnähden nauttii vaihtamalla kivestä. Nyt toinen Juhan kives saa imuroivan letkun nautittavakseen. Uuno laittaa nyt kovimman mahdollisen tehon sille toiselle kivekselle. Katsoo Juhan kasvoja tarkistaakseen että kaikki on hyvin. Juhalla on edelleen silmät kiinni mutta selvästi pieni irvistys kasvoillaan. Juha ei halua myöntää kuinka kipeää se todella tekee vaan haluaa että Uuno nauttii vain tästä hetkestä koko rahan edestä. Sillä poika toivoo että tämän päätteeksi on palkka päivä, hänellä. 
Uuno ei ole nimittäin pitkään aikaan antanut Juhalle senttiäkään. Juha ei myöskään halua laukaista vielä, vaikka se ehkä auttaisi sillä tavalla, että Uuno yleensä lopettaa leikin hänen purkautumiseen. Juhan mela kyllä pitää tällaisestakin, sillä se on jälleen paraatikunnossa. 
Uuno sammuttaa imurin mutta vain hetkeksi laittaakseen letkun seisovan melan peitoksi. Sinne se uppoaa vaikka on kova ja siis suurempi kuin äsken velttona. Ja sitten imuri täysille. Ääni ei ole kummoinenkaan vaan voi hyvin keskustella ja vielä kuullakin kumppaniaan. Juha haluaa tiedustella päästänkö nyt letkun kautta imurin pölypussiin vai leikitäänkö vielä?
Leikitään, on yksikantainen vastaus. Hänellä nyt on aikaa vaikka aamuun saakka mutta Juha haluaa jossain vaiheessa mennä kotiin lepäämään ennen kuin aamulla tulee takaisin tänne, nyt virallisiin töihin. 
Juhan kalu alkaa taas myös osoittaa arkuuden merkkejä ja hän todella haluaisi päästä mehut tulemaan mihin tahansa. Se on päästänyt letkuun jo alkumehut ollen tällä hetkellä punainen ja märkä. Imuri vaan jaksaa imeä vaikka koko kalu pölypussiin. Jaksaahan Juhakin pidättää vaikka nyt sitä ei haluaisikaan tehdä. Hän kysyy uudestaan “päästänkö jo, sillä en ehkä jaksa enää kauan vai haluatko mehuni suuhun?”
“Haluan vitamiininannokseni eli anna suuhuni” vastaa vanhus ja niin vaihtuu letkun pää Uunon suuhun.
 Kauan ei Juha enää jaksanut leikkiä vaan antoi arvokkaat kermansa tulla melkein saman tien vanhuksen nieltäväksi. 
Kun poika sitten oli lähdössä, antoi Uuno 1000 Euroa hänen käteensä. Sillä hinnalla irtosi siis myös käytetyt kalsarit jotka jäivät Uunolle illan riemuksi. Niitä ahkerasti nuuhkittiin ja maiskuteltiin illan ja yön aikana. Niin kauan kuin niistä jotain pojan tuoksuja irtosi. Tavaksi tuli että Juha käytti muutaman kuuman päivän yhdet parit alushousuja jättäen ne lopuksi Uunolle illallispalaksi. Olihan pojalla noita, ja saihan hän ne takaisin, pestäväksi. Paitsi parit jotka Uuno ehdottomasti halusi pitää muistona ihanasta ajasta.

 
 
 
Ennen siviilipalvelustaan Juha ehtii olla yhden erikoisen Virtasen perheen leikkipoikana. Tarina on osoitus siitä, mitä todella rikas perhe, jolla on jo kaikkea, voi keksiä viihdykkeeksi. 
Perheeseen kuuluu vaimo Eila, hänen miehensä Markku, heidän tyttärensä Johanna ja poikansa Jussi. 
Rikas perhe jonka palvelija otti Juhan vastaan viedäkseen yhteen ennakkoon määrättyyn huoneeseen odottamaan. Sen Juha tiesi että hänen palvelujaan nauttii perheen jäsenistä yksi  kerrallaan. Mutta sitä hän ei tiennyt että perheen lapset saivat ottaa parhaan ystävänsä mukaan. Se selvisi kun huoneeseen saapui täysin kalju tyttö toisen samanlaisen kanssa. He katsoivat poikaa kuumissaan, sillä vaikka heille oli luvattu että poika on kaunis, ylitti tämä kaikki toiveet. 
Juhalla oli kireät sinertävät farkut jonka etumus pullisti lupaavasti ja vartalonmukainen tiukka musta hihaton paita. Hän istui suuren sängyn laidalla kun tytöt saapuivat. Tytöt olivat jotain 25- ikäisiä ja erikoisen näköisiä kaljupäisinä eikä sanoneet mitään, ainakaan aluksi. He lähestyivät varovaisesti Juhaa ja kaatoivat hänet sitten makuulle poikittain sänkyyn. Toinen tytöistä alkoi suudella Juhaa suoraan suuhun työntäen kielensä syvälle kurkkuun samalla kun se toinen kopeloi poikaa nännien kohdalla. Tämä nänniin ihastunut alkoi jutella:
“Olet meille lahjaksi ostettu kaunis rattopoika. Emme ole olleet vielä koskaan olleet sillai jonkun pojan kanssa sillä olemme lesboja. Emme ole pojan kanssa tämän aikanakaan eikä tämän jälkeen vaikka pappamme niin haluaisi. Hän haluaisi että hänen tyttärestään tulisi “normaali” kun hän kerran olisi pojan kanssa. Yhtä kauniin ellei kauniimman  pojan kanssa kun jos hän olisi tyttö. Olet todella kaunis mutta miehekkäällä tavalla enkä hae jotain kaunista nukkea elämän kumppanikseni, kelpaat ainoastaan yhden illan leikkikaluksi, anteeksi vaan. Et sinä kauneudellesi mitään mahda. Taidat oikein nauttia siitä että olet katseiden kohteena mihin vain menetkin. Haluamme kerran elämässä kuitenkin kokeilla pojan makua, mutta sekin yhdessä.” 
Samalla kun tyttö puhui riisui hän Juhaa lesbokaverinsa kanssa. Paita oli hetkessä poissa pelistä ja sitten farkkujen kimppuun. Tyttö kertoi ettei ollut aikaisemmin miehen penistä nähnytkään, ei edes veljensä joka onkin nuorempi. Perhe ei koskaan esimerkiksi ollut yhdessä saunassa ja nukuttiinkin aina eri huoneissa, niin missä sitä olisi kikkeliä nähnyt! Hänellä oli ja on edelleen oma huone. Samoin pikkuveljellä on ollut aina oma huone suuressa talossa.          
 
Tytöt olivat siis jännittyneet ja jähmettyivät paikoilleen Juhan ison kauniin melan pongahtaen piilostaan esille kun tytöt olivat saaneet farkut ja kalsarit alas lattialle. Se oli tyttöjen mielestä tavattoman kaunis. Ja uskomattoman suuri ja kova. Eihän tuollainen millään sovi pikkuiseen pilluunsa oli heidän yhteinen mielipiteensä. Siellä kun oli käynyt vain toisen tytön kieli ja joskus kynttilä, harvemmin tekopenis. Ja sekin kovin pieni, se motorisoitu tekopenis. Ainakin tähän oikeaan verrattuna. Sehän sykkiikin. Oikeasti elää eikä ole kylmä ja kuollut muovinpala kuten heidän käyttämänsä hieromasauvat. 
Se oli jopa lämmin kun Johanna sitä uskalsi koskea. Kokeile sinäkin, pyysi hän tyttöystävää. 
Se tuntuu ihanan lämpimältä, kovalta mutta kimmoisalta. Ystävän täytyi myöntää että tuntui todella kivalta saada koskettaa sitä mutta oli kuitenkin sitä mieltä että tällä tavalla sillä leikkien se vielä käy mutta ei hän sitä pilluunsa laittaisi. Tai ehkä itse sen vielä sinne laittaisikin mutta ei antaisi pojan määrätä tahtia. Eli normaali pano ei kiinnosta. 
Johanna sai idean, joka itsessään on perheessä suuri ihme. Jospa hän laittaisi sen suuhunsa! Miltä se maistuisi? 
Siis, jos tyttöystävä laittaisi sen suuhunsa, ei hän itse. Ja Leahan tekee mitä Johanna käskee!  
Hän siis oikeesti ottaa patukan käteensä, nuuhkii sitä ja maistaa kielellään. 
Ei pahalta, oikeastaan olleenkaan vaan tuoksuu…, niin ehkä oikealta elävältä lihalta!  
Johanna on ottanut saman aikaan vaarin ja riisunut pikkuhousut lähestyen pahaa aavistamatonta poikaa!
 
Juha nostaa petiltä hieman päätään kun Johanna laskeutuu polvilleen hänen rintansa päälle päästääkseen lähemmin tutustumaan tytön pilluun joka on avoimena hetkessä hänen kasvojensa edessä. Juha on nuollut ja imeskellyt niin monta vittua että hän tietää tuottavansa seuraavaksi nautintoa Johannalle. Pillun huulet hän avaa sormillaan ja laittaa pitkän kostean kielensä sisälle. Kohta hän saavuttaa klitoriksen herkimmät kohdat. Johanna sulkee silmänsä sillä miehen kieli tuntuu karkeammalta kuin Lean siellä pyöriessään ja tyttö selvästikin nauttii siitä. Juha osaa myös käyttää kieltään eri lailla, aivan kuin ammattilainen, miettii tyttö ja hymyilee ajatuksilleen sillä ammattilainenhan poika onkin. 
Juha tuntee nenässään tytön pillun karvat kun hän joutuu työntymään tytön sisälle antaakseen parhaansa. Johanna tuntee orgasmin lähestyvän miettien uskaltaisiko päästä sen tulemaan? Samalla se vain tulee lupaa sen enemmän kysymättä. Juha tuntee kielessään sen lämpimän kostean suon tuoksun kun tyttö saa orgasmin mikä ei tapahdu naisilla kovin usein. Tyttö tärisee vielä monta minuuttia orgasmin jälkeen. Kiitokseksi Johanna antaa suukon Juhan suuhun ja hymyilee. Lea varmaan huomasi tapahtuneen siinä Juhan kyrpää imeskellessään. 
 
Johanna on ottanut esille myös arvokkaimman lelunsa eli sen pienen hieromasauvan. Hän on laskeutunut Lean viereen. Juha on kyynärpäidensä varassa ja katsoo mitä tytöt suunnittelevat siellä alapäässään. Lea näyttää Juhalle pienoispeniksen irvistäen aivan kuin sanoen että rangaistuksi siitä että sait tyttöystäväni orgasmin valtaan panen tämän nyt perseeseesi. Molempien tyttöjen kasvot olivat Juhan jalkojen välissä ihailemassa märkää patukkaa mutta myös miettimässä miten sen sauvan sinne reikään oikein laittaisi? Johanna sitten keksi nostaa Juhan jalat kohti kattoa jolloin heidän silmien eteen aukeni mitä kaunein punainen reikä karvojen ympäröimä. Se oli kostea ja lämmin kun tytöt sitä sormilla kokeilivat. Johanna ei kuitenkaan uskaltanutkaan ilman lupaa sauvaa poikaan työntää vaan kysyi saammeko yrittää? Siihen Juha että isompikin tavara on siellä käynyt joten sinne vaan, oikein miehekkäästi ja siis luvalla.
“Mutta” jatkoi Juha virnistäen “sitä reikää täytyy ensin valmistaa tapahtumaan eli kosteuttaa.  Silloin se myös menee sisälle helpommin”.
“Miten?” kysyivät tytöt yhteen ääneen.
“Kielellä!” vastasi Juha” kielellä tietenkin. Tai sormella, mutta silloin se kestää kauemmin”.
Nyt tytöt taisteli siitä kumpi kielellä reikää kosteuttaisi. Päätettiin että molemmat, mutta Lea ensin. Hän katsoi sitä punaista aukkoa oksennuksen maku valmiina suussaan. Sulki silmänsä avaten sormillaan sen reiän vielä enemmän auki kuten Juha oli neuvonut. Juha hymyili itsekseen mielihyvää tuntien. Näinkö tyhmiä rikkaiden lapset olivatkin. 
Johanna piti Juhan jaloista kiinni kun Lea pisti kielensä, silmät edelleen ummessa, johonkin. Se osui suoraan keskelle aukkoa ja Juha kehotti työntymään sisälleen rohkeasti vaan. Että hyvältä se loppujen lopuksi maistuu. Mutta Lea ei ollut samaa mieltä vaan veti samassa kielensä ulos melkein yrjöten.
Johanna siihen että “oletpa sinä pelkuri kun et jonkun pojan persettä uskalla maistaa! Anna kun minä näytän” ja melkein työnsi Lean pois Juhan pakaroiden luota. Käski Lean pitää pojan jalat päin kattoa, “sen varmaan uskallat tehdä”. 
Kun reikä näin oli jälleen esillä laskeutui Johanna nyt vuorostaan kasvot aukkoa kohti. Hän teki kuten edellinenkin eli sormillaan aukaisi reikää jotta kieli sinne paremmin menisi. Hän oli nyt aivan kasvotusten sen punaisen “kammottavan” aukon kanssa. Ei sulkenut silmiään vaan työnsi kielensä ulos suustaan. Hän päätti jo alussa että ei ole samanlainen pelkuri kuin ystävänsä ja aikoi pitää lupauksen. 
Hän antoi kielensä tottua makuun ja antoi sen pyöriä aivan reiän suuaukossa. Ei se niin pahalta maistunut. Ainakaan kun siihen tottui. Mutta tytölle tuli pupu pöksyyn kun piti syvemmälle kielensä reikään panna. Lea oli tämän aikana riisunut omat pikkupöksyt ja asettanut itsensä nuoltavaksi Juha kasvojen eteen aivan kuten Johanna äsken. Juha tottuneesti maisteli toisenkin tytön pillua eikä maku paljoa parantunut. Samanlaisilta pillut maistuvat vaikka naiset vaihtuvat, miettii Juha. 
Lea oli ennen tätä ojentanut Johannalle pienen hieromasauvan jonka hän nyt työnteli pojan rakoon selittäen ettei meistä tytöistä taida olla poikien perseiden nuolijaksi mutta hänen veljensä on kuulemma siinä oikein ekspertti. Jussi, joka on samanikäinen kuin Juha, tekee sen varmasti mielellään ja paljon paremmin, lupaa Johanna. 
Lea kääntää itsensä niin että hänen kasvonsa kohtaa Johannan kasvot ja he alkavat kiihkeästi suudella toisiaan samalla kun Juha parhaan kykynsä mukaan jatkaa klitoriksen nuolemista ja Johanna Juhan aukon täyttämistä. Ei se tekopenis kovin suuri ole eikä Juha paljon sitä sisällään tunne mutta pääasia että tytöt yrittävät, toteaa ajatuksin Juha. 
Johanna irrottautuu tyttöystävästään hakeakseen jostakin kondomin työntäen sitä ennen pienen tekopeniksen pojan sisälle, melkein kokonaan. Vain pieni pala siitä jää Juhan aukon ulkopuolelle. Kun hän sitten löytää käyttämättömän kondomin alkaa hän sovittamaan sen Juhan jatkuvasti seisovaan kankiin. He ovat harjoitelleet useasti sellaisen asettamisen banaaniin sekä hieromasauvoihin. Oikeaan penikseen tämä oli ekakerta ja Johannaa jännittää. 
Tämähän sykkii ja on eläväinen. Ei aina halua pysyä edes kädessä. Se onnistuu kuitenkin ja pian kondomi on Juhan kauniin herkkulihan päällä.
 Lea irrottautuu Juhan kielestä kun Johanna kerran käskee. Ei kovin mielellään kuitenkaan, sillä tämä poika osaa nuolla pillua jos kukaan. 
Lea Johannan avustuksella asettautuu märän pillunsa Juhan peniksen päälle vaikka se on niin iso ja kova, valittaen. Ei usko sen edes onnistuvan sillä Lean pillu on neitsyt mitä kulliin tulee. Muita tavaroita siellä sitten on ollutkin melkein mielin määrin. 
 
Hän laskeutuu varovaisen hitaasti vaikka Johanna yrittää työntää käsillään nopeammin tytön alas. Et sitten saa laskea tyttöön, varoittavat tytöt Juhaa melkein samaan ääneen. Juha tuntee hieromasauvan reiässään samalla kun Lea menee häneen. Kun se sitten on kerran saatu sisälle ei Lea haluaisi enää mitään muuta kuin sykkivää nuorta kyrpää. Ei enää koskaan korviketta kuten banaani tai kylmääkin kylmempi hieromasauva! Ei kauan kestä kun Lea saa orgasminsa mutta Juha ei. 
Lea vetää itsensä pois lihasta joka yhä seisoo kuten nuoren kullin pitääkin. Tytöt vetävät kondomin pois ja katsovat ihastuneena sitä herkkua miehen jalkojen välissä. Johanna ottaa samalla pois hieromasauvan Juhan aukosta heittäen sen inhoten lattialle mihin se jää. Lupaavat seuraavaksi huoneeseen tulevan Johannan veljen mielellään suorittavan heiltä jäävän homman. Eli Juhan tyydyttämisen!
 
Juha jää makaamaan kun tytöt lähtevät, odottamaan seuraavaa vierasta joka on siis Johannan pikkuveli. Isosisko varoittaa Juhaa että vaikka veli on yhtä nuori kuin Juha, on hän määrätietoinen  ja itsepäinen. Oman tiensä kulkija joka pitää tytöistä mutta myös pojat kelpaa, ainakin silloin kun veli haluaa alistaa jonkun seksi orjakseen. Silloin orjan on oltava mies “sillä ei veli halua lyödä naista” sanoo Johanna Juhalle silmää iskien.
“On ehkä parempi että makaat reikäsi ovea kohti sillä siitä aukosta Jussi riemuitsee” jatkaa Johanna piikittelyä.
 
Kauan Juhan ei tarvitse yksin sängyssä maata kun ovi reväistään auki ja Elvis- hiuksinen  tumma nuorukainen tulee vauhdilla huoneeseen aivan pelästyttäen levossa makaavaa Juhaa.
“Vai persettä pitäisi syödä” sanoo Jussi mahtipontisesti.
“Käännäpäs ittes sitten selällesi, poju niin katsotaan”. Juha tekee kuten määrätään ja levittää ilman eri käskyä jalkansa leveälle. 
“Sisko vaan sanoi sinun halunneen tyttöjen nuolevan sinua täältä (pistäen yhden sormensa perä aukosta sisälle, mutta vain vähän) mutta eihän hienot naiset sitä tee. Pitäisi sinun sen tietävän. Ei ainakaan siskoni edes tarvitse tehdä sellaista. Siksi siskolla on minut. Minä hänen veljenään teen sellaista, joskus jopa oikein mielelläni, ainakin kun poika on noin kaunis kun sinä”. 
 
Samalla hän sylkäisee ison räkäklimpin suustaan suoraan auki levitettyyn Juhan perä aukkoon osuen justiinsa oikeaan kohtaan. Juha tuntee hyvin kun se klimppi leviää aukossa siirtyen suolistossa eteenpäin. Hän tuntee myös kun Jussin kieli pyörii vimmatusti aukossaan. Jussilla täytyy olla pitkä kieli sillä hän saa sen kauas suolistoon. 
Maistuu käytetyltä niin kuin pitääkin, miettii Jussi ääneen. Ei kukaan oikea mies pidäkään saippualta maistuvasta perseestä, jatkaa Jussi ääneen ajattelua. 
Lattialla on tyttöjen sinne heittämää Juha perseessäkin ollut tekopenis. Hän ottaa kiinnostuneena sen käteensä ja alkaa nuuhkia sitä kysyen missä tämä pikkupenis on ollut? 
Juha vastaa totuudenmukaisesti että minun perseessäni. Jussi että niin arvasinkin sen hajuista ja laittaa sen suuhunsa. Imeskelee sitä tovin ja on laittavinaan sen takaisin Juhan perä aukkoon mutta samalla menee aukaisemaan oven. 
Huoneeseen saapuu joku minkä Juha ei mahallaan maaten näe. He eivät sano mitään mutta askeleet kuuluvat. Juhan kasvojen eteen kävelee sepalustaan aukaisten nuorukainen jolla on samanlainen kampaus kuin Jussilla. Juha nostaa kasvojaan tyynystä vähäsen nähdäkseen tulijan joka on jo perille saavuttuaan ottanut melkoisen mulkun käteensä ja on työntämässä sen Juhan suuhun jonka silmiä kirvelee sillä tämä poika ei paljoa kysele vaan panee mulkkunsa syvälle kurkkuun ja heti. Kalu joka ei ole pesty muutamaan päivään. Siinä terskan ympärillä on hyvin kehittynyttä keltaista juustoa joka maistuukin homejuustolta. Ehkä poika on ajatellut pestä sen kikkelinsä Juhan suussa samalla kun sen täysinäiset pussit todennäköisesti tyhjennetään. Sen verran Juha ehtii nähdä, ennen kuin mulkku työnnettiin suuhun, että tämä nuori suuhun paneskelija on kaunis kasvoiltaan. Eikä Jussikaan pahan näköinen ole. Jussi, joka alapäässä on työntymässä Juhan toiseen reikään. 
Juha on saamassa molempiin reikiinsä nuorta ja todennäköisesti kestävänlaatuista, korkeatasoista lihaa. 
Kun oltiin jonkin aikaa siinä ähellelty haluttiin varmaan vaihtelua sillä pojat vaihtoivat paikkaa. Nyt Juha sai juuri peräaukossaan ollutta melaa suuhun ja suussa äsken vielä ollutta melaa perä aukkoonsa. Jussilla oli melkein samankokoinen kalu kuin kaverillaan mutta maku siis erilainen. Siinä oli vivahteita omasta mausta oltuaan pitkän aikaa omassa suolistossa. Hyvin molemmat pojat osasivat panna eri reikiin. 
Juha ajattelikin antaa molemmille täydet kympit. Samaa ajatteli kai myös Juhan oma kikkeli sillä se ei ollut veltostunut yhtään koko toimituksen aikana. Samassa Juha tunsi kun molempien poikien kikkelit osoittivat purkautumisen merkkejä ja niin myös hetken kuluttua tapahtui. Näin Juha sai nuorta spermaa sekä suuhunsa että perä aukkoonsa. Tämän jälkeen pienen miettimistauon jälkeen pojat käänsivät Juhan selälleen alkaen tutkia Juhan vartaloa paremmin. 
Nimenomaan se peräaukko heitä tuntui kiinnostavan. Naureskellen molemmat koskettivat aukon suuta sormillaan ja  nenää nyrpistäen haistelivat sormenpäitään. He kiusoittelivat Juha seisovaa kyrpää heilutellen sitä. 
“Et saa muuten antaa tulla vaikka mitä tekisimme. Ukkomme käskystä. Hän haluaa kaiken mitä tänä iltana pystyt antamaan. Kuulitko, huoranpoika?” sanoi Jussi.
“Saat tästä kunnon palkan” jatkoi hän siirtäen kasvonsa kohti Juhan perä aukkoa. Saman teki hänen kaverinsa. Molempien suut osuivat samanaikaisesti siihen aukon suuhun. Molemmat työnsivät samanaikaisesti kielensä kohti odottavaa punaista reikää. 
He kinastelivat siitä kumpi pysty työntymään pitemmälle Juhaan kielillään. Hän tunsi kun kaksi kosteaa suurta karheaa miehen kieltä pyörii suolistossaan. Sitten yhtäkkiä kielet olivat poissa ja hänet käännettiin takaisin mahalleen. Pojat alkoivat oikein nauttia heille ilmaisesta poika lihasta sillä isä maksoi kaiken.
Pappa betalar!
 
Nyt kun Juha oli mahallaan sängyssä pojat levittivät hänen jalkansa leveäksi ja vetivät esille Juhan kalun jalkojen välistä. Se oli kova kuin kivi ja taipui vain vaivoin alaspäin mutta pojat väkisin veti saadakseen sen esille pakaroiden väliin. Samalla he läpsivät kämmenillään Juha pakaroita. Mutta vain vähän, sillä mitään merkkejä tällaisesta “väkivallasta” ei saanut rattopoikaan jäädä, oli isä sanonut. Kiusata saa ja jopa pitää kiusata, jotta kaiken ihanuuden lopuksi pojalta kun pääsee lasti se on täyttä dynamiittia. Molemmat pojat laskeutuivat nuuhkimaan seisovaa munaa ja maistoivatkin sitä. Imeskeltiin, mutta pidettiin huolta että Juhalta ei missään nimessä tullut ennen aikaisesti.
 Kysyttiin miten Juhalta saa tulemaan paljon sillä sitä isä toivoo. Juha antoi ohjeita:
“Jos isäsi toivoo saavansa minulta paljon spermaa niin kaluani on kiusattava tosi paljon ja kauan. Kävitte tutkimassa jo molempia reikiäni mutta se ei riitä. Tiedän kokemuksesta että perä aukkooni mahtuu ainakin kolme ellei neljä miehen kokoista sormea. Ne sormet liikkuvat siellä kuin kotonaan ja kättelevät kun kohtaavat. Litinä kuuluu ulkona saakka kun sormet siellä liikuskelevat. Näytän miten toimitaan jos todella haluat että isäsi on tyytyväinen” selittää innokkaasti Juha uusille tovereilleen. Hän istuutuu sänkyyn sellaiseen asentoon että itse pystyi panemaan sormensa reikäänsä. Se on tärkeää sillä hän opetti miten pysyy kiimassa mutta ei päästä orgasmia tulemaan ennen kuin halutaan. Hän istuu jalat koukussa ja selittää että “laitan nyt itse oman sormeni niin pitkälle kuin pystyn ja sitten sinä Jussi laitat omasi” pannen sen tottuneesti melko pitkälle suolistoonsa. Jussi empii vain hetken ja laittaa sitten, virnistäen, omansa ja niin he sormineen koskettavat siellä lämpimässä toisiaan. Juha ja Jussi katsovat ihmeissään kolmatta huoneessa olevaa “että etkö meinaa laittaakaan omasi sinne?”. Totta kai poika laittaa ja niin kaikki kolmen sormet hetken päästä lutkuttavat Juhan kostean lämpimässä reiässä. Samalla Juha toisella kädellä veivaa kaluaan ja kun käsi väsyy pyytää apua toisilta pojilta. Saavat vuorostaan runkata sitä kiiltävän punaista melaa. Juhalla on toinenkin idea.
“Jos pussien siemenjohtimien ja kullin väliin laittaa tiukasti esimerkiksi naru, tai mieluummin ohut kuminauha varmistamaan ettei spermaa pääse karkuun kun samalla veivaa niin se vasta kiihottaa” virnistää Juha innokkaasti saadakseen muutkin innostumaan. Häntä pelkästään ajatuskin kiihottaa. Jussia ei tarvitse kahta kertaa sellaista asiaa pyytää kun hän jo on hakenut melko paksun köyden. Juha ja kolmas poika on myös ottanut sormensa pois Juhan aukosta auttaakseen Jussia köyden kanssa. Juha katsoo kun pojat pyörittävät pitkän köyden kullin juuren ja munapussin ympäri. Jussilla on sadistin vikaa ja hän haluaa laittaa köyden tiukasti katsoen aina välillä kärsiikö Juha. Ei kasvoista näe, joten tiukemmaksi vain, miettii Jussi. Hän haluaa että noin kauniille pojalle sattuu. Samalla alkaa toinen poika vispata Juhan seisovaa kalua. Kun hän väsyy jatkaa Juha itse sillä Jussi kiristää edelleen köyttä vaikka se sattuukin jo. Mutta Juha ei halua valittaa sillä hänessä on taas masokistin vikaa. Karviaismarjan näköistä tippaa alkaa tulla yhä enemmän Juhan melasta ja Jussia alkaa pelottaa että pojalta tulee ennen aikojaan. Joten hän käskee ystäväänsä lopettamaan veivaamisen. On muutenkin aikaa mennä vanhempien makuukamariin. Niin Juhaa vietiin Jussin toimesta sellaisenaan isän ja äidin leikkikaluksi. Juhalla perä päässä roikkui muna pussista pitkä köysi. Sen köyden toinen pää kosketti lattiaa perässä tullessaan.
 
Matka oli pitkä ja naurettavan näköistä kun kaksi poikaa melkein hiipien varovaisesti kävelivät hallin pitkää käytävää pitkin. Toisen pojan pakaroista lähti takaa katsottuna köysi. Edestä katsottuna näki mistä köysi lähti. Se oli kiinni munajohtimissa!  Pojan kulli oli punainen kuin ylikypsä tomaatti. Kalusta lähti alas lattialle kiiltävä venyvä neste. Se neste kosketti jo lattiaa samaan tapaan kuin köysi. Kun he vihdoin saapuivat makukamariin sängyssä ahersivat mies ja nainen. Mies, joka oli Jussin isä, makasi selällään alla ja nainen hänen päällään. Naisen perä reikä loisti ovelle asti, aukinaisena, märkänä ja odottavana. Miehen kalu oli naisen sisällä. Jussi osoitti Juhalle mitä hänen piti tehdä. Hänen piti panna naista perä reikään. 
Hänen isälleen, Markulle oli varattu hänen vaimonsa, Eilan pillu. Mutta ensin piti asettaa Juhalle, tai oikeammin hänen kalulleen, suoja puku. Sen tehtävän oli varannut itselleen Jussi. Hän haki laatikosta kumi asun ja tottuneesti laittoi sen paikalleen. 
Sitten Juhan piti mennä vain täyttämään sillä avointa naisen reikää joka oli hänen silmien edessä. Nainen oli kiimassa kuten miehetkin ja hänen perä reikänsä oli märkä. Juhan aralta ja kiusatulta kalulta oli siten helppoa mennä naisen toiseen reikään. Sen toisen oli siis valloittanut jo jonkin aikaa vaimon oma mies. 
Jussilta lähti edelleen köysi perseestä ja Jussi ottikin sen toisen pään alkaen vetää siitä samalla kuin Juha pani hänen äitiään. Juha irvisti Jussin tempusta sillä se sattui muutenkin niin arkaan kulliin. Aluksi tahti mennä naiseen oli epäpuhdas. Kun Juha pani naista peräreikään sisään veti Markku omansa pois. Tätä kesti jonkin aikaa mutta kun molemmat havaitsivat että nainen on saamassa orgasmin tahti tasaantui siten että miehet panivat häntä saman aikaisesti. Kun Juha pani sisään teki naisen oma aviomies samoin. Eikä kauan kestänytkään kun naiselta tuli. Juhalla oli edelleen köysi kiinni johtimissa mutta se ei ollut muuta kuin hidaste. Sillä tuntui että miehiltä tuli samaan aikaan. Juhalta pääsi lasti peräreikään, tosin kondomiin ja Markulta oma siemen neste oman rakkaansa sekoittamaan nesteeseen sillä hän ei toki käyttänyt suojainta vaan yritys oli saada kolmas pentu vanhoilla päivillä. Jotain oli uutta keksittävä koska heidän seksileikkinsä oli pysähtynyttä. Eila oli joskus maininnut tahtovansa vielä joskus nuorta melaa perä reikäänsä. Eikä tämän parempaa melaa olisi kukaan uskaltanut toivoa. Kun leikki oli ohi molemmat kehuivat Juhan kauneutta ja ihmettelivät kuinka punainen hänen kalunsa onkaan.
“Lapsenne kiusasivat sitä tovin” selitti Juha. “Nyt se on kyllä aika arka mutta kyllä siitä vehje taas tulee”. 
Jussi otti kovakouraisesti hänen peniksestään irti Juhan siemen nesteellä täytetty kondomi, solmi sen pää kiinni ja heitti sen kiusaksi pojan kasvoihin kaikkien nauraessa kun Juhan kasvot täyttyivät kohta hänen omalla spermalla. Juha katsoi ihmeissään Jussia, että miten hän nyt sillä tavalla vielä kiusasi häntä. Mutta 2575 Euroa lohdutti häntä aika hyvin!
 
…ja Virtasen perhe nosti Juhan alustalle makaamaan. Ennen sitä Jussi oli käskenyt häntä seisomaan alasti seinää vasten jalat ja kädet haralleen. Kun Juha siinä seisoi kalu jäykkänä Jussi alkoi heittää häntä käytetyillä kondomeilla. Niitä oli monta, kaikkien huoneessa olevien poikien ja miesten spermallaan täyttämä kumipallo. Niitä Jussi heitti kohti seinää vasten seisovaa Juhaa. Ne osuivat rinnalle, munapusseille, kasvoille ja kalukin sai omansa. Juha oli hetken päästä aivan märkä sillä kondomithan menivät osuessaan hänen vartaloonsa rikki ja kaikki sperma levisi hänen vartalolleen. 
Lopuksi Jussi astui lähemmäksi Juhan kasvoja ja ollessaan aivan edessä hän käski Juhan avata suunsa auki ja kun Juha avasi niin Jussi sylkäisi paksun klimpin suoraan suuhun. Kun Juha vaistomaisesti sulki suunsa Jussin syljen tuntiessaan sisällään käski Jussi heti avaamaan sen uudestaan. Ja niin lensi toinen paksumpi sylki klimppi Juhan suuhun. Sen jälkeen saivat perheen muut jäsenet tehdä mitä lystäävät ostamalleen pojalle. He ottivatkin pojan käsittelyyn isän johdolla ja panivat hänet makuulle alustalle joka oli miehen mitan korkeudella. Näin he pääsivät Juhan vartalon kaikkiin kohtiin poika siinä selällään maaten. Yksi imi vasenta nänniä, ja toinen tyttö oikeaa. Nännit olivat arat sillä pojat olivat vähän ennen pitäen niissä pyykkipoikia kiinni. Tytöt eivät Juhan valituksista piitanneet kun kerrankin saivat imeä kauniin pojan kauniita punaisia nännejä. 
Jussin kaveri nuoli Juhan napaa samalla kun Jussi itse oli taas Juhan perä aukon kimpussa. Perheen kaunis äiti sivelteli hunajalla Juhan pyykkilauta vatsaa nuollakseen sen sitten puhtaaksi. Hunaja kuulemma maistuu vielä paremmalta kauniin pojan vatsasta nuoltuna. Isä imi Juhan paisuvaa munaa itse oikeudella. Jussi työnsi kielensä syvemmälle Juhan suolistoon. Hän ei ollut tyytyväinen vaan yritti yhä syvemmälle. Hänen sormensa levitti Juhan perä aukkoa enemmän auki. Jussi halusi yhä syvemmälle. Hän halusi olla Juha! Yhtä kaunis ja haluttu. Seksikone kaikille ja kaikkialla! Vaikka Juha kuinka huusi kovaa, se ei auttanut! Jussi meni sisälle Juhaan väkisin! Hän miettii, että jos hän pääsee sisälle Juhaan, on hän muuttunut Juhaksi!  Tytöt hampaillaan purivat nännejä että Juhasta tuntui että ne irtoavat hänestä. Vaimo nuoli vatsaa samalla kun Jussin kaveri työnsi itsensä Juhan navasta sisään. Perheen pää imeskeli Juhan arkaa punaista kyrpää että siemenjohtimet olivat pullistuneet melkein ulos. Joku puristi pusseja pannen ne solmuun ettei sieltä päässyt mitään siemenjohtimien kautta ulos. Peniksen verisuonet pullistuivat pamahtaen kohta kappaleiksi. 
Sitten alkoi tapahtua! 
Kalun pään pienet huulet aukenivat räjähtäen ja ulos tuli sperman sekaista punaista lientä. Aivan kuin verta! Munapussit paukahtivat aivan kuin ilmapallot! Perä aukosta alkoi tulla ruskeaa sontaa Jussiin sekoitettuna! Lakana hänen allaan kastui hetkessä ruskeaksi. Kalun pää päästi edelleen sinisen punaista spermaa joka lensi korkealle kattoon. Se alkoi myös pistellä kummasti. Sitä alkoi särkeä mahdottomasti mutta kaikki hyökkäsivät sen kimppuun saadakseen kaiken sen sisältä. Heille ei riittänyt mitä sieltä pääsi ulos vaan he halusivat itse kalun! He imeskelivät yrittäen kaikki tuhat saada sen suuhunsa yhtä aikaa! Kalusta pulppusi koko ajan ulos poika nestettä ja sitä oli kohta kaikki paikat täynnä. Se ei kuitenkaan imeskelijöitä tyydyttänyt. He halusivat aina vain lisää! Kalu oli imeskelty sinisen punaiseksi ja se päästeli edelleen spermaa. Sitä tuli ja tuli ja tuli…
Ja kun Juha heräsi oli lakana märkä kun valtameri. Vaikka hän ei muuta teekään kuin laukaisee siemenet itsestään päivisin ei sekään näköjään riitä. Unessakin hän vielä tyhjentää jo monet kerrat päivässä tyhjennetyt pussit!
 
 
Vesa seurasi kiinnostuneena Juhan valmistautumista yöpuulle. Hän, Kai ja Juha jakoivat saman huoneen siviilipalvelun alusta asti. Heidän oli hankittava yösijan siviilipalveluksen ajaksi jostain sillä kaikki kolme ovat ulkopaikkakuntalaisia. 
Tämä oli jo viides kuukausi ja joka yö hän oli nukkunut tässä huoneessa. Usein yksin sillä toiset pojat ovat monta yötä nukkuneet jossain muualla. Kailla oli tyttöystävä samassa kaupungissa ja Juha tiedettiin olevan maksullinen poika ja usein siis asiakkaiden luona yötä. Tänä iltana Juha kuitenkin näköjään jäisi hänen seurakseen kun Kai illalla lähti. 
Nyt Juha oli riisumassa itseään nukkumiskuntoon sillä vastoin kuin Vesa maksullinen poika nukkuu aina alasti kuten Kaikin silloin harvoin kuin on nukkumassa heidän kanssaan. 
Vesa seuraa tarkoin milloin alkaa kuulua nukkuvan ihmisen ominaista hengitystä Juna sängyn luota. Vesa nukkuu huoneen oikealla seinustalla, Juha keskellä ikkunaa ja Kain usein tyhjä sänky Vesaa vastapääseinää.
Vesalta tuntuu että Juha nukahti mutta odottaa kuitenkin vielä hetken aikaa kunnes uskaltaa lähteä hiiviskellen Juhan sänkyä kohti. Juha heittää aina vaatteensa sikin sokin sängyn vieressä olevalle tuolille. Vesa astui tuolin viereen ottaakseen Juhan kalsarit mutta Juha on jättänyt ne alimmaiseksi ja Vesan on siirrettävä paidan ja sukat sivulle. Sukat tosin on toiseksi kiinnostavin joten Vesa ottaa yhden sukista ja nuuhkii niitä. Niissä on aika voimakas jalkahien tuoksu mikä Vesan kannalta on vain hyvä asia. Hän laittaa kuitenkin sukan tuolinreunaan ottaakseen kiinnostavin eli Juhan punaiset alushousut. Vesa ei tyydy pelkästään nuuhkimaan kalsareita vaan hän nuolee niitä samassa kun hän kopeloi itseään. 
Samassa hän katselee huone kaveriaan. Juha nukkuu vasemmalla kyljellään ja nyt vasta Vesa herää huomaamaan että Juhan jalka pohjat ovat ulkona peitosta. On lämmin ja Juha on vetäissyt peiton pois jalkapohjista. Nyt jos koskaan on Vesalla mahdollisuus. Hän tunnustaa itselleen mutta ei toki muille olevansa jalkafetissi kuten kalsari- että farkkufetissi. 
Vesa muistelee Juhan käyneen ulkona suihkun jälkeen kioskilla ostamassa jotain ja heittäneen vain kengät ilman sukkia jalkaansa. Vesa rohkaisee itseään laskeutumaan alas Juhan jalkapohjia kohti. Nyt hänellä on siihen mahdollisuus! Vihdoinkin voi haistaa ja maistaa kauniin nuoren pojan jalkoja! Sitä hän ei ole vielä lyhyen elämänsä aikana koskaan tehnyt! 
Useinkin, ainakin viime aikoina, Vesa on pystynyt hiipimään yöllisillä nuuhkimisretkillään haistelemaan nimenomaan Juhan kalsareita ja sukkia, mutta ei milloinkaan aikaisemmin hänen jalkojaan. Nyt siihen on mahdollisuus ja Vesa laskeutuu alemmas saavuttaakseen jalat nenänsä korkeudelle. Mutta hän ei tyydy vain nuuhkimaan niitä vaan ottaa kielensä ulos suusta alkaakseen nuolla Juhan jalkapohjia. Ne maistuvat myös jalkahielle joka on uusi tunne Vesalle. 
Nyt hien haju ei tule sukkien kautta vaan suoraan pojan jaloista! Jalkahiki on erilaista kuin kalsareista tuleva munien tuoksu mutta ei suinkaan vähemmän kiihottava. 
Vesa on saanut itsensä niin kiihottavaan tilaan että rohkeutta muuten niin arkaan poikaan kasvaa erikoisiin mittoihin. Hän päättää nostaa peittoa Juhan päältä katsoakseen hänen toivottavasti seisovaan jäykkää penistään! Hän on useinkin nähnyt Juha alasti mutta aina kulli velttona kun Juha mielellään suihkun jälkeen iltaisin pyörii huoneessa ilman rihman kiertämää sillä hänhän on tunnettu ekshibitionisti. Nyt Vesa enimmäistä kertaa näkee Juhan melan puolijäykkänä nostaessaan peiton pojan päältä. Se on uskomattoman kaunis. Niin velttona kun jäykkänäkin. Vesan on pakko tyhjentää lastinsa ja juoksee vessaan sen tekemään. Sitten vasta hän nukahtaa omaan sänkyynsä tietämättömänä siitä että Juha jossain vaiheessa oli herännyt mutta oli nukkuvinaan kun käsitti mitä Vesa hänen kanssaan oli tekemässä. Hän päätti jossain vaiheessa paljastaa mutta ei vielä että hän tietää mitä Vesa tekee öisin! 
 
Aamulla Juha nousi alastomana juomaan Vesan keittämää kahvia. Hän ei aikonut kuten yleensä aamuisin laittaa edes kalsarit jalkaansa vaan istui munat leveällä katsoen mitä Vesa siihen. Ei Vesa siihen muuta kuin katseli hetken kysyen että “mistä nyt tuulee? Mikä saa minulle kunnian nähdä kaunis maksullinen poika munasillaan heti aamusta?”
“EI kai se haittaa”? kysyy Juha.
“EI tietenkään. En vaan tiedä mitä Kai siihen sanoisi jos olisi paikalla”.
“Nukuin aika huonosti muuten viime yönä” jatkoi Juha jutustelua.
“Näin erikoista unta. Aivan kuin minua olisi käytetty jotenkin hyväksi”.
Vesa pelästyi huomattavasti, mutta sai kysyttyä että mitenkä hyväksi käytetty?
“En tiedä. Aivan kuin minua olisi syöty tai ainakin nuoltu kaikkialta. Se tuntuisi mukavalta kun joku tai jotkut tosiaan söisi minua. En todella pistäisi hanttiin”. 
Sitten oltiinkin aivan hiljaa pöydässä. Juotiin vain kahvin Vesa ollessa hieman hämillään mitä Juha oli ajamassa takaa? Ja sitten mentiin päivän hommiin.
 
Kai lähti suoraan töistä tyttöystävänsä luo yöksi ja Juhallakaan ei ollut illaksi menoa joten ilta oli jälleen heidän. 
Juha päätti tänä iltana toimia. Hän halusi seksiä oltuaan ilman pari päivää kun papparainenkaan ei ollut päivällä tavattavissa, oltuaan koko päivän hoidossa jossain, eikä illaksi olisi asiakkaita. Hän oli kiimassa kuin jänis eikä halunnut normaalia oman käteen vetoa ainakaan ilman katsojia. Hän päätti jo päivällä alistaa hiljaisen Vesan oman vartalonsa haltiaksi. 
Kun he saapuivat kahdestaan huoneeseen Juha päätti heti mennä suihkuun. Sieltä tullessaan hän ei ollut pukenut vaan pyöri siinä alastomana kiusaten Vesaa joka katseli häntä kiinnostuneena kysyen etkö meinaa laittaa koko iltana mitään päällesi?
“En” vastasi Juha. “En, ellei alastomuuteni kiusaa sinua?”
 Ei kiusannut, vakuutti Vesa. Olen kiimassa, ajatteli Juha. Haluan että minua kopeloidaan! Hän meni sänkyynsä selälleen makaamaan levittäen jalkansa leveälle. Vesa katseli ihmeissään. Mitä hänen pitäisi tehdä? Hänellä alkoi housuissa seistä Juhaa katsellessaan. Sitten Juha keksi ja sanoi Vesalle:
“Jätin vahingossa kalsarini kylpyhuoneeseen. Voisitko hakea ne minulle?”
“Totta kai” ehtii Vesa juuri ja juuri vastata ennen kuin syöksyi hakemaan ne sieltä. Vesalla on Juhan siniset alushousut kädessään kylpyhuoneesta tullessaan.
“Pitäisikö ne kuitenkin heittää pesukoriin? Olen pitänyt niitä eilisestä saakka” sanoi Juha kopeloiden ujostelematta itseään.
“Haistele, pitääkö ne likaisena heittää likapyykkikoriin” jatkaa Juha Vesalle hymyillen viekkaasti.
“Eihän se ole mitään uutta sinulle. Kalsarini hajut. Tunnut pitävän siitä. Hajuista meinaan, ethän muuten joka ilta niitä kävisi haistelemassa ja jopa maistelemassa”.
Vesa pysähtyy kuin seinään osunut.
“Olen erotiikan ammattilainen. Olisit voinut pyytää minulta mitä tahansa ettei olisi tarvinnut salaa öisin toimia, sinä tuhma poika”.
Vesalta putoaa kalsarit käsistä hermostuksissaan.
“Ota ne nyt kiltisti lattialta ja haistaa niitä. Vienkö ne pesuun vai käytänkö vielä huomenna jolloin niissä olisi vielä lisää makua sinulle?”
Vesa ottaa ne lattialta ja tuo Juhalle. Haista niitä vapaasti vaan, vaatii Juha. Mutta Vesa jää istumaan Juhan viereen sänkyyn alkaen melkein parkua. Näin sen ei pitänyt mennä, huolestuu Juha ja sanoo lohduttaakseen kaveriaan:
“Katso nyt. Haistelen niitä itsekin usein. Omia kalsareitani. Ne haisevat mielestäni hyvältä. Paremmalta mitä kauemmin käytän niitä”. 
Näin sanoen Juha nostaa kalsarinsa nenänsä eteen haistellakseen niitä. Hän avaa niitä maistellakseen niitä sisäpuolelta. Nam, nam hän sanoo. Sitten hän ojentaa ne Vesalle lähelle nenää ja Vesa alkaa haistella. Ne tuoksuvat niin hyvältä että Vesa unohtaa kiinni joutumistaan ja siitä johtuvaa häpeää. Vielä enemmän tämä kaikki häpeä unohtuu kun Juha alkaa suunnitella että aina kuin hänellä ei ole asiakkaita iltaisin ja Kai on poissa hän voi antautua Vesalle melkein mihin tahansa. Toteutetaan meidän yhteiset seksifantasiamme. 
“Kuten varmaan jo tiedät, olen mielelläni erotiikassa objektina, sillä pidän itsestäni tosi paljon. Minulla on kotona iso peili jonka ääressä ihailen itseäni aina kuin vain on siihen mahdollisuus. Pidin siitä tunteesta kun iltaisin kävit nuolemassa minua ja kalsareitani. Minulla seisoi aina valtavasti ja kovaa kuten huomasit. Useimmat asiakkaani haluaa minun olevan passiivinen kun he  leikkivät vartalollani. Siitä pidän erittäin paljon. Jotkut haluavat minun olevan aktiivinen vain kun he haluavat katsoa minun leikkivän itseni kanssa. Ja lopettavan itseni, kuten he kutsuvat laukeamistani”. 
Vesa vapautui yhä enemmän Juhaa kuunnellessaan. Kun Juha sitten pyysi Vesaa koskettamaan kaluaan, joka oli kovaksi muuttunut, hän tunsi kädessään sykkivän lemmen kepin. Vesa ei oikein osannut pitää siitä oikealla tavalla kädessään ja se veltostui yllättäen joten Juha otti ohjat ottaen oman kalunsa käteensä vispaten sitä itse jonkin aikaa silmät kiinni. Samalla Juha pani yhden sormensa perä reikäänsä Vesan katsellessa lumoutuneena. Hänkin halusi panna sormensa sinne joten Juha otti omansa pois antaen Vesan sormelle tilaa.
“Sitä kulliani voi kiusata vaikka kuinka kauan” valisti Juha ylpeänä kämppä kaveriaan.
“Voimme vuorotella kun toisen käsi väsyy” jatkoi Juha selittelyä. Juha oli aina yhtä innostunut leikkimään itsensä kanssa toisten läsnä ollessa. Vaikka sitä tapahtui usein, hän ei väsy siihen milloinkaan. Se on aina yhtä jännittävää ja kiihottavaa. Hän pyysi että Vesakin riisuisi itsensä vaikka tiesi entuudestaan ettei hänen vartalonsa ollut kovin kiihottava katseltavaa. Poika kuitenkin teki niin samalla kun Juhan käsi vatkasi kulliaan ja sormikin oli löytänyt taas oman reikänsä.
“Sano mitä haluat katsoa tai haluatko tehdä minulle jotain? Teko on nyt vapaa. Toteuta fantasiasi”.
Kun Vesa ei oikein osannut sanoa, Juha kysyi että “haluatko ehkä nähdä reikäni oikein kunnolla ja auki”? Vesa nyökkäili joten Juha nosti jalkansa kohti kattoa aukaisten näin vapaan katseen kohti pakaroitaan. Juha käski Vesan mennä aivan lähelle sitä reikää tutkimaan sitä kunnolla. Kun Juha tunsi että Vesan naama oli melkein kiinni hänen pakaroissaan hän käsillään aukaisi aukkonsa. 
“Haistele sitä!” 
Vesa haisteli.
“Maistele sitä”. 
Vesa maisteli.
“Työnnä kielesi sinne syvälle”. 
Vesa laittoi kielensä mahdollisimman syvälle. Vesa piti mausta. Se ei enää ollut aivan suihkunraikas sillä siitä oli jonkin aikaa kun Juha oli ollut suihkussa. Vesa odotti milloin Juha käskee ottamaan kielensä pois reiästään mutta mitään sellaista käskyä ei milloinkaan tullut. Hänen oli pakko ottaa väsyneen kielensä pois ilman sitä pyyntöä vaikka muuten olisi voinut pitää sitä siellä vaikka kuinka kauan. 
Juha oli sulkenut silmänsä sillä Vesan kieli tuntui mukavalta sisällään.
“Tiedätkö, Vesa” alkoi Juha maalailemaan avattuaan silmänsä samalla kuin havaitsi kaverinsa ottaneen kielensä pois vaostaan. 
“Minulla on eräs asiakas joka aina laittaa heti riisuttuani nakin reikääni ottaakseen sen melkein saman tien hampaillaan pois syödäkseen sen. Olen usein miettinyt että siihen ei varmaankaan ehtinyt tarttua lainkaan omaa makuani kun hän ottaa sen niin nopeasti suuhunsa. Meillähän on aina nakkeja kaapissa. Nyt haluaisin kokeilla erilaista tapaa. Laitetaan nakkeja sisälleni ja annetaan olla sen siellä muutaman tunnin. Sitten vasta otat sen nakin suuhusi, sopiiko?” 
Sopiihan se Vesalle joten hän haki pari nakkia kaapista ja Juha aukaisi reikänsä auttaakseen sen sinne panemisen. Nakki oli rasvainen joten se meni helposti sisälle kokonaan eikä siitä jäänyt ulkopuolelle mitään.
“Katsotaan vaikka televisiota ja annetaan nakin olla rauhassa siellä” innostui Vesa ja aukaisi television. Juha istahti sohvalle nostaen polvet ylös jalkapohjat kuitenkin sohvan reunassa. Näin hän istui jalat hyvin leveällä kun Vesa tarkkaan enemmän seurasi Juhan aukon tapahtumia kuin televisiota. Juha sitä vastoin innostui seuraamaan televisiossa tulevaa sarjaa eikä huomannut nakin pyrkivän ulos. Vesa kuitenkin innostuneena meni ja työnsi sen takaisin kysyen että “ kuinka kauan pidämme sen siellä?”
“Se olisi mukavaa joskus kokeilla pitää jotakin reiässäni vaikka koko yön ja vasta aamulla söisit sen. Jos se edes pysyisi siellä läpi yön mutta tämän nakin otamme noin tunnin päästä ja saat maistaa silloin miltä minä ja nakki oikein maistumme yhdessä”.
“Syönkö sen yksin? Etkö halua itse ollenkaan maista?”
“Niin. olenkin miettinyt mahtuisiko sinne toinenkin nakki. Siis nakki myös minulle?”
Ei muuta kuin yrittämään. Ja menihän rasvainen nakki Juhan kosteaan reikään. Nyt heillä oli “uunissa” molemmille oma nakki kypsymässä.
Vesa ei tosiaan innostunut televisiosta tulevasta sarjasta vaan kopeloi Juhaa sen kuin ehtii. Nännit olivat suukoista märät, munapussit olivat kireät samoin kuin itse mela joka oli Vesan suussa tai käsissä jatkuvasti. Mutta Juha nauttii olla keskipisteenä ja halujen kohteena. Vesa ei voinut olla kehumatta Juhaa. Kuinka kaunis ja avokätinen kämppäkaveri hänelle sattuikaan. Että kyllä nyt sivariaika menee mukavasti ja ehkä liiankin nopeasti jos joka ilta alamme erotiikka leikkiin kauniin Juhan vartalon kanssa. 
Tasan tunnin kuluttua he sitten Vesan nimenomaisesta pyynnöstä ottivat nakit Juhan uunista ja söivät hyvällä ruoka halulla. Milloinkaan nakki ei ole maistunut näin hyvältä runoili Vesa. Samaa mieltä oli Juha ja päätti laittaa jotakin muuta yöksi reikäänsä. Hän päätti kokeilla suklaa patukkaa. Hänen lempipatukallaan. Vesan ehdotuksesta Juha päätti pitää kalsarit jalassaan sen yön jotta patukka varmasti pysyisi sisällä koko yön.
Kun he sitten yhdessä aamulla tarkistivat reiän havaitsivat patukan sulaneen ja housujen olevan täysin mustanruskeat. Naurunremakan lomassa Vesa nuoli mitä nuoltavissa Juhan reiässä oli. 
Aika makea juttu, eikä vaan? 
Seuraavalla kerralla pojat päättävät laittaa jotakin kestävämpää, kuten lakritsipatukan. Näin he tekevätkin aamulla!
 Laittavat sen aamulla. Juha pitää sen lakritsin sisällään sitten kokonaisen päivän ja illalla vetävät sen hänen suolistostaan pois ja nauraen jakavat sen keskenään. Maistuu lakritsilta ja… Juhalta!